Végül 4 éves kapcsolat lett belőle

2009. szeptember 28. 07:07 - csajokespasik

Most már tudjuk, hogy a bizalom kenőanyaga a joghurt (részletek az alábbi sztoriban, több fajta ízben) egy leleményes fiú gondolatait olvashatjuk, akinek nagyon kell egy bizonyos lány. És ha nagyon akarsz valamit, ne félj, megkapod!

 

A történések idején 18 éves voltam, hívjam magam Gábornak, Ildikó pedig 19. Frissen szabadultam a Közgáz gólyatáborából - Bodajk a király! -, fejben mindenki megvolt, én voltam a legnagyobb ász, aki szembejött kicsirigóztam, ez azért elég idegesítő lehetett. Egy átbulizott hét után ájultam haza, majd másnap még rokon szellemben egy barátlányi szülinapra, 18 éves, nagy dolog. Nővérével együtt volt a buli, szülinapjuk is pár nap eltéréssel, ott voltak az ő barátnői is, barátai is, Ildikó is. Ildikó azért fogott meg, mert rettenet természetes volt: ha nem tetszett neki valami megmondta, ha tetszett az is, nem játszotta el a világ közepét, de látszott az is, hogy küzdeni kell érte.

Ez akkortájt tényleg nem esett nehezemre, táncoltunk, söröztünk, majd jelezte, hogy lassan elindul ő. Én erre persze, hogy így nekem sincs maradásom, mit is csinálnék itt nélküle az össze barátommal hiszen? Egyikük egyébként nem kapcsolt hirtelen, bejelentkezett harmadiknak, ráadásul egész buszúton borzalmas dumákkal fűzte passzióból Ildit, aki szerencsére nem dőlt be az "apád biztos tolvaj, hogy az összes csillag fényét ellopta és a szemedbe rejtette" típusú dumáknak, és még nagyobb szerencsére hamarabb le is szállt nálunk. Ildi a végállomásig ment, addig én is vele tartottam volna, de ha már ott voltunk gondoltam legjobb, ha hazakísérem. Neki ezt mondjuk nem mondtam, tábláról-táblára próbáltam beazonosítani a helyeket és elmagyarázni, hogy mindenképp erre jöttem volna én is, mert látja ott azt a kanyart, na ott kell nekem balra kanyarodnom, ívben felfelé. (persze arrafelé más irányban nem is lehetett volna menni, haladtunk szépen feléjük.) Közben dőlt belőlem mindenféle gondolat, esélyt sem hagytam, hogy unatkozzon. És nem történt semmi, keményebb fából faragták, de az is lehet, hogy én voltam béna. Ezután több közös buli következett az én barátlányom és nővére közös társaságával, Ildivel és velem. Buli a Móricznál, házibuli a Pók utcában - itt egyébként két srác a társaságukból, akik egész nyáron Ildit fűzték vesztüket látva összefogtak ellenem, és marha görény dolgokkal próbáltak szúrkálni. De mondom: gólyatábor, egyetem, enyém a világ, lepergett rólam minden. (azóta velük egyébként együtt zenélünk, egyikük Ildi férje, szép kisfiuk van) Végül úgy voltam ideje dűlőre vinni a dolgot, kell valami ütős, amitől előnyöm orrhossznyiról overdose-i méretekre nőhet. Tudtam, hogy nehezen ébred reggel, gondoltam itt lépek majd a képbe én. A cseszegetős buli utáni hétfőn felkeltem korán, az egyik közértben összevásároltam a legkülönbözőbb ízű joghurtokat, pudingokat, kb. 30-at. Ezzel beállítottam hozzájuk, mindenki legnagyobb meglepetésére. Hamar kiderült, hogy Ildi a tejes dolgokra inkább allergiás, mint nem. Imádta a gesztust, a meglepetéstől könnyebben is ébredt, mint máskor, de az is biztos, hogy felőle a hűtőben rohadhatott volna az összes pudingom, egy sem fogyott volna. :) Zum Glück otthon volt viszont a nővérke és a báty is, ők simán élvezhették a joghurtgyűjteményt, egy csapásra megnyertem őket magamnak, kis belső támogatás sosem árt. Végül Ildivel együtt indultunk aznap, elmondta, hogy hogyan küldte el messzire a genyó haverokat a szombati események után, jelzett, hogy szabad az út nekem is, innen meg már sejthető a folytatás.

 
21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr351393933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boss888 2009.09.28. 08:41:44

Tuti, hogy írnék valami kommentet, de nem értem a storyt. Eléggé körülményesen írtad meg a dolgokat! És mi volt ebben a 4-es kapcsolat?

TBal 2009.09.28. 09:13:44

De rohadtra nem tetszik a gyerek stílusa...

2009.09.28. 09:38:44

@boss888:
Igen, nekem se jött át, h hogy lett most ebből 4 éves kapcsolat? Meg amúgy is az egész story nekem össze-visszaság.

@TBal:
Kicsit viccesen próbálta leírni a sortyt, amiből nagy összevisszaság lett. Jah és persze megpróbálta felvenni ezt a ki ha én nem sítlust. Mit nekem a világ, közgázra járok... bekerülni egy suliba nem nagy kunszt, bentmaradni és elvégezni nagyobb.

Lobelt 2009.09.28. 09:42:59

Nekem sem jött át...

TBal 2009.09.28. 10:01:48

@Zsu0805: Túl nagy a gyerek arca, lehet, hogy van, akinek ez bejön, nekem kevésbé... én inkább minél távolabbra szeretek kerülni az ilyenektől.

Lobelt 2009.09.28. 10:15:28

"jelzett, hogy szabad az út nekem is"

és még kinek? :)

Erásss 2009.09.28. 10:59:05

Mekkora arca van a gyereknek,mert egyetemre jár!Nagy kaland!Több ezren teszik!
Nekem is van diplomám,mégsem arcoskodog,kérkedek vele.Az emberi tulajdonságok fontosabbak.Lehet valakinek diplomája,aki ettől függetlenül egy idióta,vagy az élethez hülye!Barátom te is ilyen ember lehetsz...Nekem így jöttél le!Sorry

psmith 2009.09.28. 12:14:54

NINCS benne egyetlen normálisan írt mondat sem!

Mindig is mondtam, hogy közgázra minden hülyét felvesznek.

"elmondta, hogy hogyan küldte el messzire a genyó haverokat a szombati események után, jelzett, hogy szabad az út nekem is, innen meg már sejthető a folytatás."
Ja.
"egyikük Ildi férje, szép kisfiuk van"

csillag× 2009.09.28. 12:22:01

@psmith: ez nekem sem tetszett annyira. Főleg, h a végén mintha azt érezné az ember, h a kimenetele pozitív...közben meg a közepén már leírta a kedves posztoló, h az egyik srác lett a befutó....

ui.: azért kérlek, ne írjátok le annyira a közgázt... :$. Sztem minden szakra betudnak jutni enyhén szólva "érdekes" emberek.. :(

csillag× 2009.09.28. 12:25:33

jaaaa, h valószínű ezután összejött a csajjal és 4évig jártak és ezután keveredett össze leányzó azzal a másik sráccal és született kisgyerekük.....vagyis asszem.. :S

vagány csaj 2009.09.28. 13:21:06

Mi volt ebben a sztory végülis? Összejött a csajjal, nagy dolog! Átlagtörténet. Izgalmasabb nincs a tarsolyodban? Wááá!

Devil2 2009.09.28. 14:55:19

Ez az egész sztori annyira gáz, de a posztoló mentségére legyen mondva, még csak 18 volt, tehát kis tapasztalatú, mikor történt. Szóval én nem értem hogy miért kell folyamatosan az "imádott" nő, hogy is mondjam, seggét nyalni, csak azért hogy hátha összejön. (30 féle puding, jézusmária...) Nem ettől fognak kialakulni az érzelmek, ha egyáltalán kialakulnak. Ildi is azért volt vonzó, mert nem "trükközött" az égvilágon semmivel, tisztában volt önmaga értékeivel, aztán hogy ez kinek tetszik, vagy kinek nem, az nem érdekelte. Akkor egy pasinak mi a bánatért kellene trükköznie, hogy elnyerje a lány szimpátiáját, azt nem tudom.

2009.09.28. 15:09:52

@Devil2:
Igen a mentségére szolgáljon, h 18 volt mikor vette a joghurtokat (én ismerek olyat aki zöldséggel-gyümölccsel hódít), de a posztot nem 18 évesen fogalmazta. Nem is a storyval volt a gond, inkább csak a megfogalmazással. Egy kevésbé túlspirázott, egy kevesebb eröltetett poénokkal telitűzdelt poszt jobb lett volna. Lehet amúgy egy tök norm story lenne, ha nem így lett volna megírva. :)

Erásss 2009.09.28. 15:49:56

@Zsu0805: Osztom a véleményt!!
Azt hitte,hogy egy kicsit arcoskodik,felvágósra veszi a figurát,akkor az olvasók el lesznek ájulva,hogy milyen vagány ez a srác!Kár,hogy fordítva sült el a dolog!

Libikóka · http://www.minerva-szki.hu/szakkepzesek/ugyintezo-titkar.php 2009.09.28. 16:01:00

most akkor 4 évig jártak, aztán dobta a csaj, és lett vki mástól gyereke??? nem nagy sztori... de én is örülnék 30 pohár joghurtnak

Igazság Atyja 2009.09.28. 16:41:22

"Ildikó azért fogott meg, mert rettenet természetes volt"

Ezt elsőre úgy olvastam: rettenetes természet volt. Mivel a srác láthatóan szereti a kihívásokat, nem is tűnt annyira furcsának. :)

"Végül Ildivel együtt indultunk aznap, elmondta, hogy hogyan küldte el messzire a genyó haverokat a szombati események után, jelzett, hogy szabad az út nekem is, innen meg már sejthető a folytatás."

Nem azt írta "...jelzett is, hogy szabad nekem az út..."
Azaz: szabad az út a genyó haveroknak is, meg neki is. Messzire. :)

catty 2009.09.28. 18:29:01

teljes káosz az egész sztori.

Devil2 2009.09.28. 21:27:07

@Zsu0805: Jah, az arcoskodás... azon én már túlléptem a szöveg közepénél. :))

macskusz999 2009.09.29. 01:19:53

csak nekem volt szórakoztató ez a sztori?:D

kissé idióta, de birom....főként azt a részt amikor hazakísérte:)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.09.29. 07:07:49

lesz még jobb is - mindenféle beesik, így ilyen is
süti beállítások módosítása