Nem tudom, miért nőnek születtem...

2022. augusztus 12. 07:55 - csajokespasik

       

               „Volt, amelyik nyíltan megkérdezte, mennyi pénzem és megtakarításom van” - Levélírónk észrevette, hogy az utóbbi időben önállótlan és nőies pasikat vonz be, aminek talán ahhoz is köze lehet, hogy az eddigi kapcsolataiban mindig ő viselte a nadrágot.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mindig is fiús lány voltam, fiús dolgok érdekeltek, úgy is öltözködtem egy darabig, fiatalon a foci érdekelt, fiúkkal játszottam. Ma sem érzem kellemetlenül magam, amikor olyan férfiak vesznek körbe, akikkel csak barátság van. (De a magam neméhez sosem vonzódtam, ha valaki erre kíváncsi...) Hogy ők ezt mennyire fogadják el néha, az más kérdés. Sajnos a kapcsolataimban is eddig mindig én voltam úgymond a „férfi”, erről nem tehetek, nekem is fura, de mindig olyan pasikat vonzok be, akikkel törődni kell, irányítgatni, megmondani nekik alapvető dolgokat. Mintha megfordultak volna a szerepek.        

       

                Mindig beszéltem az aktuális barátomnak magamról, ahogy ő is magáról, de csak gyakorlatban jöttek elő a gondok, pl. ha szerettem volna valami újat kipróbálni – akár az ágyban, vagy valamit máshogy csinálni. Volt, akit én tartottam el, és ez a legkisebb mértékben sem zavarta az önérzetét. Valahogy egyre többször teszem fel a kérdést, hogy nem tudom, miért születtem nőnek. Legutóbbi barátom elég konzervatív családban nőtt fel, sok mindent ötször átgondolva tett meg, de még így sem a helyes döntést hozva meg...és két hónap után közölte, hogy egy ideje elmúlt benne a szerelem, de azért nem akarna szakítani, maradjunk együtt. Ezt hogy gondolta? Ilyet inkább nők szoktak mondani. Végül én nem akartam tovább ezek után.

Abban, hogy az ilyenekkel a közös kasszáig még nem mélyült a kapcsolatunk, semmi különös nincs. Amúgy volt, amelyik nyíltan megkérdezte, mennyi pénzem és megtakarításom van... Ennyire megfordultak volna a nemi szerepek? És addig még el se jutottam, hogy én mit is remélek. Talán egy másik levélben kifejtem.          

 

 

31 komment
Címkék: pasik pszicho

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3017906427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.08.12. 08:29:50

Ez nem sérti a nemzeti gendertörvényt?

Sadist 2022.08.12. 13:03:09

"Volt, akit én tartottam el, és ez a legkisebb mértékben sem zavarta az önérzetét."

Nyilvánvaló kamu. A férfiak képtelenek elviselni, ha a nőjük többet keres náluk, mint az közismert.

Sztravinszka 2022.08.12. 13:13:04

Nehéz dió. Talán nem bevonzani kell, hanem az ilyeneket tudatosan kerülni. A nálad erősebb férfiakat választani. Ha már ilyen tisztán látod a problémát. Jöhet a folytatás, tetszett.

Sztravinszka 2022.08.12. 13:14:01

@body_andras:
Ezt nemzeti görénytörvénynek olvastam.

Lorrh 2022.08.12. 16:48:31

@Sadist: ordas kamu vagy. Nezd meg a tinder swindler srácot. Kurvajol elviselte h csajok tartjak el.

God Harald 2022.08.12. 19:25:31

@Sadist: volt idő, amikor az asszony többet keresett mint én. Ez egyáltalán nem zavart, csak az, hogy lófasz fizum van. Kis fizetéssel nagy munkahelyi nyugalom járt…

Sztravinszka 2022.08.12. 19:55:25

@God Harald:
Baromi nagy a különbség aközött, hogy adott helyzetben férj-feleség milyen megoszlásban keres, vagy hogy egy férfi lazán eltartatja/kitartatja magát. Szomorú tapasztalat baráti körből, hogy ez ajelenség simán létezik.

body_andras 2022.08.12. 20:21:46

@Sztravinszka: A gendergörények már a spájzban vannak.

Sadist 2022.08.12. 21:18:10

@Lorrh: Az iróniát az i betűnél találod a lexikonban.

Burgermeister 2022.08.13. 06:30:08

Semmi nincs abban ha az asszony tobbet keres, van ilyen. Van aki ezt tudja kezelni, vki nem.

God Harald 2022.08.13. 10:10:26

@Sztravinszka: hála istennek ilyen dolgot nem tapasztalok sem a családban, sem a baráti körben.
Szerintem az a lényeg, hogy a megélhetéshez szükséges pénzt megkeressék a felek, ami a fölött bármelyiküktől még bejön az hab a tortán.

Andy73 2022.08.13. 15:00:23

Nem írod, hány éves vagy, hány kapcsolatod volt, és átlag mennyi ideig tartanak, csak annyi derül ki, hogy elég sok, de eddig egyik se jött be igazán. Ha el akarod kerülni a hasonló csalódásokat, akkor érdemes először jobban megismerkedni valakivel, mielőtt komolyabb kapcsolatot alakítasz ki vele, amolyan előzetes szűrést tartani, mielőtt fűvel-fával összeállnál, mert így könnyen kiégés lehet a vége, már is annak a jeleit mutatod.
Egyébként ellentétek vonzzák egymást, az önmagában nem baj, ha te határozott személyiség vagy, az is lehet, hogy egy hasonló típusú férfival állandóan marnátok egymást. Inkább azt kell eldöntened, hogy melyek az alapvető elvárásaid, mi az, amit semmiképpen sem tolerálsz, és olyanokkal már eleve ne is kezdj komolyabb kapcsolatba.

Lúdvérc 2022.08.13. 16:34:22

Érdemes lenne elmenned egy terapeutához. Valószínűleg egy gyerekkorodban megbúvó rossz apakapcsolat van a háttérben. Fel kéne tárni, hogy édesapád esetleg fiúnak várt, esetleg nem tudott téged megfelelően szeretni. Milyen dinamika volt a szüleid között? Ki viselte otthon gyerekkorodban a nadrágot? 6-7 éves korunking különösen nagy jelentősége van annak, hogy mit látunk mintának.
Hogy mi köze ennek a párkapcsolataidhoz? Egy eset lehet véletlen, de ha ez a minta ismétlődik, akkor megláthatjuk, hogy a párkapcsolatok tükrözik vissza a legjobban a gyerekkori sérüléseket. Gyakran vonzunk be olyanokat, akik anyánkra vagy apánkra emlékeztetnek és akikkel megélhetjük a feldolgozatlan sérelmeket újra és újra.
Valószínű, hogy addig kapod ezeket a kapcsolatokat, míg meg nem vizsgálod azokat az érzéseket, amiket ilyen helyzetekben átélsz, és ezek mennyire hasonlítanak a gyerekkoriakra. Ha ezt sikerül megtalálni és meggyógyítani, akkor másféle kapcsolatok jelentkeznek majd. Vagy éppen egy hosszabb egyedüllét, hogy önmagadra tudj összpontosítani. Hogy rájöjj, kit akarsz igazából, és miért.
Tudattalanul tehát te is tehetsz arról, kit vonzol be, hiába nem ilyet akarsz. Azért is érzed furának. Természetesen ez nála is hasonlóan van, ő valószínűleg nem kapott elég önbizalmat, dícséretet kisgyerekként, amitől egészséges férfi lehetett volna. De az az ő ügye, azt te nem tudod megoldani, csak a sajátodat.

dekás dezső 2022.08.13. 19:56:57

Bevonzod a nagy túrót:D
Fordítsuk meg a képletet. Valószínűleg nem bírod elviselni ha nem te vagy a domináns egy kapcsolatban, ezért inkább a cukimókus fiúcskákat engeded közel, akikhez képest határozottnak érezheted magad.

Real_Time 2022.08.14. 09:09:28

Na ezért nem engedték a nőket sokáig szavazni sem. Egyenlőségért sírnak egyfolytában, mikor meg ott van akkor meg az a baj.

bordon 2022.08.14. 09:25:32

"önállótlan és nőies pasikat vonz be" - Tehát az önállótlan az nőies. Mert ugye a nőkre jellemző a parazitizmus, hogy ráakaszkodnak egy sikeres pasira és belőle próbálnak megélni.

Ha egy nő kérdezi meg mennyit keres a pasi és mennyi megtakarítása van, az teljesen természetes. Fordítva miért lenne felháborító?

Az én párom sokkal többet keres, mint én, nem rám költi. Rengeteg megtakarítasa van, nyilván nem nekem rakta félre. Ennek ellenére nekem, mint férfinak illene mindent fizetni, étterem, utazás, ajándékok stb. Ezzel randizás, ismerkedés alatt nincs is gondom, csak egy tartós kapcsolatban ez lehúzásszagú. Én annak a híve vagyok, hogy első szexig fizessen a férfi, aztán mindenki fizeti a maga fogyasztását. Első szex pedig a harmadik randin van. Pont.
Ha akkor nincs, akkor nem lesz negyedik randi.

@Sadist: Ostobaság! Én elég csóró családból jövök, minden barátnőm pénzesebb volt, mint én. Nyilván otthonról kapták a pénzt, lakást, kocsit, én meg egyetem mellett is dolgoztam. De sose volt olyan nőm fiatalon, akinél jómódúbb lettem volna. És ha valakit zavart a vagyoni különbség, az inkább én voltam, esetleg a csaj szülei, de nem maga a lány.

Lorrh 2022.08.14. 09:43:41

@bordon: már korrigalta a szövegét hogy ironia volt. Ez mindig egy ügyes kibuvo amikor védhetetlen baromsagot irunk. Utolag ironia. Haha

bordon 2022.08.14. 09:45:40

@Burgermeister: Ez így van, egyetemista koromban minden barátnőm, partnerem jobbmódú volt nálam. Saját lakásuk volt, autó stb. A családjuk alájul tolta. Én meg diakmunkából próbáltam túlélni annak idején, mégis irdatlan nagyokat keféltem. Aztán a nagybetűs életbe kilépve volt, hogy én kerestem többet, mint az aktuális nőm. Addig nem is zavart, amíg nem akarta beosztani a pénzemet meg megszabni, hogy mikor és mire költsek. Kezdte úgy kezelni a pénzem, mintha közös lenne.

Mostani párom jelentősen többet keres, mint én. El lehet viselni, bár azért a jövőre nézve ebből lehet feszültség, én már nem vonzódom a méregdrága éttermekhez, luxushotelekhez, ő meg a barátaival jár ilyen helyekre. A saját pénzét költi, nem zavar, csak ha ezek a drága különprogramok megszaporodnak, akkor az nem sok jót jelent. Nyilván ha ugyanannyit keresnénk, akkor is valószínűleg nem lógnék a barátaival.

Negrogo 2022.08.14. 11:20:37

@bordon: Azt mondjuk sose ertettem miert jon par (sok) no ossze olyan egyenekkel, akik amugy, apuci faszaval vertek egesz eletukben a csalant es valojaban kiskutyak, luzerek?

"A családjuk alájul tolta. Én meg diakmunkából próbáltam túlélni annak idején, mégis irdatlan nagyokat keféltem"

Tudod miert? Mert ott meg "oszinte" par kereses tortent. Mivel, apu, mar alujuk rakott mindent, igy mar nem az anyagi es *fals status okan valasztottak partnert ezek a nok... Nem arrol szolt a dolog, h legyen lakasod, meno autod(na nem am a 15 eves suzuzki) es sok love, hogy postolhassak a facere v instara a kek lagunast. Ezt megteszik "onerobol" pasi nelkul is, apuci penzebol... de ez mar mind1.

* A fals statusrol: Sose ertettem azokat a noket (mivel pont a luzerrel, apuhotellesel jottek ossze) akik az alapjan valasztottak partnert, hogy kinek milyen autoja van es elvaras a sajat ingatlan... mivel egy 20-on, 30 eves embernel, magyarorszagon, az itteni fizetesekbol, ez nem is lehetne elvaras btw. Ebben a korban kivetel nelkul csak azoknak van sajat lakasa akiknek apuci ala rakta, egeszben vagy nagy reszben, v pedig orokolt! Bar ez a "legtisztabb". Vagy esetleg 20 eves hitelre van, de az se sajat, hanem a banke. Mert az aki albizik v akar otthon is lakik (mert legalabb sporol es felreteszi azt a penzt amit ablakon dobna ki albira egyedul) 20-on evesen es csak egy 15 eves sokodaval is jar, az azert megdolgozott ffiasan...

Sadist 2022.08.14. 12:03:44

@Lorrh: Kvázi oda van írva, hogy irónia, arról már nem én tehetek, hogy túl alacsony az IQ-d a felismeréséhez ÉS még az egyértelmű popkulturális utalástól se fogsz gyanút.

Sadist 2022.08.14. 12:18:13

@Real_Time: "Na ezért nem engedték a nőket sokáig szavazni sem."

Tévedés. A nők nem AKARTAK szavazni, mert a választójog olyan kötelezettségekkel járt, mint pl. a hadra foghatóság, az pedig nagyon nem funky, hogy egy négyévenként behúzott X-ért az életeddel fizess.
Ahol meg általános választójog került bevezetésre, vagyis minden állampolgár 18 éves korában automatikusan megkapja, ott a nők is jogosulttá váltak, nem zárta ki őket senki.
Femináci hazugság, hogy a nők el voltak nyomva és kevesebb joguk volt, mint a férfiaknak. Igen, volt időszak, amikor kevesebb joguk volt, de kevesebb kötelezettségük is, ezt meg a feminácikok nagyvonalúan mindig elhallgatják.

Bandibacsi34 2022.08.14. 13:35:38

Hadd forditsam le a dolgot! A hölgyemény összejött nala kb 3+x magasabb katagoriaju kannal(dzsigoloval/pöcshuszarral), akik az ilyen típusú nőkre specializalodtak(=akiket le lehet húzni, ingyen lakni stb) es sirnak, hogy mindent nekik kell fizetniuk. Hat....

Bandibacsi34 2022.08.14. 13:42:43

@Bandibacsi34: folyt. Ez általában igy szokott lenni. Mindenki csak akkor "tart el" valakit, ha az magasabban all nala biologiai vagy szocilais szinten. Ha egyenranguak vagy alatta all, akkor biztosan nem!

body_andras 2022.08.14. 15:11:51

Itt lassan mindenkinek gazdag csaja van?

bordon 2022.08.14. 16:03:04

@Negrogo: Ja, azt szerénységem miatt nem említettem, hogy az egyetemi csajaim mind alattam voltak a ranglétrán ész és kinézet terén is. Vagy azonos szakon voltunk, de nem volt vilagszépe a lány, vagy valami himihumi szakon volt a lány és szintén nem volt gyönyörű. De pénzük volt, mert a csládjuk tolta nekik. Voltak szép és okos csajaim is, de nem tartósan, de volt olyan, akivel tényleg szerelmesek voltunk egymásba, de volt valami szakmunkás faszija a szülőfalujában, akkori egyetemista szemmel jól keresett, kocsija volt stb. Úgyhogy hétvégén ő dugta a csajt, hétközben meg én. De akkoriban volt bennem egy kisebbrendűségi érzés, amiért csóró voltam, így a kategóriám alatti lányokkal ismerkedtem inkább. Pedig a szép lányok egyáltalán nem bonyolultabbak, beképzeltebbek, pénzéhesebbek ám! Erre éveking telt rájönni.

bordon 2022.08.14. 16:05:40

@body_andras: Az én csajaim hozzám képest voltak vagyonosak, illetve a családjaik voltak vagyonosok. Egyetemre meg Szilvike, veszünk neki kétszobás lakást... Kocsit is, bár az a garázsban áll, mert a lány csak hétvégén jön haza távolsági busszal... Ilyen zsírosnyakú kulákok meg közszférában sikkasztó apukák lányait dugtam. Nem erre hajtottam, csak azon a szakon, ahova jártam akkor, sok ilyen volt.

_Amatőr_ 2022.08.14. 18:40:38

@body_andras: Nekem most pont nem, de több olyan csajom is volt, akik jobban kerestek nálam. Ehhez hozzá kell szokni a XXI. században.
A jelenlegi oktatási rendszer a magolós, szorgalmas lányoknak kedvez. Felsőfokú végzettséget is ma már több lány szerez. A munkahelyemen is több a női manager.

Real_Time 2022.08.15. 05:58:01

@_Amatőr_: Azért ezek a hungarisztáni manager munkák/fizetések a béka picsája alatt sincsenek egy német managerhez képest, éppen a kevés hozzáadott érték miatt. Általában pont az ilyen "magolós" szakmák ilyenek, csak mindennek kell egy hangzatos elnevezés persze. Ettől függetlenül tény hogy a felsőoktatásból igyekszenek a fiúkat/férfiakat kiszorítani, de hát ez a feminista, matriarchátus berendezkedés hozadéka. Aztán a nyelvvizsga megléte már mekkora problémákat okozott a diplománál, pedig egy hazai nyelvvizsga megléte még mindig köszönő viszonyban sincsen a tényleges nyelvtudással. De hát nem véletlenül van minden szinten őskáosz ahol nők irányítanak, szóval erről ennyit.

Bandibacsi34 2022.08.15. 09:06:26

@Real_Time: Kis piac, kis penz! Miben lenne nagy hozzaadott ertek? Az termeszetes, hogy ahol kutatasok folynak, ott nagy ertekek keszulnek, de pl gyogyszerkutatasok is vannak Magyarorszagon, megsem horrorarakon adjak el(igaz a nemzetkozi konkurrencia meg tudja akadalyozni a magyar gyogyszerek piacra jutasat mindenfele trukokkel). Nemetorszagban nem keresnek annyival jobban, mint 10 vagy 20 eve. A kulonbseg az 1990-es 15x rol ma kb 3.5x re csokkent.
Egyebkent temara visszaterve evidens, hogy az fizet, aki alacsonyabb szinten van!!! A szep lanyoknal nagyobb a verseny elmeletileg(de sok mondjuk ugy 3/10+es nö van(1/10 mar szegeny fogyatekkal elo, 2/10 a fogatlan kocsisoros, a 10/10 az elerhetetlen)akit tobben .ugogatnak, mert konnyu preda egy olyannak, aki szintekkel felette van es sok ferfi a nökkel ellentetben nem valogat(meseles kozben ugysem latjak milyen no volt az). Egy 6/10 feletti nönel mar nagy konkurrenciat es elvarasokat FELTELEZNEK, pedig az onbizalom faktor itt is nagyobb szerepet jatszik a szepseg helyett. A dolgok sokmindentol fuggnek, meg a barati korombol latom, hogy bizonyos haverjaim a sajat nöjüket szebbnek latjak, mint mi, akik elfogulatlanok vagyunk. A penz(havi jovedelem) irrelevans manapsag, csak egy szegeny orszagban szamit kiveve bizonyos szint felett (pl ahol a kislany ala toljak apuek/anyuek a lakast annak nem szamit a penz, amelyiket kilokik a szulok("Huzzal el dolgozni es menj alberletbe!")ott szempont, ha onalloan laksz valahol. Ahol nagy a ferfihalandosag(Oroszorszag, Afrika)ott a ferfi az ertekes, ahol szignifikansan tobb ferfi van(nem 50 even feluliekre gondolokt, emiatt torz a statisztika)ott a nök.

Real_Time 2022.08.15. 09:26:24

@Bandibacsi34: Már bocs, de a férfiak többsége idehaza sem él sokáig a nyugdíjkorhatár elérése után, ehhez képest az összes nyugdíjkedvezményt megszüntették, a Nők40 az ugyebár csak a nőknek jár. Miközben tény hogy a férfiak rövidebb ideig élnek, ezért is van tele öregasszonyokkal minden. Egy Manager pedig németben igenis megkeresi a 3000-5000 eurót havonta, ilyen fizetések itt még sokáig nem lesznek, legfeljebb a NER lovagok között.

Negrogo 2022.08.16. 15:19:10

@Real_Time: ezert kell nemzetkozi nyelvvizsgat tenni... azt elismerik eu-ban. nekem is kozep angol megvan. nem am "rigos" . hol ott kozepfoku a vegzetsegem, papiron...
de en mar tobbet erek a diplomastol nem-e? utobbi 10 evben hagy nyelvizsga mentes "diplomas" nevelodott ki?
süti beállítások módosítása