Magabiztos pasi nem csúszik a porban

2010. szeptember 09. 12:15 - csajokespasik

„Nincs értelme egy középszerűnek gondolt csajra rástartolnod, mert egyrészt nem inspirál eléggé, másrészt meg árt az önbizalmad kisugárzásának, ha nem Audrey Tautou a célpont” – következő posztunk tuti önbizalom-tréninget kínál azoknak, akik egy kis tuningra szorulnak. Most megtudhatod, hogy a legszebb nőket senki se meri megszólítani, de ha mégis, akkor vagy bunkó módon teszik vagy a porban csúszva, és ezen változatok egyike sem célravezető…

 

Hiába növekedik világszerte a szinglik száma, egy barátom (P.) hónapok óta csak áhítozik egy nőre (esetenként kettőre). Pedig P. esztétikailag rendben van, diplomás, van munkája, autója és humora is, ráadásul Csonka Pici sem az esete. Mondtam neki, hogy a csajozáshoz kizárólag önbizalom kell. Hogyan lesz az önbizalom? Az önbizalmat csak szerezni lehet, venni nem, ezért fontos, hogy megfelelő magasságba állítsuk a saját magunkkal szemben támasztott elvárásaink mércéjét az élet minden területén. Ha sikerül jól belőni ezeket az elvárási szinteket, akkor azokat teljesíteni is fogjuk, ez sikerélményt ad, míg a sikerélmény önbizalmat szül.

Ez elég marketingesen hangzik, de ha megvan, akkor nyugodtan elindulhatunk terepre (vállalati buliba, könyvtárba, osztálytalálkozóra, koncertre, tópartra, henteshez) ahol egyetlen dolgot kell csak elérni – hogy egy nő feltegyen magában egy kérdést rólunk: „Ki ez?” Van, aki képes pusztán testi adottságaival felkelteni ezt az érdeklődést, mert történetesen tagja a vízilabda válogatottnak és amúgy is címlapon volt férfi magazinokban. Aki meg nem volt még, az kénytelen lesz elővenni legendás jófejségét, árasztani a magabiztosságot, felmérni a lehetőségeket és figyelni. Körülötted mindenki szép karriert futott be? Te legyél a távolról érkezett, tökös, az előírásokra fittyet hányó művészlélek. Ha mindenki nagy dumás, akkor maradj titokzatosan csendben. Ha mindenki művész, akkor hangsúlyozd, hogy te két lábbal állsz a földön, szereted a hivatásodat meg a gyerekeket és az igazit keresed. Ha mindenki világlátott sportoló, akkor legyél önironikusan vicces, mesélj kedvenc könyveidről és arról, hogy milyen hülyeség a kézenállás. Ha mindenki magas, gazdag, görög arcélű humorista, akkor a legjobb lelépni és a bárpultnál rendelni egy konyakot. A legjobb, ha semmi sem indokolja az általad sugárzott magabiztosságot, mert körülötted mindenki gazdagabb, jóképűbb és híresebb. Ugyanis ekkor csak arra tud asszociálni minden nő a közeledben, hogy “biztos, hogy nagyon jó az ágyban, azért ilyen magabiztos”. (Ennél a pontnál nem árt, ha tényleg jó vagy az ágyban, de ez csak tapasztalat útján fog kiderülni). Fontos még, hogy csakis a legjobb nőt célozd meg. Nincs értelme egy középszerűnek gondolt csajra rástartolnod, mert egyrészt nem inspirál eléggé, másrészt meg árt az önbizalmad kisugárzásának, ha nem Audrey Tautou a célpont. Általában a legszebb nőket senki se meri megszólítani, de ha mégis, akkor vagy bunkó módon teszik vagy a porban csúszva, és ezen változatok egyike sem célravezető. A legjobb, ha egy olyan mondattal indítasz, amire abszolút nem számít és amiből könnyű továbbfűzni egy beszélgetést. Előfordulhat, hogy más is ugyanarra a csajra startol rá mint te. Kiváló alkalom ez arra, hogy bebizonyítsd a régi alaptézist, miszerint senki sem tökéletes. A kifejlett izomzatú férfiaknak valószínűleg nem volt idejük eleget olvasni, koncertekre járni, meg kultfilmeket nézni. A sokdiplomás értelmiségiek biztos nem vettek részt utcai bunyókban fiatalabb korukban, mert akkor is otthon stréberkedtek. A celebek már ott elrontották, hogy celebek lettek. Ne féljünk hát a küzdelemtől, mert minél rosszabbnak tűnik a helyzet, annál inkább az előnyünkre fordítható. És tudom, hogy nem lehet minden nőt egy kalap alá venni, mert mindegyikük külön egyéniség, de valljuk be: kevés olyan van, amelyiküknek nem a szürke átlagtól leginkább eltérő, magabiztos és/vagy titokzatos, egyszersmind szórakoztató egyének jönnek be.

 
486 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr362282058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2010.09.09. 21:31:12

@Father Justice: Ezt a hölgyet még én is beengedném az ágyamba. :)

DE! Világéletemben a szálkás pasik jöttek be, mégis összejöttem egy mackóssal. Nem voltam gömb alakú, hendikepjeim sem nagyon (szerintem). Beleszerettem. Na erre mit lépsz?
Nem, nem gazdag. Kocsija sincs.

Piszok Alfréd 2010.09.09. 21:37:47

@Father Justice: szerintem annyira ne fáradj vele :)
Azt akartam belőlük kihozni, hogy ők egy jelentős tábor szerint valószínűleg 10-esek, hiszen ők egy aktuális trend tökéletes példányai.
Egy másik jelentős tábor számára viszont ugyanők a 2-es szintet sem érik el, mert műmellük meg műszájuk van amitől nem hogy nem szépek, de kimondottan rondák, jelentéktelen méretű agyuk van, értelmetlen és nevetséges céljaik és így tovább.

És akkor ha ez így van, akkor nem tudom, mi a francot is kezdjek a kategóriákkal. Akkor kihez kell odamennem a bárban, ha a legjobb nőt akarom? A kacsaszájú Voksán Virághoz, vagy Nathalie Portmanhez, vagy Tatou kisasszonyhoz? Vagy valaki teljesen máshoz, aki nekem a legjobban tetszik?

Frigyesur (törölt) 2010.09.09. 21:38:14

@Drága IV gernika: Es Nard tudja? :D

No, eldugultam, joccak!

Piszok Alfréd 2010.09.09. 21:40:02

@Drága IV gernika: persze, én is beengedném, nagy ágyunk van, elférünk hárman is :)

dr. gernika 2010.09.09. 21:44:36

@Frigyesur: :D
Feküdj most már lefele, nagyon hüle vagy!
@Piszok Alfréd: A zasszony ilyen széééles látókörű? TBal-al kéne barátkoznotok. :)

Pampogo 2010.09.09. 21:46:46

Ezt nevezzük elméleti szakembernek...láttál te már közelről nőt, vagy csak hipotéziseket gyártasz a csajozásról?:-D Az utcai bunyós sztorikkal értelmes nőt annyira tudsz felszedni, mintha a kocsmai wc-kbe való ordítvahányásról mesélnél neki...

A legjobb, ha magadat adod. A "magadból" a legjobbat, de még mindig magad legyél! Ha szerepet játszol, úgyis kiderül gyorsan.

Piszok Alfréd 2010.09.09. 21:50:10

@Drága IV gernika: ha neki is tetszik, persze :) Ki az a TBal?

Piszok Alfréd 2010.09.09. 21:51:06

@Pampogo: "kocsmai wc-kbe való ordítvahányásról mesélnél neki."

:DDD

Dr. Jula Watson 2010.09.09. 21:51:43

@Father Justice: Hát, az átlagfiúnak voltak mások által sokkal "jobb nőnek" titulált barátnői, nem véletlenül akarták erről az egyről lebeszélni. Mégis ez a lány volt az, aki pont azzal és pont olyan mértékben rendelkezett, mint ami neki kell.

Az általad belinkel leányzó meg. Itt most ugyebár párválasztás a kérdés, és nem az, hogy megdugná-e. Mert azt sokan megtennék, de sokkal kevesebben lennének képesek együtt élni vele.

Amúgy igen, a pénz is _egy_ a sok sok paraméter közül, ami számít. Kinek jobban, kinek kevésbé. Éppúgy mint a nagy mell, a több diploma, a vallásosság vagy akármi.

Dr. Jula Watson 2010.09.09. 21:52:57

@Drága IV gernika: jaaaj, ne akarj neki ilyen rosszat :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.09.09. 21:56:12

@Theremin:
ez annyira dönörű kép, ez a szaros fasz. Ez valami csudás.
Használhatom én is néhanap? (persze jelezem, hogy tiéd a kopirájt)
:)

dr. gernika 2010.09.09. 22:04:38

@Piszok Alfréd: TBal a nyitott házasság legnagyobb prófétája szakítós-csépészerte és te nem ismered? :D
Ha a swinger is érdekel, ajánlom még Gabicát, bár az ő mostani párjáról, Toporól nincsenek ilyen jellegű információim.

@Dr. Jula Watson: Mosmér, látod, hogy lelkitársak! :D

Atya hol van? Kérdeztem tőle valamit.

Piszok Alfréd 2010.09.09. 22:08:41

@Drága IV gernika: köszönöm, annyira nem érdekel :) A swinger meg pláne nem. Egyszer voltunk, nem swingelni, más dolgunk volt ott, nagyon kiábrándító, mondhatnám, hervasztó.

Na ezt is, mert gyönyörű, tökéletes és mert imádom:
www.youtube.com/watch?v=tKjSr1zOTq0&feature=related

Piszok Alfréd 2010.09.09. 22:09:49

@Drága IV gernika: atya? biztos a playmate-ek után kutat :D

Father Justice (törölt) 2010.09.09. 22:09:49

@Theremin: Majd holnap összedobok egy oldalt, ahol interaktívan pontozhatunk. Tehát nemcsak bogyózni lehet az 1-től 10-ig terjedő skálán, hanem mindenki bejelölheti a kifogásolt régiókat is a fotókon. :)

@Drága IV gernika: A kocsi a párkapcsolat szempontjából önmagában nem mérvadó, legalábbis értelmes emberek között nem feltétlenül az. Nekem sincs, mert nincs rá szükségem, de van annyi megtakarításom, hogy holnap vehetnék vagy hármat, amivel mindenütt meg lehetne jelenni, ahol kell. Tehát ha egy nő ez alapján szűr ki már az első körben, nem vesztettünk semmit egymással. Persze nem mindegy, hogy miről is beszélgetünk: csajozásról vagy párkapcsolat kialakításáról egy több szempontból is megfelelő jelölttel? Ez a poszt a csajozással kapcsolatban akarna tanácsokat adni, amely - az én fogalmaim szerint - elsősorban sunázási célzatú rámozdulást jelent. Na, ott nem kicsit számít a kocsi minősége (a megléte alap), ezért nem is kételkedem, mikor Dövan azt mondja, a Dodge-dzsal való megjelenés már önmagában komoly sikerszázalékot garantál. :) A mackósság meg elég relatív valóban. Én nem szimplán nagydarab, robusztus megjelenésű fickót értettem alatta, hanem akin masszív felesleg (BMI > 35) van. Ugyanakkor ha beleszerettél - ahogy írtad is - akkor nem bepasiztál, hanem párkapcsolatot alakítottál ki, tehát máris más a téma. De még arra is érvényes, amit a szintek kapcsán írtam: ha te úgy gondolod, hogy nincsenek különösebb hendikepjeid, akkor lehet, hogy az illető a szálkás ideálodhoz viszonyítva "mackós" ugyan, de valószínűleg nem is a barlangi troll kategória. Az utóbbi esetben ugyanis tökmindegy lenne, mennyire jó fej, vagyon híján semmivel nem tudná kompenzálni az esztétikai hiányosságait.

@Piszok Alfréd: Épp ezért linkeltem egy gyönyörű, de 100%-ban természetes nőt. A műdolgok nekem sem tetszenek, ezért talán nem is feltétlenül ilyeneket kellene pontoznunk, ha ugyan egyáltalán. :)

Piszok Alfréd 2010.09.09. 22:12:39

@Father Justice: de azt ugye érted, hogy a férfiak jelentős százalékának az ilyen műpicsák tetszenek és 10 pontosak?

Dr. Jula Watson 2010.09.09. 22:14:15

Az emberek nem bírnak átlépni a saját korlátaikon.

Father Justice (törölt) 2010.09.09. 22:24:00

@Piszok Alfréd: Természetesen értem. Viszont az igazság kedvéért tegyük hozzá, hogy ezek a műpicsák a külső tekintetében csak apróságokban különböznek a természetes jónőktől. (Legalábbis a jobbak, mert egynémelyik 2kg smink és 12h fotosop nélkül valóban kb. a szomszédlány szintjét hozza :). Szerintem ami az értelmesebb férfiak többségét zavarja bennük, az elsősorban nem a botox meg a szilikon, hanem az életmódjuk, viselkedésük, a szó negatív értelmében vett egyszerűségük. Ez az, ami tudatalatt egyből bevillan, hacsak meglátod a fotóikat, vagy elhangzik a nevük, és máris elfogult a pontozás. Vagy jól tévedek?

/De azé' ha odasétálna hozzád egy buliban egy olyan, aki adalékanyagok, hat réteg vakolat és fél napos szoftveres utómunka nélkül is igazán jól fest, aligha hajtanád el. :)/

dr. gernika 2010.09.09. 22:25:13

@Piszok Alfréd: hir6.hu/kepek/x/1008/10_d__nt__s_Playmate.jpg

@Father Justice: :) Hát, szerintem kicsit kitértél a válasz elől. Az autót azért említettem, mert sok pasi szerint az a csajozás egyik alapvető feltétele.
Itt jó páran ismerik Nardot személyesen is, szóval többen igazolhatják, hogy nem csak a szálkás ízlésemhez képest mackós. Mondjuk inkább, hogy most az, de amikor megismertem, jóval több volt annál.
Ja és nem azzal a felkiáltással ismerkedtünk meg, hogy "alakítsunk ki párkapcsolatot" sőt, csak bulizni meg beszélgetni terveztünk, mert virtuálban kölcsönös volt a szimpátia. Aztán személyesen jött a "kémia" de még így is lehetett volna csak egyéjszakás kaland is belőle, azaz részéről csajozás. Nem hitegetett előtte azzal, hogy ha lefekszem vele, majd párkapcsolatot alakít velem, csak mentek a dolgok a maguk útján.

Nos, hogy csinálta? Én tudom a választ, de kíváncsi vagyok a te tippjeidre. (meg bárki más megmondóemberére, akinek a dobozaiba nem férek bele)

dr. gernika 2010.09.09. 22:29:32

@Piszok Alfréd: Perszepersze éppen arra jártatok. ;P Mind a ketten, ahha. Narddal mi is naponta sétálunk véletlenül swingerklubbok folyosóin :D (csak húzlak)

@Dr. Jula Watson: Jah. TBal beszél róla, Petya csinálja.

Father Justice (törölt) 2010.09.09. 22:29:34

@Dr. Jula Watson: Akkor elnézést, valószínűleg elvesztettem a fonalat. A posztból indultam ki még így az esti órákban is, és ahhoz próbáltam kapcsolódni. :) Ott ugyanis mintha olyanokat is emlegetne a tanácsosztó, hogy melyik nőre érdemes rámozdulni a mezőnyből, és hát jóhogy a legjobbra. Na, ez inkább tűnik csajozásnak, mint együttélés kialakítására való törekvésnek. De igazad van, egy Kos nővel én is képtelen lennék egy fedél alatt létezni. :)

Piszok Alfréd 2010.09.09. 22:31:22

@Father Justice: ebből az eresztésből mind a 10-et elhajtanám. Nekem kimondottan nem tetszenek. Külsőleg sem, a szilikon, a botox, általában a mesterségesség miatt. Nem a szilikonnal mint anyaggal van a bajom, láttam már nagyon szép szilkonmellet is, ezek nem azok.
Az életmód egy másik dolog, az nem biztos, hogy azonnal látszik a bárpult mellett.

De ezzel most mit is akartál mondani? Mit számít, hogy mekkora a különbség egy esetleg nekem is 10 pontos nő és őköztük?

Father Justice (törölt) 2010.09.09. 22:34:33

Az a baj a playmate mezőny javarészével, hogy nem jó a lábuk. A konkrét probléma, hogy a combközép és a vádli kerületének aránya nem megfelelő (az utóbbi túl kicsi). Hasonlítsuk már össze Bydy Sylvy lábait mondjuk Stacy Silverével! Szoli, wellness, kozmetika meg akármi minden mennyiségben van, de olyan sportokat nem űznek elég intenzíven, ami a lábukat is hatékonyan formásítaná. Pedig beleférne a szabadidejükbe szerintem. :)

Dr. Jula Watson 2010.09.09. 22:35:21

@Drága IV gernika: állítólag ők is csinálják. :)

Dr. Jula Watson 2010.09.09. 22:39:17

@Father Justice: De ez miért lenne elfogult pontozás? Mert a jó nő szerinted csak a kinézetétől függ? De akkor ezek szerint mégsem, hiszen már eleve egy sor dolgot felsoroltál, ami még plusszban hozzáadódik. Így nézhet ki akárhogy, mégsem lesz jó nő (egyesek számára) :)

Ha meg csak a felszedés és egyalkalmas szex a kérdés, akkor minek ezen ennyit rugózni? Akkor csak azt kell megnézni, melyik a kurvoid, aztán azt elkapni. Az sem kinézetfüggő. :)

Piszok Alfréd 2010.09.09. 22:39:25

@Father Justice: jesszum pepi! Megnéztem ezt a Stacy Silvert...
Ő hány pontos?

Father Justice (törölt) 2010.09.09. 22:43:07

@Piszok Alfréd: Elhiszem neked, hogy elhajtanád mindegyiket. Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy egyfajta közízlés igenis létezik. Bár én nem vagyok meggyőződve róla, hogy a férfiak többsége a műpicsákat sunázná legszívesebben. A lényeg mindössze az, hogy minél közelebb van az ember a közízléshez (ideálhoz), annál jobbak a válogatási lehetőségei az ellenkező neműek halmazából, és ez sosem hátrány. Ha mondjuk a gömb alakú nők (BMI > 45) és KIZÁRÓLAG ők tetszenének (de tényleg, valóban) nekem, akkor átlagos megjelenésű férfiként csak úgy csemegézhetnék a rengeteg jelölt között. De szerintem kevés embernek ennyire "speciális" a tényleges - tehát nem feltétel-lazítási kényszerhelyzet miatt kialakuló - ízlése.

Piszok Alfréd 2010.09.09. 22:44:49

@Father Justice: ja, az elfogultságról: Michelle Wild például nem kéne, hogy tetszen, hiszen pornós volt, akik közül a legtöbbet tényleg nem is bírom. De ő például tetszik, ő nekem 10 pontos. Hol van itt akkor a szabály?

Piszok Alfréd 2010.09.09. 22:52:27

@Father Justice: de akkor most csak és kizárólag a kinézetről beszélünk, ugye? Erről elmondtam, hogy igen, segít abban, hogy könnyebben figyeljenek fel az emberre. Csak hát ez rohadtul nem elég. Amúgy nagy evolúciós előny, könnyebben kapnak munkát, nagyobb fizetést, borravalót, szóval erről nincs vita, ha tömeg van, én is a szebb nőket nézem meg először. És igen, valószínűleg többen is dugják meg a jó nőket, kérdés, ez előny-e nekik.
De pasiban már korántsem ennyire egyszerű a helyzet, persze, aki kisportolt és jótestű, az gyakran sikeres, de rengeteg olyan pasi van, aki a dumájával, a humorával, az eszével hódít, és igenis jó nőket. Kézenfekvő Woody Allen-el példálózni, de a kevésbé gazdagok közt is sok ilyen van. Van kimondottan alacsony, pocakos barátom, teljesen jelentéktelennek néz ki, viszont istenien rokizik és jó humora van. És bomlanak utána a nők.

Father Justice (törölt) 2010.09.09. 22:56:25

@Drága IV gernika: A csajozásnak tényleg az egyik alapvető feltétele az autó, ha a szó legszorosabb értelmében vett csajozásról beszélgetünk. Tehát nem arról a szakaszról, mikor még egyik fél sem tudja pontosan, mit akar, csak mennek a dolgok a maguk útján, hanem amikor a férfi kimondottan sunázni akar, a csaj meg ki akarja puhatolni, jó party-e a férfi. Esetleg lasszózható-e később. :) A tippem: Megígérte, hogy záros határidőn belül olyan testalkata lesz, mint Bruce Lee-nek, de addig is belső kisugárzással kompenzál. :) Egyértelmű: természetesen viselkedett, nem voltak szerepek egyik részről sem, és ez volt a nyerő. Ha jó napom van, nem dobozolok.

@Dr. Jula Watson: Ennek az értelmezéséhez már túl fáradt vagyok, de holnapra kitalálok valamit. Ha megint nem lesz poszt fél napig, majd bővebben is kifejtem, jól. :)

@Piszok Alfréd: Stacy Silver teste pici mellekkel jobban tetszett, de sajnos a pornósztárok gyakran esnek abba a hibába, hogy túllőnek a célon az implantátum méretével. Megfelelő méretű és természetes cicikkel a testére 10-et adnék, az arcát viszont nem pontoznám, mert az abszolút nem az esetem. Olyan buta és vad feje van szerintem. Viszont mindez lényegtelen, mert csak a lábak összehasonlítása miatt került a képbe a művésznő. :)

Dr. Jula Watson 2010.09.09. 23:00:07

@Father Justice: Nem kell, Alfréd szinte ugyanazokat írja, mint én, csak más szavakkal. :)

Piszok Alfréd 2010.09.09. 23:00:34

Micsoda nap van ma, olyanokat linkelnek nekem a fészbúkon, hogy a 10 ujjamat megnyalom utána :)
www.youtube.com/watch?v=o72GDj7svq4

Father Justice (törölt) 2010.09.09. 23:01:26

@Piszok Alfréd: Michelle-t biztosan láttad a műveltségi vetélkedőben, és mióta tudod, hogy nemcsak rendkívül intelligens, hanem módfelett bájos, közvetlen és szerethető is a hölgy, nagyvonalúan kivetted a "pornósztárok" feliratú dobozból. Tudat alatt! :)

Father Justice (törölt) 2010.09.09. 23:02:54

@Dr. Jula Watson: Látszik, hogy nő vagy. Ugyanazt írjátok, de neki minden szavát értem. :)

Dr. Jula Watson 2010.09.09. 23:03:44

@Father Justice: Na ez az. Hogy nemcsak a külső számít. Mert az ugye nem változott meg.

Dr. Jula Watson 2010.09.09. 23:04:45

@Father Justice: Szép is lenne, ha nőként nem lennék nő. Akkor nem lennék eladható "árucikk" :D

Piszok Alfréd 2010.09.09. 23:05:10

@Father Justice: ok :) a feje nekem 0 pontos, a melle minuszos, a lábára már ne is bírtam koncentrálni :D

Dr. Jula Watson 2010.09.09. 23:10:04

@Piszok Alfréd: de hát nála úgyis az a lényeg, ami a lába között van :D

Piszok Alfréd 2010.09.09. 23:10:08

@Father Justice: mivel tudat alattot írtál, így persze nem cáfolhatom, de én inkább azt állítom, hogy a szeme a ludas, egyszerűen sokkal több értelem sugárzik belőle, mint a kolléganőiéből. Mert nekem például ez baromi fontos, akármilyen teste lehet valakinek, az üres tekintet lelohaszt. Mást meg nem, hiszen milliók fizetnek pénzt az ilyen filmekért meg magazinokért. És nyilván élőbe is sunáznák ezeket a csajokat, ha már a klotyóban a képeikre verik...

indapass90210 2010.09.09. 23:10:18

@Drága IV gernika: engem csak az érdekel, hogy a lagzira meg leszek-e hívva????

Father Justice (törölt) 2010.09.09. 23:15:06

@Dr. Jula Watson: Tökéletesen képbe kerültem, több kérdés fut párhuzamosan, azért van félreértés.

1) Mennyit számít a külső az egyalkalmas szex szempontjából?
2) Mennyit számít a külső a párkapcsolat szempontjából?
3) Mennyivel növeli a - közízlés szerinti - előnyös külső az esélyeket az egyalkalmas szex és a párkapcsolat szempontjából, respectively?
4) Mér' nem szunyálok már két sör és egy pálesz után? :)

Egyébként értelek én, és teljesen igazat is adok neked. Ha bármi olyanról van szó, ami több lehetőséget rejt magában a csakszexnél, a külső mellé azonnal több szempont is felzárkózik, vagy akár meg is előzi azokat. De teljesen mellékes akkor sem lesz szerintem.

Ha viszont csakszexről, sőt, egyalkalmas szexről van szó, mindenképpen a külső a mérvadó. Legalábbis egy kívánatos nőnek nagyon otromba stílusúnak vagy igénytelennek kell lennie ahhoz, hogy a férfi lemondjon ebbéli szándékáról. :) A nők szemszögéből fogalmam sincs, hogy néz ki ez. De ha kiderül, hogy a tánctudás tényleg ér annyit, mint a görög szobor testalkat, akkor holnaptól elkezdem feleleveníteni a roki tudásom én is. :)

Piszok Alfréd 2010.09.09. 23:18:36

@Father Justice: sokkal többet ér, ezt komolyan mondom :) Én nem táncolok jól, nem onnan tudom, hanem a rokis barátaim miatt.

dr. gernika 2010.09.09. 23:28:24

@Dr. Jula Watson: Állítólag. :)

@Piszok Alfréd: Te mondtad!

@Father Justice: Megint ellentmondás van: ha a csaj ki akarja puhatolni, hogy jó party-e a pasi, akkor ő valójában párkapcsolatalakítást tervez (bocs, lasszózást), nem a szó szoros értelmében pasizni.

Tényleg elkezdett fogyni, mert volt rajta egy jó adag "védőréteg" is, de azt megmondta az elején, hogy soha nem volt és nem is lesz vékony. Én meg mondtam, hogy így is beleszerettem, szóval ebből a szempontból irreleváns.

És valóban: pózok nélkül pont azt adtuk egymásnak minden téren, amire vágytunk, én konkrétan azt az attitűdöt kapom, amit kiskirálylány koromban elképzeltem magamnak, és azóta minden pasi csalódást is okozott nekem ehhez a képhez képest. Mire már lemondtam róla, hogy létezik, találkoztam vele.

@Dövan: Nos, mióta realizálódott bennünk, hogy az egész cécó ára leginkább attól függ, hány vendéget hívunk, sokkal szigorúbb szemmel kezdtük mérni, ki számít barátnak (sőt, rokonnak :D). Van még egy bő fél éved, húzz bele. ;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.09. 23:33:16

@Father Justice:

"A tippem: Megígérte, hogy záros határidőn belül olyan testalkata lesz, mint Bruce Lee-nek, de addig is belső kisugárzással kompenzál. :)"

Lófaszt, ilyet én nem ígérek. Genetikailag alkalmatlan vagyok kis sárgák alkatára :) Ja, nincs kocsim bazze! Nem is érdekeltek az autók soha.

Dr. Jula Watson 2010.09.09. 23:33:31

@Father Justice: Húú, akkor én nagyon jó nő lehetek a közizlés szerint! :DDDDD
Pedig valójában nem :)

És nem azt mondtam, hogy nem számít, csak hogy az mindössze egy a sok létező összetevőből. És abban sincs eleve elrendelt kategória, mert mindenkit más mozgat meg. Kinek a szőke, kinek a barna...

Dr. Jula Watson 2010.09.09. 23:35:07

@Drága IV gernika: hát, engem lefárasztott rendesen :)

Dr. Jula Watson 2010.09.09. 23:36:32

na jó, ez így félreérthető lett :D Szóval a szövegével fárasztott :)

Piszok Alfréd 2010.09.09. 23:38:21

@Drága IV gernika: nem kell mindent komolyan venni :) Ezzel együtt beengedném az ágyba, csak ne horkoljon :)))

A lagzi ára a vendégek számától és attól is függ, mit adtok nekik. Nekünk volt vacsora a közepesen szűk családdal, aztán önerős buli a Macskafogóban (egy welcome drinket álltunk, minden más egyéniben ment). Így volt jó buli is, sok vendéggel, mégsem kellett eladni az autót, hogy mindent kifizessünk :)

indapass90210 2010.09.09. 23:42:51

@Drága IV gernika: nem eszek sokat!!! Inni meg pláne, mivel kocsival megyek, hátha lesz valami meghúzni való vendégcsaj!

Father Justice (törölt) 2010.09.09. 23:43:36

@Drága IV gernika: Az, hogy a férfi csajozik, nem jelenti szükségszerűen azt, hogy közben a csaj a szó szoros értelmében pasizik. :) Rengeteg nőt blokkoltak már egy éjszakára mindenféle ígéreteket előrevetítve nekik - nyíltan kimondva, vagy burkoltan célozgatva. Én nem látok ellentmondást ebben, de a "megint" arra utal, hogy úgyis volt már épp elég, szóval ez nem oszt, nem szoroz. :)

Sajnos nálam a pózolásmentesség nem igazán jön be. Ugyanis ha elkezdem firtatni, hogyan kezeli az anyagiakat, képes-e minden eshetőségre felkészülve menedzselni a megtakarításait, vagy akár csak arról érdeklődöm, hogy képes lenne-e szándékosan teherbe esni azért, hogy magához láncolja a kiszemelt férfit, mindig kerek szemekkel néznek. Nem szeretik.

Ezért is jött jól ez a poszt, mert ebből megtudtam, hogy mindig valami olyat kell eljátszani, amit az adott társaságban lévő férfiak nem tudnak felmutatni. A kommentekből pedig megtudtam, hogy ha nem megy jól a pózolás, a roki még mindig kihúzhat a slamasztikából. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.09.09. 23:47:20

Mi a fasz ez? Nincs több kérdésem, kérem kaccsojja ki!

Dr. Jula Watson 2010.09.09. 23:49:38

További szépeket, én bújok az ágyamba.

Piszok Alfréd 2010.09.09. 23:52:28

@Father Justice: "Ugyanis ha elkezdem firtatni, hogyan kezeli az anyagiakat, képes-e minden eshetőségre felkészülve menedzselni a megtakarításait, vagy akár csak arról érdeklődöm, hogy képes lenne-e szándékosan teherbe esni azért, hogy magához láncolja a kiszemelt férfit"

:DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.09. 23:59:41

@Father Justice:

"Ugyanis ha elkezdem firtatni, hogyan kezeli az anyagiakat, képes-e minden eshetőségre felkészülve menedzselni a megtakarításait, vagy akár csak arról érdeklődöm, hogy képes lenne-e szándékosan teherbe esni azért, hogy magához láncolja a kiszemelt férfit, mindig kerek szemekkel néznek. Nem szeretik."

Hát én se bírnám, ha nekem ilyenekkel jönne a nő :) Mármint hasonlókkal. Jóhogy nem minnyá szerződést tolsz az arcába. Tényleg nem szeretik, mert faszság. Ha nem vágod le, hogy milyen típus a nő, akkor a csajozás nem a te műfajod, és marad a meleg tenyér :) Vagy menjél hivatásoshoz, ők hamarabb rátérnek az anyagiakra, és miután fizettél, megkapod a szolgáltatást is.

dr. gernika 2010.09.10. 00:01:14

@Dr. Jula Watson: :DDD Mindenkit lefárasztott szerintem. A szövegével!

@Piszok Alfréd: Ó, ha tudnád, hogy mi mindent nem veszek még komolyan veled kapcsolatban. :D

Lagzi - de nekem királylányos álmaim vannak! Helyszín valami szép Pest környéki kúria, szállással és bulihelyszínnel, szertartás a kertben, lehetőleg tavacska is legyen... belelóg az ujjam a bilibe.

@Dövan: Jólvan gyere, úgyis van pár szingli barátnőm... önköltségi áron annyit eszel-iszol, amennyi beléd fér. :D

@Father Justice: Najó, a pózmentesség nem jelent szándékos öngólokat, én sem szoktam elmesélni első randin, hogy mikkel riasztottam el magamtól az előző pasikat.

Te ugyanis pont ezt teszed ezekkel a kérdésekkel. Ilyen dolgokra őszinte és hiteles választ csak apránként, egymás indirekt megismerésével lehet kapni, te meg úgy nézhetsz ki ezzel, mintha leülnél a legelején vele szemben egy kérdőívvel, és választól függően pipa, vagy x.
Találkoztam már ilyennel, kicsit burkoltabb keresztkérdéseket tett fel nekem (nyomozó volt a lelkem), de egyértelműen lehetett tudni, hogy a., vagy b., választ vár, és szinte a címkét is láttam a fiókokon, amikbe azok alapján rakott volna. Jól összezavartam, mert mindig c., választ adtam. Meg is kaptam, hogy hülyeségeket beszélek, és nem volt valami hosszú életű a dolog.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.10. 00:05:03

@Drága IV gernika:

Eleve mivel nyomozó volt, annyi esze volt mint egy marék döglött lepkének. (bár lehet ezzel a lepkék kegyeleti jogait sértem) A rendőr nem összetévesztendő az emberrel, a társadalom hasznos részével.

dr. gernika 2010.09.10. 00:08:08

@Kedves Nard: Jólvanna, akkor még nem ismertelek, tudatlan voltam! Többé nem követem el ezt a hibát. :P

dr. gernika 2010.09.10. 00:20:53

@Piszok Alfréd: Félre ne érts, nem meghazudtollak, csak fenntartással kezellek, a messziről jött ember elve alapján. Csalódtam én már itt személyes ismerettségben is jó nagyot, arc nélkül meg végképp mindenki azt mond amit akar.

dr. gernika 2010.09.10. 00:25:22

@Kedves Nard: Maradj is így, különben lekvároskenyér-diétára foglak. :P

Piszok Alfréd 2010.09.10. 00:25:35

@Drága IV gernika: ja, persze, ebben igazad van :) Jól teszed, nekem a szemem se áll jól :D
Egyszer meg majd csak találkozunk személyesen is, akkor azért sokkal normálisabban lehet beszélgetni is.

dr. gernika 2010.09.10. 00:28:26

@Piszok Alfréd: Jó, majd megnézem a szemed állását élőben is! :D

Jóccak mindenkinek.

kzolika 2010.09.10. 00:40:54

@Father Justice: "Megnézném például azt a férfit, aki ezt a hölgyet be sem engedné az ágyába: http://www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Susan-Ward/Susan-Ward-7.JPG"

Biztos én vagyok a műveletlen, de nem tudom, ki ő. És nem kellene, mert nem tetszik. Nem azért, mert jobb van itthon, hanem azért, mert nem tetszik. Abban nekem meg nincs élvezet, hogy azért kúrom, mert másnak tetszik.

vázkulcs 2010.09.10. 01:03:16

Ez a poszt egy baromság. Egy dologgal értek egyet a nagyon szép nőkhöz sokan úgy közelítenek mintha a nő részéről nagy kegy lenne, hogy leereszkedik hozzájuk, ez siralmas. Amúgy a többi része úgy hülyeség ahogy van. Szerintem nem kell túlspilázni, meg kitűnni a társaságból meg hasonló marhaságok, ha van szándék mindkét fél részéről. Ha meg nincs akkor minek fárasszam magam, van elég másik nő. :D

www.youtube.com/watch?v=qzYwoKu619w

Gyikarc 2010.09.10. 03:55:36

Hat ezmiez ez a post?

De, hogy a temahoz is szoljak. Nagyon szepnek tartott nokkel (modelek) a tapasztalatom a kovetkezo:

1. Tele vannak Onertekelesi zavarokkal -> Konnyu predak, konnyu oket megszerezni. Hosszabb tavon azonban lepj le, ha nem akarsz agyasokkal szivni.
2. Nem jok az agyban -> Ezt karpotolja az esztetikai elmeny egy ideig. Hosszu tavon lepj le, mert megunod oket.

A tanulsagot mindenki vonja le maga. En reszemrol maradok a 7-es es 8-asoknal, akik legalabb jofejek es tudnak sexelni is.

Lúdtalp 2010.09.10. 06:15:22

De utálom az ilyen seggfejeket.

Commodus 2010.09.10. 07:50:18

@Dr. Jula Watson: Gyakorlatilag nálam is így van. Pl. Páromat már ismertem egy ideje, de inkább csak látásból. Elsőre egy csinos, dekoratív, de eléggé mogorva nőnek tűnt, akinek kb. a "húzz a picsába" felirat volt a homlokára tetoválva. :)) De akkor még nekem más barátnőm volt, így a nevén kívül mást meg sem jegyeztem (azt is azért, mert mindenki be volt szarva tőle). :DD
Mivel az első benyomásom nem volt épp pozitív (=mogorvának tűnt), ezért sok idő telt el, mire egyáltalán feltűnt számomra.

2010.09.10. 07:54:07

Ezmiez a nulla, sztereotip poszt?

Father Justice (törölt) 2010.09.10. 09:13:38

@Piszok Alfréd: Legalább te egyből levágtad, hogy a humorban nem ismerek tréfát. :) Kytia mondta régebben, hogy a szmájlik hiánya miatt nem mindenkinek egyértelmű, ha viccelek. Ezek szerint nemcsak amiatt, hiszen itt is volt kettő is. :)

Father Justice (törölt) 2010.09.10. 09:19:04

@kzolika: Én sem tudom ki ő: kerestem egy random, természetesen szép nőt. Elhiszem, hogy neked nem tetszik, de akár még azt is elhinném, hogy neked van otthon három jobb is. Csak nem erről volt szó, hanem megpróbáltuk belőni, hogy néz ki nagyjából egy olyan nő, akit a férfiak többsége fullosnak mondana. Tehát nem mind, hanem a többség.

indapass90210 2010.09.10. 09:22:50

@Drága IV gernika: ráadásul kaptok majd tőlem egy kurvajó kenyérpirítót!

Jerky_Master 2010.09.10. 09:59:15

csúsznimászni egy nőért??!! soha! másszanak ők utánam, úgyis többen vannak a 30-as korosztályban, és tele vannak szinglikkel.

egerészölyv 2010.09.10. 10:02:26

Baromság ez is, mindenkire rá kell startolni, mert különben kiesünk a ritmusból.

Azt persze tudnunk kell, hogy minél rondább egy csaj, speciel a férfiak ügyében annál nagyképűbb, kiállhatatlanabb, úgyhogy ezekkel muszáj egyetlen éjszaka alatt dűlőre vinni a dolgot.

egerészölyv 2010.09.10. 10:03:07

@egerészölyv: az a "mert" valószínűleg felesleges. Bocs.

Fviktor76 2010.09.10. 10:04:51

Hú, Gyerekek!

Ezt most olvastam... Nem semmi!
A Big Vakkerekben elhasználták az önmagát adja vagy nem adja, de ez tipikus esete az utóbbinak. Ha a többi ilyen, te légy olyan vagy fordítva=legyen feltűnési viszketegséged! Ki szereti ezt?

Mindenkinek vannak hibái, korlátai. Saját hibáinkkal, korlátainkkal tisztában kell lennünk, és nem ezek ellen cselekedni. Ennyi, és semmi több megjátszás.
A tökéletesnek hitt csajnak is vannak hibái. Ha ő nem veszi ezt észre, maradjon csak 40 évesen szingli. De ha te kitartó vagy, és saját magad, és értékeidnek megfelelően keresgélsz, meglesz az eredménye! Nekem meglett! ;-)
Na további szép napot!

Jerky_Master 2010.09.10. 10:05:46

@egerészölyv: pont fordítva. minél jobban néz ki, és ezt minél jobban tudja is magáról, annál jobb pasikonzervet akar levenni a polcról, és akárhogy viselkedhet, azt hiszi, elnézi neki mindenki. a csúnya nők között viszonylag kevés a qrvára öntudatos-beszólós, legalábbis 30 fölött.

Jerky_Master 2010.09.10. 10:09:13

@vázkulcs: pontosan. ha egy nőnél nem jön össze a dolog, jöhet a következő. csak a környezetedben több ezer másik potenciális nő él.

egerészölyv 2010.09.10. 10:15:27

@Jerky_Master: tény és való, hogy egy idő után a randább pánikba esik.
De a csúnya nő a maga háborítatlanságában általában vastag falú öntudatot növeszt magára, amit jóformán geológuskalapáccsal kell leverni róla. Mert azzal magyarázza, hogy nem kapós, hogy túlságosan igényes.

Jerky_Master 2010.09.10. 10:23:33

@egerészölyv: besavanyodik. és közben olvassa a pin@magazinokat, tele sok jó tanáccsal.:-P

egerészölyv 2010.09.10. 10:29:04

@Jerky_Master: ám ezeket a gyakorlatban ügyesebben sajátíthatná el... Én pl. éppen ezért, merő humánumból, okító típus vagyok. Szeretnek is érte...

hím-pellér 2010.09.10. 11:02:38

Egyszer egy társaságban összefutottam Orosz Barbarával, aki finoman szivatta az alkoholtól felbátorodott hódolóit. Miután odamaentem és lemadárveráztam, nagyjából megszűnt a többi férfi a számára és csak rám figyelt. Néha elég ennyi.

Commodus 2010.09.10. 11:27:30

@Piszok Alfréd: Úgy csinált, mintha nem ismerte volna meg, és úgy kezelte, mintha Madár Verával találkozott volna. :D

Piszok Alfréd 2010.09.10. 11:29:57

@Commodus: ééééérteeeem! Mindig tanul az ember :)

shiver23 2010.09.10. 18:10:07

Még ekkora faszságot mint ez a poszt!
A normálisabb srácok tudják az általános és örök igazságot: Mégpedig azt a nőt fekteted meg és azt a lányt szerzed meg aki megáll neked, legyen az 10/5-ös vagy 10/10-es, ennyi! Ennél nagyobb igazság, tanulság, tanács csajozással kapcsolatban nincs a földön! A lényeg, hogy csináld lazán és ne görcsösen...

Kytia 2010.09.12. 12:32:19

@Father Justice: "Ugyanis ha elkezdem firtatni, hogyan kezeli az anyagiakat, képes-e minden eshetőségre felkészülve menedzselni a megtakarításait, vagy akár csak arról érdeklődöm, hogy képes lenne-e szándékosan teherbe esni azért, hogy magához láncolja a kiszemelt férfit, mindig kerek szemekkel néznek. Nem szeretik."

Szakasztott ugyanígy járok én is mindig. Amikor elkezdem firtatni, hogy problémája van-e azzal, ha megcsalás esetén szép lassan kihúzom a beleit a seggén én finoman betömködöm a szájába, mindig rosszallóan néznek. Nem is értem. Látod, nekünk, nőknek sem szabad őszintének lenni.:)
süti beállítások módosítása