A szép nők buták is?

2011. június 24. 07:27 - Panni CsP

„Vannak olyan lányok, akiket azért gondolsz szépnek, mert jó cuccban vannak, és agyon vannak sminkelve, de a sötétben szerintem mindegy.” - a szokást kicsit megtörve a mai posztban nem lesz se szerelem, se viszály… pedig lesznek benne csajok is, és pasik is. Egy hülye kérdés által tönkrevágott esti buli beszámolója következik, melyből kiderül, hogy sose vedd komolyan egy részeg srác bókjait és megtudhatod azt is, hogy 2011 nem a lovagiasság éve.

 

Előrebocsátom, hogy szerelemről, kapcsolatról nem igazán lesz szó – inkább egy érdekes párbeszéd és az abból következő szituáció helyezkedik el a középpontban. Lány vagyok, 26 éves. Kb. három hete történt, hogy az egyik hétvégén elmentünk kicsit italozni, 2 lány és 3 fiú. Már este tíz fele járt és alig találtunk szabad helyet, majd kiszúrtunk egy elég nagy asztalt, ahol csak két srác ült. Na, egy próbát megér, hátha szabad. Odamentek a fiúk, megkérdezték - szabad volt és leülhettünk. Beszélgetni kezdtünk. Hamar kiderült, hogy a két srác már elég ittas. 5 perc múlva megbántam, hogy odaültünk, mert az egyik fiú máris feljogosítva érezte magát, hogy beszélgessen velem.

Először nem értettem, mit kérdez, mert üvöltött a zene, majd nagy nehezen megértettem: „Te szép vagy?” Na, erre mit lehet mondani? Azt mondtam, hogy a szépség relatív fogalom, én inkább elégedett vagyok magammal. Na, a fickó nem jegelte a témát, hanem bedobta a közösbe: „Szerintetek a szép nők buták is?” Azt hittem, elenyészik a kérdése, ám az egyik fiú ismerősöm halál komoly arccal válaszolt neki: „Vannak olyan lányok, akiket azért gondolsz szépnek, mert jó cuccban vannak, és agyon vannak sminkelve, de a sötétben szerintem mindegy.” Ledöbbentem. Pedig még nem is ivott semmit és máris mondott egy hülyeséget. A másik velünk lévő srác is csatlakozott a témához és kijelentette, hogy a szép nők általában nem csak buták, de szemetek és kétszínűek is, mert megengedhetik maguknak – ugyanis (szerinte) a szépséghez ez jár. A barátnőmmel egymásra néztünk, hogy ha így beszélnek előttünk, akkor minket biztos nem sorolnak a szép nők közé. Ennek most örülni kéne? Szintén a társaságunkba tartozó fiú elmondta, hogy szerinte minden jó nő a pénzre hajt, mert sokba kerül, hogy szép legyen. Erre a vitaindító fiú elmondta, hogy egy szép nőnek nem áll jól ha okoskodik. „A szép lányoknak nem a kompetenciájuk, hogy okosak legyenek.” Húúúú.

A zene elhallgat végre. A bölcs fiú sokáig az arcomba bámul, majd azt mondja, hogy ez csak az előzenekar volt, mire a haverja rögtön gyárt ebből egy poént és felém böfögi: „Nekem, az én szívemnek, te vagy az előzenekar.” Ez csodás bók, csak nem egy borostás szeszkazántól.

Eseménytelenül telik kb. 1 óra, már másról beszélgetünk, majd a bölcs srác haverjának egyszer csak lekoppant a feje az asztalra. Ő egy darabig élesztgeti, majd lassan előveszi a telefonját és unott arccal, mintha ez minden este megtörténne, felhív valakit. Fél óra múlva jön két srác és elcipelik szegényt. Az egyedül maradt srác erre szorosan mellém ül a padon, rá a kezemre, amit csak akkor vesz észre, amikor kihúzom alóla. Semmi bocs, vagy valami, egy nagy, lomha, laza mackót, akinek még sziporkázó eszmefuttatásai is vannak, így szeretnek a szép és nem szép nők egyaránt... A srác kis idő múlva hirtelen nyakon csókolt (inkább harapott, a k*rva anyját), mire én reflexszerűen felugrottam, a barátnőmre borítva véletlenül egy fél korsó sört. A társaságunkba tartozó három remek lovag mindent látott, de nem tett semmit… csak néztek rám. Várták, hogy most mit lépek. Azt hitték, tévéznek. Úgy érezték, semmi dolguk nincs. 2011 és a lovagiasság… Elköszöntem és leléptem. A barátnőmnek is elege lett, mert azonnal követett. A mai világban egy nő nem várhatja el egy pasitól (pláne 3-tól), még ha nem is a barátnője, azt, hogy kiálljon érte? Úgy látszik, nem. Ja, és még mindig divat a részegen udvarlás, mert akkor van bátorság megszólítani egy nőt.

 

 
769 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr683010399

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A vagina ezer arca 2011.06.24. 10:45:40

Fülbemászó slágert komponáltak a Mooncup kampányához, amelyben 38 különböző névvel illetik a vaginát. A rajongók pár nap alatt többezresre bővítették a szinonímalistát. A Mooncup egyébként egy első ránézésre teljesen használhatatlannak tűnő női inti...

Trackback: Szerelmi csalódás nincs, csak hülye hormonok 2011.06.24. 10:44:34

Magad alatt vagy egy viszonzatlan szerelem miatt? Ne a célszemélyt okold, hanem a saját hormonjaidat! A vonzalom ugyanis az agyban dől el, csak nem úgy, ahogy gondolnánk. Abba, hogy ki iránt lobbanunk szerelemre, hol és mikor, nincsen semmi beleszól...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 08:00:52

Varánuszarc után még védjenek is meg? :) Egyenjogúság van, védjed meg magad :)

dr. gernika 2011.06.24. 08:10:20

Nos, én szép is vagyok és okos is, szóval van ilyen. A részeg fiúcskák lúzerek, ámde az, hogy miután odaültél az asztalukhoz, nem átallották azt hinni, hogy beszélgethettek, tényleg skandallum!
A tettlegesség nézésére meg: mikor nekem esett az az idegbeteg liba és addig vert, rugdosott míg le nem ütöttem (jó hosszú verbális agresszió előzte meg) 2 srác nézte végig, és nem tettek semmit. A kísérőink voltak, 2-3 évvel voltak nálunk idősebbek.
1994-et írtunk.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 08:12:30

@gernika:

A csajbunyó az durva látvány, lehet megbénította őket a döbbenet!

indapass90210 2011.06.24. 08:17:26

@Nard: ráadásul utána a győztest lehet ünnepelni, a vesztest vígasztalni, kinek ízlése szerint.

dr. gernika 2011.06.24. 08:19:26

@Dövan: Hát ellenem speciel vallottak, a k*va annyukat. Még szerencse, hogy a kis debil nem tett feljelentést.

indapass90210 2011.06.24. 08:20:31

"A mai világban egy nő nem várhatja el egy pasitól (pláne 3-tól), még ha nem is a barátnője, azt, hogy kiálljon érte?"

Szerintem amikor baszni kellett volna velük, akkor te is úgy voltál, hogy oldják meg maguk.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 08:21:55

@Dövan:

Én láttam már ilyet, (én sem léptem közbe, C típusú állampolgárok voltak) hát a férfiak sokkal kíméletesebbek!

@gernika:

Nem is csodálom! Engem is folyton bántalmazol! :(

Szöszi 28 2011.06.24. 08:27:08

Elvárni? Miért várnál el bármit is? Egyébként meg azért nem hiszem, hogy férfisegítség kell, mert egy részeg idióta nyakoncsókol...Nagylányok ezt egyedül is képesek elintézni!

indapass90210 2011.06.24. 08:29:32

@gernika: szegény Nard barátomat is meg szoktad verni, ha iszol? :)

indapass90210 2011.06.24. 08:32:07

@Kata1987: tényleg, mit lehet azon kívül tenni, hogy elszalad az ember, ha egy ellenkező nemű részeg inzultálja?

Én kifejezetten szoktam örülni, ha egy csak másik kan köt belém, ugyanis olyankor adja magát a megoldás.

mennyország utca hét 2011.06.24. 08:37:12

„Vannak olyan lányok, akiket azért gondolsz szépnek, mert jó cuccban vannak, és agyon vannak sminkelve, de a sötétben szerintem mindegy.”
Hát persze. A szappanoperák elcsépelt gyakorlata, hogy egy szép színésznőt egy sztk-keretes óriásszemüveggel, a szemöldökére tapasztott némi extra bozonttal meg egy fogszabályozóval "elcsúfítanak". Esetleg két számmal nagyobb göncöket aggatnak rá, hogy az alakja se legyen kivehető. Hát, elég gyatra megoldás. Aki szép, annak szép a bőre, szabályos az arca, és kurvára nem a ruha, smink és egyéb kiegészítők teszik széppé. És fordítva is, persze.
Akinek sötétben mindegy... bizonyára az az igazi férfi.

Szöszi 28 2011.06.24. 08:37:33

@Dövan: Esetleg a sört nem kiborította volna, ahogy ijedtében felugrott, mert egy férfi hozzá mert érni hamvas bőréhez, hanem a fejére is önthette volna, aztán az üres korsóval még jól fejbeverhette volna a pasit:D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.06.24. 08:42:18

"mert az egyik fiú máris feljogosítva érezte magát, hogy beszélgessen velem" - aztakurva, ezen kiakadtam! Ez a csaj mégis mit képzel magáról? Hát vele még beszélgetni sem lehet, csak külön engedéllyel? Ez kész kabaré :)
Az meg hogy nyakon csókolták (harapoták) és nem tettek/szóltak semmit a haverok, megint csak a haveri kört (madarat tolláról, embert barátjáról) és ezáltal a nőt is minősíti. Persze megvédheti magát a nő, de ha ez egyik haveromat/havercsajt molesztálják és láthatóan zavarja, akkor azért odaszólok, mert én azért mégiscsak nagyobb hatással leszek az illetőre...

indapass90210 2011.06.24. 08:45:26

@Kata1987: fene se érti ezt. Ha előzőleg ő fizeti azt a sört, akkor esélyes, hogy mindjárt a bugyidban is nyúlkálhat....

@Nard: ez valamiért egyre gyakoribb. Engem két hete vasárnap bántalmazott egy otromba tekintetű közepesen ittas amazon.

indapass90210 2011.06.24. 08:49:56

@gernika: Szegény Nard, most ezért is biztos megvered... :(

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.24. 08:50:43

Hűha, úgy látom ma itt mindenki az EQ banjokságra készül és nagy lesz a verseny az első helyért!

Ha három pasi végignézi, ahogy a társaságukban lévő csajt molesztálja egy hülye részeg, hát azok elég nagy parasztok! Az is magáért beszél, hogy oltogatják is előtte mindenféle szar hímsoviniszta szöveggel. Az ilyen típus mászik a nő után majd pár nappal később, hogy ő nem úgy gondolta ám és egyébként meg szerelmes beléd.

@Kata1987: Persze a nagylányok, ezt elintézik maguk is... de milyen már, hogy a társaságban lévő 3 kan még be is száll a MNK eszmefuttatásba. Tuti felállok és otthagyom őket a fenébe!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 08:53:09

@Dövan:

Igen :( Ma reggel is inzultált, hogy cseréljek a gardróbban égőt :( Sanyarú s szomorú sorsom van :(

Kovács Tomi 2011.06.24. 08:58:34

Szép hét utolsó munkanapjának reggelét, minden kedves kommentelő társnak!:)

Ez a sztori meg hogyismondjam...

1, ha a csajok levágták, hogy a tagok akiknek az asztalához leültek részegek és miért nem dobbantottak másfele?

2, valamilyen szinten élvezniük kellett a témát, különben elhúztak volna a francba, de mégis ott maradtak.

3, a 3 srác meg nem férfi, hanem gerinctelen patkány, szerintem!

Szöszi 28 2011.06.24. 09:01:24

@Bundabandi: Attól, mert egy részeg, akivel nem mellesleg ezek szerint még szimpatizálnak is, megpuszilja egy felnőtt női ismerősük nyakát, nem hiszem, hogy kivont karddal keresztülszúrják az illetőt:D Ha a srác esetleg megütötte volna a lányt, megértem, hogy felháborodik, hogy nem álltak ki mellette, de így...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 09:02:24

@Kovács Tomi:

Nem tudom, engem nem motiválna az, hogy a mellénk odaülő csajok flegmáznak (mondjuk tény, nem ilyen témát kellett volna felhozni nekik sem) velünk aztán meg elvárják hogy még védjük is őket, varánuszarccal ott ülnek, noha ők akartak odaülni, és elvárják, hogy majd lovagiasak legyenek velük, miközben ők nagyjából egy kisebb rakás szarba nézik a társaságot. Mi nem, ha nem ez a királylánykomplexus? :)

michaela77 2011.06.24. 09:04:11

Szerintem vannak a természetesen szép nők, akikből emellett valami kedvesség is sugárzik, és róluk el tudja képzelni az ember, hogy értelmesek is.
Aztán vannak azok, akik barbiet csinálnak magukból, nos velük kapcsolatban nekem is az jut eszembe, hogy ésszel nem mentek sokra, ezért volt szükségük a külsejük ilyen átalakítására.

A poszt többi része meg: ha utálom a részegeket, nem ülök melléjük. Ha a három srác csak haver volt, simán gondolhatták azt, hogy neked bejön ez a stílus, hiszen órákat üldögéltél a részegek társaságában és hallgattad a hülyeségüket. Miért léptek volna közbe?

Az elején egyébként azt hittem valami urigelleres poszt lesz: "lány vagy, 26 éves". Én már kezdtem engedelmeskedni és fiatalodni.

michaela77 2011.06.24. 09:04:47

@Kovács Tomi: szép egy hét szabadság előtti hét utolsó munkanapjának reggelét:)

Szöszi 28 2011.06.24. 09:05:06

@Nard: Erről van szó:) Nard diagnózisával értek egyet:)

cyd 2011.06.24. 09:05:19

@gernika: azért az is sokat elártul, hogy nem tiltakozol, csak "utálod" őket, tehát igaz :)

ati2 2011.06.24. 09:07:09

A mai poszt tanulsága, hogy jobban kell vigyázni a sörre :)

cyd 2011.06.24. 09:07:54

@michaela77: az hagyján, e mellé én meg aggódva figeltem nem váltok-e nemet

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.24. 09:08:56

@Kata1987: Kinek mi fér bele, nekem speciel ne harapdálja egy részeg a nyakamat, akit kb. fél órája ismerek! Ha meg haverokkal mentem, akkor ne nézzék tétlenül, amint inzultálnak. Megvédem én magam, ha arról van szó, nem kell félteni, de mégis milyen haverság ez? Nem kell keresztülszúrni, csak rászólni, hogy "haver vegyél vissza!".

Kovács Tomi 2011.06.24. 09:09:44

@Nard: Mondjuk eleve a felállás a 2 lány 3 fiú eset sem volt túl szerencsés azt gondolom, főleg ha ez a társaság mondjuk nem egy összeszokott évek óta együtt mulatozó brigád. Én speciel nem tudom elképzelni, hogy mondjuk 5-en vagyunk valahol barátok vegyesen csajok faszik és egy olyan asztalhoz üljünk le ahol már ülnek. Gondolom a csajoknak kurvára imponált volna a dolog, ha a 3 srác közbelép álbavágja párszor a 2 részeg tagot.. De ők baszták el a szitut mert leültek egy olyan asztalhoz ahol voltak. Másrészt amikor a téma beindult sem mondták azt, hogy lépjünk mert ez gáz. Szóval igen jogos amit mondasz, eljátszották a hattyú halálát, aztán most meg vérig vannak sértődve..:)

michaela77 2011.06.24. 09:10:23

@cyd: a helyedben egész nap aggódnék, hátha lassú az átalakulás.
Én meg reménykedem benne, nap végére lehetek még 26 éves.

Kovács Tomi 2011.06.24. 09:10:54

@michaela77: Irigyellek.:))

@ati2: A söröm a legnagyobb örömöm.:))

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 09:12:20

Fel lehet állni attól az asztaltól és el lehet jönni. De te csak tűrted, több mint 1 órán át. Mazochista vagy? És akkor miért is kéne megvédeni? Te sem tettél semmit azért, hogy se verbálisan, se fizikailag _ne_ tűrd el az intimkedést.
Másrészt meg szóljál a száddal a társaságodban tartózkodó hímeknek, hogy neked nem tetszik valami. Ugyanis még mindig nincs telepátia :)
Magadnak kerested, nincs jogod háborogni.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 09:13:56

@Kata1987: Hm. Anno ennél lényegesen kevesbbért is párbajoztak.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.24. 09:14:16

Szerintetek komolyan normális viselkedés, hogy fikázni kezdik a nőket, aztán még el is várják, hogy boldogan tűrje a csaj, amint csókolgatja az egyik seggrészeg idióta?

michaela77 2011.06.24. 09:15:51

@Bundabandi: nem, szerintem az a normális viselkedés, hogy az első nem tetsző mondatnál feláll az asztaltól és odébb megy. Nagy kislány, dönthetett volna így, és akkor nem fajul nyakcsókolgatásig a dolog.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 09:16:24

@michaela77:

Múkoggy!

@Bundabandi:

Fikázni lehet a nőket, csak lehetőleg úgy, hogy ne hallják.

michaela77 2011.06.24. 09:17:29

@Panni CsP: szívesen, bár az eredeti viccesebb volt:)

cyd 2011.06.24. 09:18:32

@Zsit (nyau és rémizé): Szóval a címben feltett kérdésre egyszerű a válasz, ha a hipnotizőr posztoló szép, akkor ő biza a buták táborát erősíti

@michaela77: erre nem gondoltam, akkor pereventíve orrbaverek pár nőt és megdugok pár mandrót itt az irodában. vagy pont fordítva? kezdek elbizonytalanodni

Kovács Tomi 2011.06.24. 09:18:48

@michaela77: Jaja, egyébként az ilyen lányokkal tele vannak a szórakozóhelyek, legtöbbjük egyedül nyomul, pasi vadászatot tart, az ilyeneket szoktam udvariasan de határozottan elküldeni a 3,14csá-ba, ha megtalálnak..:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 09:18:57

„Vannak olyan lányok, akiket azért gondolsz szépnek, mert jó cuccban vannak, és agyon vannak sminkelve, de a sötétben szerintem mindegy.”

Bevallom én elsőre itt ragadtam le. Nem igazán értettem miért is hülyeség ez...

Az is tény, hogy kismillió alkalom volt hogy a lányok távozzanak, ha úgy érzik ez nem megfelelő társaság. Nem tették.

michaela77 2011.06.24. 09:20:37

@cyd: először próbáld ki ezt a variációt, aztán ha nem tetszik még mindig folytathatod fordítva:)

tuli _ 2011.06.24. 09:22:21

@michaela77: erről van szó.

@Zsit (nyau és rémizé): meg erről.

elejétől fogva meg volt sértődve a bunkó részeg pasikra. ilyen esetben nem maradok ott, hiszen nem akarom rosszul érezni magam egy társaságban.
védelem pedig csak akkor várható el a társaságban lévő férfiembertől, ha én már nem tudok mit kezdeni a helyzettel. alapesetben minden nőnek kell tudnia kezelni az inzultálást. természetesen verbálisan, és a következő lépés a helyszín elhagyása. egyáltalán nem tartom jónak, ha a fejem felett elkezdenek kakasoskodni a férfiak. mindenképpen kerülendő szituáció.

michaela77 2011.06.24. 09:22:37

@Nathan D'Xantine:
Nekem egyébként a párom szokta mondani, mikor mutatom neki, hogy hű láttad milyen melle volt annak a csajnak, hogy nő létemre mennyire nem látom ezt, mert az csak melltartóval fel volt nyomva és alig volt melle:) Nem tudom nekem miért nem jut eszembe, hogy a nők ilyenben csalnak:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.24. 09:22:45

@michaela77: Végül felálltak és otthagyták a társaságot. Szerintem azért ha társasággal megyek el bulizni, elvárhatom, hogy kölcsönösen kihúzzuk egymást hasonló szitukból. A csaj haverjai meg még be is szálltak a másik két hülye mellé.

cyd 2011.06.24. 09:23:14

@Bundabandi: senki nem várta el, az se hangzott el, hogy a kezére ülés után beszólt volna a csókának, hogy vegyen vissza.
Persze a nőkre vigyázunk, nem csak a sajátunkra, de 2011-ben ne játszunk már esőtócsa előtt álldogáló királylányt várva a leterítendő kabátot.

Szöszi 28 2011.06.24. 09:24:47

@Bundabandi: Én sem izgulok a gyökér részegekre, akik a nyakamat harapdálják, viszont, ha valami nem tetszik, felállok és odébbmegyek. A 3 srác a lány haverja volt. Nem a testőre. Szórakozni mentek oda, nem pesztrának. A csaj szólhatott volna, hogy vakarják le róla a hülyegyereket. Néma gyereknek az anyja se...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 09:26:19

@michaela77: Ez én se tudom. :-)
De ebből azt se tudom miért hülyeség a nyitómondat...

Talán azért mert sötétben tapintásra van utalva az ember, és hát más érzés a finom bőr, és a malter?

Kovács Tomi 2011.06.24. 09:26:33

@cyd: De, vannak ilyenek, akik ezt várják el, igen nagy számban vannak..:)

cyd 2011.06.24. 09:26:53

@Bundabandi: "A csaj haverjai meg még be is szálltak a másik két hülye mellé."
Őőőőő... nekik nem lehet olyan véleményük, ami nem tetszik a csajnak?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 09:27:49

@cyd:
és ha közepes, vagy esetleg csúnya?
HHH? :D

Most az jutott eszembe, hogy bizonyára nem voltak szépek a lányok, és örültek, hogy foglalkoznak velük hímnek látszó humanoidok, leszarván az alázást. A hímnek látszók meg olyannyira részegek voltak, hogy tényleg igaznak vélték a sötétben minden tehén fekete mondást. Mondjuk minden maligánfokkal emelkedik a nők szépsége, az is tény :)
Szóval ezért nem álltak fel a lányok az asztaltól, pedig virágnyelven el is lett nekik mondva, hogy nem elég, hogy csúnyák, még buták is :)
A fiúk meg hősök, mert azért nagy duzzogva sunázták volna ezt a gyér felhozatalt is.
Hmm... ha tovább elmélkedem, a hímnek látszóakkal fogok együtt érezni :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.24. 09:28:09

@cyd: "2011-ben ne játszunk már esőtócsa előtt álldogáló királylányt várva a leterítendő kabátot. Azért ez ettől baromira távol van!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 09:28:17

@Kata1987: Én meg azt gondolom, hogy ha már szólni kell, megette a fene.

Arról nem is beszélve, hogy 3+2 felállásnál úgy ülünk le, hogy:
P+CS+P+CS+P
Magyarán nem ül a társaságomban lévő lány egy vadidegen félrészeg, de egy vadidegen józan mellé sem.

Kovács Tomi 2011.06.24. 09:31:21

@Nathan D'Xantine: Sztem alap, hogy ekkora létszámú társaságnál nem ülsz le olyan asztalhoz, ahol ülnek már..

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 09:31:47

@cyd: Az itten a kérdés ez esetben, hogy minek vitték a két lányt magukkal. (Persze az is kérdés, hogy a két csaj miért megy velük...)

A lányok meg hülyék voltak, és kezdők, mert ha jól vettem ki egy értelmes riposztra nem futotta tőlük. Pedig feldobott laszti volt pár...

cyd 2011.06.24. 09:32:55

@Kovács Tomi: a hülyékkel nehezen tudok azonosulni :)
@Zsit (nyau és rémizé): egész jó férfi lenne belőled :)
@Bundabandi: nincs. verbálisan megalázták. többször. belemásztak az intim szférájába a kezére üléssel. mindezt szépen lassan egyiket a másik után és a liba mindezt tűrte, talán még kis idült mosolyal nyugtázva is. akkor?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 09:33:05

@Kovács Tomi: Jó. Persze. Fokozhatjuk.
Foglalok asztal előre, meg hasonlók.
De ha már leülök, akkor így.

Már csak a birtokviszonyok tisztázása végett is... :-)

Szöszi 28 2011.06.24. 09:33:28

@Nathan D'Xantine: De könyörgöm ne már:D Ha valami nem tetszik, felállok és arrébb megyek elvvel mi van? Annak a csajnak a segge nem volt a székéhez, vagy padhoz szögezve, hogy elviselje, hogy molesztálják. Ha feláll és leordítja a tahót, esetleg a fiúknak is feltűnt volna, hogy baj van. De csöndben ül, hallgatja a srácot, aki egyszercsak odahajol és ad egy puszit a nyakára. Hol kellett volna észrevenniük, hogy baj van?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 09:34:48

@michaela77:

A push-up mellfékekre a nadrágba rakott zokni vagy kígyóuborka a válasz :D

@Zsit (nyau és rémizé):

Há' anuta királykisasszonkájának alanyi jogon jár a hejjes és gazdagpasee, aki nem hogy macho de lovagias, érzékeny de erős is legyen! :)

@Kovács Tomi:

Az igazán profik csoportosan nyomják, de úgy, hogy begyűjtenek egy rakat bajszos görényt maguk mellé, hogy kontrasztot alkossanak :) Ha egyedül van, akkor rút, de egy megfelelően undorító nőtársaságban kitűnnek azzal, hogy sokkal kevésbé rondák. :) Nézzed meg ezeket a nélkül, hogy a körülötte lebzselő bálnák, szőrösmajmok, bajszosgörények, Quasimodo relatives-eket nem veszed a képbe. Hirtelen nem is lesznek olyan szépek :)

Father Justice (törölt) 2011.06.24. 09:35:51

Milyen márkájú sörből borult ki fél korsónyi?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 09:35:56

@Kata1987: Ha nem tünt fel, ezt már fentebb leszögeztem.
Nyitott kaput döngetsz.

Dr. Bélus___ 2011.06.24. 09:38:25

Valahogy erről a posztról annyi jut eszembe: liba... Mégis mit várt, mit csináljon a 3 pasi megvédés gyanánt? Verje össze a részeget? Ha továbbra is rámászik és molesztálja, akkor elvárható, h segítsenek, de a csaj azonnal megoldotta a helyzetet, mit kellett volna még tenni?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 09:40:52

@Nard: "A push-up mellfékekre a nadrágba rakott zokni vagy kígyóuborka a válasz."

Vagy az orális szex.

michaela77 2011.06.24. 09:42:21

@Nard: na de ha a pushupot nem ismerem fel, akkor legalább a zokni vagy kígyóuborkát kellene, de én azt sem:) Bár igaz, nem is nagyon szoktam nézni:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 09:44:14

@"Az nő egyébként, nem? Nahátakkor..":

Szerintem valami ócsó. Valami bölcsész-tanyán történhetett a dolog, vagy valami igénytelen fos helyen mint Rio vagy ZP.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 09:45:12

@michaela77:

Én felismerem :) És abban is kiszúrom a tacskó, illetve spánielfül jellegű csöcsöket :) Öreg vagyok már bohócnak, engem ezzel sem tudnak átverni.

garnéla mák 2011.06.24. 09:45:33

csöködt agyú posztoló (hehe, akkor lehet ám, hogy mégiscsak szép:), a srácoknak rossz tapasztalataik voltak, amiket közhelyekkel magyaráztak. te meg ahelyett, hogy kinyitottad volna a szádat, elmagyarázva, mi a különbség az általánosítás és a nyitott gondolkodás között, csendben tűrtél, arra várva, hogy majd egy lovag megment. sztem 100 évvel korábban kellett volna születned, akkor senki nem is várná el tőled, h megszólalj. ha pedig az a problémád, h részegen próbálkozik be egy pasi nálad és ezt még kezelni sem tudod, akkor ne járj kocsmába, se szórakozóhelyre. várj a hercegedre monnyuk színházban vagy a sportpályán. esetleg a hímzőszakkörben álmodozhatsz tovább.

Rebelde 2011.06.24. 09:46:10

én már öreg vagyok biztosan azért tartom gáznak, ha fiúkkal vagyunk egy társaságban akik bár haverok, de mégiscsak ismerjük egymást jó ideje, hogy nem lépnek semmit arra ha egy lány barátjukra, valaki részegen és durván nyomul

amúgy a csaj felugrott és továbbállt miután nyakon harapták, ha ez nem tűnt volna fel nektek:)

teljesen függetlenül a lúzerek szép lányok buták kurvák, csak a pénzre mennek szövegtől

Kovács Tomi 2011.06.24. 09:46:31

@Nathan D'Xantine: Persze, persze lehet amit mondasz az reális.

@Nard: Felteszek egy kérdést, nem csak Neked mindenkinek.

Mindkettő megtörtént már velem többszőr is, melyik az idegesítőbb...

1, Koncerten állsz beáll eléd egy dekoratív viszonylag csinos csaj hátra néz mosolyog, kér tüzet megköszöni mosolyogva eltelik egy kis idő újra kér tüzet adsz neki megint mosoly köszöni, te azon morfondírozol, hogy mi a fenéért nem képes kibelliegni a pultig venni egy öngyujtót, gyufát... megint hátra fordul már szó nélkül adsz tüzet, ismét mosolyog köszöni. eljátsza még párszor, majd mikor vége a koncertnek hátra fordul lebiggyesztett szájjal és közli, hogy ő megy és szia és láthatóan úgy néz rád mint aki várt volna tőled valamit..

2, szintén koncert, azt se tudja milyen zenekar játszik artikulálatlan hangon visít ordít, ugrál a lábadra többször is a sörét rád locsolja elnyomja a kezedben a cigit, amikor megunod és karon ragadod elmagyarázod neki, hogy próbáljon már meg kulturáltan szórakozni, és azt a kurva 600 ft/korsó sört amit megvett a szájába önteni és nem rád, valamint a karod nem hamutartó, közli, hogy te neki ne pofázzál mert ő azt csinál amit akar és kész, majd úgy 10 perc múlva oda küldi hozzád a 170 centis 60 kilós hátizsákos haverját/lovagját, hogy vonjon kérdőre.. Ami azért vicces, mert a testmagasságom eléggé tekintélyt parancsoló.:)

lehet választani.:)

Démonmac1 2011.06.24. 09:51:15

Leállsz (ülsz) részeggel beszélgetni, mégis mit vársz? :))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 09:52:25

@Kovács Tomi: Az 1-es tök sima történet. Naná, hogy várt valamit...

A 2-es idegesítő. De úgy általában. Ha pár agyatlan pasi csinálja, hogy ki-be rohangál a müa. poharas söreivel, vagy totál beállt arcok szédelgenek előtted a koncertről mit se tudva... No az épp ilyen idegesítő. Nekem.

Rebelde 2011.06.24. 09:52:26

@Kovács Tomi:

a te is idegesítő vagy nem opció?:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 09:52:36

@Kovács Tomi:

A második, de általában ha megmondom neki, hogy takarodjon a gecibe, akkor el is takarodik. A kis lovagját darálthúsként adom vissza a hátizsákjában a picsának :)

Az első nem idegesítő, inkább tüzet kérjen, mintsem hisztizzen, amúgy meg, amikor ment volna elfele, miért nem beszélgettél vele? :) Vagy felteszed a kérdést, hogy esetleg hazakísérnéd, mert ki fog neki tüzet adni a hazaúton? :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 09:53:58

@Démonmac1: Nekem nem úgy tűnt mintha beszélgettek volna.
A pasi egymás közt igen. A két béna csaj meg ült és ringatta magát.

Kovács Tomi 2011.06.24. 09:54:25

@Nathan D'Xantine: Az 1-es nekem is oké, csak valahogy én nekem ez nem gyere be.:))

A 2-est pont leírtad, hogy aways idegesítő szitu...:)

@Rebelde: Mindenki számára az vagyok, tudom, de élvezem.:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 09:54:32

@Nathan D'Xantine: Izé.... Többes szám...
A pasik egymás közt....

Démonmac1 2011.06.24. 09:54:41

@Kovács Tomi: A 2 es, szia te jöttél akkor, kifizetni a ruhám tisztítását? (nyilván szeretné lerázni azzal a srácot, hogy rádküldi:)(Öcsisajt letéphetem a fejed? - effekt:)

Rebelde 2011.06.24. 09:55:04

@Kovács Tomi:

téged idegesít, ha egy dekoratív csaj fel akar szedni?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 09:55:11

@Kovács Tomi: Szimpla. A tűzadás nem jelent kötelezettséget a mosdóbeli dugásra...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 09:56:13

@Rebelde:

Engem eddig soha nem idegesített az ilyesmi. Max az, ha szőke volt :)

Kovács Tomi 2011.06.24. 09:57:28

@Nard: Mert nálam nem nyerő ez a stílus sajnos, így aztán nem is fogok beszélgetni vele, hazakísérni meg aztán főleg nem, üljön be egy taxiba, létezik bkv, vagy menjen gyalog..:)

A másodikban egy nálam jelentősen alacsonyabb zsákos fiúcskát nem fogok össze verni csak azért mert a nője egy paraszt.

Békés ember vagyok, és a türelmem is hatalmas, egy határig.

cyd 2011.06.24. 09:57:32

@Kovács Tomi: az első, mert nem képes megmondani, hogy mit akar és ugyanúgy bezavar a koncertélményembe :)

Dr. Bélus___ 2011.06.24. 09:58:03

@Nathan D'Xantine: Nem tudom felétek milyen asztalok vannak, de felénk általában legalább két oldala van, még az asztalfőt nem számítva is. Nem moziba mentek, hogy 1 sima 1 fordított üzemmódba leüljenek.

Démonmac1 2011.06.24. 09:58:28

@Nathan D'Xantine: na de furcsa, hogy sík részeggel leáll csevegni, még örülhet, hogy nem fogott ki valami hisztis alfahímet:)
Mint köztudott, az alkohol oldja a gátlásokat, józanul nyilván kevésbé mond ökörséget, de részegen a tudatalatti diktál.(robotpilóta) végülis örulhet, hogy rosszabb dolog nem történt.
Aztán hogy a srác ebből mire emlékszik..

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 09:58:51

@cyd:
jó, majd csatolok műbránert, a melleimet meg leoperáltatom - csak hogy vizuálisan is hozzam a formát :D

@Nard:
tényleg, ez is lehet, hogy leszarjuk, hogy részeg, ha hejjjespaseee és pénzesnek látszik :)

Rebelde 2011.06.24. 09:59:30

@Nathan D'Xantine:

kb annyira, amennyire a posztban szereplő haverok viselkedését helyénvalónak tartjátok

Kovács Tomi 2011.06.24. 09:59:33

@Rebelde: Eléggé ja, nekem nem jön be ez az illegek billegek játszom az agyam stb style.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 09:59:51

@Bélus___: Hogy jön ide az asztal formája? Lehet kerek, ovális, hatszögű, vagy banánalakú, ha így ülnek le semmiképp nem kerül csaj mellé idegen. Újat mondtam?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 10:00:42

@Kovács Tomi:

Én zokszó nélkül, ha szemtelenkedik. Tudja meg, mi a rend.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 10:01:42

@Kovács Tomi:

Akkor kurvára kapaszkodj meg, a nők ilyenek .)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 10:01:43

@Démonmac1: Akkor megismétlem. A leírás szerint nem csevegett vele.

cyd 2011.06.24. 10:01:43

@Kovács Tomi: "A másodikban egy nálam jelentősen alacsonyabb zsákos fiúcskát nem fogok össze verni csak azért mert a nője egy paraszt."
És ha a hullajelölt is hülye és nekiáll hepciáskodni?

Démonmac1 2011.06.24. 10:04:37

@Nathan D'Xantine: "
"Akkor megismétlem. A leírás szerint nem csevegett vele."
vs
Azt mondtam, hogy a szépség relatív fogalom, én inkább elégedett vagyok magammal."
next?

Syreni · http://www.ladycamp.blog.hu 2011.06.24. 10:04:43

A szépséget sajnos nem lehet kikerülni, és ha valaki szép, akkor csak szép...sajnos. Hiába nekemis a két egyetem, meg nem tartom magam az életben sem elveszettnek, csak azért, mert adok magamra, minden más már mellékes. Lehet ezen háborogni, de az igazán okos lányok kihasználják inkább :)
ladycamp.blog.hu/2011/06/17/miertek_17

Kovács Tomi 2011.06.24. 10:04:46

@cyd: Akkor elmagyarázom neki, hogyha nem fejezi be a viselkedését, nem lesz nagy élmény törött kézzel a törött orrát törölgetni. Ha nem fogja fel, és tovább csinálja a hülyeségeit, akkor elfogyott a türelmem..:)

@Nard: Tudom, minden alkalommal tapasztalom, amikor egyedül megyek el szórakozni..:))

Rebelde 2011.06.24. 10:05:57

@Nathan D'Xantine:

a posztírót hibáztatjátok általában, mert mégis mit képzel magáról védje meg magát stb stb., a haverok nem azért vannak ott

csinos nő meg ne illegjen billegjen, ne küldözgessen jeleket a hím felé, mer' az milyen felháborító már?!

igen, nekem ez kissé hihetetlen kategória:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 10:07:23

@Démonmac1: Ez egymondatos hárítás, nem csevegés.
Első beköszönésre nyilván valamit reagál az ember.
A részeg viszont nyilván nem fogja a hárítást. A folytatáskor kellett volna szépen lelépni. Vagy szóban helyre rakni a hülyegyerekek csapatát. Amit csinált a legrosszabb válastztható opció volt.

Démonmac1 2011.06.24. 10:08:05

"Szintén a társaságunkba tartozó fiú elmondta, hogy szerinte minden jó nő a pénzre hajt, mert sokba kerül, hogy szép legyen"

Ez mondjuk elég kellemetlen, mert mit gondolhat a vele egy társaságban lévő csajokról? :DD

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 10:08:20

@Nathan D'Xantine:
áááááááá, penész vagy
őskövület!

@Kovács Tomi:
mégis, akkor migyere be, ha az 1-es nem?
Folyamatosan nyitva tartotta a lehetőséget (jó, kicsit bénán, na de akkor is). Mit kéne csinálnia?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 10:08:27

@Rebelde: Talán légy oly kedves elolvasni amiket a témában írtam, mielőtt nekem esel. Köszönöm.

cyd 2011.06.24. 10:09:30

@Kovács Tomi: Mondjuk való igaz, elég nagy teher neki, hogy
- ilyen papucs
- ilyen segg nője van
:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 10:09:53

@Zsit (nyau és rémizé): 41 évesen az embert már csak a perverziói különböztetik meg egy trilobitától...

Démonmac1 2011.06.24. 10:10:42

@Nathan D'Xantine: Rosszul fogalmaztam akkor:
részeggel történő bármilyen kommunikációs kapcsolat, légyen az pillantás, vagy fülcimparezdulés:) (odaülés is az:)

Muha 2011.06.24. 10:11:50

jóreggelt.

szerintem a posztíró lány: SZÉP.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 10:13:01

@Démonmac1: Az odaülés volt az alap. Sajnos ha már odaült...
Nézd, a csaj bénán kezelte a helyzetet, bénán választott ivócimborákat, de ez semmiben nem menti a pasikat akik a társaságát(?) alkották.

Kovács Tomi 2011.06.24. 10:14:13

@Zsit (nyau és rémizé): Nem ezt mert ettől a közönséges viselkedéstől undorodom... BTW előfordul, hogy én is közönséges vagyok igen de akkor kurvára részeg vagyok...

A másik, hogy nálam, ha elmegyek egy koncertre az azért történik mert maga a koncert érdekel, az audiovizuális élmény, és ilyenkor azt szeretném élvezni, mivel én olyan ember volnék, aki nem úgy jár szórakozni, hogy mindegy milyen zene csak legyen és pia azt jól bebaszunk. Nem, nekem egy koncerten elsőszámú szempont a zene. És utálom, ha az élménybe belerondít egy ilyen éjszakai pillangó, vagy zsákos hülyegyerek a paraszt nőjével.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 10:16:03

@Nathan D'Xantine:
hát ha máshogy nem lehet kilógni a szürke tömegekből :)
Régen bezzeg! Az számított kuriózumnak, ha az udvariassági szabályokat nem követted. Manapság meg ha valaki még egyáltalán ismeri a kocsmai etikettet (pedig az sem a spanyol királyi udvar :D), nagykirály lehet.

uruk.hai 2011.06.24. 10:16:50

Vannak olyan átlagos nők akiken igenis segít az optikai tuning. Ha meg még szerény és kedves is ... ott a pont!
Tudjátok mi a durva? Mikor egy átlag alatti (mondhatnám csúnya) nő erősen sminkel, menő cuccokat vesz fel, és minden mondatából süt, hogy valamiféle önképzavartól vezérelve meg van győződve róla, hogy ő szép. Ráadásul egyszerű, mint a faék, és annyira beképzelt, hogy szánalommal tekint az őt körülvevő alantas népségre.

Rebelde 2011.06.24. 10:16:59

@Nathan D'Xantine:

elolvastam, nagyon nem győzött meg:)

nem estem neked

Caddy 2011.06.24. 10:17:26

Ezt a posztot én nem tudom átérezni.
Ha én nem akarok valakivel beszélgetni, akkor azzal nem is fogok.
A posztíró társaságában lévő három fiúnak meg nyilván nem voltak egyértelműek a jelek, mert ha például elült volna a részeg srác mellől, az is egyértelmű. Szerintem a srácok nem tudták eldönteni posztírónk mit szeretne, ezért nem léptek közbe.

dr. gernika 2011.06.24. 10:17:58

@mennyország utca hét: Én hiába tudtam gimiskoromban, hogy a barátnőm szép, amíg nem sminkelt, szedett szemöldököt és kinyúlt csíkos pulcsit hordott kordbársony nadrággal, nem volt fiú aki észrevette volna. Egyszer, egyetlen egyszer kellett egy csinos nyári ruhát ráimádkozni, meg minimális sminket felrakni, a hatás leírhatatlan volt.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 10:18:32

@Kovács Tomi: Igen... Én is látok átmeneteket a szorongva nézem a kiszemeltet a fal mellől, és a háromszori "aggyá tüzet, lécci" közt...

Netuddki. 2011.06.24. 10:19:18

Kedves levélíró! Más társaságba kéne járnod. XD

Kovács Tomi 2011.06.24. 10:19:42

@Nathan D'Xantine: Eltudom képzelni a csajok koncepciójának azt, hogy ez az este egy szűrő lett volna, összehívtak 3 fiúcskát akiket elhívtak magukkal, és mondjuk, ha másképp végződik az este, akkor lehet, hogy egy pasit lepattintanak, kettőt megtartanak...

@uruk.hai: ezeken szoktam kurvára röhögni..

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 10:20:28

@Kovács Tomi:
oké
adott a feladat, attól semmi el nem téríthet
Ámdemégis: akkor holshogyan ismerkedel nőneműekkel? Ott is célzatosan ismerkedési estre mész? Nehogy más élményeidet elrontsa egy-egy nőszerű felbukkanása? (a 2. esetet én se tolerálnám, na)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 10:21:35

@Rebelde: Azért köszönöm!

Mindenesetre:

1. Nem hibáztattam a posztírót, csak annyit mondtam, hogy amint kiderült a kíséret alkalmatlansága fel lehet kelni.

2. Nem mondtam, hogy a "haverok" nem azért vannak ott.

3. Nem mondtam hogy csinos nő ne küldözgessen jeleket.

Minden másban igazad van.
Ja! Hogy más nem volt? Bocs... :-)

Muha 2011.06.24. 10:22:06

@Kovács Tomi: Meláttad a tutit.
Én ott voltam. Én voltam a borostás szeszkazán. :D

Rebelde 2011.06.24. 10:22:41

"de ez semmiben nem menti a pasikat akik a társaságát(?) alkották."

én is így gondolom, a korábban kommentekben nem ezen volt a hangsúly:)

Muha 2011.06.24. 10:25:25

Egyet mondok, nem tom még mi lesz belőle:

"2011 és a lovagiasság…"
Meg a kocsmába részegek mellé leülni.

Én ezér járok a kempinskibe.
ott ilyen azér nem nagyon van. ha meg van, akkor tuti menő az illető.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 10:25:33

@Zsit (nyau és rémizé): Sokat kell olvasni Fülig Jimmy-től, és megvan mindkettő!

blasiusii 2011.06.24. 10:25:58

:) Megnéztem volna magamnak ezt a kompániát, akikről szól a poszt. Közhelyek-közhelyek, de már mint előttem írták, ezek szerint nem 'feltűnően szépek' lehetettek a hölgyek, de még azt is megkockáztatom, hogy az urak sem az álommacsó kateg.-ba tartoztak. Valahol az ELTE környékén történt a dolog esetleg?? XD
- Le is írom, mire is gondolok itt. Sokszor minden csak tálalás kérdése. Az emberek ízlése nagyon változó, van, hogy egy csodacsinos lány nem tud ízlésesen felöltözni vagy kicsit sem hangsúlyozza nőiességét. És persze ennek a fordítottja is. Na és persze ugyanígy a férfiaknál. A tálalás nagyon fontos náluk is, főleg, hogy a nők sokkal alaposabban megfigyelik a férfiak öltözködését mint fordítva. Egy ízléses és eltalált ruhaegyüttes (ami pl. a pici pocakot megfelelően eltakarja :D dobhat egy férfin legalább annyit, mint egy nőn a jó smink (huh, ez is külön téma.. :)
Mellesleg tényleg lúzer pasik a társaságban azok, akik nem szólnak a 'férfikollegáknak', hogy hagyják békén a társaság hölgy tagjait, DE talán azt gondolták, hogy a csajoknak nem ANNYIRA derogálóak az ittas urak, ha még beszédbe is elegyedtek velük...! Très difficile..

Kovács Tomi 2011.06.24. 10:26:35

@Zsit (nyau és rémizé): Sehogy nem ismerkedek Nőneműekkel.

@Nathan D'Xantine: Akadnak átmenetek, a falnál szorongó béna, a tűz lejmoló idegesítő, de mikor egy ezek közti átmenet talál meg az sem sokkal jobb... egyedül ülök az asztalnál oda tipeg megkérdezi szabad rá se nézek intek a szék felé hogy tegye le a seggét, leül még mindig rá se nézek, és akkor elkezd beszélgetni...

Te miért vagy itt? Gyakran jársz ide? Van barátnőd?

Ilyenkor udvariasan felállok és annyit mondok mennem kell.

Kovács Tomi 2011.06.24. 10:27:32

@Rebelde: Küldözgessen, csak ne várjon el semmit sem.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 10:27:43

@Kovács Tomi: Hát a szűrőn elég hamar fennakadt a társulat...
Bár nyilván nem ismerem a pontos kritériumrendszert.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 10:30:09

@Kovács Tomi: Well. Ez esetben elég egyértemű jeleket adtál amiket ő nem vett tudomásul. Jelen esetben ha leül, de látványosan nem veszed figyelembe, akkor rendel egy üccsit, aztán eltipeg. És akkor nincs ciki szitu.

Muha 2011.06.24. 10:30:11

@Dövan: MEKKORA!

Azt vágjátok hogy INNEN az egyik lányt ismerjük?

Nem mondom meg melyiket, mert a potenciálisokra nem tartozik.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Beborostásodtam. :D

Kovács Tomi 2011.06.24. 10:31:32

@Nathan D'Xantine: Nyilván, bár azt is eltudom képzelni, hogy ez a lovagiasság próba, hátha bevédik őket a srácok lett volna az egyik kritérium, de mondom szerintem ott bukott el az egész koncepció szerintem, amikor nem találtak szabad asztalt ahova egyedül ülhettek volna.

cyd 2011.06.24. 10:32:37

@Kovács Tomi: "...rá se nézek intek a szék felé hogy tegye le a seggét, leül még mindig rá se nézek..."
Gondolom ecsetelnem sem kell, hogy ezzel a viselkedéssel a legtöbbnek (mindnek?) folyamatosan fenntartod a nedvesedését.

Muha 2011.06.24. 10:33:36

@Nathan D'Xantine: Most erre mit mondjak?
Eccer ejössz velünk sörözni, elmondod a legféltettebb titkaidat, kiállod a próbákat, akkor mondok neked egy számot. :D

Kovács Tomi 2011.06.24. 10:34:37

@cyd: Ha nem érdekel mi a faszt csináljak?:D Alapvetően utálom, ha valaki odapofátlankodik az asztalomhoz... Az, hogy nem veszek róla tudomást annyit jelent, leszarom, ha ettől nedves, azaz ő baja, majd megszárad.

Kovács Tomi 2011.06.24. 10:36:31

@Dövan: Hűű bazmeg, de jó, hogy nem reggeliztem még...:)

Muha 2011.06.24. 10:37:49

@Kovács Tomi: Émmeg a múltkor odamentem a kolléganőm asztalához.
Láttam, hogy húzza a száját, de nem érdekelt. Ha én megyek, akkor annak oka van.
Úgyhogy oda álltam szépen mellé - ő ült - és mondtam, hogy
-Csináld!

és csinálta.

Kovács Tomi 2011.06.24. 10:38:14

@Nathan D'Xantine: Még, ha rendelne, de leginkább arra vár, hogy a beszélgetés jól alakul, és majd én felteszem a bűvös kérdést, hogy iszol valamit? Amit csak és kizárólag a csajomnak és a barátaimnak szoktam feltenni..:)

Kovács Tomi 2011.06.24. 10:39:33

@Muha: Ezt ki fogom próbálni, ha legközelebb egyedül elmegyek valamerre..:)))

gúnár 2011.06.24. 10:41:17

a csaj sztem egy 26 éves bookworm, aki nem naughty.
mégis mit várt a jány?meleg hógolyót?
elmegy egy csehóba ahol koncert van, tele alkeszokkal, és elképzelem ahogy ott ül besavanyodva....lol
remélem mikor a gyereket kivontatták a kocsmából, köszönésként még elordította magát, hogy PÍÍÍÍPPPPAAAAAAA

cyd 2011.06.24. 10:42:52

@Dövan: a link alapján azt hittem, hogy sf filmekből vannak mindenféle idegen lények a versenyzők között, végülis nagyot nem tévedtem

Muha 2011.06.24. 10:43:38

@Nathan D'Xantine: Ugyanmár. Két sör két rövid, máris jó lesz.
Szerintem sok közülük fasza, kiéhezett kis BTKs lehet.
Ingyér van baszod! :D

LyukasBogrács 2011.06.24. 10:43:57

Mai vilagban.... Fujj de modoros.
Milyen szerencse, hogy te ilyen jol ismered az illemet. Foleg azt a reszet, amelyik masokra (esetunkben a ferfiakra) vonatkozik.
Tipikus.

Kovács Tomi 2011.06.24. 10:44:26

@Nathan D'Xantine: Aztán véletlenül oda ül valami nálamnál empatikusabb tag aki még ittas is és azt lehúzza...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 10:44:50

@Rebelde: Ezzel kezdtem:
"Nathan D'Xantine 2011.06.24. 09:13:56
@Kata1987: Hm. Anno ennél lényegesen kevesbbért is párbajoztak."

De nem érdekes... :-)

Kovács Tomi 2011.06.24. 10:45:50

@Muha: Azért vannak köztük koncepcióhibásak...:))) (én így hívom a ronda nőket).

dr. gernika 2011.06.24. 10:46:00

@Dövan: Fricisedsz. :)
@Nard: Először megijedtem, hogy nem az égőcserét fogod elmesélni. :D
@cyd: Natessék, már te is kezded. :P Eleinte tiltakoztam, de hasztalan volt. :)

Müller őrmester 2011.06.24. 10:46:06

Hahaha! Egy szép nő, nem biztos, hogy buta. Egy okos nő nem biztos, hogy vonzó mentálisan. Mi a lófaszért várja el egy nő, hogy verekedjenek érte? Ha nem kinálja fel a pináját, mégis mit vár? Ha felkinálja, mégis mit vár?
Megfeleő helyekre kell járni és nincs negatív élmény.

michaela77 2011.06.24. 10:47:18

Hát ma volt a napja, hogy meguntam.
Kolléganő ismét cseresznyét eszik, mag kiköp tenyérbe, aztán letesz tányérra, két tenyér összedörzsölése, hogy mindenhová jusson a nyálból, aztán meg asztalon lévő dolgok fogdosása.
Úgyhogy szóltam: "ne haragudj, de nem lehetne, hogy ezeket a gyümölcsöket a konyhában eszed meg, majd kezet mosol és utána jössz az asztalodhoz? napok óta azt nézem, ahogy eszel, tenyeredbe köpködsz, ujjat nyalogatsz, majd összefogdosol mindent. nem tudnám megmondani hányszor töröltem már meg a telefont, hogy telefonálni tudjak úgy, hogy ne kelljen a nyáladban nyúlkálni."
Szem elkerekedik, dehát én nem is fogdosok semmit. "dehogynem, kb. mindent az asztalon." Jó, persze, mondja orrát felhúzva, akkor majd nem itt fogom enni.
No, jövő héten szabin leszek, addig kiduzzoghatja magát. Bár ha jól sejtem jövő héten olyanokat fog itt rólam mondani, amíg nem vagyok itt, hogy minden leszek, csak jó ember nem, mire visszajövök:)
Mindenesetre jólesett...

Tegnap délután szóltam a kuglóf miatt is: "nem kéne esetleg hazavinni a kuglófot a hátad mögül mielőtt megrohad, ha már nem adtál belőle senkinek?" Elvörösödik, azt mondja a héten még minden nap volt ebéd után valami édesség. Mondom jah, ez egyrészt nem igaz, másrészt múlt héten sem adtál belőle senkinek. Még nagyobb elvörösödés, én elindultam haza, a kuglóf még ma reggel is figyel van az ablakban.
Nem érdemes ezeknek beszélni...

De most felvonult panaszkodni a másik kolléganőnek, eheh:)

Vision 2011.06.24. 10:48:04

Nem hiszem, hogy a szépség, és az intelligencia között bármilyen összefüggés is lenne. Épp ezért lényegtelen, hogy a posztoló hogy néz ki, egyértelműen kiderült, hogy agyhalott.

Egy putrikocsmában (Zp vót-e?) elkezdeni jajongani a részegek miatt nem vall sikeres emberre. A 3+2 felállás még tartható, de itt már 5+2 lett, és az azért triviális, hogy a kan társaság mindig kapható egy kis hímsovinizmusra. Már csak brahiból is, még ha a tagok nagy része nem is azonosul az ott elhangzottakkal, azért helyesel, mert.

Azon felháborodni, hogy hozzád mert szólni.. hát, ha az angol királynő lennél, akkor megérteném a dolgot (akkor sem), de te inkább valami lepukkant bölcsész lehetsz, ha nem inkább modoros szakmunkás. A kézreülés meg simán csak véletlen, vagy mit gondoltál, ezzel akar udvarolni? Ha nem tetszik a szitu, akkor le lehet lépni, ne feledd, hogy ti pofátlankodtatok oda!

"A társaságunkba tartozó három remek lovag mindent látott, de nem tett semmit…"

Jah, egyébként agybajt kapok azoktól a pics@któl, akik ilyenkor elvárnák, hogy a faszik régimódi gentlemanek legyenek, és védelmezzék őket, de azért ők lazán isszák a prosztó sört, meg részegen fetrengenek. Ha egyenjogúság van, akkor mind2 oldalon érvényesüljön, baszod! Talán te sem tűntél akkora királylánynak korsóval a kezedben!

"A mai világban egy nő nem várhatja el egy pasitól (pláne 3-tól), még ha nem is a barátnője, azt, hogy kiálljon érte? Úgy látszik, nem."

Hmm, érdekes, neked nem tetszett a hímsoviniszta általánosítás, de te azért lazán leírtad az összes faszit ezzel a mondattal.

"Ja, és még mindig divat a részegen udvarlás, mert akkor van bátorság megszólítani egy nőt." - ez nem divat kérdése, mindig is voltak ilyen arcok, és mindig is lesznek!

Muha 2011.06.24. 10:48:21

@Kovács Tomi: Én se mindet vinném, de akad, akinek fizetnék egy italt, aztán meglátjuk. Ha jó, jó, ha nem, akkor meg ennyi. volt már rosszabb is. :D

tuono 2011.06.24. 10:49:02

Tehát a delikvens lement egy szórakozóhelyre, ahol voltak ittas emberek. LOL Járjál könyvtárba, ott nincsenek. (jelen esetben a könyvtár nem egyenlő a kocsmával) :)
Az idézett párbeszédek alapján végtelenül merev embernek tűnsz... és vmi felsőbbrendű szépségnek képzeled magad.
Nézz magadba, szerintem hiányzik neked egy kiadós sex! :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 10:49:31

@Muha: Igaz. Igaz...

@Kovács Tomi: Akkor végül mindenki jól jár...

Kovács Tomi 2011.06.24. 10:49:39

@michaela77: Az első paraszt, de hatalmas. A kuglófos meg szimplán gyökér... És megint akkor írtál olyan sztorit ami nem túl gusztusos, amikor én kajáltam... Tegnap is, ma is.:)

Démonmac1 2011.06.24. 10:50:16

@Nathan D'Xantine: Nem is menteni akarom, tuskók voltak.
A részeg is, mag a társaságban lévő muki is, mert neki megvédenie kellett volna titeket... nem a részeggel "haverkodni":)

Muha 2011.06.24. 10:50:34

@michaela77: Nem akarok a kollégád lenni. :D

michaela77 2011.06.24. 10:51:49

@Muha: :D Én sem a tiéd, akkor ez már valami kölcsönös érzelemféleség?:))

Kovács Tomi 2011.06.24. 10:52:08

@Muha: Na jó egy kettő vállalható lenne egy ilyen koncepcióra.:))

Muha 2011.06.24. 10:53:42

@michaela77: :D hehe, aham, az.
Mint a filmekben a rendőrnő meg a rendőr, akik kényszerből összekerülnek, de utálják egymást. :D

Démonmac1 2011.06.24. 10:56:04

titeket, ehhe.
na nemugy

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 10:56:29

@Vision: Khm. Miből gondolod, hogy régen nem ittak a nők?
Hogy mást ne mondjak a krónikák szerint Sarolt(Géza felesége, István anyja) simán versenyt ivott bármilyen férfival...

Az meg a legfárasztóbb hülye duma, hogy egyenjogúság van, védje meg magát. Persze jól jön minden gyáva szar alaknak...

Rebelde 2011.06.24. 10:57:21

@Nathan D'Xantine:

valóban nem érdekes, mivel ez így önmagában állt így keveset mond, hiába reagáltál valaki más kommentjére

figyi lényegtelen, látom, hogy nem tartod lovagnak a fiúkat:)

ati2 2011.06.24. 10:57:32

@Kovács Tomi:
1. Harmadjára szólj a tűzkérőnek, hogy térdeljen már le, ha ennyire akarja. Legalább látsz is utána, haza kísérni se kell.
2. Ha okoskodik a zsákot a csaja fejére húzod, esetleg mindkettőére :)

blah 2011.06.24. 10:58:25

Kedves posztíró! Ez egy nevetséges történet. Számomra csak az derült ki, hogy nem elég, hogy nem vagy szép de még buta is vagy...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 10:58:52

@Kovács Tomi: Miért? Te lelépsz. Öröm.
Neki fizet az ittas M.Patikus. Bódottá!
M.Patikus kiéli Pátiáját. Öjömbódottá!

Tökéletes este!

G.kommenter 2011.06.24. 10:59:43

Engem ez fogott meg: "5 perc múlva megbántam, hogy odaültünk, mert az egyik fiú máris feljogosítva érezte magát, hogy beszélgessen velem."
Jellemző. Azt képzeli, hogy kommunikáció nélkül is mindenki úgy viselkedik ahogy ő szeretné. Persze a "szép" csajoknak ez könnyeben megy, de jellemzően ezért élnek ezek a közhelyek.
Társkeresőn az ilyenek írják be a profiljukba, hogy csak egy náluk 2 kategóriával jobb pasi jöhet szóba.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:00:43

@Rebelde: Azé' mondom, hogy nem érdekes! :-)

Egyébként senki nem tartotta őket lovagnak. A nézetek azon a ponton ágaztak el, hogy kellene-e annak lenniük. ;-)

michaela77 2011.06.24. 11:01:32

@Muha: vigyázz, mert az igazi blokbaszterekben egymásba szerelmesednek, az meg olyan undi, fujj:)

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:02:02

@Nathan D'Xantine: Mert szerintem a csaj csak lehúzza a m.patikust mikor a lényegre kerülne a sor mondjuk a wc-ben még le se nyeli..

@ati2: Egyszerű ám praktikus módszerek.:)

Szöszi 28 2011.06.24. 11:02:18

@Muha: Na! Már féltem, hogy az összes csajt leszarozzátok, amikor szerintem vannak köztük csinosak is:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:02:30

@G.kommenter: Hm... rutintalan vagyok. Mennyit ér egy kategória?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.24. 11:02:49

tényleg igen csúnya lány lehetsz posztoló,ha előtted ezt így lefuttatták. és valószínűleg igen agyatlan is lehetsz, ha nem tudtál visszavágni a beszólásokra.

másrészt nem tudom, ki ,hogy van vele, de én olyanokkal nem ülök be iszogatni, akiket ennyire nem ismerek, mint te a három, társaságotokban lévő pasit.

és valamiért velem sosem történt meg,hogy vadidegen pasik beleharaptak a nyakamba.
egyszerűen tán azért, mert nem teremtettem olyan helyzetet,hogy ez megtörténhessen.

tini vagy még. lovagok valóban nincsenek, de pont az ilyen lányok miatt, mint te.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:03:25

@Kovács Tomi: Nemá! Csak nem lehet ilyen? És akkor mi? Ráköpi a Patikus nacijára?

Muha 2011.06.24. 11:04:17

@G.kommenter:

eccer muha így csinált, mikor ugyanígy közös asztal volt ilyen lányfélékkel, aztán még mosolyogtak is:
-Szia, hogy hívnak?
-Téged az mit érdekel?

vagy valami ilyesmi. nem emlékszem pontosan, mert az agyam megszépíti az emlékeket, és itt a mondatot törölte, hogy tudjak nyugodtan aludni.

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:05:30

@Nathan D'Xantine: No, még a finish előtt kiveszi és szépen bele csorgatja a wc csészébe a patikust...

Muha 2011.06.24. 11:05:57

@michaela77: Jó, hogy te is így gondolod. Azért arra vigyázzunk, mert még nem tudnánk felelősségteljesen eldönteni és megfontolni, hogy mit is teszünk valójában. :DDD

@Kata1987: Persze, hogy vannak. Sőt, nem is egy. Ráadásul egy kic kozmetikával szerintem egész jó csajt is lehetne faragni némelyikből. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:06:05

@Alfonzina: "lovagok valóban nincsenek, de pont az ilyen lányok miatt, mint te."
Ööööö... A kettő közt nem látok összefüggést...
Valaki vagy "lovag" vagy nem. Ez független a nőkben fellelhető vagy fel nem lelhető erényektől.

(Amúgy nem jó szó a lovag, csupán figyelmes pasi kellene ide.)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 11:08:02

@Muha:

Nyöhhö! Én kiszúrtam :) Akit a lárvaarcú pszichoboy várt a pszichoraffaelloval, miközben te és a leány lángos majszoltatok? :)

ZBR 2011.06.24. 11:08:08

Engem személy szerint felbasz, hogy a kis hölgynek nem tetszik, hogy a férfiak rossz véleménnyel vannak a nőkről. Ha ugyanis a hölgy nem egy buta p***a lenne, akkor tudná, hogy valószínűleg azért beszélnek így a srácok, mert valahol, valamilyen lány rohadtul megbántotta már őket. Egyébként szembe is lehet szállni ám velük. Lehet hozni a közös ismerősöket ellenpéldának, lehet érvelni, sőt lehet férfiakra is beszólni. Igazából a buta nők szokása, hogy felfújják magukat, mint egy pulyka, ahelyett, hogy tennének az ellen, ami nem tetszik nekik.

Továbbá, azt hiszem, 2011-ben ideje lenne a nőknek is szembenézniük azokkal a sztereoptípiákkal, amik véletlenül nagy többségükre jellemzőek is. Kilométeres magasságban hordja az orrát, az ő jelenlétében ÁLTALÁNOSSÁGÁBAN sem lehet ám a nőkről egy rossz szót sem szólni.

2011, szólásszabadság van! Ha a férfiak verbálisan akarják alázni a nőket, megtehetik. Ő meg max. leléphet, ha nem tetszik.

Elég vicces, hogy a nőkre vigyázunk, meg jajj, sír szegény, jajj de bunkó volt a pasija, vígasztaljuk meg, sírjon a vállamon, meg feminizmus, meg minden... Amikor egy férfinak baja van és véletlenül merészel ennek hangot is adni, akkor az vagy visszataszító rinyálás, vagy hímsoviniszta maszlag. Aztán ugyanez a lány összejön egy totális idiótával, aki kemény csávó és nem mond ilyeneket. Csoda, hogy beszélni tud ugyanis, mert annyira tirpák. Majd a hölgyet feleségeként verbálisan és fizikailag is fogja inzultálni és a hölgy pedig csodálkozni fog erősen.

cyd 2011.06.24. 11:09:01

@michaela77: ahelyett, hogy csak érzelem nélküli szexkapcsolatot létesítenenének. hülyék ezek a zamerikaiak

dr. gernika 2011.06.24. 11:09:36

@tuli _: Én már kerültem amiatt is majdnem bajba, hogy az élhetetlen barátnőmet akartam védeni. Odajött a társaságunkhoz (3 lány 1 fiú) egy saturészeg ogre és nekiállt a csajnak udvarolni. Annak kellemetlen volt, de kedvesen-udvariasan válaszolgatott. Ezt a félember biztatásnak vette és el nem takarodott volna, pedig a pultnál ülő haverja, vágta mi a szitu. Némi pofavágás után én kezdtem el beszólogatni neki, hogy vegye már észre magát, hogy nem kívánatos itt a jelenléte. Az idegbe jött, mondjuk bántani nem akart, de én lettem a hüpi aki ugye olyanba üti az orrát, ami nem az ő dolga. Ja, mert a közös társalgás, amit ő elrontott, engem nem érintett ugye. Erre meglepve azt tapasztaltam, hogy a társaságunkban lévő fiú elkezdi szép szavakkal leszerelni, már majdhogynem egy követ fújva, jópofizva megállapodtak abban, hogy nem is érdemes velem foglalkozni, hiszen "csak" nő vagyok. Valahogy a haverja elvitte onnan később. Én elhűlve néztem a haverunkra, mire az közölte velem, hogy az ilyen állatok, ha felcukkolom őket, nem engem fognak megverni, hanem a velem lévő pasit, azaz őt. Erre nem is gondoltam.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 11:10:14

@Nathan D'Xantine:
biztos ettől vagyok én is olyan tájékozott (not!) :)

@Kovács Tomi:
akkor férfineműekkel (bocs, nem tudtam az irányultságodat)

Muha 2011.06.24. 11:10:17

Muha se lovag.
Ha van söröm, mit bánom én, hogy mit csinálnak a lányok.
Ráadásul gondolatolvasó se vagyok.
Ha azt látnám hogy beszélgetnek, mert harapdálják egymás nyakát, aszinném, jól elvannak.

de legközelebb majd odamegyek egy párhoz, akik szépen táncolnak meg csókolóznak, hogy
-Hé faszikám! Veszed le a mocskos kezedet a csajodról!!!!

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:12:01

@Zsit (nyau és rémizé): Azokkal főleg nem, mondom van csajom tehát, itt bukik meg az ismerkedés.:)

Muha 2011.06.24. 11:12:54

@Nard: Jah. Nem semmi este volt. :D

michaela77 2011.06.24. 11:12:58

@Muha: @cyd: szerintem a szexkapcsolat is fujj. Abban csak elfárad meg leizzad az ember, francnak kell ez.
Az igazi élet, amikor a reggeli napfelkeltének örülsz, meg az esti naplementének, meg a darazsak döngicsélésének és a kismadárkák csiripelésének. És ezt megosztod azzal, akit szeretsz. Ez olyan szép, hogy ha lefesteném, lefolyna a vászonról.

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:13:14

@Kovács Tomi: A sör a lényeg az egészben, ha az van bármi történhet.:) Ha az nincs akkor meg szerezni kell de kurva gyorsan.:)

blah 2011.06.24. 11:15:22

@ZBR: jól szoltál testvér :)

Muha 2011.06.24. 11:15:26

@Kovács Tomi: mi akár barátok is lehetnénk. :D

Vision 2011.06.24. 11:15:33

@Nathan D'Xantine: De ő nem is várta el, hogy ilyen szituban védelmezve legyen. Olvasd el még egyszer a hsz-t, az egyoldalúsággal van bajom. Ennek pedig semmi köze a gyávasághoz, egyszerűen egy trampli picsa miatt nem vagyok hajlandó konfrontálódni senkivel.

Muha 2011.06.24. 11:16:24

@michaela77: jah, francnak a szex!!!!
ezért is vagyok még szűz. nem használati tárgy az én testem, heee! :D

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:16:26

@Muha: A sörnek nagyon nagy közösségkovácsoló ereje van.:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:17:03

@ZBR: "...azért beszélnek így a srácok, mert valahol, valamilyen lány rohadtul megbántotta már őket."

Részvétem.

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:17:40

@michaela77: Tegnap láttam egy nekem nagyon tetsző csajt, szép volt kellemes vizuális élmény úgy kb 4 méterre ült tőlem..:)

Peetee 2011.06.24. 11:19:21

A posztoló valószínűleg ahhoz a kis réteghez tartozik, akik megtalálták a "középutat".
A srácok a társaságban tényleg nem megfelelő don viselkedtek; sem a részegek, sem a kísérő "úriemberek".

Ettől függetlenül az általuk elmondottak nagy részével egyetértek.
A cég, ahol dolgozom, kb. 40fős ,ebből 36nő, amiből 30an 22-32év közöttiek. Szépek ,csinosak, izlésesen öltözködnek minden munkanap. Ellenben a továbbképzésünk reggelén (nem volt előtte éjszakai mulatozás: ír kocsma 1-2 sör, kb. éjfélig) sokkot kaptam. Smink nélkül, kisnadrágban-polóban nem ugyanazok a nők ültek körülöttem, mint akik az irodában.
Mi, férfiak sem vagyunk ugyanazok reggel kócosan, kisgatyában, borostásan, mint délután ingben és nyakkendőben. De ekkora kontraszt még a legénybúcsú hajnal / esküvői nászmenet között sincs!!!

És igen, sok-sok nő a pénzre hajt, lehet egy csávó akármilyen ronda; ha 1 BMW/Merci kulcs van az asztalon a diszkóban, 1órán belül lesz aki leül hozzá ismerkedni. MEG SEM KELL MOZDULNIA.
Ellenben, ha egy nagyon elegáns, bizalomgerjesztő, kedves és sármos fiú kezd ismerkedni, valószínűleg első alkalommal kap egy telefonszámot, és majd azután, ha voltak kávézni, sütizini, és állatkertben is, akkor elcsattanhat az első csók...ha közben kiderült,h mindezt tudta gond nélkül finanszírozni! Pénzközpontúvá vált a párválasztás; és ebben a fiúk is hibásak, mert mindent megtesznek a "megfelelő kiszolgálás" érdekében. Ebből lett a sok-sok műmájer: 1db huszonezres DG póló, meg 1300Ft a zsebben egész estére.

"A szép nők többnyire buták."
Ez sztereotípia. Rengeteg sok ellenpélda van rá, sok-sok nagyon szép nőt ismerek, akiknek nagyon vág az eszük, és van nagyon sok ostoba buta szép nő is. Ellenben a csúnya lányok is lehetnek műveltek és ostoba fruskák is.

cyd 2011.06.24. 11:20:33

@michaela77: "...elfárad meg leizzad az ember..."
ezesetben tudom ajánlani a hűtőkamrát, amiben csak fekszel a lovag meg dolgozik, ó mily romi a lógó féldisznók között...

"...ha lefesteném, lefolyna a vászonról"
tartsd vízszintesen, majd kezeld hajszárítóval, míg megszárad

mai napi Praktikus tanácsok rovatunkat olvashatták

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 11:21:17

@Kovács Tomi:
jézusisten
a kérdés teoretikus volt
De akkor úgy látszik, a mostani nő is úgy pottyant be kulcslyukon keresztül az öledbe.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 11:21:49

@Zsit (nyau és rémizé):

Az után az eset után már nem tudok ugyanúgy nézni a raffaellora! :) A drámaian csepegő lángosra se! :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:22:11

@Vision: Erre nem tér ki a krónikás.
Viszont kísérete ugye volt. Ez tudható.

Trampli picsa miatt?
Értem. Egy kérdés merül csak fel:
Mit keres a "társaságodban" egy trampli picsa?
Ne feledd ez a három pasiszerű izé elment ama három trampli picsával szórakozni. Együtt.
Ennyit az egyoldalúságról...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.24. 11:22:24

@Nathan D'Xantine: eleve olyannal nem ülök be sörözni és nem haverkodom, aki ennyire lesújtó véleménnyel van a nőkről.

nyilván olyanokat vonzunk be, akiket megérdemlünk...sajnos.

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:23:10

@Zsit (nyau és rémizé): Nem nem, de ez egy rohadt hosszú történet.:)

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:24:16

@Nathan D'Xantine: Mondom, szerintem teszt lett volna a csajok részéről... Csak bukott az egész.

michaela77 2011.06.24. 11:24:48

@Kovács Tomi: ugye milyen szép az élet?:) Minek ebbe szerelem meg szex:D

Szöszi 28 2011.06.24. 11:24:51

@michaela77: Ja, fúj:D Bár ebben nem értek egyet veled:D

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:26:49

@michaela77: Japp, de nem volt egyedül, én sem voltam egyedül, maradt a vizuális élvezet napszemüveg mögül.:))

Vision 2011.06.24. 11:28:53

@Nathan D'Xantine: Az én társaságomban semmit, a három pasi meg lehetett friss ismerős is, vagy simán csak nem érdekelte őket ez a körülmény. Épp emiatt nem is viselkedtek lovagiasan. Nyilván nem akartak a csajoktól semmit, akkor meg a trampliság nem kizáró ok.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:29:41

@Kovács Tomi: Értem én. De mivel elég hamar bukott, ezért kár volt kivárni a végkifejletet.
Vagy ha direkt volt, utána nem kellene nyávogni.
De szerintem csak bénák voltak.

Jerky_Master 2011.06.24. 11:30:32

sötétben kekszelni?! akkor hogy látom a nőt, akitől feláll a bránerem?

a "szép nők" (ki a szép és kinek? ez relatív) akkor tahó pitschák, ha tudják magukról, hogy szépek, és mindenki rá is játszik erre: folyton kapják a bókokat, elismerést, kitüntetést, mindent. Fennhordják az orrát a szép-tahó pitscha, majd a legjobb ajánlatot próbálja levenni a polcról. A legjobb ajánlat / party rendszerint egy fuxos kigyúrt béemvés tahó, akinek csak pár menetre kell, esetleg alaibiből néhány hónapra. A szép-tahó pitscha aztán ott áll 35 évesen egyszál egyedül, már a kutyának sem kell, mert a normális, korban hozzá illő pasik addigra mind elkeltek. Vagy valamikor megkötött a gipsz egy férfitahótól, és 1 gyerekkel szingli, és ez úgy is marad.

vemalsar · http://freealternativegames.blogspot.com/ 2011.06.24. 11:31:38

Lehet hogy nem az összes férfi tapló, hanem rossz volt a társaság akivel elindultak a hölgyek? A barátait mindenki maga válogatja. Amúgy meg a pasik nem figyelmesek, ellenben a férfiak igen.

Vision 2011.06.24. 11:31:49

@Vision: Hmm, kicsit félreérthető voltam. Szóval, attól, hogy nem akartak a csajoktól semmit, még viselkedhettek volna lovagiasan, ha azok is normálisak. A posztoló viszont eléggé agyhalottnak tűnik, gondolom ez feltűnt a fasziknak is.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:32:04

@Vision: Nagyon gyenge mentség.
Ez esetben nem megyek el velük. Ha meg elmegyek, akkor tudomásul veszek bizonyos kötelezettségeket.
Amik mondjuk a velem azonos neműekkel is fennállnak.
Pl. Ha meg akarják verni a haveromat azt se a fal mellől nézem végig.
Kivéve persze, ha rongy alak vagyok.

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:32:34

@Nathan D'Xantine: Mivel bukott így, valószínű a csajok úgy döntöttek, hogy majd a lovagi torna lesz az újabb teszt, de az is bukó, minden bukó, összefoglalva hülye picsák leakarták tesztelni a pasijelölteket de elbaszták és még fel is vannak háborodva.. Szánalmas.:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.06.24. 11:32:35

ohayio gozaimasu,

csak a címig jutottam. nagy uborkaszezon lehet, ha ilyen általánosító, semmit mondó posztok is felkerülnek a blogra.....

Tomato Tomi 2011.06.24. 11:32:57

Posztoló azért ügyesen válogatja meg a barátait :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:34:03

@Vision: Ok. Így más kicsit.
Ezesetben csak annyit fűzök hozzá, hogy a lovagiasság nem függ a nők normalitásától.
Ráadásul a csajok a jelek szerint nem bunkók, vagy idióták voltak, csak bénák egy verbális párbajhoz.

Muha 2011.06.24. 11:34:34

Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták.

:D

Szerintem legyen ................. SZÉP!

Vision 2011.06.24. 11:36:04

@Nathan D'Xantine: Itt szó sem volt verésről! Én sem arról beszéltem, ne mosd össze a dolgokat! A csaj nem szólt egy rossz szót sem, egészen a nyakcsókig.

michaela77 2011.06.24. 11:37:12

Mini pszichológiai tesztet végeztem a munkahelyemen.
Mindig kimaradok az ilyen egymás közötti ármánykodásból, senkinek nem mondok semmit senkiről.
Múlt héten és a héten azonban direkt mindenkinek elcsepegtettem valami infót a másikról, ha mást nem annyit, hogy engem mi idegesít benne. És a mai nappal visszajutott hozzám az utolsó morzsa is, minden végigment mindenkin:))
Na, ez a női kollektíva. Nem kell csodálkozni, hogy inkább szeretek egyedül lenni.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 11:38:20

@Nard:
szerencse, hogy a sztorit csak hallottam :) (a raffaellot amúgy sem kedvelem, most már értem, miért :D)

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:39:07

@michaela77: Ugye most nem csodálkozol?:)))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:39:54

@Vision: Védelemről van szó. Ami nyilván egy hímnemű barátnál picit máshol húzódik mint egy nőneműnél. Bár ami azt illeti a haveromat én megpróbálnám kihúzni egy olyan kínos szituból is, mint a félrészeg Debella támadása...

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 11:40:23

@Peetee:
"nagyon elegáns, bizalomgerjesztő, kedves és sármos fiú"
hmmm.... kitalálom: ez te vagy?

@Kovács Tomi:
aham
akkor balalajkázott az erkélyed alatt és halált megvető bátorsággal Pókemberként kúszott fel a nyolcadikig hozzád, hogy karjaidba omolhasson :)

Vision 2011.06.24. 11:40:27

@Nathan D'Xantine:

"5 perc múlva megbántam, hogy odaültünk, mert az egyik fiú máris feljogosítva érezte magát, hogy beszélgessen velem." - nem voltak bunkók, meg idióták, csak beképzeltek. :))

michaela77 2011.06.24. 11:41:00

@Kovács Tomi: nem, inkább jól szórakozom rajta:)
Bár kicsit tartok a jövő heti szabitól, ugyanis aki nincs itt, főnökasszonynál mindig az van porondon, a többiek meg lelkesen bólogatnak és szidják a szabin lévő kolléganőt, hogy minél mélyebben benyaljanak a főnökasszonynak.
Ilyen körülmények között egy hétig nem itt lenni... Hát, lehet mire jönnék vissza, már nem lesz hová:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:41:09

@michaela77: És ehhez teszt kellett?

Egyébként egy percig ne hidd, hogy a pasik közt ugyanez a lánc nem futna végig.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:42:12

@Vision: Igen. De az nem bűn.
És nem menti a kíséretet. Továbbra sem.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.06.24. 11:42:43

ehhez a poszthoz MP kellene...

de mondhatnám azt is, hogy: "ehhez a munkához puska kellett volna!"

Muha 2011.06.24. 11:43:02

@Nathan D'Xantine: Azért ebben nem vagyok biztos, mert a férfiak sokkal jobbak mint a nők. minden tekintetben. :D

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:43:12

@Zsit (nyau és rémizé): Semmi ilyesmi.:) A megismerkedésünk után hónapokig úgy gondoltam it's only barátság.. Aztán egy este egy bulin valaki megcsókolt valakit (ez mai napig nem tiszázott, hogy én kezdtem vagy Ő) és onnan kezdve ugye barátok nem smárolnak stb..:)

tuli _ 2011.06.24. 11:44:10

@michaela77: valószínűleg téged sem bírnak, ezért adhatták tovább :)
egyébként szemernyivel sem különb a férfiak társasága, ők is pletykásak, csak máshogy. eddig hiába maradtál ki az intrikákból, most bebizonyítottad, hogy te sem vagy más. magyarázhatod, hogy ez csak teszt volt.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:45:13

@Kovács Tomi: még a végén kihozod, hogy bérrészegeket fogadtak fel! :-)

Amúgy persze. Bukó az udvarló, bukó a két csaj, bukó a három paculák.
Ha valakire nem lehet panasz az az (asztalra)bukó srác!

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:45:21

@michaela77: Ez tipikus, de annyira. Mindig azt fikázzák aki nincs jelen, és ezerrel megy a seggnyalás..:)

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:46:07

@Nathan D'Xantine: Dehogy, csak egyszerűen az egész terv elvolt baszva az elejétől kezdve..

michaela77 2011.06.24. 11:46:57

@tuli _: ez igaz, szerintem engem sem bírnak, de én úgy látom ez nem szimpátia-függő. Nő másik nőről bármikor tud rosszat mondani:)
Magyarázkodni nem akarok senkinek, nem nagyon érdekel mit gondolnak:)

michaela77 2011.06.24. 11:49:09

@Kovács Tomi: na én seggnyalásban pl. kifejezetten nem vagyok jó. Háta mögött szidjuk a főnökasszonyt, aztán mikor szülinapja jön kérdezik mit vegyünk neki? Mondom szerintem legfőképpen semmit. Névnapra veszünk egymásnak virágot és kész (mondjuk ezzel sem értek egyet, fasza kollektívánál ok, de mikor mindenki utál mindenkit, minek ez a képmutatás?). Francért kellene neki szülinapra venni? Hát ők vesznek. Hát vegyetek. Nekem ez nem fér bele.

Vision 2011.06.24. 11:50:31

@Nathan D'Xantine: Miért, az bűn, ha nem viselkedsz lovagiasan? Hmm...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:51:04

@Muha: Jobbak hát. Nem is kéne nekünk egy hét hozzá... :-D

cyd 2011.06.24. 11:52:10

@michaela77: "Nő másik nőről bármikor tud rosszat mondani:)"
Pontosítsunk: Nő másik személyről bármikor tud rosszat mondani :)

Muha 2011.06.24. 11:52:40

@Kata1987: DE DE!
Csak egy dologra kell odafigyelni. Mégpedig arra, hogy mindig rosszabb nővel legyen összehasonlítva! :D

tuli _ 2011.06.24. 11:53:08

@michaela77: azért már engem is bepanaszoltak többen, hogy nem beszélgetek velük :)
@Kovács Tomi: egyszer sikerült növelnem a népszerűtlenségemet, amikor csoportértekezleten nagy pofával szidták azt, aki nem volt ott. na, akkor szóltam, hogy majd akkor, amikor ő is jelen van :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.24. 11:53:27

@Kovács Tomi: egyébként, ha úgy érzed,hogy akár szólhatna ez a véleményem rólad is, akkor ahhoz nem tudok egyebet hozzáfűzni..

talán csak annyit: ha így érzed, akkor változtass.

Muha 2011.06.24. 11:53:55

@Nathan D'Xantine: :D

@cyd: Pontosítsunk: Nő bármikor tud rosszat mondani :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:53:55

@Vision: Dehogy bűn! Mondta valaki hogy az?

A cserbenhagyásnak persze léteznek büntetőjogi esetei, de ez ugye nyilván nem az volt.

michaela77 2011.06.24. 11:55:04

@tuli _: jajj ezt én is csináltam:) Bár én csak annyit mondtam, hogy amit én el tudok mondani és most elmondtam erről a kolléganőről azt én elmondtam már a szemébe is nem egyszer, mert nem szeretem ezt a háta mögött kibeszélést.
Mire főnökasszony meghökkenve mondta, hogy hát ez nem háta mögött kibeszélés. De hogy akkor mégis mi, azt sajnos nem tudtam meg:))

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:55:22

@michaela77: Teljesen megértelek, abszolút reális amit mondasz, de tudod vannak olyanok akik ilyen köcsög kétszínű szemetek..

@Zsit (nyau és rémizé): Nem, igazából mai napig nem tiszta a dolog, de mikor másnap felébredtem reggel akkor éreztem/tudtam ez már nem barátság..:)

@Alfonzina: Nem szoktam, kinőttem már belőle.:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 11:56:49

@michaela77: Munkahelyi információáramlás!
Belső PR... Meg ilyenek.

michaela77 2011.06.24. 11:57:46

@Kovács Tomi: nekem azzal szokott problémám lenni, hogy jól egyensúlyozzak azon a finom határvonalon. Tudniillik hogy nem akarok nagyképű lenni, meg felülről felsőbbrendűen szemlélni őket, mintha én valami tökéletes lény lennék, de nem akarok sorsközösséget sem vállalni velük, mert egyszerűen másképp látom a világot, mint ők.

Muha 2011.06.24. 11:58:08

Szerintem meg semmi baj sincs a kétszínűekkel.
Nem kell velük megbeszélni bizonyos dolgokat, bizonyos dolgokat meg pont velük kell megbeszélni.
Ennyi.

Kovács Tomi 2011.06.24. 11:59:17

@michaela77: Egy munkahelyen ez rohadt nehéz dolog..

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2011.06.24. 12:00:12

Feljogosítva érezte magát, hogy beszélgessen veled? Miért, te vagy az anyakirálynő, bzmg? Egyszerű pórok nem szólhatnak hozzád kérés nélkül? Súlyosan, rettenetesen sötét vagy.

michaela77 2011.06.24. 12:01:39

@tuli _: engem egyszer behívatott főnökasszony egy új kolléganővel azért, hogy kolléganő panaszkodott, én nem szeretem őt.
Kérdezem ez miben nyilvánul meg, bár igazából ez munkahely, kollégák vagyunk, nem barátok, dehát beszéljük meg, ha ez neki probléma. Hát pl. nem viszem el munkaidő után soha kocsival, csak egy másik kolléganőt.
Akkoriban egy öreg kis tigrám volt, mondom egyrészt az autóm gyakorlatilag kétszemélyes, másrészt nem taxivállalat vagyok, ez nem szimpátia vagy nem szimpátia kérdése, döntsem már el én, kit viszek el.
Hát meg nem segítek neki eleget. Én elmondtam amit tudnia kell, kértem írja le, nem írta. Ugyanazt elmondtam neki háromszor, valóban, negyedszer nem vagyok hajlandó. Főleg azért nem, mert hallom, hogy közben azt mondja, hogy ez neki milyen nagyon jól megy, közben meg nem.
Ezután döbbent csend, főnökasszony megköszönte a részvételt és szépen eljöttünk:)

kacaj hangosan 2011.06.24. 12:01:55

A csaj tényleg szánalmas, mert ahelyett, hogy érvelt volna (valahol valaki írta) ahelyett csak nézett.... oké, lovagiasság elvárását megértem, mindenki szíve mélyén vágyik az óvó védelmező pasira... de! a mai lányok,-tisztelet a kivételnek (mint én :Đ) - nem éppen úgy festenek, mint akik segítségre szorulnak... isznak, dohányoznak, kipakolják amijük van....

egy régi közmondás mindig is igaz marad:

Aki k***nak áll, ne csodálkozzon ha megb***ák

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.24. 12:03:40

@Kovács Tomi: ha magadra vetted, (mert a kérdésedből- "rám gondoltál?"- ez jött le)és esetleg úgy éreznéd,hogy talán ez nem feltétlenül jó neked, arra az esetre írtam,hogy változtass.:)

hogy min és hogyan, azt neked kell érezned, tudnod.:)

Muha 2011.06.24. 12:04:41

@michaela77: Engem sem vittél még el soha az autóddal. Írok is a főnöködnek, hogy te nem szeretsz engem. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 12:05:05

@kacaj hangosan: "isznak, dohányoznak, kipakolják amijük van...."

Ismét jelezném, hogy ez régen se volt másképp.

Ez a "mai lányok" szöveg legalább olyan szánalmas, mint a "mai fiatalok", vagy pl a "mai pasik"...

Kovács Tomi 2011.06.24. 12:05:26

@Alfonzina: Nem vettem magamra, a végén ott a mosolygás tehát csak hülyéskedtem.:)

evko27 2011.06.24. 12:06:02

Miért lenne elvárható, hogy megvédjen bárki is?
A szép nők pedig tényleg buták általában.
A smink pedig tényleg igaz... Sminkelve szépek, de nélküle bűn rondák, általában. Az agyon sminkelt csajok az átlagnál jóval rondábban smink nélkül, sminkkel persze szépnek látszanak.
Jó, az, hogy részegek a pasik, az megint nem jó dolog és ez is igaz, hogy nem így kellene viselkedni, de az összes többi is...
Nem is értem, mit vár el ez a sok beképzelt picsa... Hogy segítsenek rajtuk? Persze, ezt elvárják, de ha odamegy hozzá egy normális pasi (akár ugyanaz, akitől elvárná, hogy megvédje) bókolni, elküldi a francba.. vagy tudomást sem vesz róla, hogy hozzászólt...
Erről ennyit. És aki k...ak áll, tényleg ne csodálkozzon...

A postolónak szerintem kár volt ide írnia, mert csak magát égeti...

dr. gernika 2011.06.24. 12:06:08

@Kovács Tomi: 1. Miért nem kérted el a számát? Impotens vagy-e? :)))
Expasim mesélte, ott volt az esetnél, mikor egy haverjától fesztiválon egy kedves lány kölcsön akarta kérni a pulcsiját, mert fázott. Az meg kedvesen válaszolt, hogy most csak ez az egy van, neki is kell, de másnap hoz majd még egyet!
Ezért és még hasonlókért aggódott komolyan a baráti kör, hogy a fiú vagy meleg, vagy szüzen fog meghalni. Aztán az ő tökét is elkapták, már gyereke is van. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 12:06:16

@Peetee:

DG pólót már csak C típusú állampolgárok hordanak, szóval nem pálya. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.24. 12:06:17

@Kovács Tomi: oké, akkor csak szimplán fel akartad hívni a figyelmemet magadra, vagyis jelezted,hogy itt vagy, figyeljek rád.

értem.:)

kacaj hangosan 2011.06.24. 12:06:30

@Nathan D'Xantine:
Azért tudtak régen is a nők, viszont.... ha elvárja, hogy lovagias legyen vele a pasi, akkor ne viselkedjen úgy mint egy pasi :)

Kovács Tomi 2011.06.24. 12:06:39

@Nathan D'Xantine: Ja, de a kipakolom amim van ismét csak egy közönséges viselkedés..

michaela77 2011.06.24. 12:06:58

@Muha: mostmár csak egy régi kis suzukim van, ráadásul még zöld is, az nem való és nem illik a te határtalanul kimondhatatlanul fenséges személyiségedhez:))))

Szöszi 28 2011.06.24. 12:07:14

@Muha: Háhhááá, imádom a felfogásodat:D

Muha 2011.06.24. 12:10:11

@michaela77: ccc

Kommentelő fiúk!
Milyen lovagok vagytok ti?
Hát nem védetek meg? michaela77 feljogosítva érzi magát, hogy hozzám szóljon! :D

@Kata1987: :D kösz.
Ezért, mivel én vagyok a kitartottad, vendéged vagyok egy sörre. :D

Kovács Tomi 2011.06.24. 12:10:30

@gernika: Mert nem voltam egyedül és a másik sem volt egyedül. Osztán meg mert nem gyüjtök teelfonszámokat, és mert tudom úgyse hívnám fel, mert az sms olcsóbb.:D

A pulcsimat meg barátoknak oda adom simán, de ismeretlen fruskának aki fázik nem, menjen fusson két kört a fesztivál helyszíne körül, rögtön nem fog fázni.:)

@Alfonzina: Nem kell rám figyelni...:)

michaela77 2011.06.24. 12:11:11

@Muha: látod, hogy nem lovagok. Szerintem ne várd meg, míg a nyakadba harapok:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 12:11:31

@Kovács Tomi: Még mindig jobb mint a "kipakolom amim nincs" tip. átverés. :-)
Közönséges... Minden korban mindenki ezt teszi. Domborítja amit fontosnak tart, vagy amit jó csalinak tart. A hatvanas évek minijei, a nyolcvanak évek széttépett farmerjei, a huszas évek szűk cuccai, a reneszánsz keblet nem fedő ruhái...

Van olyan is pl aki emo-s szövegekkel tarol... ;-)

Kovács Tomi 2011.06.24. 12:12:03

@Muha: Nem védelek meg, mert nincs söröm.:D

yerico1 2011.06.24. 12:12:29

A legjellemzőbb, hogy van egy NŐ!!!, és egy PASI!!! Már a mondatban sem egyenrangúak, megvan az eleve alá-fölé rendeltség. Adott egy csaj és egy pasi. Vagy adott egy bige és egy pasi. Esetleg egy tyúk és egy pasi.
Igaz, ez a nő az elején még csak LÁNY, de később átlényegül, felmagasztosul. A három fiú, akik később csak srácok lesznek, hirtelen lovaggá kellene, hogy átminősüljenek. Mivel erre nem vállalkoznak, ezért elbuknak, szegény lánynak hirtelen nővé kell érnie, és egyedül kell megküzdenie a gonosz, mindenre elszánt részeg pasival. Végül sikerrel veszi az akadályt, és a másik lánnyal, akinek szerencséjére nem kellett hirtelen felnőnie, inkább a távozás mezejére lépnek.
Egyébként, ha italozni megy el egy - szende szűz???- leány, akkor miért lepődik meg, ha egy zsúfolt kultúrhelyiségben részeg emberbe fut? Vagy annyira buta, hogy erre nem számított? A részegek meg ritkán visszahúzódó személyek.

Szöszi 28 2011.06.24. 12:13:29

@Muha: Oké, és még a nyakamat is harapdálhatod, garantáltan nem borítom fel a sörödet ijedtemben, és nem szólítom fel a többi pasit, hogy azonnal védjenek meg:D

Muha 2011.06.24. 12:13:35

@michaela77: :D

@Kovács Tomi: Ha valakitől, hát tőlem ne várd, hogy adjak. :D

Kovács Tomi 2011.06.24. 12:14:44

@Nathan D'Xantine: Tény de akkor meg húsbolt feeling az egész... persze, ha mondjuk egy nő szép és ezt kihangsúlyozza az rendben van ízlésesen tálalva jól mutatnak a dolgok, de az ízléstelen mindent ki a kirakatba az nem frankós..

Az emósokat senki sem érti hüpp..:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 12:15:15

@kacaj hangosan: Miért gondolja mindenki, hogy az én viselkedésemet az kell megszabja, hogy miképp viselkednek mások?

Továbbá jelen esetben mi volt a pasis viselkedés?
Hogy nem tudta szóban védeni magát? Vagy mégis mi?

penelope garcia 2011.06.24. 12:15:51

Hm.
No igen.
Először válogassuk meg a haverjainkat.
Aztán válogassuk meg a helyeket, ahová járunk.
Továbbá az asztaltársaságunkat.

De ez még kevés.
Mert fel kell tudni nőni a feladathoz, hogy a "szép, de buta" vs "nem szép, de okos" beszélgetéseket sikkesen kikerüljük. Amennyiben ez nem menne (mert az első három feltételt nem sikerült megoldani), akkor viszont nem szabad kiborulni azon, ha gyanússá válik, hogy téged inkább okosnak néznek, mint szépnek.
Ezen besértődni arra utal, hogy bizony tévednek.
Te tényleg inkább szép szeretnél lenni, mint okos?
És mit tervezel 10-20-50 év múlva csinálni, mikor már egyik sem lehetsz?

Összefoglalva: szerintem gyúrj rá a válogatásra meg az okosságra, és nem lesz több ilyen problémád. :)

Rebelde 2011.06.24. 12:16:10

@Nard:

C típusú állampolgárok:DDDDDD

Kovács Tomi 2011.06.24. 12:16:14

@Zsit (nyau és rémizé): túlzottan is..:DDD

@Muha: Én se adnék Neked..:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 12:16:37

@Kovács Tomi: Húsbolt? Lehet. És úgy érzed nem az?

kacaj hangosan 2011.06.24. 12:18:05

@Nathan D'Xantine: Nagyban befolyásolja a viselkedésedet a másik viselkedése is.. gondolom nem fogod előreengedni a villamosban azt a lányt, aki az orrod elé hányt még öt perccel előtte, trágár, a fél melle kilóg, a pia azé ott van a kezében, a cigi a szájában, s azt se tudja hol van...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 12:20:22

@kacaj hangosan: Tévedsz! Az ilyet tutira előreengedem!
Ki a franc szereti, ha a hátára hánynak?

Muha 2011.06.24. 12:21:19

@kacaj hangosan: én előre engedném. úgy is mondhatnám, akkor legalább szem előtt van, és nem kell félnem, hogy hátba hány! :D

Kovács Tomi 2011.06.24. 12:23:02

@Nathan D'Xantine: Iszonyat vékony szerintem a határvonal.. ÉS ahogy látom az utcákon a nőket nagyon kevésnek sikerül eltalálni jól az arányokat.. Asszem itt jön be a képbe a stílus, ha egy Nőnek van stílusa és igényes akkor képes igényesen találni magát stílusosan öltözni és olyan darabokat felvenni amiből nem látszik minden de mégis maga az öltözködés a ruhák sejtik engedni a dolgokat. Míg, ha egy Nőnek sajnos kevésbé van stílusa akkor sajnos képes átesni a ló azon oldalára, hogy kirakunk a kirakatba mindent... Öööö.... érzék... Megvan ezt kerestem, kell egy fajta stílusérzék ahhoz miként mutatja meg magát egy Nő!

Muha 2011.06.24. 12:24:32

@Zsit (nyau és rémizé): aha. itt ülünk a kempinskibe és kommentelgetünk.
Persze foglaltunk asztalt, nehogy valami részegek mellé kelljen leülni és beszélgetni. :D

Muha 2011.06.24. 12:25:43

@kacaj hangosan: szerintem csak Nathan! :D

Muha 2011.06.24. 12:28:12

@Zsit (nyau és rémizé): Már ő is harap?
Ha kiszívja a nyakam, akkor szakítok. bizisten, mert én olyan vagyok. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 12:29:11

@kacaj hangosan: Na jó! Akkor komolyan!
Tehát. Tételezzük fel hogy udvarias dolog előreengedni a nőket.
Nomármost ha csupán akkor alkalmazom ezt amikor egy elegáns jó seggű nőről van szó, akkor nem udvarias vagyok, hanem egy kanos fickó, aki jól szemügyre venné ama segget.
Tehát ha udvarias vagyok, és udvariasság előreengedni a nőt, akkor ez érvényes a ronda félrészeg picsára is.
Merthogy ő is, nő. És az udvariasság nem a jóseggű nett csajoknak jár.

Hm?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 12:30:54

@Kovács Tomi: Persze. Izlés és hasonlók. A többségnek ninics ilyenje. Sajnos az enyém se túl fényes állítólag.
Ha ízlés nincs akkor csúszunk a husiboltba. Ez van.

Muha 2011.06.24. 12:31:13

@Nathan D'Xantine: Szerintem az illem a szépségről szól. Az megy elől, aki szebb. Tehát ha jó a csaj, előreengedem és megnézem a seggét. Ha csúnya? Nézegesse ő az enyémet. :D

kacaj hangosan 2011.06.24. 12:32:15

@Nathan D'Xantine: Hát nem tom... normális esetben alap, hogy előre kéne engedni a hölgyeket... deee... ha valaki úgy viselkedik mint egy állat, akkor, szerintem az egy állat...

Anyukám mindig úúúgy moooondta (ha rossz voltam :Đ), hogy egy lány nem csinál ilyet!!!

Tehát aki rossz :D az nem lány :D

kacaj hangosan 2011.06.24. 12:32:57

@Muha: mondom hogy hülye vagy :D (de ez tőlem bók ;) )

Sárga Király 2011.06.24. 12:33:08

"mert az egyik fiú máris feljogosítva érezte magát, hogy beszélgessen velem." Nem semmi. Mit képzelnek egyesek. Bezzeg az udvarias szőke herceg, aki a kocsmában is józan, és engedélyt kér, hogy rád nézhessen - ő nem tenne ilyent Kár, hogy nem is fogsz vele találkozni soha.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 12:34:18

@kacaj hangosan: Direkt nem azt mondtam, hogy hölgyek. Ugyanis ez már szelektálás.

Az 99%-ban eldönthető ránézésre, hogy valaki nő.

A hölgy kritérium behozatala már meredek. Hogy állapítod meg egy ajtónál állva, hogy az illető hölgy, vagy "csak" luxuskurva?

Bejgli 2011.06.24. 12:34:57

szerintem ez határozottság kérdése is... hamvas tinikoromban én is mukk nélkül tűrtem volna, attól félve, hogy megbántom az illetőt, ha rászólok (hp, tudom). Ma már simán leugatnám

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 12:35:26

@Nathan D'Xantine: @Kovács Tomi:
meg arányérzék
Mert az sem mindegy, hogy mikor mit veszel fel
Na mindegy, ez messzire vezet, hagyjuk!

@Muha:
azt nem tudom, de beszéltetek róla, az biztos
(legrosszabb esetben michaela majd megszöktet előle a zöld szutyukijával :D)

Muha 2011.06.24. 12:35:43

@kacaj hangosan: :)
Ha máshogy gondolnád is bóknak venném.
Múltkor a főnököm is mondott valami ilyet.
Én meg mondtam neki, hogy ezt bóknak veszem.
Azt az arcot látni kellett volna. Cuki volt. :D

Jerky_Master 2011.06.24. 12:36:07

@yerico1: így van, a qrva ne csodálkozzon, ha b@sszák.

@Muha: weheheh, tényleg a seggnézés a legjobb az előreengedésben.:-) vagy amikor zebrán engedem át a sunát, cserébe, fizetségképpen jól, lassan megnézem.

Muha 2011.06.24. 12:37:06

@Zsit (nyau és rémizé): Ja, de akkor meg lehet, hogy feljogosítva érezné magát a társalgásra. :D

Ruhakérdésre egyszerű a válasz. Az a jó ruha, amit az alkalomnak megfelelő nehézséggel lehet levenni. :D

michaela77 2011.06.24. 12:38:16

@Zsit (nyau és rémizé): jóvanna, könnyű a kicsit gúnyolni:DD Ha követtem volna az átlagot, most ülhetnék nyugodtan a kis házamban, valami luxusautóval, elviselve, hogy az exem közben fiatal lányokat hajkurászik:)
Mivel ehhez nem volt kedvem, így most zöld szutyukim van, nah, de legalább az enyém:D Én is jobban szerettem a kis tigrámmal száguldozni, dehát valamit valamiért:DD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 12:38:30

@Bejgli: Jogos. Bár határozatlan ember tényleg ne menjen inni három pasival, mert csúnyán(vagy szépen) megbasszák.
Persze ha ez a cél az más...

Muha 2011.06.24. 12:39:18

@Jerky_Master: vagy például a lépcsőn lefele azért megy a férfi elől, mert reménykedik, hogy ráesik a nő.
Felfele meg csak kellemesebb, ha hátul vagy.
Jó dolog illedelmesnek lenni. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 12:39:47

@Zsit (nyau és rémizé): Úgy érzed elvennénk a teret azoktól, akik alig várják, hogy a posztot elemezzék?

Kovács Tomi 2011.06.24. 12:42:01

Na kaptok egy zenét tőlem, mert melóznom is kéne...

www.youtube.com/watch?v=PMAB3r6EjcM

Phátyol Ferenc 2011.06.24. 12:42:53

nővel kocsmába? bazmeg már sehol se lehet nyugta az embernek?!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 12:43:07

@Muha: Cuki arcú főnök? Hm. Szerintem képzavar...

ati2 2011.06.24. 12:43:28

@kacaj hangosan: Pont azért kell előre engedni az ilyen csajt, hogy hátba ne hányjon :)
A többit meg udvariasságból...

takingsider 2011.06.24. 12:43:31

Megint egy nagyívű poszt, ehhez képest:
- Alap, hogy nincs összefügés szépség és észbéli képességek közt, hacsak két dolog nem, az egyik ismert, a kiscsaj jól néz ki, rajonganak érte korán, és elhiszi, higy ez nagyjából elég is lezs neki, s nem kell magát palléroznia. A másik, kevésbé ismert/hangoztatott tény: az okos nőknek van eszük ahhoz is, hogyan hozzák ki magukból külsőleg a maximumot, nem hivalkodva, és erre egyre inkább van igény is a körükben.
- Az még nem volt nővel sötétben sem meg máshogy sem, aki azt mondja, hogy a sötétben mindegy, milyen egy nő teste.
- Az is hazudik, vagy egy barom, aki kidob az ágyából bármilyen nőt, akit előtte, ruhában arra érdemesnek gondolt, hogy bebujjon oda vele, hájszorító gumis tundrabugyi ide vagy oda. Kivételt nyilván a nagyon szőrős, büdös jelenthet. Aki már oda jutott, hogy a nő ledoibat magáróla ruháit, királynak érzi magát, nem fog apróságokkal törődni, formákkal, pluszkilókkal, semmivel, max nem megy vissza még egyszer.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 12:44:32

@ati2: Lecsúsztál. Egy bronzérmet tudunk felajánlani...

OrrSir 2011.06.24. 12:46:13

Odaülsz valaki mellé és feljogosítva érzi magát, hogy szóba álljon veled? Hát talán a nap kell fel a picsádból édes lányom?
Az ilyen király-kisasszonyok egy generáció alatt kihallnak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 12:47:22

@Nathan D'Xantine:

90%. Némelyiknek nincs melle. Vagy van bajsza. Vagy mindkettő egyszerre. Vagy úgy néz ki mint Csortos Gyula a halálos ágyán.

tuli _ 2011.06.24. 12:48:50

@michaela77: korrekt volt a főnököd, hogy mindketten ott voltatok. én is azt kérdeztem, mikor szóltak, hogy izékékkel nem beszélgetek, hogy muszáj nekem végighallgatnom nap, mint nap, hogy mit vettek a piacon? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 12:50:43

@OrrSir:

Jó, mondjuk van ilyen a buszon is, hogy odaülnek mellém, és feljogosítva érzik hogy dumáljanak velem. Más kérdés, hogy bunkó vagyok és feljebbtolom a hangerőt a Raining Bloodon. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 12:53:10

@Nard: Kihagytam Csortos haldoklását.
De legyen mondjuk 94%! Mit szólsz hozzá?

Muha 2011.06.24. 12:54:17

@takingsider: Nővel ágyba? Hogy még aludni se tudjak rendesen? :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 12:56:14

@Muha: Nem is az ember mivoltát kérdőjeleztem meg...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 12:56:56

@Nard: Legyen! És ebbe már belevettem Szálasi akasztási fotóját is!

Muha 2011.06.24. 13:01:10

Nah. Mentem a kocsmába inni.
Elég részegnek kell lennem estére, mire jönnek a lányok, hogy feljogosítva érezzem magam, hogy beszélgessek velük.

takingsider 2011.06.24. 13:02:25

@Nathan D'Xantine: pontosítok: míg nem ismert meg nőt sötétben, bibliai értelemben, persze más értelemben jó program lehet nőkkel együtt, bármilyen is a testük ... mondjuk moziban, két sor különbséggel?

cyd 2011.06.24. 13:02:30

@Muha: -nek született, de mutálódott

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 13:03:01

@Muha:
a szemetje!
:)

@michaela77:
rendben van az a szutyuki, nekem sincs jobb, nyugi, az enyém egy teve :D

@Nathan D'Xantine:
nem, egyáltalán - én semmit sem érzek
beszélgessünk a hüvelygombáról :D

OrrSir 2011.06.24. 13:03:02

@Nard: Itt a csaj ült a csávó mellé... az nem ugynaz.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 13:03:53

@OrrSir:

Tökmindegy, mellém ne üljenek, vagy ha mégis, ne szóljanak hozzám :)

penelope garcia 2011.06.24. 13:04:09

@Nathan D'Xantine:

Meg különben is, dohányzott a lány. Az büdös. :)

cyd 2011.06.24. 13:05:21

@Zsit (nyau és rémizé): "beszélgessünk a hüvelygombáról :D"
Sose értettem, hogy miből gondolják a nők, hogy gusztustalansági versenyt tudnak nyerni egy férfival szemben :)

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.06.24. 13:05:48

Önmagában nem az a gond, ha valaki idegen az emberhez merészel szólni.

Két megoldást is látok, egyiket sem tették:

1. ha a társaságban BÁRKIT feszélyez a részegek jelenléte, vagy látja a másikon, hogy őt bizony zavarja, folyamatosan figyelnie kéne másik asztalt. Vagy az egyik haversrác felkelhetett volna, mondjuk vagy elmegy WC-re, vagy nem, de körbenéz a helyen, hogy van-e másik szabad asztal, vagy normálisabb, józanabb asztaltársak. (Esetleg felajánlja, hogy menjenek másik helyre.)

2. ha valamelyik haversrác észreveszi, hogy a csajnak terhére van a részeg, miért nem ajánlja fel, hogy cseréljenek helyet? Mivel nem agresszív, csak dumagép részegről volt szó, valószínű egy helycserével, vagy egy "üljetek széljelebb, túl szorosan vagytok"-kal leszerelhető lett volna.

Nem gavallérkodni kellett volna, hanem a 2 verzió valamelyikét vagy mind2-t meglépni.

Amúgy meg milyen baráti társaság az, ahol ennyire sablonosan és szűklátókörűen gondolkodnak a fele, és ezt teli pofával hangoztatják is?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 13:06:55

@Zsit (nyau és rémizé): Beszélgessünk!
Engem pl mindig zavart nyalás közben az íze...
Gondolom téged nem. :-)

tarquin - védőháló nélkül 2011.06.24. 13:12:33

"az egyik fiú máris feljogosítva érezte magát, hogy beszélgessen velem"

Nyihihi. Nagyon királykislányos.:D:D:D

ati2 2011.06.24. 13:14:19

@Nathan D'Xantine: Keress egy cukorbeteget, vagy maradj a fagyinál :-)

dr. gernika 2011.06.24. 13:16:32

@Kovács Tomi: Komolyan mondom, úgy viselkedsz, mint én. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 13:16:33

@cyd:

"Kezdjük el beszélni poppermüllercoelhopéterről"-nél már esélyesebb hogy világgá szaladok :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 13:17:26

@ati2: Ez így nem beszélgetés... Akkor inkább nézem az Ármány és szerelem 3521-ik részét!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 13:18:51

@Nathan D'Xantine:
engem csak az állaga zavar
Gondolom, az téged is zavarna, feltéve, ha az ízvilágon átverekdted magad
:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 13:19:50

@Nard:
például ezért sem mondtam azt.
Őőőőrület, milyen figyelmes és toleráns vagyok!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 13:20:33

@Zsit (nyau és rémizé):

A nő olyan mint a pizza, jobb a húsos, mint a gombás!

Kovács Tomi 2011.06.24. 13:21:08

@gernika: Hát ez remek, akkor most éppen Te is ihlet hiányban szenvedsz, mint jómagam?

@Nard: Ez nagy megnyugvással tölt ám el..:D

Kytia 2011.06.24. 13:21:24

@Nard: A férfi is olyan. Jobb a hawaii, mint a magyaros.:DDD

cyd 2011.06.24. 13:22:54

@Nard: szerintem elég visszakérdezni, hogy ez az a faszi-e aki a műlábában csempészte a heroint

vernarancs 2011.06.24. 13:25:09

"Ja, és még mindig divat a részegen udvarlás, mert akkor van bátorság megszólítani egy nőt. "

Nem, csak van olyan no akihez kell az a rekesz sor, hogy szepnek tunjon.

Kytia 2011.06.24. 13:25:34

"A szép emberekkel az a baj, hogy részvét és szolidaritás nélkül is tökéletesen elboldogulnak az életben."

cyd 2011.06.24. 13:26:00

@Nard: Pedig milyen szép is mikor két szőrős férfimell összefeszül... :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 13:27:24

@Kytia: Hawaiii... Brrrr...
Miért nem mindjárt Cukros Charlie?

dr. gernika 2011.06.24. 13:27:42

@Nard: Köszönöm a meglepő és hízelgő információt. :D
@Kovács Tomi: Ha az ihlethiányt úgy érted, hogy nem akarsz ismerkedni, igen, de én azért, mert Nard épp elég.
De ahogy magadról mesélsz, szerintem még varánuszarcot is tudsz. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 13:28:38

@cyd:

Nemrossz! Vagy hogy valami pornós, és hogy imádom a tradícionális alföldi animalpornót én is, szamárral és birkákkal! :D
Áh, én előadom, hogy szerintem csak szimpla hiénaíró, aki azt írja le amit a 48+ nők és a mentális kihívásokkal küszködő fiatalabbak hallani akarnak :) +közhelygyűjtemény

@Kytia:

Hát én sem vagyok magyaros, bár hawaii sem :)

melonbaron 2011.06.24. 13:30:17

"2011 és a lovagiasság…" Pontosan. Nehogymááá egy évezreddel ezelőtti eszménynek kelljen megfelelni:D

Kovács Tomi 2011.06.24. 13:30:20

@gernika: Nem most éppen a munkámban van ihlethiányom kőkeményen... Én azért nem ismerkedek, mert..

1, Van élettárs.
2, Utálok megismerni embereket.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 13:31:01

@Nathan D'Xantine:
lidokain-spré a nyelvedre, és akkor az ízt se érzed (de csak keveset, a mozgásban nem akadályozhat!)

És látod, minden csak nézőpont kérdése :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 13:31:24

@Kovács Tomi: Ehhez képest ugye sörözéshez lett volna szotty...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 13:33:12

@Zsit (nyau és rémizé): Meg egy kis Canesten, hogy egyből gyógyítsak is, mi?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 13:34:43

@Kovács Tomi: Ja... Ki hogy hívja az ismerkedést... :-D

Kytia 2011.06.24. 13:36:37

@Nathan D'Xantine: Asztat nem ismerem. Jóféle?:))

@Nard: Akkor keresd meg magad az étlapon.:))

Kytia 2011.06.24. 13:41:05

Amúgy előttem még sosem beszéltek fijúk olyanokat, hogy a szép nők buták, vagy ilyenek, meg olyanok. Lehet, hogy azt gondolták, úgysem érteném.:DDD

A posztoló lányok helyzetéről meg az a véleményem, hogy aki a korpa közé keveredik, azt megeszik a desznyók. Bunkókkal még berúgni is minek?:)))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 13:41:54

@Kytia: Charlie Sheen a "Két pasi megy egy kicsi" talán ötödik évadában, amikor gyerekzenéket ír.

penelope garcia 2011.06.24. 13:42:48

@Zsit (nyau és rémizé):

De igyekezni lehet.
Sőt, illik. :)
És akkor még mindig ott van a válogatás. Ha abba beletanul, máris megmentette saját magát.

Kytia 2011.06.24. 13:43:01

@Nathan D'Xantine: Jajj, nemár, az a baltafejű, drogos impotens nem köll.:))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 13:45:18

@Kytia: Hát ki kell neked Hawaii-ról?
Charlie Chan? :-)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.24. 13:47:52

@Nathan D'Xantine: Áhh Tominak a boldogságról is más fogalmai vannak. :D

Cukros Charile-t bírtam a kis halász sityakjával. Nyomult az anyukákra. :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 13:48:08

@Nathan D'Xantine:
ez klassz ötlet, szabadalmaztassuk!

@penelope garcia:
na az izzadságszagú ész-kedés a világ legspontánabb dolga, vonzó ezerrel :)
(amúgy igen)

magyar ember teli szájjal 2011.06.24. 13:48:22

Mi ez a blog, Fapicsák az írógépnél? Hogy mit várhatsz el három pasitól 2011-ben az bármelyik Kovi-filmből kiderül.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 13:50:58

@Zsit (nyau és rémizé): Tele vagyok klassz ötletekkel...
Gyere te is sörözni(brrr... sör), és megbeszéljük a részleteket!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 13:52:38

@Kytia: Jaaaa! Időutazással még ifj. Sheen is megtalálható kevésdrogos kivitelben...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.24. 13:53:30

@Kytia: Bon Jovi????? Jesszus! Ismét megállapítom, hogy nem veszünk össze pasik terén. :D

Kytia 2011.06.24. 13:54:14

@Nathan D'Xantine: Áhh, az mán akkoriban is selejt volt.:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 13:54:17

@Nathan D'Xantine:
alhatok nálad? akkor megyek csak! :)
(nem áll módomban most, sajnos)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 13:55:05

@Zsit (nyau és rémizé): Alhatsz.
Jelen állás szerint. :-(

@Kytia: Ezek bejönnek?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.24. 13:56:42

@Kytia: Megkockáztatom, hogy Axel Rose is begyött neked anno! XD

Kytia 2011.06.24. 13:56:43

@Nathan D'Xantine: Még nem vizsgáltam át. Várj, keresek egy bejövőset, hogy tudd, milyen típust hozz nekem ajiba.:))

Kytia 2011.06.24. 13:57:48

@Bundabandi: Dehogy!!! Az gázul néz ki.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 13:59:40

@Kytia: Mondjuk Bon-Bon Johnny is elég baltaarc... Nem?

michaela77 2011.06.24. 14:02:10

A kolléganő cseppet sem álszent módon ebéd után elővette a kuglófot és bedobta a közösbe, eheh:)
Vajon én kértem-e belőle?:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.24. 14:04:54

@michaela77: Hehe! Zabálja meg ő maga ezek után!

Muha 2011.06.24. 14:05:43

Vegyeme a batorsagot hogy vkihez hozzaszoljak?

Kytia 2011.06.24. 14:06:29

@Bundabandi: Assenem. Nekem az ilyen Fluortomi féle kis "lazagyerekvagyok" faszfejek nem jöttek be soha. Bon Jovi aranyos volt, visszafogott (legalábbis a médiában) és kisfiús bája volt nekije.:)
De azért annyira sosem tetszett, csak ő az egyetlen híresség, akiről egyszer véletlenül olvastam, hogy Hawaii-ról származik, ezért őt mondtam.:))

orient 2011.06.24. 14:07:26

416 komment erre? Az enyém a 417.

michaela77 2011.06.24. 14:09:12

@Bundabandi: de most nem hányinger? Előző héten egyértelműen kinyilvánította, hogy haza akarja vinni, esetleg a felét nekem adta volna, mer belepofáztam. Sőt, azt is mondta úgyis mi szenvedünk ezzel a céggel, miért adna másnak.
Most meg hogy rákérdeztem miért nem viszi haza, rögtön szétosztogathatnékja támadt? Undorító ez...

Kytia 2011.06.24. 14:09:56

@Nathan D'Xantine: Újfent ki fogom röhögtetni magam, de ezek teccenek a listából:

us.cdn3.123rf.com/168nwm/goodolga/goodolga1003/goodolga100300042/6632177-outdoor-portrait-of-handsome-men-at-sunset-time.jpg

data.whicdn.com/images/5448671/alex_oloughlin16_thumb.jpg?1292078048

Közben felmerült bennem az ádáz gyanú, hogy talán a naplementére gerjedek, nem is a pasikra.:)))

cyd 2011.06.24. 14:13:29

@michaela77: Az ilyeneken kell átlépni egy legyintéssel.
Jut eszembe! Fiatalodsz?

michaela77 2011.06.24. 14:15:25

@Nathan D'Xantine: egy falat sem ment le a torkomon:)

@cyd: igen, szerintem simán kinézek már 32-nek a 34 helyett. Remélem lassan mások is észreveszik:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.24. 14:15:59

@Kytia: az első az nemjösszbe, de a második... na azon lehet összevesznénk! :D Bár ha hozod ajiba Warrickot, akkor viheted!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 14:16:17

@orient: Na látod! Ilyenből gyorsan összejön 400... :-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 14:18:50

@Kytia: :-D Tomi majd megmondja neked, milyen hülyeség is ez a naplemenéses izé...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.24. 14:19:21

@michaela77: Én 24-nél nem jutottam tovább, ott megálltam az öregedésben! (bárcsak így lenne örökre!)

Kovács Tomi 2011.06.24. 14:21:41

@Nathan D'Xantine: Nathannek ment egy üzenet itten!

Tomi, nem mondd semmit...

cyd 2011.06.24. 14:23:00

@michaela77: és ha lemosod a sminket? :P

michaela77 2011.06.24. 14:24:11

@cyd: eheh:) Hét közben nem nagyon sminkelek, hálistennek nem kell ügyfelekkel találkoznom, annyira ronda meg nem vagyok, hogy bárki előtt takargatni kellene:)

Hurri Kán 2011.06.24. 14:25:00

Én ehhez nem értek... Nekem nagyapám mindég azt mondta (márpedig bölcs ember volt), ha már szép nem vagy, legalább hülye ne legyél :DDD

michaela77 2011.06.24. 14:27:01

@gyvy: és mennyire sikerült megfogadni az intelmet?:D

Kytia 2011.06.24. 14:28:28

@Bundabandi: Mindjárt gondoltam, hogy az tetszeni fog.:))

Kytia 2011.06.24. 14:29:47

@Nathan D'Xantine: Ó, én nem a nyálromantikára gondoltam. Csak szerintem a naplemente jól mutat az emberi bőrön.;)
Meg van neki egy olyan sugallatja.:))

Hurri Kán 2011.06.24. 14:31:19

@Bundabandi:
Magára, vagy rád? :D

@michaela77:
Hát izé... A plasztikai műtéteket senki se vállalta, merhogy szarból várat nem lehet, az Akadémia pedig értesített, hogy a rendes taggá való felvételemre legkorábban 2074 körül látnak lehetőséget.
Van még kérdés? :D

Hurri Kán 2011.06.24. 14:32:55

@Kytia:
Már megin valami nem létező emberen nyomiskodtok? :P

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 14:33:23

@Kovács Tomi: Válasz is ment, bár rutintalan gyokér vagyok, tehát nem tudom meg is érkezik-e... :-)

michaela77 2011.06.24. 14:34:05

@gyvy: hát akkor nem sokra mentél az intelemmel, inkább tanított volna meg kapálni, annak legalább van haszna:DD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.24. 14:34:32

@gyvy: Rám! Engem illet mindig ilyen szép megjegyzésekkel. Magára csak azt szokta: hátulról Brad Pitt, elölről meg Garas Dezső! Oldalról tisztára, mint Jézus! :P

Hurri Kán 2011.06.24. 14:36:11

@michaela77:
Próbált... miután mindkét lábfejemet csonkoltam az első öt percben, így erről is letett... :D

@Bundabandi:
Még mindig jobb, mint ha elöl Rómeó, hátul Júlia :D

dr. gernika 2011.06.24. 14:37:00

@michaela77: Rám is megsértődtek, hogy nem tartok névnapot egy olyan helyen, ahol szinte senkivel nem voltam jóban. Mikor felköszöntöttek, eljátszottam, hogy el is felejtettem, mert nem nagyon tartom számon.

Hurri Kán 2011.06.24. 14:37:14

@Nathan D'Xantine:
Dehogynem... Szerintem nagyon is :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.24. 14:37:28

@Nathan D'Xantine: Igen, pont azt akartam mondani, hogy néhány képen elég nyálas.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 14:38:46

@Kovács Tomi: Igazán nincs mit! :-)

@Bundabandi: Izé! Én úgy értettem, hogy a nyál is jól mutat a bőrön...

Muha 2011.06.24. 14:38:55

@Bundabandi: Aha. Rengeteg gyonyoru lanyt lattam :)

Kytia 2011.06.24. 14:40:22

@gyvy: A férfi féltékenység legalább olyan vicces, mint a női.:P

@Nathan D'Xantine: Hát, azt nem tudom...:D

Muha 2011.06.24. 14:40:37

@gyvy: Nekem meg azt. Hogy mivel gyonyoru vagyok, ezert ugyis ugy lesz ahogy mondom es akkor igazam lesz es ha igazan van akkor nem lehetek huje :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 14:40:48

@gyvy: Akkor zsír! Ha egyben tévedett a nagyfater, akkor lehet, hogy a többiben is!

michaela77 2011.06.24. 14:42:29

@gernika: ez már az előző munkahelyemen is gond volt. Ott is kinyitottam a számat, hogy ha nagyon szeretjük egymást akkor menjen továbbra is, de így, hogy mindenki bedob x forintot, aztán rámbízzák, hogy vegyek amit akarok, nem annyira bejövős. Persze senki más nem akarta magára vállalni az ajándék vásárlást, így hálistennek abbamaradt a dolog.
Itt is én kezdtem először, hogy nem hoztam névnapra sütikét. Megköszöntem a virágot és kész. Azóta senki sem hoz. ÚÚÚÚttörőő voltam:)

De tényleg nem értem, emberek miért gondolják, hogy a kollégáknak barátoknak is kell lenniük. Elviseljük egymást, kivel jobban kivel kevésbé, előfordulhat, hogy valakivel barátságba is kerül az ember, de ilyen családias dolgokat, mint az ünnepek megtartása, szerintem simán mellőzni kellene.

Hurri Kán 2011.06.24. 14:43:12

@Kytia:
Megártott a front? Vagy még tegnap napszúrást kaptál a szolárijomban? :DDD

@Muha:
A Te szépséged mindent elhomályosít, ez köztudott.

@Nathan D'Xantine:
Á, nem tévedett. Nem volt olyan az öreg :DDD

summerstorm 2011.06.24. 14:45:55

Kedves Posztoló!

Tanuld meg szépen megvédeni magad. Nem egy hátrány.
Részemről a nyakonharapásnál pofánb@sztam volna... de ez ugye én vagyok...

Egyébként meg gondoljál szépen bele:
ha épp kivágja egy nemfrissenbarnult a táskád a villamoson, nemhogy nem szólnak neked, vagy ijesztenek rá, hogy látom ám mit csinálsz, hanem lapít mindenki...
ha vernek valakit az utcán, szintén sokszor ez a helyzet...
miből gondolod, hogy te többre számíthatsz?

És a pasik nagyobbik része olyan kis érzékeny fajta, hogy még mint a pasid is, ha neadj isten szóváteszel neki egy ilyen szitut, még néz is majd rád ártatlan bociszemecskékkel, hogy neked meg mi bajod van, most mééé meg tudod védeni magad nem?????
szóval a válasz:
nem. nem fognak lovagiasan viselkedni.
nem csak a haverok nem. a mostani pasiknál már arra is esélyed van, hogy mint a pasid sem.

Kovács Tomi 2011.06.24. 14:47:40

@michaela77: Na ezért veszek csak magamnak ajándékot, dögöljön meg a kolléga tehene.:D

summerstorm 2011.06.24. 14:48:03

@Muha:

cicuka, te mióta fixírozol csajokat?
már a leszbi vonalon mozogsz :DD?

Hurri Kán 2011.06.24. 14:49:09

@mooon:):
Te csak ne bántsad a zénkisdrágámat!!! :D

michaela77 2011.06.24. 14:50:12

@Kovács Tomi: amit magadnak veszel, az nem ajándék, hanem az életed további folytatásához elengedhetetlenül és feltétlenül szükséges dolog:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.24. 14:50:29

@michaela77: Én a Karácsonyt utáltam! Mikor kitalálták a kollégák, hogy húzzunk egy kalapból. Meghatároztunk egy árat, erre néhányan cserélgetni kezdték a cetliket, hogy a két "pusz-pusz" barátnő egymást húzza. Valami rózsaszín ugató kutyát, vagy mit vettek egymásnak 3x akkora értékben. Semmi kedvem nem volt az egészhez már az elején sem, de ezek után szerintem az arcomra volt írva a véleményem. Mégis minek vegyek olyannak ajit, akit alig ismerek, vagy esetleg ki nem állhatom??? Következő évben már nem volt ilyen.

summerstorm 2011.06.24. 14:52:29

@gyvy:

meg tudja ő védeni magát pompom :PP

nem mellesleg...
ha egyszer én adtalak össze titeket, még szép hogy szekálom, ha egyszer csajozik... vegye szépen figyelembe, hogy már házas :D

michaela77 2011.06.24. 14:52:58

@Bundabandi: múlt karácsonykor mindenkinek vettem valami fára akasztható díszt és nagy duzzogva becsomagoltam. Őket is utáltam, meg magamat is, hogy a békesség kedvéért behódolok egy ilyen szarságnak.
Aztán a karácsony előtti utolsó ebédnél derült ki, hogy megbeszélték, hogy idén már nem lesz karácsonyi ajándék, csak én olyan szinten nem beszéltem senkivel, hogy ebből kimaradtam:)))
Így én lettem a jófej, aki mégis vett ajándékot, bár azóta is sajnálom azt a pár száz forintot is:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 14:55:00

@mooon:): Ez mondjuk elég elkeserítő szerintem.
Tény ugyan, hogy amikor a fent vázolt szituban (én ugye az a hülye vagyok aki szól) késelést emlegettek, akkor egyetlen 60 körüli öregúr állt mellém, a többi (a célpont is) mélyen kussolt.(Megjegyzem az elkövetők nettó sápadtarcúak voltak, némi alkoholizmusra utaló pírral.)
De! Azért a kettőt ne hasonlítsuk szerintem össze. Ugyanis itt három paculák jutott egy részeg fickóra! Nem ugyanaz a műfaj!

Kovács Tomi 2011.06.24. 14:56:06

@michaela77: Sör, pálinka, jéger, cigaretta. És még sör.

Kytia 2011.06.24. 14:56:11

@mooon:): Azért vannak lovagiasak is, de aki suttyókkal jár kocsmázni, az sok jóra ne számítson.:)

Hurri Kán 2011.06.24. 14:56:14

@mooon:):
HA megkérhetlek, ezt a részét bízd rám :DDD

@Kytia:
A napszúrás? Az nagyon :D Olyan, mint ha be lennél jól bombázva, meg émelyegsz meg szédelegsz, oszt mégse :D

cyd 2011.06.24. 14:56:38

@gernika: én konkrétan leszoktattam a komplett osztályt a kollektív névnapozásról. Utáltak is érte, mert ez micsoda kohéziós erő. Erre nem átallotam azt mondani, hogy ha csak ez tart össze, akkor talán jó is hogy leromboltam. Aztán kijelnetették, hogy antiszociális köcsög vagyok és nem értették, hogy ezzel csak bókoltak.

Caddy 2011.06.24. 14:57:15

Van itt még élet? Most érek rá. :D:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 14:58:45

@Caddy: Persze hogy van...
Pörög a blog...

Hurri Kán 2011.06.24. 14:58:58

@Caddy:
A legkitartóbbak, akiket nem sikerült még elüldözni, itt vannak :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 14:59:11

@Nathan D'Xantine:
ne ríjjá, előbb-utóbb csak fogod tudni azt mondani, hogy saaaaajnos nem lehet :)

summerstorm 2011.06.24. 14:59:44

@Nathan D'Xantine:

bocs, a te mai sztorid nem olvastam vissza... 440 komment túl soknak tűnt...
OK, nyilván ez egy másik szitu, amiről te beszélsz...
de hidd el nekem, az én életemben is, sőt ismerőseim életében is nagyon sok olyan helyzet volt, ahol igencsak magamnak kellett lerendezni a szitut...

hirtelen most egy olyat tudnék felemlegetni, amikor is a biztonsági őrök látták, hogy mit művel a faszi, és a végén ők megelégelték (egy nagyon ittas sápadtarcúról beszélünk) és kibaszarintották a szórakozóhely elé friss levegőt szerezni...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 14:59:58

@cyd: Kereshettek más ürügyet a bebaszáshoz...
Néha nagyon fantáziátlanok az emberek!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 15:01:24

@Zsit (nyau és rémizé): Jaaa! Nem rinyaügyileg mondtam.
Na jó... Kicsit...

Húzhatok másik sajnálat-kártyát?

michaela77 2011.06.24. 15:01:47

@Kovács Tomi: sangria, meki, fagyi, még meki:) Ha a páromat kérdeznéd, vodka, cigi, sör:)
Na jó, ne hagyjuk ki a szokásosat: könyv, lemez:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 15:02:34

@Kovács Tomi: @Nathan D'Xantine:
ti most felosztották egymás közt Alfonzinát, vagy privát randit beszéltetek meg?
(nem kell váááálaszolni! :D)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 15:03:54

@mooon:): Öööö.... Nem volt sztorim, ezt csak most írtam arra amit mondtál.

És arra utaltam, ami a posztban van. Egy kapatos csávó nyomul, három haversrác meg hagyja. (Illetve nyomják a lúzersódert vele kórusban.)

Caddy 2011.06.24. 15:05:09

@Nathan D'Xantine: jaja egy kis ebédelés és a frissítésnél meg csak pislogok. :)
Van jó téma?

@gyvy: na neked amúgy is elvonási tüneteid van. :D:D:D

@mooon:): én pedig azt gondolom, hogy nyilván magunkra kell számítanunk, de a pasim védjen már meg. Na!

Kovács Tomi 2011.06.24. 15:05:25

@michaela77: Meg ruhák...:D

@Zsit (nyau és rémizé): Egyik sem, teljesen másról volt szó.;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 15:06:15

@Zsit (nyau és rémizé): Öööö...
A levelezésre gondolsz?
Nem. Nőt nem osztunk fel. Privát randi sincs.
Más téma volt.

summerstorm 2011.06.24. 15:06:41

@gyvy:

ahogy akarod.

@Nathan D'Xantine:

egyébként ha már sztoriknál tartunk, olyan is volt, hogy a barátnémnak kifordult a térde.... rosszul lépett (keresztszalag-szakadása volt...) és gyakorlatilag összecsuklott, utána meg nem tudott ráállni, egy perc se telt, és jött a biztonsági őr, hogy seggrészeg barátnőm menjen szépen haza... ott álltak mint a hülyék körülöttünk...
aztán végül hál istennek megláttam egy barátunkat, olyan kétajtósszekrény fajtát, gyorsan elmagyaráztam a helyzetet, és ő kivitte ölben az erezlépcsős remek helyről....
aztán takker és irány a kórház, meg combnyakig gipsz.
és egyébként ott is köszi mindenkinek, aki "segített". :(((

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 15:07:08

@Nathan D'Xantine:
igen, csak most és csak egyszer
de cserébe két körig "mindig-az-igazat-mondod" varázslat alatt állsz

summerstorm 2011.06.24. 15:08:16

@Caddy:

én erre 30 évet várhattam :D...

cyd 2011.06.24. 15:08:24

@Nathan D'Xantine: francokat. Úgy zajlott, hogy "Mit szeretnél?" aztán ez egyszer odáig fajult, hogy senkinek nincs ideje megvenni, de itt a lé vedd meg megad. Rajtam kívűl mindegyik nő volt szóval semmi bebaszós cucc. Ha annyira sérült a lelkük felőlem otthon leihatták magukat.

Hurri Kán 2011.06.24. 15:08:34

@Caddy:
Az éppen nincs... Ellenben erősen gondolkozom az elmaradt délutáni szieszta pótlásán :D :D :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 15:09:10

@Zsit (nyau és rémizé): Rendben van, de ne feledd, hogy a vonatkozó varázslat csak azt eredményezi, hogy azt mondom, amit ÉN igaznak hiszek.

dr. gernika 2011.06.24. 15:09:24

@Kovács Tomi: Arra a srácra ráfért volna egy kis csajozás, akár egy pulcsikölcsönadást is megért volna a dolog. Persze mindenki máshogy működik.
Ja, ha akkor már foglalt voltál, naná hogy nem lépsz a csipogásra, de nem értem miért idegesítő.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 15:10:06

Komolyan, beszéd(komment)kényszeresek a hímek, ha meg vannak szólítva :)
Féééérfiak - ehhhh! *égnek emelt tekintet, sóhaj*
Mondtam, hogy nem igazi kíváncsiság, de nem hagyhattam ki :)
Felőlem aztán osztozhattok is, kurvára nem érint :)

Caddy 2011.06.24. 15:10:09

@Nathan D'Xantine: én még mindig azt mondom, hogy ha én nem akarok vele beszélgetni akkor bizony nem fogok.
Nem volt a csaj egyértelmű, ezért nem léptek a srácok. MIÉRT ült mellette? Miért maradt ott?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 15:10:30

@cyd: Jaaa! Én meg azt hittem télleg közösséget romboltál...
:-)

Hurri Kán 2011.06.24. 15:11:25

@mooon:):
Ritka ma az ilyen hosszú kapcsolat :DDD

Muha 2011.06.24. 15:12:11

@gyvy: Jaja :)@mooon:): Ezt is ki kell probalni hogy milyen lehet csajokkal. Dupla esely :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 15:12:49

@cyd:
ez nagyon gáz!

@Nathan D'Xantine:
nyilván
Az ultimate igazság birtokában viszonylag kevesen leledzenek (tudomásom szerint, de én csak egy buta és avíttas némber volnék)

summerstorm 2011.06.24. 15:12:51

@Caddy:

mondjuk ebben igazad van... fel lehet kelni, és azt is lehet mondani, hogy srácok, nem szeretnék tovább az ittas hülye mellett ülni :DD....

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 15:13:15

@Caddy: Késtél. Ezeket már lefutottuk.
De dóhéjban. Azért ült mellette, mert a srácok elcseszték az ültetést. Lány is sáros, de a srácok meg bénák.
Nyilván felkelhetett volna a B.nővel együtt, de ez viszont nem menti a kisérőit(?)...
Csaj nem védte meg magát. Rendben. Ua. mint fent. Nem akkor kell védelmet nyújtanom, ha a másik úgyis megvédi magát.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 15:14:08

@Zsit (nyau és rémizé): Le fog járni a két köröd, és akkor luftra lőtted el a manát... :-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 15:14:38

@Nathan D'Xantine: Ja! Az egzotikus hangzású dóhéj, sznassz dióhéj akart lenni...

cyd 2011.06.24. 15:15:31

@Nathan D'Xantine: Közösség? Nyóc nő között? Háháhá! Hány éves vagy királyfi? És azalatt a 41 alatt sem jöttél még rá? :)

dr. gernika 2011.06.24. 15:16:44

@Jerky_Master: Velem is állandóan ezt csinálják.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 15:17:13

@cyd: Hát tudtam én, hogy mind nő?
Egyáltalán mit kerestél köztük? Eltévedtél Orpheusz?

Hurri Kán 2011.06.24. 15:17:27

@cyd:
Ja! Ez télleg olyan, mint a fehér elefánt :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 15:18:29

@Nathan D'Xantine:
óbébi, faggasson téged a radai rossebb :), azt várom, mikor indul el spontán a szád :)
De bármit mondasz, vélt igazságodnak megfelelően kell beszélned.
Az én manám korlátlan és megújuló, tudod, a női princípium kimeríthetetlen tárházával állsz(ülsz/gépelsz) szemközt :D

Kovács Tomi 2011.06.24. 15:21:10

@gernika: Mert nekem ez nem imponál, és nem vagyok rá vevő!

dr. gernika 2011.06.24. 15:21:26

@takingsider: Dede, ismerek valakit, aki a "darált hús" jellegű suna látványától riadt vissza....

summerstorm 2011.06.24. 15:21:52

@Zsit (nyau és rémizé):

látom ma mother monster hangulatban vagy :D
vagy inkább anyacsászárnő... :)?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 15:22:14

na, skacok, egy élmény volt
Gőzleeresztést kívánok mindenkinek a hétvégére!

ati2 2011.06.24. 15:22:32

@mooon:): Szép biztonsági őr lehetett az is, ha nem tud egy sérültet megkülönböztetni egy padlóig berúgott embertől.
Igen kellemetlen lehet, ez a térd kifordulás, nekem csak az ínszalag szokott becsípődni a térdemnél néha, de attól is majd be szarok.

cyd 2011.06.24. 15:23:16

@Nathan D'Xantine: Hogyne tudtad volna! Most mondtam.
Mit? Mit? Dolgoztam, meg egyéb ilyen léhaságok. Ott szúrtam el, mikor pályát választottam. Fiam lesz tuti IT-snak nevelem, vagy nehézgépkezelőnek, mondjuk ha lányom őt is.

dr. gernika 2011.06.24. 15:34:43

@michaela77: :DD Már csak azért sem, mert egyedül te tudod, mióta áll már. :D

michaela77 2011.06.24. 15:37:31

@gernika: a többiek aszonták, hogy nagyon édes. Engem meg nem érdekel milyen a kezdődő penészgomba íze, eheh.

michaela77 2011.06.24. 15:40:45

A családom 180 km-re van tőlem, tesóm ha Pesten jár mindig megpróbál meglátogatni, de nagyon ritkán jön neki össze.
Mint ahogy ma sem sikerült.
Próbálom a jó oldalát nézni: megmaradt nekem hétvégére a maoam, amit neki vettem, plusz az anyukámnak vett kapucíner. Ami tekintve, hogy ha ma sem ad a főnökasszony fizut, kemény 150 Ft-tal vágok neki a hétvégének, nem is olyan elhanyagolható dolog:)

Hurri Kán 2011.06.24. 15:43:15

@michaela77:
Nézd a dolog jó oldalát... Legalább nem szórod el a pénSZt mindenféle fasságra, amit utólag megbánnál :D

Bejgli 2011.06.24. 15:43:42

@Nathan D'Xantine: ha mondjuk már havert sem tud biztos kézzel választani, jobb, ha otthon iszik egymagában, úgy tutira nem zaklatja senki, legfeljebb a szomszéd, hogy halkítsa le a tévét :D

michaela77 2011.06.24. 15:44:53

@gyvy: az a baj, hogy már múlt hétvégén elszórtam mindenféle f*szságra, mert úgy tudtam hétfőn kapok fizut:)
Azóta meg már unom a májkrémes kenyeret, meg az üzemanyagmutatóm figyelgetését, hogy vajon odaérek-e még vele a célhoz:)

Kovács Tomi 2011.06.24. 15:47:21

@michaela77: kölcsön adjam a biciklimet a nehéz napokra?:)))

Hurri Kán 2011.06.24. 15:48:04

@michaela77:
A legendás női megbízhatóság... :DDD

michaela77 2011.06.24. 15:48:36

@Kovács Tomi: egen, az sokat segítene, köszi:)) meg dobd a csomagtartóra a hűtődet is:D

Kovács Tomi 2011.06.24. 15:50:21

@michaela77: Nincs csomagtartó, verseny bringa..:) A hűtőmet? Sörrel van tele..:))

michaela77 2011.06.24. 15:51:25

@Kovács Tomi: sörrel? jóvan, megbocsátom, nem tudhattad...:) legközelebb azért legyen benne sangria is, meg kóla, köszi:)

Kovács Tomi 2011.06.24. 15:52:54

@michaela77: Feltétlen...:)) Na jó elhúzok, Michaelannak lóvéja nincs, nekem meg ihletem nincs a holnapra leadandó munkámhoz.. Tanulság.. Szopás az egész.:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 15:53:21

@Zsit (nyau és rémizé): Női pricípium... Aha...
Na! Majd jól elindul eccer. Mondjuk jövő héten jellemzően nem fog, mert csemetefronton nyomulok majd szabadságilag.

michaela77 2011.06.24. 15:53:45

@Kovács Tomi: szóltál volna miről írsz, adunk ihletet:) szia

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 15:54:14

@Bejgli: Igen. Ezt már a szemére hánytuk.
Márminthogy hülyén választott kíséretet.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 15:54:47

@michaela77: Én gondoltam megfirtatom, de nem akartam nagyon nyomulni... :-)

Hurri Kán 2011.06.24. 15:55:16

@Kovács Tomi:
Miről kell írni? Rengeteg jó ötletem van :D

michaela77 2011.06.24. 15:58:13

@Kovács Tomi: forza juve, bár mióta nedved elment, semmi sem az igazi:) De azért láttam Del Pierot élőben 32 méterről gólt rúgni, és az bizony nem volt semmi:)
A legjobb kapus meg Buffon, dehát ezt úgyis tudod:)
És hogy ne csak olasz legyen, mostanában szeretem Neuert, meg szerintem Rooney is cuki, eheh:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 15:58:43

@michaela77: A legtöbb góllövő élőben nyomja.
Holtan kurvára nehéz rendesen rászúrni a lasztit...

michaela77 2011.06.24. 15:59:41

@Nathan D'Xantine: jó, de őt úgy láttam, hogy én is éltem:P

Muha 2011.06.24. 16:00:14

@michaela77: Te biztos onnan jossz ahonnan en :)

michaela77 2011.06.24. 16:01:10

@Nathan D'Xantine: jó, hát akartam írni valami nőciset...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 16:01:13

@michaela77: Ööööö.... Ismét csak a fordítottja lenne hírértékű...
Mondjuk Tomi akkor tudna mivel robbantani a hírfronton.

Kovács Tomi 2011.06.24. 16:01:24

@michaela77: Nem Buffon a világ legjobb kapusa, de ebbe ne menjünk bele, a napjaim 98%-át a foci teszi ki..:)) Itt hagyjuk.. Rooney viszont a világ legjobb játékosa.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 16:02:05

@michaela77: Nade pont Rooney? Király, meg küzdős, meg agysérült... Az rendben van. De cuki???

Kovács Tomi 2011.06.24. 16:03:14

@Nathan D'Xantine: Vele kapcsolatosan annyit, a szememben a világ egyik valaha volt legjobb focistája és pont. A magánéleti dolgai hidegen hagynak. És szerencsére olyan helyen dolgozom, ahol nem a focistákkal kapcsolatos pletykák az értékes hírek...

Muha 2011.06.24. 16:03:47

Utalom a focit. Bar eccer neztem egy mecset, de csak a csaj miatt

michaela77 2011.06.24. 16:04:48

@Kovács Tomi: azt nem mondtam. csak hogy cuki:))

@Nathan D'Xantine: nem nagyon tudom a nőknek mit kell mondani rá, csak próbálkoztam:)

Ne tudjátok meg milyen rossz volt, egyedül kellett néznem a BL döntőt, egyedül ordítoztam mint valami hülye, hogy góóóólll és minduntalan oldalra fordultam az ágyban hátha kérdezhetem valakitől, hogy láttad milyen gól volt??:D De nem volt ott senki:)))

michaela77 2011.06.24. 16:05:40

@Muha: hát az meg honnan van?:)

Kovács Tomi 2011.06.24. 16:06:27

Na de itt offoljuk a focit elvégre csajokundpasikblog nem pedig rudgbebazmegblog..:D

Hurri Kán 2011.06.24. 16:07:00

@Muha:
A női focit is? :D

@michaela77:
Miért nem hívtál át egy szomszédot? Vagy ordítottál hangosabban, akkor átjött volna :)

Kovács Tomi 2011.06.24. 16:07:07

Ja és goodbye jó hvg-t all!

michaela77 2011.06.24. 16:07:40

@gyvy: öreg szomszédaim vannak. Azt meg nem tom szeretik-e a focit, hálistennek összesen vagy ötször találkoztam velük, akkor is csak köszönés erejéig.
Nem vagyok az a gyertek át este egy sütire típus:)

blackbarika 2011.06.24. 16:08:08

A csaj nyomi. Már a legelején szólnia kellett volna a srácoknak, hogy ne üljenek ahhoz az asztalhoz mert számára irritáló emberek vannak ott. Vagy ha már nyomi volt és odaült, miért ne kapcsolódhatott volna be a beszélgetésbe? Esetleg ahelyett hogy faarccal és sértődötten ott ül, mondjuk megvédhette volna magát. Vagy akár, feldobhatott volna egy témát, vagy hagyja a fenébe a srácokat és mondjuk a barátnőjével kezd csevegni, vagy átülnek egy másik asztalhoz, vagy elmennek táncolni vagy mit tudom én. Ezer megoldás van ilyenkor, a legszarabb az hogy ott ül mint egy poshadt dinnye. Jó hülye volt. A mondjuk egyedüli csaj lett volna, azt még megérteném, de ők ketten voltak.
Valószínűleg rondák voltak mind a ketten vagy szépek és buták, azért nem szóltak közbe és cáfolták meg a szép nő csak buta lehet elméletet.
Az meg hogy engedte a részeg arcot, hogy nyakon csókolásig eljusson, szintén a hülye csaj hibája. Mikor a kezét tapizta, már le kellett volna állítani a csávót. Nem pedig csak elvenni a kezét aztán annyi. Nem tudom mit várt. Elég balfasz.

michaela77 2011.06.24. 16:09:03

@Muha: balcsipart? a moszkva térig nem tudom hogy gurulok le ennyi benzinnel:) vagy mi etanollal:))

Hurri Kán 2011.06.24. 16:09:05

@michaela77:
Én se nem arra gondoltam :DDD
Csak mert én jártam már úgy, hogy átjöttek...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 16:09:09

@Kovács Tomi: Ryan Giggs az isten, ez ténykérdés.
Engem úgy általában nem túlságosan érdekel a közszereplők/sztárok/egyebek magánélete.
Azt se gondolom, hogy mindenki szent.
Giggs-et azóta imádom mióta először láttam meccsen.
Voltaképp miatta(miattuk) lettem MU-szurkoló.
(A miattuk=Giggs, Scholes, Beckham, Solskjaer.)

Muha 2011.06.24. 16:10:00

@gyvy: Mindenfele sportot utalok nezni

Kovács Tomi 2011.06.24. 16:10:00

@Nathan D'Xantine: Nocsak... Egy csapatnak drukkolunk.. Respect!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 16:10:22

@michaela77: Nőknek?
Mondjuk ezt: Fúúúúúú, mennyit keres! :-)

michaela77 2011.06.24. 16:11:09

@Nathan D'Xantine: jajj mióta beckham ronaldinhoval egyetemben úgy duzzogott meg hisztizett itt budapesten a mérkőzésen, mint két kisgyerek, azóta még jobban utálom őket.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 16:11:36

@blackbarika: Előre nem tudhatta, hogy irritáló lesz...

michaela77 2011.06.24. 16:11:44

@gyvy: szerintem elég antiszociálisnak tűnök ahhoz, hogy ne jöjjenek át:) Az egyik bácsi meg amúgy is süket szerintem, full hangerőn nézi a tévét, mondjuk hálistennek nálam csak a fürdőszobáig hallani:)

Hurri Kán 2011.06.24. 16:13:47

@michaela77:
Én se hívtam őket, kopogtak maguktól :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 16:13:58

@michaela77: Beckham alapvetően elég kevéssé duzzogós tipus. Különösen ahhoz képest amit összeajnározták. Néha persze mindenkinél elgurul a gyógyszer. Ettől persze még utálhatod.
:-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 16:15:03

@gyvy: És ők még az udvarias fajta!
Ellenük simán jó, ha elég hangos vagy, mert akkor nem hallod a kopogást!

Akvyr 2011.06.24. 16:15:48

KIÖNTÖTTÉL EGY SÖRT?!

Najó, viccen kívül, jó kis barátaid vannak. Másrészt részeg kanok egymás megbecsülésének kivívásáért képesek olyan szélsőségesen lekezelően beszélni a nőkről, hogy azt maguk sem gondolják komolyan, csak szociális elvárás, menőség. Egymás előtt teszik a kemény csávót.

Harmadrészt pedig valóban korrelál az ostobaság, és a szépség, ezen nincs mit tagadni, aki 12 éves korától a gimnázium foci-bikáival lóg, az nem úgy fog szocializálódni hogy komplex gondolatokra, nagy látószögre tegyen szert, míg az átlagos csajok annál inkább olvasnak, tanulnak, stb.
Az is hozzátartozik, hogy a legtöbb plasztikai műtétes csajnak annyi esze nincs mint egy marék lepkének, pedig ők elvileg "szépek" bár szerintem nincs taszítóbb egy műanyaggal kitömött ajaknál vagy egyéb testrésznél.
No meg a férfiak nagy része szintén hülye, és nem akar alulmaradni, innen jön ez a "egy szép nőnek nem áll jól ha okoskodik".

michaela77 2011.06.24. 16:16:27

@Nathan D'Xantine: na de egy ilyen csapattal szemben, mint a magyar, ami vicc kategória? Hát, nekem roppant kevéssé volt szimpatikus.
Pedig Ronaldinho a pepsi vagy milyen reklámban izé... csak hogy hű legyek magamhoz: cuki:D

blackbarika 2011.06.24. 16:18:52

@Nathan D'Xantine: igaz, figyelmetlenül olvastam az elejét.
viszont ez a "feljogosítva érezte hogy beszélgessem velem"

mért ki volt ő az atyaúristen? áááá utálom az ilyen csajokat.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 16:20:08

@Monsanto: Nem így van. Simán lehet szép nő okos.
És ugyebár az se áll, hogy a ronda nők okosak lennének kárpótlásul.
Én pl rengeteg ronda és ostoba nővel találkoztam.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 16:22:23

@gyvy: Panaszkodsz, vagy dicsekszel?

@blackbarika: Elismerten necces megjegyzés volt.

@michaela77: Bárkivel szemben. Nem ezen múlik.

Hurri Kán 2011.06.24. 16:26:57

@Nathan D'Xantine:
Ez esetben inkább panaszkodom... :D

Muha 2011.06.24. 16:36:55

@Nathan D'Xantine: Semmi semmi es semmi sport nem erdekel :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 16:37:34

@Muha: Megdöbbentő!
Csak a brazil sorozatok?

michaela77 2011.06.24. 16:38:36

Kaptam fizut, 25 perc múlva vége a munkaidőnek, gyorsan ki kell találnom mire b*sszam el:)

Akvyr 2011.06.24. 16:41:46

@Nathan D'Xantine: Nem írtam, hogy nem lehet szép nő okos is, hiszen akkor nem sok értelme lenne élni, mennék is aztán eunuchot varázsolnék magamból. Eleve semmi nem ilyen fekete-fehér, de az én véleményem az, amit leírtam, hogy a szép lányok _többnyire_nem úgy szocializálódnak, hogy az agyukra szükség legyen.

Kytia 2011.06.24. 16:42:11

@mooon:): Ohh, mein Gott!:DDDD

De azt hol írja, hogy Közgáz, meg PSZF?
Amúgy ezekre a helyekre egy rakás suttyó jár.:) Mondjuk a többire is. Az egyetem nem garancia manapság.:)

Muha 2011.06.24. 16:43:24

@Nathan D'Xantine: Aha, meg a baratok kozt. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 16:44:36

@Muha: Az mondjuk sokat segíthet a nehéz napokon. És majdnem olyan mint a kókuszköteles pálmaugrás... Vagy mi...

Hurri Kán 2011.06.24. 16:45:35

@Kytia:
Manapság semmire se nincsen garancia... Semmire...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 16:45:50

@Kytia: Minden helyre jár egy rakás suttyó...
Jó. Köpörfalvára viszonylag kevés.

michaela77 2011.06.24. 16:46:15

@Muha: rám-szakadék, vagy ram mint memória?:P

Muha 2011.06.24. 16:46:21

@Nathan D'Xantine: Azokon segit a leginkabb. :)

dr. gernika 2011.06.24. 16:46:34

@michaela77: Én sem értem. Főleg hogy tapasztalatom szerint még azokkal is megszakad a kapcsolat munkahelyváltás után, akikkel az ember barátságközeli állapotba kerül. Akkor meg minek erőltetni?

michaela77 2011.06.24. 16:49:30

@Nathan D'Xantine: @Muha: aszontam elb*szni, nem hogy kiszórni az ablakon úgy, hogy nekem semmi jó ne legyen benne:)

@gernika: na pontosan úgy-úgy.

Akvyr 2011.06.24. 16:51:31

@Nathan D'Xantine: Igazából az a kérdés, hogy a szép nők átlagban butábbak-e mint a nem szép nők. Ha igen, akkor korrelál. Mivel mindkét minősítés elég szubjektív, ezért azt hiszem erre tudományos választ sosem fogunk kapni, mégis tekintve azt, hogy általában egy szép nőnek kevesebbet kell letennie az asztalra ahhoz, hogy elérjen valamit (mondjuk megélhetést), mint egy nem szépnek, én azt mondanám, hogy a kisebb nyomás miatt nem fog annyira hajtani (ez alapvető emberi tulajdonság) tehát kevésbé lesz művelt, tájékozott, választékos szóhasználatú, humoros, empatikus, stb. Nyilván ezer és egy kivétel van, de most egyszerűsítünk mint állat, ahogy a posztban is volt.

Nyilván genetikailag nincs kódolva, hogy "aki szép nem lehet okos", de a társadalmi nyomás nagyon erős, tehát szerintem korrelál. Most hallgatom a te érveidet :)

michaela77 2011.06.24. 16:52:36

@Monsanto: én azt olvastam egyszer valami nagyon okos felmérésben, hogy a szép nők hátránnyal indulnak a munkahelyeken, mivel feltételezik róluk, hogy nem annyira okosak. Ez megcáfolná azt a feltevésedet, miszerint egy szép nőnek kevesebbet kell letenni az asztalra.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.06.24. 16:53:05

@michaela77: Ööö... félreérettelek!
Maradhatsz te is. Kis jót kapsz!

michaela77 2011.06.24. 16:54:33

Döntöttem: egy részét albérletre, másik részét csekkekre, harmadrészét egy tanknyi etanolra költöm, mer ehhez van a legeslegnagyobb kedvem. A maradék csekély részből pedig valami nagyon hizlaló ételbe fojtom abbéli bánatomat, hogy nagyon csekély rész maradt.

Muha 2011.06.24. 16:54:40

@michaela77: A jotekonykodas jo neked. Benne is van a szoban hogy jo :)

michaela77 2011.06.24. 16:55:33

@Muha: meg benne van a tékony is, ami csak egy betűvel különbözik attól ami nem jó, mondhatni nem finom:)

michaela77 2011.06.24. 16:57:07

Na megyek és a fogyasztói társadalom hasznos tagjává teszem magam. Sziasztok:)

dr. gernika 2011.06.24. 17:01:18

@cyd: Hozzáteszem, a legelső melóhelyen rendszeresen névnapoztunk, azok jó bulik voltak, de ott tényleg több volt a jófej, mint a nem, és kevesebb a képmutatás is...

Muha 2011.06.24. 17:02:07

@michaela77: Butasagot beszelsz. A gyerekek is nagyon szeretik, mert finom.

Muha 2011.06.24. 17:13:32

@Nathan D'Xantine: Olyan koran nem erek ra. :)

blackbarika 2011.06.24. 17:15:03

@Monsanto: szerintem ez nem igaz, ha valaki szép és mondjuk csinosan öltözködik, (és most nem ilyen szilikonos műnőkre gondolok, hanem szép nőkre) vannak hátrányai. pl munkahelyen a női kollégák egyfolytában furkálnak. az egyetemi tanárok alapból úgy állnak hozzád hogy te tuti buta vagy, amíg be nem bizonyítod az ellenkezőjét.
ismerkedésnél egy buliban jártam úgy, hogy a srác megkérdi te mit tanulsz? elmondom. mi rá a válasz: ki sem néztem volna belőled. (a degradáló értelemben) és hasonlók.

Kytia 2011.06.24. 17:19:24

Hova kell menni? Én megyek, de csak, ha leitattok. Lélektani mélypontra érkeztem, kurvára elegem van a világból, antiszociális, agresszív, ellenszenves büdösbunkó akarok lenni ma mindenkivel, aki szembejön. Különös tekintettel egyes kollégáimra.

Vagy ahogy a Hivatali patkányokban mondták: "Fel is gyújthatom a gyárat..."

Hurri Kán 2011.06.24. 17:44:03

@Kytia:
Nem tűnt fel, hogy ehhez neked lélektani mélypont kellene :DDD

Muha 2011.06.24. 17:53:17

@Kytia: Volt mar szerencsem ilyen emberhez. Biztosithatlak, hogy menni fog. Bar nem ertek egyet, mert szerintem rossz a megkozelites.

Akvyr 2011.06.24. 17:56:33

@blackbarika: Az egyetemi tanárok mindenkihez úgy állnak, hogy ő tuti buta. Mivel általában ez így van, legyen fiú lány kövér sovány. Amúgy igazad van, a női rivalizálás miatti "ellenszél"re nem gondoltam, de kétlem, hogy erősebb lenne mint a férfiakra való hatás miatti "hátszél".

Az pedig, hogy a társadalom a gyakorlatban úgy áll hozzá a szép nőkhöz, hogy butábbak, az csak egy visszaigazolás az én teóriámra, ami szerint ez valóban így van. Nyilván vannak nagyon okos szép nők, én a szokás szerinti Gauss (normál) eloszlást feltételezem, ahogy az IQnál, meg ezer dolognál szokták. Szóval ne önérzeteskedjen senki, vagy védje magát, én is ismerek okos és szép lányokat, BME-re például tuti jár néhány :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.06.24. 18:04:28

@Nathan D'Xantine:
az nagyon fontos dolog
A spontaneitást meg hagyjuk meg a nyugat monopóliumának :D

Jó hétvégét-ivászatot to Allz!

Kytia 2011.06.24. 18:29:13

@gyvy: Harmatlelked tán el sem tudja képzelni, milyen hangulatban vagyok most, ezért gondolod, hogy hasonlíthat ahhoz, amilyen nálam az alapjárat. Biztosítalak, NEM hasonlít.

@Muha: Milyen a jó megközelítés? Monnyad és úgy közelítek, csak legyen egy kicsit jobb, mint most!!

Tényleg fel kéne gyújtanom a gyárat.

Kytia 2011.06.24. 18:30:43

@blackbarika: Tapasztalatom szerint az intrikus kis geci kolléganők mindenkivel intrikus kis gecik, nemcsak a csinos másikokkal. Pl. a fiúkollégákkal is.

Hurri Kán 2011.06.24. 18:30:56

@Kytia:
Akkor jobb, ha bele se gondolok... De mi a bánattól ez a rosszkedv? :)

Kytia 2011.06.24. 18:34:06

m.blog.hu/fa/fagyilany/image/sz%C3%B6rny.jpg

Ez lennék én a piros "rúzzsal" egy ideális világban.:))

Hurri Kán 2011.06.24. 18:41:09

@Kytia:
Ez nem tűnik nagyon bíSZtatónak... :S

Kytia 2011.06.24. 18:50:16

@gyvy: Attól, hogy elegem van az okádék kollégákból és főnökökből (persze, akik CsP-t olvasnak, azokra nem vonatkozik:)).
Nem tartom hülyegyereknek magam, mégis utolsó szarsenki vagyok a Faszrázás és Tsa Bt.-nél, melynek gennykeverés és húgyivás a főprofilja, a főnököm szellemi fogyatékos, rosszindulatú kis buzerátor, aki konkrétan a saját nevét nem tudja leírni, de mégis faszságokkal basztat.

Hurri Kán 2011.06.24. 18:53:35

@Kytia:
Ismerős a zérzés... Vagy botrány, vagy passzív ellenállás, nem látok más kiutat...

michaela77 2011.06.24. 18:59:35

@Kytia: tudom, hogy ez nem vigasztal, de teljesen megértelek.

Velem eddig minden munkahelyemen maximálisan meg voltak elégedve, itt meg akármit csinálok, semmi nem jó. Persze tudom az okát, nem vagyok hajlandó éjfélig bent ülni, amikor nincs dolgom. Ez meg ki nem mondott elvárás.

Én is olyan állapotban voltam, mint te, mikor kb. két hete a főnökasszony behívott, hogy mondjam el mi a problémám, mert már megint hibáztam. Na én akkor kiadtam magamból mindent. Hogy itt akármit csinálok, sosem lehetek elég jó, és k*rvára elegem van már ebből. Háromszor annyit dolgozok, mint itt bárki, és lesz szíves megmondani, ha baja van velem, anélkül nem tudom min változtassak. Hápogott, meg kedves volt, hogy csak segíteni akar, meg nincs velem gond. És persze kiderült, hogy amit újabb hibának kiáltott ki, nem volt az.
Azóta édibédi velem, de mondjuk megbosszulta, mert hétfő helyett ma fél ötkor adott fizut, amikor már az idegösszeroppanás szélén álltam.
Szóval a lényeg: köcsög ez mind. Az embernek nem érdemes tönkretenni magát miatta. Csak tudom, ezt mondani könnyű...

Father Justice (törölt) 2011.06.24. 19:12:59

Valóban, a szép hölgyekkel szemben többnyire kevesebb elvárást támasztanak a munkában is. Természetesen azokban a munkakörökben, ahol az alapos, hatékony, precíz munkavégzés hiányát nem lehet külsőségekkel kompenzálni, nincs nagyobb esélyük pusztán a küllemük miatt. Viszont ahol a kisfőnöktől a nagyfőnökig sokan sunázhatják őket, illetve ahol a dekoratív megjelenés kiemelkedően fontos, ott csakugyan nem kell észlénynek lenniük, hogy ugyanakkora - ha nem nagyobb - eséllyel induljanak, mint átlagos küllemű, ámde eszes társaik! De még jobb, amikor a nagy teherbírású, ügyes, okos szürke kis veréb mellé teszik őket (akit jó esetben még rendesen meg is fizetnek), így van, aki termel, és van, aki vizuális élményt okoz nap mint nap! Jól ki van ez találva!

Kytia 2011.06.24. 19:15:23

@gyvy: A passzív ellenállást hogy kell? (A botrány tőlem annyira idegen, nem lennék rá képes. Sajnos.:(()

@michaela77: Jajj, hát ez a legjobb: "És persze kiderült, hogy amit újabb hibának kiáltott ki, nem volt az."
Legalább kiderült. Nálam nem szokott kiderülni, csak én szoktam tudni.
Meg az aztán, amikor úgy hív be, hogy "mondd el, mi a problémád". Még azt is eljátssza, hogy érdekli kis lelked. Aztán meg nem ad fizut egy hétig, hogy megkattansz tőle. Látod, az ilyen történetek miatt nem mondok fel, mert attól félek, hogy egyszer rájövök, hogy az én cégemnél is van lejjebb. Inkább ne tudjam meg soha.:)))
De jó neked, mert legalább kipakolhatsz a főnöknek néhanapján. Nálunk a képmutatás a munkaköri leírás része.

Hurri Kán 2011.06.24. 19:16:48

@Kytia:
Be kell venni a leszarom tablettát, ami meló azt megcsinálni, többinél nullreakció... mindenkin keresztülnézni... de botrányra is vannak jó tippek, bár akkor meg esetleg kirúgnak...

Kytia 2011.06.24. 19:17:37

@"Az nő egyébként, nem? Nahátakkor..": "akit jó esetben még rendesen meg is fizetnek"

Nem azt akartad írni, hogy meg SEM fizetnek? Úgy lenne kerek a történet.:))

michaela77 2011.06.24. 19:19:07

@Kytia: nálam ez a kipakolás két évig gyűlt. Addig volt pl., hogy amikor a 2009-es évet zártuk (könyvelek), minden zárásomat visszaadta pirossal áthúzva, hogy szar. Aztán szépen odamentem hozzá mindegyikkel egyenként, és mindegyik jó volt, de ez úgy maradt meg benne, hogy tavaly minden zárást elrontottam.
Idén így kezdte, hogy akkor most jobban csináljam. Majd eljátszotta ugyanezt. Tetézve azzal, hogy direkt nem adott dolgokat, ami kellett volna a záráshoz, majd az utolsó pillanatban megkérdezte, hogy ugye nem gondoltam komolyan, hogy anélkül csináltam meg őket?
Szóval volt elég szar, ami bennem is felgyűlt két év alatt.
Dehát látod, kiadtam, és semmit nem ért. Max. én érzem kicsit jobban magam, nem sokkal.

Kytia 2011.06.24. 19:20:39

@gyvy: Végül is ezt csinálom. Már ami a nullreakciót illeti. Csak mellé balek vagyok. Viszont az a baj, hogy engem oda baleknak vettek fel, ha nem lennék jó balek, valóban kirúgnának.
Na, minegy. Nyáron változás lesz, ha nem lesz kedvező nekem, kihajózom a tengerre, oszt vissza se nézek.:)

Hurri Kán 2011.06.24. 19:21:20

@Kytia:
És nyárra rossz balek leszel? :D

Father Justice (törölt) 2011.06.24. 19:21:56

@Kytia: Úgy nem kerek, hanem életszagú lenne a történet. Én azokat a meséket kedvelem, ahol végül mindenki jól jár. :)

michaela77 2011.06.24. 19:22:20

@Kytia: ja, és a képmutatást nálunk a kolléganők gyakorolják, hálistennek az összes:) Úgyhogy ahogy gernika mondta, úgy próbálom én is csinálni: leszarni, munkát elvégezni, közben arra gondolni, hogy utána haza lehet menni és élni az életed.
Komolyan nem éri meg a lelkedre venni, én egy éve tudom, amikoris elég komolyan megbetegedtem, és azt a betegséget valószínűleg ez a stressz hozta ki, azóta is nyögöm.

Kytia 2011.06.24. 19:25:42

@michaela77: Hát, ez azért durva. Direkt tesz keresztbe. A könyvelésből még maszekba is megélnél, nem gondoltál arra, hogy ezt az ótvar picsát otthagyd?

Amúgy külföldre kéne menni. Nővérem egy ideje kint él és most épp munkahelyet akar váltani, de amikor kérdezed, hova adott be jelentkezést, nem az a válasz, hogy egyet a McDonaldshez, kettőt egy minisztériumhoz, egy harmadikat meg egy szemölcstapaszokat forgalmazó céghez. Hanem, hogy egyet Hollandiába, egyet Gibraltárba, kettőt Németországba...stb.
Szóval kitágul a látókör, és így talán nem köt az ember olyan fos kompromisszumokat, mint amilyenekre itthon kényszerül.

Muha 2011.06.24. 19:26:26

Nekem a legjobb. Nalunk nincs kepmutatas. Legalabb is fiuk kozt. A lanyokat meg mondjuk pont leszarom.

michaela77 2011.06.24. 19:28:52

@Kytia: és mondom, mindez azért, mert gyorsan dolgozom és elvégzek mindent nyolc órában. Ő meg mártír típus, szereti mondani fűnek-fának, hogy őt még este tízkor is bármikor bent lehet találni az irodában. Szíve-joga, neki van pénze belőle. Nekem ez egy munkahely. Becsülettel elvégzem a munkám, amit ő nagy kegyesen kifizet, persze sosem időben, mintha adomány lenne, nem bér amiért dolgoztam.

Külföldön biztosan más. De ahhoz meg kellene tanulni legalább normálisan angolul. Na meg nagymamám abba is belebetegedett, hogy 180 km-re költöztem, nem tudnám neki beadni, hogy London is csak vagy 20 km-rel van odébb:D

Kytia 2011.06.24. 19:29:05

@gyvy: Attól függ.:) Lesz új főnök. Ha nem lesz jó arc, feladom.

@"Az nő egyébként, nem? Nahátakkor..": Javíthatatlanul romantikus és idealista lélek vagy.:))))

@michaela77: Hú, az durva!! Anno anyám is akkor mondott fel, amikor már kezdődő gyomorfekélyt diagnosztizáltak nála. Meg is gyógyult pikk-pakk.
Nem tudom, kicsit azért attól tatok, hogy ez a "leszarás" dolog a valóságban nem létezik. Akkor is hatnak rád ezek a szarságok, ha minden erőddel próbálod kizárni.

Hurri Kán 2011.06.24. 19:30:38

@michaela77:
Nem lehet egy idő után mindenkire tekintettel lenni ilyesmiben, ha előrébb akarsz lépni. ÉS ezt most nem rosszindulatból, vagy cinizmusból mondom.

Kytia 2011.06.24. 19:30:40

@Muha: Munkahelyi szempontból a fiútársaság sokkal jobb, mint a női. Ahol sok a nő, ott borítékolni lehet a rossz hangulatot.

dr. gernika 2011.06.24. 19:31:17

@michaela77: Tavaly fél éven át 12 órában dolgoztam, egy felszámolás alatt lévő cégben, ahol a régi rezsim és a rugalmasabb fiatalok két pártra szakadtak és vérre menő belső harcok mentek, engem is ki akartak golyózni persze. Ha Nard nem lett volna, tutibiztos, hogy idegösszeroppanást kapok. Így viszont be tudtam venni a leszarom tabit, meg vígasztalni a gyengébb idegzetű kolléganőt, aki nem bírta és ott bőgte el magát, a helyszínen. :(

BARI 2011.06.24. 19:31:50

Amúgy minden nő buta.De okosan csinálja. :D

michaela77 2011.06.24. 19:32:56

@Kytia: igen, sajnos gyakorlatba átültetni tényleg nehéz.
Nekem van egy technikám, kimegyek friss levegőt szívni, pár jó mélyet, a betegségemre gondolok (pajzsmirigy túlműködés egyébként, 120 volt alvás közben is a pulzusom, mire dokihoz kerültem, és öt métert nem tudtam megtenni lihegés nélkül, autoimmun betegség, a stressz hozta elő), meg van pár pozitív kép az agyamban, hogy milyen jó lesz otthon, meg mire költöm a pénzt amit itt keresek. Ettől kicsit kisebb a stressz.

Kytia 2011.06.24. 19:34:13

@michaela77: És a többi kolléganő bent rohad estig, mint a főnök?:o Hát, ez nem semmi.
Mondjuk nálunk is így volt eleinte, de engem nem izgat, hazamegyek, nem fogok bent rohadni.

Jaja, a nagymama nálunk is retteg.:))

michaela77 2011.06.24. 19:34:39

@gernika: basszus, csoda, hogy ezt kibírtad.
Én amikor idekerültem két éve, három hétig dolgoztam minden áldott nap reggel kilenctől hajnal 3-4.ig. Akkor az segített, hogy ismerkedtem éppen a jelenlegi párommal, hajnalban mindig msnen várt, feltöltött lelkileg.
Most meg szintén ő segít, arra gondolok mit mondott, mennyire szarjam le az egészet, meg hogy milyen jó együtt. Amúgy én sem bírnám.

Hurri Kán 2011.06.24. 19:35:15

@gernika:
Ismerős ez a légkör... Meg ilyenkor délutánonként 1 üveg vörösbor az irodában is sokat segít :D Tapasztalat!

michaela77 2011.06.24. 19:36:57

@Kytia: egy kolléganő van, aki 10 éve itt van, ő van bent bele este tízig, éjfélig, mikor meddig. Ő az isten. DE! Fizetést ő még később kap, mint mi. Van, hogy egy hónap csúszással. Ha így viselkedik vele, akkor most őszintén, megéri??
És az a kolléganő amúgy a legnagyobb szarkavaró, nekünk a főnökasszonyt szidja, neki minket.
Igazából az a baja, hogy a régi kolléganőn kívül én vagyok az egyetlen tényleges könyvelő, a másik három kolléganő csak bérszámfejt, meg lefűz, titkárnői feladatokat csinál. Úgyhogy nagyon szeretné, hogy ha jönnek az ügyfelek este nyolckor, akkor mi ketten még ott dolgoznánk neki, mint a kisangyal.
Kár, hogy nincsenek itt jelek, mert mutatnám, hogy meg mit a szájába:DDD

michaela77 2011.06.24. 19:38:28

@gyvy: persze, tudom én. Nem is ez a legfőbb indok az itt maradásra. De picit azért közrejátszik.

Hurri Kán 2011.06.24. 19:40:29

@michaela77:
Erre gondolsz?
__,,,,、 .,、
            /'゙´,_/'″  . `\
          : ./   i./ ,,..、    ヽ
         . /    /. l, ,!     `,
           .|  .,..‐.、│          .|
           (´゛ ,/ llヽ            |
            ヽ -./ ., lliヽ       .|
             /'",i" ゙;、 l'ii,''く     .ヽ
         / ...│  ゙l,  l゙゙t, ''ii_    :.!
        : /.._ /    ヽ \\.`゙~''''''"./
        .|-゙ノ/   : ゝ .、 ` .`''←┬゛
          l゙ /.r   ゛ .゙ヒ, .ヽ,   ゙̄|
       . | ./ l      ”'、 .゙ゝ........ん
       l  /     ヽ .`' `、、  .,i゛
       .l|  !    ''''v,    ゙''ー .l、
       |l゙ .il、  .l  .ヽ  .---イ
      .ll゙, ./    !            ,!
      .!!...!!   ,,゙''''ー       .|
      l.",!    .リ         |
      l":|    .〜'''      ,. │
      l; :!    .|'"    ...ノ,゙./ │
      l: l「    !    . ゙゙̄ /  !
      .| .|    !     ,i│  |
      :! .l.    }    ,i'./    |
      :! .|    :|    . /     .|
      :! |    ;!   "      .|
      :! !    │        │
      :!:|               ,! i ,!
      :! ,    .l,      / .l゙ !
      :! |    , l.     | .|  :,
    : v'" .!    |'i .ヽ,    ./ :!  .ヽ
 _, _/  /     .l  ゛ ._/ :l゙    .`゙"

Father Justice (törölt) 2011.06.24. 19:41:15

Csak most esett le, mi itt a fő probléma. Főnök? Milyen főnök?!

„Fenyéren, szirtfokon
gyüjtök lazac-szemet,
és mellénygombnak faragom,
amíg az éj befed.
Nem kapok értük aranyat,
ezüst is ritka bér,
mert belőlük kilenc darab
fél rézfityinget ér.
Néha kiflit kutatva ások,
vagy zabot hegyezek,
lépvesszővel rákot vadászok,
sóval vörösbegyet.
Nos hát, így tartom fenn magam,
és most, ha megbocsát,
uraságodra boldogan
ürítenék kupát.”

:)

Kytia 2011.06.24. 19:42:09

@gernika: Amúgy a stabil párkapcsolat nagy segítség ez tényleg így van. Hazamész és ordibálva elmesélheted a bajodat. Anno egyik exem még azt is megengedte, hogy verjem dühömben.:))) Bokszoltam a hasát, ő meg röhögött.:))) Nem is voltam ilyen stresszes akkoriban.

@michaela77: Úúú, ez durva. Azért remélem, legalább a pénz miatt megéri. Mondjuk a könyvelők mindenhol jól keresnek.
Én már nem próbálom lenyugtatni magam, inkább hazafelé a kocsiban üvöltözöm.

Kytia 2011.06.24. 19:43:21

@michaela77: A végén kiderül, hogy a pasik a mi megmentőink.:)))
Amúgy néha tényleg.

Hurri Kán 2011.06.24. 19:44:09

@Kytia:
Üvöltözz benn... eccer meg kell próbálni.

michaela77 2011.06.24. 19:45:47

@gyvy: ó igen, köszönöm, na ezt a szájába, de ne úgy, hogy jó legyen:D

@Kytia: igen, viszonylag jól fizet. Persze bejelentve kevésre vagyunk, úgyhogy esélyem sincs lakáshitelre vagy ilyesmire.
De én meg azt látom, hogy máshol nem olyan jól keresnek a könyvelők. Legalábbis akartam menni máshová és nem kaptam volna ennyit.
Ja, igen, maszek: nehéz szerintem maszekba vevőkört keresni. Különben már én is csinálnám régen. Meg általában az emberek azt a könyvelőt keresik, aki a legvadabb dolgokat is megcsinálja. Én meg szeretek jól aludni és csak a törvényes kiskapukat kihasználni.

A pasik néha jól jönnek, valóban:))

Kytia 2011.06.24. 19:46:26

@"Az nő egyébként, nem? Nahátakkor..": Szép.:) Amúgy én viccen kívül ilyen életre vágytam mindig. Fognék egy lovat, oszt mennék a semmibe, azt eszem, amit útközben találok.:) Szarnék mindenre.

BARI 2011.06.24. 19:47:34

@gyvy: bent nem jó üvöltözni.nálam nem jött be.fönivel ordítottam anno, mert paraszt volt.felhívtam a tulajt, hogy felmondok a faszba.mi lett a vége?na mi lett?céges privát tárgyalás és kaptam egy vezetői pozit. :DD

Hurri Kán 2011.06.24. 19:47:53

@Kytia:
Jó reggelt, nagymama :D

@Muha:
Olyan, csak nagyobb :DDD

Kytia 2011.06.24. 19:48:51

@gyvy: Azt majd csak akkor, ha már nem lesz vesztenivalóm.:))

Hurri Kán 2011.06.24. 19:49:42

@BARI:
Akkó csak érdemes volt. Meg nem biszti h jó, de néha jól esik :)

Muha 2011.06.24. 19:50:40

@gyvy: Telon szarfaszomgecipicsatakony krikszkrakszot latok. Mommeg, vagy megkereslek szetteplek cafatokra! :)

Hurri Kán 2011.06.24. 19:51:37

@Muha:
Ez konkrétan egy nagy büdös FASZ :DDD

michaela77 2011.06.24. 19:54:12

@Kytia: én már nemegyszer gondolkodtam rajta, milyen jó lenne valami tengerparton kunyhóban élni, kókuszdiót enni és tenni magasról a főnökökre meg mindenkire.
De túl sok minden hiányozna...:)

Kytia 2011.06.24. 19:54:33

@"Az nő egyébként, nem? Nahátakkor..": Azaz.:) Bár nekem már ez is túl civilizált.:)
Inkább csak így: kepguru.hu/previews/12/123562.jpg

Muha 2011.06.24. 19:54:57

@gyvy: De honnan latni, hogy budos?

Hurri Kán 2011.06.24. 19:55:34

@Muha:
Mindenki fintorgott, akinek megmutattam :DDD

Kytia 2011.06.24. 19:55:51

@Muha: Azér nem ösmered fel, mer a tijedé nagyobb?:)))

@michaela77: Annyi minden azért nem. Bevezetnénk az internetet és ott lenne minden és mindenki.:)))

Muha 2011.06.24. 19:57:10

Ha elmentek, adjatok nekem a vagyonotokat, jol elleszek en itt is. :)

Hurri Kán 2011.06.24. 19:57:13

@BARI:
De, jól esik néha :) Nekem :D

Muha 2011.06.24. 19:58:22

@Kytia: Aaa. Nekem ketszer akkora mint a masnaposok kettoben a kinajije. :) a baratome meg meg kisebb.

michaela77 2011.06.24. 19:58:49

@Kytia: és a könyvek?? és a lemezek??:D és legalább negyedévente anyukám megölelgetése?:DD

Hurri Kán 2011.06.24. 19:59:07

@Kytia:
Ilyen helyre minek internet? Isssten mencs :D

BARI 2011.06.24. 19:59:20

@gyvy: én most már örülök, hogy kikrültem a vezetői részből.sokkal nyugisabb az életem.:D

Kytia 2011.06.24. 20:00:11

@BARI: Óóóóóó, de jó neked.:o És legalább annak a fasznak dirigálsz, aki felidegesített anno?:))

@Muha: Fancokat, te is jössz! Kell házőrző a kunyhóhoz.:PP

BARI 2011.06.24. 20:00:16

kicsi és görbe...:D

Kytia 2011.06.24. 20:02:01

@michaela77: Könyveket vinni kll, énekelek majd én neked, családot meg visszük, naná.:)) Most, hogy belegondolok, lehet, hogy csak az lenne a vége, hogy áttelepítjük a problémákat eggyel odébb.:DDD

dr. gernika 2011.06.24. 20:02:14

@michaela77: Jaigen, és majdnem 9 hónapig a fizut is csak csurgatták, ilyen 15-20%-okat kaptunk borítékban ad hoc jelleggel, amikor épp volt bevétel. Nem fogadtuk el a kártyás fizetést, és ezt persze nekünk kellett közölni az ügyfelekkel. :S

@gyvy: Áh nem lehetett, utána vezettem hazafele. :D
@Kytia: Na most még jó hogy nincs itt Nard, mert egyből elkezdene panaszkodni, hogy én is rajta vertem le a munkahelyi stresszt. :D

Hurri Kán 2011.06.24. 20:02:40

@BARI:
Lehet a többieké is :)))

Muha 2011.06.24. 20:04:04

@Kytia: Majd huje leszek. Ott meg bmw x6-os sincs! Meg ropisegg meg sor.
Maradok.
:)

michaela77 2011.06.24. 20:06:48

@Kytia: na ez az, nem jó ez sehogy sem:))

@gernika: na az pl. nálam elég nagy gond lenne. Önfenntartó vagyok, péci kis lakást béreltem (miután szakítottam exemmel, elég nehezen adtam le az életszínvonalból), ami nem túl olcsó, autót tartok fenn, magamat tartom fenn, a párom 80 km-re lakik, sokat költünk benzinre, meg vannak egyéb nem publikus dolgok is. Kölcsönkérni nem tudok senkitől, max. tesómtól kb. egy hetes időintervallumra, mert ő máskor kap fizut, mint én:) Szóval én azt meg sem tudnám oldani sehogy.
Ismerek egyébként felszámolót, tudom hogy mennek ezek a dolgok. Az is hányinger.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.24. 20:08:43

@gernika:

Itt van , és emlékszik. Valóban borzalmas volt :(

@Kytia:

Tudtam hogy ilyen hörcsögtermészet vagy :)

@gyvy:

Gomba?

michaela77 2011.06.24. 20:09:53

@Kytia: ez a kunyhó bizony szuper. Bizonyára ki van a környékről is tiltva az összes csúszómászó, bogár, rovar, kígyó, nagy hal, krokodil, madárpók, izé.

Hurri Kán 2011.06.24. 20:10:19

@michaela77:
Ja, felszámoló az külön állatfajta... és nem a jobbikból...

BARI 2011.06.24. 20:10:23

@Kytia: képzeld nem.ő "dirigál" úgy nekem, hogy azt hiszi, hogy dirigál.közbe meg nem.olyan szépen megtanulta a viselkedésemet, hogy fantasztikus.és ez nekem jó.komolyan jó bemenni melózni.szórakoztat.és még fizetnek is érte. :DD

@gyvy: na ők nem.sajna.igazi lédifűrer voltam, de így is szerettek.és a mai napig is. :D

Muha 2011.06.24. 20:10:37

Valaki hozhatna egy jo konyakot.

michaela77 2011.06.24. 20:11:49

@Muha: az nincs, de vettem dinnyét, be van hűtve. Múlt hétvégéről meg biztos maradt még vodka is a mélyhűtőben. Azt meg már csak suttogva mondom, hogy istenifinomkirály szamóca szörpöt is vettem.

BARI 2011.06.24. 20:12:26

@Muha: konyakot?kérem, az a sör után luxus lenne :D

Muha 2011.06.24. 20:13:38

@michaela77: Nem vagyok telhetetlen. A zoldseg meg a szirup maradhat. Vodka johet.

Hurri Kán 2011.06.24. 20:13:47

@BARI:
De ugye bajszod nem volt, csak mer Te is egy diktátor voltál? :DDD

dr. gernika 2011.06.24. 20:14:38

@michaela77: Akkor még otthon laktam, de a családos kollégák nagyon rosszul viselték. Voltak, akiknek még az utazási támogatásért is balhézni kellet, hogy legalább arra legyen pénz, hogy be tudjanak járni dolgozni. Ingyér. Eh. :(
@Nard:
:(

Muha 2011.06.24. 20:15:02

@BARI: Nem baj. Urizalhatnekom tamadt. :)

Hurri Kán 2011.06.24. 20:15:06

@michaela77:
Az vodkával försztklassz :D

BARI 2011.06.24. 20:17:29

@Muha: de akkor olyan szép sűrűt kérj, ami nem csak úgy leszluttyan a pohár falán, hanem szépen csordogál.és lehetőleg borostyán sárgán. :D

michaela77 2011.06.24. 20:18:50

@gyvy: tudom én, tudok élni:) De szódásszifonom sajnos nincs:))

@gernika: bazze:((. Én egyébként nem tudom elképzelni családos emberek hogyan élnek meg manapság. Valami bűvésztrükknek vagy csodának látom, hiszen én nem keresek rosszul (annyira jól sem), de nem elég kettőnknek. Hogy tartanak fenn kevesebből egy családot?
Amúgy a gazdagok meg nagyon nem fogják ezt fel. Egyik kolléganő 6 órában van, 100 ezret keres, főnökasszony mindig őt kéri meg, hogy a kutyájának menjen ki ebédre ilyen-olyan husikát, meg libamájat venni, és rendre elfelejti kifizetni...:( Na meg persze szaladj már be az APEH-be, benzinpénzt nem ad, parkolási díjat nem ad. Örülj, hogy itt dolgozhatsz. És hallgasd, hogy milyen jót nyaralt külföldön.

BARI 2011.06.24. 20:23:48

na azt mondjátok meg nekem, hogy itt a környéken hol, mennyiért és mennyi idő alatt csinálnak útlevelet és személyit.mert lejárt az egyik 3 éve a másik meg vagy 2-3 hónapja.és mert úgy döntöttem, hogy szarok mindenre.10 év után elmegyek nyaralni a pici mánimból, úgy cirka 3-4000 kilométerre.(és hogy a repcsin van-e kellő mennyiségű kszani meg hányózacsi?!ez élethalálkérdés) :D

Muha 2011.06.24. 20:24:13

@BARI: Csak olyat. Semmi mast. :)

Kytia 2011.06.24. 20:24:21

@gernika: Hát, ami jár, az jár.:))

@Muha: Bmw? Ropisegg? Nincs??? Mondom, hogy bevezetjük az internetet.:DDD Italnak meg ott a kókusztej, 40 év magány után beállsz attól is.:D

@Nard: Énistudtam.:DD

@BARI: Kérem azt a munkahelyet.:D

Hurri Kán 2011.06.24. 20:25:11

@BARI:
Izé, 5. ker. ocsmányirodába van ismerős, ott meg lehet ilyesmit oldani.

BARI 2011.06.24. 20:25:25

@Muha: tudsz élni, látom :D

michaela77 2011.06.24. 20:25:49

@gyvy: most tényleg el kell mondanom?:) ööö.. akkor te lány vagy, ugye?:))
szódásszifonba kell a vodkát önteni, aztán málnaszörpre ráereszteni (persze szénsavasan), és úgy nagyon üt... már ha jól tudom:)

Muha 2011.06.24. 20:26:11

@BARI: Ecserin. 5 rongy. Fel ora. :)

Hurri Kán 2011.06.24. 20:27:02

@michaela77:
Fijatal vagyok még, nem tudhatok mindent :)

BARI 2011.06.24. 20:27:31

@Kytia: hháááááátttt...:D

@gyvy: oOoooOOOOO!asszem érdekel!

Hurri Kán 2011.06.24. 20:27:38

@Muha:
Helyes, jól csinálod :)

michaela77 2011.06.24. 20:28:17

@gyvy: nem cinkelni akartalak, tényleg nem tudom fiú vagy lány vagy-e:))

Hurri Kán 2011.06.24. 20:28:36

@BARI:
Jelzem, hányózacsit ott nem adnak :D

BARI 2011.06.24. 20:28:54

@Muha: na kösz.nem akarom, hogy a zóceán fölött mondják egy nagy seggberúgással, hogy köszviszlát páccs.tér-és víziszonyom van baszki! :D

bár, ha belegondolok szépen és fijatalon halnék meg... :DD

Muha 2011.06.24. 20:28:57

@Kytia: Aztan simogassam a monitort meg brummogjak elotte? Mondom hogy maradok. Mondanam hogy otszazezer zilliarder elmennek, de ott meg azt sem elveznem. Nem tucc ravenni. :)

BARI 2011.06.24. 20:29:33

@gyvy: mindegy.van itthon kutyaszaratós zacsi dögivel, viszek azt :D

Muha 2011.06.24. 20:30:52

@gyvy: Vagy jol vagy sehogy bazzze. :F

Hurri Kán 2011.06.24. 20:34:26

@BARI:
Minden megoldható ;-)

@michaela77:
Néha már magam se tudom :D

@Muha:
Ez a beszéd, énkisdrágám :*

dr. gernika 2011.06.24. 20:34:43

@michaela77: Ezt én sem tudom megérteni, mármint amit egyes családok összetrükköznek.
Sosem szerettem ezt az egymásnak bevásárlós dolgot, de ha mindenképpen engem küldtek, én előre tartottam a markom "nincs nálam kápé" felkiáltással. Kolléganőnek is a sarkára kéne állnia.

Kytia 2011.06.24. 20:36:21

@BARI: "szépen és fijatalon halnék meg"

Ez fontos. Én is erre pályázom. Csak még húzom az időt.:DD

@Muha: Hát, most nem így szoktad?:DDDD Ehh, meg fogod bánni, de te tudod. Vagyonomat nem adom, inkább átutalom a Mentsük Meg A Réti Csücsükét Alapítványnak. Csak fontos ügyre vagyok hajlandó pénzt áldozni.:DDDD

Muha 2011.06.24. 20:36:45

@michaela77: Nok isssstenem. Ha azt mondom fiju azt mondod lany? :)

michaela77 2011.06.24. 20:36:53

@gernika: eccer csinálta, összeírta egy héten mit költött és odaadta a főnökasszonynak. Az meg kifizette neki, de utána egy hónapig bármit csinált, semmi nem volt jó. Nem jó ez sehogy sem.

michaela77 2011.06.24. 20:38:06

@Muha: ez inkább a muhaság jellemzője. Ha egy muha azt mondja lány, akkor tuti, hogy fiú:) Na meg drágaságnak hív téged, te meg köztudottan szépkislány vagy:P

Kytia 2011.06.24. 20:39:17

@gernika: Nálunk még a büfébe menésnél is volt ilyen, hogy körbe kell kérdezni a kolléganőket. Egy idő után feltűnt, hogy mindig én megyek, mert tudták, hogy én vagyok a legéhesebb. Azóta nem megyek, menjenek a picsába.

@michaela77: Egyre szimpatikusabb ez a főnökasszony. Ha lincselni kell, szóljatok, legalább levezetem feszültséget.

BARI 2011.06.24. 20:39:40

@gyvy: oldjuk meg! :D

@Kytia: viccelsz?kértek tőlem személyit mostanában belépésnél.szóval na.kérem.nem tehetek róla. :DD

Muha 2011.06.24. 20:41:42

@michaela77: Nezd meg inkabb az eget. Cuki kis felhok vannak. :)

Hurri Kán 2011.06.24. 20:42:22

@Kytia:
Így jár, aki hedonista életvitelt folytat :D

@BARI:
Nem megoldhatatlan :)

Muha 2011.06.24. 20:42:39

@Kytia: Sose banok en semmit se.

Kytia 2011.06.24. 20:42:45

@michaela77: Ha Muha GYVYRŐL mondja, akkor meg szorozd meg kettővel.:DD

@BARI: Akkor még ráérsz, de vigyázz, ha sokáig vársz, végül öregen kell meghalnod.:DD

Muha 2011.06.24. 20:43:24

@michaela77: Amugy meg csak az igazat mondom. :)

michaela77 2011.06.24. 20:44:11

@Kytia: akkor gyvy két lány...:)

michaela77 2011.06.24. 20:45:05

@Muha: főleg annak, akivel ilyen régi a kapcsolat, mint velem, ugye?:D

Kytia 2011.06.24. 20:46:25

@gyvy: Persze, az ő gerinctelenségükét is én vagyok a hibás, mi?:DD

@Muha: Ezt is meg fogod bánni.:DD

Kytia 2011.06.24. 20:47:13

@michaela77: Minimum. Rosszabb napokon inkább három klimaxos nő.:))

BARI 2011.06.24. 20:47:17

@gyvy: télleg érdekel!:D

@Kytia: nem várok.negyvenes vagyok már, de 20nak láccom így is.komolyan szar!sírok! :DD

Muha 2011.06.24. 20:48:05

@michaela77: Soooot. Legalabb harommal feler!@Kytia: Mondom hogy nem. :)

Hurri Kán 2011.06.24. 20:49:54

@michaela77:
Nem is akármilyen :D

@Kytia:
Pszt!!!

@BARI:
Vettem a zadást :)

Muha 2011.06.24. 20:50:20

@michaela77: Persze. Semmi okom meg kamuzni! :)

michaela77 2011.06.24. 20:51:03

@Muha: kiskoromban (22-24 évesen) elmentem csetbuliba, mert azt hittem az emberek olyan jófejek, mint amilyenek cseten. Hát nem voltak azok.:)

dr. gernika 2011.06.24. 20:51:56

@michaela77: Váááá márpedig én tuti, hogy a vásárolt cuccal együtt a blokkot is letenném elé, vagy akkor kalkulálja bele a fizumba basszus. :S Hát mit képzel ez?
@Kytia: Nahogynepersze, én a helyedben sunnyogtam volna, vagy csakazérse mentem volna büfébe. :D

Kytia 2011.06.24. 20:52:14

@BARI: Megértelek. Én már nyugdíjas vagyok, de még mindig megkérdezik néha, melyik bölcsibe járok. Egyszerűen megalázó.:DD

@Muha: Azt is megbánod, hogy mondod. Aztán azt is, hogy megbántad. Aztán, hogy megbántad, hogy megbántad...ésígytovább.:))

BARI 2011.06.24. 20:53:30

@Kytia: neeeem hiszek neked! :DDD

Kytia 2011.06.24. 20:53:38

@michaela77: Én kommentbuliba mentem.:DDD

@gernika: Egy idő után ezt tettem. Aztán ráéreztek és kérdezgették pár napig, kérek-e valamit. De már nem kértem. Eljátszották a jóindulatomat és azt nálam csak egyszer lehet.:)

michaela77 2011.06.24. 20:54:08

@gernika: szerintem az ő fejében a főnökség az ilyen istennőség, vagy rabszolgatartóság. Szerinte nekünk tök jó dolgunk van, mert egy menő és szép helyen dolgozunk. Csak közben késik a fizuval, meg kikészít a semmisemjó hozzáállásával, meg panaszkodik ránk fűnek-fának, hiába dolgozunk jól.

michaela77 2011.06.24. 20:55:18

@Kytia: és az nem volt csalódás?:)
Én nem akartam elhinni, hogy aki a cseten közösben a legnagyobb arc volt, élőben alig tudott megszólalni:) Én meg már akkor is azt adtam cseten is, amilyen élőben is voltam. Fura volt az egész.

Muha 2011.06.24. 20:55:38

@michaela77: En se vok az igazibol. :)

Muha 2011.06.24. 20:57:35

@Kytia: Meselj! Milyen tevedesben elni? :)

Kytia 2011.06.24. 21:01:38

@michaela77: Nem, mindenki hozta a formát.:)

@Muha: Ó, remek. Az év 365 napján süt a nap, a férfiak mind szépek, a nők mind csúnyák és fehérbor folyik a sziklából.:DD

Muha 2011.06.24. 21:04:19

@Kytia: LOLXD:)
pedig sor folyik. Amugy Mozes is sort fakasztott a sziklabol. Tuttad?

Kytia 2011.06.24. 21:07:38

@Muha: Én mindent tudok. Mózes a haverom, jön velünk majd nádkunyhózni, de téged ez úgysem érint, mert te maradsz.:D

@gyvy: Hát a tévedésben, ahol élek.:D

Hurri Kán 2011.06.24. 21:09:11

@Kytia:
Engem igazából olyan szikla érdekelne, amiből rozé folyik... azér elég sok mindent megadnék...

Muha 2011.06.24. 21:10:45

@Kytia: Dejodejo. Mezes Mozes jo arc. Birni fogjatok. De en maradok. :)
Hiaba csabitgatsz.

Muha 2011.06.24. 21:12:31

@gyvy: Azt en tom hol van. Utald az eloleget. :)

Hurri Kán 2011.06.24. 21:13:29

@Muha:
Ácsi... elébb látnom kell, minta kell, átlagos rozéhozam/ perc, ilyenek... nem rohanunk fejjel a sziklának :D

dr. gernika 2011.06.24. 21:16:20

@Kytia: Azt nálam is.
@michaela77: Aha, ez valami felsővezető-betegség lehet, mert én is többször tapasztaltam már.

Ja, amúgy IRL én is csendesebb vagyok, mármint amíg fel nem oldódok új társaságban. De van olyan kommentelőtárs, aki konkrétan kilométereket képes leírni egy arra érdemesnek tartott blogon, élőben meg hangját nem hallottam. Mondjuk én nem is erőlködtem vele sokat, de pölö Alfonzina nem az a típus, akivel ne lehetne beszélgetni, és állítólag neki sem sikerült megszólaltatnia. :D

dr. gernika 2011.06.24. 21:24:19

@Muha: :DDDD Jah, valószínűleg. :D
Némamuha. :P

Kytia 2011.06.24. 21:26:38

@gyvy: Olyan sajnos az én tévedésemben nincs.:))

@Muha: Ki csábítgat, nem vok én szirén.:)) Mózival vigyázz, kidumál a hátad mögött.:)

No, elmentem aludni és jól kialszom magamból a mérget, bár már el is múlt.

Jóéjt gyerekek! Egy örökzöld klasszikussal búcsúzom, hallgassátok szeretettel.:)

www.youtube.com/watch?v=_ITGjepfrHY&feature=related

Muha 2011.06.24. 21:29:06

@Kytia: Eljar a szaja, megint nem megy be a kanaanba. :)

s.lac 2011.06.25. 23:44:09

irigylem a kurvanagy problemaidat. azt viszont nem h 26 evesen ilyen helyeken probalsz ismerkedni aztan meglepodsz az eredmenyen

hobbigyuros · http://testepitoedzesnaplo.blog.hu 2011.06.26. 16:29:03

"A srác kis idő múlva hirtelen nyakon csókolt (inkább harapott, a k*rva anyját), mire én reflexszerűen felugrottam, a barátnőmre borítva véletlenül egy fél korsó sört. A társaságunkba tartozó három remek lovag mindent látott, de nem tett semmit… csak néztek rám. Várták, hogy most mit lépek. Azt hitték, tévéznek. Úgy érezték, semmi dolguk nincs. 2011 és a lovagiasság… "

Én nem értem mi a gond, én sem tettem volna semmit, hisz nem erőszakoskodott. Felugrottál és nem folytatta tovább, felfogta mi van. A srácoknak akkor kellett volna beavatkozni, ha
1. Láthatóan erőszakoskodik
2. Megkéred rá őket
3. Valamelyik srác barátnője vagy( vagy alakulófélben van valami)
De ez egy olyan szitu volt, amivel még te is elbírtál, nem kellett a felesleges erőfitogtatás.

Joe69 2011.06.27. 00:00:28

A poszt a legsablonosabb sztori, amit csak pláne ilyentájt a kiülős időszakban százával lát meg átél az ember. Bebaszott pasik és bebaszás irányába haladó, de persze önvédelemből barinőbe kapaszkodó szinglicsajok "szórakozni akarok, csak azért megyek oda, hápersze" c. sztorijai, valaki elkezdi a beszólásokat. Az alkohol megnyitja a freudi mélységeket, amit normál állapotban cssak netes posztban ill. kommentben mersz megírni. A posztoló meg nem volt eléggé berúgva ahhoz, hogy most itt kiröhögtessse magát azzal, hogy részeg pasik beszólásait elemezgesse, és még kicsit korán - még 30 mínusz - evonja a tanulságokat, hogy neki aztán "mindenpasihülye".

Rengeteg ilyet láttam, azzal a különbséggel, hogy a csajok legalább vagy még jobban be szoktak rúgni. És volt olyan is, hogy megpróbáltam közbeavatkozni, és persze a "megtámadott" csajszi még engem küldött el a k. anyámba. Azóta akár szét is baszhatják előttem huszan az ilyeneket. És megkockáztatom, hasonló okokból nem mozdultak a posztbéli "lovagok" sem. Aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók, kisanyám, te tudod, mit csinálsz. Egyszerű pasifelhőtagként én se veretném össze magamat a semmiért.

TGabi 2011.12.30. 13:33:25

Azért érdemes néha ilyen írást elolvasni, mert abból legalább látom, hogy nem csak nekem vannak ilyen stupid mentalitású férfi ismerőseim. Csak ők józanon is ilyenek :))))
süti beállítások módosítása