Egyszer mentem bele egyéjszakásba: terhes lettem

2011. augusztus 30. 07:32 - Panni CsP

„Nekem támadt, hogy már nem kíván, bezártam őt ebbe az életbe, amit nem is akart, nem bír már rám sem nézni, és igen, viszonya van. Leroskadtam, ő meg elviharzott” – egyszer is elég belemenni egy egyéjszakásba, ahhoz hogy minden boruljon. Ha a mókamester pasi hazakísér és lefekszel vele, oké. Ha reggel a kávé után elhúz, talán még az is oké. De amikor kiderül, hogy nálad felejtett egy gyereket, az már nagyon nem oké. Most megtudhatod, hogy a kíváncsi szomszédok elszólásai hogyan vezethetnek a lebukáshoz, és azt, hogy egy igazi csajozógépet még a rák sem zabolázhat meg.

 

Nem tudom, hányan emlékeznek arra a szövegre, amit az esküvőkön hallanak. Mármint, hogy a jó és rossz napokban is hűség és kitartás, illetve, hogy míg a halál el nem választ. Na, nekünk minden kijutott a férjemmel. Nem egész tíz év alatt. Hol is kezdjem? Szolid középosztálybeli, vidéki családban nőttem fel. A vidék is sokféle; míg mondjuk Győr, Szeged, Debrecen vagy Pécs izgalmas, élhető helyek, a Balatontól délre gyakorlatilag csak azért vannak feltüntetve a települések a térképen, hogy az átutazó gyorsabban eljusson a horvát tengerpartra vagy Plitvicére. Én is egy ilyen helyen nőttem fel, és ismerkedni csak a kocsma meg a diszkó volt, én meg utáltam mindkettőt.

Az egyetem alatt kivirultam, a végéig két komoly kapcsolatom volt, az egyik egy, a másik két éves. Egyszer volt egy egyéjszakásom, az utolsó előtti év vizsgaidőszaka után: egy pár évvel idősebb, irtó helyes srác sziporkázott egy szórakozóhelyen, mindenki itta a szavait, egyszerűen lehengerelte a hallgatóságot, aztán hazakísért és lefeküdtünk. Másnap reggel elment a kávé után. Utána három évig nem láttam. Közben csúsztam az egyetemmel, mivel kiderült, hogy terhes vagyok életem egyetlen egyéjszakásából. Az ironikus az, hogy védekeztünk. Ugye van ez a vízpróba-dolog a gumióvszerekkel, de ki csinálja meg rögtön szex után? A következő hónapokban a srácot kerestem, de mit tudtam róla? Semmit, még a keresztnevét sem, és kiderült, hogy először járt ott, ahol találkoztunk, éppen átutazóban volt. Matt. Gondoltam az abortuszra, de elvetettem az ötletet. Közben persze megvetés és ellenérzések mindenünnen, de nem igazán zavart, keményfából faragtak: eltartottam kettőnket, a gyermekem szépen fejlődött, én meg boldog voltam általában, de azért éreztem, hogy apa nélkül nem család a család, így folytattam a keresést a szabadidőmben. Semmit sem találtam, pedig nem kíméltem sem időt, sem pénzt, sem energiát.

Pár évvel később beteg lett egy idős budapesti rokonom, bekerült a kórházba, de már haldoklott. A kórterembe bezsúfolódik a rokonság, és mindenki szegény nagybácsit nézi, én meg a szomszéd ágyban fekvő fiatal férfit. Filmszerű jelenet volt. Ő volt az. Teljesen biztos voltam benne, hogy már rég elfelejtett, teljesen biztos voltam benne, hogy fogalma sincs, ki vagyok. Hamuszürke arcán felcsillant a két szeme, amikor rám nézett, aztán a kezét nyújtotta felém. Mindenre emlékezett, én meg elmeséltem az azóta történteket. Az orvosok azt mondták, öt-tíz százalék esélye van túlélni a betegségét, egy előrehaladott stádiumú rákot. Gyakorlatilag a kezelése közben ismerkedtünk meg, mindig mellette álltam, és ő mindig mondta, hogy csak miattam és a gyerek miatt küzd. Meggyógyult. Közben megszületett a második gyerekünk is. Összeházasodtunk, boldogan éltünk hat évet. Tényleg minden szempontból elégedett voltam, és úgy láttam akkoriban, hogy ő is. Mindene megvolt. Kerestem, de mégis vezettem a háztartást, minden nap meleg étel várta otthon, jártunk nyaralni, kirándulni, a gyerekekkel pont annyit foglalkozott, amennyit akart, és amikor leoltottuk a lámpát, ugyanolyan tűzzel öleltük egymást, mint első este. A felépülése óta ismét sármos és sziporkázó volt.

Vagy mégsem így volt és én látom rosszul? Nem értem. Egyszer a szomszéd nő bekopogott hozzám tojásért, és közben mellékesen megkérdezte, hogy mi a helyzet a húgommal. Mondom semmi, lévén öcsém van. Akkor ki az a nő, aki mindig jár hozzánk? Eleinte nem sejtettem rosszat, én is szóba állok más férfiakkal, még ha nem is hívom őket fel a lakásomba. Olyan fél évvel később az esetet egy másik szomszéd is megemlítette, és összekapcsolva ezt azzal, hogy az utóbbi időben lanyhult a szexuális kapcsolatunk (azért harminc után a minden heti szeretkezés szerintem így sem rossz), kérdőre vontam a férjemet. Semmit sem tagadott, inkább nekem támadt, hogy már nem kíván, bezártam őt ebbe az életbe, amit nem is akart, nem bír már rám sem nézni, és igen, viszonya van. Leroskadtam, ő meg elviharzott.

Két nap múlva felhívott, hogy beszéljük meg a dolgot. Elnézést kért, aztán elmondta az ő nézőpontját, hogy kevés a szex, úgy érzi, hogy irányítva van és hogy élveznie kéne a "második életét", de rohadtul nem élvezi. Szerintem nem volt kevés a szerelmeskedés, de tőlem lehet több. Csakhogy élvezetes ez egy férfinak? Mármint hogy én nem akarom, és nem tagadom, elmenni sem tudok, ő meg csak dolgozik, aztán egyszer csak vége? Mit tegyek, ha olyan heti egyszer kívánom meg annyira, hogy el is tudjak menni? A másik, hogy irányítva van. Akkor talán nem egész nap tévézni kéne, foglalkozhatna a gyerekekkel, a lakással vagy esetleg velem, ha már mindezeket én csinálom. Egyszerűen nem lehet rendszer nélkül élnem, mert szétesik az egész. Végül arra kért, hogy fogadjam vissza, mert lezárta a kapcsolatát és nem tud nélkülem élni.

Belátom, hogy én is hibáztam. Egy programot csináltam az életünkből, és gyakran voltam fáradt. Közben nagyon lefogytam, és idősebbnek is nézek ki a koromnál. Kozmetikushoz, pedikűr/manikűröshöz évente ha jártam, az egyszerűen növő egyenes hajamat egy ősöreg szalaggal fogtam össze; egy arckrémen kívül semmit sem használtam, többnyire karácsonyra vettem új ruhát vagy cipőt, de évekig hordtam egy-egy darabot. Persze, hogy nem kívánatos már így az ember a harmincas évek derekán. Szívesen változtatnék magamon meg ezen a karótnyelt életen is, de nem tudom, hogy visszafogadjam-e a férjem, nem tudom, hogy megbízhatok-e benne? Talán elég volt egy tévedés, és most már örökre velem marad? Vagy kár megbocsátani?

 

 
486 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr83189683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2011.08.30. 07:39:34

Cím: szívás :D
Na, olvasok.

Muha 2011.08.30. 07:55:10

Aki dugik, igy jarhat.

michaela77 2011.08.30. 07:58:33

Hát ennek a sztorinak több vetülete is van.
Először is érezheti úgy, hogy belekényszerítetted ebbe az életbe, hiszen a gyerekről nem tudott, egyszer csak lett egy három éves gyereke. Erről sem te, sem ő nem tehettek, arra nem kényszerítetted, hogy veletek legyen, de azért ez mégis csak egy patthelyzet.
A heti egy szex van akinek sok, van akinek kevés. Szerintem kevés, és ha eltérnek az igényeitek, ez a legnehezebb, amit össze lehet hangolni. Bár én egy kis dacot is érzek benned, hogy ha heti egynél többször kezdeményez, akkor te úgysem mész el. Esetleg ha nem így állnál hozzá, jó is lehetne. Hiszen napi egyszer is ugyanaz történik, ami heti egyszer, ha szereted és ő tudja hogyan szerezzen neked örömet, az ellenállásod nélkül simán sikerülhet a dolog.
Ezenkívül eszembe jutott még, hogy amíg a betegsége alatt mellette voltál, addig jó voltál neki, aztán amikor felépült arra sem méltat, hogy megbeszélje a problémákat, inkább simán félrelép. Ezért vascső.
A külsődre pedig valóban jobban kellett volna figyelned, de ez nem ok arra, hogy tiszteletlenül bánjon veled és megbeszélés helyett félrelépjen.
Nem tudom visszafogadd-e. Nem tudom mennyire erős a kapcsolatotok. Talán rájött, hogy mit jelentesz neki. Talán nem.
De ha visszafogadod, légy igényesebb magaddal szemben, ne hagyd, hogy ne segítsen otthon ha neked ez a lelked mélyén problémát okoz, és ne zárkózz el a gyakoribb szextől. Ha ezeket nem tudod bevállalni, akkor szerintem felesleges az újrakezdés.
Uff.

Füstleee 2011.08.30. 08:00:47

Kedves Posztoló!

Ha szereted, maradj vele, mert a pujáknak apa kell, bár véleményem szerint nem olyan amelyik a TV előtt ül egész nap és te csinálsz mindent. Nyílván rá voltál kényszerülve ezekre a dolgokra, h a dolgok maguktól megoldódjanak.
De! Te is tudod, hogy Don Józsival jöttél össze és ha megtette 1x, meg fogja 2x is tenni. Ha tudsz ezzel a tudattal élni akkor hajrá. Minden esetre azt megpróbálhatod, h amit hibának találtál magadon azokon változtatsz. Nem kerül semmibe 1 próbát megér. Max másoknak is kívánatos leszel és kirakhatod nyugodtan Don Józsit. :)

ati2 2011.08.30. 08:08:09

Kedves posztoló, elég megható történet volt.
Én inkább párkapcsolati tanácsadást javasolnék, vagy pár párkapcsolatról szóló könyv elolvasását. Tipikusan elkövetted a legnagyobb hibát, amit egy nő elkövethet: túl sokat adtál magadból. Ideje lenne erősítened a nőies tulajdonságaid is: magabiztosság, elfogadási készség, visszajelzési készség.
A megbocsátás meg a legnagyobb emberi erény. Sok sikert!

dr. gernika 2011.08.30. 08:08:13

Elég regényesen kezdődött, mármár azt hittem, fake.
Elég hülyék vagytok, hogy nem a megcsalás előtt beszéltétek ki ezeket a problémákat, mert mindent meg lehetett volna oldani.
Szerintem hetente párszor beleférne egy cumi és akkor nem kellene örömtelenül dugnod, hm? Csak így, miután már a szomszédok is kidumálták, hogy szarvad van, képzelem, mekkora lelkesedéssel csinálnád... a két gyerek nagyon megnehezíti a tanácsadást, nélkülük azt mondanám, hogy dobjad ki azonnal, hadd élvezze a második életét.
De ha szereted még, és úgy érzed, van esélye megmenteni a kapcsolatotokat, és képes vagy megbocsátani, akkor meg lehet próbálni. Elvégre az ő indokait is el lehet fogadni, amiért rosszul érezte magát otthon. Sajnos nincs arra garancia, hogy nem fogja újra megtenni. Én mindig gyanakodnék...
Egy biztos, ha a párkapcsolatot nem sikerül rendbe hozni, csak a gyerekekért ne maradjatok együtt. Annál a légkörnél a válás is jobb.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 08:08:37

Szegény pasi! Még a rák sem mentette meg a frigid csajtól! :)

SciNu 2011.08.30. 08:12:19

"Persze, hogy nem kívánatos már így az ember a harmincas évek derekán."
Ajjaj mit fogsz te ezért itt kapni :D

www.myspace.com/video/son-heir/benny-hill-show-commercial-parody-benovite/2890373

SciNu 2011.08.30. 08:16:37

@Nard: Íme egy jó példa hogy a hejjesspasee lasszózása működik (nagyjából)! :D
Lányok, aki hejjesspaseet akart az szúrja ki a gumit szex előtt! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 08:16:58

"Persze, hogy nem kívánatos már így az ember a harmincas évek derekán."

Hát lehet ő nem. De szerencsére nem csak olyan nők vannak mint a postíró! :) Szerintem a postíró bak, azok ilyenek.

Muha 2011.08.30. 08:20:10

@Nard: :)

A harminc folotti csajok pedig mar ven szatyrok.
Tinibukszat mindenkinek!!!!

cyd 2011.08.30. 08:20:40

@michaela77: Mi lenne, ha nem írnál le kb. mindent, ami eszembe jutott a sztoriról? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 08:21:27

@Muha:

Áh, nekem nem kéne tinibuksza, utálok tanítani.

@cyd:

Zsaroljad meg a mailcímével. :)

Father Justice (törölt) 2011.08.30. 08:23:49

"..és ő mindig mondta, hogy csak miattam és a gyerek miatt küzd."

Ilyen helyzetben sokmindent mondanak és ígérnek a gerincmentes emberek, aztán felépülve többnyire szarnak az egészre. Szerintem Mr. Hejjespasee jelleme csak akkor változott volna meg számottevően, ha a rák győz. Most rendbejött, ismét ingyen megkapja a minőségi sunákat, és letudta a szaporodás feladatát is. Nem gondolod komolyan, hogy beszáll a háztartásba meg a gyereknevelésbe, ha tévézhet is, vagy erősítheti a családi köteléket a "húgoddal" helyette? Inkább örülj, hogy legalább hetente egyszer rád is szán egy patront a régi, gumiszaggató tűz emlékére.

Muha 2011.08.30. 08:24:04

@Nard: Rendben. Akkor a tied az enyem.
:)

cyd 2011.08.30. 08:27:37

@Nard: Azt mondod passzoljam át a tegnapi lófejet? :)

@Muha: Az enyémet is viheted, kérek helyette egy mindegy milyen korú, de tömött bukszát :)

Muha 2011.08.30. 08:29:10

@Nard: Okkkerke! Gyiii gyiii kv cigiiiii.
@cyd: Akkor neked egy dagatt rendel!

Mar haaaaroom tinikem van.
Egyik csak jo lesz:)

cyd 2011.08.30. 08:44:53

Egyébként még sanszos, hogy a posztolónak nem kicsit nyitnia kéne szexuálisan. A leírtak alapján nincs túl sok tapasztalata és lehet ez is a heti egy, illetve a férj máshol való keresgélésének oka.
A fodrász/kozmetikus/új ruha kombó meg meg mindenképpen szükséges, ha visszafogadja azért, ha nem, akkor meg azért.

Csak halkan jegyzem meg, hogy a megcsaláson túl az is kurva köcsög dolog volt, hogy mindezt a "hitvesi ágyban" nyomta apu.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 08:51:31

@cyd:

Köcsög dolog, de ki akar egy bajszos görényt dugni? Elég volt hetente egyszer csukott szemmel, mást odaképzelve megtolni anutát. Gondolom ha a csaj ilyen igénytelen volt magára, akkor OTT LENN akár mókuscsaládok is élhettek a susnyásban!

Muha 2011.08.30. 08:54:59

@Kata1987: Mar megint csak a hiszti!

indapass90210 2011.08.30. 08:55:19

"kiderült, hogy terhes vagyok életem egyetlen egyéjszakásából. Az ironikus az, hogy védekeztünk. Ugye van ez a vízpróba-dolog a gumióvszerekkel, de ki csinálja meg rögtön szex után?"

Mindenesetre nem ártott volna, ha ti sem a csapra, hanem a pöcsére húzzátok a gumit.

Olyat meg még nem láttam, hogy a fütyire feszített gumi csak simán kilyukad, és nem szakad szanaszéjjel.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 08:57:12

@Muha:

Szőke, mit vártál? :)

@Dövan:

Lehet olyan öreg volt a gumi, hogy kiszáradt és berepedt. :)

Muha 2011.08.30. 08:58:16

@Dövan: Rendes ferfi ugy kettyint, hogy cafatokra szakad a gumi!

dr. gernika 2011.08.30. 08:59:24

Gondoltátok volna Nardról, hogy volt már divatbemutatón? :)

indapass90210 2011.08.30. 09:00:37

@gernika: ".. a két gyerek nagyon megnehezíti a tanácsadást, nélkülük azt mondanám, hogy dobjad ki azonnal, hadd élvezze a második életét. "

Simán talál magának másik pasit. A mónikasóból kiderült, hogy minden faluban lakik a temető mellett egy jóvágású fiatalember, akinek még fogkrémre sem kell költeni!

indapass90210 2011.08.30. 09:01:15

@gernika: biztos vagyok benne, hogy kétszer volt.

Frigyesur (törölt) 2011.08.30. 09:01:51

@gernika: Nem, de szivesen hallgatom a reszleteket! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 09:03:14

@gernika:

Csak mert 13 éve kaptam egy ingyen meghívót? Ez nem is akkora hír :)

@Frigyesur:

Néző voltam!

Kytia 2011.08.30. 09:04:23

"Mit tegyek, ha olyan heti egyszer kívánom meg annyira, hogy el is tudjak menni?"

Most majd mindjárt jól megtagadom a saját feminista elveimet, de én azt gondolom, hogy nem minden szexnél kell a nőnek elmenni (a férfinak sem). Nekem pl. néha ki van kapcsolva az a funkció és ezt már az elején érzem, de ettől még lehet élvezni magát a szexet. Az gondot tud okozni, amikor a férfi teljesítménykényszertől hajtva mindenképp ki akarja préselni a nőből és addig gyaszatolja, amíg valami csak összejön, erről le kell szoktatni. Szerintem izgalmasabb is a szex, ha nincs benne semmiféle ilyen kényszer, hanem elkezdjük, oszt csináljuk, ameddig élvezzük, nincs kitűzve a végcél.

De igazából ez pont a lényegtelenebb része volt a posztnak, szóval a lényegesebbről én azt gondolom, hogy pont kétesélyes, hogy változik-e a helyzet, vagy sem. Amiket a fejedhez vágott, az szemétség volt, nem tudnám könnyen megbocsátani egy pasinak, hogy a velem közös életét börtönnek tekinti, még akkor is, ha utána kap egy kis ízelítőt a szabadságból és rájön, hogy mégiscsak jobb a biztos melegvacsi otthon.
Ugyanakkor láttam már olyat, hogy mindenféle ilyen krízisek után a kapcsolat erősebb lett, bár igazából minden általam ismert esetben a nő indult el kifelé a kapcsolatból és tért vissza. (Olyat nem láttam, hogy hűtlen férfi megváltozott volna, de nem zárom ki, hogy lehetséges.)

Szerintem, ha nem tudsz dönteni, határozd el mondjuk, hogy még egy esélyt adsz, de CSAK egyet. Lehet elkezdeni sminkelni, meg cicáskodni, meg többet szexelni, az sem árt, de a lényeg, hogy ő el tud-e valóban köteleződni így, a "harmadik" életében, vagy marad ugyanaz, mint eddig, illetve, hogy te tudsz-e újra bízni benne. Aztán, ha ez nem jön össze, még mindig mondhatod, hogy legalább megpróbáltad.

Ez volt a diplomatikus tanácsom.:) Én ,személy szerint egyébként nem bocsátanék meg, azért sem, mert nem szólt, hogy baja van, azért sem, mert a szomszédok előbb tudták, hogy csalnak, mint én magam (legalább vitte volna egy hotelbe, nem a saját házatokba) és azért sem, mert a kérdőre vonásra csípőből visszatámadás volt a válasz és ezek így együtt nem egy olyan férfit rajzolnak ki, akivel együtt szeretnék megöregedni, még ha sziporkázik is (nem beszélve az "első" életéről, amikor ugye átutazóban simán felcsinálta a mozdítható nőket és nem hiszem, hogy a rákkal ezt a jellemvonását is sikerült eltávolítani). De ez már a szubjektív benyomásom, szóval a lényeg, hogy ha nem akarod még feladni és el tudod hinni neki a mostani dumáját, egy esélybe nem halsz bele.

indapass90210 2011.08.30. 09:04:52

"azért harminc után a minden heti szeretkezés szerintem így sem rossz"

"Szerintem nem volt kevés a szerelmeskedés, de tőlem lehet több. Csakhogy élvezetes ez egy férfinak? Mármint hogy én nem akarom, és nem tagadom, elmenni sem tudok, ő meg csak dolgozik, aztán egyszer csak vége?"

"nagyon lefogytam, és idősebbnek is nézek ki a koromnál. Kozmetikushoz, pedikűr/manikűröshöz évente ha jártam, az egyszerűen növő egyenes hajamat egy ősöreg szalaggal fogtam össze; egy arckrémen kívül semmit sem használtam, többnyire karácsonyra vettem új ruhát vagy cipőt, de évekig hordtam egy-egy darabot."

Ezeket minden rákbetegnek el kellene olvasni. Csak hogy érezzék, van rosszabb a halálnál.

Muha 2011.08.30. 09:05:32

@Nard: Naiv voltam:)@gernika: Muha is volt. Minden segget megbamultam. A noket is!

Muha 2011.08.30. 09:08:24

@Kytia: Olyankor kell megcsokiskarikazni a rongyot. :)

cyd 2011.08.30. 09:09:51

@gernika: Beszólt a császármorzsás palacsintára, vagy mire fel ez a coming out?

Frigyesur (törölt) 2011.08.30. 09:09:53

@Nard:
"Áh, nekem nem kéne tinibuksza, utálok tanítani."
Sztem meroben pokhendi elkepzeles, hogy valakit tanitgatni kell. Elvileg az egesz arrol szol, hogy egyenenkent kiismered a masikat. Nem arrol, hogy josz te, es megmondod a tutit. ;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 09:10:02

@Dövan:

"Ezeket minden rákbetegnek el kellene olvasni. Csak hogy érezzék, van rosszabb a halálnál."

Lenne újabb 1%-os kuncsorgós reklámja a rákosalapítványnak:

Én már legyőztem a rákot, de ezt....bazmeg.

Frigyesur (törölt) 2011.08.30. 09:10:28

@Nard: Fel sem merult bennem, hogy nem nezo, de ez tkp. cikisebb. Meg penzt se kaptal erte, hogy nezegesd, amint vonulgatnak :D

indapass90210 2011.08.30. 09:11:04

@Kytia: "nem beszélve az "első" életéről, amikor ugye átutazóban simán felcsinálta a mozdítható nőket és nem hiszem, hogy a rákkal ezt a jellemvonását is sikerült eltávolítani"

Az ne legyen már jellemhiba, hogy valaki megdugja a megdugható nőket!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 09:11:48

@Frigyesur:

Ingyenpia volt, meg néztem a sunákat. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 09:12:38

@Dövan:

Nyilván, valakinek meg kell dugnia őket! :) Ha nem tenné, akkor meg azért lenne a fanyalgás, meg buzinak nevezés! :)

TBal 2011.08.30. 09:12:40

Hm, talán kommunikálni kéne és elfogadni az őszinteséget. Vajon miért nem mondják meg az emberek, hogy bajuk van, hogy nem érzik jól magukat? Hogy örülnének, ha a másik változtatna? Hogy csipkedje magát, különben szépen szét fog esni a kapcsolat? Egy rakat, egyébként működő kapcsolat ezen bukik el.

Akkor érdemes újrakezdeni, ha ezután mondjuk duzzogás helyett elmondjátok a másiknak, ha gond van, de azt is, ha valamit jól csinál. És mondjuk kompromisszumokat köttök ott, ahol eltérőek az igények, pl. szexben.

Frigyesur (törölt) 2011.08.30. 09:14:01

A kommentarok alapjan ezt se nagyon olvasom el. Sut a nap, meg minden, nem hianyzik ez. Csatlakozom mondjuk Kytiahoz, mert o is olyan hosszan irt, hogy el sem olvastam, igy biztos okosakat irt :D

Frigyesur (törölt) 2011.08.30. 09:15:40

@Nard: Remeltem, hogy a Velvet interaktivitasanak megszuntetesevel eltunik ez a kifejezes is. Amugy nem kell magyarazkodni. Nem is tudom, hogy ki hord lila felsot, mert kiemeli szeme szinet :DDDD

indapass90210 2011.08.30. 09:16:11

@Nard: erről van szó. A bajszos görényt kötelező dugnia, de egy fiatal sunát jellemhiba átutazóban felhúzni...

Nők és a kettős mérce....

Muha 2011.08.30. 09:16:21

@Dövan: Rendes ferfi mimdenkit megdug, akit tud. :)

indapass90210 2011.08.30. 09:17:35

@gernika: az a posztolónak az agyi térfogata.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 09:19:06

@Muha:

Akit tud és akar is. Mert azé' te sem dugnád meg az utánad ácsingózó anyádkorú takarítónőt! :)

@Frigyesur:

Azt csak is gernika miatt :( Ő mondta!

Muha 2011.08.30. 09:20:13

@Nard: Sose tudni Nard, sose tudni. :)

michaela77 2011.08.30. 09:21:53

@cyd: remélem tudod, hogy ez is csak érted van. Hogy kíméljelek:)

dr. gernika 2011.08.30. 09:22:45

@Dövan: Miből? :)
@cyd: Nem, csak beírtam abban a pillanatban, amikor megtudtam. :) Nem bírtam magamban tartani. :D
@Frigyesur: A legzaftosabb részletet ezúttal sem árulhatom el. :D
@Nard: Ja, ez nem. :P Apádnak elmondtad? :)
@Muha:
Nem kételkedtem benne. Hű, tegnap a Margit hídon olyan ropiseggeket láttunk, gondoltunk ám rád!

michaela77 2011.08.30. 09:24:03

@Muha: úgy látom ma is össze akarsz veszni velem...:)

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 09:24:36

"Persze, hogy nem kívánatos már így az ember a harmincas évek derekán"
nem bazmeg, egy jeti húszévesen sem kívánatos.

"nem tudom, hogy visszafogadjam-e a férjem"
Azt ne mondd, hogy vissza akar menni.

Kytia 2011.08.30. 09:25:19

@Muha: Nem kell, normál szex is jó, azt is érzi azért.:DDD

@Dövan: Nálam az, sorry.:)

Frigyesur (törölt) 2011.08.30. 09:25:33

@Muha: Ooo, dehonnem tudni. De most nem megyek bele. Bar felotlott, hogy a sok Kiszel Tundi tabor elferditette a kis Muhat :D

@Nard: Perszepersze. Mindig ez a gernikara mutogatas. A szolariumnal is, kozmetikanal, pedikur-manikurnel. Meg en se hordok azert egy felsot, mert kiemeli a szinet. Legy buszke ra, hogy te kepes vagy, nagyon csajos dolog! :D

www.youtube.com/watch?v=mHPgco6GQk8

Pretty woman
No one could look as good as you

:DDD

cyd 2011.08.30. 09:26:13

@michaela77: Aztán meg majd a fejemhez vágod, hogy midnent Neked kell csinálnod. Átlátok még az ólombetétes vasbetonfalon is ám, nemhogy rajtad.

TBal 2011.08.30. 09:26:25

Amúgy meg a másik: van millió olyan dolog, amivel lehet növelni a női libidót: jóga, aviva-torna, lehet kapni orgazmusgélt boltban, satöbbisatöbbi. Ha ezeknek a csaj nem megy utána, viszont elvárja, hogy a pasi alkalmazkodjon hozzá, akkor ne sírjon. Megtett mindent, hogy a pasi boldog legyen? Nem. Érdekelte igazán, hogy a hapsi tényleg boldog-e? Nem. X év után nem bírta leolvasni az arcáról, hogy szarul érzi magát a hapsi? Egy nő? Ugyan már... bazi mélyen kellett a homokba dugnia a fejét... illetve, ő boldog volt, tehát nyilván a pasi is. Hibás logika, de legalább egyszerű :)

@Dövan: ez az év kommentje :DD

indapass90210 2011.08.30. 09:27:09

@gernika: ...először és utoljára!

Joe69 2011.08.30. 09:27:26

Filmforgatókönyv-szerű a sztori, lehet, hogy az is, vagyis fikció, a románok csinálnak hasonló témájú díjnyertes filmeket manapság. A hejjessspassee rosszfiú ugye döglődő állapotban is az, aki, és a hüjenő is marad, aki volt..romantic a köbön..

A sztori elejére több példát láttam a felsőoktatásban, az általam ismert esetekben vagy elvetette a gyereket, vagy elszállt magától, de volt olyan is, hogy titokban tartotta, a csaj szülei nevelték, de a csajok mind a klasszikus szarkeverő, férfimegvető, cinikus, gonosz szinglik lettek, tüntetve magasan kvalifikált értelmiségi mivoltukkal, egyébként tényleg rendkívül okos, intelligens nők voltak (egyébként..). Különös ismertetőjelük volt, hogy ha egy pasit hintáztattak, és szexveszély állt fenn, rögvest alhasi fájdalmakra hivatkozva vonultak vissza. Ez a náluk fiatalabb bunkókra nem vonatkozott.

A sztori vége is sablonos, a pasi kifogásai legalább artikulált formában lettek leírva, a csaj is (intelligens révén) látja a problémát, csak szerintem a lényeget nem: hogy a pasi csak egy dugásnak látta őt mindig is, és elpárolgott a hála, amit a szarból való kivakarásáért cserébe érzett. Hálára, sajnálatra, kötelességtudatra hosszú távon kapcsolatot építeni nem lehet, ahhoz más és több is kell.

Frigyesur (törölt) 2011.08.30. 09:28:20

@gernika:
"Nem, csak beírtam abban a pillanatban, amikor megtudtam. :) Nem bírtam magamban tartani. :D"

Nagyon birom ezt a tulajdonsagod! :D

Aaa, mindig csak a felcsigazas, aztan a morzsak.
Naaaa:
gallery.site.hu/d/9960045-2/shrek-kandur.jpg

michaela77 2011.08.30. 09:29:14

@cyd: de ez csak olyankor fordulhat elő, ha valamit nem úgy csinálsz, ahogy én szeretném. Dehát miért ne úgy csinálnád?:D

Muha 2011.08.30. 09:29:55

@gernika: Huhuuuu. Foto dokumentacio nem keszult?

Tegnap en is lattam egy olyat, hogy kiugrottt a helyerol a szemem.
@michaela77:
En mindig ossze akarok. :)

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 09:30:41

"Ugye van ez a vízpróba-dolog a gumióvszerekkel, de ki csinálja meg rögtön szex után?"
Ez roppant gusztusos ötlet. Esetleg lufit fújhatnátok még belőle.

michaela77 2011.08.30. 09:31:04

@Frigyesur: már te is a császármorzsával jössz?:)

@Muha: szóval azt mondtad öreg vagyok??
:)

Kytia 2011.08.30. 09:31:07

@TBal: "jóga, aviva-torna, lehet kapni orgazmusgélt boltban" Wazz, te beteg vagy.:DDDD

A pasi boldogtalansága nem tűnt fel, mert a hiányérzetét rögtön enyhítette házon kívül, így vidáman, kisimulva térhetett haza épp mire elkészült a finom, meleg vacsi.
Én egyébként nem hiszek a pasinak. Szerintem nem a kevés szex az ok. Nem a mennyiség, egyswzerűen csak másvalakivel akarta csinálni, mert meglátta, megtetszett, stbstb. Kurvára könnyű ráfogni a nőre, de egy hűtlen pasinál tökmindegy, mennyi az otthoni szex.

Muha 2011.08.30. 09:34:11

@Kytia: Nem szamit hogy mi jo a nonek! :)

Kytia 2011.08.30. 09:34:53

@Joe69: ..."elpárolgott a hála, amit a szarból való kivakarásáért cserébe érzett..."

Ez elég pontos megfogalmazás. És általában így szokott lenni. Kedvenc hírem ebben a témában az volt, amikor a férj a saját veséjét adta oda az asszonynak, aki felépülve lelépett az orvossal.:S

Father Justice (törölt) 2011.08.30. 09:35:00

@Kytia: "Olyat nem láttam, hogy hűtlen férfi megváltozott volna, de nem zárom ki, hogy lehetséges."

Lehetséges, ha nem hejjespaseeról van szó. Magyarul ha többet nyom nála a latban a kényelmi állandó dobbantása, mint a középszerű szerető(k) további kefélésével begyűjtött élmények. De ez a tag tényleg hejjespasee lehet, olvassunk csak figyelmesen: "Semmit sem tagadott, inkább nekem támadt.." Tökéletesen tisztában van vele, hogy átlaggizi nem kap 30+ évesen minden ujjára 10 másik hejjespaseet, pláne két gyerekkel. Szóval lesz ebből még egyezkedés a közeljövőben: "Vonjunk be néha egy másik nőt is és csináljuk hármasban, akkor legalább nem csallak meg!" :)

Előbb nézzük meg, kinek milyen kártyák vannak a kezében, aztán reagáljunk.
Előbb a kávé.. aztán jöhet a radar! :)

Muha 2011.08.30. 09:35:29

@michaela77: Nem, de gondoltam ra! :)

Joe69 2011.08.30. 09:36:54

@Kytia:
Értékelem a példádat, mégsem vagy elfogult annyira:))

Szöszi 28 2011.08.30. 09:39:19

@Nard: Akadj már le a hajszínemről:)

dr. gernika 2011.08.30. 09:39:20

@Kytia: "de én azt gondolom, hogy nem minden szexnél kell a nőnek elmenni"
Nem gondolnád, ha láttál volna engem egy ilyen szex után...

tarquin - védőháló nélkül 2011.08.30. 09:41:23

"Talán elég volt egy tévedés, és most már örökre velem marad?"

Nem. A viszony nem egy tévedés, örökké pedig nem élünk - vagyis posztíró filmszerűen elrugaszkodott a valóságtól.

cyd 2011.08.30. 09:42:09

@Kytia: Egy jó ügyvéddel visszaperelheti. Mármint a vesét.

Father Justice (törölt) 2011.08.30. 09:43:08

@tarquin - védőháló nélkül: Én igazából nem is értem, milyen tévedésről beszél. :)

indapass90210 2011.08.30. 09:43:10

@Boris the Bullet dodger: legyünk öszinték, mindenkinek jobb lett volna, ha a cucc az arcukra fröccsen!

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 09:48:05

@Dövan:
Ja :)
Egyébként ha a jetilány epilált volna az egyéjszakás előtt, akkor a drótszőre nem szúrja ki a gumit.

Muha 2011.08.30. 09:48:51

@Kata1987: Kicsi szoke mi a baj?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 09:49:22

@Kata1987:

Ugyan ne szégyelljed ennyire a fogyatékosságod! :) Rengeteg szőke van rajtad kívül is :)

Muha 2011.08.30. 09:51:31

@cyd: Az mijen lenne, hogy lerugod a sajat vesedet?

cyd 2011.08.30. 09:51:40

@Muha: @Nard: Ne bántsátok már ennyit. Olyan gonoszak vagytok ez tök szemétség. Így is neki kell minden reggel a tükörben szembesülni ezzel a gonddal :)

cyd 2011.08.30. 09:52:44

@Muha: Hülye-e vagy? (hopp ez már kettő!) Minden mást csak azt a veséjét nem.

Kytia 2011.08.30. 09:52:49

@Muha: Igaz. Ezt a nőnek magának kell megoldania a megfelelő férfi kiválasztásával.:)

@Father Justice: Igen, nekem is olyannak tűnik. A sziporkázó nyálgép, aki épp csak átutazóban van, de néhány anyósvicc eldurrogtatása után azért útközben felcsinálja a kihalászott nőt/nőket. Ahhoz sem kis pofátlanság kell, hogy hazahordja a szeretőjét, valószínűleg bármit megtehetett ebben a kapcsolatban.

@Joe69: Sosenem voltam az, nem én toldom meg minden első kommentemet egy a poszttól független, átfogó társadalmi elemzéssel arról, hogy az ellenkező nem tagjai mennyire gázok...:)

@gernika: Megetted a hímet, mint az imádkozó sáskák?:))) Amúgy persze, ha rá van pörögve az ember, akkor nem jó kihagyni, de olyankor könnyebb is elérni a végcélt.:))

TBal 2011.08.30. 09:53:04

@Kytia: miért, mi baj van az általam felsoroltakkal? :)

Szextéma... hát, is-is. Azért a leírás alapján a csajsznak sem volt az egekben a libidója. De amúgy neked is lehet igazad. Mással másmilyen a szex, másféle élmény, a pasinak lehet, hogy kevés volt az otthoni egyféle (ráadásul az sem volt a legjobb).
Ha a monogámia keretein belül akarnak maradni, akkor viszont a csajszinak illene csipkednie magát, hogy a maximumon legyen - igaz, a hapsi meg besegíthetne cserébe kissé a háztartásba.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 09:53:33

@Muha:

Meglehetősen hajlékonynak kell lennie hozzá! :)

@cyd:

Keménynek kell lennie, elvégre egy szőkével van összezárva 24 órán át! :)

cyd 2011.08.30. 10:00:50

@Nard: Aélet kegyetlen, René :)

Muha 2011.08.30. 10:06:24

@cyd: De az engem nem tesz boldogga. Latnom kell ahogy szenved

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 10:06:51

"Persze, hogy nem kívánatos már így az ember a harmincas évek derekán."

Ez mekkora baromság! Szívem csücske 41, és baromira kívánatos csaj!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.08.30. 10:07:12

Első kérdés, ami felmerült bennem: minek vállalta a gyereket egy futó kalandból? MINEK? És akkor véletlenül találkozott a pasival ismét... nem tudom, nekem úgy tűnik, csak a gyerek miatt találtak egymásra, aztán meg szépen kiderült, hogy nem illenek össze.

Miért kell két gyerek után úgy kinézni, mint a saját öreganyám? És akkor csodálkozik ha máshová megy a férje! Főleg, hogy a heti egy szex is olyan "kínszenvedésnek" tűnik az írásából. De most komolyan..."azért harminc után a minden heti szeretkezés szerintem így sem rossz". Hülye vaaaagy? Neked nem kevés, de akár lehet több is... ahhh Ha így állsz hozzá nem csodálom, hogy itt tartotok. Mi ez? Főzés? Főzhetek többször ha nagyon kell... Talán meg kellene próbálni élvezni a dolgokat! Én ezt soha nem fogom megérteni...bár én másképpen vagyok kalibrálva. :D

Ha vissza is fogadod VÁLTOZNOD KELL! Újra nővé kell válnod!

Szöszi 28 2011.08.30. 10:07:59

@Muha: Bosszúálló típus vagyok...

Muha 2011.08.30. 10:09:16

@Kytia: De egyszer mar meg lesz csinalva a segge. Utana meg mehet, ha akar. :)

Muha 2011.08.30. 10:09:57

@Nard: De az asszonyba levo sajatjara gondoltam.

michaela77 2011.08.30. 10:10:05

@Bundabandi: a napokban már többször akartam kérdezni, hogy hová tűntél. Jó volt a nyaralás?:)

indapass90210 2011.08.30. 10:10:48

@Boris the Bullet dodger: mondjuk a dzsungelt egy öngyújtóvak 12 másodperc alatt el lehet intézni...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.08.30. 10:10:50

@Nathan D'Xantine: Na erről van szó! Baromira nem életkor függő.

Kytia 2011.08.30. 10:11:56

@cyd: Pont erről szólt a cikk, de a bíróság a nő javára ítélt, mert "ajándék" kategóriába sorolta a vesét, amit így nem lehetett visszaperelni.

@TBal: Csak a nő akar a monogámia keretein belül maradni, így szerintem pont mindegy, hogy csipkedi-e magát, vagy sem. De persze azért nem árt ha csipkadi, de szerintem nem feltétlenül az orgazmus gél a megoldás (nem mintha tudnám, mi az).:))

TBal 2011.08.30. 10:12:43

@Kytia: a végcél a végbél :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.08.30. 10:14:32

@michaela77: Ja nem nyaralni voltam! Kivételesen dolgoztam (mások helyett is), mert mások nyaraltak. :O

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 10:16:47

@Kytia:

Az orgazmus gél olyan mint a szájfény! Oda kell kenni! :)

Muha 2011.08.30. 10:17:53

@Nard: Fuuuuj. Az tilos mert csak osszemaszatolja vele a kapitanyt.

Caddy 2011.08.30. 10:17:53

Micsoda sztori ez! Kemény.
A probléma az van, mint általában hogy itt a világ összes és persze legjobb elméleti tanácsadói vannak. :D

Valahol én megértem férjet,mert valahol bele lett ő kényszerítve ebbe az életbe, valahol biztosan felelősséget is érez,ha már posztíró mellette volt a legrosszabbkor is.Na innen szép nyerni?
Kedves posztíró,hogy mit tegyél,azt csak te tudod, mint ahogyan azt is pontosan tudtad, hogy megtartod azt a gyereket, aki akár egy pszichopatától is foganhatott volna. Hányszor lehet újrakezdeni valamit? Megéri-e? Mi lesz? Nagy kérdések ezek nem tagadom. De ennyi, befogom én is, hiszen ez csak elmélet és gondolat.

TBal 2011.08.30. 10:19:16

@Kytia: Hja, kérdés, hogy monogámia-kérdésben kompromisszumképesek-e. Ha nem, akkor vagy csalni fog a férj, vagy válni fognak.
A mesterséges kencéket, cuccokat én is csak legvégső esetben venném elő. Az orgazmusgél elvileg javítja a hüvely érzékenységét, és könnyebben lesz orgazmusa a nőnek. De sose láttam még alkalmazva, szóval passzolom, nem tudom, működik-e. Némely síkosító, ami elvileg izgalmi állapotba hozza a nőt, sokkal inkább fájdalmat okozott anno, szóval annyira nem bízom az ilyenekben, de ki tudja, lehet, hogy van, amelyik tényleg jó.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 10:20:50

@Caddy: Belekényszerítve éppen nem lett.
Mondjuk ez az ápoló és ápolt viszony az elején eléggé egy elcseszett nyitány...

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 10:22:36

@Dövan:
ja, a bozótos leég és asszony is tüzet fog.

dr. gernika 2011.08.30. 10:22:51

@Frigyesur: Frici, igaz én hívtam fel a figyelmét a lila egy bizonyos árnyalatára, valamint hogy ebben a színben nem csak langyiknak árulnak cuccokat, de pont az az ing, amit kinéztem, nem volt a méretében. Viszont ebben a színben volt kapucnis felső, na ha láttad volna a gyermeki mosolyt az arcán, mikor azt nézegette, tudnád, hogy nem miattam vette. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 10:23:05

@TBal:

Mert nem a tubussal együtt kell betolni dobozostul, rajta a celofánnal! :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 10:23:13

@Kytia: Az nem imádkozó sáska, hanem fekete özvegy, és pók.
:)
Ami a posztot illeti: már mindent leírtatok előttem, de úgy teszek, mitha nem olvastam volna, és mintha komolyan venném a posztot.
Tehát:

1. Kedves posztoló! Volt egy egyéjszakás kalandod, ha jól számolom kb. 13 évvel ezelőtt (azt írod, a harmincas éveid derekán jársz, és utolsó előtti év vizsgaidőszakában volt, tehát kb. 22 éves lehettél). Az 1998 volt (umgefehr). Homályos emlékeim szerint akkor már volt kapható terhességi gyorsteszt. Vagy az sem tűnt fel, hogy nem jött meg időben a havid? Hol voltál egyetemista, hogy semmi sem tűnt fel abból, hogy terhes vagy? A sztyeppén? Na mindegy. Vagy úgy gondoltad, hogy mit neked egyetem, mit neked egy gyerek, fél kézzel is léeküzdesz mindent és mindenkit? Nem te lettél volna az első egyetemista, akinek egy abortusza van. Ez volt az első hiba.

2. Ide most majdnem írtam valamit arról, hogy mit gondolok azokról, akik úgy fekszenek le valakivel, hogy a nevét sem tudják, de meggondoltam, tehát lépjünk tovább. Kórház: egy rákos beteg minden szalmaszálba megkapaszkodik. Az adott esetben te voltál a kapaszkodó (nem mint nő, hanem mint elvont fogalom, akit kvázi akár placebónak is lehet tekinteni).

3. Figyelmeztető jelek: heti egy szex 30 felett: ezt bizonyára többen is szóv átették, nem tudom, én úgy gondolom, hogy ha 40-et mondtál volna és heti 2-3 szexet, arra azt mondom, hogy talán. De egy 30-35 éves nőnek heti egy? Hát mindegy, tudomásul kell venni, hogy nem vagyunk egyformák. Persze, ha úgy fogod fel, hogy neked mindegy, ő "meg csak dolgozik, aztán egyszer vége" akkor nyilván olyan túl sok kedve neki sem volt hozzá egy idő után. Viszont már ennek bizonyára korábban is voltak jelei, amiket nem vettél észre, vagy figyelmen kívül hagytál. Egy kapcsolat vége általában nem onnan indul, hogy valaki egyszer csak lefekszik egy másik emberrel.

4. A közös életetek megszervezése: ha 20 évesen ugrasz fejest egy házasságba, akkor el lehet követni azt a hibát, hogy kinyalod a párod "hangszóróját" és mindent megcsinálsz csak, hogy boldognak lásd őt is meg magadat is (akkor sem törvényszerű és főleg nem helyes, de elképzelhető), de egy gyerekkel, családanyaként, dolgozva, enyhén szólva is súlyos hiba. Miért nem volt természetes, hogy kezdettől közösen nevelitek a gyereket és végzitek a háztartási munkát, nem pedig az egyik csinál mindent, a másik pedig azalatt tévézik, vagy hajkurássza a fellelhető és megdugható csajokat. Most már, sok év után, nehéz lesz azt mondani, hogy bocsi, ezentúl változik a felállás (bár értelme lenne, mert akkor egyből elmenekülne és kiderülne, hogy mennyire is akar visszamenni).
Bár az s bizonyos hat év egyébként is kritikus, mert állítólag a hetedik évben szokott változni minden, akkor változik az ember, akkor borulnak a kapcsolatok, szóval ne márt minden hetedik évben óvatosnak lenni.

5. Igen, elhanyagoltad magad, és kissé skatulyába gyömöszölted az életeteket. Ez az wegyik legsúlyosabb hiba volt. Akárhány éves is vagy, amíg nőnek akarod érezni magad, addig tenned is kell azért, hogy tényleg annak érezhesd magadat.

6. Visszafogadás: csak akkor, ha egyrészt meg tudsz neki bocsátani úgy, hogy nem marad tüske benned (ha marad, akkor csak idő kérdése, hogy a tüske mikor szúrja át a "gumit"), és ha másrészt tényleg meg tudjátok változtatni az eddig kialakult életeteket. Mert ha nem, akkor az okok ugyanúgy megmaradnak, és csak idő kérdése, mikor ismétlődik meg a mostani helyzet. Hát ezeket kellene végiggondolnod szerintem higgadt fejjel, így a harmincas éveid derekán.

helio 2011.08.30. 10:25:53

most akkor a hejjes pasi nem dolgozik? a nő tartja el és viszi a háztartást? ha így van akkor kukába vele.

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 10:25:55

@Bundabandi:
Attól hogy ledobja a hippi külsőt, a gondolkodása és igénytelensége még nem változik.

TBal 2011.08.30. 10:27:02

@Nard: némely trollkodásod azért egész jó :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.08.30. 10:27:20

@Father Justice: épp te nem érted?:-) Pedig ez a kétségbeesett, ágyhozkötött hejjespasee meglasszózásának tipikus tévedése. Minden benne van: kisgyerekek, jószándék, betegápolás, önfeláldozás, hála, örökkévalóság, forgatókönyvírás - a pokolra vezető út kellékei:-)

Posztíró nem Rák?:D

dr. gernika 2011.08.30. 10:29:23

@Muha: Csomó ember mászkált ott,elég feltűnő lett volna, ha nekiállok fotózgatni. :) Meg annyira nem is vettük komolyan.

@Kytia: "Kedvenc hírem ebben a témában az volt, amikor a férj a saját veséjét adta oda az asszonynak, aki felépülve lelépett az orvossal.:S"
Aztakurva!
@Kata1987: Hát ezt felejtsd el. Inkább békélj meg a sorsoddal.

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 10:29:31

@Ibrahim a tevehajcsár:
Kizárt. A csaj bemutatkozásából nekem úgy tűnik hogy ezek csakis Woodstockban találkozhattak, 69-ben.

TBal 2011.08.30. 10:32:30

@Caddy: pikáns amúgy az a részlete is a sztorinak, hogy szegény muki úgy lett apuka, hogy nem akart az lenni, és még felelőtlenséggel sem lehet vádolni, mert védekezett. Szóval a csajszi megköszönheti ezek után, ha elfogadja a gyerekét a gyerekeként. Ez valóban elég nagy kényszerítő erő, még ha indirekt is. Nekem gyanús, hogy azért jó kis érzelmi manipulációk lehettek a háttérben a házasságban. Pici hangsúlyok, elvárások, emlékeztetés, hogy ő ott volt, amikor a muki beteg volt, ilyen lájtosak.@Nathan D'Xantine: -nak szerintem most nincs igaza.

SciNu 2011.08.30. 10:33:08

@Muha: Nyugi, a szőkéknek kevés a memóriájuk és az is selejtes :D

Muha 2011.08.30. 10:35:40

@gernika: Kar. Az ijet nem szabad felvallrol venni. :)

Kytia 2011.08.30. 10:36:09

"a hím gyakran akkor is folytatja a párzást, ha feje vagy más testrészei már hiányoznak"

Hiába, ott még léteznek igazi férfiak.:DDDDD

Muha 2011.08.30. 10:37:39

@Caddy: En a sztriptizt javasolnam. Azt imadjak a magukra valamit is ado ferfiak.

Caddy 2011.08.30. 10:37:41

@Nathan D'Xantine: nem lett belekényszerítve??? Volt egy szép estéje egyetemistaként, majd 10 évvel később kiderül, hogy ebből lett egy gyerek, és köszönj szépen apunak. :D:D:D

@TBal: vannak olyan esetek amikor egyet kell értenem veled. Igen én is azt gondolom, hogy ha a halálos ágyamon megáll mellettem a gyerekem, akiről fogalmam sem volt..... ááá nem gondolok erről semmit, mert ez olyan amit csak az élet tud. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 10:38:27

@Ibrahim a tevehajcsár:

"Az nem imádkozó sáska, hanem fekete özvegy, és pók."

Az imádkozó sáska nősténye is felfalja a hímet.

@tarquin - védőháló nélkül:

Szerintem bak. :) Azok is ilyen aszexuális rémek.

Muha 2011.08.30. 10:38:51

@Kytia: Pont mint a nok. Megfojthatod megolheted, de a luk marad.

Caddy 2011.08.30. 10:39:08

@Muha: mindenképpen, hastánccal meg ezüst tálcán kokaincsíkokkal. :D:D:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 10:39:20

@TBal: Ez így elég sokatmondó volt. Mondjuk legalább az kiderülhetett volna, hogy ha már most, akkor miben?

Muha 2011.08.30. 10:40:38

@Nard: A nok mindenhol genyak es csak szivjak a ferfiak veret

el333t 2011.08.30. 10:41:04

@Kytia: Szerintem iszonyatnagy igazságot mondtál, egy félrelépő ember általában boldog, hülyeség, hogy szarul érezte magát otthon.

A poszt meg regényesen indult, a végén meg visszatért a valósághoz: betegség, megcsalás, elhagyás. De csak nekem tűnt fel, hogy olyan érzelemmentes, mint egy másfél éve olajban úszó hering? Mi ez, Asperger-szindróma? A nő nyilvánvalóan okos, tud olvasmányosan írni, tehát büfészakos és/vagy olvasott, közben a társas kapcsolatok nem mennek neki, stb.

Én tuti nem tudnék így írni a saját, egyetlen és megismételhetetlen életemről...

Muha 2011.08.30. 10:41:20

@Caddy: Huuu azt birnam. :)

cyd 2011.08.30. 10:41:38

@Ibrahim a tevehajcsár: "...szóval ne márt minden hetedik évben óvatosnak lenni."
Ezért a hülye, nyilas dumáért de fel fogok még rúgni valakit...

Muha 2011.08.30. 10:42:03

@Caddy: Jaeg kemeny zene szines fenyek es diszkogomb

Kytia 2011.08.30. 10:42:29

@Muha: Jahh, ne is mondd. Még szerencse.:DDD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 10:43:13

@Caddy: Nem hát.
Haldoklott, pontosabban azt hitte haldoklik. A csaj és a gyerek mentőöv volt neki amibe jól belekapaszkodott, bejött neki. Hurrá!

Viszont én nem tudiok a sztoriból kiolvasni olyat, hogy őt erre bárki is kényszerítette volna.

Ilyen helyzetben az ember hajlamos "átértékelni" az életét. A gond csak az, hogy ez az "új értékrend" kb addig tart amíg a közvetlen fenyegetettség...
Két ilyen eset is játszódott a környezetemben. Az egyiknél házasságot, a másiknál gyereket ígért az ijedt fél. Később mindkettő kitáncolt az ígéretből....

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 10:43:47

@tarquin - védőháló nélkül: Posztíró nem rák? Lehet, akkor a fickó egyik rákból a másikba.

indapass90210 2011.08.30. 10:44:23

Apropó, ki vette a gumit?

SciNu 2011.08.30. 10:45:55

@Muha: Nem egészen. Azok csak úgy tesznek mintha elfelejtenék és mikor nem figyelsz, puff megbosszulják!

Father Justice (törölt) 2011.08.30. 10:46:05

@tarquin - védőháló nélkül: Én konkrétan azt nem értem, milyen tévedésről beszél. Az volt tévedés, hogy megszülte az első gyereket? Vagy az, hogy elhitte neki, amit a betegágyán ígérget a közös jövőről? Vagy más?

Nem hinném, hogy Rák hölgy. Ők inkább családba szeretnek gyereket szülni, nem egy olyan férfinak, akit valószínűleg soha nem is látnak többé. Ráadásul nem érzékeli, hogy nem stimmel valami a férjénél: a szomszédoktól kell megtudnia a félrekúrást ÉVEK elteltével? Nemcsak, hogy nem Rák, de nem is Víz jegyű egyáltalán.

Nekem teljesen más sejtésem van:
1) Simán bevállalja az első gyereket huszonévesen, merthogy "elég erős vagyok hozzá, hogy egyedül is felneveljem". Aztán majd lesz valahogy..
2) Csont nélkül elhiszi a hejjespasee kamuzásait a kórházban. Hiszen ha ÉN őszinte vagyok, ő miért ne lenne az?!
3) "..aztán hazakísért és lefeküdtünk." Ja, ennyi? Jó'van.

Szerintem ez a hölgy Kos lehet. Mi a meglátásod? :)

dr. gernika 2011.08.30. 10:47:59

@Boris the Bullet dodger: :DDDD
@Kytia: Nem, de szerintem kicsit féltek tőle. :) Igazából előfordul az, hogy maga a szervezet már nem kívánja, de én azért még igen (látó ismerősöm is kijelentette ezt röhögve, míg a csakráimat nézegette), és ilyenkor nem jön össze. Azért az frusztráló.

@Bundabandi: Szerintem úgy van vele, hogy 2 gyerek után ő már voltaképpen letudta a szexet, és ehhez képest nem rossz a heti egy. Valóban, vannak párok, akiknél ennyi sincs. Csak kíváncsi lennék, ott a férjek mit gondolnak a kérdésről...

@tarquin - védőháló nélkül: :DD Lehet, hogy az.

Muha 2011.08.30. 10:49:31

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ezt csak a gyengekkel merik megtenni.
Velem nem mert maradando nyomot hagyok a lelkukben. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 10:50:03

@Father Justice:

Kosok általában jók :) Én inkább bakot mondanék, vagy esetleg rákot. A fickó legyőzte a rákot, és ahogy felgyógyult, kapott egy másikat! :D

SciNu 2011.08.30. 10:50:29

@Dövan: Találták :D Vagy ajándéknak volt odatűzve a belépőre :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 10:51:37

@gernika:

Ott a férjek elfogadják a nő döntését, majd félrekefélnek. Szerintem jogosan, ebben az esetben. Amit nem kap meg otthon, megadja neki más, máshol. :)

SciNu 2011.08.30. 10:52:06

@Muha: Egy 42-es bakancsét? :D

michaela77 2011.08.30. 10:53:03

@gernika: ha férfi lennék én bizony megpróbálnálak lecsapni nard kezéről:DD

Frigyesur (törölt) 2011.08.30. 10:53:24

@michaela77: Sztem ez nem nekem jott :)

@gernika: :DDDD Igazan cukimuki lehetett. Hm, sztem a rozsaszin es a lila nagyon nem pasi szin. De ezt a csunya eloiteletem, tovabb a ket szin iranti ellenerzetem mondatja velem biztosan :))
Nyomulhatna is lila avatárral mondjuk, testhezallo lenne:
internetmedia.komm.bme.hu/files/2010/12/world_of_warcraft_89.jpg

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 10:53:58

@cyd: Mi a gondod vele? Ne mondd, hogy ezt te nem tudtad!
:)

Muha 2011.08.30. 10:54:21

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nem szabad lelkizni hogy juj szegeny. Ez a titka. Ha meg kell kenni, akkor meg kell. Csett, es maris helyreall a vilagrend. :)

SciNu 2011.08.30. 10:55:48

@Muha: Én nem tudok gonosz lenni. Én egy földre szállt angyal vagyok! :D

michaela77 2011.08.30. 10:55:56

@Frigyesur: dede.
"Aaa, mindig csak a felcsigazas, aztan a morzsak. "
Tegnap este óta minden morzsáról gernika császármorzsája jut eszembe.

TBal 2011.08.30. 10:57:18

@Nathan D'Xantine: Hát, hogy bele lett-e kényszerítve, vagy sem, zerintem abban nincs igazad. Tényleg nem direkt késnyszerítés, de azért nevezhatjük igen erős sugallatnak... :)

@Caddy: Szerintem több dologban is hasonló a véleményünk. Igen, van amiben nem, és az egy kissé kirívó dolog, de sokkal többen igen, mint amiben nem, szerintem.
Amúgy asztoribeli verziónál csak az lett volna szebbn, ha a csaj kiszedi a kotont a szemétből és magába csurgatja... el tudom képzelni, hogy van ilyen is.

Muha 2011.08.30. 10:57:40

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nekem mondjuk konnyebb mert lelketlen is vagyok, genya is vagyok, es maga vagyok az ordog. :)

SciNu 2011.08.30. 11:00:41

@TBal: Lehet csak kifordította és máris újra használhatónak gondolta.

Frigyesur (törölt) 2011.08.30. 11:01:20

@Nard: :D Remelem nem hitted, hogy halvany lila gozom van, hogy melyik a hordas, meg melyik az allys (?) :D

Sztem a lila olyan... nem tudom. Mindenhol ajanljak, de nem jon be.

Tovabba koszonom az osszes warlock tier setet, bar gozom sincs miamanok.

Frigyesur (törölt) 2011.08.30. 11:01:57

@michaela77: Hat öööö. Ize. Nem allt szandekomban.

cyd 2011.08.30. 11:02:51

@Ibrahim a tevehajcsár: Azon kívűl, hogy baromság? Az ég egy adta világon semmi. Tényleg.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 11:03:28

@Frigyesur:

Kitty tudja! :)

@michaela77:

Ó ha tudnád milyen fincsi volt! :)

Muha 2011.08.30. 11:03:28

@Nard: Nem. De a lelek draga volt es ertelmetlen luxus ugyhogy nem kertem mikor isten teremtett.

Kytia 2011.08.30. 11:04:31

@gernika: Olyankor a pasival van a baj, csajjad meg izibe'.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 11:05:00

@Muha:

Nekem az ének-zene tanárnő mondta 8 éves koromban, hogy nincs lelkivilágom. Mert nem vettem hangversenybérletet.

Amúgy mi az hogy isten teremtett? Én soha nem készítettem Muhát. :)

@cyd:

Mi a baj a nyilas dumákkal? :) Hmm?

michaela77 2011.08.30. 11:05:11

@Frigyesur: most utoljára elfogadom a bocsánatkérést, de kérlek legközelebb légy figyelmesebb.

@Nard: na ez az, de mér nem tudom? Én postáztam a csokit, te meg egy apró kis morzsát sem küldtél?

SciNu 2011.08.30. 11:05:35

@Muha: Nemhogy eladtad volna később jó pénzért,

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.08.30. 11:05:44

@Boris the Bullet dodger: Én nem csak külső változásra gondoltam! Belső változás nélkül az semmit sem ér. Kicsit (nagyon) bele van fásulva már, ezen kellene felül kerekednie.

Frigyesur (törölt) 2011.08.30. 11:07:21

@Nard: Meglehet, de hidd el, nem szoktunk errol beszelgetni, es sztem ez igen jol van igy :D Eccer megmutatta a te kraktered formajat, es megallapitottam, hogy nyomi vagy. :D

tarquin - védőháló nélkül 2011.08.30. 11:14:13

@Father Justice: a férje viszonyát tartja tévedésnek, szerintem - csak hát az nem félrelépés volt, hanem több.

Az általad felsorolt, szigorúan a tényekre hagyatkozó pontok alapján lehetne épp Kos, de a posztban tálalt rózsaszín agyonideologizált körítés ezt rendesen cáfolja.:-)

A félrelépést érzékeli a hölgy, csak hát nem érdekli, mert minden úgy van, ahogy ő akarja: heti hatszor békén hagyják, mikor neki nincs kedve (???) - ebből is látszik, hogy nem Kos, de nem is tűz jegy. Ja, és mindent megtett, hogy mellette legyen a gyerek apja, megragadta az első adandó alkalmat, és el sem hagyta a lasszó az ívet - tehát végig családban gondolkodott, majd az egész tespedt, elhanyagolt tunyaságból a szomszédoknak kell felébresztenie: Rák.:-)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 11:18:07

@cyd: Ne legyél már ennyire akadémikus! Ez az egész sztori baromság. Te el tudod képzelni, hogy egy elvileg művelt, okos egyetemet végzett nő ekkora rakás baromságot csinál? Mert ha igen, akkor teljesen normális dolog, hogy én egy baromságot tanácsolok neki. Okos tanácsokat valszeg eddig is kapott bőven, és szart bele nagy ívben!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.08.30. 11:19:54

@gernika: ott a férjek már régen mást dugnak! XD Letudta a szexet... mint egy vizsgát! Megvolt, átmentem... van két gyerek, minek már többet? És akkor kesereg, hogy "jaaaj a férjem mást dug, jaaaj igénytelen vagyok magammal szemben, jaaj de szar nekem" minthogy tenne valamit. Ha visszamegy a pasi, ugyanúgy itt fognak tartani, mint most. Már az elején bevállalni azt a gyereket nagy hülyeség volt! Mártír hajlamú egy kicsikét a posztoló. Komolyan az az érzésem, hogy "nekem csak ez jár, ezt érdemlem" gondolatai vannak! Akkor viszont meg is érdemli a sorsát.

dr. gernika 2011.08.30. 11:25:11

@michaela77: Ezt most melyik kijelentésemre alapozod? :)
A morzsiból úgy bezabáltunk tegnap, hogy dekára ugyanannyi voltam reggel, mint csütörtökön. Remélem, megbocsátod. :) Ma szigorú nap lesz, aztán holnap majd jelentek.
@Frigyesur: Haha. Ezek tényleg nem pasiszínek.
@Kytia: Nemnem, minden klappol, egyszerűen csak nem billenek át a holtponton, pasitól függetlenül. Tényleg csak azért, mert a szervezetem már kimerült.

michaela77 2011.08.30. 11:27:24

A hölgy nem lehet túl családcentrikus, hiszen azt meg sem tudtuk, hogy a haldokló nagybácsival mi lett, aki ugye végül is összehozta őket. Nem tudom hogy fogok így ma éjszaka aludni.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 11:28:24

@Ibrahim a tevehajcsár: Mi volt ebben olyan baromság amit ne lehetne megérteni? Mert innen nézve kurvára okos ám mindenki!
A csaj elmanőverezte magát ennyi.
Az vesse az első követ aki még soha...

@Bundabandi: Miért lenne mártír hajlamú mert megtartott egy gyereket?

michaela77 2011.08.30. 11:29:06

@gernika: sok mindegyikre, de legfőképpen arra, hogy a szexet te még akkor is kívánod, amikor a tested már nem:)
A morzsazabálást a legteljesebb mértékben, sőt, örömmel elnézem, mivel szombat reggel óta jómagam sem fogytam egy dekát sem, pedig lassan már csak fénnyel táplálkozom:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 11:29:20

@Bundabandi: Mondjuk ez a heti egyszeri dugás, illetve a lehetséges oka nekem is foglalkoztatja a fantáziámat. Állítólag a nőknek pont harminc éves koruk felett a legnagyobb a libidójuk, amikor már kellő gyakorlatuk és tapasztalatuk van a "technikákat illetően", megtanultak egy csomó mindent, például kommunikálni a partnerrel, szóval nem értem, hogy ez miért volt elég neki. Ugyanis nyilvánvalóan ez volt a dologban a kulcs kérdés, hiszen ha egy férfi otthon megkap mindent ezen a téren, és kívánatos a felesége, akkor miért akarna mindenáron kockáztatni? Pont otthon ráadásul.

hany eves a kapitany 2011.08.30. 11:30:07

Nem igazán értem, hogy miért írjátok, hogy a faszi bele lett kényszerítve a házasság-gyerek dologba. Addigra, amikor a kórházban találkozott vele, már berendezkedett arra, hogy egyedül csinálja végig a gyereknevelést, nem hiszem, hogy rá akarta volna beszélni a pasast, hogy vegyen részt benne. Nyilván nem volt ellenére a dolog és lazán azt mondta, hogy akkor uccu, hajrá, toljuk neki.

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 11:33:33

@michaela77:
Nem tudja, mire magához tért a találkozástól, már nem feküdt ott az öreg.

michaela77 2011.08.30. 11:35:50

@hany eves a kapitany: én pl. azért írtam, mert ugyan nem a nő, de a helyzet kényszerítette bele. Persze, nem lett volna muszáj bevállalnia. De ha valaki azt mondja, helló, van egy x éves gyereked, akkor te nem érzel legalább egy kis lelkiismereti kényszert, hogy felneveld?
Kész tények elé lett állítva.

dr. gernika 2011.08.30. 11:37:11

@Bundabandi: Jah, a Szex és New York movie-ban mikor Mirandát megcsalta a férje, én csak a vállamat vonogattam, miután a nő kijelentette, hogy fél éve nem feküdt le vele. Mégis mire volt kiakadva? Aztán elutazott a csajokkal vígasztalódni, ahol a saját barátnői okádtak versenyt, mikor meglátták, hogy a sunaszőrt lebegteti a szél. Szóval fújfúj a megcsalónak, de azért egy pillanatnyi önvizsgálat sosem árt, mielőtt eltáncoljuk a hattyú halálát.

@Frigyesur: :DDD Pedig tök vagánynak számít abban a világban.

@Ibrahim a tevehajcsár: "Te el tudod képzelni, hogy egy elvileg művelt, okos egyetemet végzett nő ekkora rakás baromságot csinál?"
HAjjaj...

Father Justice (törölt) 2011.08.30. 11:38:24

@tarquin - védőháló nélkül: "a férje viszonyát tartja tévedésnek, szerintem - csak hát az nem félrelépés volt, hanem több."

Látod, pont ezért nem értem, miféle "tévedésről" van szó. A hejjespasee minden nőből azt élvezi ki maximálisan, amit el tud venni tőle. Ez nem eseti tévedés, hanem alapértelmezett mentalitás nála.

"Ja, és mindent megtett, hogy mellette legyen a gyerek apja.."

Ja, mikor teljesen véletlenül rátalált egy évtized múlva? Nekem továbbra is eléggé tervszerűtlennek és érzésmentesnek tűnik a sztori ahhoz, hogy tartsam magam a saját verziómhoz. :)Szerintem nem konkrétan a gyerek vér szerinti apját akarta a gyerek mellett tudni, hanem a körülmények miatt ő volt az egyetlen hejjespasee, akinek a befogására még volt reális esélye. Szükségből erényt deluxe! :)

Egyébként a Kos nem hagyja, hogy békén hagyják, mikor neki nincs kedve? Ez izgalmasan hangzik: állatias vadszex ígéretét hordozza magában hetente hétből hat alkalommal. :)

Muha 2011.08.30. 11:40:40

En evente max egyazer vagyok hajlando szexelni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 11:40:57

@michaela77:

A csoki nem érkezett meg! :)

@Frigyesur:

Majdnem úgy néz ki mint Lui. Mármint nem arcra, de testalkatra. :)

@Kytia:

Hőőőő!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 11:42:21

@Ibrahim a tevehajcsár:

Igen, képesek ilyesmire, iskolázottságtól függetlenül.

ati2 2011.08.30. 11:46:47

@Ibrahim a tevehajcsár:
Elvileg így van ez a libidó kérdés tudományosan:
- A férfiakban 18 évek koruk körül legnagyobb a tesztoszteron termelésük.
- A nőknek meg 36-38 éves korukban következik be a tesztoszteron többlet (gyakorlatilag innentől kezdik élvezni igazán a sex-et).

Az egész egy jó nagy kibaszás, hogy nincs szinkronban...
A posztoló meg még nem ért ebbe a fázisba :D

Muha 2011.08.30. 11:47:11

Sot. Az iskolazottak gyogyosabbak tudnak lenni.

Frigyesur (törölt) 2011.08.30. 11:47:46

@gernika: Mindig is tudtam, hogy ott kemeny kockak vannak :))

@Nard: Ezzel most meg melyebbre ohajtottad taszitani a renomed, vagy mit akartal mondani? :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 11:52:44

@Nathan D'Xantine: Á, figyelj, a kockáztatás az nem irracionális döntés. Az tipikus racianalitás: költség/haszon elemzés, akár a közgazdaságtanban. Ha valaki irracionális döntést hoz (márpedig az érzelmi indíttatású döntések a priori azok)akkor egyszerűen unatkozik. Tudod az ember biológiailag úgy van felépítve, hogy a normál, kiegyensúlyozott állapotához hozzátartozik egyfajta érzelmi/idegrendszeri "gerjesztettségi" fok (kb. úgy, mint a kocsikhoz a motor alapjárata, illetve annak a szintje). Ha ez alá kerül az érzelmi "gerjesztettség", akkor áll fenn az unalom, ilyenkor a szervezet automatice próbál ellene tenni, hogy a megfelelő szintre hozza ismét (éppúgy, mintha éhséget érzel, és eszel). Ilyenkor a nők egy része szappanoperát néz a tévében, más részük pletykál, a férfiak focimeccsre járnak, stb. Ha az ellenkezője áll elő, azaz túl magasra emelkedik a szervezet, illetve az idegrendszer gerjesztettségi állapota azt hívjuk stressznek. Ilyenkor a szervezet ismét védekezik :pl. depresszióval. Szóval a férj egészen egyszerűen unatkozott a csaj mellett, aki ezt nem vette észre.

michaela77 2011.08.30. 11:54:26

@Nard: persze hogy nem, mert kértem rá különszolgáltatást, melynek neve "ha nem érdemli meg egyétek inkább meg a postán". Kicsit drága volt, de megérte:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.08.30. 11:57:06

@Nathan D'Xantine: nem csak azért! A későbbi viselkedésért is, a mostaniért is.

De ezek a szavak "Gondoltam az abortuszra, de elvetettem az ötletet. Közben persze megvetés és ellenérzések mindenünnen, de nem igazán zavart, keményfából faragtak: eltartottam kettőnket"

Mártírság jut az eszembe. Mert ő kemény, megtartja a gyereket! Én nem tartottam volna meg, lehet hogy szívtelen vagyok, de kb. 20 évesen egyedül bevállalni egy gyereket, csak úgy a semmibe, mert ő bátor, meg kemény...hááát

@michaela77: igen, ezért írtam én is, hogy szerintem a gyerek miatt lett ebből bármi is!

dr. gernika 2011.08.30. 11:59:01

@michaela77: :) Beállt a szervezeted raktározásra, mert túl kevés kalóriát kapott. Szerintem.
@Ibrahim a tevehajcsár: Van, aki akkor is igényli a változatosságot, amikor otthon mindent megkap. Ezeknél nem lehet kivédeni semmivel a megcsalást.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 12:01:51

@Nard: Jól van na tudom én azt, meg aztán okosnak lenni nem iskola kérdése, csak az ember hajlamos azt hinni néha, hogy ha valaki egyemet végez, akkor valamennyi kis észt csak vertek már bele öt év alatt (kivéve, ha tanárképzőbe járt, mert akkor ez nem érvényes).

dr. gernika 2011.08.30. 12:03:48

@ati2: És még csodálkozik Joe, hogy a harmincas nők a fiatal fiúkra hajtanak. :DD

Father Justice (törölt) 2011.08.30. 12:05:09

@Bundabandi: A mártírkodás csak akkor merülne fel, ha konkrét személyeknél akart volna pirospontokat szerezni a döntésével. A "majd én megmutatom az egész világnak, hogy egyedül is.." inkább csak a dac és a nettó hülyeség ötvözete szokott lenni. Más kérdés, ha már annyira akart gyereket, hogy apa nélkül is mindenképp be akarta vállalni.. de egy 20-as évei elején járó, elméletileg értelmes nőnél ez még elég korainak tűnik számomra.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 12:10:56

@Father Justice:

" de egy 20-as évei elején járó, elméletileg értelmes nőnél ez még elég korainak tűnik számomra."

Nos lehet hogy keresztény, és így az értelmes kitételt kihúzhatod!

michaela77 2011.08.30. 12:12:29

@gernika: igen, tudom, de első naptól kezdve erre szoktattam:) Néha makacskodik kicsit, de azért előbb-utóbb úgyis megindul:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 12:13:14

@gernika: Oké, rendben, ez természetes, vannak kirívó esetek, akik nem passzolnak be a nagy átlagba. De az ú.n. "normális" az nem ilyen, és a statisztika azt mutatja, hogy a normális/extrém azaz a normálistól valamilyen irányban eltérő esetek eloszlása a Gauss görbe szerinti, azaz legfeljebb 10-10% alul és felül az, ami nagyon szignifikánsan eltér a normálistól. Na ezt most jól megaszontam, elnézést a hülye szóhasználatért.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 12:13:42

@Bundabandi: Dehogy. Nem panaszkodik.
Leírja hogy gondolt rá, de elvetette.
Rá akarták beszélni de makacs. Sehol nyavajgás vagy panasz.
Ez nem mártírszöveg!
Később se problémázik hogy "ha én akkor", vagy ilyesmi.
A leírás alapján átgondolta, és megtartotta. És azt írja jó volt, csak az apa hiányzott. Ez se nyavajgás. Tény.

Hogy a lányregénybe illő kórházi randinál elcsúszott, hát istenem. Ki nem bukott már romantikus okokból?
Megette a kórházi elhatározást, amit nem szabad soha.
De ennyi.

Később sincs nyoma a leírásban mártírkodásnak. Én legalábbis nem látom. Ő vélhetőleg azt hitte végig, hogy jól megvannak.
Hopp! Ez annyira vélhető, hogy tuti, mert le is írja...

dr. gernika 2011.08.30. 12:15:18

@Father Justice: Kihagyod a döntési folyamatból az érzelmmi faktort. Márpedig ez nőknél nem elhanyagolható.

@michaela77: Ha következetes vagy, akkor biztos. :) Én nem vagyok az, az a baj.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 12:19:40

@Nard: Miért lenne kizáró tényező az értelmre a kereszténység?
(Én is az vagyok. Elég szar, és bűnös keresztény, de attól még...)

Megjegyzem nem az egyházi abortusztilalom az egyetlen ok ami miatt valaki elutasítja az abortuszt. Egyéb morális elvek is szólhatnak ellene. Az egyház ötleteitől függetlenül.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 12:21:30

@Nard: Á ez ki van zárva, hogy keresztény lett volna. Akkor tutira ne mvállalja be a purdét házasságon kívül. Egyébként ismertem egy mat/fiz szakos csajt aki keeresztény volt, tök normális volt, semmi extra, járt a barátjával, megvárták, míg elvégzik az egyetemet, aztán összeházasodtak, lett gyerek, minden szépen menetrend szerint. Ja, a srác is keretény volt és ő is matfizes.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.08.30. 12:21:53

@Father Justice: Lehet, hogy a családja nagyon vallásos...erre is gondoltam. Megmondták neki, hogy a purgatóriumba kerül ha elveteti, vagy már eleve így nevelték, hogy az bűn. Végül is mákja volt, hogy az Apa előkerült. Nem tudom nekem olyan érzésem van, hogy az a típus a posztoló, aki úgy érzi neki az a dolga nőkét, hogy gyereket szüljön, más egyéb célja nincs, vagy nem nagyon. És hogy őt ezért akkor tisztelni szeretni kell, mert ő ANYA nagy betűvel... nem is kell tennie semmit, nem kell foglalkoznia magával, a férjével. Szóval beáldozta magát az anyaság oltárán, nem kell már szex, de a férj ne lépjen le stb. stb. A családban van egy ilyen nő! 3 gyerekkel maradt végül magára.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 12:23:35

@Father Justice: Vidéken nőtt fel.
(És ezt most nem azért mondom, mert Csapd le csacsi...)
Arrafelé azért még mindig nem a 30+ évesen szülünk az általános, hanem a 20-25 körül...

dr. gernika 2011.08.30. 12:24:44

@Ibrahim a tevehajcsár: Természetesen a cigánysoron jóval nagyobb a véletlen teherbeesések és a "megtarton morális alapon" esetek száma, de azért a felsőoktatásban is vannak balesetek, nem lehet ezt feltétlenül intelligenciához kötni, főleg ha azt kellő mennyiségű alkohol sikeresen redukálja. Láttál te már gólyatábort?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 12:25:54

@Ibrahim a tevehajcsár: Miért mondasz ekkora zöldséget?
Egyrészt ha vakbuzgi lenne akkor a házasság előtti szexet zárta volna ki.
Másrészt ha nincs meg az apa, márpedig nem volt, hiába kereste, akkor még az egyház is azt mondaná, hogy inkább szülje meg férj nélkül, mint elvetesse!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 12:26:40

@Nathan D'Xantine:

Mert aki értelmes, az nem szopja be az egyházi maszlagot. Aki gondolkodik, annak nincs szükségi szellemi tolószékre, és maffiára mint az egyház. Sajnálom, hogy az vagy, majd kinövöd! Vagy nem, de az már a te bajod :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 12:28:28

@Bundabandi: Ne csináljátok már! Az apa pár évvel(!) a gyerek megszülése után "került elő"...

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 12:32:09

@Bundabandi:
Nem ismerem túlságosan ezeket a vallási izéket, de szerintem a leányanya is "purgatóriumba kerül".
És akkor már meg is van a magyarázat, hogy miért növeszt magán dús szőrzetet.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 12:35:54

@Nard: Az egyházi maszlag, és a kereszténység két külön dolog.
Ez ugye minimális értelemmel is belátható... :-)

Jelzem a kereszténységet nem tudod kinőni. Az bizony rádszárad akkor is, ha hobbiból papokat gyilkolsz. Rossz keresztény leszel, de ha megkereszeltek akkor keresztény vagy és maradsz. Pont. :-D

Szellemi tolószéke mindenkinek van. Neked is. Persze nem egy vallási dogma, hanem egyéb... ;-)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 12:36:52

@Nathan D'Xantine: A vakbuzgó és az ateista között azért még van néhány fokozat! Nem is tudom hol olvastam nemrég (valami honlapon), hogy állítólag a múlt század ötvenes éveiben volt ilyen szlogen, hogy "asszonynak szülni kötelesség, lánynak szülni dicsőség!". De ennek már jó hatvan éve! Ami pedig a házasságon kívüli szülés és a hit kérdését illeti: nem vagyok egy egyháztörténész, de olvasmány élményeim alapján úgy rémlik, hogy a bábaasszonyok a középkorban is egész jól megéltek, mikor a nők zöme hívő volt, és nem csak abból, hogy segítkeztek a gyermekek szülésénél, hanem abból is, hogy ők végezték az "abortuszokat". Szóval nem feltétlenül szerencsés ennyire leegyszerűsíteni a kérdést.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 12:37:06

@Boris the Bullet dodger:

Mindenki oda kerül. Kérdés az, hogy mennyi időre. :) Már aki hisz ebben az orbitális faszságban. Az egyház szerint a Föld lapos és leesel a széléről. Ha nincs ember aki ez ki meri mondani és bebizonyítani, a mai napig holmi püspökgeci uralkodna. :) A hitlerjugendes pápáról nem is beszélve :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.08.30. 12:37:26

@Nathan D'Xantine: éééés? Szerencsétlen nem is akarta az egészet, a csaj döntött egyedül.

"Semmit sem tagadott, inkább nekem támadt, hogy már nem kíván, bezártam őt ebbe az életbe, amit nem is akart,"

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 12:38:53

@Nard:
Mondtam hogy nem vagyok ismerős arra :)
Én azt olvastam valahol hogy a Föld lapos, és teknősbéka cipeli a hátán.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 12:38:55

@Nathan D'Xantine:

Szerencsére a szüleim nem voltak olyan gecik, hogy megkereszteljenek. :) Papmészárlásról lemaradtam, pedig szívesen lettem volna viking portyázó. :(

dr. gernika 2011.08.30. 12:39:04

@Nathan D'Xantine: "ha megkereszeltek akkor keresztény vagy és maradsz. Pont."
Huh Nard, ezt megúsztuk...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 12:39:22

@Boris the Bullet dodger: Van erre a sztorira egy kurvára egyszerű kibúvó... Abban az evangélium-izében van leírva! :-)

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 12:40:53

@gernika: @Nard:
Ti se vagytok megkeresztelve? Ezt a fertőt :D

@Nathan D'Xantine:
Majd elolvasom, ha megtanultam olvasni :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 12:41:27

@Nard: Thooooor!
Hétvégén erős Manowar órákat tartottam...
Jó volt!

@gernika: Öcsém is csak egy ütős KISZ névadó ünnepségen vett részt! (Ez is milyen már! :-D )

hany eves a kapitany 2011.08.30. 12:42:06

Még mindig nem értem miért nem merül fel bennetek, hogy esetleg a faszi megörült a posztolónak anno. Benne volt ő mindenben. Összehoztak egy második gyereket is. Biztos az is kényszer volt:D szerintem a férj ott kezdett el szemétkedni paraszt módon, hogy ő nem ezt az étetet akarta, amikorra már kurva unalmassá vált számára a házasság, nem volt benne gerinc, hogy elmondja az asszonynak, ami nem tetszik neki. Mellesleg ez nagyon tipikus, hogy a nő azt golnolja, hogy élete szerelme hót igénytelenül is szereti, a férjek meg többnyire nem mondják, hogy változtatni kellene dolgokon, egyszerűen csak félremennek, azt kész.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 12:44:09

@Boris the Bullet dodger:
Hülyeség! Nem kell megtanulnod!

Beügetsz egy templomba, vigyázol a tömjén ne fröccsnjen rád, ne érj kereszthez, és hogy amikor a gyerekek szenteltvízzel vízipisztolyoznak ne találjanak el.

Ha ezeket megúszod, akkor óhatatlanul hallani fogod a kulcsmondatot... :-D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.08.30. 12:45:05

@Nathan D'Xantine: Én meg vagyok keresztelve, de soha nem éreztem magam kereszténynek. Nem én döntöttem úgy anno, hogy meg legyek keresztelve, hanem a szüleim. A nagyanyám ki is volt bukva, mikor közöltem, hogy én ebben a hablatyban nem hiszek. Volt vele pár vitám. Mondtam neki én sem szólok bele, hogy ő miben hisz, ő se szóljon bele, hogy én miben hiszek! Egy idő után beletörődött.

Muha 2011.08.30. 12:45:30

@Ibrahim a tevehajcsár: Ha a mama meg zsido akkor katolikus zsido orokre?

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 12:45:59

@hany eves a kapitany:
Azért ha a nő, teszem azt belenéz a tükörbe, véletlenül, és még látszik is benne, megijed, akkor azért gondolhatná hogy valami nem frankó.
Persze szólni is lehet neki, de azért hagy ne kelljen már egy harmincas nőnek könyörögni hogy kapja le a pajeszt.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 12:46:23

@Nathan D'Xantine: Ugyan már! Annak, hogy megkereszteltek, valamint annak, hogy a későbbiekben, felnőve ateista, vagy hívő, vallásos keresztény lesz - e valaki annak űberhaupt semmi köze egymáshoz. A keresztelő egy formaság, ami, amennyiben nem kap valaki vallásos nevelést, illetve nem válik a későbbiek során hívővé, akkor semmilyen összefüggésben nincs a későbbi világnézetével.

Dökvín 2011.08.30. 12:46:32

Óha, új poszt a szakítóson, bár igen gyenge

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 12:47:27

@Bundabandi: Alapeset. Ezért nyavajognak a szekták a gyerekkeresztség miatt.
Nem tudom rossz hír-e neked, de keresztény vagy. :-)
A te döntésed már nem számít ebből a szempontból. Hát nem tök szuper? :-D

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 12:47:53

@Nathan D'Xantine:
Az a baj, hogy engem oda nem engednek. Többször is próbáltam bejutni, de folyton kituszkoltak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 12:50:25

@Nathan D'Xantine:

Manowar helyett javaslom inkább az Amon Amarth-ot :D

@Ibrahim a tevehajcsár:

Persze hogy nincs. Ki is lehet keresztelkedni. Csak egy formaság, de az egyház szeretne kontrollt mindenki felett :) A modern korban ez fáj nekik, hogy soha többé nem lehet olyan hatalmuk mint régen. A nyáj nem buta birkák tömege már, gondolkodók is vannak köztük, akiket nem tudnak máglyára vetni és az excommunicatio is már a leszarom-kategóriába tartozik :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 12:50:44

@Ibrahim a tevehajcsár: Talán sajnálatos dolog, de a keresztelés az a dolog amikor a Szentlélek jól megérint. És ennek nyoma örök. :-)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 12:50:56

@Muha: Az a kevésbé komplikált eset! De képzeld el, ha a mama zsidó, a papa pedig katolikus cigány! Akkor a szerencsétlen gyerek katolikus zsidó cigány lesz! Na erre varrjál gombot!
:D

dr. gernika 2011.08.30. 12:51:46

@Ibrahim a tevehajcsár: "asszonynak szülni kötelesség, lánynak szülni dicsőség!"
Ez a Ratkó korszakban volt pártpropaganda, semmi köze az egyházhoz, és akkor is jártak illegális abortuszra azok, akik nem akartak gyereket. És a kisközösségekben továbbra is szégyen volt leányfejjel szülni.

Father Justice (törölt) 2011.08.30. 12:53:37

@gernika: A poszt alapján nem tűnik túl érzelmesnek ez a nő. "..hazakísért és lefeküdtünk." A gyereket is letudja annyival, hogy szépen fejlődött, még a neme sem derül ki. Megesett, és mivel vélhetően mögötte állt a családja, gondolta, miért ne. Szerintem nagyjából ennyi.

@Nathan D'Xantine: Inkább az a kérdés, hol általános úgy megszülni az első gyereket, hogy már a terhesség első napján lehet tudni, hogy nagy valószínűségel egyedül kell majd felnevelni.

@Bundabandi: Na, ez viszont sanszosan benne van a pakliban. Kár, hogy a fickó nem így gondolja. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.08.30. 12:55:10

@hany eves a kapitany: szerintem azért az nagyon bejátszik ebben, hogy a pasi beteg volt, haldoklott. A nő meg foglalkozott vele, ápolta, sőt ugye kiderült, hogy gyerek is van már. Szerintem ez nagyon befolyásolta!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 12:55:19

@Nathan D'Xantine:

Ez csak az egyház véleménye. Arra pedig minden értelmes ember magasról szarik. Nem csak a véleményre, az egyházra is, meg az idejétmúlt faszságaikra is.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 12:56:27

@Nard: Azt nem ismerem! Vess meg! :-(
De mindjárt tájékozódom...
Amúgy DDO onlineon nyomultam és elég jó aláfestés volt a Mano amikor a barbárommal henteltem az ellent. Immortal warriors... :-D

@Boris the Bullet dodger: Ha akarod beviszlek. :-)

dr. gernika 2011.08.30. 12:58:12

@Boris the Bullet dodger: Anyám erősen komformista, szóval csak a rendszerváltás idején jutott eszébe, hogy ő valójában keresztény családi neveltetést kapott. Akkor cipelt el egy papbácsihoz aki rémisztően vigyorgott rám, meg a fejemet simogatta, miközben a lehetséges megkereszteltetésem részleteiről beszélgettek. Mikor elmentünk, mondtam anyunak, hogy ide többet hat lóval sem húz vissza.

@Nathan D'Xantine: LOL, tényleg, akkoriban Névadó ünnepségek voltak! :D Meg fenyőünnep és télapó. Nekem a Jézuska se hozott soha semmit, tudtam hogy anyu keze van a dologban.
(főleg hogy hetekkel előtte kikutattam az ajándékokat a szekrényéből)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 12:58:56

@Nathan D'Xantine: Ugyan már Nathan dehogyis érint meg! A pap érinti meg a homlokodat a vizes kezével, ezen kívül semmi nem történik! Azt, hogy a szentlélek érintett meg, azt csak később, mikor már hívő keresztény lettél, akkor hiszed el. De nem akarom én az ebbéli hitedet cáfolni, mert tudom, hogy a hit éppúgy az irracionális döntési/cselekvési motivációk tárgya, mint az érzelem, tehát racionális érvekkel nem cáfolható, felesleges is vele próbálkozni. Mondjuk úgy, hogy akkor téged megérintett, mikor megkereszteltek, engem pedig nem. Illetve lehet, hogy meg sem kereszteltek, mert véletlenül a keresztanyám otthon felejtett, pedig az ő kötelessége lett volna, hogy magával vigyen (állítólag).
:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 12:59:40

@Father Justice: Ő se mondta, hogy általános. Akarta, vállalta, megszülte. NEKED ezzel mi is a problémád?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 13:02:39

@Ibrahim a tevehajcsár: Miért hinnéd el????
Tudod milyen meló igazán hinni?

Ez egy álláspont. Ez alapján tartanak téged kerszténynek. Ennyi. És nekik mindegy, hogy te mifenét csinálsz a kis életeddel TE keresztény leszel. Ha megkereszteltek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 13:04:49

@Nathan D'Xantine:

És ki a kókadt faszt érdekel, hogy ők minek tartanak? :)

Muha 2011.08.30. 13:08:06

@Nard: En negernek tartom magam! :)

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 13:09:02

@gernika: :))
Nekem szerencsére ez kimaradt, csak névadóm volt. Mondjuk én már öreg vagyok mint a posztoló. Manikűrösnél, pedikűrősnél se voltam vagy harmincöt éve.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 13:09:11

@gernika: Abortusz mindig is volt, azt mondjuk nem tudom, hogy ez a szlogen az ötvenes években mikor "dívott", ha te mondod akkor biztosan a Ratkó korszakban. Nincsenek emlékeim róla.

@Muha: Wow, egyre bonyolultabb, lehet még ragozni?
:)
@gernika: igazából ez egy nagy kamu a megkereszteléssel, szerintem is inkább felnőtt korban kellene. Mi az, hogy a pici gyereknek, aki még nem tud dönteni a megkérdezése nélkül eldöntik, hogy márpedig te keresztény leszel! És ha történetesen muzulmán akarna lenni, mert nem a szentlélek érinti meg, hanem Allah, akkor mi van? Egyébként pedig Jézust is felnőtt korában keresztelte meg Keresztelő Szent János, mikor Jézus már el tudta dönteni, hogy inkább keresztény lesz.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 13:11:01

@Nard: "Twilight of the thunder god"

Nem rossz. De nekem a Manowar "énekhangja" jobban bejön.
Ez csak hörög. Az alap jó pedig.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 13:11:20

@Muha: Öööö ha nincs ellene kifogásod, akkor ezentúl én is annak foglak tartani!
:DD

Father Justice (törölt) 2011.08.30. 13:11:47

@Nathan D'Xantine: Te beszélsz arról, hány éves korban általános szülni különböző régiókban, méghozzá úgy, mintha minden egyes anyának tökmindegy lenne, családban nő fel a gyerek, vagy sem. (Ugyanis a posztban az utóbbin van a hangsúly.) Nem én beszélek arról, hogy a posztíró mit tart általánosnak, meg mit nem. NEKEM ezzel nincs semmi problémám: felőlem minden nő úgy szopatja magát egyedülálló anyukaként, vagy a félig-meddig visszalasszózott hejjespasee oldalán, ahogy csak tudja és akarja. :)

hany eves a kapitany 2011.08.30. 13:12:58

@Nathan D'Xantine: bocsánat, nem olvastam mindent ezek szerint:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 13:13:34

@gernika: Én hatéves lévén ott voltam öcsémén... Chinoin kultúrháza. A fotók még ma is elsöprő erejűek... :-D

Valahol még az a rongybaba is megvan, amit tesó kapott. Fiú létére... :-D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.08.30. 13:17:07

@Father Justice: Igen, az nekem is feltűnt, hogy eléggé érzelem mentesen írt.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 13:17:08

@Father Justice: A poszban igen. Ti kezdtetek azon rinyálni, hogy miért vállalta a gyereket. És Te jöttél azal, hogy 30 év előtt értelmes ember... (legalábbis úgy emlékszem te voltál, de most lusta vaygok visszatekerni) Én erre mondtam hogy vidéken 20-25 körül már simán gondolkodnak gyerekvállalásról.
És ennek semmi köze holmi vallásos klánnyomáshoz.
A nő nem mártírkodott. Vállalta. Csak hiányolta az apát.
Én ennyit óhajtottam közölni.

@hany eves a kapitany: még szép... Ki tudja ilyenkor már végigrágni magát... :-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 13:18:03

@Nard: Hát ha nem érdekel akkor nincs gond, nem? :-D

dr. gernika 2011.08.30. 13:18:44

@Ibrahim a tevehajcsár: Bebaszcsizott volna, ha Jézus egyszer csak felsóhajt és aszongya, "inkább buddhista leszek".
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 13:19:24

@Nathan D'Xantine: Az totál mindegy, hogy ők mit tartanak, vagy mit gondolnak felőlem. Megnyugtatlak, a legmocskosabb fantáziával sem tudják rólam annak a gennyességnek a töredékét sem feltételezni, mint amennyit én a magam hiányos vallástörténeti ismereteimmel is tudok a keresztémny egyházról. Az, hogy egyébként mit tartanak rólam, az legfeljebb annyira érint meg, mint a szentlélek az elmaradt keresztelőmön.

Szöszi 28 2011.08.30. 13:20:23

@gernika: Főleg, hogy a kérdés az, hogy Jézus egyáltalán létezett e:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 13:20:43

@Father Justice: Ja! És már megbocsáss, de ki a fene mondta neked, hogy ez a történet "általános" lenne?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 13:29:27

@gernika: Ez valóban érdekes fejlemény lett volna. Bár ehhez kicsit világlátottabb embernek kellett volna lennie, elvégre akkoriban még nem láthatott a tévében indiai utifilmeket.
@Kata1987: szerintem létezett, vagy létezhetett is akár, legfeljebb nem igaz, amit később a niceai zsinat során az életéről beleírtak az evangéliumokba (illetve nem beleírtak, csak eldöntötték, hogy mi kerüljön be róla az új szövetségbe és mi nem).

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 13:29:30

@Ibrahim a tevehajcsár: Ugyanaz a kérdés. Ha mindegy akkor meg mit kapálózol itt feleslegesen? :-)
Megjegyzem fura is lenne, ha rövidke életed során akárcsak a töredékét is fel tudnád mutatni az egyház bűneinek. Kb az egy ezrelékének elkövetésétől már rég habzó szájú elmebeteg lennél.
Ez ugye bűnök kategória. A "gennyesség" kérdése persze már már tészta. Abban - hidd el - eléggé fej-fej mellett haladhatunk mindannyian. Ott ugyanis nem a tettek száma a mérvadó.

Egyébként a vallástörténet nem egyháztörténet. És ennek belátásához mégcsak a szentlélek érintése se kell. ;-)

De már nagyon elíveltünk a hivatalos témától... Bocsánat.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 13:29:51

@Nathan D'Xantine:

A hörgés olyan a deathmetalban mint a tömjén a templomban! :)

Asszem a Burzum hirdette a koncertjeit gyufásskatulyán, amire az volt írva "Soon at the church near you" :D :D :D

Az énekest életfogytra ítélték Norvégiában, de már kiszabadult :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 13:30:47

@Kata1987: Ó... Az szinte biztos.
Ahogy létezett Odin is, meg a többi. Kérdés mi az igazság a mítosz alatt.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 13:32:17

@Nard: Tudom. Ezért nem vagyok annyira rákttanva.
Van amikor ok, de a folyamatossága engem idegesít. Szeretem a váltásokat.

Viszont a vikinges képsorok a klipben jók voltak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 13:34:13

@Nathan D'Xantine:

Inkább a hörgés mint a nu-metal vagy a Nickelback jellegű tesztoszteronmentes műrock! :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.08.30. 13:36:50

@Father Justice: "Nekem továbbra is eléggé tervszerűtlennek és érzésmentesnek tűnik a sztori"
Hát, a Rákok már csak ilyenek.:D

Amúgy kereste apucit anno, csak nem találta a keresztnevét sem, ugye. (Tehát Rák.) Mikor véletlenül újra találkoztak, nem volt menekvés, hiszen az egyéjszaka is csak családalapítással végződhet, hiszen ő nem olyan, mint a nem Rákok.:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 13:37:25

Metál ügyben Ed útmutatója az alap. :-)

A rock az a Kinks, meg az AC/DC... :-)

dr. gernika 2011.08.30. 13:38:31

@Kata1987: Szerintem létezett és nagyon tehetséges parafenomén volt.
@Ibrahim a tevehajcsár: MEssziről jött emberek akkor is voltak.
Pölö a tizenharmadik apostol néger volt, csak őt kiretusálták a Bibliából. Nézzél Dogmát és művelt leszel. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 13:40:27

@tarquin - védőháló nélkül: Rák ügyben igazad lehet.

Érdekes lenne ha szerző megmondaná a vértutit. :-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 13:43:12

@gernika: Na ja. És vélhetőleg a Jesus original se volt olyan sápatag bőrű, mint a bizánci ikonokon. :-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 13:46:17

@gernika:

Szerinte Jézus is az volt! :)

@Nathan D'Xantine:

Machine Head pl egész kellemes, nem deathmetal, hanem thrash, főleg az Aesthetics of Hate című számuk! :) Dallamosabb és az ének is zsír. :)

Ed tudja a metál szabályait, az biztos! :)

Father Justice (törölt) 2011.08.30. 13:46:54

@Nathan D'Xantine: Na, akkor lássuk szép sorban:

1) Nekem tökmindegy, miért vállalta a gyereket, de attól még látom a legvalószínűbb magyarázatot. A tisztánlátás és a rinya között elég nagy a különbség.
2) Egy szóval sem állítottam, hogy hülye, aki 30 alatt szül. Márpedig ha fikázni vagy fröcsögni akarsz, nem árt visszatekerni, különben nem a célszemélyt fogod beteríteni.
3) Pont én cáfoltam, hogy a nő mártírkodott volna. Ez is megérne egy visszatekerést alkalomadtán.
4) A vallásos témát sem én feszegettem. Nekem semmi illúzióm nincs affelől, hogy az a nő, aki megdugatja magát a hejjespaseeval az első éjszakán, NEM vallásos megfontolásból fogja a gyerekét megtartani.

Vannak még kérdések ezek után is, vagy továbbra is csak a saját csúsztatásaidra várod a választ? Például erre "Ja! És már megbocsáss, de ki a fene mondta neked, hogy ez a történet "általános" lenne?"

Senki, ahogy azt se, hogy a kocka gömb alakú.
Vagy arra is kellene reagálni valamit? :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 13:50:55

@Nathan D'Xantine: Nem kapálózom, és nem feleslegesen. De az, hogy mit tart felőlem az aki jobbik esetben egyszer látott, mikor megkeresztelt, annyira sem mérvadó, mint az, hogy én mit tartok felőled, akit még egyszer sem láttam.
A gennyességben sem értünk egyet: bármit gondolhatsz, akkor "manifesztálódik" a gennyességed, ha valamit teszel is ennek "szellemében", azaz a cselekedeteken (és itt a véleménynyilvánítást is egyfajta cselekvésnek tartom) mérhető le, hogy ki mennyire gennyes.

Vallás történet: igazad van, tekintve, hogy a vallás történet az adott vallás tényeken alapuló vizsgálata, tehát valóban helyesebb lett volna az egyháztörténet használata.
@gernika: Nem csak Dogmát, egyéb műsorokat sem nézek a tévében (feltételezem, hogy ez valami tévéműsor), viszont nem véletlen az sem, hogy a már említett niceai zsinat során nem minden evangélium került be a Bibliába, azaz lettek "apokrifek" is.

FritzTata 2011.08.30. 13:51:56

@gernika: ott jobb (?) esetben a férj hamarosan félrekefél, rosszabb (?) esetben meg simán otthagyja az asszonyt... Hogy kinek melyik a jobb, döntse el maga.

Egy volt kolléganőm mondta azt a magvas igazságot: "ha nincs kedvem a férjemmel dugni, akkor inkább aznap leszopom, de máshova ne menjen. Ha meg bulizni akar menni, mehet, de akkor előtte minimum 2-szer leápolom. És ha akkor is meg tud csalni, akkor annak a csajnak kurva jó lesz".

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 13:52:16

@Father Justice: Hát akkor csak a taknyod kedvéért:
"de egy 20-as évei elején járó, elméletileg értelmes nőnél ez még elég korainak tűnik számomra. "

Én erre írtam, hogy egyáltalán nem korai, mert vidéki.
És persze, nem hülyézted le. Csak annyit írtál, hogy "elméletileg értelmes nőnél..." :-)

Na? Akarod kenegetni?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 13:55:20

@Ibrahim a tevehajcsár: Jó. Innen már még messzebb visz az út.
Szerintem hagyjuk, de máshol, ha kedvet érzel hozzá, megdumálhatjuk...

A Dogma egy film. Játszik benne az isteni Alan Rickman, és behalsz a sztoritól... :-)
Ez nem valami délelőtt vallási talkshow! ;-)

dr. gernika 2011.08.30. 13:56:55

@Ibrahim a tevehajcsár: Szörnyen műveletlen, ráadásul sznob is vagy:
port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=30701
@FritzTata: Nagyon okos a kolléganőd.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 13:59:51

@Father Justice: Ez pedig szintén Te voltál:
"Inkább az a kérdés, hol általános úgy megszülni az első gyereket"
Miközben pusztán a 30-nál korűábbi szülés tényéről volt szó, nem pedig arról, hogy általános lenne mindez egyedülállóként.

Azt hiszem kellő alappal kérdezte meg, hogy mikor mondtam volna azt hogy EZ általános lenne.

Azt gondolom azért hiszed azt, hogy csúsztatok mert túlságosan kivetíted rám a saját tetteidet. Lásd ezt az esetet is.

Na? Maradt még fika?

dr. gernika 2011.08.30. 13:59:52

@Father Justice: "Nekem semmi illúzióm nincs affelől, hogy az a nő, aki megdugatja magát a hejjespaseeval az első éjszakán, NEM vallásos megfontolásból fogja a gyerekét megtartani."
Te nem olvastál szakítóst, mikor a tematikus posztok mentek? Tele volt kommentekkel is, amik megerősítették, hogy a katolikus lányok a legnagyobb ribancok. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 14:00:58

@Nathan D'Xantine: Ó elfelejtettem mondani: filmeket sem nézek. És igen, szörnyen műveletlen vagyok! Ilyen az élet. Bármelyik egyháznak a szégyenére válnék!
:)
@gernika: Igen, én szörnyen műveletlen és sznob is vagyok! Most, hogy így lebuktam, bevallom. Hát ha még tudnád, hogy ezeken kívül még mi minden vagyok! Minő szerencse, hogy nem tudod!

:))

Father Justice (törölt) 2011.08.30. 14:06:47

@Nathan D'Xantine:

Nem csodálom, hogy a négy ponthoz semmit nem tudsz hozzáfűzni. :)

Kár, hogy amit most írtál, az is harmatos csúsztatás csupán.
A teljes idézet ugyanis: "Más kérdés, ha már annyira akart gyereket, hogy APA NÉLKÜL is mindenképp be akarta vállalni.. de egy 20-as évei elején járó, elméletileg értelmes nőnél ez még elég korainak tűnik számomra."

APA NÉLKÜL. Látom, a teljes mondat elolvasása és értelmezése meghaladja a képességeidet. Egy 20-as évei elején járó nő nem sűrűn vállal egymagának gyereket, mert bőven van rá esély, hogy később normális családja is lehet. Apa, anya, gyerekek - ha így már dereng valami.

Csak a kiragadás, csúsztatás, belemagyarázás megy? Szerintem a sajátodat inkább kenegesd csak magadra, meg azokra, akik még vevők rá. Úgy látom, azért akadnak még itt ilyenek is. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 14:07:16

@Ibrahim a tevehajcsár: Csudába! Lucas evangélista most biztos mérges rád! :-D

dr. gernika 2011.08.30. 14:09:04

@Nathan D'Xantine: "Játszik benne az isteni Alan Rickman"
Oké, mostantól szeretlek.

tarquin - védőháló nélkül 2011.08.30. 14:09:18

@Ibrahim a tevehajcsár: veled tartok eme kiváló szokások ápolásában, pajtás! (film ritkán, tévé semmi)

@gernika: :D

@Nathan D'Xantine: ne ülj fel nekem, nem értek ám ehhez semennyire - még soha nem találtam el - csak huncutkodok.:-)

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 14:10:58

@gernika:
"a katolikus lányok a legnagyobb ribancok. :D"
Mégis elkezdek misére járni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 14:12:11

@FritzTata:

Nem engedi el az urát tele persellyel otthonról, ezt úgy szokták mondani :)

@gernika:

Alan Rickman negatív szerepeit szeretem a leginkább! :)

Father Justice (törölt) 2011.08.30. 14:13:52

@gernika: Azt mindenki tudja, vagy legalább sejti, milyenek a legnagyobb ribancok. Azt viszont nem ártana tudni, mit értünk katolikus alatt, mert anélkül nem igazán értelmezhető a mondat. Aki meg van keresztelve? Aki néha előhozakodik azzal, hogy hisz Istenben? Aki minden vasárnap elmegy templomba? Vagy aki tényleg mélyen vallásos és hívő is? Az utóbbi esetben nincs miről beszélgetni, mert ott nincs szex házasság előtt, tehát bepottyanó gyerek sem.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 14:16:30

@Father Justice:

Teszem azt, az egyházi suliba járó csajok. :) Katolikus egyetem... höhö! :) A legnagyobb képmutató banda amúgy.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.30. 14:19:01

@tarquin - védőháló nélkül: Na jó, most, hogy így mondod filmet néha én is. Meg is gondoltam magam, most megyek és megnézem a Sea of Love c. filmet Al Pacinoval. További jó mulatást mindenkinek!

dr. gernika 2011.08.30. 14:21:49

@Boris the Bullet dodger: :D
@Nard: Az esetek felében negatív. :)
@Father Justice: Az a katolikus, aki annak vallja magát, ne görcsölj ezen.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 14:22:40

@Father Justice: Tartuk meg ezt, mert a lényegen nem változtat, max annyit, hogy nem tudsz fogalmazni.

Tehát.

"Más kérdés, ha már annyira akart gyereket, hogy apa nélkül is mindenképp be akarta vállalni.. de egy 20-as évei elején járó, elméletileg értelmes nőnél ez még elég korainak tűnik számomra."

Ugye EZ az eredeti mindenféle kiemelés nélkül.
Így ugye a második elem nem annyira hangsúlyos.

Nos. Akkor menjünk végig szépen!
1. Nem akart gyereket. Jött.
2. Nem akarta ő, hogy apa nélkül legyen! Nem találta őt, pedig kereste.
Ez ugye eddig két alpvető csúsztatás részedről.
A szitu az, hogy jön a gyerek és arról kell dönteni, hogy elvetesse-e.
3. A gyerek megtartásának koraisága nem áll 22 éves kor körül. ERRE mondtam én, hogy mive vidéken nőtt fel, ott a 22 NEM korai időpont a szüléshez.
4. Függetlenül az esetleges vallásoságtól is akadhat számtalan pont, amiért valaki nem akarja kinyírni a magzatot, hanem felneveli a gyereket. Nem azért mert általános vidéken a szóló anyaság, hanem mert neki ezt dobta a szitu. És mert esetleg tényleg szeretne gyereket! Lehet hogy ő 23-24-évesen tervezte, de pusztán ezért nem akarta ezt a gyereket elvetetni.

Felfogod végre, most hogy álltól homlokig ér a takony?
Mondjuk nekem fülnél már szárad...

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 14:23:14

"Az utóbbi esetben nincs miről beszélgetni, mert ott nincs szex házasság előtt"
Ja, mondjuk a megrontásos hírekben egyszer sem olvastam hogy előzőleg a pap feleségül vette volna a ministránsfiút.

cyd 2011.08.30. 14:23:35

@Nard: Van katolikus társkereső is :) Haver szerint arányaiban sokkal több szex esett le az ottani randikból, mint a sima társkeresőknél :)

michaela77 2011.08.30. 14:23:54

@gernika: megnéztem ki ez a fickó. HP-t nem nézek, ezt bocsásd meg nekem, de megtaláltam a Szívből, igazán c. filmét, amit nem ismertem, de nagyon érdekelne, viszont nem találom sem magyarul, sem magyar vagy angol feliratot hozzá. Hát kellett ezt most megint?:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 14:25:00

@gernika: Rickman-t először a Kevin-féle Robin Hood-ban láttam, amit ő vitt el a hátán. (Meg a másik kedvencem akinek a neve sajna most nem jut eszembe, de játszott a Doors-ban, és az 1492-ben, meg a Hollóban is.)
Azóta imádom.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 14:28:00

@Nathan D'Xantine:

Michael Wincottra gondolsz, Alien 4-ben is ő volt :)

cyd 2011.08.30. 14:28:08

@michaela77: Jól van, jól va nne húzd fel magad. Gondolj szép dolgokra: palacsinta, császármorzsa :P
opensubtitles-en sincs?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 14:29:08

@Nard: "És holnaptól nincs Karácsony!" :-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 14:30:54

@Nard: Iiigenn!
Na, ő is egy kibaszott jó arc! A hangja meg... Király! :D

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 14:31:52

@Nathan D'Xantine: @gernika:
Rickmantől a 'Winter Guest' jó, ő rendezte. Iszonyat nyomasztó, de hatalmas poénok vannak benne.

Fviktor76 2011.08.30. 14:34:49

Csak most jutottam hozzá a történethez. Érdekes.

Sok minden eszembe jutott. Vegyük végig.
-Egyéjszakás kaland - kettőjük döntése
-Szar volt a gumi - pech
-A csaj vállalta egyedül a gyereket - ő döntése.
-Találkoztak 3 év múlva - véletlen.
-Csaj segített a meggyógyulásában - csaj döntése.
-Srác elfogadta - ő döntése
-Belement a kapcsolatba, családba -szintén a srácé.

Na, idáig kb. egál.

Inenntől kezdve minden közös. Házasság, még egy gyerek stb...
Ha jól olvastam a srác eleinte foglalkozott a gyerekekkel, aztán nem jött le, hogy nem, az viszont nyilvánvaló, hogy a csajjal elhidegültek egymástól. Szépen lassan...
Valószínű nem a heti egy szex a baj, ha az tartalmas...

Itt jön a jó öreg kérdés: Mennyit beszélgettetek? Ahol te elmondtad, ő elmondta mindennapos bajait.
Te mindent megcsináltál. Be lehetett volna vonni a háztartásba, akkor talán még hasznosnak is érezte volna magát. Attól még nézhette volna a meccseket, F1-et, stb...
Nem adtál magadra. Gizike adott. Ha egy ruha felvételt megejtesz, és látja is rajtad, már jobban érezte volna magát.

A pasi is hibás, mert elkényelmesedett, jött a csinos "Gizike" (bocsánat, minden Gizella nevű olvasótól), tetszett neki. Akkor kellett volna észbe kapni, és megfordítani a dolgot.

Még mindig szeretitek egymást. Akkor mentsétek meg a dolgot! Meg lehet, csak akarni kell.

Remélem ezt a pasi is olvassa! :-)

Na szép napot!

Szöszi 28 2011.08.30. 14:36:05

@Nathan D'Xantine: Imádom:D Nekünk is ez a kedvenc mondatunk a filmből:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 14:36:49

@Nard: No igen.
Mondjuk nekem elsőre az jött be amikor a Doors-ban felhörgött Kilmernek, aki épp a kerítésen lógott, az meg egy félcsuklással válaszolt...

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 14:37:07

@Fviktor76:
"Valószínű nem a heti egy szex a baj, ha az tartalmas..."
Ja, meg ha öt napig tart.

Na mindegy, mesélj Gizikéről, kiváncsi vagyok rá.

michaela77 2011.08.30. 14:37:09

@cyd: @Nard: látom nem nézitek ki belőlem, de az openen kezdtem:) Ismerem, mert a párom is szokott ide feltenni feliratokat.
Itt egyetlen angol van, és oda van írva, hogy spanyolból fordítógépes, tehát szar.
Most itt maradtam felhergelve.
Ha legalább angolt találnék, talán a párom megcsinálná, ha szépen kérném. De még az sincs.

cyd 2011.08.30. 14:38:49

@Nathan D'Xantine: @Nard: Meg valami Túszjátszma/dráma-féle című Eddie Murphy-ben is ő volt a főgeci :)
Bár ezt Nard biztos elvből nem nézte meg, mert Murphy sidekick-je Michael Rapaport :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.08.30. 14:39:21

@Kata1987: Ja. Bár már kicsit kommersz. :-)

Rickmann azért jó, mert szinte bármiben jó. :-)
Még az elcseszett HP-ben is.

Muha 2011.08.30. 14:42:22

Vfkjdho ggakeoch. Hb djsoyh bbmsld

cyd 2011.08.30. 14:42:47

@michaela77: Perszehogy nem :P

@Nard: Ez volt a harmadik tippem, de a lustaság győzőtt :)

dr. gernika 2011.08.30. 14:43:26

@Boris the Bullet dodger: :))))
@cyd: Tényleg, Subbán is volt egyszer egy ilyen oldal. :)
@michaela77: Azt én is nagyon szívesen megnézném, de én sem találkoztam még vele.
@Nathan D'Xantine: Jaja, hatalmas volt benne. :) Aztán meg ugye Hans Gruber minden idők legjobb főgonosza. :)

Szöszi 28 2011.08.30. 14:43:44

@Nathan D'Xantine: Nekem a Parfümben is nagyon tetszett:)

michaela77 2011.08.30. 14:51:09

@Nard: aha, szóval azért kellett az emilcímem, mert kiszagoltad az illatomat...:) Mostanában sötétben majd gyakran a hátam mögé nézek:)

dr. gernika 2011.08.30. 14:51:19

@Nathan D'Xantine: "Te fél tízre jössz! Te háromnegyedre... és hozd egy barátnődet is!"
Igen, a hangja libabőőőőr. :)
@Boris the Bullet dodger: Tudom, hogy ő rendezte, ha valahol megtalálom, meg is nézem. Volt egyszer egy listám a filmjeiről...

Boris the Bullet dodger 2011.08.30. 14:53:40

@gernika:
Pár éve adták a Dunán kétszer is, azóta nem láttam. DVD-n, Magyarországon szerintem felejtős.

dr. gernika 2011.08.30. 14:55:06

@Kata1987: Csak sírni nem tud szegény, ez az egyetlen gyengéje.

Szöszi 28 2011.08.30. 14:56:00

@Nard: Döbbenet, hogy van amiben egyetértünk. Nekem is.

michaela77 2011.08.30. 15:01:11

@Boris the Bullet dodger: remek, ehhez meg felirat van, de a filmet nem találom:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 15:02:27

@Kata1987:

Főleg azért tetszett, mert nekem is jó orrom van, és allergiás vagyok a szar parfümökre. Főleg a cukorka szagúaktól hányok. :(

cyd 2011.08.30. 15:06:19

@Nard: Akkor gondolom hogy szeretted az elmúlt években a libákon a vattacukor szagút :)

michaela77 2011.08.30. 15:07:25

@Nard: pedig a női parfümök jó része cukorkaszagú. Milyen akkor a jó parfüm?

Hétvégén meglepődtem az ázsiában, kérdeztem a kínai nőtől ferragamo incanto shine nincs-e véletlenül, erre azonnal húzta elő az asztal alól:)

dr. gernika 2011.08.30. 15:12:12

@cyd: Ó, Avril LAvigne Black Starja volt a "kedvencünk", de az egyik Olsen iker szagával is büntetni lehetne. :D
@michaela77: NEm, a tinipicsák parfümje olyan.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 15:14:39

@cyd:

Okádok tőle.

@michaela77:

Elárulom, hogy nem, nem mindegyik cukorkaszagú. Vannak fincsik. Most nem akarom elárulni hogy gernika milyet használ, de azok pl nagyon jók. :) Ha akarja ő elmondja. De pl az Armani Code finom, bár túlságosan kommersz lett mostanában.

michaela77 2011.08.30. 15:22:21

@Nard: armani code-om nekem is van, az nagyon erőteljes illat, csak nagyon picit szoktam belőle használni és ritkán van hozzá hangulatom.

Amit én szeretek az a Davidoff Echo Woman, a Versace Bright Crystal, a Ferragamo amit mondtam, meg a Lacoste Touch of Pink. Ez utóbbi szerintem vattacukorillat:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 15:24:24

@michaela77:

Touch of Pink broáf. Eleve a neve is undorító! A bright crystal egész jó.

Szöszi 28 2011.08.30. 15:25:44

@Nathan D'Xantine: A legfrissebb pletykák szerint virágzik a szervkereskedelem is az Ázsiában, szóval lehet azt mondod kéne egy új szív és húzza is elő a hűtődobozt:D

michaela77 2011.08.30. 15:25:51

@Nard: meglepő a tudásod parfümök terén:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 15:28:45

@michaela77:

Egyáltalán nem az. Szeretem az orromat. Én sem tucatparfümöt használok :)

michaela77 2011.08.30. 15:31:41

@Nard: ja, igen, és még az sem derült ki azóta sem:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 15:32:47

@michaela77:

Nem is mondom el :) Még a végén utánzóim lennének! Azt nem szeretem :)

michaela77 2011.08.30. 15:33:51

@Nard: francba, pedig gyerekkori vágyam, hogy különleges férfi parfüm legyen rajtam:)

michaela77 2011.08.30. 15:34:39

@michaela77: öö.. ez félreérthető volt, szóval úgy értem ha elmondanád, biztosan azonnal vennék és magamra fújnám...:)
(/me homlokot töröl)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 15:34:50

@michaela77:

Dehogy, a pasidnak vennél olyat, mert annyira fincsinek találnád!

dr. gernika 2011.08.30. 15:35:50

@Nard: Nem mondom el. Akkor lennék a legboldogabb ha rajtam kívül senki más nem használná. Mikor anyu magára fújta, üvölteni tudtam volna.
Sőt, a barátnőm is lebeszélte a másik barátnőjét mikor kipróbálta, hogy ez nem neki való, annyira irritálta, hogy nem rajtam érzi. :)

@michaela77: Code szerintem minden levegő jegyű nőnek van. :D
Bright Cristal tényleg jó.

Moan 2011.08.30. 15:36:19

Posztoló:

Mindenképp megéri "újrakezdeni". Ami persze nem újrakezdés, hanem más módon elölről. Asszem egy korábbi posztra reagálta valaki, hogy egy kapcsolatot már nem lehet úgy folytatni...de egy új kezdet, más alapokon még nagyon sokat adhat. Szerintem a kapcsolatotokban még hatalmas potencia van. Persze őszinteség és nem árt rálépni valamiféle önismereti útra.
Na meg amit már előttem is mondtak: Kommunikáció!
Eleinte kemény lesz...meg jó darabig az is marad...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 15:37:10

@gernika:

Ezért nem mondtam el én sem. :) Azok az illatok annyira gernikásak. :)

dr. gernika 2011.08.30. 15:38:49

@michaela77: Tegnap olyan tusfürdő tetszett meg neki, ami szerintem női, de ő ragaszkodott hozzá. Most mind a ketten használjuk. :P

michaela77 2011.08.30. 15:39:30

@Nard: a pasim nem nagyon használ parfümöt. Ha meg használna, már kinéztük neki, a bruno banani pure man tetszene neki.

@gernika:
Engem nem zavar, ha valakin ugyanolyan van, mint rajtam, mivel senkin sem lesz ugyanolyan illata.
Nekem az incanto shine állt olyan jól, hogy többször is leszólítottak nők, hogy mi van rajtam. Viszont szombaton "felpróbáltam" és szerintem már nem áll úgy, mint régen. Változik a bőrünk, a testünk, változnak az illatok rajtunk.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 15:39:53

@Moan:

A férfiban van hatalmas potencia, ami egy rákból kilábaltnál elég jó eredmény, a nőben meg semmi. Anuta lett, megkapta a gyereket, dolgozik, igénytelen és annyira lehet jó az ágyban mint egy oldal szalonna. Szóval ez a kapcsolat megéri a küzdelmet? Nem. Én sem bírnám ilyen nő mellett mint a posztban szereplő. A halálos ágyamon is tiltakoznék ellene. De ha mindenképp vele kéne élnem, rommá csalnám. Még akkoris ha otthon van amikor megteszem a "hitvesi ágyban" :D

michaela77 2011.08.30. 15:40:15

@gernika: :DD Nekem is volt egyszer olyan maliziám, amit a párom is szeretett:)

michaela77 2011.08.30. 15:41:06

Van még vagy kettő pedig amit szeretek, de most nem jut eszembe:(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 15:41:15

@gernika:

Az az illat nem női, hanem uniszex, és nagyon is fincsi! :)

Muha 2011.08.30. 15:45:52

En szeretem ha budos a pina egy kicsit.

Fuj fuj parfum

dr. gernika 2011.08.30. 15:46:25

@michaela77: :) Azt mondják, 7 évente cserélni kell, ezek szerint az enyémnek jövőre jár le az ideje. Hát, szerintem sosem fogom megunni, de ha már váltani kell, ugyanabban a márkában maradok, már kinéztem az utódját. :)
Malizia az kanszag teeee. :D De a zöld az ilyen kilencvenes évek fíling, micimacsókon lehetett érezni.

@Nard: "Tusfürdő kényeztető olajgyöngyökkel & citromfű-kivonattal" tipikus macsócsalogató szöveg. Frici hol van ilyenkor? :D

michaela77 2011.08.30. 15:49:35

@gernika: hát, izé, pedig én úgy emlékszem ez a márka volt... És valami lótuszvirágos izés női:)

Eszembe jutott még egy, egyszer valami aqualina choco loverst szagoltam és nagyon tetszett. De azt magamon még nem próbáltam ki.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 15:49:50

@gernika:

Tudod hogy a bőrömet kényeztetni kell! :) Macsók gépzsírral meg ultradermmel fürdenek. Olyanok is :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 15:51:31

@michaela77:

Ami még jó és férfi parfüm, az az Armani Diamonds, kipróbáltam, fincsi, de nem én vagyok :)

michaela77 2011.08.30. 15:52:34

@Nard: férfi parfümökben nem vagyok olyan jó, de ha parfümériában járok egyszer feltétlenül megszagolom, milyen nem vagy te:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 15:53:45

@michaela77:

Jó egyszer tetszett valami másik is, de gernika szerint az homárnak való. :(

michaela77 2011.08.30. 15:55:38

@Nard: utoljára vagy két éve nézegettem férfi parfümöket, a nevük most abszolút nem ugrik be.
Na de attól, hogy gernika meglátta az igazi énedet, még nem kellett volna hagynod magad lebeszélni egy jó parfümről:DD

Moan 2011.08.30. 15:58:03

@Nard:

Oké, de látod a poszt szerint a fickó mégis "elnézést kér" és jönne vissza. Vagy ezt csak én gondolom? Mert ha nem akar visszajönni, akkor ugye mi értelme a csaj kérdőjeleinek? :)
Amúgy pont ezért is írtam, hogy ki kell dumálni a dolgot. Megbeszélik. Üvöltöznek egy sort. Aztán mindenki csinálja amit akar. :) Ha ez a változás, akkor az tök jót is hozhat. Az mindig jót hoz. :) Ha a csaj elkezd igényes lenni és kicsit a sufniba dobja az otthonkát, akkor még akár mi is lehet a dologból.

dr. gernika 2011.08.30. 15:58:36

@michaela77: Nekem tusfürdő van mindenféle csokiszagú. Még Nardnak is. :D Parfümnek már sok lenne, rám szállnának a darazsak. :)
@Nard: Faszt, kézmosó szappannal. Tudom, mert volt előtted macsó pasim. :DDD

michaela77 2011.08.30. 16:00:19

@gernika: egyik pasimnak sem volt olyan finom bőre, mint annak, aki szappannal fürdött.

dr. gernika 2011.08.30. 16:00:54

@gernika: További macsó szokások: Borotva, borotvahab: amit az asszony vett, arcszesz nem kell mert csííííííp, wc papírból mérnemjó a legolcsóbb, aznapi póló: ami legfelül van, alsógatya: a zacsis gyűjtőcsomagból, amit még anyu vett 5 éve...

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2011.08.30. 16:02:29

Elmentünk bulizni és én szokás szerint jól éreztem magam. Rárepültem néhány elég jó csajra, de egy részüknek volt pasija, másik részükön meg látszott, hogy hiába is jó hallgatóság, numera nem lesz belőle aznap. Volt azonban egy csaj, akiben láttam némi esélyt, nem volt rossz, de azért annyira jó sem, vigaszkufircnak jó lesz alapon bepróbálkoztam. Az este viszonylag jól sikerült, leszámítva, hogy a hülye haveromnak félretett lukas kotont sikerült felhasználni, de ez csak másnap derült ki. Mivel nem volt egy hatalmas élmény a csaj az ágyban, nem is foglalkoztam vele, telefonszámcsere fel sem merült.
Pár évvel később a Kékgolyóban fetrengtem, mikor ki jön be az ágyszomszédhoz? A defektes gumis csaj. Mint kiderült a defektből lett egy gyerek. Úgy éreztem az én felelősségem is ez, bár neki nem árultam el, hogy miért fordulhatott ez elő. Azt gondoltam, a gyermekemnek - ha már így alakult - joga van az apjához, így összejöttem az anyjával. Sikerült is kialakítani egy elég kényelmes kapcsolatot, közben megszületett második gyermekünk is, habár én nem annyira akartam, de ő ragaszkodott hozzá. A szex a kezdeti reményteli mennyiség töredékére esett vissza, hiába próbálkoztam, egyszerűen nem izgatta a téma. A heti egy "ajándék"szex meg aztán tényleg a legalja, legalábbis nálam, mert még azért is hálásnak kellett lenni, meg örülni. Eközben ment az élet, közelebb kerültem más emberekhez is, de az asszony olyannyira el volt foglalva a mártír háztartásbeli szerepével, hogy fel sem tűnt neki az elhidegülés. Ugyanakkor ott volt a barátnőm, aki megértő volt, odafigyelt rám, nem mellesleg minden vágyamat képes és hajlandó volt kielégíteni, méghozzá lelkesen. Csakhogy nem volt hova menni vele mindezért. Annyira nem tűnt jó ötletnek, de nálunk történtek meg az együttlétek, gondoltam, ha lebuknék, legalább talán észreveszi magát az asszony.
Lebuktam végül, de nem vette észre magát láthatóan. Mérges voltam, ráöntöttem mindent, amit beszélgetés keretében kellett volna tisztázni már réges-régen, csakhogy beszélgetésről már nem nagyon volt szó, merthát tulajdonképpen egy helyen éltünk.
Később próbáltuk megbeszélni, de az elképzelése a több (és jobb) szexről kb. annyi, hogy akkor majd ő hagyja magát megdugni többször. Én meg úgy gondolom, hogy nőnek a gyerekek, egyre kevésbé van rám szükségük, az asszony meg elég reménytelennek tűnik. Az, hogy változtatni kéne, sokszor elhangzik, de nincs komoly elhatározás. Nincs előrelépés, csak az üres beszéd, hogy kéne. És nem érti, hogy nem az kell, hogy plázacica legyen, hanem hogy ne egy robottal éljek együtt.

dr. gernika 2011.08.30. 16:07:30

@michaela77: Hát, ez 5 perc alatt letudta a fürdést, és nekem bezzegelt, aki ugye alaposan fürdik. Persze a törölközőjét nem ő mosta-vasalta, ami már barnára volt keményedve a kosztól és bőrmaradékoktól, ugyanis az szedte le az 5 perc alatt éppcsakhogy felázott rétegeket.

Moan 2011.08.30. 16:08:01

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:

Na kb. erről van szó. :)
De...hátha a csaj észbe kap. :) Sosem lehet tudni. :) Csak a "gyerek miatt" nem szokott pasi csajjal maradni... Mindig van valami más oka is.. Mittomén.. jó a csirkepöri. :)

cyd 2011.08.30. 16:09:09

Repkednek itt a márkák, meg a típusok én meg jól megvagyok a kis Kenzo Pour Homme-mal.
Nem is vagyok méltó a társaságotokra :(
:)

michaela77 2011.08.30. 16:10:17

@gernika: fujj:) (soha életemben nem vasaltam törölközőt, jujj)

@cyd: ú, azt hiszem azt ismerem. De mivel nem vagyok biztos, a parfümériában majd téged is megszagollak:)

SciNu 2011.08.30. 16:19:29

Parfümből ezelőtt Allure Home Chanelt használtam. Most B(u/v)lgari Aqua Pour Homme-ot.

michaela77 2011.08.30. 16:24:54

@SciNuBob -I hear you, mon!-: köszönjük az infót:) Repkednek a pour homme-ok:)

@cyd: főnököm nem tudja mi a különbség az anyagköltség és az elábé között. Miért neki van cége és nem nekem?
Egyáltalán, mér nem azok élnek a földön, akiket én jóváhagytam?

Fviktor76 2011.08.30. 16:27:49

@Boris the Bullet dodger:
"Na mindegy, mesélj Gizikéről, kiváncsi vagyok rá. "

Csak nevesítettem a posztban szereplő 3. félt... :-)

Fitz 2011.08.30. 16:28:26

Ezt a kamu fos posztot.

hany eves a kapitany 2011.08.30. 16:32:56

Calvin Klein Euphoria blossom ismerős valakinek? Asszem még senki máson nem éreztem.

michaela77 2011.08.30. 16:34:58

@gernika: ELadott Áruk Beszerzési Értéke.
Ha valamit megveszel majd változatlan formában tovább adsz, az elábé. Pl. egy liter olaj egy kisboltnál elábé, mert megveszi-eladja. Egy étteremnél meg anyagköltség, mert húst süt benne:) Tudom, hogy ilyen részletesen nem érdekelt, de így precíz:)

michaela77 2011.08.30. 16:35:36

@gernika: ja, és így már többet tudsz, mint a főnököm:)

cyd 2011.08.30. 16:37:16

@michaela77: IPA szempontjából igaza van :P

michaela77 2011.08.30. 16:38:18

@cyd: IPA szempontjából valóban mindegy, de ha valaki nem tudja mi a különbség, mér vezet ilyen irodát? Meg a tudatlansága miatt miért adja utasításba, hogy rosszul csináljam?

SciNu 2011.08.30. 16:38:19

@michaela77: Meg is néztem gugli translateben hogy mit jelent. "Férfiak"! Férfi vagyok!!! :D

@gernika: Soha nem hittem, hogy létezik bármi közös bennem egy hejjesspaseeval :D Akkor már csak a vak lányokra kell hajtanom, hátha összetévesztenek vele.

dr. gernika 2011.08.30. 16:40:21

@michaela77: OH köszi, megyek is és nyitok egy könyvelőcéget. :D
@hany eves a kapitany: Mert te lány vagy? A Spring temptationnel kacérkodtam egy időben, de nem volt rá keret..

michaela77 2011.08.30. 16:42:17

@gernika: tudtad, hogy az ázsiában nem csak utánzatok vannak, hanem eredeti parfümök is, 100 ml-es 6000 Ft-ért?
Én csak azért nem vettem hétvégén, mert most ennyim sincs rá, kisebb kiszerelés meg nem kapható.

B-rocker (törölt) 2011.08.30. 16:42:19

A jó házasság alapja az jó szex és kielégítő konyha. LOL

dr. gernika 2011.08.30. 16:42:52

@cyd: @michaela77: Najó mostmár menjetek msn-re. :D
@SciNuBob -I hear you, mon!-: :D Ha tényleg ez a célod, még meg kell tanulnod a koktélkeverést is.

Moan 2011.08.30. 16:44:45

@michaela77:

Sőt...amit belvárosi parfümboltokban kapsz az is kínai.

A világ 2011.08.30. 16:45:37

"Ugye van ez a vízpróba-dolog a gumióvszerekkel, de ki csinálja meg rögtön szex után?"

Bazeg, megfogod, megnyomkodod a végét, ha folyik belőle a geci, akkor 72 órás tabi, ha nem, akkor nem. Vízpróba, a faszomat vízpróba, amikor amúgy is tele van cuccal!
Megértem, hogy Don Juannak miért nem kellesz, azt már megmutattad, hogy okos nem vagy, saját bevallásod szerint szép sem, dugni is csak szökőévente jut eszedbe, pénzed nincs, a kölkök üvöltenek, úgyis mellette maradsz és kinyalod a seggét akármit csinál, mégis miért kéne kihagynia a fiatal sunákat?

dr. gernika 2011.08.30. 16:46:54

@michaela77: Nekem sincs most rá ennyim se, de szerencsére szükség sem, mert tesóm ugyanennyiért vágta hozzám a sosem használt 100 milis kiszerelését. De Nard ott vásárolgatta a sajátját, neki is van egy bejáratott árusa, aki origit ad, amíg el nem kezdtem neki a netről ajiba rendelni. Van már neki tusfürdője, meg borotválkozás utáni kréme is ebből. :)

michaela77 2011.08.30. 16:49:10

@gernika: hmm, erről jutott eszembe, egyszer volt krémparfümöm. Valami gagyi avonos, de nagyon finom illata volt és imádtam a fülem mögé meg a csuklómra kenni egy picit. Bár elvileg ezzel összetörtem az illatmolekulákat, de valahogy így is nagyon finom volt:)

dr. gernika 2011.08.30. 16:52:38

@A világ: Ez a beszéd.
@michaela77: Parfümtestápoló nálam is játszik. :)

SciNu 2011.08.30. 16:53:16

@gernika: Nem rossz ötlet. Mindig is szerettem volna megtanulni a dobálgatós részt :D Lehet nézek majd egy mixer tanfolyamot. Aztán majd jól körberöhögnek hogy azt sem tudom milyen alkoholos italok vannak.

bubo cupropenis 2011.08.30. 16:56:46

Aki a posztot írta az egy nagyon hülye nő.
Nem az egyéjszakás kapcsolat miatt, az teljesen normális... hanem minden amit utána tett.
Bevemhesedik és nem kapartatja ki magát. Egyedül gyereket vállal, majd összejön a pasival (miért nem keresett magának előtte férfit???). Aztán megint bevemhesedik és az addig is nulla szexuális teljesítménye is visszaesik, hárpiásodik, vinnyog, követelőzik, hisztis, madárijesztővé csúnyul, megöregszik. Ezek egyenként is okot adnának a megcsalásra és elhagyásra, így kombinálva pedig egyenesen szívlapátért kiáltanak.
Vidékről egyetemre felkerült picsa elcseszi az életét, mert nem bír magával a nagyvárosban a sármos idegen szövege hallatán. Annyira szerencsétlen, hogy ezután még a másikban keresi a hibát.

vajdasagi 2011.08.30. 16:58:01

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Bizony-bizony. Az én feleségem (szerintem) a negyvenes évek derakán is kivánatos (nekem)...

Amúgy nem tudom, mit tanácsolnék - sorry.

KovA 2011.08.30. 16:58:20

A te esetedben - szerintem - megéri megpróbálni megbocsájtás által újjászülni - ha ő is akarja. Mégis két gyermeked apja is.

Az sem igaz, hogy 30-a évei derekán elhervadóban a nő - ne kizárólag a pasiddal értéméresd magad - bármi történjék is.

És olyan csapdába se ess mint szoktak nők ilyenkor - más pasinál keresnek önértékelésüknek igazolást - attól is robban a családod - nőnek ugyanis még nehezebb szex által érzelmileg nem kötődni mint a pasiknak.

Ugyanezért akár még az is megfontolásra érdemes, hogy így maradjon - amíg titokban és időnként lép félre addig legalább tisztában van vele, hogy ő a hunyó és nem aláz - ha ugyanezt nyíltan teszi - már megalázó.
Ez is nehéz döntés amit magadnak kell megtartanod - sőt mérlegelned kell érdemes-e. Tudod-e így szeretni - tudsz-e hatni rá - szeret-e téged - a családját - milyen áldozatokra képes - avagy csak élősködik. Soktényezős dolog ez.
Lehet az is helyes döntés, hogy kiadod az útját és megpróbálsz a két gyermeked mellé új és jobb társat találni.

Sokmindent kell mérlegre tenned - a döntés is és a kockázata is a tied. Most az első bukta után még megpróbálnám rndbehozni a dolgokat. A következő után már lehet, hogy ezt is újra kell gondolni.

Mindenesetre tiszteletreméltó és kemény lányka lehetsz- hogy az egyéjszakás után vállaltad az egyedül küzdést - sőt sikeresen is valósítottad meg. Sőt még a néhai pasikádat is megmentetted, számára családot te adtál.
Sok vezítenivalója van - ahhoz képest nem becsülte eléggé...
Egy apró mentsége van - a férfiúi esendősége... a pasik adottságai sem egyformák sem agyilag sem hormonszintileg - van amelyiknek könnyebb, van amelyiknek nehezebb kísértéseknek ellenállni. Kicsit több valamelyik hormonból - sokkal nagyobb gyengeség... Ugyanezt annak kit alkata okán kisebb kísértés ér - meg sem értheti.
Nem mentegetni akarom. Csak azt akarom ezzel mondani - hogy érdemes esetleg többmindent mérlegre tenni.
Mit jelent a gyerekeinek, a családnak - küzd-e értük.
Esetleg ezt a gyengeségét egy más erőssége értéke ellensúlyozhatja, ha van olyan neki ami méltányolható.

És ha te elbírod...
Egyébként :-) eredményes dolog lehet nem a pasidat támadni (bár jogos) - hanem a másik nőt... volt egy német tanárnőm aki ezt tette... ment a férjével az utcán meglátta a férje szeretőjét és ott helyben megtépte :-) A pasi meg nézett bután és tehetetlenül - és fúrhatta a lelkiismeret, hogy miatta van az egész. És kitartott a férje mellett sőt kiápolta hosszan tartó súlyos halálos betegségében is.
A dolognak amellett, hogy "piszok, hazug férfiak megérdemlik, hogy ki legyenek rúgva" teljesen jogos és igaz...
De az is igaz, hogy csak nő tudja igazán mit okoz a másik nőnek, amikor férjére rámászik... a asi a maga adottságaival erre alkalmatlan. Nem érez, nem gondolkodik nőként - az egész ösztönvilága másképp működik.
No ezért lehet hatékonyabb a pasival balhézás helyett a nőit elintézni - hamar lelohad a kedvük.
Persze csak akkor ha egyébként a kapcsolat elég erős.
Egy pasi ritkán lép azért félre, hogy a családját hagyja el.
Az egész tényleg a "rohadt szex" miatt van... sajnos (lehet) hogy nem sokat segít ezen a kozmetikus a fodrász a ruhabolt és különböző praktikák sem. De azért nem is becsülném alul.
Egyszerűen a génvariálás ösztöne miatt csábul erre-arra ami miatt feltehetőleg az egész reprodukció kétfelé osztottságra épül. Némely társadalomban erkölcs által fékezett félrelépegetéssel valósul meg - de van olyan is, ahol szabályozott hagyománya van/volt a beltenyészet kivédése érdekében (inuitok)... ezzel birkóztok.
Ugyanezért semmiképp ne saját leértékelődésednek éld meg ezt... sokkal nagyobb veszély - hogy a másik nő megkaparintani akarja férjedet - mint az, hogy ő akarna téged a másik miatt elhagyni. A leggyakrabban az ilyen nők pofára esnek - de nem mindig.
Azért a dolog nem ártatlan egészen.
No föl a fejjel ! Minden jót !

is 2011.08.30. 16:59:52

Miert kell a szexet hatulrol csinalni? Mert ha elrontod, kezdheted elorol...

A fiu rendes volt. Nem szandekosan csinalt fel a lanyt, de elvette a gyereke anyjat. Soha nem lehet mar megvaltoztatni: ez a dontes mar a gyerekkel egyutt szuletett meg benne. Az a kerdes, hogy ezzel a feltetellel hogyan eli meg a donteset. Amikor kifakadt, akkor azt mondta, hogy ot ebbe belekenyszeritettek. Aztan ezert bocsanatot kert. En osszessegeben egy rendes fiunak latom, aki azonban 14 evesen nem biztos, hogy ezt az eletet kepzelte el maganak. Arrol a 14 eves fiurol kellene beszelgetni kettotoknek, es megnezni, hogy azt a 14 eves fiut hogyan lehetne boldogga, de legalabb nem elegedtelenne tenni. Ha sikerul, maradjatok egyutt. Ha nem...

alib 2011.08.30. 17:02:02

Ez remek, ahogy majdnem mindenki azt tudja tanácsolni a posztolónak, hogy 2 gyerek, munka, háztartás és link férj mellé még a nem létező tökeire is kössön lámpást, ha még nem sz*p*tt eleget eddig, egyedül, a gyerek nevelésével, és a környezete megvetésével. Én nagyon gyorsan ultimátumot adnék a helyespasee-nak, vagy hogy szoktátok nevezni, hogy vagy elmegy dolgozni 1-3 hónapon belül, és emellett besegít a háztartásban, vagy lapát. És akkor a csajnak is jut ideje/energiája ruhákra, fodrászra, kozmetikusra, aviva-tornára, bármire, mert ezekre igenis szüksége van egy nőnek. És igen, kicsit bezsarolnám a gyerekekkel is finoman (ha akarja őket látni, akkor összekapkodja magát), mert nem igaz, hogy csak kétféle nő létezik, az egyik szarrá szívat, mert szült egyet, a másik meg 3 ember helyett melózik. Komolyan bosszantó mind a kettő típus.

Ratyi Matyi · http://ezerrel.blog.hu/ 2011.08.30. 17:10:20

Így jár, aki nem olvassa a Gyakori Kérdéseket!

Apophis 2011.08.30. 17:12:32

Ti legalább hetente egyszer együtt voltatok. Képzeld el az én esetemet. Már másfél éve nem vagyok testi kapcsolatban a feleségemmel, mert ő úgy döntött, hogy nem akarja. Pedig egymás mellett alszunk el nap mint nap. Nekem, mint pasinak meg ezt el kell fogadjam. Örülnék, ha olyan feleségem lenne, akivel legalább egy héten egyszer lehetne testi kapcsolatom. Pedig még tévét is alig nézek, főleg a gyerekekkel töltöm az időmet (amikor éppen nem dolgozom 8-17 között H-P-ig). Pedig nem vagyok öreg és még barátnő után sem néztem. Mindig kiszámítható vagyok, és ezzel vissza is él a feleségem. Azzal, hogy utána mentél a pasidnak és felvállaltad egyedül a gyerekét, nagyon szép és becsülendő. Sokan nem tennék meg ezt. Ráadásul szültél még egy másodikat is neki. Én azt gondolom, hogy a pasidnak meg kellene becsülni téged, de minden ember más és nem dönthetünk senki helyett, ha más útra tér.

dr. gernika 2011.08.30. 17:17:44

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Sebaj, megtanulod és csak nyerhetsz vele. Leitatod a jócsajokat, amíg hagyják magukat megmasszírozni, onnantól meg nyert ügyed van. :D

kéne egy nick 2011.08.30. 17:26:59

Kemény fából faragtak = bírom a strapát.

Keményfából faragtak = bükkből, tölgyből stb. vagyok faragva, ezért a fafejemmel nem bírom megtanulni a magyar nyelvet + helyesírást.

Heti 1 dugás nemhogy 30, de 50 évesen is kevés.

Ilyen alapon nem kell csodálkozni, ha a férfi elmegy mással kúrni.

SciNu 2011.08.30. 17:27:45

@gernika: A leitatás része még ok. Majd kapnak Tesco gazdaságos égetett szeszesitalt. A masszázs viszont nem jár ám akárkinek! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.08.30. 17:31:36

Nem olvastam el a kommenteket, bocsi...
Ha jól veszem ki a történetből, a férjednek amikor újra találkoztatok, pont szüksége volt egy támaszra... Igen, ennyi. Nem tudhatom, de lehet, ha más, normális körülmények között találkoztok újra, az egészből nem lesz semmi.
Nem ismerem a férjed, és téged sem, csupán a véleményem: nem fog változni, újra megteszi, mert mindig újra megteszik! Neked annyival még könnyebb is a kilépés ebből, h már tudod, egyedül is lehet boldogulni!

Murderface 2011.08.30. 17:43:36

"...megbízhatok-e benne?"

Megcsalt. Többször is. Akármit mond, ha megbocsátasz neki, innentől mindig újra be fog próbálkozni más nőknél(max. elmegy hotelbe, vagy az aktuális nője lakására kurellni, nem otthon intézi).

@alib: "...kicsit bezsarolnám a gyerekekkel is finoman (ha akarja őket látni, akkor összekapkodja magát)..."

Szerény véleményem szerint kicsit több, mint 50% az esélye, hogy a pasas a képébe röhögne, összeszedné a cuccait, és elhúzna örökre. Szerény véleményem szerint még így is jól járna a posztoló.

Szerintem a posztoló keressen egy jó válóperes ügyvédet, és próbáljon meg anyagilag minél jobban kijönni a válásból-szakításból.

dr. gernika 2011.08.30. 17:49:58

@alib: TE hol olvastál olyat, hogy a férj nem dolgozik? Nem segít be a háztartásba, az igaz, de munkanélküliségről szó sem volt.

@Apophis: Te hülye vagy. Most azonnal keress egy házasságterapeutát és húzzad el oda az asszonyt a hajánál fogva. Baze másfél éve nem szexelsz az asszonnyal, sem mással? Agyadra fog menni a geci.

dr. gernika 2011.08.30. 17:54:52

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Jajj rosszul közelíted meg a dolgot. Ha nem tudsz mellékállásban mixerként elhelyezkedni (pedig ott tarolnál), és pénzed sincs házibulit rendezni, akkor menj el te bulikba és az ottani készlettel brillírozz, de azért szar tróger piával egy nőt se alázz meg. De azért ne mondd már, hogy egy dugás nem ér meg egy masszázst- természetesen csak arra értettem, akivel ilyen terveid vannak.

@Murderface: Talán a képébe nem röhögne, de hogy zsarolással nem lehet hűséget venni, az tuti.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.08.30. 17:57:20

"Szívesen változtatnék magamon meg ezen a karótnyelt életen is, de nem tudom, hogy visszafogadjam-e a férjem, nem tudom, hogy megbízhatok-e benne?" -- A kettőnek konkrétan semmi köze egymáshoz. Lehet változtatni az életen is, magadon is, közben meg majd kialakul az is, hogy tudsz-e bízni benne. Nem megy vezényszóra.

michaela77 2011.08.30. 17:57:26

@gernika: hú. Ez most meglepett:) És csak azért írok, hogy ne az legyen itt az utolsó szó:)
Amúgy meg eszembe jutott mit szerettem még anno: az escadat.

SciNu 2011.08.30. 18:04:55

@gernika: Sajna az a helyzet, hogy pénzem simán lenne bulira (milliomos lennék vagy mifene :D ) csak barátaim (főleg lányok és nem foglaltak) nincsenek itt fennt. Buliba meg 1x hívtak egész életemben (egyedül meg meg a franc). Amúgy persze, hogy megér egy dugást a masszázs, csak az előző okokból nem igazán van rá lehetőségem. Aki meg eddig kapott az nem azért kapta. :D

michaela77 2011.08.30. 18:28:43

@gernika: semmi-semmi:) Csak nekem van négyszemközti, ismeretlenekkel szembeni, ismerősökkel szembeni, meg hivatalos szótáram:) Ma pedig több olyan szót használtál, ami nálam a négyszemköztiben van, és ez meglepett:D Néha azon is elgondolkodtam, nem nard használja-e a nickedet:D

dr. gernika 2011.08.30. 18:35:19

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Hajjaj le kellett volna járnod Parázsba mikor még izzott. Volt ott egy hölgyike, aki kötelességének érezte a nálad még sokkal antiszocabb emberkék integrálását is. :)
Link: lol
@michaela77: Ha használjuk egymásét, akkor odaírjuk a végére. Vannak szituk, mikor nálam is elszakad a cérna, és úgy érzem, csak a kemény szavak tudják kifejezni a véleményem, meg hogy szerintem mit kellene tenni. (Csernus effektus :D) No, remélem azért nem sértődött meg szegény ember annyira, hogy el se gondolkozzon rajta.

Hope Farhadi 2011.08.30. 18:39:51

@alib: Egyetértek! Könnyen beszél, becsmérel, áztat, piszkál, nevez elloncsosodottnak egy nőt az, akinek elvont fogalom két kisgyerek + a háztartás munka mellett. Tévéző exrákos helyespasinak lehet, a sört is a feleség szolgálja föl, s közben a csaj utálja magát, hogy miért is nincs több energiája önmagára, szépülni, stb. Csak talán azért, mert kötelességtudó, és a gyerekeknek igyekszik jó anyjuk lenni, ami bizony 24/24 az ügyeleti érzés miatt akkor is, ha a gyerek már nagyobb.

igenember 2011.08.30. 18:51:57

Nem olvastam végig a cikket csak a bevezetőt. De had mondjak annyit, hogy ma már tart ott az orvostudomány, hogy károsodás mentesen el lehet vetetni egy gyereket.

És ha már ilyen egyéjszakás csajról van szó akkor szedjen antibébit.

Virgo1975 2011.08.30. 20:19:52

@Dövan: pedig van olyan. @Nard: mondjuk, ha ő csinál mindent, viszi a háztartást, dolgozik, foglalkozik a gyerkőcökkel, míg apuci tévézik, akkor nem csoda, hogy nem lesz energiája saját maga rendben tartására. tán apuci is besegíthet néha, akkor cserébe lesz egy pihentebb, magával jobban törődő felesége.@gernika: meg vajon mennyi energiája lehet hozzá, ha tényleg ő csinál mindent. gondolom, inkább alvásra vágyik esténként, hullafáradtan. @Nathan D'Xantine: na meg, ha annyira vallásos lenne, akkor nem fekszik le egy olyannal, akinek nem tudja a nevét, nem? ezt amúgy nem is értem, nekem egyetlenegy egyéjszakásom volt, de azzal is előbb beszélgettem, és kb. a második mondat az volt, hogy hogy hívnak...@Ibrahim a tevehajcsár: tudtommal a zsidóság anyai ágon öröklődik...úgyhogy elvileg, ha anyuci zsidó, akkor lehet apuci bármi, utód zsidó lesz. legalábbis, a zsidók szerint.

Virgo1975 2011.08.30. 20:40:30

@Nathan D'Xantine: azon a környéken kétlem, hogy sápatag lett volna...
na,most megint neked írok, ezért nem írja ki, de: én neten olyan sztorit olvastam, szintén egyéjszakás kapcsolat (de azért ismerték egymást), csak teherbe esett, olyan 23-25 évesen. mikor hallottam a sztorit, gyerek 10 éves volt, apuci azóta se tudja, hogy van egy gyereke. csaj azért vállalta, mert előtte már háromszor elvetélt.

Mille38 2011.08.30. 20:52:11

Posztolónak: szerintem még van lehetőség ebben a kapcsolatban, különben a férjed nem mondta volna, hogy felszámolta a másik kapcsolatát. Talán túlságosan kiszolgáltad, pedig már nem beteg. Távolról sem késő még venni egy sminkkészletet, elmenni a fodrászhoz, adni magadra. És újraszervezni a háztartást a többi fogyasztó bevonásával, mert hamarosan három felnőttet fogsz kiszolgálni, ha nem állsz a sarkadra.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.08.30. 21:25:22

@gernika:

“Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable.” -- Lord Chesterfield

neoteny · http://word.blog.hu 2011.08.30. 21:26:39

@Mille38:

"még van lehetőség ebben a kapcsolatban, különben a férjed nem mondta volna, hogy felszámolta a másik kapcsolatát"

Azt sok félrelépő férj mondja hogy felszámolta a kapcsolatát, de hogy azt valóban meg is tette-e, már jóval kevésbé biztos...

IRCking · http://ircking.blog.hu 2011.08.30. 21:53:14

36 év házasság után lehet, hogy a szenilitás beszél belőlem...
Szóval... Ha megmaradtok egymás mellett - s ez nagyon fontos - akkor valamikor jön majd egy időszak, amikor már tökmindegy, h van szex, vagy nincs - lényegében csak egymást szeretitek, még a gyerekek is hátrébb kerülnek ilyenkor... Kiderül: annyi közös dolog fűz össze Benneteket, h az egyszerüen széttéphetetlen. Mindent meg tudtok bocsájtani egymásnak - önmagatoknak már kevésbé... Rettegve gondoltok majd arra a napra, amikor egyikőtök mégis egyedül marad...
Istennek legyen hála, mi már itt tartunk... Révbe érve úgy érzem, nem én dogoztam meg mindezért. Ezt a boldogságot készen kaptam a Páromtól, ahogy az unokákat is - "áttéteken keresztül". Szerintem érdemes e néhány év boldogságért lezavarni egy egész életet.
Valószínűleg zavaros és érthetetlen ez a "kis-előadás", pedig útjelzőnek szántam - elnézést! :)

2011.08.30. 22:04:27

@TBal: "Vajon miért nem mondják meg az emberek, hogy bajuk van, hogy nem érzik jól magukat"
Mert az emberek nagyon sok esetben mélyen magukban érzik, hogy ha kimondják, hogy meztelen a király, akkor onnantól csak egy lehetőség van: becsukni magunk mögött az ajtót.
Egészen kevés és kis dolgokban lehetséges a változás, milliónyi begyöpösödött megrögzött szokás, minta, habitus már nem változtatható.
A poszt tökéletes példája ennek, szinte állatorvosi ló.

2011.08.30. 22:05:46

@IRCking: ez ritkaság és Isten ajándéka nektek. Az emberek nagy tömegei NEM így élnek és éreznek.

indapass90210 2011.08.30. 22:09:16

@michaela77: most akkor büdös leszel következő hétvégéig?

indapass90210 2011.08.30. 22:10:04

@Dövan: illetve fizetésig?

Má' most a hétvégén jár a zeszem....

2011.08.30. 22:11:40

@Apophis: Ez furcsa, miért élnek az emberek börtönben. Miért KELL ezt eltűrnöd? Férfi vagy ?
Mi a sztorid ?

michaela77 2011.08.30. 22:14:55

@Dövan: érdekes a logikád:) Ahol én élek, az emberek zuhanyozni is szoktak, némelyek kétszer is egy nap, valamint rendelkeznek parfümmel azon kívül, amit nem vettek meg:)

Alikam 2011.08.30. 22:15:36

Aki kölkök mellett félrelép az meg van hülyülve. Vannak olyan emberkék aki még hatvan felett is állandóan dugni akarnak. Gyanítom egyrészt hormonális eredetű, másfelől meg a minőség helyett inkább a mennyiségre gyúr. Sanszos, hogy a posztoló férje is ilyen típus.

Igazából lehet szépítkezni meg kívánatossá tenni magadat, de ha ezt nem önmagadért csinálod, hanem csak a másikért, akkor ez egy idő után egy terhes megfelelési kényszert fog rád róni.

Kétlem, hogy életed hátralevő részében minden nap azon akarsz aggódni, hogy vajon elég kívánatos-e vagy a férjednek vagy sem.

Ha ez nem spontán, és nem megy magától akkor kár erőltetni.

Ha te úgy érzed, hogy elhanyagoltad magadat és ez így nem jó, de azért mert a bőrödben rosszul érzed magadat, akkor nosza, változtass, de ha csak azért tennéd, hogy a férjed a dugható státuszt akassza rád, akkor felesleges.

Alikam 2011.08.30. 22:20:20

@Apophis: ilyen sincs. Olyan nincs, hogy egy nap reggel felkel és eldönti, hogy mostantól nem akar már dugni.

Ott valami más probléma van. Bizonyára egyáltalán nem kíván. Hogy miért, azt neked kell tudnod, de az baj, ha a testiség nem működik, akkor az egésznek nincs értelme, lehet akár milyen plátói szerelem, bár hozzáteszem, a nagy szerelmekben nagy dugások is rendre vannak.

kovácspéterke 2011.08.30. 22:22:11

A posztolónak: sztem kapd össze magad, 30x évesen nem vagy öreg, csak ezt meg is kéne mutatni. A heti egy szex nem vmi sok, el kéne mondani az embernek, hogy mitől jó neked hetente többször is, azt ha összejön, lehet, h lazább leszel.

kirby a parancsnok 2011.08.31. 04:55:18

"Csakhogy élvezetes ez egy férfinak? Mármint hogy én nem akarom, és nem tagadom, elmenni sem tudok, ő meg csak dolgozik, aztán egyszer csak vége? Mit tegyek, ha olyan heti egyszer kívánom meg annyira, hogy el is tudjak menni?"

Ez a qrva nagy baj a nőkkel. Ezekből a mondatokból látszik a rohadt nagy önzés, amit a férfiakra kenek. Lehet áldozatot hozni a másikért! Ha nem kívánod, akkor is az ő kedvéért még alá/fölé mászhatsz. Nézz pornót, abból kiderül, hogyan kell eljátszani, hogy kívánod, még ha nem is, mert sajnos a férfiaknak erre igen nagy szükségük van. Csak úgy mint Neked a gyöngédségre, a romantikára és a gyerekre. Ja, és van SZÁD is, ha nem kívánod alul beengedni, attól még lehetsz hozzá kedves...
Ja, és félreértés ne essék a csávó sem szimpi, dehát a nő ezt választotta, akkor meg mire ez a nagy rinya?

kalandfereg 2011.08.31. 06:59:05

Túl jól van megírva ez a történet ahhoz, hogy igaz legyen. :)
De azért biztos az életből merített, legalább is nekem is hasonló problémám van, mármint, hogy lehet pattogni, hogy a nő rákényszerít dolgokat a fickóra egy kapcsolatban, de ha a fickó meg szétfolyik ezek nélkül, mert magától semmi képessége nincs a saját életének szinvonalas vezetésére, és pont ezért még ő kéri itt is, hogy fogadják vissza, akkor valahol nagyon nem fair a szitu.

Jerky_Master 2011.08.31. 08:53:52

"irtó helyes srác sziporkázott egy szórakozóhelyen, mindenki itta a szavait, egyszerűen lehengerelte a hallgatóságot, aztán hazakísért és lefeküdtünk."

ribanc

KovA 2011.08.31. 10:49:29

@Jerky_Master: Sose az a lényeg hogy botlik az ember, hanemhogy mit kezd a megpróbáltatással amit magának okozott.
Ez esetben a boltás felejtős szerintem.
És ma két gyermekért sőt férjéért is keményen küzdő anyáról beszélünk.

Netuddki. 2011.08.31. 10:57:40

Fotosopp!
- Megesik a hüpi, de nem keresi az apát? Mondjuk ezt meg lehet érteni, tuti apasági vizsgálat lett volna a vége.
- Elfekvőben rokon mellett fexik az egyéjszakás here.
- 5-10% rákos kórból felgyógyul?
- Levélíró amíg dolgozik a here otthon fogadja a szeretőit?
Szerintem a levélíró még gyúrjon rá az írói adottságaira...

Kuvik 2011.08.31. 11:00:37

Kedves Posztolo!

Szerintem is nagyon becsulendo, hogy felvallaltad a gyereket egyedul!

Amit en szeretnek mondani, lehet, hogy mar masok leirtak, de en meg nem olvastam. Az en velemenyem az, hogy a pasi tul fuggo. Te vagy az eros, Te vezeted a haztartast, Te is dolgozol, Te neveled a gyerekeket, Te mentetted meg ot, Te szultel egyedul gyereket, es viseled, hogy itt egyesek ribancoznak. Nelkuled nem megy semmi. Ebben a kapcsolatban felborultak a szerepek. Te vagy a pasi. Ez a baj szerintem. A pasi meg elmegy egy olyan nohoz, aki mellett o lehet az eros, aki mellett o lehet a FERFI. Amit mondott, hogy bezartad ebbe az eletbe, szerintem erre utal. Az en velemenyem az, hogy probalj meg ne ilyen "eros vagyok, mident kibirok" lenni. En tudom, hogy ez nehez, mert Te megszoktad, hogy rendjen mennek a dolgok. De iranyito lettel, es ez a szerep Neked sem jo, te is szenvedsz tole. Belulrol Te sem vagy boldog, nem mosolyogsz. Ha boldog lennel, figyelnel is magadra. Es most ne azzal kezd, hogy mosolyt kenyszeritesz magadra. Hanem probald egyszeruen a pasira hagyni, hogy iranyitson, tegyel le terheket a valladrol. Hagyd ra, hagy oldjon meg o is problemakat - haztartasbeli, szuloi, szexet feldobni pl uj pozokkal stb! Kulonben gyereknek erzi magat a kapcsolatban. Nagyon kemeny vagy! Melletted en is gyereknek ereznem magam, es hidd el, a fuggosegbol egy egeszseges felnott ember menekul. Te pedig ot fuggove tetted, illetve igy osztottatok le a szerepeket. Ezt a fuggesbol valo menekulest egy filmben is lattam mar. A film cime, azt hiszem A fulke. A pasi all egy telefonfulkeben, es ha nem tesz bizonyos dolgokat, akkor lelovik. A vegen bevallja a felesegenek, hogy csalja, mert a felesege mindig szep es eros, es o nem erzi mellette ferfinak magat.

A masik, amit a noisegrol mondasz. En nem hiszem, hogy a te edesanyad nagyon szeretett volna tetszeni az apukadnak, es azt gondolom, hogy a noiseg kifejezeset, hangsulyozasat magatartasmintabol hozzuk otthonrol. Ha tehat a Te anyukad sem probalta magat kivanatossa tenni edesapad szamara, akkor Te ugyanugy nem erzed majd ennek fontossagat. Csak a parod erzi majd, hogy valamiert nem kivan. Mivel persze fogalma sincs az embernek, hogyan csinaljon valamit, aminek eddig talan tudatosan a letezeserol sem tudott, szerintem a legjobb, ha "nezel" magadnak uj magatartasmintat, es az alapjan alakitod ki a Te sajat stilusod. Nagyon sok ilyen ember van. Nezz szet pl a munkahelyeden, hogy melyik kolleganot - mindegy, hogy fiatal vagy oreg - talalod noiesnek. Aki ugy oltozik. Es kerdezd meg magadtol, hogy miert. Mozgas, ruha, kiegeszito, mi teszi ot noiesse? Es problad meg azokat - persze a sajat stilusodban es korodnak megfeleloen - atvenni. Kezdj el sportolni es akarj tetszeni a pasidnak! Nezz filmeket, ott siman lekoppinthatod, hogy a noies nok hogy csabitjak a ferfiakat az agyukba.

En azt gondolom, hogy Te egy okos no vagy, akinek helyen van a szive es ez a lenyeg. En azt gondolom, hogy ha a pasi visszajott, meger meg egy probat. De ha megegyszer megcsal, vagy elmegy, annak ellenere, hogy Te valtoztattal, akkor ki kell rugni, mert ramegy az eleted. Akkor notorius hazudozo.

Sok sikert kivanok,
Kuvik

IRCking · http://ircking.blog.hu 2011.08.31. 11:02:10

@Kulics
"ez ritkaság és Isten ajándéka nektek. Az emberek nagy tömegei NEM így élnek és éreznek."

Attól félek, hogy teljesen igazad van! DE...
1. Tök átlag-emberek vagyunk. Miért megy ez nálunk, és miért biztos az, hogy másutt, legalább is a nagy átlagnál ez lehetetlen?
2. Egyedül, vagy külön-külön minden ember a boldogságra törekszik. Miért nem hihetünk / hihettek abban, hogy ez előbb, vagy utóbb esetleg még be is következhet? :)

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.08.31. 11:08:32

Változtatni érdemes, az ember sokkal jobban érzi magát tőle, és kívánatosabbnak is. De ettől még a bizalom az bizalom. A változás után kellene mérlegelni, tudsz-e annyira bízni. Esetleg próbaidőt adni. Két hónapot.

Kuvik 2011.08.31. 11:40:37

@Névtelen betelefonáló: Egyetertek, de abban mit nem tudunk a Posztolonak segiteni. Azt magaban kell lerendeznie.

Meg annyit akartam hozzatenni, hogy szerintem a Posztolonak el kene felejtenie azt, hogy ez az o hibaja. Ez a szitu mindketto hibaja, de a ferfi az, aki rosszul reagalt. En megmondanam a ferjemnek, hogy csak akkor jojjon vissza, ha o is tesz valamit, 1.) hoditson vissza, 2.) novesszen gerincet, 3.) nyissa ki a szajat, mielott felrekur.

KovA 2011.08.31. 12:33:47

@Kuvik: ... csak úgy beugrott - nem voltál te régen Éjjeli Bagoly ? (úgy értem máshol ilyen néven)

Apophis 2011.08.31. 16:18:21

@Alikam: Neked igazad van. A nagy szerelmekben nagy dugások is vannak. Sajnos nem én tehetek teljesen erről. A feleségem tavaly mondta el, hogy sosem szeretett igazán. (idén 10 éve vagyunk házasok, és 18 éve ismerem) Ráadásul most értettem meg, hogy a feleségem egy-két ismerőse miért nézett nagyot korábban, amikor közeledtem hozzá (mármint a feleségemhez). Úgy mutatott be akkor az ismerőseinek, mintha az unokatestvére lennék. Ráadásul tavaly azóta tart ez a "szünet" közöttünk, amióta az anyósom meghalt. Addig is jó, ha havonta volt egy-egy testi "kapcsolódásunk".
Most már az van, hogy hozzá sem lehet érnem, mert elhúzza magát tőlem. Egyedül a gyerekeimben találom meg a vigaszt, mert ők legalább feltétel nélkül szeretnek engem (sőt jobban, mint az anyjukat). A válás is megfordult a fejemben, viszont akkor mindent ő kapna (az új lakás önrészét én fizettem, a lakás bútorait (kivéve a konyhabútort) én vettem, az elektronikus eszközöket (TV-k, mosógép, hűtőgép, stb.) én vettem, egyéb kiegészítőket is én vettem plusz én fizetem a havi törlesztést is). Ezeket mind ő kapná meg én pedig földönfutóvá válnék, ha elhagynám ezt a lakást. A gyerekeket is mindig az anyának ítélik. Gyakorlatilag 2 bőrönddel a kezemben ki tudja adni az utamat és mehetek, ahová tudok. Ha olyan feleségem lett volna mint a posztoló, én biztosan kitartottam volna mellette. Csak annyit kértem volna, hogy minden nap tiszta ruhám legyen, vagy hétvégén elmehessünk kirándulni együtt a családdal bárhová.

Alikam 2011.08.31. 20:46:38

@Apophis: Hát akkor sajnálom. Itt tényleg nincs mit tenni, te nem voltál elég óvatos - azért ha valaki nem érez a másik iránt úgy, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva, általában ki lehet szúrni - a feleséged pedig aljas volt, hogy bármiféle komoly érzelmi alap nélkül belement a házasságba.

Annak viszont örülj, hogy vannak gyerekek, sokaknál nagy a szerelem, viszont a gyerek nem akar összejönni. Melyik a jobb, ki tudja, talán egyik sem, vagy mindegyik valamennyire, de hát az élet az már csak ilyen.

Nem akarlak uszítani de azért utolsó szalmaszálként én a helyedben megkeresnék egy válóperes ügyvédet. Akár egy jogi fórumon is kezdetben, hátha tud neked tanácsot adni abban, hogy mennyire lehet kijönni ebből az ügyből.
Persze csak ha nem törődtél bele, mert ilyenkor az a veszély még fenyegetőbb.

Annál rosszabb nincs, mint mikor ilyenbe beletörődsz, mert a gyerekek is egyszer felnőnek és 18-20 évesen már kezdenek önállósodni 20 felett meg bármikor saját családot alapíthatnak ahol te már maximum a 3. lehetsz a rangsorban, és bizony kevesen aggastyánok a szülők közül ilyenkor, de már abban a korban vannak, amikor nehéz új életet kezdeni.

Alikam 2011.08.31. 21:04:16

@Apophis: és azt is felejtsd el, hogy mindig az anyának ítélik a gyereket. Az utóbbi években már nincs az a régi automatizmus, hogy egyből azt anyának megy. Még csak alkalmatlannak sem kell lennie ahhoz, hogy az apának ítéljék.
Az életkor az amely valamelyest befolyásolhatja döntést, minél kisebbek annál inkább az anya felé billen a mérleg - de csak billen mert ez a szbály sem érvényes már, hogy ha kicsi (értsd mondjuk 3 éves) akkor az anya mellett a helye -, de alapvetően a gyerekek érdekeit veszik alapul és ha a gyerekek érdekei úgy kívánják, és ezt akár ők meg is erősítik,hogy az apjuknál jobb helyük lenne, akkor zokszó nélkül az apának ítélik őket.

Én azt mondom abból amit olvastam, hogy ha tied lenne a lakás, kb. annyit keresel mint az anya és a gyerek azt mondják, hogy nálad akarnak lakni, akkor 100 százalék nyert ügyed lenne. Gyanítom ebből az utolsó kettő megállja a helyét, ergo azt kéne kitalálnod, hogy a lakás hogyan legyen a tied, vagy hogyan szerezz egyet.

De ez csak az én feltevésem, még mindig azt mondom, ha nem törődtél bele, akkor nézz körül egy kicsit ügyvédi, jogi fórumi szinten és mérd fel az esélyeidet aztán döntsél.

Sajnos annyi a hátrány, hogy az angolszász joggyakorlattól eltérően sajnos nálunk nem számít a vétkes fél, ergo ő nem kap kevesebbet. Máshol ez igazságosan úgy van, ha mondjuk félrelép bizonyíthatóan, akkor kevesebb illeti meg.

KovA 2011.09.01. 11:19:29

@Apophis:
Sokféleképp lehetsz érték, mint apa, mint küzdőtárs - s ha a szerelem elmarad még lehet ott barátság és szeretet...

A baj csak az - hogy szerintem - de tévedjek - a szerelem(lángolás) hiánya önmagában nem akadálya a szexuális vágyaknak - sokkal inkább egy másik szegi kedvét az embernek az egyik vonatkozásában.

Nem biztos, hogy igazam van - bogarat se akarok a füledbe ültetni- de így figyeltem meg.

Az sem biztos, hogy feltétlenül tudnod kell ha így van - magától megoldódhat - annak igazi húsdaráló probléma aki benne van.
Jellemzően eljön egy szakítópróba amit a nők provokálnak ki ösztönösen a kóbor lovagjukkal szemben - aztán ritkább esetben asszonyszöktetés a vége, de többnyire egyre nehezebb beléálmodniuk és megélni azt amit tőle reméltek.
Én azt hiszem, hogy ez akaratfüggetlen - nekik se kellemes, de így működnek.
Az ember a szívének nem ura.
Megfelelő viselkedéssel (mai szemmel elavultnak tartott) szabályok betartásával megóvhatja - de nem ura.
Asszonykád se nagyon tehet arról, hogy így viszonyul hozzád - azért te tehetsz érte.
csak azt a közhelyet tudom tanácsolni, hogy szeresd.
Akármi van - lehet jobban csapdában ül mint te.
És az esélyed is az, hogy szeresd, ahogy tudod.
Akkor részedről megtetted amit lehet, könnyebb elfogadni az esetleges kudarcot is, ha nem rajtad múlik/múlt...

Valahol olvastam valamit a szeretetnyelvekről - egy könyv - nem emlékszem a címére - de nem tűnt hülyeségnek...
lehet hogy segíthet megtanulni akarni a megfelelő szeretetnyelvet hogy egymás számára érthetőbben kifejezhessétek magatokat - a te esetben magadat...
Arra amlékszem hogy öt volt - minőségi idő, dícséret, ajándékozás meg ilyenek - próbálkozz a gugliban - a szeretetnyelv meg a minőségi idő kifejezés elég egyedi ahhoz, hogy legyen esély megtalálni, ha érdekel.

Egyébként is - mindenképpen az a kulcs - mindenki érték akar lenni ám ahhoz hogy érték legyen kell aki értékeli... mert az éték(elés) egy viszony. Akkor érzi jól magát az ember, ha érték.
A szeretet pedig az ami felértékel.
Az ember olyan lény, aki szeretet által lesz értékké önmagának is - és értéke pedig az, hogy szeretetével értékké teszi akit szeret (az önmagában semmiből).
Hát - hajrá...
Ne tudj másról, csak amiről muszáj - ne alázd magad azzal hogy tudva tűrsz.
És ne tőrődj azzal ami neked fáj, mert meggyengít.
Küzdj - a küzdelem teszi a szeretetet hitelessé.
Afféle zálog.
Nno - a többit rád bízom :-)
Tedd meg ami rajtad múlik - a többit bízd az asszonykádra, talán képes megharcolni magának (is) kettőtök boldogságát.

Apophis 2011.09.01. 14:34:46

@KovA: Komolyan könnyeket csaltál a szemembe. Bár ilyen egyszerű lenne minden, ahogy leírtad. Sajnos nem ilyen egyszerű. Nagyon nehéz azt látni, hogy pl. mindenki másnak köszön, ha találkozik vele. Nekem még reggel sem mondja, hogy "Jó reggelt". Amikor elmegyek reggel dolgozni, akkor csak a gyerekektől köszön el, tőlem nem. És még sorolhatnám. Ezek egyszerű dolgok és sokan nem foglalkoznak vele, de egy jó szó is jól esne nekem, ha a párom mondaná. Itt a fő kérdés az, hogy küzdjek-e? Van-e értelme? Lehet-e eredménye? Sajnos nem látja azt, hogy nem csak engem tesz érzelmileg "hűvösre", de a gyerekeimet is. Ezt valahogy nem látja vagy nem akarja látni. Szerintem Ő már eldöntötte, csak a gyerekek miatt nem mondta még ki a véglegest. Nos, szerinted küzdjek még?

KovA 2011.09.01. 16:48:22

@Apophis:
Mit veszthetsz ?
Ne akadj fönn ilyesmin, hogy nem köszön - nyilván üzen vele - de ha belerágod magad saját sérelmekbe - az komolyan meggyengít.
Elég egyszer megállapítani, hogy beállt az állapot, hogy nem köszön. Te csak köszönj - nem kerül semmibe - és ne várj semmit, hogy ne keserítsd magad.

Hülye játszmák ezek - a nők csinálnak ilyesmit, hogy fájjanak.
Azért és addig tudnak így fájni, amíg szeretik őket.
A célja lehet "büntetés", de lehet a szeretet meggyilkolása is, a helyzet kiélezése és "igazságtalanságra" provokálás, amiért aztán "visszavághatnak" - háború kirobbantása, ami igazolja őket, amivel sérelmeket provokálnak önmaguk ellen ami megkönnyíti a szakítást/válást.
Nem is biztos, hogy tudatosan teszik - de ösztönösen teszik.

Mondom nem tudni mi a cél a halgatással fájásnak - vagy jobbítás - figyelj jobban oda rá, érdekeljen mi van vele, mi baja - a te esetedben azonban már inkább úgy hangzik, hogy a végső kiélezés és önmagának önigazolás provokálása valamihez.

Ha meg akarod tartani nem szabad hagyni provokálni magad. Valószínűleg alá van aknázva a kapcsolatod - a feleséged 35-40 év környéki másodvirágzását éli és pasika lehet a háttérben... megkönnyítené a saját dolgát lelkiismeretileg, ha te aknára futnál mert így önmagával van nehéz küzdelme.
Téged ösztönösen igyekszik leértékelni - ezt ne engedd.
Jöhetnek megalázási kísérletek - azt se engedd - de maradj tárgyilagos - ne hagyd magad se alázni, se ne féltékenykedj, se okot ne adj mi ürügyül szolgálhat "visszavágni".
Az értékeidet a családban - érvényesítsd - aki vagy a gyerekeiteknek és aki vagy a család számára - igen még az ő számára is - még ebben a helyzetben is - legyen erőd számára is - érték maradni - mindig legyen néhány apró figyelmességed - nem túl nyalizósan, nem önmegalázósan de nagyvonalúan semmi viszonzást nem elváróan...
Ez a része a dolognak matematika - ha láthatatlanul is nála halmozol fel viszonzás-adósságot.
Ha végül semmire sem jutsz - akkor is emelt fővel viselheted ami jön.
Csak azzal törődj ami rajtad múlik, hogy azt megtedd, a fájdalmakat amit kapsz - bizony számíthatsz rá, hogy még a figyelmességeid is meg lesznek bosszulva (ha hiszed, ha nem - ez jó jel, a másik oldalon is fájdalmas küzdés jele) - azzal se törődj - nem az számít.
Csak az számít amit te teszel és a te őszinte szeretet indítékod.
Ami nem rajtad múlik - az már a sors.
Ne hagyd magad saját elvárásaiddal gyengíteni sérülékennyé tesznek - próbáld tanulni nem érezni a sérelmeket, nem belerágni magad reményeidbe, csalódásaidba elvárásaidba azok (beteljesítése) nem a tiedek... azt ajándékba kapod, vagy nem kapod.

Ez egy krízis - a kapcsolatotok életveszélyben léte.
Ilyenkor csak az fontos, hogy mindent megtegyél ami rajtad múlik, amit a helyzet igényel - ne várj se mosolyt se köszönömöt az életveszélyben lévő sérülttől... az nem a te dolgod.

A te előnyöd az, hogy úgy vagy versenyben, hogy nem tudja rólad, hogy tudod, hogy versenyben vagy.
Igyekezz előnyt szerezni amíg nem kell tudnod... és talán sosem kell megtudnod. Lehet megvívja a harcot önmagával anélkül. Ennyi legyen elég.

2011.09.01. 20:01:21

@KovA: te nagyon a szférák között, elméleti síkon, az angyalok hárfázását hallgatva élsz. Itt lenn a Földön máshogy mennek a dolgok.

KovA 2011.09.02. 10:18:29

@Kulics: :-) Lehet.
Ám az adott helyzetben tudsz jobbat ?

2011.09.02. 10:28:53

@KovA: Apophis-ra ? persze.

KovA 2011.09.02. 12:47:04

@Kulics: Ühüm. És milyen szempontból jobbat ?
Mert ami jobb - annak szempontja van - és miből gondolod, hogy az a helyes szempont ?

Az én szempontom a családkamegtartás - és a családtagok közti szeretet - a tied talán valamiféle újatkezdés (de szólj rám, ha tévedek).
Az is lehet alternatíva - de mikor kell melyik szempontot választani szerinted ?

2011.09.02. 13:49:13

@KovA: Nem tudom mennyit tudsz a történetéről, nem akarok nagy nyilvánosság előtt benfenteskedni, de ami hozzám eljutott az már messze túl van azon a kategórián, amit meg lehetne tartani.
De ez szubjektív és nem lehet közöttünk vita téma, mert ha te másképp látod az a te dolgod.

KovA 2011.09.02. 15:06:57

@Kulics:
Persze, nem vitatéma... hogy hol tart a dolog annak kell felmérni aki benne van - én annak alapján írtam ami számomra tudhatók alapján elképzelhető.

Szél ellen pisilni is nehéz, de lehet még nehezebb szemközthuggyozás ellenében csapni (a) szelet...
süti beállítások módosítása