Megszületett a lányom

2010. március 12. 07:17 - csajokespasik

Az amerikai fiatalember beleszeret a lányba, és hamarosan becsúszik egy gyerek is. Eleinte minden simán megy, a gyermek megszületik és mindketten elhalmozzák szeretetükkel. A lány azonban nem érzi jól magát a „házimami” szerepében és szeretne egy kicsit kalandozni még. A párja sem gondolta máshogy, és itt kezdődtek a problémák.

 

Még nincs 3 éve, hogy elkezdődött ez az egész, de nekem sokkal több időnek tűnik. Kamaszlányként találkoztam M-mel, és rögtön tudtam, hogy lesz köztünk valami komolyabb. Én akkor még egyetlen tartós kapcsolatot sem tudhattam a hátam mögött sőt, még a tűzkeresztségen sem estem át... Szóval, a barátnőmmel nyaraltunk, mikor iszonyú gyorsasággal M besétált az életembe. Ő amerikai, tehát túl sok reményem nem volt, csak azt tudtam, hogy az első perctől beleszerettem. Tapasztalatlan, fiatal és éretlen voltam. Meglepő módon, az együtt töltött 4 nap után mégis követett hazáig, így 3 hét múlva már megint együtt lehettünk. Itt kezdődtek a bonyodalmak: teherbe estem.

Azt biztosan tudtam, hogy a gyereket megtartom, de fogalmam sem volt hogy 19 évesen mit várhatok egy külföldi férfitól, akit körülbelül 2 hónapja ismerek. Megosztottam vele a nagy hírt, és úgy döntöttünk, belevágunk, végül is szeretjük egymást, idővel meg talán meg is ismerjük a másikat. A terhességem nagyon szép volt, ő végig támogatott, segített, a szüleimnél laktunk, én dolgoztam, nem nagyon voltak problémáink. Aztán 21 hónappal ezelőtt megszületett a lányom, és ezzel kiteljesedtem. Nem fogom azt hazudni, hogy a kezdeti időszak nem viselt meg, hozzá kellett szoknom az új helyzethez, de alapvetően boldog voltam. M-et nagyon szerettem, és mikor a kicsi 3 hónapos lett, el is költöztünk a saját kis fészkünkbe. Aztán lassan, de biztosan minden kezdett elromlani közöttünk. Egyre többet veszekedtünk, én nem találtam a helyem ebben a "házimami" szerepben, egyre többet és többet akartam tőle. A lányunkat mindketten töretlenül és határtalanul imádtuk, de valahogy a kezdeti harmónia nem állt fenn többé kettőnk között. Féltékeny voltam a múltjára, a jelenére, mindenre, pedig okot nem adott rá. Aggódtam, hogy én már sosem fogom magam "kiélni", hogy ő nem szeret már és a többi. Ez tartott egy évig, azt hozzá kell tennem, hogy én gyakorlatilag apa nélkül nőttem fel és amikor megszületett a lányom, megfogadtam, hogy ő bizony egy teljesen egészséges családban fog felnőni. Aztán ez az álomképem egyre inkább kezdett szétmállani, ahogy rádöbbentem, hogy elég boldogtalan vagyok ebben a kapcsolatban. Végül egy hónappal ezelőtt megkértem, hogy költözzön el, hogy mindkettőnknek legyen egy kis levegője, szabadsága, helyre tudjuk tenni a dolgokat magunkban, és pár hónap múlva talán újrakezdhetjük, tiszta lappal, hiszen azért még szeretjük egymást, legalábbis én még mindig nagyon szeretem őt. Ekkor persze kiderült, hogy 2 hónapja volt neki egy kis kalandja, amit "elfelejtett" megosztani velem. Ilyen szempontból eléggé nyílt szemléletű vagyok, úgyhogy ez már nem igazán számított, képes vagyok megbocsátani az ilyesmit és továbblépni. Ám ekkor belépett P az életembe, 2 hete találkozgatunk, elég sokat, és fogalmam sincs, hogy ki merre tart jelen pillanatban. Teljesen tanácstalan vagyok. Azt tudom, hogy M is találkozgat valakivel, P pedig kezd belém szeretni, arról fogalmam sincs, hogy én mit érzek, néha ezt, néha azt, szeretem M-et (még mindig, nagyon), de fogalmam sincs, hogy ezt helyre lehet-e hozni, illetve, hogy érdemes-e helyre hozni. Az biztos, hogy mindketten sok hibát elkövettünk, de én vele szeretnék megöregedni. Viszont időre még mindig szükségem van, de félek, hogy ha túl sok időt hagyok, akkor az a hajó elmegy. Szóval itt tartok most, nem tudom, ki iránt mit érzek és fogalmam sincs, mi lesz velünk. Adjatok tanácsot, köszönöm, hogy elolvastátok a történetemet!

 
785 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr781833203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 08:12:08

Az első látásra szerelemmel kezdődő kapcsolatok a mennyekben köttetnek! Az égiek ajándéka a gyermek is: jutalmul kaptad tőlük a kicsit, mert szűzies állhatatossággal vártál életed párjára hosszú éveken át. Ha komolyabb módszerekkel védekeztek, az sem használ, mert egy ilyen ajándékot nem lehet visszautasítani - jön, aminek jönnie kell. Mindannyian egyetértünk abban, hogy földi létezésünk legfőbb célja az utódlás, ehhez képest minden más sokadrangú kérdés. Az, hogy mindketten élni szeretnétek még, teljesen természetes. Viszont mivel nagyon fiatalok vagytok, nem látjátok, hogy nálatok ez a vágy felsőbb erők hatására jelentkezik: több-kevesebb csalódás révén kell bizonyosságot szereznetek arról, hogy úgysem találtok jobbat egymásnál. Ez még jobban megszilárdítja majd a kapcsolatotokat, s pár év múlva már eszetek ágában sem lesz idegenben keresni a boldogságot. P iránt éppen azért érzel néha ezt, néha azt, mert végül csak így tudsz meggyőződni arról, hogy nem minden kellemes érzés szerelem. Előfordulhat, hogy nem is kell az ABC összes betűjét végigpróbálnod, hogy ez teljesen nyilvánvalóvá váljon számodra! Nem ritka, hogy a 20-as éveik (leg)elején járó, csinos anyukákat mézesmázossággal és a pótapuka szerep felvállalásának ígéretével fűzik be ravasz férfiak - holott eszük ágában sincs egy "lízingelt utánfutóval" árukapcsolt nő mellett elkötelezni magukat, csupán lyukra járni kicsit. Te azonban sokkal okosabbnak tűnsz annál, hogy ne tudd kiszűrni egy perc után az ilyeneket - hiszen ennél komolyabb dolgok (például a szerelem) is érzékelhetőek számodra egyetlen perc elteltével. Összefoglalva annyit mondhatnék, hogy a viszonyodat M-mel (Meteor Man!) kozmikus erők hatják át, ezért útjaitok semmiképp nem fognak végérvényesen elválni egymástól. Aggodalomra semmi ok!

Dee D. Jackson - Meteor Man:
www.youtube.com/watch?v=KunSJv0QS1M

"And he came and he went
And he just disappeared
Like a flash in the night
When the dead are the feared.."

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.12. 08:17:37

Gumit kellett volna használnia az ámérikás faszkalapnak. Ennyi.

csillag× 2010.03.12. 08:20:33

Hóolvadós napsütéses vidám reggelt :)

csillag× 2010.03.12. 08:29:13

Tudom, h felesleges lovagolni a múlton, mert nem lehet megváltoztatni, de hogy az istenbe lehettél olyan felelőtlen, h megtartottad azt a szegény kislányt?? Csak 3 hónapja ismerted..könyörgöm! Védekeztetek egyáltalán?
És hol volt ilyenkor az anyukád? Mivel egyedül nevelt fel, ezért gondolom nem lehetett neki könnyű és ezt biztos te is észre vetted, akkor mégis hogy tudtál így gondolkodni, hogy belevágtok. Nah, de a pasiról is meg van a véleményem...
Egyedül csak a kislányt sajnálom...

boss888 2010.03.12. 08:37:20

Inkább meg sem szólalok...

csillag× 2010.03.12. 08:41:59

@boss888: khm..ehhez jobb, ha nemis... még a végén neked ugrok..

Madpapa 2010.03.12. 08:42:46

Bisztosan égy látinámérikai mácsó vót, aki néhommán használjon gumit.
Mit kell ezen csodálkozni? A degeneráció nemzedékről nemzedékre öröklődik. Ilyen a mama, a kedves kislánya és ilyen lesz a most született is. Hacsak...

vendriner aladár 2010.03.12. 08:43:21

Ha nem éltél még és beleugrasz az első kapcsolatból a legfelelősségteljesebb szerepbe egyből, akkor ez lesz. Azt sem tudtad jóformán mi az a testiség és egyből gyerek. Én nem ítélkezni akarok, de bele kell gondolni abba is, hogy egy ismeretlen férfival éled le az életed és ő a gyerek apja. Nincs tapasztalatod semmilyen téren és még elég fiatal voltál. Természetesen ez a te döntésed, bár jósolnék egy jövőt neked. Valószínűleg M-mel fogsz megöregedni, s ezt te is tudod. Egy nyílt kapcsolat még neked sem állapot, abban sok a szenvedés. A kislány meg ugyanazt a képet fogja látni a családról, mint te...

tuli _ 2010.03.12. 08:53:05

Remélem, P-nek nem szül gyereket.

S0und 2010.03.12. 08:53:27

"...én gyakorlatilag apa nélkül nőttem fel és amikor megszületett a lányom, megfogadtam, - wait for it - hogy ő bizony egy teljesen egészséges családban fog felnőni."

ahhahahahah ahahaha hah hahahahaha a ahahahahhaha a aah höhöhöh hi hih ihiheheheheh hahahhahh huhuhuh uh h.

khm.

Ezt a gyerek megszületése előtt 9 hónappal kellett volna megfogadni, nem? Mert ha egy ilyen még nyomot hagyott a kedves postolóba, akkor nem nagyon értem, 19 éves fejjel hogy lehet ennyire felelős szülő. Főleg úgy, hogy ő is elmondja, 2 hónapja ismeri a fószert, és már ki akarja hordani a gyerekét.

Hogy a f.ba lehet megfogadni azt, utólag, hogy márpedig az én lányom normális körülmények között fog felnőni, amikor erre semmijen garancia nincsen. Jó 25+ évesen se ofc, de 19 évesen még kevesebb reményt látok rá. Én azt hittem, hogy ez az "apa nélküliség" komolyabb nyomot hagy az emberben, és előre elhatároz dolgokat, nem pedig utólag. Mind1, nézzük a dolog jó oldalát:

35 évesen együtt mehetsz bulizni a lányoddal.

kóristalány 2010.03.12. 09:02:06

Sajnos itt már nem lehet tanácsot adni, csak rossz és még rosszabb között választhatsz.
Nem akarok szót vesztegetni arra, hogy miért nem védekeztetek, már úgyis mindegy.
Nagyon nehéz dolgod lesz, ha "normális" családi körülményeket szeretnél teremteni magatoknak és a kislánynak. El tudom képzelni, milyen érzés lehet ilyen fiatalon "feláldozni az életedet" a gyermekedért. Egész biztosan nem vagy még érett arra, hogy a család legyen az első.
Sok munkával (mindkettőtök részéről) elérhetitek, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon, de ez csak akkor fog működni, ha tényleg nagyon szeretitek egymást és akarjátok, hogy működjön.

Kósza 2010.03.12. 09:07:31

Hogy is mondja ezt a Karabély?

"Ezer az ember, de nincs baj nyugi,
Csak kipukkant a James Bond lufi.
Fújsz egy újat, jaj itt egy új nap,
Szerelmesen melléd bújnak."

Madpapa 2010.03.12. 09:12:51

@kóristalány:

Kis ellentmondás van. Ha nagyon szeretnék egymást, nem tekingetnének ki a kapcsolatukból. Ha meg kitekingetnek, akkor azért annyira mégsem.
Lányanya lett. Ennyi. Hősnőnk is beszívta a saját apjával, most az ő kislánya is így járt.
Az otthonról hozott mintát másoljuk. Nemde? De.

BARI 2010.03.12. 09:19:18

Nagy merészség volt 19 évesen beválalni egy gyereket.Főleg ilyen kevés ismeretség után.

Bocs, de az jutott eszembe :

Szia anyu. Megyek diszkóba!! - Diszkóba?! 13 évesen a diszkózáson jár az eszed, és megfeledkezel anyád 26. születésnapjáról?

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 09:21:26

@madpapa: "Az otthonról hozott mintát másoljuk. Nemde? De." Csak a kisbirkák másolják a nagybirkákat, és vannak, akik képesek a saját útjukat járni. De.:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 09:23:12

ohh, pardon.:-) Jó reggelt mindenkinek.:-)

jaffandi 2010.03.12. 09:27:20

Szerintem jót tenne nektek egy hosszabb különlét, amíg mással is találkozgattok és talán utána ismét tudnátok együtt élni. Azt írod, hogy már most is ezt csináljátok, talán következő lépésként meg is beszélhetnétek.

jaffandi 2010.03.12. 09:31:27

@Primitív Állat: "Mindannyian egyetértünk abban, hogy földi létezésünk legfőbb célja az utódlás" - nem áll ez kicsit ellentétben azzal amit a hozzászólás többi részében írtál? Amúgy az összes többivel egyetértek.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 09:34:05

@Kósza: viszont kívánom.:-) Jelenleg nem bírok ONolni, még el sem olvastam a posztot, iszunk egy KV-t?:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 09:38:05

@Kósza: helyes, főzöm:-) Gyere, Bárány!:-)

Kósza 2010.03.12. 09:40:02

@jaffandi: Szerintem meg nem jó az ideiglenes "különmenés", máskor sem hiszek benne, de itt végképp nem. Vagy el tudják dönteni értelmes felnőtt módjára, hogy felelősek egy gyerekért, közösen, és akkor élnek együtt család módjára. Vagy ha ez nem megy, akkor hagyják békén egymást örökre, mert a gyereknek a legfontosabb a stabilitás. Ha apa nélkül, akkor úgy, de stabilan. És akkor még adott a lehetőség, hogy akár a kislányoddal együtt megtaláljon, elfogadjon, megszeressen egy férfi, aki segít felnevelni.

ThufirHawat 2010.03.12. 09:43:40

Jujj... Szánalmas vagy, kedves posztoló. Az egészet te cseszted el, martad el magad mellől a gyereked apját.
MNK

FlybyWire 2010.03.12. 09:49:15

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: van, aki képes kiugrani a rossz mintából, de a posztszerző nem tudott. Véletlen? Aligha.

FlybyWire 2010.03.12. 09:53:07

@Zsit (nyújtózós macs; révülettündér): nehogyaszidd, ez a sziget is tömve van 20 év alatti anyákkal, és nem mind traveller....

Clear-water 2010.03.12. 09:53:26

Ha véletlenül nem lenne kamu a poszt, akkor itt egy válasz.

A kedves posztoló 21-22 éves, van egy egészséges gyereke, és kibontakozóban van egy kapcsolata, aki a gyerekkel együtt szereti. A másik kapcsolata kihűlt ott boldogtalan, de itt az új, aki befogadja.
Ismétlem, 22 éves max, az egész élet előtte áll.

Szerintem a kedves posztoló szeresse a gyerekét, nevelje szépen, és ha egy szerelem jön, akkor fogadja el, próbáljon boldog lenni, mert a gyereknek is meg neki is ez a legjobb.

Üdv

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.03.12. 09:57:40

@FlybyWire:
ja, olvastam róla - akut a probléma arrafelé (bár ebben benne van a jól fejlett szociűlis háló - itthon ez nem így van! Ha nincs családi háttered, szinte reménytelen leányanyának lenni)

brevi 2010.03.12. 10:00:00

@csillag×: Ja, sajnálod. Inkább kinyirtad volna. Jo kis sajnálat.

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 10:00:35

@jaffandi: Szerintem nem áll ellentétben. Attól, hogy világosan látjuk, mi a legfőbb cél, még létezhetnek további fontos célok is. A prioritási listát kell okosan kialakítani, és jön is az ööm-bódottá.

FlybyWire 2010.03.12. 10:01:03

@Zsit (nyújtózós macs; révülettündér): hmmm nagyon jól informált vagy, valóban, egészen durva támogatást kapnak a lányanyák itt... otthon ez elképzelhetetlen. Mondjuk meg is van az ára... 60% feletti államdeficit, 6-7%-os gazdasági csökkenés és 13% munkanélküliség.... a kelta tigris szépen megdöglött.

FlybyWire 2010.03.12. 10:02:50

@FlybyWire: mármint a szociális hálónak van meg az ára, nem a lányanyáknak :D
Mondjak durvábbat: ha valaki befejezi a középiskolát, pénzt kap azért, hogy egyetemre járjon (!!!)
Orvosira pedig felvesznek bárkit, nem kell se kémia se biológia vizsga.
Vigyázok is magamra nagyon, nehogy véletlenül is kórházba kelljen mennem!!

Cirus 2010.03.12. 10:13:19

Egyszer azt írja: "Féltékeny voltam a múltjára, a jelenére, mindenre, pedig okot nem adott rá."
Aztán meg nem bánja, hogy félredug a pasi: "Ilyen szempontból eléggé nyílt szemléletű vagyok, úgyhogy ez már nem igazán számított, képes vagyok megbocsátani az ilyesmit és továbblépni."

Akkor most mivan?

A vége meg ez lehet: felnevelik együtt a gyereket, mindenki félredug, majd apu lelép egy másik csajjal, a posztoló meg a harmincas évei elején ott marad a gyerekkel. Vagy gyerekekkel, ha még továbbra sem védekezik.

Rebelde 2010.03.12. 10:15:14

ez a csaj pont olyan, mint a pár nappal ezelőtti 34 éves laura, csak fiatalabb kiadásban és neki van már gyereke

Rebelde 2010.03.12. 10:17:13

@Primitív Állat:

"Az első látásra szerelemmel kezdődő kapcsolatok a mennyekben köttetnek! Az égiek ajándéka a gyermek is: jutalmul kaptad tőlük a kicsit, mert szűzies állhatatossággal vártál életed párjára hosszú éveken át. Ha komolyabb módszerekkel védekeztek, az sem használ, mert egy ilyen ajándékot nem lehet visszautasítani - jön, aminek jönnie kell. "

ez most komoly?:))

2010.03.12. 10:23:50

Érdekes:
1. Nem hiszek a szerelmben első látásra...
2. Nem hiszek a becsúszek az ilyenfajta becsszott baba megtartásának teljes helyessége mellett...
3. Nem hiszek a távkapcsolatban (annak indult volna)...
4. Nem hiszek a "megcsalás" teljes megbocsátásában...
5. Nem hiszek a felmelegített káposztában...

Egyenlőre ennyi...

Ui.: Sorry kimaradt.
6. Nem hiszek a komoly kapcsolatban, gyerekvállalásban, ha a háttérben az egyik fél még nem élte ki magát...

2010.03.12. 10:26:07

@csillag×:
Gyerünk csillag... :) Felhúztad magad a gyerekes részen? :)

mxz 2010.03.12. 10:27:13

@BARI: muhaha, ez jooo :DDD

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 10:27:40

@Rebelde: Már miért ne lenne komoly? Meg vagyok rökönyödve, hogy csapatosan dorongoljátok le ezt a konzekvens, érzelmes, mégis józanul gondolkodó lányt. Vagy úgy véled, első látásra csak kislányos fellángolásról és nemi vágyról beszélhetünk, szerelemről nem? Dehát a szerelem mindenkinek mást jelent - nem csoda, hogy a legnagyobb költők is csak sejtetni tudnak valamicskét ebből a csodálatos, összetett érzésből. A szerelemgyerekek pedig tényleg sokkal erősebben vágynak arra, hogy világra jöjjenek, mint "tervezett" társaik. Talán ezért kíséri őket egész életükben a szerencse csillaga hosszú útjukon!

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 10:28:31

Elolvastam, úgy látom, hogy ha egy pár nem képes a kapcsolaton belül levegőt és szabadságot adni egymásnak, akkor erre külön-külön sem képesek. Ellenben kiválóan lehet ez idő alatt olyan sebeket begyűjteni, amelyek mindig felemlegethetők, ha egymás orrára akarnak koppintani. Ha kedves posztíró arra kíváncsi, hogy a többi hímnemű egyed ugyanolyan-e vagy teljesen más, mint M, akkor kutatásai során arra fog jutni, hogy ugyanolyan, mégis teljesen más.:-) Mindenképp meg kell beszélni, és közösen dönteni, ha erre van még bennetek hajlandóság.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 10:29:46

@FlybyWire: valóban, általánosságban azonban ez nem igaz.

DaveSlim 2010.03.12. 10:29:47

Gratulálok. 19 évesen gyereket szülni. Te aztán felelős döntést hoztál. Mehetsz a mónika sóba. Segílyért tetted? Vagy nem vagy kisebbségi?

jaffandi 2010.03.12. 10:30:21

@Primitív Állat: azt én értem, csak azt gondolom, hogy nem az utódlás a legfőbb célunk itten a földi létben, hanem a fejlődés. Még nem hallottam olyasvalakitől aki elfogadja, hogy van földi lét meg nem földi lét, hogy az utódlás lenne a cél. Végülis csak ezen akadt meg a szemem.

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 10:32:31

@Zsu0805: Te jó ég, egy komplett anti-hiszekegyet raktál itt össze hirtelen. Ne legyünk már ennyire negatívak! :) Ez a "kiélés" meg olyan csúnya szó. Mintha csak holmi primitív, állati ösztönök kielégítéséről beszélgetnénk. Nevezzük inkább összehasonlítási alap szerzése céljából beiktatott tapasztalatgyűjtésnek. Elnézést, de ettől úgy felszalad a pumpa, mint mikor a Benkő Show-ból megismert nagyszerű Edit asszonyt a bulvársajtó "szexnagyiként" aposztrofálja.

Kósza 2010.03.12. 10:34:13

@Primitív Állat: ne ülj a WC mellé, és akkor nem szalad fel a pumpa! :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 10:35:40

@Zsu0805: olyan nincs, hogy egymással kiélés? Csak a háttérben lehet?:-))

BARI 2010.03.12. 10:37:18

@Primitív Állat: "primitív, állati ösztönök " :D

blah 2010.03.12. 10:39:38

Egy tanácsom van: növessz észt!

órarugógerincű (törölt) 2010.03.12. 10:39:49

Klasszikus helyzet. Túl korán (mondhatnám úgy is, hogy éretlenül) vállaltál gyereket. Elég nagy szívás. De visszacsinálni nem lehet, szóval koncentrálj arra, hogy idővel te is, és a gyerek is minél jobban gyertek ki ebből a sztoriból. Mártírkodnod (ti.: "csakazértis!" ragaszkodnod a gyerek apjához) felesleges, az később visszaüt. De teljesen önző sem lehetsz, mert nem vagy már egyedül, és felelősséggel tartozol a gyerekért, akit a világra hoztál. Valahol a kettő között kéne megtalálni a kompromisszumot. Sok sikert kívánok hozzá; de készülj fel rá, hogy nem lesz egyszerű.

Róma 2010.03.12. 10:40:56

Nincs milyen tanácsot adni.
Az ember alapvetően ugyanazon az életpályán mozog, amin a szülei. Kivételes tehetség kell ahhoz, hogy ne az előre determinált módon éljen. A legtöbb ember megmarad azon a szinten, hogy "én nem ilyen életet szeretnék a gyerekemnek", de a tényleges tett végrehajtásához nem rendelkezik elég akarattal.

A leírtakból is az látszik, hogy a gyerek nem a központi elem a résztvevők életében, azért mert ők maguk sem számítottak központinak a saját gyerekkorukban, a saját (csonka) családukban. És ez öröklődik generációról generációra.

Sajnos a legkiszolgáltatottabb gyerekek éppen azok, akiket nem a saját (vagy csak részben a saját) szüleik nevelnek. A jövő társadalmának alapjai pedig a jelen kor gyermekei. Vigyázzatok rájuk!

indapass90210 2010.03.12. 10:43:13

Kiköllötvóna kapartatni a gyereket!

indapass90210 2010.03.12. 10:44:03

Aztakurva, ez még tőlem is durva volt!

2010.03.12. 10:44:08

@Cirus:
Lehet arra féltékeny, hogy a pasinak volt múltja, neki meg nem. Jah és persze úgy tervezi, hogy majd gyerek és pasi mellett ő is szerez egy kis "múltat". :)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 10:45:34

@jaffandi: Pedig vitathatatlan. Mit sem ér az egyéni fejlődésünk, ha nincs kinek továbbadni az örökséget. Brit tudósok bebizonyították, hogy létezik a genetikai memória fogalma. Olyasmi ez, mint a gólyáknál: a csapattól fióka korában teljesen elkülönített gólya is hajszálpontosan tudja, merrefelé kell majd repülni Afrikában, pedig semmiféle mágneses erőtérre és különleges légáramlatra nem hagyatkozhat. Az embernél is ugyanígy öröklődnek a kódolt jópontok, amiket az égieknél gyűjtünk, így generációról generációra egyre nagyszerűbb kvalitásokkal tudjuk megörvendeztetni őket. Ez túlvilági jutalmunk igazi záloga.

2010.03.12. 10:45:46

@Primitív Állat:
Én nem csak a szexre gondoltam. Azzal inkább óvainteném a posztolót. Láthatod mi lett először. :)

councillor 2010.03.12. 10:46:18

a posztíro tudja kivel akarja leélni az életét, de mindenekelőtt még tartani kell egy kis szüntete, hogy más is szétk*rhassa a p*****t? ezt csak én nem értem ?

FlybyWire 2010.03.12. 10:46:42

@Róma: pontosan így van, az esetek 90+ százalékában nem tudnak kilépni a gyerekek a szüleik rossz mintáiból. Klasszikus példa a mai poszt.

indapass90210 2010.03.12. 10:47:18

Egyébként az a vicces, hogy kúrni akar a nyomorult össze-vissza, de ahhoz nincs elég esze, hogy ne csináltassa fel magát! Valóban az egyetlen adható tanács, hogy növesszen észt!

csillag× 2010.03.12. 10:47:40

@brevi: én nem így fogalmaznék. De szerintem ésszerűbb lett volna az abortuszt választania 19évesen, mert hisz tényleg egy olyan fiútól lett kislánya, akit jóformán nem is ismer. Közeben meg azt írta, h apa nélkül nem szeretné felneveli! :(

2010.03.12. 10:47:41

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Nem. :)
Az ilyenek előbb utóbb kimaradoznak, félred-nak, plusz kapcsolatot/kat tartanak. Tudod amit elfelejtettek tizenévesen és huszonévesen megtenni azt megteszik a "komoly kapcsolatban". :)

councillor 2010.03.12. 10:48:40

ja és közbe a posztíró még hülyíti egy kicsit Pét is, mikor még mindig nagyon szereti az amerikait. ez igen.

Judy36 2010.03.12. 10:48:44

Szerintem jól tetted, hogy megtartottad a gyereket, mert ki tudja, hogy később lett volna-e? Erre nem gondolnak az erkölcscsőszök.
Átérzem a zavarodott érzéseidet, hogy nehéz magadon kiigazodni, én is éreztem már így, szörnyű. Tanácsom:
Ha M-et akarod (és úgy tűnik írásodból, igen), akkor ne vacakolj sokáig, mert a végén még ő nem fog megbocsátani! Gondolkodj azon, mi tehetné teljessé az életedet. Ahogy leírtad, valószínűleg nem a pasival van a bajod, hanem attól félsz, hogy az élet egyéb lehetőségeit szalasztod el. A gyerek miatt viszont ezeket pár évre mindenképp csak takarékon próbálgathatod. Utazni, dolgozni, viszont lehet M-mel vagy mellette is, ha kicsit levegőhöz jutsz majd a gyereknevelés mellett. Addig előkészítheted ezt az időszakot azzal, hogy magadat érzelmileg és egyéb téren pozícióba hozod, pl. pszichológushoz jársz, (sokat segíthet már 1-2 hónap is) és tanulni kezdesz.
Amíg jól nem érzed magad újra, ne vállalj második gyereket, se M-től, se mástól!
Sok sikert! Örülj hogy szerelmes vagy, és gyereked van - a szerelmedtől! Ez önmagában is nagy dolog, és a sok kaland ott vár rád, (van még kb. 60 éved rájuk) amikor a gyereked már kicsit nagyobb lett!

indapass90210 2010.03.12. 10:48:54

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: nem is fájna most a fejem, ha annak idején így járok!

dugcy 2010.03.12. 10:49:26

Inkább ne éljél egy szar kapcsolatban.

indapass90210 2010.03.12. 10:49:44

@Rebelde: de azért van abban valami, hogy az ilyen minek szaporodik....

2010.03.12. 10:49:50

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: @Primitív Állat:
Félreértés ne essék, hiszek a kivételbe. Sőt ismerek is, de az a kapcsolat más eset és még ők is csak 30 alatt vannak... még bármi megtörténhet... :(

Rebelde 2010.03.12. 10:50:24

@Primitív Állat:

a genetikai memóriát kár volt a brit tudósokkal összefüggésbe hoznod, mert így nem eszi komolyan senki:)
pedig van értelme

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 10:50:32

@Dövan: van némi önkritikád, így meggondoltam magam.:-)

jaffandi 2010.03.12. 10:53:11

@Primitív Állat: igen, közben gondolkodtam a dolgon és valami hasonlóra jutottam. Úgy tűnik nem ártana kevésbé énközpontúnak lennem. A "jópontok" öröklődéséről viszont edddig még nem hallottam. De majd most utánanézek.

councillor 2010.03.12. 10:54:41

remélem soha nem hoz össze a sors ilyen, vagy hasonló nővel :\

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 10:55:21

@Dövan: fáj az élet? Akarsz róla beszélni?:-)

Rebelde 2010.03.12. 10:55:40

@Dövan:

nézd, ami posztból kiderül, hogy önálló, dolgozik, a gyereket úgy tűnik rendesen ellátja és imádja is, az más kérdés hogy kiábrándult a gyerek apjából, van ilyen
és úgy látom ebben kér tanácsot, nem gyereknevelési és/vagy eltartási kérdésben:)

csillag× 2010.03.12. 10:56:16

@Zsu0805: :)) hát azt hiszem be kell, h valljam érzékenyen érintett :))
Igazából úgy vagyok vele, h úgy cseszi el az életét, ahogy akarja, de legalább másét nee.. :(
De drukkolok, neki, h szeretetben tudja felnevelni a kislányát, ha már így alakult..... vagy apával vagy anélkül. Mert ugye ismerünk olyan példát ahol különélnek a szülők és mégis milyen talpraesett, aranyos a kislányuk ;) ..(báár az egyik fél részéről néha túl sok a kényeztetés) :D

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 10:56:50

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Hamargyorsan kimondtad, amit gondolsz. Ami a szívemen, az fájjon! Te egy ilyen.. Kos lehetsz! :)

@Rebelde: Direkt azért csempésztem a szövegbe őket, hogy egyértelmű legyen, mi a dörgés. Jól értelmezted. ;)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 10:57:49

@councillor: Elég abban reménykedni, hogy sosem tudja meg az igazi neved. :)

csillag× 2010.03.12. 10:58:50

@Primitív Állat: "Talán ezért kíséri őket egész életükben a szerencse csillaga hosszú útjukon!" Jaj, Atya te olyan hülye vagy :D :D

2010.03.12. 11:01:32

@csillag×:
Hát igen. Inkább a butaság és a fel nem világosított gyerekek ellen kéne kampányolni. Valaki elmagyarázhatná végre a sok fiatal kis zombinak, hogy létezik védekezés is, akkor talán nem lenne ennyi meg és meg nem született gyerek.

manyuska 2010.03.12. 11:02:41

Ez a "kiélés" dolog, ez kötelező? Aki nem volt ribi, az nem is nő? Muszáj kulválkodni? Poligámia nélkül a Homo Sapiens nem sapiens?

indapass90210 2010.03.12. 11:03:34

@Rebelde: csak azt sem tudja, hogy mit akar. De, tudja, kiélni magát (arra még talán jó neki a magyar f*sz). Aztán ehhez képest beugrik szaros pelenkát mosni. Az americanboy is rájött, hogy így nagyon unalmas lesz a következő 50 év. Nem jó kilátások.

indapass90210 2010.03.12. 11:04:46

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: csak annyit érzek, hogy valami rendetlenkedik az agyam helyén!

indapass90210 2010.03.12. 11:07:35

@manyuska: kötelező! Úgyhogy linkeld be szépen az iwiwedet, aztán a srácokkal itt eldöntjük, hogy melyik nap kihez mész kiélni. Amikor végül meguntunk, akkor kapsz egy bizonyítványt, hogy igazi nő lettél!

Doktor Kotász 2010.03.12. 11:08:15

Szerintem hülye és ostoba vagy, aki elbaszta a saját, a feleslegesen megszűnt gyereke (nem mondta neked senki, hogyha megbasznak terhes leszel?) és egy külföldi férfi azaz M életét.
A ki nem élted még magaddal beismerted azt, amit titkolsz, hogy félre akartál kúrni, a hisztieiddel kizavartad a kapcsolatból a párodat. A pár hónapra költözzünk szét, mert időre van szükségem pedig nem jelent mást, mint azt, hogy "legálisan" akarsz kúrni P-vel.

Legalább vele védekezz te idióta!

2010.03.12. 11:09:20

@manyuska:
Nem olyannemű kiélésről beszélünk. Vagyis nem csak olyanról. EGyesek komolyan mondom ezzel a nő egy kurva ha x pasival lefeküdt tévképzeteikkel...
Amúgy nem kötelező de ajánlott, mert nagyon-nagy arányban a későbbiekben lesz "kurva" vagy "hímkurva" a delikvensből.

Tintanyaló Papírtigirs 2010.03.12. 11:09:44

Elolvastam, a hozzászólásokat nem de 1 biztos :)
Igazi magyar K vagy hogy felcsináltatod magad az első külföldi pasival :) Első látásra szerelem mi? merev idealizmus, egyszerűen azok közé a nők közé tartozol, akik a jobb anyagi háttérrel rendelkező pasik után egyből benedvesednek, és egyből "szerelmesek" :) és nem a szarkazmus fröcsög belőlem, csak vicces amikor valaki a felszínes érzelmeivel áll hozzá egy kapcsolathoz, aztán igazából másra nem képes, és ideokádik valamit a netre :D remélem fake a post :) nah pás

2010.03.12. 11:10:57

@Doktor Kotász:
Azért nem csak ő b-ta el az életét. M se volt képes gumit húzni a p.csére. :)

Manzanilla 2010.03.12. 11:11:25

@manyuska: Kötelező hát, de nem kurválkodni. Csak megtapasztalni jópár kapcsolatot, hogy kialakuljon az emberben hogy mi is akar, hogy végül sikeresen megállapodhasson valaki mellett. És ne akkor jöjjön rá, amikor már késő. Mert aki ezt a részt kihagyja, az általában úgy jár mint a posztíró..

Doktor Kotász 2010.03.12. 11:11:40

M helyében elvenném tőled a gyerekünket, felnevelném egyedül, vagy egy másik későbbi nővel, téged meg hagynálak hogy úgy kúrd el a további életed, ahogyan csak tudod.

2010.03.12. 11:16:41

Arra azért kiváncsi lennék, hogy M hány éves, és hogy mivel tengeti Mo-on az életét. :)

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2010.03.12. 11:16:53

@S0und: kedves postolo azt nem mondta, hogy egy apat szeretne a gyereknek, vagy mindig legyen egy

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.12. 11:19:17

@pingwin:

Vagy a fejét. Leginkább. Beletenyerelt a káejrópaji madjarpitsa junior kiadásába, és fizetheti a gyerektartást :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 11:19:51

@Primitív Állat: hopp, kilátszott.:-)) Jobban kellene ügyelnem erre.

@Dövan: és ha rendet teszel?:-)

indapass90210 2010.03.12. 11:19:57

@Zsu0805: "EGyesek komolyan mondom ezzel a nő egy kurva ha x pasival lefeküdt tévképzeteikkel... "

Szerintem minden nő, aki lefeküdt x pasival, kurvának tartja azokat a nőket akik 2x, esetleg 3x pasival feküdtek le. A pasik, akiknek x nő megvolt már azonak is kurvának tartják akiknek x/2 vagy x/3 volt :)

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2010.03.12. 11:20:07

@councillor: ha már a nőnek,
izé
lánynak nem volt esze
a pasinak lehetett volna

indapass90210 2010.03.12. 11:21:20

@pingwin: ha olyan lenne a helyzet, hogy óvodát kellene nyitnia, akkor már amúgy is meghalna valami nemi betegségben, mire akár az első gyerek elérné az óvodáskort :)

Intizar 2010.03.12. 11:21:32

Világéletemben irtóztam az egyházak szex- és örömellenességétől, de ha ilyen felelőtlen, önző, SZAR jellemű kis hülyékről olvasok, akkor kis híján visszakívánom a kolostori lánynevelést (nem mintha hatékony lett volna).

2010.03.12. 11:21:52

@Dövan:
Várjvárj, túl sok az x. Egyeseket helyettesítsük a-val, b-vel, z-vel és y-nal, és írjunk fel egy többismeretlenes képletet. :)

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2010.03.12. 11:21:55

@Kedves Nard: így kerül az usa gazdasági válságba, a k európába utazó businessmanek fizethetik a gyeretartást

brevi 2010.03.12. 11:22:46

@csillag×: Ésszerü. Miota ésszerüség egy ember meggyilkolása? Felelösség tetteinkért. Ennyi.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.12. 11:23:41

@Intizar:

Az apácáknak is megvolt a havi fix meg ami a papoktól befolyik (szó szerint) :D :D

@pingwin:

Igen, de ezt nem rázza le soha! :)

2010.03.12. 11:28:06

@Kedves Nard:
Lehet hogy a tanulók fele tőlük volt... :)

Doktor Kotász 2010.03.12. 11:35:15

@Zsu0805: "Azért nem csak ő b-ta el az életét. M se volt képes gumit húzni a p.csére. :)"

Szerintem meg nem. A nő kötelessége védekezni fogamzásgátlókkal. Pusztán azért, mert a férfi hiába venne be tablettákat.
Tuti, hogy a férfi rákérdezett, hogy védekezik-e, amire ühüm volt a válasz.

Fiatalon megbaszatta magát egy külföldivel az anyagiak reményében, gyorsan szült neki gyereket, hogy megfogja, de mivel ugye ez nem szerelem, most meg megy a hápogás a hisztivel.
Persze közben oltogat mindenkit a felszínes hazudozásaival, hogy mennyire szerelmes volt.

Kham 2010.03.12. 11:40:28

Kedves posztíró, én mint bányatulajdonos nagyon helyeslem amit tettél, nagyon fontos hogy az ifjúkori szerelmeket mindenképpen gyermekáldás kövesse, hiszen nem használódtak el a génjeid a több évtizednyi másolódásban, gyermeked nyilván kiváló egészségi állapotban született, nagyon helyes hogy mindenféle karriervágyak helyett a korai gyerekvállalás mellett döntöttél. Igen, igazad van ilyen fiatalon még nem élhetted ki magad, sok minden és sok mindenki vár még rád, ne fogd vissza magad és ne védekezz! (de komolyan! Ez nem csak az én vélemény, Ratzinger bíboros barátom is hevesen bólogat itt a szomszéd gépnél) Ha az amerika ember mégsem bírná sokáig a családi életet, ne keseredj el, a mai világban már egy felelőségteljes gyermeknek is be kell látnia hogy ingyenélőként nem róhat elviselhetetlen terheket fiatal szüleire és nyilván boldogan segíteni fog a családfenntartás nehéz küzdelmében! Szerinted el tudna játszani egy egészen apró csákánnyal vagy egy légfúróval egy ergonómiailag direkt gyermekek számára kialakított tárnában?

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 11:40:48

@Doktor Kotász: "A nő kötelessége védekezni fogamzásgátlókkal." Erre az álláspontra kötelezően csináltatni kellene pl. AIDS-tesztet.

Gumineaux 2010.03.12. 11:41:04

Ítélkezni a legegyszerűbb, az minden idiótának megy.
Meg hogy abortuszra kellett volna menni? Jah. Persze. Kíváncsi vagyok, hogy aki ezt javasolta, az nem fiú-e véletlenül? Ja hogy az? Taccsvonalon kívülről ugatni, ez igen. Majd akkor nyilatkozzon, ha tisztában van avval, hogy miről is beszél.
Visszatérve a posztra: sok tényezőt nem sikerült megtudni, ennek fényében nem lehet tanácsot adni, pláne ismeretlennek. Arra sem vállalkoznék, hogy megmondjam a tutit ti. hogy M-et vagy P-t válassza. Azért arra kíváncsi lennék, hogy anyuka mit szólt a hírhez, hogy nagymama lett?
A posztoló leánynak kitartást kívánok, és igyekezzen a lányát felelősen nevelni.
A helyében örülnék, hogy „csak” egy gyereket szedett össze…

Manzanilla 2010.03.12. 11:41:29

@Doktor Kotász: "A nő kötelessége védekezni fogamzásgátlókkal."
Atya ég...... és mégis azzal mi van, aki például nem szedhet tablettát? Az ne dugjon?
Arról nem is beszélve, hogy simán összeszedhetsz egy jó kis kankót, trippert, herpeszt vagy aids-et is.. de te tudod.

Doktor Kotász 2010.03.12. 11:41:36

@pingwin: "ha már a nőnek,
izé
lánynak nem volt esze
a pasinak lehetett volna "

Menj már!

Olvass bele pár női blogba!
Egymásnak adják a tanácsod, hogyan kell kiszurkálni a gumit, hogy teherbe essenek, meg ilyenek.
Lapáttal kéne agyonbaszni az ilyen büdös kurvákat, akik érdekből felcsináltatják magukat, és elbasszák a másik életét!
Méghozzá szeneslapáttal!
De bassz, ezek egymást okítják a blogokon a mikéntről!

2010.03.12. 11:44:33

@Doktor Kotász:
Ez hülyeség. Mármint a védekezős rész. Tény hogy a nőn a nagyobb a felelősség, hiszen ő veszíthet nagyobbat, de ugyanúgy a pasinak is van elég nagy felelőssége. És nem a nő kötelessége. Mindkettőnek a kötelessége, hogy gondoljon a védekezésre.
Továbbá ki az az idiota aki egy ühüm válasszal megelégszik?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.12. 11:46:12

@Zsu0805:

A zárdák mellé szinte mindig lelencház volt építve. Nem véletlenül...

csillag× 2010.03.12. 11:46:25

@brevi: ha így teszed fel a kérdést, akkor természetesen NEM a válaszom. De tudom, h nem fogunk mi dűlőre jutni :) mivel azt érzem te nagyon abortusz ellenes vagy. Az elvetetést rögtön gyilkosságnak fogod fel, míg én nem.

2010.03.12. 11:49:32

@Kedves Nard:
Mondjuk én a papi nőtlenséget, és az apácai "szűzies életvitelt" mindíg is nagy hülyeségnek tartottam.

Manzanilla 2010.03.12. 11:50:04

@Doktor Kotász: Hidd el, a legtöbb nő abszolút nem ilyen, sajnálom ha te még nem találkoztál különb nőkkel. És vigasztaljon a tudat, hogy általában az a fajta nő akit leírtál, csak saját magát szivatja jól meg.

Doktor Kotász 2010.03.12. 11:50:26

@Manzanilla: "Atya ég...... és mégis azzal mi van, aki például nem szedhet tablettát? Az ne dugjon?
Arról nem is beszélve, hogy simán összeszedhetsz egy jó kis kankót, trippert, herpeszt vagy aids-et is.. de te tudod.
Válasz erre "

Csúsztató ribanc vagy!

A gumi a vadidegenhez kell, meg az elején. Párkapcsolatba simán belefér az elején egy orvosi vizsgálat, hogy kinek milye van, azt utána lehet gumitlanul, csak ugye ilyenkor már nem ér félrebaszni.

És a mi van, aki nem szedhet tablettát dumád is elég ótvar.
Persze, hogy ez a lány is, meg te is, meg az összes többi nő pont abba a vékony egészségügyi keresztmetszetbe fér bele, aki nem szedhet.

Mi van, mi van?
Hát az, hogy a százból egy esetével cáfolgatod a kilencvenkilencet.

Csak nem te is így szereztél apucit magadnak?
Utána meg lehet sápítozni, hogy megromlott a kapcsolat.

Talán akivel jól érzi magát egy nő hosszabb távon, annak kellene gyereket szűlni, és nem táblázatokat pipálgatni, hogy meg volt a közös kirándulás is, meg ezt is megcsináltuk közösen, meg azt is, meg ez építi a kapcsolatot, meg az, meg az összes faszság, amit Cosmoban felsorolnak a hogyan keressük meg gyermekeink leendő apját cikkben.

Közöd?? (törölt) 2010.03.12. 11:51:04

Teljesen normális hogy a nők teherbe esnek, aki nem hiszi járjon utánna, de nem érdemes mert úgyis kihal.

Doktor Kotász 2010.03.12. 11:52:54

@Manzanilla: "Hidd el, a legtöbb nő abszolút nem ilyen, sajnálom ha te még nem találkoztál különb nőkkel. És vigasztaljon a tudat, hogy általában az a fajta nő akit leírtál, csak saját magát szivatja jól meg. "

És ki beszélt a legtöbb nőről?
Én erről az idiótáról beszéltem, aki beküldte a blogba a nyavajgását.

Na meg ahogyan te véded a mundér becsületét, arról lehet szó, hogy nálad is talált sűllyedt.

indapass90210 2010.03.12. 11:54:02

@Doktor Kotász: mutass ilyen blogot, ahol ilyen tanácsok vannak!

2010.03.12. 11:54:16

@brevi:
A felelősségvállalás nem feltétlenül abból áll, hogy felvállalsz egy nem kívánt gyereket. Felelős lehetek úgy is, hogy tudom, nem lennék képes felnevelni úgy ahogy azt megérdemli, ezért vállalom a felelősséget, elvetetem, holott tudom, hogy lehet (elég minimális esély manapság már rá) hogy soha többé nem lehet gyerekem.

FlybyWire 2010.03.12. 11:54:47

@Doktor Kotász: Kicsit feszült vagy. Felcsináltál valakit véletlenül? :)

2010.03.12. 11:56:42

@Doktor Kotász:
Te teljesen el vagy tévelyedve...

Manzanilla 2010.03.12. 11:58:20

@FlybyWire: Igen, kicsit túlspirázta magát.. :)

alumi 2010.03.12. 12:02:03

Nem értem, miért mindig az ilyen hülyéknek osztanak lapot?!Mások meg évekig küzdenek, hogy születhessen gyerekük..

parttalan 2010.03.12. 12:02:55

Sztem is kalandoznia kéne még a 19 éves csajnak. Egy amerikai futballcsapat végigmegy rajta, egy életre kiéli magát és mehet vissza az apukához. :P

2010.03.12. 12:05:30

@primu:
Én ilyeneken már nem gondolkodok. Ez az élet egyik nagy "büntetése". :(

Alikam 2010.03.12. 12:06:09

Ilyenkor azt kérdezem mindig: a magyar fasz már nem jó?

Amúgy vannak egyetemes törvények is.
Márpedig mindenkiek ki kell élnie magát, hogy egy egészséges, hosszútávú - esetleg "örökké" tartó - kapcsolatot tudjon kialakítani.

Aki azt mondja, hogy egy ember az életében tökéletesen elég volt, az sajnos nem mond igazat.

A másik, hogy a gyerekválallás meg egy teljesen más életformát követel.

Az ilyen korai gyerekszülséek hatalmas százalékban végződnek a teljes család széthullásával.
Ez sem véletlen.

De ha már így alakult a dolog, akkor nőjj fel gyorsan, 3x-os sebességgel és próbálj meg valami apapótlékot találni.

Nem tudlak bíztatni, neked már sosem lesz olyan életed, amiről álmodtál.

Ezek olyan örök törések, amik egy életen át megmaradnak.
Persze javaítani jelentősen tudsz a helyzeten, illetve ha a gyerekedet jól neveled, akkor az is nagyban hozzá fog járulni ahhoz, hogy elnyomja ezt a kellemetlen időszakot.

De persze így is sok mindenről lemaradtál.

indapass90210 2010.03.12. 12:07:19

@Zsu0805: pedig, komolyan aszittem, hogy te még szűz vagy, és csak megtévesztés a partiállat imidzs!

Doktor Kotász 2010.03.12. 12:08:34

@Dövan: "mutass ilyen blogot, ahol ilyen tanácsok vannak! "

Google!

2010.03.12. 12:09:42

@Dövan:
Én partiállat? Ez rágalom kéremszépen. :)

csillag× 2010.03.12. 12:09:44

@Zsu0805: hát a papok is így látják :P (legalábbis akikkel beszélek) :D

Zazie a metrón 2010.03.12. 12:11:01

@Doktor Kotász: f**é köpködöd itt a nőket? utálod őket, hát ne foglalkozz velük. neked sem kötelező nősülnöd. keress magadnak egy csinos gazdag fiúcskát, az tuti nem szül neked gyereket és nem a pénzedért fog veled kefélni. oszt még gumi nélkül is csinálhatod, boldogságban, békessében.

most ideges lettem.

2010.03.12. 12:12:04

@Zazie a metrón:
Nyugi, ne húzd fel magad. :)

Doktor Kotász 2010.03.12. 12:12:33

@Zsu0805: "Te teljesen el vagy tévelyedve... "

Miben is?

Gumineaux 2010.03.12. 12:13:34

@Doktor Kotász: vékony egészségügyi keresztmetszetbe fér bele, aki nem szedhet.”
Te vajon szedtél-e már hormonokat? Ja, hogy neked “nem kell” de mindenki más szedje csak be, akár évekig, mit törődsz te azzal. Te csak felelőtlenül, egyoldalúan mondod itt a hülyeségeket, anélkül, hogy tisztában lennél bármivel is.

indapass90210 2010.03.12. 12:14:25

@Alikam: "Ilyenkor azt kérdezem mindig: a magyar fasz már nem jó?"

Ne legyünk már képmutatóak! Ha van két egyformán megfelelő partner szexre, akkor a többség a külföldit választja. Csajok is, pasik is. Pont azért, amiért a kiélés is olyan fontos. Kíváncsiság.

2010.03.12. 12:15:06

@csillag×:
Nálunk van egy pasi, konkrétan ő csak hitoktató lett, és azthiszem én rájöttem hogy miért is. A fiatalabbak csak mind szaporítónak hívják... A gyerekszám amit biztosított elég ahhoz, hogy egy focicsapatot összeállítsunk. Persze a cserejátékosokat is számoljuk. :)

Doktor Kotász 2010.03.12. 12:15:21

@Zazie a metrón: "f**é köpködöd itt a nőket? utálod őket, hát ne foglalkozz velük. neked sem kötelező nősülnöd. keress magadnak egy csinos gazdag fiúcskát, az tuti nem szül neked gyereket és nem a pénzedért fog veled kefélni. oszt még gumi nélkül is csinálhatod, boldogságban, békessében.

most ideges lettem.
Válasz erre "

Nem a nőket köpködtem, hanem ezt az álszent hülyét, akinek a sanyarú sorsa itt taglalva van.

Csak magadra vetted?

És akkor már buzizás van?

Egyszerű ez a lélekjelenléted...

indapass90210 2010.03.12. 12:15:41

@Zsu0805: ez tőlem nem rágalom, hanem dícséret!

indapass90210 2010.03.12. 12:16:16

@Doktor Kotász: Azt hittem te gugli nélkül is tudod. Bár feltehetőleg azzal sem....

Zazie a metrón 2010.03.12. 12:19:22

@Doktor Kotász: frászt. minden nőt köpködsz. nem buzizás aranyapám, csak alternatíva. a lélekjelenlétnek meg köze nincs az egyszerűséghez.

Kósza 2010.03.12. 12:21:21

@Doktor Kotász: azért ez a megjegyzésed nem egyes szám harmadik személyben szól:
Olvass bele pár női blogba!
Egymásnak adják a tanácsod, hogyan kell kiszurkálni a gumit, hogy teherbe essenek, meg ilyenek.
Lapáttal kéne agyonbaszni az ilyen büdös kurvákat, akik érdekből felcsináltatják magukat, és elbasszák a másik életét!
Méghozzá szeneslapáttal!
De bassz, ezek egymást okítják a blogokon a mikéntről!

Úgy látom értelmes mondanivalód nincs, csendben maradni nem tudsz, így hát fröcsögsz,... ez elég szánalmas!

Doktor Kotász 2010.03.12. 12:22:17

@Dövan: "Ne legyünk már képmutatóak! Ha van két egyformán megfelelő partner szexre, akkor a többség a külföldit választja. Csajok is, pasik is. Pont azért, amiért a kiélés is olyan fontos. Kíváncsiság. "

Te se legyél képmutató, mert ezekben az esetekben kerülve van a népszaporulat emelése.
Ha a tengerpartra megyek, és ott találkozok magyar lányokkal, akkor engem sem érdekel a másik élete, meg őt se az enyém, nincs a puhatolódzó felmérő körök futása, meg a kombinálgatás.
Elég annyi, ha megfelelő ingert vált ki szexuálisan a másik, és viszont, akkor még aznap betolja az ember a lompost, és kész.
Külföldivel meg pláne nem.
Pölö volt eset, hogy valamelyik hozzátartozóm egy szlovákiai magyar lányt másfél óra múlva szopatott egy adriai nyílvános wécében.

2010.03.12. 12:23:04

@Doktor Kotász:
Védekezés.
Nem csak a nő felelőssége, ugyanúgy a férfié is. Sokmindenben igazat adok persze, de túlzottan lesarkosítod arra, hogy CSAK a nő felelőssége.
És amúgy is közlöd, hogy:
"A gumi a vadidegenhez kell, meg az elején. Párkapcsolatba simán belefér az elején egy orvosi vizsgálat, hogy kinek milye van, azt utána lehet gumitlanul, csak ugye ilyenkor már nem ér félrebaszni."
Viszont leszólod itt az embereket akik közlik veled, hogy a kiscsávónak is gumit kellett volna húznia a pöcsére. 2 hónap telt el azóta, hogy először találkoztak, azt te kapcsolatnak nevezted? Igenis még abba a periódusban voltak amire te az "elején" kifejezést használtad. Itt még ugyanúgy megvolt a srác felelőssége is.

indapass90210 2010.03.12. 12:24:52

Azért ez a Kotász nem egy túl összetett személyiség.

2010.03.12. 12:25:17

@Dövan:
Amúgy már tényleg nem vagyok olyan "partiállat" mint régen. :)

Doktor Kotász 2010.03.12. 12:25:39

@Kósza: "azért ez a megjegyzésed nem egyes szám harmadik személyben szól:
Olvass bele pár női blogba!
Egymásnak adják a tanácsod, hogyan kell kiszurkálni a gumit, hogy teherbe essenek, meg ilyenek.
Lapáttal kéne agyonbaszni az ilyen büdös kurvákat, akik érdekből felcsináltatják magukat, és elbasszák a másik életét!
Méghozzá szeneslapáttal!
De bassz, ezek egymást okítják a blogokon a mikéntről!

Úgy látom értelmes mondanivalód nincs, csendben maradni nem tudsz, így hát fröcsögsz,... ez elég szánalmas!"

Nyílván ez azokról a nőkről szól, akik azokat írják bizonyos női blogokban. Tehát én vagyok szánalmas, mert vannak ilyen nők, vannak ilyen blogok, és nyílván úgy képzelem, hogy minden nő ilyen, meg abba a blogba írt.

Tudok neked gratulálni, hogy találva érezted magad...

2010.03.12. 12:25:50

@csillag×:
Szépségkirálynőnek készülsz? :)

indapass90210 2010.03.12. 12:27:03

@Doktor Kotász: Te most komolyan gondolod, hogy ez a csaj direkt fel akarta magát csináltatni? A probláma ott van, hogy ez eszébe sem jutott.

Gumineaux 2010.03.12. 12:29:02

@Zsu0805: Szerintem meg mindenki maga döntse el hogy milyen módon védekezik, szerencsére nem csak a tabletta vagy a gumi van manapság. A lényeg, hogy védekezzenek, és az sem árt, ha ez nem csak a lány feladata.
Ha a szexhez elég felnőttnek gondolja magát valaki, akkor legyen felnőtt védekezni is, legyen ffi vagy nő az illető.

indapass90210 2010.03.12. 12:29:22

@Zsu0805: mégsem cserélted le az iwiwes képeket mosogatós-takarítós-kutyasétáltatósra!

2010.03.12. 12:29:41

@Dövan:
Ez a nő szerintem buta volt ahhoz is, hogy ezt így kitervelje. :)

2010.03.12. 12:31:30

@Gumineaux:
Ezzel egyetértek. Ezért is írtam, hogy túlzottan sarkosított a véleménye.

Gumineaux 2010.03.12. 12:33:09

@Doktor Kotász: „De bassz, ezek egymást okítják a blogokon a mikéntről! “
Te mindent elhiszel, amit a neten olvasol? LOL

2010.03.12. 12:33:30

@Dövan:
Mert aki akkor fényképez arra halál vár. :) De helyette ott egy alvós, egy németben nyaralós, egy nyári összevágott és egy olvasós. :)

csillag× 2010.03.12. 12:33:45

@Zsu0805: áh, nem szeretném lerontani a többiek esélyeit :P
(viszont nem szeretem az ilyen civakodást...megárt szegény szűzies lelkemnek) :D

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: jövök énis! adj helyet magad mellett... :D

indapass90210 2010.03.12. 12:36:13

@Zsu0805: Szerintem hozzuk össze őket Kotásszal, mert biztos, hogy egyiknek sem lesz kisebbredűségi érzése azért, mert a másik okosabb!

FlybyWire 2010.03.12. 12:38:38

@Dövan: Most, hogy 2 és fél hónapja külföldi barátnőm van, azt hiszem autentikusan mondhatom erre, hogy hülyeség!
:)

Alikam 2010.03.12. 12:39:54

@Dövan: akkor én most megnyugtatlak téged, hogy a külföldi férfinak sincs három herezacskója - hacska nem génhibás -, és a külföldi nőnek sem három melle van.

Nagy átlagban a magyar férfiak és nők egyaránt "jól néznek ki". Magasan ráverünk jópár országra, plusz azért csak az anyanyevleden tudsz normálisan gügyögni. Már aki tud, van aki mgé azon sem, de akkor a külföldivel sem fogja magát jobban megérteni.

És igen, tudom most jön kapásból 10 flame, hogy "de igenis mert a külföldi párommal mi mindent meg tudunk beszélni"

Persze, mindent, amit a határok engednek.

2010.03.12. 12:40:47

@csillag×:
Rákeresgéltem erre-arra, ezt olvasd...
Gyógyszeres fogamzásgátlás
Még mindig nem állnak rendelkezésre olyan férfi antibébi tabletták, melyek megbízhatóan, széles körben alkalmazhatóak lennének fogamzásgátlásra, bár régóta intenzív kutatások, próbálkozások folynak ezen a területen. Alkalmazásukat elsősorban magas áruk, megbízhatatlanságuk és súlyos mellékhatásaik korlátozzák (a legtöbb szer a hereműködést hosszú távon rontja, gyakran visszafordíthatatlan sterilitás lép fel). Ezen gyógyszerek célja a spermiumképződés, illetve a spermiummozgás időszakos felfüggesztése lenne.

Első gondolatom: Kiváncsi lettem volna a tesztalanyok képére, mikor közlik velük, hogy üdvözöljük önöket a sterilizáltak táborában. :)

indapass90210 2010.03.12. 12:41:04

@FlybyWire: hozzászoktál már, hogy nem azt mondja: "Igen, ahh, tovább"?

Doktor Kotász 2010.03.12. 12:41:05

@Zsu0805: Azért a nő felelőssége, mert a férfi nem tudja helyette bevenni a tablettát. Azért a nő felelőssége, mert benne zajlik le a fogantatás.

Mond azt, hogy az a nő, aki nem védekezik, és meglepetésként éri, hogy gyereke lett, az nem hülye.

Az egy dolog, ha kifelejtődik a tabletta.
Na de aki semmit nem szed, az mit csodálkozik, ha egy fasz után osztódni kezd a petesejtje?

Mellesleg a lány is látja, hogy van-e gumi a faszon vagy nincs.
A gumi meg akkor szükséges, ha még nincs meg a bizalom. Párkapcsolatban meg már megelőlegezhető a monogámia feltételezése a másikról. Mert valójában a gumi a harmadik személytől közvetetten elkapható nemi nyavaják kiszűrését szolgálja. Ha a gyógyszereket mellőzné, akkor pesszárium, illetve a baleset "megtörténtekor" esemény utáni tabletták, stb. Meg ugye a vérzésről is lehet naptárt vezetni.

Ezeket nem csinálhatja meg egy férfi a nő helyett, pont ezért a nőé a felelősség.

Az a nő, aki nem azt gondolja, hogy a nőé a felelősség (mármint a védekezés felelőssége, és nem a gyereké, mielőtt valamelyik nagyszájú elkezdi itt a feminim hőbörgését) az csalárd módon járt el valamikor vagy csalárd módon fog eljárni a jövőben, és csak megalapozza a látszatigazát a terhességéről. illetve arról, hogy nem csak az ő felelőssége.

Hát kié lenne?

A gyerek az már a férfié is, de az a tény, hogy lett gyerek, az csak a nőé.

Mást meg lehet a szavaimba belemagyarázni, csak tök értelmetlen és felesleges.

FlybyWire 2010.03.12. 12:43:12

@Alikam: ez a külföldi partnerdolog amúgy sokszor azért működik jól, mert egész egyszerűen nem tud a másik nyelvén (vagy, ahogy nálunk is, a közös nyelven) az egyik vagy másik fél, hogy minden apró lelki gondját részletesen kivesézze. Így az ember szépen saját maga zongorázza le magában az ilyeneket, esetleg barát/családdal, akik jó eséllyel nem beszélik amúgy sem a partner anyanyelvét.
Most, hogy benne vagyok, már látom, miért is lehet adott esetben könnyebb egy ilyen kapcsolatban megmaradni. A külföldiekkel való kapcsolat (főleg az elején) leginkább csak egy "kapcsolat light", kevés mély beszélgetés, annál több idő jut a kellemes dolgokra :D

FlybyWire 2010.03.12. 12:43:48

@Dövan: szerencsére a sóhaj, nyögés nemzetközi :D

2010.03.12. 12:44:22

Védekezésről hallottál már? Vagy így akartad megfogni a faszit? Jegyezd mg: Egyetlen férfit sem lehet tartósan gyerekkel megkötni, ha ő nem karja.
Ilyenkor csak a szerencsétlen kiskrapek szívja meg.

Így jártál, jelentősen elbasztad az életedet, itt vagy 22 évesen egy gyerekkel, és úgy érzed, még nem élted ki magad.
Akkor minek kellett a gyerek? Az nem játék, az komoly dolog.

A gyerekedet előre sajnálom....

Doktor Kotász 2010.03.12. 12:45:14

@Gumineaux: "Szerintem meg mindenki maga döntse el hogy milyen módon védekezik, szerencsére nem csak a tabletta vagy a gumi van manapság. A lényeg, hogy védekezzenek, és az sem árt, ha ez nem csak a lány feladata.
Ha a szexhez elég felnőttnek gondolja magát valaki, akkor legyen felnőtt védekezni is, legyen ffi vagy nő az illető. "

Csak itt a védekezés akaratlagos kijátszásáról, és a partner megtévesztéséről van szó. Ami azért nem mindegy.
Mert az még okés, hogy jajj, elfelejthettem bevenni a tablettát, meg az egy darabot se szed, miközben a másiknak meg azt hazudja, hogy védekezik.

csillag× 2010.03.12. 12:46:56

@Zsu0805: ppff..jaj...

@Manzanilla: jössz te is? de akkor hozz még pattogatott kukit, mert igen fogyóbban van :P

Doktor Kotász 2010.03.12. 12:47:04

@zulu:

Ez a Zulu jól látja a dörgést.

Manzanilla 2010.03.12. 12:47:34

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Irigyellek! úgy popcornoznék én is valami jó meccset nézve.. Sebaj nemsoká VB, akkor majd bepótolom! :-)

@FlybyWire: Ez így van. Egy ilyen kapcsolat akár jobban is működhet. Hosszabb utat kell bejárni a másik megismeréséhez, ami nagyon izgalmas tud lenni. Én mondjuk sokáig nem tudtam elképzelni, pont amiatt hogy a kommunikáció stb., de így két és fél év külföldi tartózkodás után egészen máshogy látom.

indapass90210 2010.03.12. 12:47:38

@Zsu0805: hogyan lehet németeknél nyaralni???? :D

blah 2010.03.12. 12:48:43

Jó szöveg ez a kiélem magam duma... :) Mért nem lehet nevén nevezni a dolgot? Nem dugott még elég emberrel azt ennyi. Mert "kiélni" magát más területeken úgy is lehet ha van gyereke meg férje. Ha meg nincs férj akkor lehet össze vissza kefélni jobbra balra. Hát szar lelki szegénynek lenni az tuti ha ennyit jelent valakinek a kiélés...

indapass90210 2010.03.12. 12:49:46

@Alikam: nem mondod? Én meg a három mellű nőket keresem már évek óta! Eddig egy kétmellű mellett sem tudtam megmaradni hosszabb ideig...

Manzanilla 2010.03.12. 12:50:15

@csillag×: Mennék mennék! :)
Még vinnék magammal piát is :-D

Aristote 2010.03.12. 12:50:58

Kedves Anyuka!
Választhatod P-t, de tudnod kell, hogy három év múlva majd jön R, utána S... Sajnos semmi sem tart örökké. Ha a szerelmet nem tudod szeretetté, összetartássá konvertálni, a lányodnak sosem lesz kiegyensúlyozott családja.

FlybyWire 2010.03.12. 12:52:17

@Manzanilla: Ja, és minél később ismered meg a másik legmélyebb lelki kis cirádáit, annál jobban összecsiszolódtok egyéb téren, és csak gyűlnek a közös emlékek... szóval nem is hülyeség ez.
Ráadásul még biológiailag is helyes, éljen a génfrissítés :D

2010.03.12. 12:52:19

@Doktor Kotász:
Mint írtam vannak dolgok amikkel egyetértek, ám még mindig csak azt tudom mondani, hogy:

Te kapcsolatról beszélsz, nem arról ami ebben a posztban volt. Ebben az esetben a megismerkedéstől a fogantatásig tartó idő igencsak nem kapcsolat volt. És ebben az esetben bár kisebb részben, de a pasi felelőssége is volt hogy nem megfelelően védekeztek.

És hozzáteszem, hgoy egy hülye picsának tartom a posztolót aki itt csipog az elb-ott élete felett, és egyáltalán nem sajnálom, viszont a pasit is egy jó nagy idiotának tartom és az ilyen pasi ugyanúgy megérdemli a sorsát mint a lány.

summerstorm 2010.03.12. 12:52:25

helló mindenki :D

külön szép napot mannschaft és barika :D

látom van megmondóemberünk mára, valaki már elmesélte neki, hogy a fogamzásgátló tabletta milyen mértékben trombózis előidéző faktor... Esetleg van valakinek egy felesleges használati utasítása f.gátló tabihoz... azt odaadhatnánk neki, hogy végignézze a mellékhatásokat...
mondom én ezt úgy, hogy egyébként szedem... de ezen ez még nem változtat...

csillag× 2010.03.12. 12:52:33

Egyébként ha már a tablettáknál tartunk, nem nyújtanak olyan nagy biztonságot :) Élő példa vagyok...Jó igen tudom nem gyakori, de ha már veled megtörtént, akkor már nem az arányokat latolgatod.
És, h van másik védekezési módszer ( a nő részéről) nah, arról meg az öcsim is tudna mesélni :)

@Manzanilla: kicsit félreérted :) mi az itt folyó meccset szemléljük :D

csillag× 2010.03.12. 12:54:23

áááá, és megint lecsúsztam a 200ról :P

Aristote 2010.03.12. 12:54:41

@zulu: No az nem igaz, hogy nem lehet egy férfit tartósan gyerekkel megkötni. Az én férjem azt mondta, nincs az a földi erő, amivel el lehetne mozdítani a lányai mellől. Úgyhogy hiába akartam volna válni, ő nem egyezett bele. Utólag úgy látom, jól tette, a lányok megfelelő családi környezetben nőttek fel.

2010.03.12. 12:54:56

@Dövan:
Úgy hogy szép helyen laknak és van egy saját tavuk. :)

summerstorm 2010.03.12. 12:55:23

@Dövan:

szivem, neked inkább egy 3 X kromoszómás szupernő kell... :D :D
olvass utána, hogy milyen az :))))
(alacsony IQ, erőteljes másodlagos női nem jelleg stb...)

FlybyWire 2010.03.12. 12:56:40

@mooon:): fura dolog ez, mert míg otthon én folyamatosan olyan csajokba akadtam, akik nem szedték (merénnem mérgezem magam bee), egy kivétellel (azt a dolgot meg elk.tam), itt kint viszont a külföldi barátommal beszélgetve ő teljesen ledöbbent, mert ő még olyannal nem is találkozott, aki nem szedte volna (a haverom belga, és főleg ír, spanyol, stb csajai voltak mostanában).
A barátnőm is szed, pedig összesen 1 barátja volt előttem (sok évig), és egyáltalán nem az az egyéjszakás típus, sőt.

Manzanilla 2010.03.12. 12:57:47

@csillag×: Hát igen, látszik hogy ma nem vagyok százas. Pihent agyú módban vagyok. De ez sok mindenre jó ám, például nem hat meg hogy Kotász csúsztató ribancnak nevezett, mikor nem is ismer. :)

summerstorm 2010.03.12. 12:57:48

@csillag×:
én megint beülnék meccset nézni...
hozok kávét :)
mindenkinek :D
jöhetek? :D :D :D

FlybyWire 2010.03.12. 12:58:34

@Manzanilla: 4. számú fórum/komment-axióma:
A fórumokon, kommentekben mindenki köcsög.
:D

2010.03.12. 12:59:18

@csillag×:
Azét tegyük helyre a dolgokat, nem arról írtál, hogy volt egy abortuszod és hogy az öcséd nőjének/exnőjének is, hanem arról, hogy te gyógyszer, öcséd egyéb fogamzási módszer mellett csúsztatok be. :)

Alikam 2010.03.12. 12:59:19

@FlybyWire: biztos vagyok benne, hogy ilyen irányultságú előnyei is származhatnak, de ahogy te is írod, ez egy "kapcsolat-light" ami én hosszútávon nemt tudnék elképzelni, főleg ha már egy gyerek is a képbe jön.

csillag× 2010.03.12. 13:00:49

@Manzanilla: hát rendben! most az egyszer elnézem neked, csúsztató ribanc :))) :P

Doktor Kotász 2010.03.12. 13:00:59

@blah: "Jó szöveg ez a kiélem magam duma... :) Mért nem lehet nevén nevezni a dolgot? Nem dugott még elég emberrel azt ennyi. Mert "kiélni" magát más területeken úgy is lehet ha van gyereke meg férje. Ha meg nincs férj akkor lehet össze vissza kefélni jobbra balra. Hát szar lelki szegénynek lenni az tuti ha ennyit jelent valakinek a kiélés... "

Pedig jó, ha a házasság előtt túlesik ezeken a dolgokon az ember/nő, mint utána letudni.

Szerintem bolond az a férfi vagy nő, aki olyannal házasodik, akinek nem volt több partnere korábban.
Attól még nem kurva egy nő, hogy összefeküdt 10-20 férfival élete során. Még akkor sem, ha 50-el.
Akkor az, ha pénzért csinálja.

FlybyWire 2010.03.12. 13:01:29

@Alikam: persze, értelmes ember amúgy sem vállal be gyereket egy kapcsolat első (pár) évében, hacsak nem 35-40 közti mindkét fél minimum, és tényleg halálpontosan tudják, kire-mire van szükségük, és meg is találták egymást ennek megfelelően.

Ez tök független a külföldi partnerségtől.
Amúgy tényleg kapcsolat-light az enyém is, jóval lassabban kezdem megismerni a csajt, a bökkenő csak az, hogy egyre több nagyon jó dolgot találok benne - viszont csak júliusig lesz az országban :(
Majd meglátjuk....

summerstorm 2010.03.12. 13:02:41

@FlybyWire:

azért mert egyébként vannak pozitív hatásai is...
mint például hogy beállítja normálisra a ciklust, akár ha probléma akad vele, akkor is...
Szebb lesz tőle a hölgyek bőre, merthogy hormonális alapú dolgokkal ez igencsak összefügg, és az alacsony hormontartalmú változatok már a súlyproblémákat sem feltétlenül indokolják...
De azért akad épp elég a negatív lehetőségekből is...

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 13:03:50

@blah: A felvetés jogos, de a "kiélés" a köznyelvben immáron pontosan azt (nem többet és nem kevesebbet) jelenti, hogy megdugatja magát mindenkivel / sokmindenkivel. Ha "kiélt fejű" nőről beszélgetsz valakivel, mindketten tudjátok, hogy nem olyan személyről van szó, aki a kapálástól az űrkutatásig mindenben megmérette már magát, hanem olyanról, aki több hímtagot fogott, mint kilincset. Tehát a nevén nevezte ő a gyereket - csak szolidan. :)

FlybyWire 2010.03.12. 13:04:05

@mooon:): a lényeget kihagytad: nagyobb és feszesebb lesz tőle a cici :D
Legalábbis eddig csak ilyet hallottam első kézből (3-ból háromnál) :D
Igen, és a háromból egyik csaj sem volt több 55 kg-nál... szóval a hízás már rég lejárt kifogás.

csillag× 2010.03.12. 13:04:25

@Zsu0805: :D jah, igen :D Szöveg értés: 5!
@csillag×: fogalmazás: értékelhetetlen!

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 13:05:57

@Zsu0805: Ha van szerelem első látásra, akkor miért ne lehetne kapcsolat is. :)

summerstorm 2010.03.12. 13:08:14

@FlybyWire:

jaj, igazad van, igazad van, tényleg :), a legfontosabbat kihagytam :)
ez így van :D
felírhatsz engem 4. 55 kg-snak :) én is pont annyi vagyok..
na jó, néha kevesebb
de ma megint dorbézoltam ebédidőben :D

Alikam 2010.03.12. 13:10:03

@blah: szerintem ez sem teljesen fedi a valóságot. Régen sokat vitatkoztam emberekkel azon, hogy vajon eza kiélés dolog mi is, és mire lehet használni, miért jó az nekem, stb.

Hát én egy valamire rájöttem.

Minnél több kapcsolatod van, annál jobban megismered saját magadt. Ez erről szól, semmi másról.

Megvannak a maga kis buja részletei is, amik kellemes részleteként szolgálhatnak, de én azon a véleményen vagyok, hogy a kiélés pont, hogy nem a csak a szexről szól, inkább az előbbiről.

tőzegmalac 2010.03.12. 13:11:06

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: kérek és kérlek adj belőle a Báránynak is:)

2010.03.12. 13:11:11

@Primitív Állat:
Én a kiélte magát jelzőt arra értem viszont, hogy elég kapcsolata (hosszabb rövidebb) volt, elég emberrel lefeküdt (kinek szive joga eldönteni hogy mennyivel), eleget szórakozott, bulizott (utóbbi kettő alatt nem azt értem, hogy 2-3 hónapig a szoba sötétjében élt, és aztán 2-3 havonta 1x elmegy valahova), egyszóval élt.

Manzanilla 2010.03.12. 13:11:17

@mooon:): Te is meccset néztél?? :D

@Alikam: Na ezzel teljesen egyetértek. :)

2010.03.12. 13:11:47

@Primitív Állat:
A szerelem első látásra maszlagot tudod kinek add be... :P De szerintem erről Lobelt-el is elbeszélgethetsz. :)

Alikam 2010.03.12. 13:13:23

@FlybyWire: hát ha összepasszoltok, akkor úgyis megoldjátok, abban biztos vagyok.

Jól ismerem amúgy a helyeztedet, egy barátom is éppen hasonló cipőben jár, bár ő elég sokat panaszkodott a kommunikációra. Azt mondja nem jönnek és mennek át a poénok valahogy:)

Hát ő válaszotta a sorsát:)

2010.03.12. 13:13:58

@kabátnyúl:
Mi jót olvastál tegnap?

brevi 2010.03.12. 13:14:51

@Zsu0805: Könyörgöm, egy ember meggyilkolása senkit nem zavar?

Manzanilla 2010.03.12. 13:15:57

@Alikam: Ebben meg pont az a jó, hogy megkérdezed a másikat hogy ebben mi volt a poén, és utána ezen röhögtök egy jót. Legközelebb meg már érted a poént. így még tanulni is lehet.. két legyet egy csapásra. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 13:16:25

@mooon:): reggelt, legénység!:-)) Már megint elkószáltok.:-))

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 13:17:48

@Zsu0805: A végén van a lényeg: amit elmondtál, pontosan azt jelenti, hogy ÉLT valaki. A KIélt (ezzel az előtaggal) viszont nem véletlenül negatív mellékzöngéjű: azt jelenti, hogy KIégett, KIüresedett a folyamat során - magyarul megdugatta magát annyi emberrel, hogy nem tudja már lázba hozni az n+1-ik jelentkező. Monique Covet vallomása jól megvilágítja, pontosan mit kell érteni ezalatt.

8kelvin8 2010.03.12. 13:19:03

Tanulj meg úgy játszani, mint a profik és keress pénzt a helyes stratégiával! Szerezd meg a PokerStrategy.com ingyenes 50$ kezdőtőkéjét!

Látogass el most:

freepoker.try.hu

Útmutató:

pokercash.blog.com/

2010.03.12. 13:21:00

@brevi:
Olvass utána, hogy mikortól ember az ember.

BARI 2010.03.12. 13:21:13

@mooon:): há'jó reggeltet! :D

csillag× 2010.03.12. 13:22:08

@8kelvin8: nem nézem meg, nem nézem meg...hess...takarodj... :$

mirage666 2010.03.12. 13:22:32

Sziasztok!

Minden - főleg pasinak - akinek az a kényszerképzete, hogy a teherbeesés csak a csajok felelőssége, és nem érti miért tartanak a csajok a gumi mellőzésétől ajánlom a köv. filmet: 4hónap 3hét 2 nap.

Sztem a csajok nemcsak a teherbeesés tényétől tartanak - mert igenis tartanak, jobban mint ti - hanem az azt követő önző bánásmódtól.
Egyébként a pasik jó része azért nem hajlandó gumit használni mert attól félnek nekik akkor nem lesz elég jó a szex. Mi ez a fogamzásgátlók veszélyeihez képest?

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 13:22:59

Szigorúak, cinikusak és könyörtelenek vagytok ma.
Ezt már szeretem. :)

2010.03.12. 13:24:40

@Primitív Állat:
Igen, most én is utállak. :P

Gumineaux 2010.03.12. 13:25:43

@mirage666: „Egyébként a pasik jó része azért nem hajlandó gumit használni mert attól félnek nekik akkor nem lesz elég jó a szex.”
Az ilyen pasival nem érdemes lefeküdni, valszeg az ágyban is csak egy önző kis p*cs…

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 13:25:55

@Kósza: Sir?:-) Valamit nagyon elrontok az életemben.:-)

brevi 2010.03.12. 13:26:14

@Zsu0805: Megnézném, ha valakinek gyermeke lesz, mindegy, férfi vagy nő, és mondjuk 2 napos és áll összesen 6-8 sejtből, hogy tekint rá. Az lehet, hogy addig biologiából, az orvosirol, a wikipédiáról vagy a szomszéd idióta megjegyzéseiből azt hozta, ez még nem ember. De ha látja azt a pár sejtet, kiváncsi lennék, mint mond. Talán őőő ez csak pár cafat...

csillag× 2010.03.12. 13:27:28

@Primitív Állat: nem érdekel mit szeretsz!! Én akkor is világbékéért harcolok :)

Kósza 2010.03.12. 13:27:30

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: a Kapitánynak ez a megszólítás jár, nem?!

Zazie a metrón 2010.03.12. 13:27:53

@Primitív Állat: csak a te szórakoztatásod a cél:)

kohe 2010.03.12. 13:28:22

Kedves kommentelők!

A történet igaz, én vagyok a k akit eddig szapulhattatok. Ítélkezni persze nagyon könnyű.

Pár félreértést viszont szeretnék eloszlatni:

1. Védekeztünk, mindig, de mint tudjuk egyik módszer sem 100%.

2. Nem is értem azt a sztereotíoiát, h egy külföldi csak pénzes lehet. Ez fel sem merült akkor amikor őt választottam, ugyanolyan anyagi körülmények között voltunk, mindketten dolgoztunk (én egyetem mellett). Ki az aki elkezd beszélgetniu egy emberrel és attól teszi függővé a dolgot h honnan jött az illető. Szerintem a szimpátia nem nemzetiség v hovatartozás kérdése, vagy van köztetek közös vagy nincs, tök mindegy honnan jöttél.

3. A szeretném kiélni magam nem azt jelentette h szeretnék lefeküdni a fél világgal, csupán kételyeim támadtak azzal kapcsolatban h le tudom e élni az életem egyetlen férfival. De ez szerintem egy természetes érzés. A végén mégis ő lépett félre, annak ellenére, h idősebb és tapasztalatban igen gazdag múlttal rendelkezik.

4. Külön élünk most, de attól még nem nevelem egyedül a gyerekemet, mindenben támogat és sikerül (legtöbbször) segíteni a másikon és támogatni egymást, annak ellenére h nem vagyunk együtt. Imádja a lányát és semmilyen körülmény között nem hagyná el vagy mondana le róla.

5. A legfontosabb pedig, h az aki azt mondja, h el kellett volna vetetnem, nem is tudja miről beszél. Életem legjobb döntése volt, h hagytam ezt a csodálatos lényt megszületni, és szerethetem amennyire senkit és megadhatok neki mindent. Ő a legfontosabb és mindig is az lesz.

Köszönöm annak aki érdemben is hozzá tudott szólni, nem csak egyből elkezdett szidni. Érdekes, h milyen reakciókat tud kiváltani egyesekből egy történet aminek csak a felét hallották és félinformációk alapján rögtön elítélik a másikat.

FlybyWire 2010.03.12. 13:28:38

@Alikam: ah, nálunk a humorral nincs gond, rommá röhögjük magunkat :) Ez mondjuk nagyon is fontos!
De ami számomra még fontosabb, hogy végig teljesen önmagam lehetek vele, semmi megjátszás, semmi mutatványozás nem kell, sőt :)

2010.03.12. 13:29:09

@brevi:
Erről nem nyitok vitát...

Kósza 2010.03.12. 13:30:03

@kohe: a kommented sokkal jobb, mint a posztod! :)
Grat!

tőzegmalac 2010.03.12. 13:30:17

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: hiába csaholok itt:) mégis elkóborolt a kisbárány:)

FlybyWire 2010.03.12. 13:31:52

@brevi: ezt kérdezed attól is, akit egy AIDS-es megerőszakol, és eleve betegen fog megszületni a gyereke?
Az agyatlan bigottságtól mindig kiráz a hideg. Allergia lehet...

2010.03.12. 13:31:57

@kabátnyúl:
Rajongói levelek? Mire célzol? :)

csillag× 2010.03.12. 13:32:37

@brevi: először szerintem végigméri az életét, ill. az életkörülményeit, h itt van-e az ideje,elég érett-e, meg tudja teremteni az agyagi /lelki biztonságot....
Szerintem senki nem tekint rá tárgyként, vagy egy "cafat"ként, de mindenki boldog gyereket szeretne felnevelni.

2010.03.12. 13:32:46

Kérdezze meg valaki a kulcskérdést léccy, hagy ne én már megint. :)

Rebelde 2010.03.12. 13:32:53

jesszus, mi megy itt fogamzásgátló téren????
azért egy két fazonnak felírám innen, hogy szedje csak, nem is veszítenének velük sokat a nők ha kóristafiúként folytatják tovább pályafutásukat

egyébként a fogigátló nem arra való, hogy kisimuljon a bőr, meg megnőjön a cici, aki ezért szedi, annak csak szólok, hagy vannak más megoldások is erre

Zazie a metrón 2010.03.12. 13:33:33

@kohe: hála az égnek, hogy te írtad le ezt így. a csípőből fröcsögő kommentelőknek senki más nem írhatta volna ezt le jobban :)

FlybyWire 2010.03.12. 13:34:27

@kohe: talán nem kellett volna félinformációkat írni, és akkor az ítéletek sem ilyen sarkosak.
Az pedig, hogy a már megszületett gyermekedet csodálatosnak látod (az is, nyilván!), és el sem tudod képzelni, hogy ne szülted volna meg, az pont a normális érzés, se több, se kevesebb.

Viszont azt meg főled nem fogod tudni elképzelni, hogy mi mindenről mondtál azzal le, hogy megtartottad.

FlybyWire 2010.03.12. 13:35:41

@Rebelde: csak a mellékhatásokat soroltuk fel, a rosszak mellett szóba került pár jó is.
Hol olvastál olyat, hogy bárki azt írta volna, ezek miatt kell szedni? Kicsit túlérzékenynek tűnsz a témára, nem? :)

Caddy 2010.03.12. 13:36:04

Na most már elolvasom én is. :)

2010.03.12. 13:36:52

@Caddy:
És hogy tetszett? :)

tőzegmalac 2010.03.12. 13:38:47

@Zsu0805: csak álmodtam volna? úgy összekuszál ez a kommentáradat:) felhők mennek arra... a bárány meg balra... ki érti ezt?:)

Zazie a metrón 2010.03.12. 13:39:56

@FlybyWire: sarkosan csak az ítélkezik, aki nem veszi figyelembe, hogy egy posztban nem lehet regényt írni (mintha te magad emlegettél volna nemrég ilyesmit), és egyébként is csak a saját hülyeségeit képes mindenhol szajkózni. Normális ember előbb gondolkodik, végiggondolja a lehetséges motivációkat, és csak azután mond véleményt. hangsúlyozom, véleményt mond. nem ítélkezik.

Gumineaux 2010.03.12. 13:40:01

@FlybyWire: „Viszont azt meg főled nem fogod tudni elképzelni, hogy mi mindenről mondtál azzal le, hogy megtartottad.”
Az életben mindig le kell mondani valamiről, csak szólok. Kérdés, hogy melyik döntéseddel jársz jobban, de általában ez csak később derül ki.

2010.03.12. 13:40:19

@kabátnyúl:
Szerintem meg vagy zavarodva. Biztos agyrázkódást kaptál a lehulló vasalótól. :) Viszont úgy hogy azt se tudjuk miről beszélsz még segíteni se tudunk... :)

kohe 2010.03.12. 13:40:51

@FlybyWire: Igazad lehet, de minden történetbe mindenki mást lát bele, van akinek sikerült úgy értelmeznie ahogy én azt akartam, van akinek tök más gondolatok fordultak mega fejében a történet olvasása közben. Nem vagyunk egyformák, ez tény.

És mennyit nyertem? Szerintem sokkal többet minta mit állítólagosan vesztettem.

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 13:42:15

@kohe: A 3-as pont elég kacifántosra sikerült. Ha egyetlen férfival nem tudnád leélni az életed, akkor hánnyal igen? És akkor ezt most hogy? "A végén mégis ő lépett félre.." A végén? Meglepődnék, ha nem mártogatott volna folyamatosan erre-arra, amióta csak ismered. Azt viszont nem vonom kétségbe, hogy nem csak tapasztalatban, de summantásokban és gyerekekben gazdag múlttal is rendelkezik. Hiába, (ki)élni tudni kell. :)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 13:42:57

@Zsu0805: 48 másodperc alatt nem lehet elolvasni. Nekem is több mint egy percig tartott. :)

csillag× 2010.03.12. 13:43:44

@Zsu0805: nyugodtan tedd fel Zsu,már úgyis mindegy :)

@kohe: még most is suliba jársz?
Én kíváncsi lennék arra a részre, amikor megtudtad, h babát vársz :) Szóval mi játszódott le benned? egy percig sem gondoltál arra, h ezt most így suli és munka mellett nem kéne bevállalni? hogy még várni kéne vele egy kicsit, nehogy ő is apa nélkül maradjon mit te? :( Nem gondoltál arra, h még nem tudsz neki esetleg mindent megadni? Édesanyád, hogy fogadta a hírt?
Jut eszembe mennyi idős M? és menni ideig marad itt? vagy már végleg ide kötözött? :)
Hú, hirtelen most ennyi jutott eszembe :)

FlybyWire 2010.03.12. 13:43:59

@Gumineaux: nos, ha igazán bele akarunk mászni, akkor ezt úgy fogalmaznám meg, hogy nem létezik rossz döntés (ahogy jó sem), minden döntésnek van pozitív és negatív hozadéka is, csak általában nem azonos távon. Az meg, hogy melyikre koncentrálunk, csak a saját döntésünk.
Ilyen értelemben kohe teljesen jól csinálja. Ezzel együtt szigorú köznapi szempontokat (anyagi helyzet, tanulás), és érzelmi fejlődési szempontokat (elég férfit ismert-e meg, hogy el tudja dönteni, kire-mire van szüksége) is figyelembe véve, szerintem a legtöbb ember nem így döntene, a mai világban nem ez a "jobb" megoldás. Hozzáteszem, ez egy kicsit gáz is, de ez van.

2010.03.12. 13:44:06

@Primitív Állat:
És a feldolgozási idő is min 2 perc... :) Kommentírás + 2... hosszabb esetében 5. :)

2010.03.12. 13:46:10

@csillag×:
Csillag ha már ennyi kérdésed van léccy kérdezd már meg az enyémet is. :) Tudod amit anno az egyik terheses posztnál megkérdeztem. :P

FlybyWire 2010.03.12. 13:46:20

@kohe: lásd az előző posztom, alapvetően jól állsz a dolgokhoz, de az tény, hogy a kommented nagyon is kellett, hogy ne maradjon eléggé félreérthető és -értelmezhető az egész.

Most pedig szépen valld be, hogy pszichomókus-hallgató vagy, aki ugyanúgy kamuból írta ezt a sztorit, mint az állítólagos 34 éves Laura.
Ismerős a stílus is, ott is elhangzott a "csonka család", nagyon 1 kaptafára (klasszikus életvezetési probléma) épül mindkét sztori.... Tanmese-szagot érzek!

Rebelde 2010.03.12. 13:47:02

@FlybyWire:

jaj már...az ő élete és boldog a gyerekkel és kap vele egy csomó pluszt, amit te nem, mivel neked nincs gyereked

hozzád képest nagyon korlátolt a hozzázólásod, már ne is haragudj

egy csomó embernek megint pont a sztori szempontjából lényegtelen dolgokat sikerült meglátni, és ez nem a csaj hibája csak szólok:

pl. amerikai a pasija, teherbe esett

szerintem felnőtt módjára gondolkodik a korához képest, pozitív, hogy nem a csillagoktól várja a megoldást, de nem is itt fognak neki jó tanácsokat adni, az tuti

és nem jól tettem, hogy a laurához hasonlítottam az a elején, ezért bocs

egyébként ha abortuszra ment volna, akkor még jobban savaztátok volna ezerrel

kohe 2010.03.12. 13:47:03

@Primitív Állat: Egyetlen férfival: úgy h senki mással nem voltam, nem szereztem tapasztalatot. Persze a lényeg az egészben, h azt gondoltam h menne, csak néha voltak kételyeim, de igazából a történet szempontjából ez lényegtelen is, mert nem ez lett a vízválasztó.

Bár nehéz lehet elképzelni, de valóban addig az egy alkalomig (szakításunk előtt 3 héttel)egyikünk sem ment félre, és ezt biztosan tudom!

FlybyWire 2010.03.12. 13:47:22

@Zazie a metrón: nem én mondtam ilyet (legalábbis nem emlékszem), de nagyjából egyetértek. Szerintem én nem is kezdtem el itt fröcsögni, mint 1 pár frusztrált egyén :D

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 13:48:10

@Zsu0805: Ha meglátja, hogy ebben a posztban minden klasszikus tartalmi elem szépen megfér együtt (szerelem első látásra, hejjespasee, bepottyant gyerek, félrekúrás, kiélés utáni vágy és érzelmi bizonytalanság..) akkor úgy leesik az álla, hogy inkább csak ennyit mond majd: "remélem fake". :)

FlybyWire 2010.03.12. 13:48:58

@Rebelde: olvas el újra az utolsó pár kommentem, akkor nem fogsz továbbra is félreérteni :)
Abortusz miatt is biztos lett volna, aki savazza, de nem ugyanazok :) sőt.
Van erre itt kihelyezett bigott (szektás?) :)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 13:49:34

@kohe: Ezt már értékelem. A teljes bizonyosságra mindig bátran építkezhet az ember!

Gumineaux 2010.03.12. 13:50:03

@FlybyWire: Rossz döntés = elhamarkodott döntés
De egyetértek azzal, amit írtál.

Zazie a metrón 2010.03.12. 13:50:26

@FlybyWire: tudom, nem te fröcsögtél. csak a figyelmedet hívtam fel arra, hogy nem a posztoló hibája, ha egyesek sarkosan ítélkeznek. ez nem a félinformáción múlik.

Zazie a metrón 2010.03.12. 13:52:12

@Zazie a metrón: jav. itt és most nem a félinformáción múlt:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 13:53:18

Egyes orvosi feltételezések szerint az impotencia és a meddőség egyik okozója lehet, az a fogamzásgátlókból és egyéb hormontartalmú gyógyszerekből az ivóvízbe kerülő mennyiséget - a magyarországi ivóvízből ezeket nem szűrik, tudtommal - újra megisszuk. Ha már körbeugráljuk a tabletta és felelősség témáját.:-)

2010.03.12. 13:53:36

@Primitív Állat:
Hát én is remélem... :)

FlybyWire 2010.03.12. 13:53:58

@Gumineaux: a gyors döntés sem feltétlenül rossz... még annak is lehet jó hozadéka. Az egyén önmaga dönti el, mit lát benne utólag.
Ja és akkor még nem is beszéltünk a tanulásról... a "hibák"ból lehet a legjobban, ugye :)

Rebelde 2010.03.12. 13:54:23

@FlybyWire:

igen asszem pont te írtad, hogy ezek az ún. jó mellékhatások amellett, hogy nem lesz gyerek...hát ja, ezt nem kommentálom

annyiban reagálok erre érzékenyen, ha olyan vélemények hangzanak el, hogy a védekezés "csak" a nő felelőssége (jelzem tudom, hogy ezt nem te mondtad)

csillag× 2010.03.12. 13:54:27

@kohe: nah még a többi kérdésemhez hozzátoldva : most hol tartotok P-vel?:)
És meg szabad kérdezni, hogy mégis hogy védekeztetek? :)

Zazie a metrón 2010.03.12. 13:55:22

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ezt én is hallottam:) most ez a legújabb rágógumi. úgy tudom, nem tudják szűrni. hogy ez pénz, technológia vagy mifene hiánya, nem tudom. de lehet, hogy tévedek:)

FlybyWire 2010.03.12. 13:55:28

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ez tényleg komoly, ezért nagymellűek az angol (főleg londoni) fiatal kis tinicsajok, erről már több éve is volt cikk.
Az ír nők is nagymellűek... lehet, hogy itt se kevés a cucc :)

kohe 2010.03.12. 13:55:45

@csillag×: Igen iskolába járok (levelezőn), mikor teherbe estem, nem gondolkoztam az abortuszon, csupán azért nem, mert nem úgy gondolkodtam a gyermekáldásról, mint a legtöbb ember, h ez most katasztrófa, teljesen át kell rendeznem az életemeet, hanem szerintem, ez egy természetes dolog, amit előbb-utóbb mindenki átél, ajándék, természetesen néha elbizonytalanodtam, h ez volt e a jó döntés, de az idő engem fog igazolni.
Anyukám nagyon örült. ennyi.
Ja, és én megadok mindent ameddig bírom erővel, van olyan dolog amit ha megszakadok sem, de kérdem én: mi a biztosítékod ha olyan embernek szülsz akivel már évek óta együtt (esetleg házas) vagy, h az a kapcsolat nem fog tönkre menni, hányszor lehet azt látni h x év együtt élés után, mikor jön a gyerek akkor széthullanak. Ezért az h csupán 2 hónapja ismertem, szerintem nem volt biztosíték, h igy kell lennie. És még most sem biztos h igy léesz.

FlybyWire 2010.03.12. 13:57:35

@Rebelde: oké, szóval akkor senki nem rám van kiakadva, de mégis nekem írogat indulatosan :) nem baj, bírom ám :))) (csak poénkodom) :P
Én sosem mondtam még egyetlen csajnak sem, hogy szedjen bogyót. Ezzel együtt örülök neki, ha szed, kényelmi szempontból főleg (gumiundor), és bízom azért benne, hogy nem lesz semmi rossz mellékhatása. Ma már azért ez egy elég fejlett terület...

Az meg, aki szerint a védekezés csak a nő felelőssége, nyilván teljesen hülye.

Gumineaux 2010.03.12. 13:57:42

@kohe: “Egyetlen férfival: úgy h senki mással nem voltam, nem szereztem tapasztalatot.”
Nem feltétlenül muszáj ún. “tapasztalatot” szerezni, ha amúgy erre nincs indíttatásod. Ismerőseim között vanank olyanok, akik gimnázium óta együtt vannak – a lánynak a fiú a 2. pasi az életében, és kb 15 éve házasok 3 gyerekkel
Aztán van olyan ismerősöm, aki érettségire nagy pocakkal ment, és mire a gyereke 18 éves lett, a 3. hapsiját fogyasztja
Van olyan is aki férjhez ment, gyereke született, azt’ most látom iwiw-en, hogy lett egy fiatalabb férje nemrég… mindenkinek máshogy jön össze a boldogság, de hogy hogyan, azt csak a kérdéses ember tudja eldönteni.

FlybyWire 2010.03.12. 13:58:36

@Rebelde: ja, amúgy meg tárgyszerűen tévedsz, mert mooon hozta szóba a pozitív mellékhatásokat, nem én. Én csak hozzátettem még egyet :D

mirage666 2010.03.12. 13:59:28

Kohe: nem vagyok szakértője a párterápiának, de áll. minden kapcsolatot jellemez története során egy ilyen kritikus időszak, amikor a kezdeti összeolvadást valamiféle egymástól elfordulás, önmagunk keresése jellemez.

Ilyenkor jó átgondolni, hogy mik a pár közös értékei, erősségei, talán még van lehetőség a visszatérésre. Ha nem vagy alapvetően ellene a terápiás segítségnek, érdemes beszélgetni vmi szakavatottal.

Kedves Primitív Állat!:)

Személy szerint nem hiszek a gonosz-szexfüggő-önződisznó-koszos-söröző-félredugó férfi és a pénzéhes-szemét-kihasználós-ribanc toposzában. Félek ezek a sztorik árnyaltabbak. Ha nem azok lennének, csak hívnánk egy megbízható képregényhőst, és mindent és mindenkit jól elintézhetne.

Könnyebb lenne, de sajnos nem megy.

Caddy 2010.03.12. 14:00:01

@Zsu0805: hát érdekes dolgokat produkál az élet. Unokatesóm van otthon három gyerekkel, szereti a párját, még jobban a gyerekeket, de ha megkapargatom a felszínt, kiderül, hogy nem minden olyan tökéletes, mint kifelé látszik. Kicsit elásva érzi magát vidéken, és csak a gyerekek vannak. Szóval megértem, hogy a posztíró úgy érzi, hogy többre vágyik, csak..... át kell ezt azért gondolni. Meg abból, hogy apával akar megöregedni, ebből nekem az jön le, hogy ez csak átmeneti bizonytalankodás, és marad minden ahogy volt.

@BARI: éppen megvolt. Már csak az új szülinap kéne. :D

Rebelde 2010.03.12. 14:00:38

@FlybyWire:

az utóbbi pár kommented igen, de míg meg nem jelent a posztoló addig elegendőek voltak a félinfók neked is:PP

BARI 2010.03.12. 14:01:26

@Caddy: meg egy...öööö...olasz :D

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 14:02:07

@kohe: Teljesen igazat adok neked ebben is. Mivel egy több évtizedes kapcsolat is tönkremehet, nyugodtan lehet szülni két hónapos ismeretség után is. Legalább nem ötven évesen kell menni az első szülői értekezletre, továbbá gyermekednek nem csak édesanyja, hanem legjobb barátnője is leszel egyszemélyben. Egyébként is úgy vagyok vele, hogy éljünk a mának, és ragadjunk meg minden lehetőséget, amit az élet tálcán kínál nekünk. Te hogy látod a kérdést?

Gumineaux 2010.03.12. 14:04:00

@FlybyWire: Gyors döntés =/= elhamarkodott döntés

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 14:04:29

@mirage666: Köszönöm, hogy így megszólítottál, de ezt biztosan nekem címezted? Határozottan emlékszem, hogy a "pénz" szó egyetlen mai hozzászólásomban sem szerepelt. Viszont a képregényhősök kalandjait szívesen olvasom. A kedvencem Ben (The Thing), aki kozmikus sugárzás révén extrakemény páncélzatra tesz szert!

Caddy 2010.03.12. 14:04:43

@BARI: természetesen. Aztán lehet lánykérés Párizsban. :D:D:D

Rebelde 2010.03.12. 14:05:10

@Primitív Állat:

világbajnok cinikus vagy, pedig én se állok rosszul, de amit ma művelsz az elképesztő:))

2010.03.12. 14:06:41

@Caddy:
Szinte mindenhol találsz valamit ha megkapargatod a felszínt.

BARI 2010.03.12. 14:07:01

@Caddy: ez erősen romantikus :DDD

kohe 2010.03.12. 14:07:50

@csillag×: P-nek én megmontam h ha úgy alakul én szaldok vissza M-hez. Azt gondoltam, ez igy tisztességes. Meglátjuk mi lesz, mert ugye az érzéseket nehéz befolyásolni...

2010.03.12. 14:08:19

@Rebelde:
Én néha már elgondolkodok azon, hogy lehet nem is cinikus @Primitív Állat: , hanem valóban így gondolja... :)

Caddy 2010.03.12. 14:08:59

@Primitív Állat: :D:D:D

@Zsu0805: persze, ez nem is kérdés. Inkább az, hogy képes vagy-e ezekkel a kompromisszumokkal leélni egy életet.

@BARI: még annál is jobb. :)

2010.03.12. 14:09:23

@kohe:
Hogy védekeztetek??? :)

Caddy 2010.03.12. 14:10:08

@kohe: vajon visszafogad-e M akkor? Hm?

Caddy 2010.03.12. 14:10:55

@Zsu0805: erősen arra gondoltak mind a ketten, hogy ilyen csak a filmekben van, meg a terhes tinédzserekben. :D

2010.03.12. 14:11:12

@Caddy:
És ezt szerinted egy 19 éves el tudja dönteni?

kohe 2010.03.12. 14:11:18

@Primitív Állat: Pontosa így, szerintem minden éremnek két oldala van. Egyszerre veszitesz és nyersz, csak azt kell felmérni, h h tudsz többet nyerni. Én igy döntöttem, mert azt gondoltam, h az embernek (lehet most megint kezdődik a fröcsögés) nem a tökéletes párt, hanem a tökéletes embert/szülőt kell megtalálnia a családalapításhoz. Más kérdés h ideális esetben minden összevág, de nem bánom egys percig sem h ő az apja a lányomnak, mert nála jobb apát el sem tudnék képzelni és ez a fontos a gyerek szempontjából.

csillag× 2010.03.12. 14:11:58

@Primitív Állat: úgy hozzád vágnék egy cukkyy pynk pólót teljes erőmből !!!:D
Jah és XS-et!!

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 14:12:19

@kohe: Ez nem csak korrekt, hanem hasznos lépés is volt. P. így kapásból tisztában van vele, hogy keményen ki kell vágnia a rezet, ha hosszabb távon igényt tart a szerelmedre. Nagyon jól csinálod. Küzdjön a fiú, ne csak tözsölögjön!

kohe 2010.03.12. 14:13:54

@Caddy: Nem értem a kérdésedet, alapból nem arról van szó, h visszafogad e, mert itt nem én vagyok akit vissza kell fogadni, hanem h meg tudjuk e oldani a problémát és fel tudjuk e dolgozni a minket ért sérelmeket.

BARI 2010.03.12. 14:14:03

@Caddy: ezt még lehet fokozni? :D

2010.03.12. 14:15:16

@kohe:
És 2 hónap után úgy érezted hogy megtaláltad a tökéletes embert a családalapításhoz?

Caddy 2010.03.12. 14:15:33

@Zsu0805: néha azon gondolkozom, hogy 30 éves emberek el tudják-e dönteni. :D Azt mindenki pontosan tudja, mi nem kell neki, de azt hogy mi igen, azt nem sokszor.

@kohe: hm. De ha csak apaként tökéletes, akkor megette a fene az egészet (na jó nem az egészet). Itt jön az, hogy akkor mindketten eljártok dugni egy tökéletes szexpartnerhez?

mirage666 2010.03.12. 14:16:34

@Primitív Állat: a pénzéhest visszavonom.csak próbáltam plasztikussá tenni a dolgot.

tőzegmalac 2010.03.12. 14:16:54

@Zsu0805: azért a vasalóért még számolunk:) legközelebb magam dugom el:P

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 14:17:20

@csillag×: Ha belebugyolálsz néhány húszezrest, még közelebb is állok, hogy könnyebb legyen célozni. :)

2010.03.12. 14:18:00

@kabátnyúl:
Velem? Nem én dobtam rád, én csak szóltam Barinak, hogy remélem óvatos volt. :) Hova dugod? A fenekedbe? :)

BARI 2010.03.12. 14:19:19

@Zsu0805: na de fújjj, seggibe a vasalót??szart sem fog így érni :D

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2010.03.12. 14:20:09

remélem a kislányotok egyikőtök eszét sem örökölte

kohe 2010.03.12. 14:20:24

@Zsu0805: Nyilván hazugság lenne azt állítani, h igen, ebben biztos voltam, de azt már akkor tudtam h lehet benne bízni és lehet rá számítani...Nyilván nem tudtam h h fog viszonyulni a gyerekéhez...

@Caddy: Hát ez az, h bár vannak (nem is kevés) problémánk jelen pillanatban, azért én még mindig hiszek benne h ő a tökéletes nekem minden szempontból. Tudom, most jön az h akkor miért akartam tapasztalatot, de mint már irtam ez egy természetes érzés szerintem és képes lettem volna leélni az életemet úgy h csak ő volt/van.

Gumineaux 2010.03.12. 14:20:33

@kohe: „h az embernek (…) nem a tökéletes párt, hanem a tökéletes embert/szülőt kell megtalálnia a családalapításhoz.
Nem értem. Ha felteszem, hogy családot szeretnék – és nem egyszülős családot! – akkor nem árt, ha a másik szülő nekem optimális pár. Az én konzervatív felfogásomban a páromtól szeretnák gyereket és nem apukát/anyukát a leendő gyerekemhez…gombhoz a kabátot?

2010.03.12. 14:20:58

@BARI:
Tegnap azt mondtad, hogy neked már nem kell. Hátha valaki beveszi selejtes áruként is. :)

csillag× 2010.03.12. 14:21:21

@Primitív Állat: csóró egyetemista vagyok, héé :D amúgy ha felveszed, akkor lehet, h össze spórolok annyit ;)
(feldobtad a napomat)

2010.03.12. 14:21:48

@kohe:
És hogyan védekeztetek?

kohe 2010.03.12. 14:22:37

@Gumineaux: honnan tudod h tökéletes és nem lesz valami gebasz az életetekben? Mert ha látod a jövőt, nézd meg az enyémet is lécci:)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 14:24:12

@mirage666: Értem én, a drámai hatás érdekében némi sztereotipizációs csúsztatás is helyet kapott a "jellemrajzokban". Ne aggódj, megvan a furfangom az ilyesmi felismeréséhez! :) Én is tisztában vagyok vele, hogy az életszagú történetek mindig árnyaltak, de ez nem baj, sőt.. a bonyolult, már-már rejtélyes fordulatok, motivációk és ambivalens érzések boncolgatását szeretem legjobban. De egy igazi képregényhős ezeket a problémákat is gordiuszi módszerrel oldaná meg szerintem. :)

tőzegmalac 2010.03.12. 14:24:36

@Zsu0805: :DD egy tüzes vasalót? na persze:P
@BARI: nocsak egy eltévedt bárány:) vasalóval aligha:D

2010.03.12. 14:25:52

@kabátnyúl:
Ha nem használod akkor kihül, úgy már nem tüzes (azaz forró) :)

mirage666 2010.03.12. 14:27:47

@Primitív Állat: Akkor javaslom h ajándékozz néhányat a "Ben" gyűjteményedből a posztoló gyermekének, hátha sikerül néhány hasznos tanácsot ellesnie az élet nagy kérdéseinek megoldásához.

mirage666 2010.03.12. 14:29:21

@Primitív Állat: Bocsánat, azt elfelejtettem hozzátenni, h remélem Ben is tudja, h lányoknak nem szabad olyan ffival kezdenie aki nem használ óvszert.

BARI 2010.03.12. 14:31:10

@Zsu0805: nem is, csak gondoltam azért az értékén ne rontsunk :D

@kabátnyúl: pedig lehet azzal is (ezért nem vasalok egy ideje) :D

indapass90210 2010.03.12. 14:31:51

Kiderült már, hogy ki vette a gumit?

2010.03.12. 14:32:58

@BARI:
Akkor hova dugja a vasalót? :)

Caddy 2010.03.12. 14:33:50

@kohe: te elmész egy másik pasival, de ha az nem "válik be" visszamész. Mi ez ha nem visszafogadás a részéről? Mi van ha ő is közben mással, mint ahogy így is van, de az meg mondjuk beválik neki? Így értettem.

@BARI: hogyne lehetne.De egy romantikus vacsora is lehet és közben lánykérés, az se szar. :D

Gumineaux 2010.03.12. 14:34:11

@kohe: “honnan tudod h tökéletes és nem lesz valami gebasz az életetekben? Mert ha látod a jövőt, nézd meg az enyémet is lécci:)”
Nem tudom, ez kockázat.
De ha TF megtalálom a tökéletes szülőt, de történetesen nem vonzódom hozzá, akkor mi van? Remek apa/anya, de unatkozom mellette?

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 14:34:32

@mirage666: Természetesen tudja! Ben külalakja a sugárzás hatására állandósult ugyan, de szellemi képességei mit sem csorbultak, ellentétben Hulkéval, aki minden átváltozásakor drasztikus mentális szintcsökkenésen megy keresztül. Ha gonosz lennék, azt mondanám, hogy szerintem még Hulk is tudja, hogy óvszer nélkül nem szexelünk - de szerencsére nem vagyok az. Mármint nem Hulk, hanem gonosz.

2010.03.12. 14:35:24

@Dövan:
:) :) :) A kilyukadt gumi részt átpasszolnám egy fiunak boncolgatásra. :)

csillag× 2010.03.12. 14:35:35

@Dövan: hm..ez roppant fontos kérdés :))

BARI 2010.03.12. 14:35:46

@Caddy: nem merem megkérdőjelezni ezt az állítást.tudod, csak egy tapasztalatlan tinédzser vagyok :D

@Zsu0805: bele a kabátja zsebébe :D

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 14:36:02

@Gumineaux: Akkor van az, hogy szétköltöztök, és mindenki kiélheti magát. Attól még be lehet iktatni közös babázásokat is hetente háromszor. Én is így csinálom, ha nagy leszek!

2010.03.12. 14:37:31

@BARI:
Olyan kicsi a vasaló, vagy olyan nagy a kabát zsebe hogy belefér? :)

Caddy 2010.03.12. 14:39:16

@kohe: ha tudod, hogy ő a tökéletes, akkor nincs probléma. Van ami hiányzik a kapcsolatotokból, ezt kell megoldani, semmi mást.Nyilván ezt így könnyű mondani, csak ezek szerint te sem tudod mit akarsz.

tőzegmalac 2010.03.12. 14:41:57

@Zsu0805: biztos hogy a vasalóról beszelsz?:P

mirage666 2010.03.12. 14:42:39

@Gumineaux: Lehet tökéletes egy pár? vagy szülő? Mit jelent h tökéletes?

2010.03.12. 14:42:54

@kabátnyúl:
Én biztos hogy a vasalóról beszélek, mért te miről? :)

Caddy 2010.03.12. 14:43:14

@BARI: mer' nem volt még veled ilyen azért. :D Nekem már volt, jó! Én tudom mit beszélek, azt tudom csak igazán. :D

@Primitív Állat: és milyen boldogság lesz mindenkinek ez.

Plumper 2010.03.12. 14:48:35

hát ez hívják szopóágnak. az a helyzet, hogy 20 évesen, egy gyerekkel, már nem sok pasinak fogsz kelleni egy kis kekszen kívül. hacsak nem hiányzik neki a mostohagyerek felnevelése, aki sosem fogja őt az apjának tartani + majd rosszul jön ki az esetleges új gyerekkel.
védekezni kell, tablettával, amíg nem akarsz gyereket, vagy nem vagy biztos benne, és 25 éves kor alatt.

Fannii 2010.03.12. 14:50:14

@FlybyWire: Hűűha, az én mellem 75A-s. Ha nem innék csapvizet, akkor nem is lenne mellem???
Hazamegyek, aszt rábukok a csapra.

BARI 2010.03.12. 14:50:31

@Zsu0805: érdekes a kérdés.előbb azt kellene megtudni, hogy a nyúl mekkora.kis nyúl nagy kabátban, vagy nagy nyúl kis kabátban? :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 14:51:10

@Plumper: "aki sosem fogja őt az apjának tartani" Erre nincs is szükség. A gyerekek sokkal könnyebben helyrerakják a pótaput, mint egyes férfiak ezt a szerepet saját magukban.

BARI 2010.03.12. 14:52:28

@Caddy: most annyira meghatódtam, sírok is egy kicsit :D

2010.03.12. 14:52:43

@BARI:
Pont passzoló kabát nincs? :)

FlybyWire 2010.03.12. 14:53:12

@Fannii: 11 évesen azért ne reménykedj....

(hűűűűűűűű ilyet is tudok.... ehe..)
Bocs, de *annyira* adta magát!!! :P

FlybyWire 2010.03.12. 14:54:43

@Rebelde: hát pedig nekem az. Kevés lelohasztóbb dolgot tudok nála!

Plumper 2010.03.12. 14:56:03

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ez attól függ, hogyan nevelik őket, és a nő rokonsága és baráti köre mit szól a pasashoz. ha nem tetszik nekik, bukta van, mert a gyereket ellene hangolják. csomó olyan 30-40 éves MILF ismerősöm van, akik egyedül nevelik a gyereküket. olyan is van, akit nem a pasija vagy férje hagyott el, hanem a nő hagyta ott, mert "töketlennek" tartotta. hja, kérem, akkor lehet vadászni újabb férjjelöltre, aki elfogadja a nőt + gyerekét egyszerre.

FlybyWire 2010.03.12. 14:56:04

@Gumineaux: de ha így nézed, akkor nem is létezik elhamarkodott döntés.... ugyanis azt szokták annak hívni, amit megbán az ember utólag, erre gondolsz, nem?
A megbánást viszont meg lehet tanulni elfelejteni, és meglátni a pozatív hozadékokat is. Előbb-utóbb úgyis lesznek...

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 14:56:38

@Zazie a metrón: @FlybyWire: csak azért hoztam elő, hogy ebbe is gondoljon bele minden férfi, aki tablettát etetne a nőjével, hátha a saját egészsége érdekli, mert a nőé nyilvánvalóan nem.

Plumper 2010.03.12. 14:57:17

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: amúgy ennek genetikai, géntovábbítási okai is vannak. kb az, hogy a férfinak nem sok kedve van más kölkére fordítani a pénzt és energiát, amikor a sajátja is ott van, és az a gyerek őt vinné tovább.

Gumineaux 2010.03.12. 14:57:38

@mirage666: Ezt nem én találtam ki, hanem Kohe emlegette a tökéletes szülőt egy korábbi kommentjében.

tőzegmalac 2010.03.12. 14:59:52

@Zsu0805: a nyulak nem sunnyognak, pajkosak:P
@BARI: egyéb opció nincs?:) (ne nézz hátra)
www.youtube.com/watch?v=QkLHS8BCTQE

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 15:01:43

@Plumper: semmi bajom ezzel, arra fordítja a pénzét és az energiáját, amire akarja. Csak cáfoltam, hogy egy kisgyerek ne fogadná el a helyzetet, hiszen könnyebben alkalmazkodik az új helyzethez, ezért nem láttam igazságosnak rájuk fogni azt, ami a felnőtt férfiaknak okoz gondot.

FlybyWire 2010.03.12. 15:02:12

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: már megint rosszul céloztok. Még ki is fejtettem, hogy nemhogy nem vártam el, de nem is kértem, sőt nem is EMLÍTETTEM soha egyetlen exemnek se a tablettát.... (FlybyWire 2010.03.12. 13:57:35)
Miért megint én kapok ilyet, hogy "ebbe is gondoljon bele minden férfi, aki tablettát etetne a nőjével"

???? Ma ilyen "üss meg" fejet vágok virtuálisan, vagy mi van? :P

BARI 2010.03.12. 15:02:19

@kabátnyúl: mi van a hátam mögött? :)

@Zsu0805: most épp csak a kényszerzubony jutott eszembe, az passzos lehet :D

Fannii 2010.03.12. 15:02:48

@FlybyWire: @FlybyWire: Jaaaaaaaajjj de hülye vaaaaaaaaagy! :) Nnna mindegy így is jó. Tudok vásárolni az anorexiás pi@ák boltjaiban is.

2010.03.12. 15:03:04

@BARI:
Adjuk rá léccciii. :) :)

Caddy 2010.03.12. 15:03:51

@BARI: ez a legkevesebb. :)

FlybyWire 2010.03.12. 15:05:13

@Fannii: amúgy engem a mellméret soha nem érdekelt (a forma már inkább). Mindig is a kicsi, vékony lányok érdekeltek, főleg ha formás kerek fenékkel rendelkeztek. Ehhez a kombinációhoz azonban leginkább kicsi mellek járnak. Ezzel sincs gond soha.
Vicces, hogy a mostani barátnőm egyáltalán nem ilyen :D

2010.03.12. 15:05:49

@kabátnyúl: @BARI:
Én már kezdtem elveszíteni a fonalat... bogozzátok ki és szóljatok. :)

Plumper 2010.03.12. 15:07:47

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: a férfi ellen hangolásnál nyilvánvalóan nem egy kisgyerekkel lehet gond, hanem a nő rokonaival, barátaival.

@FlybyWire: akkor nem fogunk összeveszni a nőkön, mert nálam meg a nagycsöcs-nagysegg-széles csípő-vastag combi-kombó jön be.:-D

Manzanilla 2010.03.12. 15:07:48

Atyaég.. mialatt odavoltam ebédszüneten, írtatok annyi kommentet hogy nem győzök olvasni....

@FlybyWire: A mostani barátnőd milyen? :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 15:08:03

@FlybyWire: nem rád gondoltam, ez teljesen egyértelmű. Már megint mindenhol ördögöt látsz.:-) Kifejtettem, miért írtam le az ivóvizes kommentem, amire te is reagáltál, erre ment a válasz. Semmilyen célozgatást nem szántam neked, csak beszélgetni akartam. De majd legközelebb az ír nők mellméretéről gyűjtök információt, hogy arra is tudjak érdemben válaszolni. Mondjuk, az nem mostanában lesz.:-)

csillag× 2010.03.12. 15:08:13

@Zsu0805: nekem meg már fonalam sincs :)

Fannii 2010.03.12. 15:08:49

@FlybyWire: Hát ha A kosaras, akkor csakis alma lehet. :)
Hehe nekem meg a szőke hajú pasik a zsánereim. És utálom a bajuszt, szakállat. Ehhez képest a pasim sötétbarna hajú és szakállas. De nála valahogy bejön. :)

BARI 2010.03.12. 15:10:03

@Zsu0805: simán :D
(majd a nyúl kibogozza:) )

@Caddy: akkor sokat sírok :D

mirage666 2010.03.12. 15:10:46

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:"egy kisgyerek ne fogadná el a helyzetet, hiszen könnyebben alkalmazkodik az új helyzethez, ezért nem láttam igazságosnak rájuk fogni azt, ami a felnőtt férfiaknak okoz gondot. "

Nem értek egyet. A gyerekeket igenis nagyon megviseli az "apu-csere"! De életkorukból és egyéb sajátosságaikból fakadóan - kiszolgáltatottak érzelmileg, szükséges számukra a teljes elfogadás, meg egyébként is nem önellátó lények - nem tudnak mit tenni, próbálnak alkalmazkodn iaz új helyzethez. Ez viszont nem jelenti azt h nem sérülnek. Hogyan áll össze a fejükben a világ 2 apuka 1 (+1?) anyuka? Mi a garancia számukra arra h nem lesz újabb "csere". A világ nem lesz kiszámítható számukra. Bocs, ha kicsit sarkos voltam.

csillag× 2010.03.12. 15:10:54

@Plumper: jó úton járok az ideálod felé :D

Gumineaux 2010.03.12. 15:11:09

@FlybyWire: “ugyanis azt szokták annak hívni, amit megbán az ember utólag, erre gondolsz, nem?”
Nem, az elhamarkodott döntés az az, amikor a következményeket valaki nem pontosan méri fel, mert azt hiszi, hogy ismeri őket, pedig nem.

2010.03.12. 15:13:11

@csillag×: @BARI:
Látom akkor nem csak én nem értem a pasiészjárást... nah majd elmagyarázza... vagy sem. :)

FlybyWire 2010.03.12. 15:14:06

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Á, bármiről, csak az ír nőkről ne :D. Ha nekem válaszolsz, az tudod olyan, mintha nekem írnál.... és nem vettem egyből magamra, csak szóltam :P
@Plumper: Akkor neked itt Írországban jobb lenne, ez tuti :)Már ha az nem zavar, hogy derekuk egyáltalán nincs, azaz a fenekek felfelé gyakorlatilag törés nélkül futnak bele a nagy mellekbe... egyesek ezt bojlertestnek is hívják :P
@Manzanilla: (relative) magas, és felsőtestileg jól ellátott :D de amúgy mindenhol vékony....
@Fannii: na, nekem szemszín/hajszín sosem számított! Sőt bőrszín sem, de ilyen téren mondjuk nincs sok eltérő tapasztalatom, a szolizott eleve kreol és a hófehér között mozog egyelőre :) Az arcszőrzet viszont engem is zavarna :D asszem.

Plumper 2010.03.12. 15:14:57

@csillag×: hmm... mesélj, és küldj képet! :-)

FlybyWire 2010.03.12. 15:15:55

@Gumineaux: ez megint nem jó definíció, ugyanis semilyen döntés következményeit nem lehet pontosan felmérni. Vannak nagyon valószínű, kicsit valószínű, és tökéletesen váratlan következmények is, ez minden egyes döntésre igaz. Úgyhogy még mindig nem definiáltuk, mi az "elhamarkodott".
Szerintem ilyen fogalom továbbra sincs, maximum helyzet, amire használják - ezt tippeltem a megbánt döntés alatt.

BARI 2010.03.12. 15:16:05

@Zsu0805: @csillag×: arra hajaz szerintem, hogy rettentően összezavarjon minket :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 15:16:11

@mirage666: nyilván megviselheti és sérülhet, ahogy a rossz, ámde teljes családban is.

2010.03.12. 15:19:05

@BARI:
Engem már sikerült, azt se tudom hogy miről beszél ma. Biztos valami pasinyelv, amiben minden szó mögött valami rejtett tartalom áll. :)

Plumper 2010.03.12. 15:19:11

@FlybyWire: ezt most úgy képzeltem el, hogy mivel alig van derekuk, de nyilván valamilyen magasnak kell lenniük, hosszú a lábuk, és/vagy eleve magasak az ottani nők.

nálam a bojlertest azt jelenti, hogy a nő dereka olyan vastag, hogy nem is látszik a csípője, egybe van az egész felsőteste.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 15:19:17

@FlybyWire: túlérzékenykedted, és megpróbáltál a helyemre zavarni, de nem megyek:-))

Fannii 2010.03.12. 15:20:15

@mirage666: Hát sokszor pedig tök jól járnának apu vagy anyu cserével.

summerstorm 2010.03.12. 15:21:57

áááááááááá, ma nagyon aktívak vagytok basszus...
mindig lemaradok...
:( annyi komment van, hogy nincs már kedvem visszaolvasni se...

csillag× 2010.03.12. 15:22:46

@Plumper: mesélni?hát..szívesen adnék valakinek pár centit csípőtájékomból :))
képet minek küldjek? ott vannak a közösségi oldalak :P

@BARI: ahhoz még gyakorolna kell :)előbb engedjük el a fonal végét, mintsem elvesztenénk :)
Mi haszna van neki abból, ha 3csaj otthagyja? :)

2010.03.12. 15:23:03

@mooon:):
Pedig itt volt a posztolo. :)

mirage666 2010.03.12. 15:23:18

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Meg akkor is ha elüti a vonat...
Azért azt leszögezhetjük, hogy vannak bizonyos tényezők amire van hatása egy szülőnek- pl. nem cseréli le az aktuális aput, minden tökéletesnek látszó idegen tesztelése idejére, még akkor se ha azért teszteli őt hátha az új apuka jobb apja lesz a gyereknek.?

Rebelde 2010.03.12. 15:23:25

@Plumper:

azt,hogy magasak miből gondolod?:)

2010.03.12. 15:24:07

@csillag×:
Lehet az tenne neki jot ha otthagyná a 3 csaj. :D

mirage666 2010.03.12. 15:24:17

Az utolsó sor irónia volt.

2010.03.12. 15:29:25

Hunyom kéne egy kicsit, ma már nagyon nem vagyok a topon, lezsibbasztott a poszt és a gonosz szerep... :D

FlybyWire 2010.03.12. 15:29:47

@Plumper: igen, ez a bojlertest definíciója, és az itteni nők ilyenek.
Széles váll, nagy mell, hurkás izé a derék helyén, széles csípő, de oldalról töklapos fenék, és vékony lábak. Ez kb a 70-80% itt... elég lelombozó.
Anti-latina fenekük van :)

Plumper 2010.03.12. 15:30:10

@csillag×: ott vagy a közösségi oldalakon, vagy hogy?:-)

@Rebelde: nemtom, itt Magyarországon a bojlerderekúak (vagy nullderekúak) általában magasak, mert hosszú a lábuk, amelynek végén-hátul ott a segg, és szinte rögtön a mellben végződik. hozzá magassarkú cipő vagy csizma. kicsit MILF-es.:-)

FlybyWire 2010.03.12. 15:30:16

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: én zavarni??? Hol láttál ilyet? Te érzékenykedted ezt most túl :P

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 15:30:17

A) Nincs tökéletes szülő DE tökéletes párkapcsolat sem.
B) Senki sem tudhatja, mit hoz a jövő: egy 20 éves kapcsolat is gajra mehet.

A + B ==> Szüljetek az első férfinak gyermeket, legalább hamar letudtátok a kötelező feladatot. Ezután jöhetnek a huncut-kopasz kalandok és a nagybetűs Élet minden mennyiségben. Carpe diem! Igyál még egy pohárral és fogd rá a nyuszira! :)

Gumineaux 2010.03.12. 15:30:56

@FlybyWire: “ez megint nem jó definíció,” _megint_ ? Hol definiáltam ezelőtt bármit? :)

“ugyanis semilyen döntés következményeit nem lehet pontosan felmérni. Vannak nagyon valószínű, kicsit valószínű, és tökéletesen váratlan következmények is, ez minden egyes döntésre igaz.”
Nyilván, ha mindezt végiggondoljuk, akkor a döntés már nem elhamarkodott. Elhamarkodott az a döntés, amikor azt hiszem, csak A lehet a kimenetele a döntésemnek, de azzal már nem foglalkozom, hogy lehet B, C és D is, arról nem beszélve, hogy A folyománya lehet X.

Lehet, hogy neked a “megbánt” kategória létezik, nekem a megfontolt vs elhamarkodott döntés sokkal egyértelműbb.

Na, nálam kitört a hétvége, mindenkinek jó pihenést!

2010.03.12. 15:31:14

@Plumper:
Ki az a mai világban, aki nincs fent valamilyen közösségi oldalon (persze a fiatalok közül). :D

tőzegmalac 2010.03.12. 15:31:52

@BARI: @Zsu0805: összefogtok ellenem? kényszerzubbony? belegondolni is rossz mi lenne a következő... rózsaszín bilincs meg korbács?

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 15:33:05

@mirage666: ebben egyetértünk, de ha már eljut egy kapcsolat a válásig, akkor ott a "család" nyilván egyéb szempontok alapján sem felel meg az egészséges gyereknevelés követelményeinek. Mondjuk én eddig csak olyat láttam, hogy igazi apukával töltött 3 év után a "pótapu" elfogadása - pár év különbséggel - viszonylag könnyen ment, hiszen nyugodt, kiegyensúlyozott légkörbe került, addig pedig el sem tudta képzelni, hogy ilyen is lehet. A gyerek most hét éves.

2010.03.12. 15:33:26

@Primitív Állat:
Tehát üljek be ma egy kávézóba és az első belépő kémiás pasinak vessem oda magam és szüljek gyereket? :D

Aztán meg ha gond lesz akkor veressem agyon @kabátnyúl: -at? :D

FlybyWire 2010.03.12. 15:33:30

@Plumper: otthon szinte nincsenek is bojlerderekak, a legtöbb nőnek azért szemmel láthatóan jóval vékonyabb a dereka, mint a csipeje, és ez a szemnek finom látvány :)

mirage666 2010.03.12. 15:33:50

Jó ez végszónak Primitiv Állat! El is megyek enni vmit mert éhes vagyok. Lehet h iszom is vmit a nyuszival.
Éljen Márc.15! Sziasztok!

2010.03.12. 15:34:29

@kabátnyúl:
Rózsaszín bilincs? Ugyan már... Normál bilincs kell. :) Korbács helyett meg lovaglópálca. :)

2010.03.12. 15:36:19

@Primitív Állat:
Jah és hozzátenném hogy kopasz kaland nem kell, egy pasinak legyen haja... :)

csillag× 2010.03.12. 15:36:20

@Plumper: lottóznod kén ;) Igen megtalálható vagyok, ahogy az emberek többsége. :)

@Zsu0805: nekem pl van barátnőm aki csakazért se :)

@Gumineaux: neked is viszont :) méghozzá a hosszúhétvége ;)

(bár én most is az ágyon fexek) :P

Fannii 2010.03.12. 15:36:40

@Plumper: A bojlerderék nem magasságfüggő.

2010.03.12. 15:37:21

@csillag×:
csakazért se.... pfff... inkább nem mondok semmit... :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 15:38:05

@Primitív Állat: nem akármekkora egoista vagyok, de még engem is zavar A+B-ben, hogy ebbe minek a gyerek?:-))

tőzegmalac 2010.03.12. 15:38:41

@Zsu0805: tartalomhoz a forma... Sssssss-es kabát nyúlból?:P
@csillag×: máris pórázon tartanál? ejj te:)

summerstorm 2010.03.12. 15:38:45

@Zsu0805:

jól hangzik... :D :D nézhetem ahogy nyúl majd végez vele, ha végeznie kell :D :D?
honnan a remek ötlet? bocs nem fogok ma visszaolvasni...
meeert vár az edzés :)

csillag× 2010.03.12. 15:40:54

@Zsu0805: mi az , h pálca??? OSTOR!!! :D

@kabátnyúl: igen? parancsolsz? :)

Fannii 2010.03.12. 15:40:58

@FlybyWire: Aha, és női szemmel azt is mondom, hogy a derék-csipő dolognál a kicsikét nagyobb segg is tök szexi, ha vékony hozzá a dereka.
Nekem a derék-csipő arányom klassz meg minden, és olyan sudár alkatom van, de ha meglátok egy amolyan faros-bögyöst szép karcsú derékkal, háát akkor kicsit sárgulok. :)

tőzegmalac 2010.03.12. 15:42:30

@Zsu0805: hol az a kávézó?:)
pálca? jahhh ha a nyergen már más ül...:P

FlybyWire 2010.03.12. 15:42:42

@Zsu0805: ez nem fair, folyton azt hallom, hogy egy nőnek se kell kopasz férfi. Nekem az utóbbi 1-2 évben igen erősen ritkulni kezdett (van még mindenhol, de elég "átlátszó" már sajnos..), és ez milyen már? A nők panaszkodnak, mikor a hájhurkájuk miatt nem kellenek egy faszinak, pedig azon lehet segíteni könnyedén.

Ez a "nem kell kopasz" olyan szöveg, mintha én azt mondanám, hogy nem kell kismellű nő. Mintha az illető tehetne róla. Nem örülök, na. Akkor reklamáljon egy nő a kopaszság miatt, ha rajta az égvilágon minden természetesen tökéletes, beavatkozás nélkül.

FlybyWire 2010.03.12. 15:43:38

@Fannii: igen, a derék-csípő arány nagyon is lényeges, ezt már régen kimutatták. A derék mindig legyen vékonyabb a popónál, szemmel láthatóan :D

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 15:43:46

@Zsu0805: Nem kizárólag a feje lehet kopasz. :)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Mert korábban elhangzott, hogy földi életünk legfőbb célja az utódnemzés. Ezért nem láttam indokoltnak külön odaírni C)-ként. De legyünk precízek, hátha valaki csak most kapcsolódik be. A+B+C! :)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 15:45:00

@Fannii: Sárgulásra semmi ok: ők sokkal előnytelenebbül néznek ki, ha felkapnak - akár csak - 5 kg pluszt. :)

summerstorm 2010.03.12. 15:45:40

@FlybyWire:

a kopaszodásra is van már beavatkozás... :))
csak mondom :)
egész kis hajasbabát is tudnak csinálni belőled, ha akarod, és finanszírozod :D :D :D

Plumper 2010.03.12. 15:46:03

@csillag×: na, akkor majd rákeresek a csillag névre, köszi.:-)

@FlybyWire: hát, ha lapos a feneke vkinek, akkor már bocsánat, de nem is igen veszem észre. még jó, hogy a formás fenék alapvető női adottság.:-)

@Fannii: valóban, de főleg magasabb nőknél vettem észre. az alacsony, egybemell-egybesegg csajok is jól szoktak kinézni.

2010.03.12. 15:46:27

@kabátnyúl:
Nem szeretem a szőrös dolgokat, szőrös kabátot se hordok, pláne nem nyúlból. :) :P

summerstorm 2010.03.12. 15:46:43

@kabátnyúl:

kiskiváncsi :)...
nemmondommeeeeeeeeg....

2010.03.12. 15:47:17

@mooon:):

Primitív Állat 2010.03.12. 15:30:17
A) Nincs tökéletes szülő DE tökéletes párkapcsolat sem.
B) Senki sem tudhatja, mit hoz a jövő: egy 20 éves kapcsolat is gajra mehet.

A + B ==> Szüljetek az első férfinak gyermeket, legalább hamar letudtátok a kötelező feladatot. Ezután jöhetnek a huncut-kopasz kalandok és a nagybetűs Élet minden mennyiségben. Carpe diem! Igyál még egy pohárral és fogd rá a nyuszira! :)

FlybyWire 2010.03.12. 15:47:26

@mooon:): hát amit én eddig láttam, az mind ocsmány és természetellenes, még ami milliókba kerül az is.
Hozzáteszem, a műmelltől is rosszul vagyok, akkor inkább legyen pici, vagy akár lógjon... még mindig jobb!

amúgy meg nálam hiába variálnának, ahol a legtöbb hajam van, ott is valami hihetetlenül extrém vékonyszálú.... főleg ez a baj, nem az, hogy kevesebb....

Fannii 2010.03.12. 15:47:26

@Primitív Állat: "földi életünk legfőbb célja az utódnemzés." Remélem nem. :) Persze fontos, meg minden, de a legfőbb cél tuti, hogy nem az.
És tudom, hogy nem Te mondtad, csak a kommented közelebb volt, mint azé aki ezt állította.

summerstorm 2010.03.12. 15:48:27

hát további szép délutánt, majd estét mindenkinek..
ezek után pedig még kellemesebb hosszúhétvégét....

mannschaft, ugye akkor most 3 nap eltáv van mindenkinek :D?

2010.03.12. 15:49:07

@csillag×:
Tegnap esti beszélgetésem után ez a szett jobban bejön

ny-image2.etsy.com/il_430xN.54866846.jpg
www.lovasok.hu/lovasbolt/images/kobak4.jpg
www.lovasok.hu/lovasbolt/images/wh-01.jpg

(Sorry, szép csizmát nem találtam... :))

FlybyWire 2010.03.12. 15:49:19

@mooon:): én dolgozom hétfőn is... magyaráztam itt a vezetésnek, hogy Kossuth így, Pákozd úgy... de nem akarják megérteni :)

2010.03.12. 15:50:09

@kabátnyúl:
Azt még nem döntöttem el melyik kávézóba ülök be... majd sétálgatok-sétálgatok, aztán majd egybe becsücsülök... :)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 15:50:25

@Fannii: Töredelmesen bevallom, én állítottam - méghozzá a nap első kommentjében. De úgy sejtem, vannak páran, akik nem értenek egyet velem ebben. :)

Plumper 2010.03.12. 15:51:31

@Zsu0805: a 2. tárgy bukósisaknak kevés, a 3. cucc viszont szado-mazo kellék?:-D

summerstorm 2010.03.12. 15:51:35

@Zsu0805:

jaj értem :)))
Állat kedves megint a tökéletes életvezetési irányvonalat fogalmazta meg :D

@FlybyWire:

a kopaszodó pasikkal semmi baj :D...
mert az a sok tetsztoszteron miatt van, persze a genetika mellett... hmmmm.... csak nem erőteljes a szexuális orientáltságod :D :D?

2010.03.12. 15:51:48

@FlybyWire:
Én spec a divatkopaszokra gondoltam. :) Bár tény, hogy még egy kopasz pasit se kívántam meg. :)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 15:52:19

@Zsu0805: Ahhoz nem kell kávézóba járnod, hogy egy vegyész teherbe ejtsen. Sétálj be kirívó szerkóban a BME Szerves Kémia Tanszékére. ;)

Fannii 2010.03.12. 15:52:21

@Plumper: Hát jól van, de szerintem akik úgy egybevannak, az nekem tök nem nőies nők. Egy csaj legyen szép homokóra alkatú. Szerintem a Beyonce segge is nagyobb mint az enyém, de a csípeje olyan klassz, és a dereka vékony, és irigykedek rá na. :) Én ha meglátok egy nagyon nőies nőt (faros-bögyös) akkor olyan 14 éves forma kamaszlánynak érzem magam. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 15:52:50

@mooon:): menjetek, a Kapitány melózik hétfőn.

summerstorm 2010.03.12. 15:52:56

na jó most már télleg induljak, mert csúnyán elkések....

2010.03.12. 15:53:18

@Primitív Állat:
Di mint már multkor megbeszéltük szőrellenes vagyok, viszont nem hajellenes. Máshol lehet kopasz, de a fejen lévő (vagyis nemlévő) kopaszságot nem részesítem előnyben. Bár a hosszú hajat se. :)

Fannii 2010.03.12. 15:54:55

@Primitív Állat: Jaaaaaaa. Azt nem tudtam. :) Hát akkor is azt mondom, hogy az élet értelme biztosan nem a továbbszaporodás.
De fontos az is - ezt is állítom.

2010.03.12. 15:55:11

@Plumper:
Az nem bukósisak, hanem kobak... tudod a lovasoknak. :)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 15:55:25

@Zsu0805: Épp azért mondom, hogy mire vonatkozik a huncut-kopasz összetétel. :)

FlybyWire 2010.03.12. 15:55:36

@mooon:): hát, erről mást kéne megkérdezni :)
@Zsu0805: egyszer még eljöhet ennek is az ideje :P
Amúgy meg én se vagyok kopasz, csak már láthatóan ritkább a hajam. De még mindenhol van :)

csillag× 2010.03.12. 15:56:01

@Zsu0805: jaja, már csekkoltam tnap is és kellőképpen tetszett a szoknyás szerkó :)

2010.03.12. 15:56:33

@Primitív Állat:
Szerintem ott bőven elég lenne ha macinaciban és tréningfelsőben megjelnnék, még úgyis rámmozdulnának a kis zsenik. :)

2010.03.12. 15:57:36

@FlybyWire:
Azt a keveset meg próbáld megőrizni. :) Biztos van valami jó kis módszer. :)

2010.03.12. 15:58:15

@csillag×:
Melyik szoknyás? Ez a lovaglós vagy az a piros tünemény?

2010.03.12. 15:58:51

@Primitív Állat:
Uhhh, na neeee, ezt ne... :)

csillag× 2010.03.12. 16:04:02

@Plumper: csak hogy megkíméljelek a felesleges kattintgatásoktól megsúgom, h ott nem csillag néven futok :) Biztos nehezen jöttél volna rá :P

@Zsu0805: öö...assszem a lovaglós..ami bábun volt kabátkával, ha jól emlékszem :)

csillag× 2010.03.12. 16:07:18

@Primitív Állat: neki aztán dúshajábatépaszél :D de hisz ez egy élőbukósisak :)

2010.03.12. 16:10:06

@csillag×:
Azaz, az tényleg jo, de van egy piros cucc is.. fuu az is csini. :9

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 16:11:13

@csillag×: A haj-nemhaj és a bukósisak témák tökéletes szintézise. :)

FlybyWire 2010.03.12. 16:15:41

@Zsu0805: hát ki nem fogom magam heréltetni :P

Plumper 2010.03.12. 16:16:38

@Fannii: igen, a homokóra-alkat a legjobb, de felesleges sablonalakokhoz mérnünk magunkat. van, akinek a jó alakohzo borzalmas az arca, és fordítva. aztán meg ott van a kémia: lehet, hogy egy elvileg jól kinéző csajtól okádok, egy kevésbé helyestől meg égnek áll a farkam.:-)

@csillag×: persze, a hamut is mamunak mondom.:-) semmilyen tekintetben nem most jöttem a falvédőről.

2010.03.12. 16:17:28

@FlybyWire:
Én se ezt mondtam. :) :P

2010.03.12. 16:18:38

@Plumper:
Nah meglelted már csillagunkat? :)

csillag× 2010.03.12. 16:19:41

@Plumper: hmm..lehet magáznom kéne? vagy szólíthatlak papának?:)

tőzegmalac 2010.03.12. 16:20:25

@Zsu0805: pedig el kéne:) ilyen szélben kabát nélkül:D

2010.03.12. 16:23:09

@kabátnyúl:
Ez most valamiféle ajánlat volt, hogy te kölcsönadod a tiedet? :)

tőzegmalac 2010.03.12. 16:24:13

@csillag×: egye fene azt a gombolyagot ha olyat hordasz:))

2010.03.12. 16:24:18

@csillag×:
Ha megvan küld a linket tudod. :) :P

tőzegmalac 2010.03.12. 16:25:12

@Zsu0805: linket arról a pirosról:)

2010.03.12. 16:26:20

@kabátnyúl:
Linket az itt kommentelőkről akiket még nem azonosítottunk be. :) :P

Plumper 2010.03.12. 16:27:34

@Zsu0805: én egyedül nem tudom. esetleg adjam oda vmelyik titkosszolgálatnak a felderítés végett?:-)

@csillag×: semmi esetre sem. tippem szerint én köszönnék neked csókolommal elsőre, aztán kérnéd, hogy csak ne magázzalak!:-D

BARI 2010.03.12. 16:28:15

@kabátnyúl: na hol a mi a meglepetés??

2010.03.12. 16:29:29

@csillag×:
Küld el a linket @Plumper: -nek mailben. :) :P

FlybyWire 2010.03.12. 16:34:35

@Zsu0805: hát pedig a legtutibb a hormon-elvonás lenne, de azt hiszem, az azért igencsak nem érné meg :D

csillag× 2010.03.12. 16:35:07

@Plumper: jézus! hány éves vagy? 10? :D

@Zsu0805: küldje először ő :P

tőzegmalac 2010.03.12. 16:36:16

@csillag×: @Zsu0805: itt a piros hol a piros, de csak a feketét láttam:)

@BARI: szeretnéd:P

2010.03.12. 16:36:46

@csillag×:
Igazad van. :)

@FlybyWire:
Hormonelvonás? Neked?

Fannii 2010.03.12. 16:37:48

@Plumper: Hjaaa, a szexuális kisugárzás! Na olyanom van. :)

2010.03.12. 16:38:05

@kabátnyúl:
A piros is csini. :)
De amúgy megint kezded összekuszálni a szálakat. :)

2010.03.12. 16:38:57

@Fannii:
Részt vettél a szexi vagy nem-ben a viva-n? :D :D :D :D

csillag× 2010.03.12. 16:42:52

@Zsu0805: sztem az a helyzet, h néha már ő maga sem tudja mit beszél csak írogat ..már úgy megzavarodott miattunk. Tudod ezután jön majd az, h az üveg után nyúl :D

Fannii 2010.03.12. 16:44:34

@Zsu0805: Persze. Miért Te nem? :)
Na abban a műsorban az tetszett nagyon, hogy Szabó Patrícia mondta meg a tutit, hogy ki az aki szexi meg nem. Mert abban a nőben pl sztem 0 szexuális kisugárzás van.
Van egy ilyen kaliberű és persze nagyon okos kolléganőm. Vele akkor szakadt meg a munkahelyi jóviszony, amikor megkérdeztem tőle, hogy Te mindig ilyen hülye vagy?

2010.03.12. 16:47:57

@Fannii:
Jó hát az a műsor egy vicc volt. :) Ott a szexualitást kb a ribancságon mérték... legalábbis általában... :)

tőzegmalac 2010.03.12. 16:49:25

@BARI: nem látom az akarást, hogy kell az neked:)

@Zsu0805: nem kuszálok én össze semmit:) ez nem bábszínház:P

@csillag×: meg? miattad? talán:)
bele?
soha.

Fannii 2010.03.12. 16:51:01

@Zsu0805: Muhahaha, na és a fickók! Azok milyenek voltak már. Most röhögök. És egyáltalán milyen pasas megy el egy ilyen műsorba, he?!

2010.03.12. 16:51:23

@kabátnyúl:
Ezeket a félszavakat... @BARI: nehéz dolgod lesz. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.12. 16:51:45

hopp, de lemaradtam. KVCG, Báránykám?:-))

csillag× 2010.03.12. 16:53:28

@kabátnyúl: nem miattam! miattunk :)

@Zsu0805: *bólogat* ;)

tőzegmalac 2010.03.12. 16:55:45

@BARI: (keresd meg. elrejtettem, de siess még elorozzák. csak ne bántsd, ha elkésnél)

@Zsu0805: ehh... félszavak? szól majd ő ha nem ért:)

BARI 2010.03.12. 16:56:27

@kabátnyúl: vazzeg nyúl, aggyad ide, vagy széttéplek!! :)

@Zsu0805: tudom, tudom :)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: góó :D

tőzegmalac 2010.03.12. 16:58:18

@csillag×: véletlen-e?
üveg után én? talán kakaós bögre:) az való nekem meg a tejbepapi:)

csillag× 2010.03.12. 16:59:01

@kabátnyúl: hát pörgetnem kellett, h értsem ;) de most szorítom a fonal végit :P

Plumper 2010.03.12. 17:01:53

@csillag×: (nade jó, hogy elszáll a netem néha.:-( )
nem vagyok Jézus.:-) ő 33 éves korában volt a legnépszerűbb, én még 4 évvel mögötte kullogok.

@Fannii: dákóállító mérőegység.:-)

tőzegmalac 2010.03.12. 17:02:53

@BARI: csak a füleimet neeee
(keresd jobban, mert ketten már maguknak akarják)

2010.03.12. 17:03:47

@kabátnyúl:
Nah ez nekem már tul sok. :) Én most kicsit kicsit visszavonulok hátha utána jobban megy a félszómegértés... :)

tőzegmalac 2010.03.12. 17:05:15

@csillag×: nehogy póráz legyen az:P
az nem kell, de egy dugóhúzó még kellhet:)

tőzegmalac 2010.03.12. 17:06:32

@Zsu0805: nem a félszavakat kell érteni, hanem visszaolvasni:P

csillag× 2010.03.12. 17:07:31

@Plumper: juj deöreg vaaagy :D komolyan mondom már kezdem magam kellemetlenül érezni ennyi öregember között :D

2010.03.12. 17:09:52

@kabátnyúl:
tul sok a plusz komment, kellene egy gyorsszűrő. :) Vagy várjunk csak... @csillag×: magyarázd már el nekem msn-en. :)

BARI 2010.03.12. 17:11:48

@kabátnyúl: má'megin'mellébeszélsz!dádá lesz :D

2010.03.12. 17:13:06

@BARI:
segítek, verjük meg. :)

Plumper 2010.03.12. 17:13:47

@csillag×: (nade jó, hogy elszáll a netem néha.:-( )
nem vagyok Jézus.:-) ő 33 éves korában volt a legnépszerűbb, én még 4 évvel mögötte kullogok.

@Fannii: dákóállító mérőegység.:-)

Plumper 2010.03.12. 17:14:53

@csillag×: mennyé' már, ki öreg itt? azt mondják, 23-25-nek jó, ha kinézek.:-)

BARI 2010.03.12. 17:16:01

@Zsu0805: csináljunk belőle olyat, hogy nyuszi-nyuszi tarka, se füle se farka? :D

csillag× 2010.03.12. 17:17:53

d@Plumper: ohh, akkor nekem az pont ideális (lenne):D

2010.03.12. 17:18:20

@Primitív Állat:
Ez durva... a pedbácsi... :D

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 17:19:03

@csillag×: Én két évezreddel kullogok Jézus mögött. Nekem is ajánlasz valakit? :)

2010.03.12. 17:19:06

@BARI:
Az már állatkinzásnak minősül, még a végén lesittelnek. :)

csillag× 2010.03.12. 17:20:27

@Plumper: elmegy a neted? talán neked is fizetned kéne és nem lopni! :D

@BARI: és tejet is ad? :)

csillag× 2010.03.12. 17:23:29

@Primitív Állat: jaj drága Atyám! Kit szeretnél? :)
Bár jobban ösztönözne, h következő találkozásunk kor megtekinthetnélek a nyereményben ;) :P

tőzegmalac 2010.03.12. 17:23:36

@Zsu0805: én meg találgassak, hogy mit pusmogtok ott a sarokban:)

juhéé ki leszek porolva:) dá dá dá:D
@BARI: dehogy beszélek mellé:) olyan lesz az mintha... hehehe:DDD na mit találtam?

BARI 2010.03.12. 17:23:58

@Zsu0805: végülis annyit nem ér a nyúl :)

@csillag×: szerintem igen :)

BARI 2010.03.12. 17:25:55

@kabátnyúl: nem tudom mit találtál, de azt látom, hogy lelkesedzs egy jó kis verésért :))

csillag× 2010.03.12. 17:27:42

@kabátnyúl: ha te azt tudnááád...hmmmm :D Én már feladtam a tanulást és csak röhögök.. :P:D

@BARI: tyűha micsoda többfunkciós nyúl farok nélkül :)

2010.03.12. 17:28:07

@kabátnyúl:
Ment mail.
Én sose pusmogtam a sarokban, én nyíltan a szemedbe mondom hogy jajj neked. :P

@BARI:
Nem hát. De ha gondolod odaadom muternak, simán csinál belőle nekünk egy finom nyulpörköltet, vagy egy jo kis vadast. :)

@pingwin:
Ezt mire irtad? Hagy ne nézzem vissza. :)

tőzegmalac 2010.03.12. 17:33:19

@Zsu0805: kínzás ez már így is:)
no és az a vadas...

@BARI: hát nem a sütidet amit jól eldugtam a barlangomban, de ez is meglepi:DDD
www.youtube.com/watch?v=vRsyyBFcHYQ

tőzegmalac 2010.03.12. 17:35:40

@Zsu0805: pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadok el:P

FeroxX 2010.03.12. 17:36:50

a posztoló egy rohadt naiv kurva, aki felelőtlenül tönkreteszi a gyereke életét. sünt neki !

bár mindig reménykedem, hogy az ilyen posztok erősen fake-ek,..

2010.03.12. 17:41:12

@kabátnyúl:
Mostanság volt a szülinapod, mert eddig 29 voltál nem 30. :D

Plumper 2010.03.12. 17:42:46

@csillag×: itt nálunk nem nagyon lehet lopni netet.:-) a lopott wifi különben is gyász. fizetek érte, mint a katonatiszta, mégis rájuk kell szólni évente, hogy ne hagyják már a korábbi díjcsomagban a netemet, ugyanakkora összegért, őskori sebességgel. ***** szóval akkor mi lenne jó neked? (hamár úgy közelítesz erősen a faros-bögyöshöz:-)

tőzegmalac 2010.03.12. 17:45:02

@Zsu0805: nem.
látom most jön az amikor akasztják a hóhért:) csalás és ámítás: névnap volt akkor

BARI 2010.03.12. 17:45:33

@csillag×: ebben a mai világban kell is, hogy az legyen :))

@kabátnyúl: barlangodba?mekkora vagy te?ezek szerint nem üreges, hanem barlangos :))
(link mi?)

@Zsu0805: mutter ilyen jól főz?pöri pompás lenne :D

Nyúl, tudom, uccsó kívánságod dödölle lesz :D

2010.03.12. 17:47:15

@kabátnyúl:
Gergely nap volt ma. Gergely vagy?

2010.03.12. 17:49:25

@BARI:
Igen, jól főz muterom. :) Csinál hozzá jó kis nokedlit meg uborkasalátát, fini lesz. Vagy esetleg más ötlet? :)

Plumper 2010.03.12. 17:54:08

@BARI: phúhhh, na most elképzeltem egy ... barlangot.:-D végül is, kényelmes, és nem kell küszködni a berakásnál.

tőzegmalac 2010.03.12. 17:54:37

@BARI: látom nem kell neked a süti:(
mi más lehetne, mint dödölle, de pöri helyett a bárány borda ízletesebb:) ötleteim lennének még arra az uccsó kívánságra;)

@Zsu0805: nem mondtam, hogy ma:P Márc8

2010.03.12. 17:57:02

@kabátnyúl:
Zoltán van márc 8-án :)

BARI 2010.03.12. 18:02:07

@Plumper: mi vagy te?kőműves? :DD

@Zsu0805: ez pont jó, pompás :D

@kabátnyúl: na ki vee nyúl, ne szégyellősködj :D

Leggy 2010.03.12. 18:04:18

nem győzöm hangsúlyozni a nemi felvilágosítás, családon belül a témáról való nyílt, őszinte beszélgetés fontosságát...ehhez azért nagyon naivnak kell lenni

tőzegmalac 2010.03.12. 18:10:58

@Zsu0805: bizony:)

@BARI: mivel?:) tökösszezavarsz

@csillag×: mit jajj?:)) majd most jajgass:)

csillag× 2010.03.12. 18:12:41

@BARI: vagy fodrász :) Mami szokta mondani, h most elmegy berakatni a haját :D

BARI 2010.03.12. 18:13:16

@kabátnyúl: pont ez a célom :D
"ötleteim lennének még arra az uccsó kívánságra;)"

BARI 2010.03.12. 18:14:07

@csillag×: még a belsőépítész is megfordult a fejemben :))

Plumper 2010.03.12. 18:16:18

@BARI: lehet, hogy ha kőműves lennék vhol nyugat-eu-ban, arányaiban több pénzt keresnék, mint itt értelmiségiként.:-)

@csillag×: hiába, az asszociációk összekapcsolása az embereket leginkább foglalkoztató kérdéssel (szex). :-)

2010.03.12. 18:17:43

@kabátnyúl:
Ha Zoltán vagy boldog névnapot utolag. :)

tőzegmalac 2010.03.12. 18:18:19

@csillag×: :DDD

@BARI: ehh...építészekkel nem tárgyalok:P

2010.03.12. 18:21:45

Én megyek filmet nézni, majd dumm. :D

tőzegmalac 2010.03.12. 18:24:09

@Zsu0805: Köszönöm:) Boldog Nőnapot utólag

2010.03.12. 18:24:41

@kabátnyúl:
Köszi, de nem ünneplem. :D

KCB 2010.03.12. 18:25:00

Ugyanúgy kibasztál a gyerekeddel ahogy apád tette veled! Élj ezzel a tudattal együtt!

BARI 2010.03.12. 18:26:27

@kabátnyúl: de én nem vagyok építész :D

@Plumper: ebben igazad lehet :)

tőzegmalac 2010.03.12. 18:26:52

no még a kis báránykának elárulom, hogy zőőőd szemű vagyok, de többet nem kaptok:P

csillag× 2010.03.12. 18:28:20

@kabátnyúl: mikor jajgassak?most? miért? épp portszívok :P nem hiszem, h kárt tudnék magamban tenni.. :)

@Plumper: köszönöm! magamtól nem jöttem volna rá :D

tőzegmalac 2010.03.12. 18:30:09

@BARI: lovagi rangot is kaptam?:DDD

2010.03.12. 18:33:01

@kabátnyúl:
Tehát egész jó felsőtested van, zöld a szemed, Zoltán a neved, 29 éves vagy, pesten laksz...
Már csak egy vezetéknév kellene. :)

BARI 2010.03.12. 18:37:47

@kabátnyúl: te, ször nyeteg :DD

@Zsu0805: monnyuk egy magasság sem ártana, tudjunk már meg mindent a nyúlról :D

tőzegmalac 2010.03.12. 18:39:43

@csillag×: @Zsu0805: Mivel a tett halála a gondolkodás...
na hess! eredjetek pletyizni, van ott valami:)

2010.03.12. 18:39:43

@BARI:
Mért te se ismered? pedig direkt a te ismerőseid között néztem meg az összes Zoltánt. :)

És persze magassághoz súly se ártana. :)

tőzegmalac 2010.03.12. 18:41:28

@BARI: nem volt elég ennyi?:) mindent akarsz de mán?

BARI 2010.03.12. 18:50:47

@Zsu0805: valamit rosszul néztél nálam :))
igen, súly, magasság, lábméret :))

@kabátnyúl: csepegtess még informésönt, jó, lécci :))

csillag× 2010.03.12. 18:53:56

@kabátnyúl: nem kell mondani jár a kezünk anélkül is.. :d de járjon a tiéd is :D

2010.03.12. 18:55:49

@BARI:
Igen miután rászűkítettem kizárásos alapon szerintem egyikük se a nyúl... :) Pedig olyan jol elvagytok, azt hittem, talán... :)
Amúgy megállapítottuk hogy szép kék szemed van. :)

csillag× 2010.03.12. 18:56:37

@Zsu0805: Fúúú, Zsu ! kémkedsz ám mint egy felderítőosztag :D

BARI 2010.03.12. 18:58:20

@Zsu0805: na, hinni a templomban kell ám :DD
na de a szemikéim hogy jönnek ide?honnan tudod?kivel állapítottad meg?he?ki az informátorod? :DD

tőzegmalac 2010.03.12. 18:58:35

@BARI: ennyi adat?:) osztolszorzolgyökötvonsz és mi lesz az eredmény:P
van itt adat www.ksh.hu amennyi kell:)

BARI 2010.03.12. 18:59:27

@kabátnyúl: az eredmény egy mikronyúl :D

2010.03.12. 18:59:38

@BARI:
Csillaggal állapítottuk meg. Az informátorom meg nem adom ki. :P

tőzegmalac 2010.03.12. 19:00:53

ehhh:) kapom vissza ismerőstől, hogy felismert:D itt üzenem, hogy nem lépek fel a Stand up comedy nem az én világom:)

BARI 2010.03.12. 19:02:36

@Zsu0805: lenne tippem azé'egy :D

csillag× 2010.03.12. 19:04:25

@Zsu0805: *felfele nézve fütyörész* :)

2010.03.12. 19:04:42

@BARI:
Amúgy egyszerű következtetéssel is rá lehetett jönni, főleg hogy a keresztneved elárultad. :)

csillag× 2010.03.12. 19:06:43

@Zsu0805: már megint te voltál a 600 :-/ :P

2010.03.12. 19:09:04

@csillag×:
Tényleg? De jo nekem. :)

csillag× 2010.03.12. 19:09:59

@kabátnyúl: ez már megint micsoda? Oda legyen az eszed, ha ide írogatsz :P

BARI 2010.03.12. 19:10:11

@Zsu0805: dehogy mondom :)
én?dehogy árultam el :)

tőzegmalac 2010.03.12. 19:12:35

@BARI: mivel ilyen szépen kéred;) nem hagylak kétségek közt.

BARI 2010.03.12. 19:18:58

@Zsu0805: csak rá akartál szedni :))

@kabátnyúl: hühűűű :)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 19:20:40

Még mindig tart a badarkodás? :)

2010.03.12. 19:22:30

@Primitív Állat:
Persze... tudod hogy sokáig nyomjuk. De lehet lassan indulnom kéne a kávézoba... :P

tőzegmalac 2010.03.12. 19:24:54

látom itt az egész scotland yard:)

hol az olaj? had lépek rá:P

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 19:26:38

@Zsu0805: Aztán egy hónap múlva már te kérnél itt tanácsot. :)

2010.03.12. 19:28:26

@kabátnyúl:
Persze. :) Muszáj, nem hagyhatjuk hogy a fiatalok mindenféle pedofil bácsival vagy nénivel szóbaálljanak. :)

2010.03.12. 19:29:21

@Primitív Állat:
"Az a kis görény felcsinált. Mit tegyek?" :) :) :) :) :)

csillag× 2010.03.12. 19:32:48

@Zsu0805: de hallod én itt mindig titokban gyúrok valameilyik kerek számra te meg itt csípőből , lazán befurakodol :D

2010.03.12. 19:33:29

@csillag×:
Ha nem vagy startra kész elhappolják az orrod elől. :P

BARI 2010.03.12. 19:33:35

@Zsu0805: az adataim ismerésével kapcsolatban :)

@kabátnyúl: naaaa :)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 19:35:04

@Zsu0805: Inkább legyen két felvonásos a sztori. Holnap áradozol egy sort a nagy csődörről, majd április elsején lerántod a leplet a kis görényről. ;)

2010.03.12. 19:35:23

@BARI:
Naugyehogyugye? :) Sasold az iwiw-ed:)

2010.03.12. 19:37:11

Ha valakire haragszol, sokat segít, ha nyugodtan leülsz és elgondolkozol rajta........

images.iwiw.net/0303/user/00/85/63/11/7/user_8563117_1268416889814

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

2010.03.12. 19:38:02

@Primitív Állat:
Én szolgáltassam egész évre a storykat? :D

BARI 2010.03.12. 19:38:34

@Zsu0805: minek?ismerem a paramétereimet :D
(na most aztán áruljad el, de azonnalgyorsan egy mélben)

2010.03.12. 19:39:21

@BARI:
Ment a levél iwiwen! :D

BARI 2010.03.12. 19:40:29

@Zsu0805: na majd otthon megnézem jól :)

2010.03.12. 19:42:45

Nah én meg ledőlök egy kicsit, mert fáj a burám. :(

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 19:43:37

@Zsu0805: Miért is ne? A kötelező tartalmi elemeket (azonnali szerelem, hűtlenség, párhuzamos kapcsolat, álterhesség, igazi terhesség, szeretői viszony, korkülönbség, stb.) viszont egyenletesen adagold, hogy mindig legyen benne egy kis újdonság. Ezenkívül a sztorikat a leközlés előtt pár nappal küldd el nekem, hogy fel tudjak készülni belőlük a póló miatt. Van még 10 hónap - 5 póló oda, 5 ide. :)

csillag× 2010.03.12. 19:45:14

Laposodik a hangulat gyerekek :))

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 19:46:09

@csillag×: Mert pont egy órája fogyott el az utolsó üveg piád. ;)

2010.03.12. 19:48:21

@Primitív Állat:
Tehát akkor írjak egy romantikus vigjátékot? :D

csillag× 2010.03.12. 19:50:24

@Zsu0805: igeen :) azt szeretem :D

@Primitív Állat: ööö..hogy jön ez ide? :)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 19:50:50

@Zsu0805: Valami olyasmit, de azért legyen benne bujaság is (védekezés nélkül). :)

2010.03.12. 19:54:45

@Primitív Állat:
De azért a végén megtalálhatom a nagy szerelmet? :D

csillag× 2010.03.12. 19:56:35

@Primitív Állat: valóban ennyire érződik... ?:$ vagy leskelődtél? :O :P

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 19:57:37

@Zsu0805: Persze, mind a nyolcat. ;)

@csillag×: Most is azt teszem. :)

2010.03.12. 20:20:33

@Primitív Állat:
8 pasi? Nem lesz elég 1? :D

csillag× 2010.03.12. 20:28:24

@Primitív Állat: kukkolsz?:O nem fázol oda kint? akkor inkább gyere be. :) úgyis egyedül vagyok:( legalább látok 3dimenziós embert is:)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 20:30:12

@Zsu0805: @csillag×: Végül mindenki megtalálhatja a nagy szerelmet, de előtte oklevelet kell szereznie arról, hogy megfelelően kiélte magát. Az pedig szavazással dől el, úgyhogy jöhetnek a szórakoztató történetek. :)

csillag× 2010.03.12. 20:37:29

@Primitív Állat: szted nekem van esélyem az oklevélre? :D
Vagy ha nem szeretném beküldeni az életem ezen részeit, akkor mit kell tennem? :)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 20:41:51

@csillag×: Akkor meg kell győznöd az esküdtszéket, hogy megérdemled. :)

csillag× 2010.03.12. 20:45:25

@Primitív Állat: hm..ki kéne derítenem, h kik ülnek benne. És akkor utána gondolkodhatnék, h mit tegyek, nekik mi imponálna...
Esetleg tudsz tippet adni? :P :)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 20:48:20

@csillag×: Zámbó Árpy, a Balástyai Rém és Terry Black. A tipp: rúdtánc + sztriptíz + erotikmasszázs. :)

csillag× 2010.03.12. 20:53:13

@Primitív Állat: rúdtáncot még bevállalnám :P Sztriptíz? Nekik? ááááhhh, kizárt! :) Erptikmasszázs? Óh, igen ! Bottal , ostorral :)
Hát úgy érzem, ha ezen múlik, akkor syngly maradok :)

2010.03.12. 21:14:00

@BARI:
Én megmondtam. :)

2010.03.12. 21:14:56

@Primitív Állat:
Én már küldtem be történetet, most Csillagon a sor. :)

csillag× 2010.03.12. 21:19:20

@Zsu0805: bla..bla..bla..Inkább feküdjél vissza :D

2010.03.12. 21:22:15

@csillag×:
Ez az én formám, mindig buli elött leszek beteg. Még jó hogy a mai Ildikó névnap ünneplést lemondtam. Viszont a holnapi Zoltán névnap és a bnőm szülinapja lemondhatatlan. :) Azthiszem mindjárt csinálok egy jo kis neocitránt... :)

BARI 2010.03.12. 21:22:49

@Zsu0805: törlöm is a rendszert :D

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 21:26:37

Mutassátok nekem is a BARI-t. :)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 21:29:02

@Zsu0805: Van Halak barátnőd? Na őt is mutasd meg. ;)

BARI 2010.03.12. 21:29:06

@Primitív Állat: a BARI nem mutiból készült! :)

2010.03.12. 21:29:09

@BARI:
:) :)

@Primitív Állat:
Majd felfedi ő magát ha szeretné. :P :)

csillag× 2010.03.12. 21:32:09

@Zsu0805: csak nem mész a nyúlhoz ünnepelni ? :D:D

2010.03.12. 21:32:38

@BARI:
Facér halak csak egy van, de nála is alakulóban vannak a dolgok. :) Rossz csillagjegyet választottál. :)

BARI 2010.03.12. 21:34:36

@Zsu0805: tessék?nem választottam én semmit/senkit.Nem rossz a halak azért, azt megjegyzem :D

2010.03.12. 21:35:49

@csillag×:
Nyúl Barival ünnepel kettesben. :)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 21:40:31

@BARI: Szerintem ezt nekem szánta, csak egy üveg Jäger után összeneveket a keveri. :)

@Zsu0805: Én jól választottam. Alapos kutatómunka előzte meg. ;)

BARI 2010.03.12. 21:41:33

@Primitív Állat: már megijedtem, hogy tudtomon kívül csináltam valamit :))

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 21:42:37

@BARI: Tudtodon kívül klónoztak, és a "másik" huncutkodik. :)

BARI 2010.03.12. 21:43:59

@Primitív Állat: Könnyen meglehet.Ebben a mai világban ... :))

2010.03.12. 21:49:40

@Primitív Állat:
Megsúgták az égiek? :)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 21:55:10

@Zsu0805: Úgy is mondhatjuk. Egy kivételével az összes fényszögünk kedvező, azért az egyért meg elfogadható kompenzáció, hogy a nagybátyjának saját üzletlánca van Kanadában. :)

2010.03.12. 21:59:23

Nah most sehol se találom azokat a horoszkópelemes dolgokat :)

csillag× 2010.03.12. 22:00:48

nah, gyerünk írjatok, írjatok! gyúrok a 700ra :D

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 22:04:40

@csillag×: 700-ra? "Ez meg mi, haver? Ez kérlek szépen, a 300 kigyúrt állat! Ha rájuk bólogatsz, visszabólogatnak!"
www.youtube.com/watch?v=jGRUH_EZ2Tg :)

2010.03.12. 22:05:30

@BARI:
Ugye hogy ő kavarja össze a dolgokat? Olyan dolgokra reagál amiket az ember már 10 éve elfelejtett. :) :P

BARI 2010.03.12. 22:07:22

@Primitív Állat: hülyeség ez a horoszkópos cucc :)

Zsu0805: és magamat hibáztatom, hogy én vagyok az állat :)

2010.03.12. 22:07:44

@Primitív Állat:

Ez lennék én? Biztos?

Nagy az étvágya
OROSZLÁN (júl. 24 - aug. 22)

Szexuális stílusa: valamennyi csillagjegy közül az Oroszlán hölgyeké a legnagyobb szexuális étvágy. Bűntudat nélkül halmozza kapcsolatait. Büszke hódításaira, imádja, ha irányíthat.

Mit szeret: kedveli a szexuális játékokat, szerepjátékokat. Főleg, ha ő lehet Kleopátra, akinek a hátát a rabszolgafiú masszírozza. Szívesen vesz részt vetkőzős játékokban is.

Mit nem szeret: a megszokást, egyhangúságot. Nála a szexben is fő a változatosság.

Illik hozzá: a Kos férfiak kéjvágya vetekszik az Oroszlán nőével: fáradhatatlanok lehetnek ketten az ágyban. A mindig játékos Nyilas férfi is kellemes partner lehet.

Kerülendő partner: a bátortalan Rák és Bak férfi nem Oroszlán nő ágyába való. A Halak férfiú is kissé félős az Oroszlán nő vad szex-játékaihoz.

Kedvenc szexuális segédeszköze: egy pakli kártya

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 22:10:15

@BARI: Nem. :)

@Zsu0805: Nyilván nem csak 12-féle stílus van az ágyban (sem). Aszcendensed, Holdad hogy alakul? Az máris 12 a köbön kombináció. :)

BARI 2010.03.12. 22:11:51

@Zsu0805: hát igen, a seggét megfognám :D

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 22:12:12

@BARI: Igen. Az a fele, amit a Nők Lapjában olvasol. :)

tőzegmalac 2010.03.12. 22:12:28

@BARI: nyeheheh:D meg van az egyetértés;)

2010.03.12. 22:12:35

@Primitív Állat:
Hogy micsodám? :) A holdat szeretem, de max nézni. :P

tőzegmalac 2010.03.12. 22:14:02

@Zsu0805: nem vagyok Joe Black:P a figyelmem kizárólagos;)

BARI 2010.03.12. 22:15:11

@Primitív Állat: nem olvasok nők lapját.még egyszer elovastam a fele akkor is hülyeség.vagyis nálam nem igaz :) :)

@kabátnyúl: gondoltam felveszem a fonalat, de már megint elvágtad :D

tőzegmalac 2010.03.12. 22:15:13

@Zsu0805: ennek örülök:) szerencse, hogy nem ugatni:P

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 22:16:08

@Zsu0805: Nap, Hold, aszcendens. Ezt tartják a három legfontosabb paraméternek, de a többi bolygó állása sem mellékes. Ennek kapcsán mesélt nekünk Laura a fényszögekről - azaz arról, hogy a különböző bolygói milyen viszonyban vannak partnere bolygóival. :)

2010.03.12. 22:16:18

@BARI:
Nah igen, de az abszolút csúcs mégiscsak IronMan... :)

2010.03.12. 22:17:05

@kabátnyúl:
Igen, kizárólag Barira figyelsz. :) Tudjuk mi azt. :p

2010.03.12. 22:18:38

@kabátnyúl:
Nem változok olyan szőrös izévé ha erre gondolsz. :P

tőzegmalac 2010.03.12. 22:18:50

@BARI: ti még mindig a póráznál tartatok:) tudhatnád, hogy engem nem lehet megszelídíteni, ez elvi képtelenség:P
szédíteni... hmmm

BARI 2010.03.12. 22:18:52

@Zsu0805: meghagyom Iront neked :) de azt mondod a nyúl csak rám figyel? :D

@kabátnyúl: na ide figyeljél!ne zavarj össze, mert tudod, hogy nem szeretem! :P :)

2010.03.12. 22:19:46

@Primitív Állat:
Látom összemelegedtetek Laurával. A következő talira elhozhatnád és elmagyarázhatnátok nekem egy hagymaleves mellett. :) :P

2010.03.12. 22:20:29

@BARI:
Mért nem vetted még észre? Te vagy a kedvence. :)

csillag× 2010.03.12. 22:22:07

@Zsu0805: mármegint elhappoltad a 700amat.. :D begurulok :D

tőzegmalac 2010.03.12. 22:23:18

@BARI: dehogynem:) legalább van mit kibogozni:)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 22:23:48

@Zsu0805: Hagymafőzelék lesz az. ;) De akkor már jobb ötletem van, hogy csempésszünk a beszélgetős estébe némi izgalmat is. Laura hozza el a két szerelmét is, akik a helyszínen megmérkőznek a kegyeiért. Természetesen lehet fogadni is, a vesztesre meg licitálhat a jelenlévő többi hölgy. :)

2010.03.12. 22:24:22

@csillag×:
Neee, most tényleg? :) Sorry:D

csillag× 2010.03.12. 22:24:23

@Zsu0805: nah, mire az a leves kihűl oda vissza megérted :D

2010.03.12. 22:26:51

@Primitív Állat:
Beszállok, de csak úgy, ha én vezethetem a licitet. És persze aki azt vezeti az nem eladó. :) Jah és a befolyt összeget szigorúan leisszuk. :) Viszont tegyük olyan napra mikor nem esik az eső... :)
Fuuu még egyszer olyat én nem eszek... borzalmas volt. Már majdnem ráfanyalodtam a te tiramisudra, pedig azt se szeretem. :)

2010.03.12. 22:28:07

@csillag×:
Meg mire a pincér hajlandó odafáradni. Eskü legközelebb ha oda megyek viszek magammal hidegélelmet... :)

tőzegmalac 2010.03.12. 22:28:40

@Zsu0805: nem-e? vele a zongorista fog megpattanni:P

csillag× 2010.03.12. 22:30:37

@Zsu0805: nah, esőből én sem kérek :) Bár Boss, elég ügyesen megtalált, ahhoz képest, h nem ott ácsorogtam, ahol megbeszéltük :D

2010.03.12. 22:31:33

@kabátnyúl:
És ki fog zongorázni? Lesz zongoraszó? Művészlélekkel nem kezdek, azok túl érzékenyek, én meg gonosz vagyok... :)

BARI 2010.03.12. 22:32:31

@Zsu0805: a bibi, hogy követ engem a kis beste :D

@kabátnyúl: egyszer csomót kötök a füledre :P

2010.03.12. 22:33:26

@csillag×:
Tényleg büntetésről csekk még nem ment neki? Hány piroson is ment át? Mennyivel döntötte meg a pesti sebességrekordot? :) :P

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 22:33:42

@Zsu0805: Na megnézném azt a szigorú ivászatot. Helyettetek is nekem kellett kivágni a rezet, míg zavartan kortyolgattátok a Jaffa szörpöt, vagy mit. :)

tőzegmalac 2010.03.12. 22:34:18

@Zsu0805: legalább tudom, hogy mibe ne fektessek energiát:)

Father Justice (törölt) 2010.03.12. 22:34:49

@Zsu0805: "...én meg gonosz vagyok." Mégiscsak értesz te az asztrológiához valamit. :)

tőzegmalac 2010.03.12. 22:36:03

@BARI: 'beste'? nem találok szavakat
:DDD

tőzegmalac 2010.03.12. 22:37:43

@BARI: a fülemet tessék békén hagyni, jó az úgy kajlán:P
meg mivel is kötnéd meg azt a csomót?

csillag× 2010.03.12. 22:38:25

@BARI: dehisz se füle se farka :D

@Zsu0805: pszt :) Amúgy tuti nem kapott :) amilyen csóró átirányította volna hozzám, h fizessem ki :D
@Primitív Állat: paradicsomlééé :D

KiNG 2010.03.12. 22:38:56

:: Kamaszlányként találkoztam M-mel

Azt hittem, az abécét alsóban tanítják.

:: az első perctől beleszerettem

Ezzel magyarázod a lelki gyengeségedet és a tehetetlenségedet?

:: Itt kezdődtek a bonyodalmak: teherbe estem.

Sosem késő tanulni az útszéli prostiktól: van, amit ők is jobban tudnak, mint te.

:: Aggódtam, hogy én már sosem fogom magam "kiélni"

Idióta minek szaporodik?

Posztíró, menj le a pincébe, és keress egy jó erős kötelet...

Hejj, de jó volt a búzasör :)

2010.03.12. 22:41:08

@Primitív Állat:
Sorry, de mivel esett az eső kénytelen voltam a vonathoz kocsival menni... :( De majd legközelebb jobb napot választunk. :)

2010.03.12. 22:41:59

@BARI:
Mért, zavar hogy követ? :)

2010.03.12. 22:44:10

@kabátnyúl:
De Nóryt vagy Barit viheted. :) Drága mulatság lesz, de rájuk licitálhatsz. :P

2010.03.12. 22:45:21

@csillag×:
Áááá csaknem. Az neki leírható költség. :)
Paradicsomlé... nah azon akkor is kiborultam. :)

2010.03.12. 22:46:25

@KiNG:
Volt lent valaki? Milyen volt? Már itthon?

csillag× 2010.03.12. 22:47:24

@Zsu0805: pedig lett volna , aki hazavisz. vagy rosszul emlékszem?

BARI 2010.03.12. 22:48:18

@kabátnyúl: azt majd én tudom :P :)

@Zsu0805: dehogy zavar :)

@csillag×: majd ragasztok rá, vagy mint Micimackóban szögelek egy farkat a seggére :D

tőzegmalac 2010.03.12. 22:49:08

@Zsu0805: viccelsz?:) licitálni?
foglak téged és ...

2010.03.12. 22:50:35

@csillag×:
Ő csak a nyugati felé ment nem iván felé. :) Az esőáztatta rész mire hazasétálok lett volna. :(

csillag× 2010.03.12. 22:51:06

@kabátnyúl: és?...elviszed betonozni? :)

2010.03.12. 22:53:07

@kabátnyúl:
engem és?
Nah jó, viheted azt amelyik kell, a cég ajándéka. Ha szeretnéd @Primitív Állat: -et is akár. Biztos jól fog festeni a csp pólóban. :)

tőzegmalac 2010.03.12. 22:56:24

@Zsu0805: látom veled lehet alkudni;) nem érem be akármivel, nem zongorálok ingyen:P

csillag× 2010.03.12. 22:58:04

@Zsu0805: jah, ezt nem tudtam. lehet, h köv 7en megint összeruccanunk :)

Jaj, én esküszöm fizetek Priminek valamit, h elhozza a pólót :D

tőzegmalac 2010.03.12. 22:59:58

@csillag×: hideg van még betonozni:P vannak jobb ötleteim is...

BARI 2010.03.12. 23:01:18

@kabátnyúl: nyuli, az a baj, hogy ötleteid vannak, csak nem osztod meg senkivel :D

2010.03.12. 23:02:52

@kabátnyúl:
@BARI: -t is viheted. :) De hozd vissza, és csak semmi olyasmi amit ő nem akar. :) :P

2010.03.12. 23:04:23

@csillag×:
Jövő héten? Ezt hol irtam? :)

2010.03.12. 23:04:57

@kabátnyúl:
fát nem szállítok, az Csillag feladata. :)

2010.03.12. 23:07:30

@BARI:
A férfiak szokták mindig mondani a nőknek hogy ha van valami azt mondják ki nyiltan, mert ők nem veszik a jeleket és nem gondolatolvasók. Úgy Nyuszi is most ezzel próbálkozik... Bár én nagyon nem vagyok gondolatolvasó és a félmondatait se nagyon értem... :)

BARI 2010.03.12. 23:09:10

@Zsu0805: szerintem szent fogadalmat tett a nyúl arra, hogy úgy összezavar engem, hogy csak na.mindig ezt csinálja. :))

csillag× 2010.03.12. 23:10:54

@Zsu0805: :O!! akkor lehet, h nyuszi nem is pasi????:P

tőzegmalac 2010.03.12. 23:11:17

@Zsu0805: Óóó ahogy elnézem nem érne csalódás:))

tőzegmalac 2010.03.12. 23:16:30

@BARI: ez most olyan, mint a szempilla rebegtetés?:)

tőzegmalac 2010.03.12. 23:17:59

@Zsu0805: akarásban teljes lesz az egyetértés;)
a kérdés csak annyi, hogy te akarod-e? így helyesebb: bele sárgulsz-e?:P

2010.03.12. 23:20:02

@BARI:
Azt látom, gondolj bele mi lenne élőbe azon a bizonyos estén amikor a ház ajándékaként megkap téged. :) Ha már itt ennyire összezavar mi lesz ott? :)

2010.03.12. 23:20:39

@csillag×:
Biztos pasi, de a nemi érdeklődése még nem beazonosított. :) :P

2010.03.12. 23:21:22

@kabátnyúl:
Mibe sárgulok? Az irigységbe? :)

tőzegmalac 2010.03.12. 23:23:57

@csillag×: @Zsu0805: ajaj:S orron lettem vágva vagy csal a szimatom?

2010.03.12. 23:27:18

@kabátnyúl:
Áááá mi nem bántunk téged. :)

2010.03.12. 23:28:44

@kabátnyúl:
Bár Bari lány, mi tudjuk, már csak az a kérdés, hogy te is tudod e. :)

csillag× 2010.03.12. 23:28:58

@kabátnyúl: csak nem a lényegre tapintottunk? :D

tőzegmalac 2010.03.12. 23:31:02

jesszus... most mire minden kommentre külön válaszolok:)
ti a véremet akarjátok? megadni magam? soha:P

2010.03.12. 23:33:28

@kabátnyúl:
Előbb-utóbb kénytelen leszel. :) Amúgy nem a véredet, csak az idegeidet. :)

tőzegmalac 2010.03.12. 23:37:26

@Zsu0805: na de kinek? meg kap-e teljesen:P

2010.03.12. 23:38:06

Nah én szerintem lefexek aludni. :) Legyetek jók, szép álmokat és jóéjt mindenkinek. Jah és kellemes hétvégét. :)

csillag× 2010.03.12. 23:38:55

@kabátnyúl: inkább nézz a pohár fenekére! :)

Nem kéne már aludni? Egyedül nem merek! :D

2010.03.12. 23:39:22

@kabátnyúl:
Ez tök egyértelmű. Barinak adod meg magad és persze hogy megkap teljesen. :) :P

tőzegmalac 2010.03.12. 23:39:53

@Zsu0805: na ebbe bele se akarok gondolni addig míg le nem hull a lepel:)

2010.03.12. 23:40:26

@csillag×:
Szólj bossnak, hogy ugorjon át. :P

2010.03.12. 23:41:30

@kabátnyúl:
Hogy ki bari? :) Vagy hogy ki vagy te? Mitől félsz jobban? Hogy Bari nem jön be neked, vagy hogy te nem jössz be Barinak? :)

csillag× 2010.03.12. 23:41:57

*uszitküld, Jóéjszakátkíván, előveszi a háálósapkáját és elindul aludni*

2010.03.12. 23:43:03

@csillag×:
Jóéjt Csillagom! :)

tőzegmalac 2010.03.12. 23:45:09

@BARI: nem szent az a fogadalom;) nyulak -azok a besték- ellen csak egy ellenszer van...
minden nap egy élmény mikor téged összezavarhatlak;)

csillag× 2010.03.12. 23:46:20

@Zsu0805: áh Boston, ő már reménytelen eset. Különben meg neki már van úgy is Csillag-a :P Aki ráadásul még horkol is :D
Télleg most jut eszembe, ma nem is keresett és nem akart lenyúlni semmivel! :O Lehet, hogy beteg? :P

tőzegmalac 2010.03.12. 23:47:22

@csillag×: teszem már vagy fél órája:) nem tűnt fel, hogy azóta maradnak ki válaszok?;) cabernet sauvignon:)

csillag× 2010.03.12. 23:48:28

"minden nap egy élmény mikor téged összezavarhatlak;) " :D ezt a bókot! azannya :D

@Zsu0805: jójó, megyek, de egyedül olyan rossz :D

2010.03.12. 23:51:21

@csillag×:
Ilyen bók se terem minden bokorban, csak ott ahol nyuszi ül a fűben. :P

csillag× 2010.03.12. 23:52:22

Nah Zsu, itt a másik élő bizonyíték, h minket tényleg csak piával lehet elviselni :D:D :P

tőzegmalac 2010.03.12. 23:52:49

@Zsu0805: ejjjj te, ezen egy percig nem gondolkodom, majd kiderül akkor:P

tőzegmalac 2010.03.12. 23:53:59

@csillag×: ez nem bizonyít semmit, csak most kezdtem:) finom és egy ideig nem élvezhetem:)

csillag× 2010.03.12. 23:55:15

777. :P nah , tényleg tiplizek! pá nektek :) ...már válaszolni nincs erőm.. *ásít* :)

tőzegmalac 2010.03.13. 00:00:12

@csillag×: jó éjt mindenkinek:)
keddig fellélegezhettek:P

2010.03.13. 00:02:10

@kabátnyúl:
Jóéjt!

@csillag×:
Hát igen... :)

Nah én is bucsuzok! Jóéjt!

tőzegmalac 2010.03.13. 00:17:35

@Zsu0805: @csillag×: aligha:D menne az józanul is;) (és van még egy pont is a végén, az egy határozott pont)
nah most már pááá.

Judy36 2010.03.13. 09:08:38

kár hogy nem törlik az offtopic kommenteket, csak még annyit:
nem írtad, hogy olyan rossz lenne a kapcsolat. Az ember csak jó okkal rúgja ki a gyermeke apját, mint pl.:
- az illető alkoholista
- vagy agresszív
- vagy parazita, nem dolgozik,
- vagy nincs szex
- vagy megtalálta az igazit egy másik férfi személyében, aki elérhető és hajlandó együttélésre.
Ha sokat veszekszetek, nézeteltérések vannak, azon lehet segíteni, vannak tök jó párkapcsolati tanácsadó könyvek.
Az is klassz dolog, hogy a külföldi pasid itt maradt veled és a gyerekkel. Még egy kérdés: miért nem léptek le Amerikába, vagy más jó helyre, ahol több lehetőséged lehet? Talán máris izgalmasabbnak tűnne az életed.
Még mindig sok sikert, ne törődj a sok bunkóval.

Father Justice (törölt) 2010.03.13. 10:33:53

@Judy36: "..nem írtad, hogy olyan rossz lenne a kapcsolat." vs.
"Aztán lassan, de biztosan MINDEN kezdett elromlani közöttünk."

Olvasás, szövegértés, valami? Tényleg "klassz dolog", hogy a külföldi pasi képes volt itt maradni vele meg a gyerekkel. Amerikáért meg más jó helyekért mindig megfontolandó, hogy mindenféle szart lenyeljen az ember (kár, hogy saját elmondása szerint nem volt annyira vastag a fiú, mint amilyennek a származása miatt gondolta - talán még két repülőjegyre sem futná mellényzsebből). A sok bunkó valószínűleg abból indult ki, hogy nemcsak a zseton szerepel a hölgy szempontrendszerében. Vérlázító surmóságukért a nevükben is elnézést kérek. Öömbódottágot, izgalmasabb(nak tűnő) életet mindenkinek!

csillag× 2010.03.13. 13:04:16

@Primitív Állat: még hétvégén is osztod az észt & neveled a társadalmat? :P:)

Father Justice (törölt) 2010.03.13. 13:46:36

@csillag×: Emellett nem lehetett szó nélkül elmenni. :)

Doktor Kotász 2010.03.18. 08:51:29

@Dövan: "Te most komolyan gondolod, hogy ez a csaj direkt fel akarta magát csináltatni? A probláma ott van, hogy ez eszébe sem jutott."

Hát persze, hogy teljesen váratlanul érte, hogy terhes lett, miután napi rendszerességgel tolták fel neki a faszt egy párkapcsolatban.

Egyértelmű, hogy nem is számított rá. :-DDD

A fenéket, a nők egy részének az az alapfelfogása, hogy a terhességgel nem kell foglalkozni, mert majd úgy is lesz valahogy. A férfi megoldja, az állam megoldja, az orvos megoldja.
Ne mond, hogy ez nem így van, mert sok az abortusz, sok a fiatal anya, sok gyereket adnak árvaházba, stb.
Ez a lány is magasról szart arra, hogy mi lesz. Majd emgy feleségnek amerikába, és háziasszony lesz, akinek nem kell dolgoznia. Ennek eszköz a gyerek...
süti beállítások módosítása