Rúzsnyom a csikken, hajszál a párnán: úgy tűnik megcsaltak

2011. szeptember 15. 08:03 - csajokespasik

„Ha a kotont is megtalálom, megetetem veled!! Ő 2 hónapja nem melózik, otthon volt, én dolgoztam, tehát 10-18-ig az övé volt a terep” – ha minden bizonyíték a párod ellen szól, nincs helye fellebbezésnek, és az ítélet is hamar megszületik. Levélírónk egy érdekes oknyomozásba avat be minket, melynek során csúnyán elkapta a párját. A pasija lebukott, beismerte, a lány pedig elcuccolt. Most megtudhatod, miért érdemes nézni a Columbo-t.

 

Hello CsP! Mindez 2008 novemberében esett meg. Az egész nyomozás a böngészővel kezdődött. Egyik este meg kellett néznem a párom laptopján a buszmenetrendet és mivel az enyém már be volt csomagolva, gondoltam, nem haragszik meg érte, ha igénybe veszem a gépét, ami úgyis ott fluoreszkál az asztalon, bekapcsolva. Ahogy elkezdtem a böngésző url-sávjába beírni, előugrottak érdekes oldalak. Legalább 3 társkereső oldalt találtam. Na, mindegy, biztos csak nézegette a felhozatalt, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.

Elutaztam 4 napra, majd amikor visszatértem, ahogy beléptem a lakásba, újra feltámadt bennem a gyanú. Lassan körbejártam. A hálószobai ágy bevetve, csak ő aludt benne. Kicsit átnéztem a párnát. Találtam néhány hosszú, vörös hajszálat, ami valószínűleg nem az én rövid barna hajkoronámból származik. Mindegy. „Biztos a ruhájára ragadt odakint, van ilyen”. Eltelt pár nap. Egyre erősödött bennem a gyanú. Az ágyban nem mutatkozott semmi különös, ami a lecserélésemre vonatkozna, illetve arra, hogy lenne egy másik lány is a képben – ugyanolyan jó volt vele. De akkor is fura. Pár nap múlva, amikor hazajöttem, újra megjelentek a hajszálak. Na, most indult el bennem Columbo. A konyhában enyhe cigi szagot éreztem. Ő nem dohányzik. Hova rakták a csikket? Felhajtottam a szemetest, egy kicsit kotorásztam benne és találtam pár csikket. Rúzsnyommal. Mivel a párom anyja nem dohányzik, kire gondolhatnék még, akit nem jelentett be nekem? A mosogatóban két feles pohár. Rúzsnyom a csikken, hajszál a párnán: úgy tűnik megcsaltak. A fürdőszobában fürödtek. A párom törölközője nedvesen lóg a helyén. Kicsit feltúrtam a szennyes tartót és a legalján találtam egy odagyömöszölt másik nedves törölközőt. Feltettem a kérdést magamnak: ha a csikket úgy-ahogy eltüntette, a két poharat, a hajszálakat és ezt a törölközőt miért nem? A böngészőt miért nem pucolta le? Ja, mert nem gondolta volna, hogy használom. Elkezdtem magamban veszekedni vele: „Ha a gumit is megtalálom, megetetem veled.” Ő 2 hónapja nem melózik, otthon volt, én dolgoztam, tehát 10-18-ig az övé volt a terep. Este amikor megjött valahonnan, simán felsoroltam előtte a bizonyítékokat, ő hápogni sem tudott, csak beismerni. Beismerte, de állítása szerint csak 1x volt ilyen. 3 másodperc múlva bevallotta, hogy, na jó, 2x. …Szerintem van az 4x is…, gondoltam magamban, de már nem érdekelt. Csomagoltam és leléptem - mivel én laktam nála. Hát, nem karácsonyoztunk együtt : ) Csak egy kb. 7 hónapos kapcsolat volt, nem borzolt fel túlságosan, jobb is, hogy most derült ki. Az viszont igen, hogy nyíltan és a közös ágyunkban izélte meg a vörös hajút.

 
570 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr903228669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SciNu 2011.09.15. 08:15:29

"A hálószobai ágy bevetve, csak ő aludt benne."
Ez már önmagában gyanús. Aki úgy felkel, hogy utána be is ágyaz az megcsal vagy robot!

"Ő 2 hónapja nem melózik, otthon volt, én dolgoztam, tehát 10-18-ig az övé volt a terep."
Dolgozott ő biza! Ő a konkurensem a gigoló biznicben. Miatta nem megy a bolt.

"Csomagoltam és leléptem - mivel én laktam nála."
Én azért gombostűvel kiszurkáltam volna az óvszereit :D

ketroot 2011.09.15. 08:16:14

Columbo az, hékás!

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 08:16:37

Az egyetlen dolog, amit sajnálhatsz, az a 7 hónap, amit egy féregre áldoztál az életedből.

A félrekúrás minősített esete, ha azt a közös fészekben ejtik meg. Mekkora egy szánalmas szarrágó féreg! És akkor még a kis vörös kurváról szót sem ejtettem.

Чапаев 2011.09.15. 08:20:45

Végre valami klasszikus klisé, hajszálak, rúzsnyomok, csikkek, az egész ordít fekete-fehér nyersanyagért! :)

Igazi oldszkúl megcsalós sztori, már megérte felkelni ma! :)

egyhazafi 2011.09.15. 08:22:59

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Én m inden reggel bevetem az ágyat. Nem ezért mert robot vagyok, hanem mert ha hazaérek akkor rend vár!

Posztoló jól csinálta. Én max felvittem volna egy pasit, amikor a csávó épp valamerre állásinterjún van és megkértem volna a pasit, hogy verje a párnájára, törölközőjére. Nem bosszúból, csak úgy hobbiból. "Érti hobbibeton" :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 08:26:40

Vörös kutya vörös ló, vörös ember egy se jó! :)

A browserben való turkálásban lehet félrevezető dolog az, hogy pl az új chrome eleve javaslatokat dob ki, nem valódi historyt. Sőt, még be is tölti előre az oldalt. Ezt félre lehet érteni. Mondjuk a vörös hajszálat a párnán, és a többit már nemigen :D A pasi inkább levarrt volna egy nemdohányzó, rövid barnahajú csajt, akkor nem bukott volna le! :) Csodálkozom, hogy a csaj nem turkált jobban a gépen (valszeg megtette, csak leírni olyan ciki,meg kapásból 5 vascsövet kap az arcába).

SciNu 2011.09.15. 08:30:57

@egyhazafi: Én reggel annyi agyi működéssel rendelkezem, hogy a ruhát amit este kikészítettem felvegyem és elinduljak munkába. :D
A másik pasi akit említesz meg ha már ennyit fáradozik, hogy mindenhol hagyjon egy kis csomagot minimum elvárhatja, hogy a lány orálisan besegítsen neki a kitermelésbe :D

indapass90210 2011.09.15. 08:35:07

Mekkora mázli, hogy egyik csajomnak sem hullik a haja, van mosogatógép és naponta eltakarítom a szemetet.

ketroot 2011.09.15. 08:35:14

@csajokespasik:

Köszönöm a figyelmet, végre egy sikerélmény! :D

Szöszi 28 2011.09.15. 08:36:29

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Önmagamat nyilván nem csalom meg, tehát akkor csak robot lehetek:D

Kytia 2011.09.15. 08:40:18

Hát erre sok mindent nem lehet mondani. Örülhetsz, hogy csak 7 hónapod ment rá a seggfejre.
mondjuk az ágy nem tudom, mitől közös, ha egyszer te laktál nála és csak 7 hónapja jártatok. Én inkább vendégnek érezném még magam ennyi idő után. De ez mindegy is, ha máshol csinálja, az sem változtat sokat a dolgon. Legfeljebb nem derül ki olyan hamar, szóval jobban jártál így.

Muha 2011.09.15. 08:40:25

Na ez kuul volt. :)

SciNu 2011.09.15. 08:56:53

@ketroot: www.kazak.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/07/ginger_soul.jpg

@Kata1987: Na ne már. Lassan elszégyellem magam, hogy csak én dobom le magamról a takarót és hagyom úgy hogy elbotorkáljak munkahelyig. Amúgy is sokkal praktikusabb így. Lefekvéskor csak visszahajtom magamra :D

@Kytia: Hát nem egyértelmű? Onnantól, hogy eggyütt járnak már alanyi jogon MINDEN közös. A srác örüljön, hogy nem vitte magával a csaj a fél bútorzatot meg nem kérte el a lakás felének az árát. :D

Szöszi 28 2011.09.15. 09:00:05

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Jó, ne keseredj el, én másban vagyok rendetlen:D Például a ruháimat képes vagyok az ágyon hagyni 1-2 napig és csak utána elpakolni:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 09:03:16

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

lol@Ron! :D

Már attól közös, ha belépett a lakásba! :) A 7 hónapi lakbér fele is visszajár neki, a plazmatv és a blueray lejátszó is az övé, mert többször használta! :D Ja és kártérítést is fizessen, sunakoptatási hozzájárulást, a kieső hejjespaseekért is fizessen némi lóvét a gennyes pasi, akinek kicsi a farka, ronda és amúgyis egy bunkó! :)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 09:03:54

@Kytia: Szerintem azért az az ágy, ami ott van ahol lakom, és minden este alszom, az az én ágyam, függetlenül attól, hogy azt épp ki fizette amikor megvásárolták. A szállodai szombámba sem szeretem, ha idegenek járkálnak, pedig az tényleg nem az enyém. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 09:05:43

Legalább hamar kiderült! Mást nem tudok hozzáfűzni. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 09:05:53

És arról még szó sem esett, hogy az a kis vörös rüfke lehet, hogy sunyin befingott a paplan alá!

HankyMoody 2011.09.15. 09:07:05

Én is minden reggel bevetem az ágyat, sőt, még a reggeli kellékeit is elmosogatom, pedig férfiből vagyok. Nem tudok magam után kupit hagyni, és amikor hazaérek, szeretem ugyanazt a makulátlan állapotot látni. Mielőtt bárki (nyilván csak a férfiak közül :P ) nekem esne, ez nem rendmánia, ez alap dolog. Az ellenkezője, na az az igénytelenség... :P

Ha olyan lett volna a posztoló ex-e mint én, és elég CSI-t meg Monk-ot és hasonlóakat nézett volna, akkor profi lehetett volna a nyomok eltüntetésében. Megszívta...

Tanulság: Nézzünk nyomozós sorozatokat, amikor épp nem megcsalunk.

SciNu 2011.09.15. 09:09:28

@Nard: Alap! Sőt a szex is szar volt. Az hogy azt írta, hogy ugyanolyan jó volt ne tévesszen meg. Ezt úgy értette, hogy eleve is rohadt szar volt csak nem romlott tovább a megcsaláskor. Ezért a kielégületlenségért még anyagi kártérítést is kaphat a megfelelő bírónál. :D

@Kata1987: Na jó megnyugodtam. :D Ha már ruha elpakolás itt egy jó kis videó pólóhajtogatáshoz:
www.youtube.com/watch?v=H5OHIWBn7a4

Caro Emerald - Bad Romance
www.youtube.com/watch?v=LDJq1zC-rHE&feature=feedlik

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 09:09:59

@Köldökszösz (csodalampa):

A vörösöktől _minden_ kitelik. Nincs lelkük! :)

@HankyMoody:

De ez kényszeres dolog, amikor úgy érzed van rá időd, és megcsinálod, az alap. Amikor nincs, és mégis képes vagy megcsinálni az beteg. :) Pl csak ezért korábban felkelni, hogy el tudj mosogatni, vagy bevetni ágyat.... Az beteges!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 09:11:04

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Nyilván nagyon szar volt. És ő minden orgazmust csak színlelt! :)

Muha 2011.09.15. 09:12:19

Rendes ferfi nem veti be az agyat

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 09:13:54

@Nard: Főleg ha az ember hajnalban jár dolgozni :)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 09:14:51

@Muha: Vagy olyan ágya van, amin csak ki kell teríteni a takarót és kész. Nem kell beágyazni :)

Bubba Rogowski 2011.09.15. 09:16:13

Ezt annyira nem vettem meg, társkereső oldalak, PLUSZ hajszálak a párnán, és ugyanúgy lefeküdt vele, merthogy van ilyen, ne legyünk rosszhiszeműek...
"Kicsit átnéztem a párnát." ez pedig epic.

HankyMoody 2011.09.15. 09:16:32

@Nard: Nekem mindig van rá időm, úgy csinálom, hogy legyen. Olyan ez, mint a f.sz mosás, azt is megcsinálod, akár van rá idő, akár nem... :D

És nincs ebben semmi betegesség sem...

static.kiskegyed.hu/db/07/4E/rendetlenseg-mosatlan-no-merges-300-d0002074E75d422d4e776.jpg

Muha 2011.09.15. 09:17:08

@Dr. Jula Watson: Nekem a halalom mikor gondosan megcsinalom a kis vackomat, a rongy meg beagyaz es tonkreteszi a muvemet

indapass90210 2011.09.15. 09:19:09

@HankyMoody: ember, te beteg vagy! Normális férfi magától nem veti be az ágyat. Megsúgom, még első, második felszólitásra sem!

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 09:19:46

@Muha: Ahelyett, hogy mosogatna :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 09:20:01

@Bubba Rogowski:

ELLENŐRIZNI KELL MINDENT! :) Az fontosch! Lehet tán részecskevizsgálatot is végzett! :)

MonsterI. 2011.09.15. 09:20:14

Szarba aláztad magad a kutakodással. Szerintem a második "érdekes jelnél" kérdőre kellett volna vonnod. Tényleg a renyhülő szexre vártál? Mert majd nem teljesít olyan jól, ha melletted mást is húz... Benézted, örülj, hogy tovább tudtál lépni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 09:20:47

@HankyMoody:

A faszmosást bármikor el lehet végezni. A beágyazást mosogatást nem :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 09:20:48

A bevetett (beágyazott) ágyban jobban elszaporodnak az élősködők, mert nem szellőzik oly mértékben, mint a "trehány" módon otthagyott "majomfészek".

Egyébként a hálószobának azért van ajtaja, hogy elegánsan rá lehessen csukni a ganéra, így illetéktelenek nem láthatják. Mire meg már odakerül a sor, annyira nedves a nuni, hogy egy bevetetlen ágy nem tántorítja el a pácienseket.

És a távirányító az összegyűrt paplancsomó közepén kell hogy legyen.

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 09:22:23

@Köldökszösz (csodalampa): A távirányítóra nagyon kell ám figyelni. Egy igazi férfi sosem engedi ki a kezéből! :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 09:22:46

Faszmosás?

Akkor minek találták ki a "fasztörlő kendőt"? (Popsitörlő. Abból is az illatmentes, szenzitív, hogy ne legyen mellékíze. Mégiscsak úriember vagyok, vagy mi!)

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 09:22:56

@Nard: Nem tudom te mit benazol, de bevetni az agyat max. fel perc.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 09:23:40

@Dr. Jula Watson: És a felső számsor már lekopott, mert nem hogy nem engedi el, hanem folyton baszkurálja az ujjával.

HankyMoody 2011.09.15. 09:24:23

@Dövan: Mindenkinek mást jelent a normális, maradjunk ennyiben... :)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 09:24:55

@Köldökszösz (csodalampa): Igen, a csatornaléptető gomb ahol nem kopott, az gyanús :D

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 09:25:46

Mondjuk az érdekes, hogy hogy lehet olyan ágyat bevetni, amiben még alszanak?

Muha 2011.09.15. 09:26:12

@Dr. Jula Watson: Nah, te legalabb erted mirol beszelek.
Meg ahelyett hogy velem vitazik hogy vessem be az agyat, fozhetne a kv-t is akar.

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 09:28:05

@Muha: Így van. Nálam ébredéskor az az első. Aztán bambulok a kávé felett vagy 15 percet, hogy mozdulni is képes legyek.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 09:28:39

@Muha: Mondjuk ez rendes helyen úgy működik, hogy az asszony felteszi a kávét, és amíg az fő, addig beágyaz.

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 09:29:18

@HankyMoody: Nagyon egyetertek veled. Mondjuk reggel nem mosogatok, de nem szeretek ugy lefekudni, hogy masnap valamit csinalni, pakolni, takaritani, mosogatni kell. A rendet fenntartani minimalis energiaraforditast igenyel, ellenben egyszer nekiallni es elmosogatni a 3 napja allo edenyeket, osszeszedni a szetszort ruhakat satöbbi, mar gazosabb nekiallni.

Na, szeretem a rendet es a tisztasagot. :D

Es cikizhetsz @Nard: a fertotlenito elefanttal, de Kitty mar masfel hete betegeskedik mellettem, es nem kaptam el. :P

Amugy meg ha nem tartanal 12 plussmacit az agyban nyilvan nem igenyelne nagy munkat az agyazas :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 09:29:43

@Muha:

Igazad van Muhaszita, gyere KVCG és kapsz egy puszit is (lehet kettőt is) :)

@Köldökszösz (csodalampa):

Láttál már olyan lakást, amiben csak nők laktak? :) Höhöhö, akkora gecinagy kupit mint ott, még 3 haverral sem tudtunk csinálni! :)

michaela77 2011.09.15. 09:31:00

Esküszöm nem én voltam a vörös. Már ha mahagóni vörös volt. Sosem kezdek foglalt pasival.

@Nard: vállalom a vascsövet és tudom mi erről a közvélekedés, de azt hiszem van az a szituáció, amikor már megengedett a turkálás más gépében, még ha megalázó is.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 09:31:15

@Nard: Mondjuk ez tényleg így van, de a távirányító mindig a kisasztalon van! :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 09:32:34

@michaela77: Ezzel én is, de ezt nem szabad reklámozni.
Van az a rossz szokásom, hogy nem szeretem mások gecijét kinyalni a nuniból.

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 09:32:56

@Nard: Mondjuk mindenkinek más a fogalma a rendrakásról. Ismertem olyat, aki amolyan "szőnyeg alá söprünk mindent" látszatrend híve volt, aztán az egyik sarokban meg nagy kupacban állt a mindenféle. De talán még egér is volt közötte. Meg a szekrényajtót se lehetett kinyitni, mert minden az ember fejére hullott. :)

michaela77 2011.09.15. 09:32:57

@Muha: egyébként is, minek beágyazni, amikor este megint úgyis szükség lesz rá, nem?:D

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 09:33:36

A sztorihoz meg: tenyleg gusztustalan dolog a kozos agyban szexelni massal. Mar eleve a megcsalas is oltari gaz, de ez mar a pofatlansag netovabbja. A masik eltart es meg felre is megyek. Nanema'.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 09:33:40

@michaela77:

Nem megengedett SOHA semmilyen körülmények között. Te szereted amikor a fehérneműid között matat valaki? Gondolom nem.

SciNu 2011.09.15. 09:34:45

@Muha: Nem csalódtam benned :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 09:35:30

@Dr. Jula Watson:

A fürdőbe nem lehet bejutni a sok szaros krém, tusfürdő, testápoló, sampon, balzsam -tömeg miatt! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 09:35:48

@Muha: @Dr. Jula Watson: @Köldökszösz (csodalampa): Nálam a reggel 15 perc éberen fekvéssel, "neeeeem akarok felkelni" felkiáltással kezdődik, majd életmentő ébresztő zuhany. Én reggel még se enni, se inni nem tudok, majd mikor beértem a melóba, akkor! Az ágy meg néha úgy marad, ahogy kikeltem belőle... vannak fontosabb dolgok is az életben! :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 09:36:04

@michaela77: Minek furdeni, ha masnap ugy is koszosak leszunk? :)))

Mondjuk en a vasalassal vagyok igy: nem ertem, hogy amit kb. 1 perc alatt osszegyurok, minek kivasalni. Meg a 'fertotlenito' vasalast ertem. Ha az ember teregetesnel kicsit kirazza, boven jo.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 09:36:33

@Dr. Jula Watson: A távirányító mindig ott van a Cosmo alatt! :DDD

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 09:36:52

@Nard: Hacsak nem egy harmadik fél produktumának nyomaival van tele a fehérneműm, a z épp aktuális nyugodtan matathat közöttük. :) (De a matatás még jobb, ha épp rajtam van a fehérnemű:D)

michaela77 2011.09.15. 09:37:12

@Nard: nem, de ha olyan gyanúsan viselkedem, hogy szeretne tisztán látni, akkor szerintem jogos.
Ha gyanakszol a párodra, de tudod, hogy te alapból bizalmatlan vagy, meg szuper összeesküvés elméletekben, tehát a te gyanúd alapján talán mégsem kellene szakítani, mert lehet, hogy teljesen alaptalan, akkor teljesen ördögtől való megbizonyosodni róla, hogy mi a szitu? Mielőtt esetleg hónapokat/éveket pazarolsz el valakire, akitől egy pici nyomozás után már sokkal hamarabb megszabadultál volna.

Én pl. nem titkolok semmit, a levelezőm állandóan be van kapcsolva, a párom előtt nyitom meg, a telefonom bármikor ott merem felejteni a közelében, ha hívnak megkérem vegye fel anélkül, hogy tudnám ki az, nincs titkom. Sajnos ezt kölcsönösen még soha nem tapasztaltam.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 09:37:16

@Frigyesur: Na, én ezért szeretek kiteregetni! :DDD

SciNu 2011.09.15. 09:37:45

@michaela77: Te vörös vagy? Mik derülnek itt ki :D

michaela77 2011.09.15. 09:38:40

@SciNuBob -I hear you, mon!-: festett, sötétvörös. Bár mostanában egyre barnulok.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 09:38:41

@Köldökszösz (csodalampa): a távirányító szigorúan a paplan alatt elásva van! :D

dr. gernika 2011.09.15. 09:39:28

Szar ügy. Túl sokat nem tudok hozzászólni, kerek a történet.

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 09:39:49

@michaela77: En megertelek. Nyilvan a levelezest, chat logot nem olvass az ember, de ha kiadna egy tarskeresot, eleg gyanusnak talalnam.

@Nard: :D Na is mondd, nok :x Eccer Kitty a testapolommal mosott hajat. Picit gyanus volt, de nem akadt fel a reszleteken. :)) A mi furdonk annyira minimalista, hogy szekreny sincs :D

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 09:40:52

@Nard: De ez mind miattatok kell nekünk! :D Igaz, az is gyanús, ha a pasinak több kencéje van, mint nekem :D

@Köldökszösz (csodalampa): Hajjajj, az enyém az szinte mindig a fotelben a plédkupacban valol van :) a kisasztalon a noti lakik.

@Bundabandi: Akit meg zavar, csinálja meg maga! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 09:41:48

@michaela77: hehe! Én is vörös vagyok, csak nem mahagóni! Szigorúan amazonos skarlát vörös! XD Így is reklamálnak a baránők mindig ha nem elég vörös már, azt mondják akkor volt a legjobb, mikor majdnem piros volt.

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 09:42:27

@michaela77: Hehe, nalam is igy van, bar a cuccaimhoz ne nyuljon senki. De osszes jelszo benne a gepben, barhova be lehet lepni. Mas kerdes, hogy annyira unalmas eletem van, hogy ezt nem ajanlom :D

2011.09.15. 09:43:35

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
Ez a szám nagyon jó. Nagyon jó hangja van a csajnak. :)

Muha 2011.09.15. 09:43:43

@Nard: Tyuuuuuuha. :)
Megyek. Be se agyazok

HankyMoody 2011.09.15. 09:44:40

@michaela77: Ez az az eset, ami tényleg a bizalom csúcsa!

Nekem pl. a legutóbbi ex-em szinte minden jelszavát tudtam, ő viszont egyet sem az enyéimből, és ha leült a gépemhez és ott kellett hagyni, eléggé feszengtem, mivel a levelezőprogram nem volt jelszóval védve.

Nem csaltam meg, vagy ilyesmi, eszembe sem jutna, de voltak olyan leveleim, amiket nem akartam, hogy lásson. Pl. amikor az ő előtti ex írt egy levelet, hogy milyen rosszul esett neki, hogy látott minket a strandon csókolózni, meg boldognak lenni.

Akkor mi francért szakított, ha még szeret? Majd egyszer talán megírom a sztorit...

SciNu 2011.09.15. 09:45:32

@Frigyesur: Csakhogy a kosz az gyűlik, a bevetetlen ágy meg ugyanolyan mértékben marad bevetetlen.

@michaela77: Vörös, nagy mellekkel? Te Jessica Rabbit vagy? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 09:46:14

@Frigyesur:

Eleve az UV sugárzás is fertőtlenít, de ezt kevesen tudják. :)

Ó én egyszer a saját borotvahabomat néztem dezodornak, nem is kell mondanod semmit :D Én meg már mostam hajat hajegyenesítő samponnal és nem lett egyenes tőle a hajam, úgyérzem át lettem verve! :D Egyszer meg, az egyik legkínosabb dolog az volt, amikor olyan fejgörcsöm volt, hogy már sírtam, találtam valami görcsoldó gyógyszert, kiderült hogy valami menstruációs görcsoldó volt, de akkor nem érdekelt, bevettem vagy 6-7 szemet. Jó is volt. Egy ideig, aztán a mozgólépcsőn kicsit lazábbak lettek a lábizmaim! Alig bírtam járni :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 09:47:35

@HankyMoody: Miért levelezel az ex-el? Miért nem törtölted?

Miért érezted emiatt kellemetlenül magad? Netán még nem zártad le a dolgot?

Ugyehogyugye!

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 09:47:35

@HankyMoody: Talán azért nem akartad, hogy ezt lássa, mert még mindig felzaklat az ex?

Én nem is kezdenék komolyabb kapcsolatba olyannal, akivel ez a kölcsönös bizalom nem működik. És a lehetőség nem azt jelenti, hogy valóban bele is kell nézni. De ha eleve rejteget, akkor már megette a fene az egészet.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 09:49:37

@michaela77:

Én nem tartom jogosnak. Nemár 5 lépcsős security process kelljen az otthoni gépemre, usb-key-el. Tudom, így még gyanúsabb és izgisebb a dolog a nő számára, de miért kell mindent tudnia? Encrypted partíción tárolni a cuccokat otthon, eléggé túlzás, de ha szükséges, megteszem. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 09:52:51

@HankyMoody: Az exem pár hete járt nálam. Leült a géphez, elkezdi mozgatni az egeret... odalépek... "bocs, de ne nézegesd a dolgaimat a gépen!" Erre ő értetlen arccal: "de miért?" "Azért vazze, mert már nem vagyunk együtt és a privát levelezésem nem tartozik rád!" Nem is tudom, hogy gondolta, hogy csak úgy nézelődik a gépemen... mégis minek?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 09:52:54

@Nard: Ezért nem kell bizalmasan levelezni a szőke picsával a könyvelésről. Amúgy is, kisebb melle van, mint Gernikának. :P

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 09:53:20

@Nard: Nem _kell_ tudnia. De ha már úgy indul a dolog, hogy rejtegetni való van az hosszútávon nem túl jó.

Volt valamelyik csatornán valami családi vígjáték sorozat, nem tudom a címét. Egyik részben volt, hogy már vagy 20 éve házasok, mindent tudnak egymásról de a pasit az élteti, hogy neki van egy kis titka. Eljár egy étterembe szendvicset enni. Aztán amikor ez kiderül teljesen megzuhan. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 09:53:47

@Bundabandi: És kikormolt, vagy csak elvitt még pár holmit?

Szöszi 28 2011.09.15. 09:55:13

@Köldökszösz (csodalampa): Tudhatnád már, hogy Nard sose kezd szőkékkel, ne beszélj butákat:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 09:55:51

@Kata1987: Gernika is ebben a hitben ringatja magát! :DDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 09:56:34

@Köldökszösz (csodalampa): Célozgatott rá, hogy akkor most lenne kedve, de mondtam neki "ez a vonat már elment, bocs".

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 09:57:29

@Kata1987: Azt mondta nem esete a szőke. Nekem sem, mégis mindien fontosabb alak az életemben szőke volt és kék szemű. :D

michaela77 2011.09.15. 09:59:27

@Bundabandi: nekem is volt olyan időszakom, amikor szinte meggypirosas vörös volt a hajam. Mostanában viszont úgy gondoltam, talán ki kellene próbálni valami természetesebb sötétbarnát, így most ezen a projecten dolgozom, csak a vörös még sokáig átüt.

@Frigyesur: és nálatok kölcsönösen így van?

@HankyMoody: párom is ilyen, hogy utálja, ha csak leül valaki a gépéhez. Tudom, hogy vannak ilyen emberek, csak nektek meg meg kellene érteni, hogy ez elég bizalomromboló...

@SciNuBob -I hear you, mon!-: a nagy fenekemről meséltem már?:DDD

@Nard: nekem nem izgisebb. De ha én tudok megbízható lenni, neked miért kell ezer jelszóval levédeni mindent, hogy nehogy meglássam? Ha semmi titok nincs benne... Ha én alapból azt tapasztalnám, amit én is nyújtok bizalom terén, hidd el, hogy eszembe sem jutna bármibe is belemászni vagy beleolvasni, ami személyes.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 10:00:03

@Köldökszösz (csodalampa):

Nem levelezek ilyenekkel :)

@Dr. Jula Watson:

Egyáltalán nincs rejtegetnivaló, csak gyűlölöm amikor matat BÁRKI a cuccaimban. Nem azért van bazze.

@Bundabandi:

Nagyon helyes, hogy rászóltál! Végre valami következetesség! :) Ellenkező esetben, ha netán te turkáltál volna és rádszól, megsértődtél volna-e? :)

Szöszi 28 2011.09.15. 10:00:23

@Dr. Jula Watson: Tényleg? Én is úgy vagyok vele, hogy szőke hajú, kék szemű pasi tuti nem kell, lehet, hogy majd mégis?:D Nem szándékosan, de eddig mindig barna hajú, barna vagy zöld szemű volt:)

michaela77 2011.09.15. 10:01:09

@Dr. Jula Watson: pontosan erre gondoltam én is. A lehetőség nem azt jelenti, hogy bele is kell nézni. Ha nincs dugdosva semmi, eszem ágában sincs belenézni. De a dugdosás, agyon jelszavazás, nem lépek be amikor ott vagy, az bizalomromboló.

SciNu 2011.09.15. 10:02:07

@Zs*******: jaja. Tegnap egész délután őt hallgattam. Nekem valahogy kicsit hajlik a szesztilalom idei lokálénekesnők felé a stílusa.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 10:04:44

@Bundabandi: Én eddig azt hittem, hogy ez csak urban legend. Nekem nem lenne pofám ezt felhozni, sem ha engem dobtak, sem ha én dobtam. Szánalmas.

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 10:04:47

@Kata1987: Igen. Én is röhögök magamon. De látható, nem a kinézet számít. :) És a barna szem, haj tényleg mutatósabb szerintem.

HankyMoody 2011.09.15. 10:04:49

@michaela77: Tisztában vagyok vele. Nem mutattam neki semmi jelét a félelmemnek, mert ha megérzi, akkor jajj nekem. De akkor is zavart, mert a fél életem a gépemen van.

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 10:05:27

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nem ertem, miert baj, ha a kosz gyulik? Ha rendetlenseg novekedese nem baj, akkor ez miert?? :O :D

@Nard: Tudjak sztem, de ki vilagitja at UV lampaval a cuccait? :D

Hogy alkottal ilyet, te meg csak szemuveges se vagy :D ha tenyleg hasznaltal hajegyenesito sampont, akkor ujabb bizonyitek, hogy szoke vagy :D (Bar ha az a marka, amit en, akkor nagyon illata van). A menstruacios gorcsoldo egy kamu. Eladnak valamit, hogy tobbfelet vegyel belole. Pl. ha megnezed milyen osszetetele van a takaritoszereknek, tkp. egyfele eleg lenne :D De mindenkepp szoke dolog volt belole bevenni 6-7-et. Engedd meg, hogy gratualaljak. :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 10:06:22

@michaela77:

Nem érted. GYŰLÖLÖM amikor valaki az ÉN gépemben az ÉN cuccaim között matat. Ne tegye, én sem turkálok az övében (hacsak nem kéri). Leszarom, hogy ez bizalomromboló. Meg rombolja a diznit.

Amúgy az encrypted partíciót nem klasszikus jelszó védi, és nem is látod. :) Az csak 1 speckó pendrive behelyezésével aktiválódik, amin a 128bites kulcs másik fele van :D

Muha 2011.09.15. 10:07:42

Olyan huje erzesem van. Mintha valamit elfelejtettem volna. Jaaaaa. Meg is van. Nem agyaztam be. :)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 10:07:42

@michaela77: Nálam ezek is kölcsönösségi alapon működnek. Annyit várhat el, amennyit ő belerak. Ha nincs 100% akkor abból maximum könnyed kaland lehetséges a részemről is. És ez minden területen így van a párkapcsolatban számomra.

@Köldökszösz (csodalampa): Pedig vannak kevésbé gerincesek. Sőt gyakori az, hogy az első pattintás után még többször bepróbálkozik, hátha ...

michaela77 2011.09.15. 10:08:43

@Nard: de ha te leszarod, hogy ez bizalomromboló, a másik simán leszarhatja, hogy te ezt utálod, és akkor kölcsönösen korrektek vagytok egymással:)
A második részből nem sokat értettem, de lenyűgöztél:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 10:08:48

@Frigyesur:

Nem kell UV lámpa, elég kibaszni a napra a ruhát! :)

Jó, nagyon fájt a fejem! Nem vagyok szemüveges, de már a züzemorvos szerint is kéne, csak túl büszke vagyok hozzá :D Aszongya, nem látok távolra. Én aszontam, nem baj, úgysem akarok távolra nézni. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 10:09:19

@michaela77: Egyszer én is visszabarnítottam hosszú hónapok alatt, majd végül szőke lettem. :D Na jó, nem platina, de olyan világos mogyoróbarna, szőke csíkokkal. Aztán rájöttem, hogy nekem hiányzik a vörös! Meg aki látott rólam régi képeket, az egyből azzal jött "hűűű, de jó volt az a vörös". Így visszafestettem. Legutóbb a fodrász srác akinél voltam jegyezte meg, hogy milyen jó ez a vörös szín a zöld szememhez. Ahhh! Szóval marad a vörös! XD

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 10:09:26

@Muha: Felkeltél már egyáltalán? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 10:10:15

@michaela77:

Akkor sok szerencsét a 128-256 bites RSA feltöréséhez! :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 10:10:23

@michaela77: Nem, o nem utalja, ha a cuccaihoz nyulnak :D Nem adott ra okot, ugyhogy nem tudom mi van a jelszavaival es nem hasznalom a gepet, van sajat es azt hasznalom, meg ha elo is kell venni. De mivel nagyon kivancsi vagyok, meg tudom erteni, hogy mas is, meg ha a megcsalos reszet nem erzem at :))

Egymas telefonjat szuksegtelennek talalom felvenni, nem is szeretek beleszolni, hogy 'szia, epp konyhatunderkedik' vagy akarmi. Majd visszahivja. Vicaversa.

SciNu 2011.09.15. 10:11:59

@Nard: Én is úgy vagyok, hogy nem mondanám el. Ha kéri belépek neki ott helyben, de mivel 1 jelszót használok mindenhova (kivéve a blizzardos accunotot) a francnak kell, hogy esetleges szétválás után mindenhol változtathassam meg. A szerelem a legjobbatt hozza ki az emberből, az elválás meg a legrosszabbat.

@michaela77: Messziről jött ember azt mond amit akar :P Küldj egész alakos képet :P Jobb agyféltekés rajzot is elfogadok :D

@Kata1987: Én vagyok a te embered! Barna a hajam és zöld a szemem! :D Költözök is már ma a mostantól KÖZÖS lakásunkba! :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 10:13:22

@Nard: Ja, csak ezzel az a baj, hogy
- nincs erkely
- forgalmas ut mellett inkabb nem fertolenit, mint igen
- a sok okoska eteti a galambokat, felulrol tulontozik a viragokat.
A termeszet lagy olen persze mas lenne.

Sebaj, ahogy oregszel legalabb javulni fog a szemed egy darabig :D Ez nem buszkeseg, hanem hiusag. Ujabb pont a szokesegednek. Kezdem eszrevenni, hogy te vagy itt a legszokebb.

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 10:14:22

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Zöld szemű szörnynek tudod mit szoktak hívni? :D

michaela77 2011.09.15. 10:14:58

@Bundabandi: nekem is minden fodrász azt mondta, hogy kevés nőnek áll ilyen jól a vörös, ne változtassak. Nekem is zöldes-barna szemem van, így jól áll hozzá. Csak már úgy unom. Mogyoróbarnát nagyon szeretnék, de azt nem merem, szerintem nem állna jól. Úgyhogy most kipróbálom a sötét barnát.

@Nard: á, én még egy normális keyloggert sem bírtam letölteni.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: jó, de állnál addig féllábon?:)

Szöszi 28 2011.09.15. 10:15:00

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Hmm...Érdekember vagy:) Az nem zavar, hogy én viszont nem vagyok a te eseted?:D Az mindegy, csak a lakás a lényeg?:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 10:15:27

@Köldökszösz (csodalampa): Ő nem vágta, hogy ez szánalmas! Sőt, a mostani magánügyeimről kezdett kérdezgetni, hogy akkor biztosan van valaki, aki karbantart stb. Mondtam neki, hogy ezekre nem fogok válaszolni! Erre hisztizni kezdett, hogy akkor tuti van... "ÉSSSS? Akkor mi van? Nem vagyunk már együtt..." "de miért nem lehet megmondani...?" "mert nem tartozik rád, azért!"

LyukasBogrács 2011.09.15. 10:19:05

Megizelte a voroshajut? Micsoda gusztustalan nomenklatura!

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 10:21:35

@Bundabandi: De akkor van, vagy nincs? Semmi esetre se hagyjál kétségek közt! :)

És mi a helyzet a pázsittal? Régen beszéltél róla.
Az enyémet előszeretettel pisili le a kutya, úgyhogy lassan pöttyös gyepnek fogom hívni, mert kisárgult foltok tarkítják. :D

SciNu 2011.09.15. 10:24:06

@Frigyesur: Csakhogy egy ágy nem lesz 2x olyan bevetetlen 1 hét múlva sem. A bevetetlen az csak egy boolean változó true false értékkel, míg a kosz az egy integer ami elég széles skálán vehet fel értékeket és van értelme az inkrementálásnak.

@Nard: Pedig fasza trendi szarukeretes nerd szemüveget is vehetnél :D

Muha 2011.09.15. 10:24:25

@Dr. Jula Watson: Nem tudom. Lehet hogy ezt az egeszet csak almodom.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 10:24:37

@Köldökszösz (csodalampa): pázsit az már nincs, olyan száraz, mint a góbi. Nem is érdemes locsolni! A másik kérdésre meg nem válaszolok! :P:P:P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 10:26:36

@michaela77:

Igazából a keylogger programot a vírusírtó is megfogja. :D Másrészt hogy telepítesz valamit, ha nincs hozzá jogod? :)

Hurri Kán 2011.09.15. 10:28:27

Hogyan lehet valakivel "magamban" veszekedni??? :D

HankyMoody 2011.09.15. 10:29:15

@michaela77: Erre való a Photoshop, azzal lehet kockázat nélküli próbafestést végezni... :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 10:29:25

@Bundabandi: Azért ne legyél ilyen pesszimista. Előbb-utóbb találsz egy megfelelő slagot. :DDD

És miért nem válaszolsz a gyepes kérdésre? :P

Muha 2011.09.15. 10:29:36

@Nard: Igazabol a keylogger programot nem feltetlenul fogja meg a virusirto

Nyihihiiiiii

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 10:30:08

@Köldökszösz (csodalampa): Ha meg kankutyád lenne, akkor bokor nem maradna a környéken :D A választás szabadsága ez.

SciNu 2011.09.15. 10:32:25

@Dr. Jula Watson: Engem az ágyban? :D

@michaela77: Nem lehetne inkább 1 lábon? :P

@Kata1987: Dehogynem vagy az esetem. Van lakásod, jó fizud, jó csípőmozgásod váláskor pedig fele az enyém lesz (a csípőmozgásnak is!) :P

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 10:32:39

@Nard: Rugaszkodj el a saját Világodtól! :D
Az otthoni gépek döntő többségében nincs admin és user fiók. Sok esetben még jelszó sem. Ha már bent vagy a gépben, azt csinálsz amit akarsz.
Illetve van olyan progi, ami pendrájvról fut, nem kell hozzá semmi. Bedugod, indul, fut.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 10:33:57

@Dr. Jula Watson: Igen, már láttam a szomszédban. Amit nem pisilt ki, azt lerágta. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 10:36:44

@Köldökszösz (csodalampa):

Az otthoni gépek döntő többségében valóban nincs :) Nálam van. :)

@Muha:

Hercegnő, én még nem szoptam be vírust a michelangelo óta. :D 1991-ben volt ez. Az akárhogyis számolom 20 év :)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 10:37:18

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ha rajtakapnak akkor tuti :D

@Köldökszösz (csodalampa): Különben is, vagy kertje van az embernek, vagy kutyája. :) Én azon szoktam röhögni, hogy mindegyik a kocsibeállónál a két keréknyom közötti keskeny fűsávot választja előszeretettel wc-nek. :)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 10:38:19

@Muha: Akkor kiszállhatnék belőle? Én csak a jó dolgokat szeretem :D

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 10:39:30

@Muha: ezért van a spy bot és társai :)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 10:40:09

@Köldökszösz (csodalampa): Aki ezt megfejti az kap tőlem ajándékot! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 10:42:29

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

" A bevetetlen az csak egy boolean változó true false értékkel, míg a kosz az egy integer ami elég széles skálán vehet fel értékeket és van értelme az inkrementálásnak."

Megmelengetted a kicsi szívem! :)

Muha 2011.09.15. 10:42:33

@Nard: En is az atlag balfaszokra gondoltam. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 10:43:06

@Nard: Ehhez kepest gernika mar tobbszor irt a nevedben. Kijatszhatatlan biztonsag, tenyleg :D

Informatikus se vagyok, aztan megis alig volt virusos incidensem. Nem kell felvagni :P

Szöszi 28 2011.09.15. 10:43:13

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ezzel csak 1 probléma van:D Az, hogy nem megyek feleségül senkihez, ez kb. 99%, tehát nem illet téged semminek a fele:) Másrészről, még, ha együtt is élnénk évekig, hogy az élettársi viszony házastársinak minősüljön, akkor is a semminek a fele járna, mivel nem hagynám, hogy a bejelentett lakcímed az én lakcímem legyen:D Ha pedig eltennél láb alól, az sem lenne megfelelő megoldás, mert a végrendeletem szerint a testvéreim öröklik a lakást:D Nem én vagyok álmaid nője:D

Muha 2011.09.15. 10:43:22

@Dr. Jula Watson: Nem szalhatsz ki. Annnyira de annnyira nagyon sajnaaaaalom. :)

Muha 2011.09.15. 10:45:19

En meg mindig beszopok egy csomo virust mert sok pornot nezek bevetetlen agybol.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 10:45:20

@Köldökszösz (csodalampa): hétvégén voltam buliban és dumálgattam egyik haverommal.
Megkérdezte, hogy szoktam-e még a volt barátnőmmel lefeküdni, mert ő minden volt barátnőjével kupakolt még utána is, és szerinte úgy utána sokkal felszabadultabban megy. Kicsit meglepődtem. Nem mondom hogy nem lenne jó valamit összehozni.. :) de az csak felkavarja az érzelmeket szerintem. Nem tudom milyen kihatása lenne?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 10:46:58

@Dr. Jula Watson: Csak tippelni merek. Szerintem onnan látják az utcafrontot, és ezért ott tartózkodnak a legtöbbet. Ennek folyományaként oda is fognak pisilni.
Másrészt pedig az autó kerekei által behozott idegen szagokat felül kell írniuk.

Kham 2011.09.15. 10:47:12

"A fürdőszobában fürödtek. A párom törölközője nedvesen lóg a helyén." Ez nem is Columbo, ő az ajtóból fordult vissza a csomagokkal: "Majd elfelejtettem, tudod az elöző kapcsolatom, sosem rakta a nedves törölközőt a szennyesbe, mert bepállik..."
Ez inkább Bruce Willis volt az Utolsó cserkészből: "A fürdőszobában pára van, tehát valaki használta. Nem te voltál, mert a te hajad száraz. Az ágy alá benéztem ott nincs..."

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 10:48:02

@Frigyesur:

Az más. Figyelmetlen voltam. De az csak az indás account volt, amit az ő profiljából használtam! Nem az enyémből :P Az meg nem egy érzékeny adat, kb leszarom :P

@Kata1987:

Van végrendeleted? :) Már most? :)

Hurri Kán 2011.09.15. 10:48:12

@Muha:
Há kérjél egésségügyi igazolást attól, akivel nézed... :D

@Ape:
Lehet, csak nem érdemes...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.15. 10:50:17

Az ilyen gyökér pasikat utálom! Kár, h ebből van több!

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 10:51:18

@Muha: mondtam hogy fickó vagy, nők nem néznek pornót bevetetlen ágyból :)

@Kata1987: ejj, te aztán nem vagy könnyű eset. Férjhez menni sem akarsz, meg még be sem jelenheti magát hozzád az ember fia. Ki látott már ilyet? Életed végéig a haversráccal akarsz kupakolni? Ő is megnősül ám egyszer, és akkor mi marad? :)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 10:52:03

@Muha: Gonosz vagy!

@Köldökszösz (csodalampa): Ezeknek a kutyáknak az utcafront sosem volt annyira érdekes, így tartózkodni ott nem szokásuk. :) Ja, és betonra még véletlenül sem pisilnének :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 10:53:58

@Dr. Jula Watson:

Betonra pisilni nem fun! Valamit mindig le kell pisilni. Kavicsot, bogarat, bármit amire célozni lehet! :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 10:54:33

@Nard: Tokmindegy, most kenegeted, de egy igazi profi ilyet nem csinal. Ja, es Facebook-affera is emlekszem. Ki is imadja a macskakat? :)))

Szöszi 28 2011.09.15. 10:54:38

@Nard: Igen, mert van olyan aki nem szeretném, ha örökölne utánam és rátenné az undorító kezét a lakásra:)

SciNu 2011.09.15. 10:56:37

@Dr. Jula Watson: Majd beszálhat ő is ha akar.

@Frigyesur: Arra válaszoltam hogy a beágyazás != a rendetlenség gyűléssel ezért aztán a kosz gyűléssel sem lehet egyenlő.

@Nard: Neked van szíved? o_O

@Kata1987: Megnehezíted a dolgomat te lány! Na majd olyan állapotba hozlak, hogy még azt is aláírod, hogy a veséidet is rám hagyod halálod esetén. A módszert még nem döntöttem el.

Madpapa 2011.09.15. 10:56:46

Mert a gumi az alap dolog? Lehet a vörössel anélkül is csinálhatta.

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 10:57:01

@Kata1987: Ha amúgy örökölne, akkor egy minimális részt mindenképp fog kapni, akármilyen végrendeletet is írtál.

Szöszi 28 2011.09.15. 10:57:44

@Ape: Nem feltétlenül vele akarok kupakolni életem végéig:D Kissé unalmas lenne:D De igen, ez van. Ami az enyém, az az enyém és a családomé:)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 10:58:31

@Nard: Mondd ezt egy szukának :D

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Csak ne csodálkozz, ha ebben a hevületben előkapja az ostort meg a bilincset és átmegy a dolog BDSM-be, ahol te leszel a szenvedő fél :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 10:58:46

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ha ki akarsz vele baszni, vedd el valamelyik hugát! :P

Szöszi 28 2011.09.15. 10:59:09

@Dr. Jula Watson: Akkor kénytelen leszek kinyírni mielőtt én meghalnék:D

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 11:02:01

@Kata1987: elötte irasd a nevedre mindenét!

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 11:02:02

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Oke, hogy erre valaszoltal, tudam ertelmezni, de nem ezt kerdeztem. Leirjam megegyszer? :D

SciNu 2011.09.15. 11:02:26

@Ape: muha csak kamuzott. ő bevetett ágyból nézi a pornót. :D

Szöszi 28 2011.09.15. 11:04:03

@Dr. Jula Watson: Mármint nem egy családtagomról van szó, akit el akarok tenni láb alól:) Hanem nem akarom, hogy apa örököljön utánam, mert arra az élettársa ráteszi a kezét.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 11:04:28

@Kata1987: ó akkor nem lehet valami nagy szám a srác az ágyban :D ha unalmas lenne vele sokáig. Tegnap jó estém volt, bárcsak láttad volna.. ;) naggggyyyyyon állat volt! :D

Szöszi 28 2011.09.15. 11:05:02

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ha valamit nem akarok megtenni, az nem fogom megtenni:D

Muha 2011.09.15. 11:05:06

@gyvy: Nem kerek soha.
Pofan baszom magatol adja.
:)

Muha 2011.09.15. 11:06:02

@Dr. Jula Watson: Es ez meg nem minden!!!!!!

Szöszi 28 2011.09.15. 11:07:09

@Ape: Ja, tök szar, valószínűleg azért vagyok vele még több, mint 1 év után is:D Én 10-20 évekre gondoltam, hogy unalmas lenne:) Merthogy? Végre megkettyintettél valakit?:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 11:07:20

@Frigyesur:

Én nem szeretem a macskákat! Az kényszer volt! :(

@Kata1987:

Megértelek teljes mértékben. Nyomokban a barna szín is megtalálható a hajadban! :)

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Csak üres frázist puffogtattam! :)

SciNu 2011.09.15. 11:09:03

@Dr. Jula Watson: És honnan tudod hogy nem élvezném? :P

@Köldökszösz (csodalampa): Valamelyiket? MINDET! Aztán sírhat hogy csak őt hagyom ki a mókából. :D

@Frigyesur: Úgysem mered! :)

@Kata1987: Nem akarásnak nyögés a vége, hogy az kéjes vagy fájdalmas lesz már csak rajtad fog múlni :D

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 11:10:23

@Muha: Jujujujujjj.... Félek tőled!

@Kata1987: Nem egyszerű dolgok ezek.

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 11:11:28

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Jajj bocsánat, én kérek elnézést! :D

Szöszi 28 2011.09.15. 11:11:54

@Nard: Merthogy barna vagyok, csak nem áll jól, ezért festetem szőkére:) 8 éves koromtól kezdve már van rutinom, hogy hogy ne engedjem az életem közelébe ezt a vérszívót.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 11:13:57

@Kata1987:

Már 8 évesen ilyen gonosz bestia voltál? :D Én nagyjából 2 éves korom óta gyűlölöm a nagymutert. Én megértelek.

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 11:15:17

@Nard: Nem kell a duma, utana kiderult, hogy gernika irta. az a te bajod, hogy agyam minden haszontalan informaciot elraktaroz :P

Hurri Kán 2011.09.15. 11:16:02

@Kata1987:
De kis gonosz itt valaki. :)

Szöszi 28 2011.09.15. 11:20:46

@Nard: Igazából már 7 évesen...Volt nagy meglepetés, amikor kiderült, hogy anyának én mondtam el, hogy szerintem ez a szemét kavar apával. Azóta tudom, hogy a gyerek nem hülye, csak kicsi:)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 11:23:13

@Kata1987: A gyerekek sokkal többmindent észrevesznek és meglátnak, mint amit mi gondolnánk.

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 11:23:46

@Kata1987: Így viszont nagyon is értem, hogy miért haragszol rá ennyire.

Szöszi 28 2011.09.15. 11:27:25

@Dr. Jula Watson: Már apa is megtanulta akkor egy életre:D 11 voltam, amikor az a nőszemély terhes volt féltesómmal és már 2 héttel azelőtt megmondtam apának, hogy az, mielőtt ő elmondta volna neki(kivárva ezzel, hogy ne lehessen már elvetetni a gyereket).

dr. gernika 2011.09.15. 11:28:31

@Nard: "pl az új chrome eleve javaslatokat dob ki, nem valódi historyt. Sőt, még be is tölti előre az oldalt. Ezt félre lehet érteni."
Vajon honnan vannak ilyen emlékeid? :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 11:31:58

@Kata1987: azért lehetsz vele, mert így kényelmes, nincsenek kötöttségek, és nem kell félned csalódástól.
Hogy mi volt azt nem mondom el itt ország világ előtt, de .. uhh :)

@Frigyesur: gernika a social engineering mestere ezek szerint. Szép kis pár mondhatom :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 11:33:25

@Kata1987: Akkor a hugaid egy bizonyos hányada a féltestvére(i)d? Vagy a hugaidon kívül van még féltesód is?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 11:34:50

@Ape: Én mondtam neked, hogy ne ragadj le a csajoknál! :DDDDDDDDDD

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 11:35:23

@Kata1987: mONDJUK AZ IS TÉNY, HOGY A FÉRFIAK SOKSZOR NAGYON IS KÉPESEK VAKOK ÉS SÜKETEK LENNI, AZT SEM VESZIK ÉSZRE MI TÖRTÉNIK KÖRÜLÖTTÜK.

ehh caps :S, nem írom be újra

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 11:36:14

@Köldökszösz (csodalampa): szedd össze azt a családfát. Még a végén kiderül, túl sokan örökölnek utána :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 11:41:48

@Köldökszösz (csodalampa): egynél nem is ragadtam le, 2-nél annál inkább! :D

SciNu 2011.09.15. 11:41:57

@gernika: annakidején volt indexen egy videó ahol valamelyik talán www.horvath... weblapot akarták megmutatni hogy nem működik és elkezdték beírni a címet az url-be, mire felbukkant a böngésző előzményei között a hornyhousewifes.com :D

Szöszi 28 2011.09.15. 11:43:18

@Köldökszösz (csodalampa): 3-an vagyunk lányok édestestvérek és van egy lány féltestvérünk:) Meg lenne még egy féltesó, csak ott már nem merte megkockáztatni az időn túl szólást, és még elvégezhető volt az abortusz.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 11:46:16

@Kata1987: Vágom. Mennyi lány! Nem hiába mondják, hogy egy férfi csak egyfélét tud csinálni. :D

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 11:46:39

@Kata1987: Na hallod, azért apád se semmi.

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 11:47:11

@Köldökszösz (csodalampa): Szóval ahol vegyesek a gyerekek ott gyanakodjunk a postásra? :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 11:47:32

@Kata1987: 4 lánytesó óó.... idesapád igen jó munkát végzett :D Te figyi, nem kell véletlen valamelyik tesódnak egy barát, mondjuk jóképű srác? Tehát én :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 11:47:55

@gernika:

Onnan, amikor az itteni csoportvezető mutatta nekem linuxon( mintha nem láttam volna már) a chrome-ot. Valami oldal elejét kezdte el begépelni, amikor kidobott valami pornóoldalt. Persze röhögtem rajta, hogy "ejj-ejj ilyesmit nézni itt??", tudtam hogy miért csinálja :) De ha ezt egy laikus látja, vagy egy gyanakvó nő (akinek ez ugye vörös posztó!) akkor azt hiheti, hogy ezt a historyból hozta be!

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 11:48:54

@Ape: Ooo, tenyleg szepek. Egyutt meg ketszer olyan szepek mindenfele ertelemben! :))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 11:48:58

@Kata1987:

Volt főnököm azt mondta, hogy amelyik férfi elsőre lányt csinál, az látens buzi. :) (2 fia van) :D

Szöszi 28 2011.09.15. 11:50:32

@Ape: Én vagyok csak egyedülálló, sajnálom, nem tudok segíteni:D

Muha 2011.09.15. 11:51:29

Mindenkit megkurni nem kell felnetek jo lesz

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 11:52:45

@Nard: En mar latlak magam elott lelki fuleimmel, ahol fesulgeted kis leanyzo hajat, kiokositod, hogy milyen felsot vegyen fel a szeme szinehez, megtanitod a legoepites minden fortelyara, mikor nagyobb lesz egyutt adtok elo Boy George karaoket, egyutt mondjatok 'fujj de undi'. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 11:52:59

@Nard: De azért az is fura, hogy pornóoldalakat ajánl és nem receptcserélős blogot. :P

Szöszi 28 2011.09.15. 11:54:19

@Nard: Hááát, azt nem hiszem:D Papucs, meg mazochista meg még sok jelzőt tudnék rá sorolni, de ez nem szerepel közöttük:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 11:54:19

@Dr. Jula Watson: Nem a postás szokott lenni a hunyó, hanem a "legjobb barát", legalábbis sok esetben. :D

SciNu 2011.09.15. 11:56:12

@Kata1987: De mi tudunk segíteni hogy ne lógj ki a sorból :D

dr. gernika 2011.09.15. 11:57:18

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nyugi, a mi ágyunk is sokat "szellőzik" :D

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 11:59:32

@Köldökszösz (csodalampa): Ajjajj, akkor most sürgősen váltani kell a legjobb barátra. Na de a férfi vagy a nő legjobb barátja legyen? :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 12:01:07

@Muha: Gondolt volna erre elobb, ifju holgy.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 12:02:28

@Frigyesur:

Ez amúgy, viccen kívül, elég valószínű! :)

dr. gernika 2011.09.15. 12:02:46

@Köldökszösz (csodalampa): Azt hiszem a megcsaláson túl én még azért lettem volna külön ideges, hogy nem húzta le az ágyneműt és hagyta, hogy belefeküdjek, miután az idegen sunát beleizzasztotta az ágyAMba!

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 12:02:53

@Muha: Pedig ott sok a kiéhezett nő :)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 12:04:18

@gernika: Hát igen, már a közös lakásban, közös ágyban kamatyolás is gáz, de hogy még ágyat sem húz... a pofátlanság legteteje

dr. gernika 2011.09.15. 12:04:52

@Frigyesur: Ó, ha látnád a fejét, mikor meglát egy cuki kislányt... képzeld el lelki szemeiddel egy kisujjra csavarodva. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 12:06:27

@Dr. Jula Watson:

Jelen esetben nem volt közös a lakás, sem az ágy. A csaj lakott a pasi lakásában. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 12:08:33

@Muha:

Jobb ha nem tudod meg milyenek.... A pornófilmekben szereplő jólsminkelt, jómellű ropiseggű borotvált sunájú apácát max a magaddal vitt laptopon láthatsz.

Kitaposott kozákkucsmát, mókuscsaládot, tacskófülmellet és bajszot, szőrös lábat viszont rengeteget! :)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 12:09:24

@Nard: Ha valakivel összeköltözöm, akkor attól még, hogy nem vagyok papíron tulajdonos, én is ott lakom, és abban az ágyban alszom. Ha valaki így áll hozzá, akkor nem kell összeköltözni, csak szexre összejárni. Akkor viszont ne is várjon többet :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.15. 12:12:13

@Kata1987: Ha csak agyon nem vernek, akkor apád aligha örököl utánad! Vagy meg akarod magadat öngyilkolni? Egyébként tudok egy megoldást, ami mindenkinek jó lesz, kivéve azokat, akiket ki akarsz zárni az örökségből: hagyd rám mindenedet! Ha akarod én írásba adom, hogy egy rozsdás szöget sem látnak belőle!
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 12:12:31

@Dr. Jula Watson:

Hát láttam már apácákat. :) Úgy még nem, persze, de nem sok jót néztem ki belőlük! :) Max, hogy felásnák a kertet!

Muha 2011.09.15. 12:13:11

@Nard: Ehhhhhhhh fuuuuj
Az szivas.
Akkor majd verem oket. Az is jo

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 12:20:18

@Nard: :)

@gernika: Na ja, Nard tipikus lanyos anya... ize, apa ;))

Muha 2011.09.15. 12:20:23

@Kata1987: En majd jol lepofozlak!
Legalabb nem cuksimuksi aranyosozol. Az is a halalom!
Utalom. Meg is tiltom mindenkinek hogy aranyosozzon!
:)

Szöszi 28 2011.09.15. 12:20:34

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem akarok én meghalni, de előfordulhat, hogy megtörténik. Amúgy köszi, nagyon rendes vagy:D Ennyi pénzhajhászt egy blogon...:D

Szöszi 28 2011.09.15. 12:22:39

@Muha: Muhácska, olyan cuki-édes-aranyos-tündér-manócska vagy:D De azért ne pofozkodjál, mert leharapom a karod:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 12:22:42

@Muha:

Muha aranyom, ne legyél ilyen kis durcimufurc! :) Nem lesz olyan rossz neked a zárdában. (Najó, de) :D

@Frigyesur:

Ja, a cukik mindig az ujjuk köré tudnak csavarni! :(

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 12:23:22

@Nard: nem is kinézni kell :D Én még sosem láttam apácát közelről. De aludtam már papneveldében :D

Muha 2011.09.15. 12:26:00

@Dr. Jula Watson: @Kata1987: @Nard:
MEGTILTOTTAM!!!

Undik vagytok!

:)

SciNu 2011.09.15. 12:26:16

@Kata1987: Szívesen. No bekerültem ezzel a végrendeletbe? *angyali szemekkel pislog*

@Muha: Olyan aranyos vagy ahogy dühöngsz :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.15. 12:26:58

@Kata1987: ??? Pénzhajhász?? A pénzedről eddig szó sem volt! Az nem is kell!!! Na jó, de!
:))

Muha 2011.09.15. 12:28:20

@Dr. Jula Watson: En is aludtam mar valami ilyen templomos valamibe.
Kettyintettem is isten szine elott. Kihagyhatatlan volt!

Vahahaaaaaa

dr. gernika 2011.09.15. 12:31:21

@Dr. Jula Watson: Ezt ne neki mondd, mert ami az otthoni szobájában volt a heverő mögötti sarokban, azt fehér folttal jelölte még a google map is.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 12:32:15

@Kata1987: kmmm na most kötöszködni fogok. :P Egyedülálló vagy, de több, mint egy éve van valakid? Érdekes...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 12:34:53

@gernika:

Még a diafilmjeimet is megtaláltad ott! :)

Muha 2011.09.15. 12:35:46

@Bundabandi: Szoke! Nincs mit erteni! :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.15. 12:37:54

@Bundabandi: ne légy már ilyen szőrszálhasogató! Tudod: Azért vannak a jóbarátok.... hogy ha szükség van rájuk segítsenek!

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 12:38:20

@Muha: ez csak női hiszti nálad :D

Szöszi 28 2011.09.15. 12:39:05

@Bundabandi: Egyedülálló vagyok, az csak a szexről szól vele.

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 12:39:18

@Muha: Ja, undik, szonyu. Megverjem oket a kedvedert, hogy felragyogjon az a kis aranyos pofikad? ;)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 12:39:18

@gernika: Ezek szerint ez ilyen informatikus betegség? Amit nem látunk az nincs is? :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 12:39:55

@Ibrahim a tevehajcsár: jaaaa értem! Bocs én akkor "jó kislány" vagyok, nekem nincsenek ilyen "játszótársaim". :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.15. 12:40:17

@Muha: Hát, nem tom hol csináltad, de ránk pölö rám szóltak a szixtusi kápolnában, hogy ne csókolózzunk! Szóval a dugásig el sem jutottunk egyáltalán! Pedig én is kipróbáltam volna!
:)

SciNu 2011.09.15. 12:40:21

@Muha: Küldd katát is hogy ne unatkozzak ott :D

@Bundabandi: Múltkor már mesélte, amolyan friends with benefit.

Muha 2011.09.15. 12:40:29

@Frigyesur: Ijjjjjjjjjj :)
Igen igen igen igen :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 12:40:39

@Muha:

Cukkermukker aranymaszat cukifalat vagy Muhácska! :D

@Dr. Jula Watson:

Nem betegség. Ez kérlek a storage-technology. :)

Muha 2011.09.15. 12:41:59

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Oka

KATA!

Tipli a sarokba SciNu melle!

Szöszi 28 2011.09.15. 12:42:09

@Muha: Te beszélsz Britney Spears? :D Azt hangoztatod, hogy szűz kislány vagy, azt kettyintesz Isten színe előtt?

Muha 2011.09.15. 12:43:21

@Nard: Au. Kronikus Retinaizomosszehuzodast kaptam most.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.15. 12:43:22

@Bundabandi: nem érted! Egyszer volt erről valahol szó egy fórumon, hogy a szinglik (nemtől függetlenül, de elsősorban a lányok) szívesen tartanak olyan barátokat (fiúkat természetesen), akikkel alkalomadtán, ha úgy jön ki a lépés szexelni is lehet. Nincs ebben semmi rossz!

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 12:43:46

@Nard: Csak vakvágány ez a fajta technology :D Egy idő után a kupac az túlnő mindenen :)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 12:44:54

@Ibrahim a tevehajcsár: Természetesen főleg a lányok/nők tartanak ilyeneket :D A férfiakra/fiúkra ez egyáltalán nem jellemző :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 12:45:30

@Dr. Jula Watson:

AZ a kupac évek óta stagnált. Teljesen stable tech.

@Muha:

Rencsiizmiöszcsihúzcsid volt Muhcsi? :D :D :D

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 12:45:51

@Muha: Attól lett ilyen szexi fátyolos a tekinteted? :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 12:46:08

@Kata1987: Lehet csak belebaszta a lábát a sekrestyénbe, és gondolta az már szex, bocsánat sex. :D

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 12:46:31

@Nard: Csak valahogy a szoba lett egyre kisebb... :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.15. 12:48:47

@Dr. Jula Watson: Nem, azok egyszerűen megdugják röptében a legyet, ha úgy jön ki a lépés!
:)

Father Justice (törölt) 2011.09.15. 12:49:08

"Nem borzolt fel túlságosan."
"3 másodperc múlva bevallotta, hogy, na jó, 2x."

Mivel az ábra azt mutatja, hogy kb. annyi érzelem volt a kapcsolatban, mint 10 dkg disznósajtban, ezúttal is bőven elég lesz az érdekek + anyagiak szempontpárosra összpontosítani.

Ahhoz, hogy megállapíthassuk, méltánytalan volt-e a férfi viselkedése, ismernünk kellene a tényadatokat a konkrét konstrukcióról. Milyen lakásról volt szó, és mennyit spórolt a nő havonta azzal, hogy nem kellett bérleti díjat fizetnie? Mennyibe került neki a fickó fenntartása abban a bizonyos két hónapban? Lehet, hogy igazából semmibe, mert annak volt annyi esze, hogy tartalékoljon ínségesebb időkre is? Az utóbbi elég valószínű, különben a hölgy legalább háromszor kiemelte volna, hogy a félrekúrás mellett még mennyire le is húzta az a szemét disznó. Ki főzött, ki mosogatott? És még hosszan sorolhatnánk.

"..mivel én laktam nála.." <=> "..és a közös ágyunkban izélte meg.."

És akkor ezt most hogy (hacsak nem felesbe vettétek az ágyat)? Mi kéne még hét hónap után az egy szál sunáért cserébe egy szigorúan érdekalapú kapcsolatban? Fele királyság PLUSZ kizárólagosság? Ezekből legjobb esetben is csak az egyiket választhatod, ezt örökre megtanultad ebből a történetből.

Remélhetőleg.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 12:49:43

@Dr. Jula Watson:

Nem, dehogy, az is mindig ugyanakkora maradt! Csak kitöltötte az ülőgarnitúra mögötti amúgy is kihasználatlan űrt.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 12:49:53

@Ibrahim a tevehajcsár: akkor én kivétel vagyok, erősítem a szabályt! :D

@Kata1987: most tényleg nem akarok genya lenni, de pont ilyen esetben nem találnak maguknak a singli csajok egy normális állandót. Van egy-két ilyen ismerősöm... van akit majd 8 éve ápolgat egy ilyen barát. Nemrég kiderült, hogy mást is ápolgat közben. A csaj meg azóta 30 éves lett és rájött, hogy baromira nem jó így, de nem nagyon tud kilépni belőle...

Muha 2011.09.15. 12:51:29

@Kata1987: Isten szine elotti szex nem minosul a szuzesseg elvesztesenek!@Nard: Meg akarsz olni? :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 12:52:13

@Muha: Annyira birom benned, hogy mindenkit megveretnel :* Egy igazi kis tundernyuszimezesmanocska vagy :*

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 12:54:42

@Muha: Dehát mindenki Isten színe előtt szexel, hiszen Isten mindent lát, mindenhol ott van?! Téged jól megvezettek, azt hitted milyen különleges lesz, pedig nem is! :DDD

Muha 2011.09.15. 12:56:11

@Frigyesur: :*
mem kivetelezek mert az csunya dolog:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 12:56:21

@Bundabandi: De ő még "csak" 24. Bár hamar elröppen az a 3-4 év, amíg még kelendő lenne. :)

Muha 2011.09.15. 12:57:45

@Köldökszösz (csodalampa): Nem igaz!
Mesz a sarokba te is! :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 13:00:56

@Muha: Lassan annyian leszünk ott a sarokban, hogy egész kis party kerekedik!
Sört vigyek, vagy valami rágcsát?

Szöszi 28 2011.09.15. 13:01:07

@Bundabandi: Még nem tudom, hogy mit várhatok az élettől és egyelőre ez a helyzet megfelelő számomra, mert jól érzem magam így. Kizárt, hogy egyikünk se találjon mást magának:D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.15. 13:01:31

@Father Justice: Na most kíváncsacsiságból elolvastam a posztot! Igazából semmi kérdése nem volt a posztolónak, és az egész történet kb. annyira volt "megrázó", mint mikor a múlt héten kiderült, hogy a szivacsos cipőfényező, amit tavaly "véletlenül" magammal hoztam a szállodából, kiszáradt, mert nem használtam egy évig.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 13:02:33

@Köldökszösz (csodalampa): naaaaa! De cuki vagy... akkor 31 évesen ássam el magam? :P Még jó, hogy csak 24-nek néznek, így lehet csalni még pár évig! :D

Muha 2011.09.15. 13:02:44

@Köldökszösz (csodalampa): A sor jo otlet. Ezert egyszer kivetelezek majd veled!

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 13:04:41

@Bundabandi: Ezt már megbeszéltük! Öregszag, vizelettartási gondok, házsártosság. Ezen mit sem változtat, hogy egy kicsit feszesebbek a melleid. :P

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.15. 13:04:51

@Kata1987: Persze! Kérdés, hogy mi lesz, ha ő talál előbb valakit, és valami érthetetlen oknál fogva egy idő után vele akar csak dugni?
:)

Muha 2011.09.15. 13:05:23

@Bundabandi: Harminc folott mar csak egy venseges venseg vagy

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 13:06:35

@Muha: Igazán? Nem is tudom, hogy megérdemli-e egy ilyen magamfajta ezt a kiváltságot. :D

Szöszi 28 2011.09.15. 13:06:37

@Köldökszösz (csodalampa): Engem már sarokba parancsolt édes, egyetlen, cuki-muki, imádnivaló Muhácskám, szóval kérek egy belga málnás sört, légyszi:)

dr. gernika 2011.09.15. 13:06:49

@michaela77: Ne aggódj, attól még hogy utálja, ő is minden további nélkül megcsinálta, mikor az ő bizalma ingott meg valakiben. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 13:07:54

@Ibrahim a tevehajcsár: Inkább az lesz érdekes, hogy Kata fog-e vele hancúrozni, mikor már tudja, hogy másba is tunkol a srác?!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 13:08:30

@gernika:

Csak remoteból omlasztottam rendszert, az nem ugyanaz! :)

Muha 2011.09.15. 13:09:39

@Köldökszösz (csodalampa): Ha ugy dontok hogy igen, akkor igen:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 13:10:29

@Kata1987: Jujjjj, az fincsi, én is szeretem. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.15. 13:11:03

@Köldökszösz (csodalampa): Miért ne tenné? Eddig sem volt a paseeja a srác, csak haverok. Azaz, ha úgy jött ki a lépés eddig is dughatott mással a fickó. Tehát ez nem kérdés, viszont elvileg (hangsúlyozom elvileg) elképzelhető, hogy egy pasee szerelmes lesz, és akkor ideiglenesen megelégszik egy lukkal.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 13:11:08

@Muha: Igazán kegyes vagy ma, ha szabad megjegyeznem. :D

dr. gernika 2011.09.15. 13:12:35

@Nard: Édes szívem, csak a jövőbeni jó kapcsolat reményében nem részletezem itt, hogy miket műveltél. :D
(Picit már szúrta a szemem ez az elszánt kategorikusság.)

Father Justice (törölt) 2011.09.15. 13:12:53

@Bundabandi: Szerintem ez így is van rendjén. A "normális állandót" úgyis hejjespaseeval csalnák záros határidőn belül, hiszen már megvolt a "szint". Inkább maradjon csak szingliként a hejjespasee huszadik fasztarisznyája és ne alapítson családot az ilyen. (Pláne ne neveltessen fel kakukkfiókát normális állandóval). Szexkapcsolat esetén egyébként is hülyeség kizárólagosságot elvárni a másiktól. Védekezzenek okosan.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.15. 13:13:38

@Köldökszösz (csodalampa): Szerintem azt fogja mondani, hogy nem szabad! (Amilyen kis tündibündi ma!)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 13:13:54

@gernika: Meg azért is, mert este jó lenne, ha kikormolna és nem megint a gépen baszná a rezet. :P

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 13:13:57

@Nard: értem, így nem dőlt fel az ülőgarnitúra :D

Szöszi 28 2011.09.15. 13:14:33

@Ibrahim a tevehajcsár: Pontosan, és ebben az esetben természetesen közöttünk abszolút vége a dolgoknak. Ez volt az első amit tisztáztunk. Ha valamelyikünknél felbukkan valaki, akivel komolyabb is lehet, szólunk a másiknak és befejeztük egymással:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 13:15:28

@Bundabandi: nemár, még csak 31 vagy? Azt hittem idősebb :D Ohh ha ezt tudom akkor rádmozdultam volna édes! :D

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 13:15:57

@Ibrahim a tevehajcsár: Nyilván :D

@Muha: Nem hiszek neked. Elvégre még a szemed se áll jól :D

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 13:16:44

@Köldökszösz (csodalampa): Nekem is valami ilyesmi jutott az eszembe. Sokan vagyunk már ott :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 13:16:50

@Ape: Egy soron belül aláz és benyal. Ez szép. :D

dr. gernika 2011.09.15. 13:18:00

@Köldökszösz (csodalampa): A jövőben jó kapcsolat természetesen a kormolást is magában foglalja.

hany eves a kapitany 2011.09.15. 13:18:37

@Bundabandi: Én az ilyesmit sohasenem értettem. Mi az, hogy nem tud kilépni belőle? Ha egy kapcsolat a világon sehova nem vezet, akkor miért nem tud egyszerűen kiszállni belőle az ember, különönösen egy harminc éves nő?

Muha 2011.09.15. 13:19:01

@Dr. Jula Watson: De a cicim meg igen es az boven eleg hogy berabszolgitsak magamnak hejjeshapikakat!
:)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 13:21:35

@Muha: elvégre sosem a szemedbe néznek úgysem :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 13:23:40

@gernika: Ooo, sztem vagy annyira cuki es nezel ki annyira jol, hogy megteheted :)))(Nem, nem, ez eggggyatalan nem manipulacio :)))

Father Justice (törölt) 2011.09.15. 13:24:22

@hany eves a kapitany: Mert állandóra csak 3-4 kategóriával kevésbé hejjeset kapna. Ennyi a nagy titok.

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 13:24:58

Valóban csak szexkapcsolat hosszútávon abban az esetben működik, ha az egyik, vagy mindkét fél amúgy mással alkot hivatalosan párt.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 13:25:22

@Bundabandi: "Legutóbb a fodrász srác akinél voltam jegyezte meg, hogy milyen jó ez a vörös szín a zöld szememhez. Ahhh! Szóval marad a vörös! XD"

Na most lettem szerelmes! :D

Muha 2011.09.15. 13:25:32

@Dr. Jula Watson: Ki van ez talalva.
Rafkos mi?

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 13:26:36

@Father Justice: Vszeg ez a legutolso indok az osszes kozul :D A ferfiakat sokkal jobban 'iranyitja' a jo kulso.

JOKKA21 2011.09.15. 13:27:08

Barna bula legközelebb olyat válassz, aki megbecsül és nem kap meg minden nőt, így nem fog megcsalni, mert örül, hogy téged legalább dughat.
MNK

Muha 2011.09.15. 13:27:27

Szex valaki!
Nem leszek szerelmes igerem!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.15. 13:29:26

@Muha: Hiszi a piszi! Bizonyítsd be! Mondani bárki mondhatja!
:)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 13:29:32

@Muha: Á, a szex elött mindent megigértek, aztán meg... szóval nemhiszekneked :D

Szöszi 28 2011.09.15. 13:29:51

@Ape: Akkor michaela77-be is, ő is ecsetelte, hogy vörös a haja és asszem zöldes a szeme:D Látod? Nem csak jó estéd, jó napod is van:)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 13:30:16

@Ibrahim a tevehajcsár: Élj az ajánlatával, és akkor kiderül :D

Muha 2011.09.15. 13:30:21

@Dr. Jula Watson: De csak egyszer mutatom es ha nem figyelsz befigyel egy saller!
:)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 13:32:10

@Muha: Csak kérdés, hova figyeljek? :D

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 13:33:10

@Muha: Majd belesúgom akkor a füledbe :)

Muha 2011.09.15. 13:36:09

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem bizonygatok!
:)
Figyelsz, nezel, tatod a szad, csodalkozol, hogy ezt hogy csinaltam.
:)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 13:36:29

@Muha: Nem társaságban vagyunk :P

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.15. 13:39:39

@Dr. Jula Watson: Eszemben sincs! Idegenkedem az olyan lányoktól akik időnként fiúk!
:)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 13:42:11

@JOKKA21: Elég gyorsan észrevetted :D

@Ibrahim a tevehajcsár: Kirekesztő vagy :) Viszont biztos nem leszel szerelmes, szóval nincs veszély :)

Father Justice (törölt) 2011.09.15. 13:43:08

@Frigyesur: Igazad lehet. Jobban belegondolva tényleg sokkal valószínűbb, hogy immáron nyolc éve reménykedik rendületlenül, hogy előbb-utóbb komolyra (minimum összecuccolósra) fordulnak a dolgok. Micsoda kitartás - ez meg sem fordult volna a fejemben. :)

Attól, hogy több férfinél szerepel az első helyen a szempontok között a jó külső, mint ahány nőnél, ez a konkrét nő még simán lehet külsőségcentrikus. Azt is hihetetlennek tartom, hogy a fickó 8 évig nem dugott meg senki mást egy ilyen laza viszony mellett, és csak mostanában derült fény egy kósza huncutságára.

Szöszi 28 2011.09.15. 13:43:14

Ki akarja megírni helyettem a szakdolgozatom? Tök jó téma(annak akinek van némi logisztikusi beállítottsága), van hozzá anyagom egy csomó, de lusta vagyok összeállítani:D

JOKKA21 2011.09.15. 13:44:05

@Dr. Jula Watson: Csak most néztem meg jobban.:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 13:45:07

@Muha: ja tehát csak nézőnek lehet menni? Mennyi a beugró?
Nem mintha szeretnék menni, nekem tiltja a vallásom :D

@Kata1987: úgy biza, egy szavam sem lehet ;) Már csak Te hiányzol az ágyikómból és tökéletes lesz a napom :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 13:46:03

@Kata1987: ööö kb ugyanezek a szavak hagyták el a lány száját, kb. úgy 5 éve... Ezzel nem azt mondom, hogy nálad is ez lesz.

@hany eves a kapitany: úgy, hogy a pasi eléggé magasra rakta a lécet. Piszkosul gazdag és állítólag nem mindennapi az ágyban.

@Ape: miből gondoltad, hogy idősebb vagyok?

Muha 2011.09.15. 13:46:36

@Kata1987: En megirom szivesssen:)

Muha 2011.09.15. 13:49:32

@Ape: Nem lehet. Nagyoooon saaaaajnaaaaalooooom. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 13:51:19

@Kata1987: akkor sikeres ember vagy! Pár hónapja fejtette ki egy kommentelő, hogy aki maga írta az nem lehet sikeres, szóval páran itt hídnak mentünk szégyenünkben! :D

Szöszi 28 2011.09.15. 13:51:25

@Muha: Aha, mit kérsz érte cserébe? Semmit se csinálsz ingyen, gyanús a nagy lelkesedésed:D

Father Justice (törölt) 2011.09.15. 13:53:02

@Bundabandi: Mégse a nagy szerelemről szól a nyolc éves történet? Elmondhatatlanul csalódott vagyok. Pedig titokban reménykedtem, hogy hatalmas érzések munkálkodnak mindkét oldalon, csak még félnek az elköteleződéstől a fiatalok. Vagy valami ilyesmi. :)

Erre ismét befigyel az a fránya szintezési probléma.
"Magasra rakta a lécet." Így se hangzik rosszul! :)

Muha 2011.09.15. 13:55:42

@Kata1987: Majd megbeszeljuk mikor meghivsz egy sorre!
Nem kell felni :)

hany eves a kapitany 2011.09.15. 13:55:54

@Bundabandi: aha. még jó, hogy valakinek ennyi elég is ahhoz, hogy a kényelmi punci kategóriába sorolja magát nagyon hosszú ideig. komolyan nem értem hogy lehet kötődni egy olyan emberhez, akinél nem te vagy az első, de még csak a második sem, nem vagy felvállava, csak néhanapján leápol. gratula. nem sajnálom az ilyen hülye csajokat.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 13:56:34

@Father Justice: Szerintem a lány szerelmes (volt). Most már talán nem az, de én valahogy nem tudom elhinni, hogy nem munkált benne évekig, hogy talán mégis kiléphet a szerető szerepből. Aztán úgy vettem észre a 30, meg az, hogy kiderült nem csak ő volt a pasinak, kicsit észhez térítette!

SciNu 2011.09.15. 13:57:32

@JOKKA21: Ez egyáltalán nem biztos. Inkább csak kevesebb emberrel tudja megcsalni.

Caddy 2011.09.15. 13:57:42

Na erre most mit lehet írni.
Szétbaszta az unalom a pasit? :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 13:57:45

@Father Justice: Nem vagyok biztos benne, hogy ez az adott partnerrol szol, sot. Kicsit mas ez, mint a megcsalos szeretoi viszony. Emogott valamilyen gat lehet, vagy hogy mondjam. A szexkapcsolatban elo nok tudjak, hogy ebbol nem lesz semmi, valamilyen ertelemben onallo szemelyisegek. Altalaban (hosszutav eseten leginkabb) vagynak ok a normalis kapcsolatra, es nem a szexpartnerrel. De valamiert meg sem tesznek erte. Az okokat mar jomagam is talalgattam, talan a sajat tokeletlenseggel valo szembenezestol valo menekules, talan az, hogy amig van valami, addig nem erzi a maganyt. Ezert maradnak az emberek rossz kapcsolatban. Eroteljes felelem az egyedullettol. Persze valaki ugyis megmondana, hogy csak a szexrol szol, de alapvetoen hiszem, hogy a szex szol inkabb valamirol, annak sokoldalu aspektusa miatt, amiert nem lehet szimpla osztonkielegitese redukalni.

Na ezt jol megaszontam, de faradt vagyok, szoval nem megy a fogalmazas.

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 13:58:32

@Father Justice: Na ja, csak nem mindegy, hogy miben rakta magasra. A jó szex pl mindenképpen egy működő kapcsolat alapja. :)

Muha 2011.09.15. 13:59:17

Ruzsfoltos csikk az egy leszopott picike kukika?

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 14:00:11

@Bundabandi: Na jo, tevedtem. Tulbonyolitottam.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 14:00:39

@hany eves a kapitany: Én sem értem, mondtam is neki. Én nem tudnék 2. 3. vagy x. lenni valaki mellett, zavarna. Addig szerintem nem is volt gond, amíg a pasi azzal jött, hogy a feleséggel már évek óta nem dugnak.

Szöszi 28 2011.09.15. 14:00:40

@Muha: Meghívlak egy sörre, most:)

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 14:01:16

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ez nagy igazság. Viszont akinek kevesebb a lehetőségre rá, az tuti hogy azonnal ugrani fog rá, ha véletlenül mégis adódik egy.

Dr. Jula Watson 2011.09.15. 14:03:01

@Muha: "Nem kell felni :) " hajjajj, mit olvastam én itt elsőre...:D

Muha 2011.09.15. 14:05:33

@Frigyesur: Neked mimdig igazad van. :*

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 14:05:56

@Bundabandi: miből? Hát a hozzászólásaidból. Olyan mogorvának és túl komolynak tűnsz néha. Úgy hittem 40 körül vagy :) De így elég kicsi a korkülönbség, szóval mikor és hol? :D :D

Muha 2011.09.15. 14:07:01

@Kata1987: Elfogadom. Hivd a titkarnom es egyeztess vele idopomtot!
@Dr. Jula Watson: Kefelni?

dr. gernika 2011.09.15. 14:07:48

@michaela77: A szemedhez jól áll, de a bőrödhöz nem annyira. Tök jó indulattal mondom, nekem is volt violaszín hajam, sokáig azt hittem, hűdeszupi, mindenki dícsérte és utólag jöttem rá, hogy milyen gáz volt, akkor hallottam vissza a negatív véleményeket is...

SciNu 2011.09.15. 14:07:48

@Bundabandi: Akkor meg mit sír? Volt 8 kibaszott jó éve, cserébe lehet gyerek nélkül fog megöregedni. Másoknak nincsenek kibaszott jó éveik csak család és gyerek.

@Kata1987: Én azért előtte átolvasnám amit összeírkál ez a gyagya :D

@gernika: Pedig zöld. Különösen akkor látszik jól mikor a szaunában a fehér rész bevörösödik. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 14:08:38

@Kata1987:

És mi van ha nem szól? :) Hanem megtart mint kényelmi lyukat? :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 14:08:49

@Frigyesur: pedig van benne igazság szerintem. Nem is kevés. Kiegészíteném annyival, hogy ez esetben szerintem kicsit lanyhul a párkeresési vágy is, hiszen végül is egy részét megkapja annak, ami kell. A többi meg még nem biztos, hogy annyira fontos és hiányzik, hogy felrúgja miatta a szexkapcsolatot. Bár mit tudhatom én ezt, nem voltam ilyenben soha.

Szöszi 28 2011.09.15. 14:09:00

@Dr. Jula Watson: Ahhoz azért lett volna 1-2 keresetlen szavam, ha ilyesmit ír:D

SciNu 2011.09.15. 14:10:24

@Caddy: Az Unalom elég ritka női név :D

Szöszi 28 2011.09.15. 14:10:53

@Nard: Nem kezdem el bizonygatni, hogy nem tenne ilyet, mert úgysem hinnétek el:) Pedig így van:D

Muha 2011.09.15. 14:12:22

@Dr. Jula Watson: Csak az azert se jo mert azt kell.

Kytia 2011.09.15. 14:13:16

@Frigyesur: A szexpartneresdi nem jó. Én hosszú távon nem tudnám csinálni. Tuti, hogy beindulna az oxitocin és többet is akarnék, hiába egyezünk meg az elején, vagy nem indulna be, de akkor meg minek járnék fel a pasihoz?

Muha 2011.09.15. 14:13:32

@Bundabandi: Csak a kanosok keresgelnek. Nem tuttad?

dr. gernika 2011.09.15. 14:14:00

@Bundabandi: Pedig szerintem láthatta volna, hogy nincs senki...

Father Justice (törölt) 2011.09.15. 14:14:25

@Bundabandi: Ezt komolyan el is hiszed? Ha szerelmes is volt, az az időszak legfeljebb 2-3 évig tarthatott. Utána már csak a vegytiszta érdekei vezérelték: egyszerűen meg akarta kapni a hejjes-pénzes szexistent állandóra. Nem is akármilyen lelkesedéssel, ha 5-6 évet (a jóhiszeműen feltételezett szerelmes időszakot leszámítva) rááldozott az életéből a néhadugunk konstrukcióra, annak ellenére, hogy alapvetően hagyományos párkapcsolatban gondolkodik.

Persze ilyen esetekben a lécekről és szintekről beszélni alapból ostobaság, bár elég tipikus hozzáállás a mai 30 körüli szinglik körében. Körtét körtével, almát almával kellene összehasonlítani ugyanis. (Kb. olyan ez, mintha azt mondanám: azért nem kell VW Golf állandóra, mert időközönként ki tudok bérelni egy limuzint is fél órára. Persze ha reménykedem, hogy idővel alanyi jogon, végérvényesen megkapom a limót, érthető a dolog. Csak ez többnyire nem szokott összejönni.. akkor jön az, amit te észhez térésnek nevezel.)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 14:16:20

@gernika: Most itt tényleg ismer mindenki mindenkit szeméylesen? És akkor én miért nem? Ez genyaság.

Kytia 2011.09.15. 14:16:38

@Bundabandi: De figyi, akkor te most szakítottál azzal, akivel 10 évig együtt voltál, vagy ez egy korábbi ex?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 14:17:58

@Kytia: Dehogy, az az "egyik barátnővel" történt meg.

Muha 2011.09.15. 14:18:40

@Köldökszösz (csodalampa): Engem pl nem ismersz es en se teged :)

SciNu 2011.09.15. 14:20:21

@gernika: A lányok ha megdícsértek rajtam valamit az mindig a szemem volt(végül is más nem is néz ki jól rajtam :D). Sajna a szemüveg valahogy kicsit lerontja a színét, valahogy megszürkíti. Mikor kontaktlencsét hordtam sokkal szebben előjött.

Muha 2011.09.15. 14:20:32

Ejj de innak valamit!

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 14:21:34

@Muha: Pont ez a bajom! Itt bazsevál mindenki mindenkivel, én meg csak pillázok, hogy WTF?

Muha 2011.09.15. 14:22:06

@Kytia: A szexpartneresdi tenyleg nem jo. Baszik akkor mosogatni a luk.

Kytia 2011.09.15. 14:23:40

@Köldökszösz (csodalampa): De akkor ki mesélte, hogy felment az ex a gépen turkálni és kérdezgette, hogy van-e új fickó? Nem találom már azt a kommentet, csak az előbb láttam.:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 14:24:18

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Nekem is a szememet meg mást, de azt inkább nem írom le :D

Kytia 2011.09.15. 14:24:22

@Muha: Hogy csak a leglényegesebbet említsük...:DD

Caddy 2011.09.15. 14:25:14

@Muha: tölts nekem is!

@SciNuBob -I hear you, mon!-: na jó elismerem nem volt ez olyan jó hsz. :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 14:25:40

@Köldökszösz (csodalampa): no para, én sem ismerek senkit közelebbről vagy személyesen. De ami késik nem múlik :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 14:27:50

@Kytia: Kihagytál vagy 50 kommentet. :D

Ami eddig történt:
Dobta az exet, igen.
Majd szóba került a csak kufircról szóló kapcsolat. Meg hogy meg van ígérve, ha talál valamelyik valami igazit, akkor a másik eltolja a biciklit.
Erre reflektálva írta Bundabandi, hogy az egyik barinője már 8 éve van ebben a dugóhúzóban, pedig ő is úgy tervezte, hogy nem így fog megöregedni.

:D

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 14:29:32

@Muha: Tudom, de jol esik, ha mas mondja :*

@Bundabandi: Ez is szerepet jatszik ketsegkivul. Gyakorlati tapasztalatom nekem sincs, de jo, hogy osztjuk rola az okossagokat :D

@Kytia: En sose akartam kiprobalni, pont azert, amit irtal. Vallalom, hogy tipikus no vagyok: de a szexet erzelmek nelkul destruktivnak tartom az ember lelkere. Eccer-keccer megesik, hogy az ember kiehezik, de allando 'partnerrel' folyamatosan. Nem, ezt nem tudom elkepzelni.

Father Justice (törölt) 2011.09.15. 14:29:36

@Frigyesur: Én elhiszem, hogy előfordulnak bonyolult, belső gátakból eredő magyarázatok is, csak mivel az ilyen esetek 99,95%-ában a közismert szintezési problémáról van szó, itt is bátran éltem a feltételezéssel. Mint kiderült, igazam is lett: hejjes-pénzes-szexisten - hát kell ennél több? Inkább évekig várt rá, komolyan betartva a kizárólagosságot a szexkapcsolatban a saját részéről, mintsem hogy szinten aluliakkal foglalkozzon. Classic scenario, ezúttal nem kell a pszichológia legmélyebb bugyraiba alámerülni. :)

@Dr. Jula Watson: Az mondjuk igaz. De vajon annyira jó volt a szex ezzel a faszival, hogy 22 éves korától 30 éves koráig eszébe sem jutott, hogy esetleg mással is lehet ugyanilyen jó? Ráadásul olyannal, akivel normális párkapcsolatot tudott volna kialakítani? Ha 16 éves korától 22 éves koráig megdugták vagy kétezren, és soha, senkivel nem volt még olyan jó, mint ezzel a taggal, esetleg szóba jöhetne ez a magyarázat. Egyébként marad a már részletezett szintezés. :)

michaela77 2011.09.15. 14:31:42

@gernika: most azon gondolkodtam vajon honnan tudod, aztán rájöttem:) A fotóim mind 2 évnél régebbiek és akkor még nem szoliztam, viszont ettől függetlenül persze teljesen igazad lehet, nem tudom a bőrömhöz jól állt-e.
A leginkább amit szeretnék, az a fekete, de ahhoz meg tényleg állandóan olyan barna bőr kell, amit nem biztos, hogy meg tudok csinálni:)
A szőkét/mogyoróbarnát is kipróbálnám, de azt szintén a bőröm miatt nem merem, meg a szemem alatt lévő karikák miatt.
Szerintem olyan szín nincs is, ami nekem jól állna:)

Kytia 2011.09.15. 14:31:46

@Köldökszösz (csodalampa): Ez a szexpartneresdi leesett.:))) Csak az előző témáról kérdeztem volna, mert csomót mesélt a pasijáról korábban és érdekelt volna, hogy ez az-e. és ha igen, akkor hogytörténtmiérttörtént.
Bandiiiiiiiii, válaszooooolj!!:)))

A szexkapcsolatos barátnőről: Én azt is el tudom képzelni, hogy a 8 év alatt a csaj már többször került közel ahhoz, hogy találjon mást és eltolassa a másikkal a bicajt, de a másik ekkor közbelépett. Talán extra reménymorzyák adagolásával, vagy netán még hisztivel is. Ez a tippem, mert láttam már hasonlóan "korrekt" üzletet.:))

dr. gernika 2011.09.15. 14:31:51

@Kata1987: Kezdesz megnőni a szememben.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 14:31:53

@Ape: Mogorva meg komoly? LOL! Ez sem mondta még rám senki, aki ismer. :D

@gernika: te ezt meg miből gondolod? :P

@Kytia: igen, ha jól számolom több mint 3 hónapja.

Madpapa 2011.09.15. 14:32:07

@Father Justice: valószínűsíthető, hogy a reménykedésen kívül, az alfahím időnként vetett valami koncot, hogy kizárólagosan a háremében tudhassa a delikvenst. Gyertyafényes vacsi, wellness hétvége őrületes szexszel, apróbb ékszerek. Mindebből a naív vidéki kislány nyilván azt hitte, hogy helye lesz Mr. Kőgazdag mellett. :-)

Szöszi 28 2011.09.15. 14:37:04

@gernika: Igazán köszönöm:) Ez a mai nap ilyen:) Holnap majd úgyis összemegyek valami szőke megnyilvánulásom miatt:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 14:37:33

@Father Justice: mikor már lanyhult a kapcsolat vagy mi, akkor volt másik neki is, nem is egy, de állítólag nyomába sem érhetnek a pasinak.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.15. 14:38:42

Amúgy az jutott eszembe, így a tejfölös pörköltöt eszegetve, h asszongyahogy: „Ha a kotont is megtalálom, megetetem veled!!"

Én meg azt mondom anyukám... Örülhettél volna, ha megtalálod! Akkor legalább biztosan tudnád, h használta... Mert így lehet, h egyik lucskos punciból (bocsánat férfiaknak: pinából) csak átrakta a másik lucskos punciba!
Az de fincsi baszki... Boahhha

Kytia 2011.09.15. 14:39:26

@Frigyesur: Én "kiskoromban" volt, hogy bohém művészlélek módjára belementem, de szerencsére még pont annyi eszem volt, hogy amikor a másik elkezdett hiányozni (Kb. 3-4 találkozás után), akkor gyorsan kihátráltam. Meg az illető is rendes volt, nem hitegetett, a kihátrálásomra meg megértéssel reagált. Sokkal nehezebb lett volna, ha olyan valakivel hoz össze a sors, mint amilyeneket néha emlegetnek itt.
Most meg már vén szenilis lettem és pláne nem tudom elképzelni, hogy valaki csak úgy élvezkedjen rajtam időnként, aztán meg a nevemet is elfelejtse.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 14:39:48

@Madpapa: valami ilyesmi volt! :D A legnagyobb ajándék amit kapott, egy vadi új autó volt.

Kytia 2011.09.15. 14:40:06

@Kytia: Úgy értem, SZENTIMENTÁLIS. Szenilis is, csak az másban korlátoz.:DDD

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 14:41:57

@Bundabandi: Az erzelem mar smafu? :S

@Father Justice: Azert vannak bonyolultabb peldanyok is, de oke, nem ertek hozza. Csak nem tudom elkepzelni. Van penze es jo az agyban, und? Egy szexkapcsolatban amugy se sokat kap a penzbol szvsz. Erzelmi kotodes nelkul meg valahol unalmas az agyjelenet. Legalabbis egy ido utan mindenkepp. Ugyanazzal az emberrel.

Muha 2011.09.15. 14:42:34

@Kytia: Ennyi. Aprosagokkal nem foglalkozom. A lenyeg a lenyeg es ez a lenyeg.:)

dr. gernika 2011.09.15. 14:42:45

@Dr. Jula Watson: Kivéve, ha bíróság előtt bizonyítani tudja, hogy nagyon súlyos vétséget követett el ellene a rokon, pölö az életére tört. Akkor eltörlik a köteles részt.
@Bundabandi: Ó, nem kell ahhoz látnoknak lenni, csupáncsak empatikusnak. :)

Madpapa 2011.09.15. 14:43:21

@Bundabandi: óóóóóó! Ez most komoly? ;-) Csak egy új autót? Bágátell. A cégem volt vezérigazgatójának szeretője egy lakással gazdagodott. Szóval ez sem volt rossz üzlet, de az autó az gyorsan amortizálódik. Ezek fényében tényleg nem érhetett a többi pasi Mr. Kőgazdag nyomába :-))))

Father Justice (törölt) 2011.09.15. 14:43:47

@Madpapa: Végül is helye az volt mellette.. csak nem kizárólagos, nem végleges, nem hivatalos, és az anyagiakba való érdemi beleszólás nélküli. :) Legkésőbb 3 év elteltével már suhogtatnia kellett volna a lasszót a hölgynek, ha akar ettől a tagtól valamit. Most már alighanem késő.

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 14:45:26

@Frigyesur: Az uresseg talan jobb szo lenne.

@Kytia: Nekem a szenilis kifejezes jobban tetszik :)))
Az eddigiek alapjan nem is gondoltam volna rolad, hogy neked valo.
Sebaj, van meg par jo eved, amig a korban hozzad illo partnerek alapbol elfelejtik a neved, ha erted mire gondolok ;))

Muha 2011.09.15. 14:46:12

@Caddy: Mar frocskolom is. Diszitest kersz?

Father Justice (törölt) 2011.09.15. 14:46:22

@Kytia: "Most meg már vén szenilis lettem és pláne nem tudom elképzelni, hogy valaki csak úgy élvezkedjen rajtam időnként, aztán meg a nevemet is elfelejtse."

Pedig erre már rég kitalálták a létező legjobb megoldást:
picblow.com/img/full/649.jpg :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 14:46:51

@Bundabandi: Es meg penzugyileg is tevedtem. Hat en befogom. :S

Muha 2011.09.15. 14:47:13

@Frigyesur: Legjobban meg ha muha, ugye? :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 14:48:59

@Madpapa: gondolom egy lakás (ill. az árának hiánya), azért már feltűnt volna a zasszonynak otthon... hehe! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 14:50:36

@gernika: akkor sajnos nem vagy elég empatikus...

Kytia 2011.09.15. 14:52:01

@Bundabandi: Úúú, és mi volt az ok, vagy inkább ne kérdezzem? Csak mert régebben meséltél róla sokat és kritizálták sokan a viselkedését és voltak nagy viták, emlékszem.:)
Olyasmi miatt lett vége, amikről korábban meséltél? Ha indiszkrét vagyok, szólj rám.:)

Caddy 2011.09.15. 14:52:30

@Muha: naná hogy kérek! :)

Madpapa 2011.09.15. 14:53:15

@Bundabandi: mert egy autó ára az nem tűnt fel ? Gondolom autóból sem alsó kategóriást tolt a metresze alá.

dr. gernika 2011.09.15. 14:53:27

@Kata1987: Kata, tiszteletbeli barnává avatlak.

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 14:54:15

@Muha: Ezt mondani se kell kicsim :*

Kytia 2011.09.15. 14:54:28

@Frigyesur: Őőőőőőőő, nem éjtem.:)) Mér felejtik el? Mér pont a korban hozzám illők? Mér mér?:D

Muha 2011.09.15. 14:56:21

@Caddy: Akkor kreativizalom is magam.

Pinyuuuuu

Pinyuuuuuu

dr. gernika 2011.09.15. 14:56:26

@Frigyesur: Kiemeljük egymás szépségét. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 14:56:41

@Kytia: A kulcsszo az idoskori szenilitas Kytia kedves ;)

Kytia 2011.09.15. 14:57:37

@Father Justice: Akinek szex közben még olvasni is van ideje...:DDD

Szöszi 28 2011.09.15. 14:59:38

@gernika: Éljeeen!:) Jó ez a nap:D

Kytia 2011.09.15. 14:59:43

@Frigyesur: Jaaaaaaaaaaaaaaa, leesett. Aszittem, hogy még pár évig el fogják felejteni a nevem, nem hogy majd pár év után fogják. Ééééérteeed.:F

Muha 2011.09.15. 15:00:11

@Kata1987: Ne oromkoggye mer lepofozlak!

:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 15:00:55

@Kytia:

Egyik haverom egyszer bennfelejtette a szobában a pörköltesfazekat, épp dugta a nőt hátulról és közben meg pörköltet evett. :) Olvasni nem olvasott ő sem :)

Amúgy hogyishívnak? :D

Father Justice (törölt) 2011.09.15. 15:01:34

@Bundabandi: Így már érthető, miért nem érezte elvesztegetett időnek ezt a sok időt az ismerősöd. Ha vadiúj autót kapott ajándékba, volt ott havi apanázs is.. akkor meg minek is a párkapcsolat? Csak eddig nem volt teljesen egyértelmű, hogy igazából egy szerelmi szabadfoglalkozású hölgyről beszélgetünk, akinek bónuszba felkínálták a kizárólagosság és a majdani komolykapcsi illúzióját is. Így már kerek a sztori. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 15:01:53

@gernika: Lila puloverrel es szolariummal :))

@Kytia: Nem ertem, de ha ugy teszek, mintha ertenem, elhiszed? :D
(:F mit jelent?)

Szöszi 28 2011.09.15. 15:04:22

@Muha: Mint már mondtam, ne pofozkodjál, mert leharapom a kis kezecskédet:) Aztán a másikat is. És aztán meghívlak sört vedelni és nézem, ahogy nincs mivel megfognod a korsót:) Világos, kisanyám?:D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 15:06:39

@Bundabandi: jó jó, de nem ismerlek és amiket/ahogy írtál ide nekem az elmúlt héten, azokból az jött le, hogy egy pókhálóval már réges régen beszőtt puncijú (bocsánat pinájú ;) ) idősebb nő vagy, aki azért viselkedik így, mert hiányzik neki a bré.
Ha személyesen látnálak, lehet hogy azt mondanám, hogy jé de kis helyes vidám csajszi vagy. De most már nagyon felkeltetted az érdeklődésemet ;) Még a végén szerelmes leszek!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 15:06:52

@Kata1987:

Nem gondolsz a szívószálra, szöszi! :)

Kytia 2011.09.15. 15:07:24

@Csibu78: Most volt egy cikk, nyilatkoztak pasik, akik prostihoz járnak és aszongya, hogy enyibe, meg ennyibe kerül, de extrákért felárat kell fizetni, úgy mint "mellhasználat" (ezen szakadtam), vagy gumi nélküli szex. És hogy ő ezekkel élni szokott. Bakker, ez elmebeteg????

Kytia 2011.09.15. 15:10:17

@Nard: És akkor ő most pörköltevés közben szexelt, vagy szex közben pörköltevett? Nem mindegy. Annak függvényében hozok ítéletet, hogy hova soroljuk.:))

Frigyesur (törölt) 2011.09.15. 15:10:22

@Kytia: Felvilagosítanal, hogy mit takar a 'mellhasznalat'? :O

Szöszi 28 2011.09.15. 15:10:54

@Nard: Jó, gondolod, hogy ha szívatni akarom nem veszem ki a korsójából a szívószálat amit a pincér beletesz neki?:D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 15:12:02

@Kytia: Pláne, hogy a nők döntő többsége ezt teljesen ingyen adja.

Ha azt mondom, szeretlek, akkor meg olyan extrákat is megkapok, amiről a halandók csak álmodoznak. És ennek minden csajszi bedől! :P

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 15:13:33

@Frigyesur: Biztosan ragasztanak a mellbimbójukra ilyen kis bojtos bizbaszt, és valami kafa zenére azt ütemesen elkezdik pörgetni. :P
Más mi lehet? Tejet szívnak belőle?

Madpapa 2011.09.15. 15:14:15

@Kytia: de most miért? Van az alapszolgáltatás és arra lehet extrákat kérni. Ha autót veszel ott is van az alapmodell ára és ha ezt meg azt kérsz pluszba, annak felára van.

Szöszi 28 2011.09.15. 15:14:42

@Muha: Örülj neki, hogy nem vagy fiú, akkor másodat harapnám le:)

dr. gernika 2011.09.15. 15:14:52

@Nard: JAja. :D
@Dr. Jula Watson: Nagyjából így működik, igen. :) Valamint a kupac tetején lévő ruhadarab a megfelelő választás aznapra.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 15:16:08

@Kytia: Sok minden benne volt és betelt a pohár nálam. Ezt mondjuk ő láthatóan nem értette, pedig vagy ezerszer szóltam. Azt kaptam a fejemhez, hogy nem tudtam várni, míg rendbejönnek a dolgai. Mégis meddig? Még 10 évig? Na de nem szívesen beszélek róla, szerencsére úgy alakultak a dolgok, hogy elég zökkenőmentesen ki tudtam lépni belőle.

Kytia 2011.09.15. 15:19:04

@Frigyesur: Nem tudom, én még sosem csináltam olyat. Illetve de, de akkor még nagyon kicsi voltam és nem emlékszem.:))
Amúgy nekem úgy jött le, hogy alapból a mellekhez nyúlni nem megengedett, csak ha pluszban fizet.

@Köldökszösz (csodalampa): Ingyen nem kapsz semmit, ezt jó, ha tudod. Legfeljebb, ha olyan jó pasi vagy, hogy az már önmagában fizetségnek számít.:))
Ha nekem aszondod "szeretlek", lófaszt se kapsz, ezt jobb, ha tudod.:DD Legfeljebb két nagy pofont attól, aki szintén ezzel a dumával szédít.:PP

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 15:20:11

@Kytia: szerintem nem dugnak gumi nélkül, az elég necc lenne.. vagy mégis?? Én mindig használok lufit, pedig nem kurvákkal csinálom, de senkinél sem lehet tudni főleg nem egy ribizlinél..

dr. gernika 2011.09.15. 15:21:35

@Muha: (mondd neki, hogy Nyuszifül)

Kytia 2011.09.15. 15:22:18

@Madpapa: Ezzel eddig semmi baj nincs. Látom, nem ment át a lényeg. Ha autót veszel és extraként megrendeled, hogy üssenek el vele, akkor is meglepődnék.:))

@Bundabandi: Hű, ez titokzatosan hangzik. De ugye nem volt nős? Csak a "rendbejönnek a dolgai"-ból gondoltam.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 15:23:33

@Ape: Ne legyél! Egyébként meg bagoly mondja...aki guruló krumplit is ugye!

Amúgy meg soha nem féltem összeakasztani a bajszot itt azokkal, akikkel nem értettem egyet. XD "Erőszakos állat vagyok"! Hehe!

Kytia 2011.09.15. 15:24:23

@Ape: Állítólag felárért de. De még a kurvákat annyiban meg is értem, hogy ők ebből élnek, vállalják a kockázatot, mert ez ezzel jár. de a kuncsaftok baszki!! Nem zavarja, hogy előtte lehet, hogy egy aids-es, gombás, HPV-s román vendégmunkás járt ott???

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.15. 15:25:42

@Kytia: "mellhasználat" :))) De jó szó! Mától így hívom majd én is! Hehehe
Amúgy hát ja, bátor csávó. Persze megértem, h gumi nélkül akarja... De csak 1x kell egy redves pinába bedugni... Há' ő tudja. Gondolom sok ilyen hülye van!
A kurvát se értem... Bár a kurvákat már alapból se, szóval nem lepődök meg semmin! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 15:26:59

@Kytia:

Szerintem a férfiak jó részét (az értelmesebbjét) pont ez riasztja el a kurváktól (jogosan). De a nem kurváknál is fennáll ez a veszély, hogy niggerrel, cigóval vagy színesbőrűvel volt.

Muha 2011.09.15. 15:27:48

@Kata1987: Kiszippantom igyis ugyis

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.15. 15:30:49

@Köldökszösz (csodalampa): Miért, te halhatatlan vagy?

Amúgy nincs pasi agyam, de azért el tudom képzelni, h van egy varázsa, plusz izgalma annak, h "szétkefélsz egy kurvát", meg az tényleg megcsinál bármit... Szóval valakinek lehet ez kell, attól függetlenül, h fizetni kell érte.

De persze nem tudhatom, csak gondolom... :)

Madpapa 2011.09.15. 15:32:31

@Kytia: ja ha vélelmezed, hogy összeszed egy kis kankót pluszba úgy ok... na de a fílingért fizetni kell...és ezeket a dolgokat ugye nem csak prostiktól lehet összeszedni. Sőt, azt hiszem döntően nem tőlük. Ők abban érdekeltek, hogy tudjanak dolgozni, és ha egy csöpögős redvás brét látnak, valószínű a felárért sem lehet csupaszon kupakolni.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 15:32:33

@Kytia: Tudom. Ez átok és áldás is egyben.
*hatalmas sóhaj*

Madpapa 2011.09.15. 15:33:11

@Nard: dehogy vagy te rasszista ... :-DDD

Kytia 2011.09.15. 15:33:52

@Csibu78: Az a szomorú, hogy egy csomó ilyet szerintem közben otthon vár az asszony, akinek rendre viszi haza a legizgalmasabb fertőzéseket. És ugye a nők érzékenyebbek, némelyik ilyen szar veszélyesebb rájuk, mint a férfiakra.

@Nard: Fennál mindenféle veszély, de azért a nemkurvák nem szexelnek naponta 4-5 különböző pasival, némelyikkel plusz párezer forintért gumi nélkül...:S

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 15:34:37

@Madpapa:

Amúgy semmi bajom a niggerekkel, sőt azt szeretném, ha mindenkinek lenne egy! :)

Szöszi 28 2011.09.15. 15:35:13

@Muha: De azért így szerecc ;)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 15:36:19

@Csibu78: Hallhatatlan nem is, de megismételhetetlen, utánozhatatlan és felülmúlhatatlan igen. :DDD

Én meg azt nem értem, hogy mi az, hogy egy kurva megcsinál mindent. Mi mindent? Pontosabban azt nem értem, hogy akkor mit nem csinált a barátnő/szerető/feleség?
Vagy annyira fosser, hogy nem meri megmondani a párjának, hogy mit szeretne az ágyban? Nyomik.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 15:36:25

@Kytia:

Szerintem egy magára is adó kurva, nem engedi hogy gumi nélkül dugják meg, pont neki kell a legjobban vigyázni arra, amivel pénzt keres (ha kurva lennék, én biztos nem engedném!) ! A szakadék kurvák biztos engedik gumi nélkül is, mert le kell adni a stricinek a pénzt, minél többet.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 15:37:15

@Csibu78: gondolod...? Ó Luszeszita megrémítesz! Hogy tervezzek így veled szerelem bármit is? Olyan furának tűnsz mostanában, van más férfi is az életedben? Fogadjunk hogy Hozé Manuel űzi a szoknyádat megint! Azért összeírtam a kívánság listámat amit kértél/ígértél! Mikor találkozzunk egyetlenem?

Madpapa 2011.09.15. 15:39:05

@Nard: szeretném ha kicsit nemzettudatosabban gondolkodnál és az itthon szabadon és nagymennyiségben tenyésző, réti négerből tartanál te is egyet :-DDD

Kytia 2011.09.15. 15:41:23

@Madpapa: hát, ezt nem tudom, erről őket kell megkérdezni. Pl akik az út szélén állnak ,szerintem válogatás nélkül elmennek mindenkivel és bevállalják a legredvásabbat is. Bármit bárkitől össze lehet szedni, de azért a nagy számok törvénye befolyásolja a valószínűséget.:))

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 15:45:45

@Köldökszösz (csodalampa):
"Én meg azt nem értem, hogy mi az, hogy egy kurva megcsinál mindent. Mi mindent?" Gondolom azt amit az asszony nem hajlandó. így érthette az én egyetlen Luszeszitám. Pl. van olyan nő aki nem szeret cumizni, de olyannal is "összefutottam" már, aki azt nem szerette ha nyalják. Nyilván ha a fickó olyat akar amire a nője nem hajlandó akkor vagy szeretőt keres vagy elmegy kurvázni vagy beletőrődik a nője "demo vagy shareware" mivoltjába :)

Kytia 2011.09.15. 15:45:48

@Nard: Na, tessék: divany.hu/intim/2011/09/14/kuncsaft_egy_prosti_testeert_nem_a_szerelmeert_fizetek/

Itt írják, hogy milyenek vannak. Ebből kiderül, hogy vannak magukra nem adó prostik és ugyanilyen kuncsaftok is.:)

dr. gernika 2011.09.15. 15:46:53

@Ibrahim a tevehajcsár: Huh, az kemény lehetett. :(
:)
@Frigyesur: Na majd alkalomadtán privátban sugdosok a füledbe ezt-azt. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 15:48:02

@Ape: Váltig állítom, hogy ilyen nincs. A hiba ebben az esetben is a faszinál van!
Nincs olyan, amit egy nő nem tesz meg egy férfinak, aki szereti! Ismétlem, nincs olyan!!!

Kommunikáció, türelem, megértés.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.15. 15:50:02

@Köldökszösz (csodalampa): Faszom válaszoltam, és az egész elszállt...

Szóval. Ja, lehet nem meri megkérni az asszonyt, h dugjon a seggibe egy vibrátort, h megkocogtassa a prosztatáját...mielőtt ő kikötözve fojtogatta...

Meg ami kurva nagy igazság lehet, a pasi nem akar ilyet a gyereke anyjával...

Szóval szuper vagy? Aham! Többszöri orgazmust tudsz e produkálni? :))

Szöszi 28 2011.09.15. 15:51:37

@Muha: Ugyan Muhácska, ne legyél durcimurcis hisztis undi lány:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 15:54:08

@Madpapa:

Maximum a sufnyiban, a bőrével takarnám a szerszámokat! :)

dr. gernika 2011.09.15. 15:55:25

@Köldökszösz (csodalampa): Őt és Scinut is csak képről ismerem.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 15:55:50

@Csibu78:
Pont azelőtt szégyellősködjek, aki reggelente a szarszagomban zuhanyzik? Az előtt, aki sunyin befingik a paplan alá és kajánul vigyorog? :P
Hiszem, hogy már akkor baj van, ha egy ilyen volumenű dolgot nem képes elmondani valaki a párjának.

"Meg ami kurva nagy igazság lehet, a pasi nem akar ilyet a gyereke anyjával..."
Ez kifogás, semmi más.

Az utolsó részre nem is reagálnék. Mintha azt kérdeznéd, tudok-e járni! :DDD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 15:57:20

@gernika: De hogy? Becsöngetett a postás, hogy kaptál két képeslapot? Érted? Képes lap. Höhöhö.

Vágom én, hogy valami fácsés buli van a háttérben! :D

Szöszi 28 2011.09.15. 15:59:57

@Köldökszösz (csodalampa): Abba engem is vegyetek be, kíváncsi vagyok mindenkinek a képére:D

Kytia 2011.09.15. 16:00:03

@Köldökszösz (csodalampa): Barátnő/szerető/feleség mondhat nemet, ha épp nincs kedve, a kurva viszont a pénzéért meg kell, hogy dolgozzon. Lehet, hogy csak ennyi.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 16:01:35

@Kata1987: Én is azért forsérozom. Jó lenne néhány név mellé arcot is társítani. :D

SciNu 2011.09.15. 16:02:14

@Kytia: Prostinál gumi nélküli szex? Normális ez? A gumis az még hagyján, de gumi nélkül max barátnőtől/feleségtől ha már azt sem bánom hogy gyerek lesz a vége.

@Kata1987: akkor jön a tenkes kapitánya módszer. www.youtube.com/watch?v=cb_7LWN46xM&feature=player_detailpage#t=35s

Kytia 2011.09.15. 16:03:10

@Köldökszösz (csodalampa): Olyat is hallottam, hogy van olyan, aki nem akarna olyan nővel járni, aki megteszi neki azokat a csúúúúúnya dolgokat, mert az mekkora ribanc már, ugyanakkor ő maga ezekre vágyik, ezért bespájzolja állandóra a kis szendét, aztán meg hajkurássza a bevállalósakat, hol pénzzel, hol kamu ígéretekkel.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 16:03:21

@Köldökszösz (csodalampa): nekem az a tapasztalatom, hogy ha egy nőben valamiért (pl. előző csávója kényszeríttette erre-arra) undor vagy gátlások vannak valamivel kapcsolatban, akkor azzal nem lehet mit kezdeni. Nem azt jelenti hogy 1x 2x nem fogja megtenni, de annyi! Rendszeres dolog nem lesz belőle az tuti. Én voltam rohadt türelmes és megértő is. Van akinél segít de vannak makacs nők...

dr. gernika 2011.09.15. 16:04:13

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Hát hordjál kontaktlencsét. Meg gyúrjál kicsit.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.15. 16:05:15

@Köldökszösz (csodalampa): Én egyetértek veled! Így a szép és a jó. De szerintem sok párnál nem így van!

Én erre gondoltam: www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=67

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 16:06:04

@Kytia: Az épp nincs kedve és a nem hajlandó rá az nem ugyanaz. Én sem állítom, hogy mindent azonnal megkapsz, azt ki kell érdemelni. De nem lehetetlen!
Mit ér egy extrémebb szexuális helyzet, ha nem azzal osztod meg akit a Világon a legjobban szeretsz?

SciNu 2011.09.15. 16:06:39

@Kytia: Ezért kell a 1000 ejrós luxusokat választani. Majdcsak nincs annyi gazdag román munkás :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 16:07:38

@Kytia: Egy valamirevaló nő bármikor elhiteti veled, hogy csak neked engedte/tette meg. :D
Egy élelmes faszi bármikor elhiteti egy nővel, hogy neki még ilyet soha senki nem tett meg. :P

michaela77 2011.09.15. 16:09:32

@Kytia: basszus ilyet már én is hallottam férfitól. Nem bírtam abbahagyni a röhögést, aztán meg ámélkodtam még egy darabig.
Ő is azt mondta, hogy milyen megalázó már, meg tiszteletlenség az élete szerelmével olyanokat csinálni, amire ő egyébként vágyna... Nonszensz...

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 16:09:46

@Köldökszösz (csodalampa): my name is Bond, James Bond! Klikkelj és lájkolj! :D

@Kytia: na ezt a faszságot.. ki az az elmebeteg aki így gondolkodok? pfff

dr. gernika 2011.09.15. 16:11:12

@michaela77: Szerintem sötétbarnánál alább ne add. A bőröd elég barna (a fotókon), karikák nekem is vannak, arra itt van ez: girliegossip.com/wp-content/uploads/2010/01/TERO-small.jpg

@Csibu78: Ismertem ilyet fősulin, arra volt büszke, hogy egy nap 3 nőt dugott meg és nem mosta meg közben a farkát. Szerencsére nem voltam köztük.

Muha 2011.09.15. 16:11:17

@Kata1987: Nem vagyok, csak oszimte voltam. :)

michaela77 2011.09.15. 16:12:46

@gernika: ezt most azért ajánlod, mert neked is használt, vagy csak hogy vegyek én is valami drágát, ha veled megvetettem az eveline-t?:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.15. 16:15:03

@gernika: Fú de undorító...de azért most röhögök is... Ezt a faszt!

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.15. 16:18:11

@Ape: Ha hazaértem, rádkeresek a fészen!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.15. 16:22:43

@Ape: Én lennék fura? Én írtam neked Fernando Eduardo Manuel Pablo Alejandro! Te nem válaszoltál... Azt se tudtam élsz e még!
Megrémísztelek? Mivel? Nem én kértem, h írd meg mire vágysz? Se Hozé Manuel, se más férfi nem kell, csak Te!
Küld a listát, beszerzem ami esetleg nincs...
Bármikor jöhetsz!

Amúgy terhes vagyok! Tőled! Szeretlek... És igen! Hozzád megyek, akár holnap... A ruhám már megvan!

dr. gernika 2011.09.15. 16:27:21

@Bundabandi: Ha van is valaki képben, nem kormol ki eléggé, vagy elég gyakran.
@Kata1987: :))
@Frigyesur: Egyetlenegyszer szolizott csak, akadj már le erről. :D És lilából is csak egy gönce van, inkább a zöldet próbálom erőltetni rajta, az is tökjól áll neki. De ő sötétkékmániás. :(
@Kytia: "Legfeljebb, ha olyan jó pasi vagy, hogy az már önmagában fizetségnek számít.:))" Volt egy exem aki imádta azt a szerepjátékot hogy ő kuncsaft és olyan jó pasi, hogy fizetnie sem kell...
@Muha: Allergiás rá. :)

SciNu 2011.09.15. 16:29:35

@gernika: Kontaktlencse nélkül még inkább nem tetszik a pofám magamnak :D Gyúrás helyett inkább sport van. Nem akarok már Svarci lenni :)

dr. gernika 2011.09.15. 16:33:15

@Madpapa: Basszus, de van egy sor nyavaja, ami a pasin szinte tünetmentes...
@Köldökszösz (csodalampa): Hát márpedig ismertem olyan párocskát, ahol az asszonyság állítólag nagyon szerette az urát, de csak egy pózban lehetett megdugni. És nagyon feljebb állt neki, amikor végül le lett cserélve egy idősebb, ámde nyitottabb hölgyre.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 16:35:34

@gernika: Le sem tagadhatnád, hogy kitől tanultad a lélekbúvárkodást! Annyira nem ismersz, na de mindegy!

SciNu 2011.09.15. 16:40:19

@Kytia: "előfordul, hogy egy-egy aznap még sikertelen, drogfüggő leány sokkal lejjebb megy, csak hogy meglegyen az anyag időben"
Ehh ennek aztán van gusztusa... o_O

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 16:41:06

@Köldökszösz (csodalampa): "Mit ér egy extrémebb szexuális helyzet, ha nem azzal osztod meg akit a Világon a legjobban szeretsz? " Óó de romantikus ez is, el is sírtam magam egyből :D

@gernika: és tényleg meg is dugta őket, vagy csak a szája járt? Mert azért 3 csaj egy nap alatt... hát azért ahhoz valamit nagyon tudni kell.

Muha 2011.09.15. 16:46:03

@Ape: Pedig egy fasszal harom csajt lerendezni meno!

dr. gernika 2011.09.15. 16:49:28

@Köldökszösz (csodalampa): Jaja, iwiw és fácsé a barátod. :)
@Kytia: Az olyan szarjon sünt.
@Ape: Nohát engem próbáltak csak volna kényszeríteni bármire is...
@michaela77: Nem olyan drága szerintem. Ja, Evelineből nem volt olyan a Rossmanban, csak ilyen barna, testre és mellre is jó emelő-feszesítő, de akciós volt. Ha megmondod, hol kapok tutira ciciturbó krémet, kövi hónapban beruházok abba is. :)
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nem kell Svarcinak lenni, csak kevésbé csontinak. :)

dr. gernika 2011.09.15. 16:55:31

@Bundabandi: Kitől tanultam?
@Ape: Hejjespasinak számított, és nem tőle, hanem szobatársától tudom, aki azért látta ott forgolódni a lányokat. Figy, 20 év körül szerintem nem különleges teljesítmény napi 3 menet, közelről ismerek valakit, akinek 30 felett is megy.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.15. 16:59:44

@gernika: attól, aki szerint anutakiskirálylánykája vagyok stb., az a megállapítás is kb. annyira stimmelt, mint a tiéd most.

Na én balra el!

SciNu 2011.09.15. 17:00:24

@gernika: Nem is vagyok csonti :(

dr. gernika 2011.09.15. 17:11:08

@Bundabandi: Ja, mert gondolod, hogy 28 évesen, mikor megismertem, még semmit sem tudtam az emberi lélekről? :D Az ő EQ-ja amúgy is a béka segge alatt van, inkább ő tanulhat tőlem.
Viszont téged régóta olvasgatlak, és az utóbbi időben különösen ingerelhető vagy. Nem szégyen az, én is voltam már baszatlan, meg is látszott.
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Jóvanna, rég láttalak már. :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.15. 17:13:51

@gernika: félreértesz, a 3 menet/nap nem nagy durranás valóban. Én arra gondoltam, hogy ehhez 3 különböző partnert is tudott szerezni, na az a nagy szám, szerintem...
Aha szóval Nard kollégáról megtudtuk (aki eddig nem tudta) hogy 30 feletti életkorral rendelkezik és napi 3 megy neki.
Ez egy hangyányival több mint amit tudni szerettem volna róla :D

@Bundabandi: én már ismerlek azt hiszem, a lelkedbe/fejedbe látok :)

@Csibu78: ó drága egyetlenem, hát csak én kellek neked tényleg? És baba is jön? Igaz ez édes Luszeszitám? Most boldoggá tettél! Minél hamarabb látni akarlak és magaménak érezni! Mikor és hol? Milliószor csókolom kicsi szádat: a te hűséges Fernando Eduardo Manuel Pablo Alejandro-d!

SciNu 2011.09.15. 17:22:11

@gernika: Az sem biztos hogy vastagabb lettem azóta :(

dr. gernika 2011.09.15. 17:35:12

@Ape: MPG pasi volt, és kétlem, hogy mindhárom lánnyal első alkalommal csinálta volna. :) Biztos volt köztük ilyen rajongó-szerető státuszban lévő leányzó is, akiket párhuzamosan futtatott. Nagy bohémtanya volt az a hely, ahol akkor laktak. :)

(Nem mondtam, hogy Nardról beszélek, de amúgy igen. :P)

s 2011.09.15. 18:41:22

FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM!

Ténytár -on, meg még egy csomó más blogon cenzura van.

FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM!

Joe69 2011.09.15. 18:49:24

Én ezt a problémát úgy kezelem, hogy nőcsere esetén mindig ágyneműt is cserélek, alapvető higiénia, ugyebár. Egyébiránt a saját kéglimben a saját ágyamon azt kúrok, akit akarok.

michaela77 2011.09.15. 19:19:46

Valaki nagyon okos tudna nekem segíteni?
Tegnap este óta a következő a problémám: vaterán, expresszen, alberlet.hu-n,stb., csak addig tudom megnézni az oldalakat, amíg kilistáznak, ha a listán belül rákattintok valamire, akkor félig tölti be az oldalt és lefagy.
Mi a francot kell ilyenkor állítani? Firefoxban természetesen.

michaela77 2011.09.15. 19:20:55

@gernika: én auchanben vettem, budaörsön, de gondolom az neked nem esik útba:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.15. 20:47:37

@Ape: Drága szerelmem Fernando Eduardo Manuel Pablo Alejandro! Könyörögve kérlek siess. Felgyorsultak itt az események! Apámnak Julio Ernesto Enrique Carlosnak a fülébe jutott, h elvetted a "virágomat". Képzelheted, h kiborult, mikor Felipe Federico Gerardonak szánt... 
Elvitetett otthonról, és rábízott nagybátyámra Humberto Emerico Estebanra. Azt hiszem a szomszéd faluban vagyok drága Alejandrom! Gyere értem! A kicsiről még nem tudnak, de hamarosan eljön az idő, amikor már nem tudom tovább titkolni!
Kérlek vigyázz! Apám keres téged angyalom! Vigyázz az öt fivéremmel is (ne kívánd h felsoroljam a nevüket, nincs annyi karakter a világon...), mert ők is haragszanak rád!
Csak rád gondolok éjjel és nappal. A kispárnám a könnyeimtől oly' nedves,  nem tud megszáradni... És a vágy Alejandrom utánad...Istenkém...leszakajtott virágom ágyása is hasonló állapotban, mint a kispárnám!
Siess! Nélküled nem élhetek tovább!!!

Muha 2011.09.15. 21:58:52

@michaela77: muhának operája van meg safarija és upc-je, de őt is szopatja a net mostanság. kb két napja.
lehet központi/rencerhiba.
de muha ezt nem tudja, muha semmit se tud, muha buta.

dr. gernika 2011.09.15. 22:06:48

@michaela77: Hát nem igazán. :D De majd megoldom valahogy.
@Muha: Nard már közben megcsinálta neki. :D

michaela77 2011.09.15. 22:12:25

@Muha: nard a legeslegokosabb férfi a világon, mindemellett nagyon kedves is, biztosan neked is segít.

@Nard: mégegyszer nagyon köszönöm. Álmomban sem jutott volna eszembe, hogy ennek köze lehet hozzá. Dehát nő vagyok. Meg alap user.

@gernika: a nardod egyszerűen codálatraméltó:) Bármi könyvelés, adózás, stb kell, kérlek azonnal szóljatok:) És bocs, hogy ennyi időre elrángattam és ezalatt nem veled foglalkozott:)

dr. gernika 2011.09.15. 22:14:43

@michaela77: Lájkolom a "kedvencek" sávodat :DDDDD

michaela77 2011.09.15. 22:15:46

@gernika: :DDD Amikor bontottuk a kapcsolatot, ez volt az első gondolatom, hogy na bazze, mosmá ezzel is fogtok szívatni:DD
De hát most mit csináljak, ezeket kedvelem:)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.15. 22:25:16

@michaela77:

Én kicsit azért meghökkentem! Mint a mailcímeden! :)

michaela77 2011.09.15. 22:26:36

@Nard: jajj ne legyünk már álszentek. Ne mondd, hogy a nők nem játszanak buborék játékot, vagy nem nézik a port.hu-t:)))P

dr. gernika 2011.09.15. 22:32:41

@michaela77: Azért az a feliratletöltés már duuuurva. :P

michaela77 2011.09.15. 22:33:35

@gernika: :D Print screeneltétek is?:D

Чапаев 2011.09.15. 22:38:28

Látom, a mai nap a tripper és a szifilisz jegyében telt, szinte megváltás lesz a péntek... :D

michaela77 2011.09.15. 22:38:30

@gernika: pedig a gép megkérdezte mielőtt csatlakozott volna, hogy biztosan megbízom-e abban, akinek jogosultságot adok. De nem volt olyan opció, hogy nem:D

dr. gernika 2011.09.15. 22:41:34

@michaela77: Lolcsi :)
Amúgy nyugi, nem él vissza vele. Az én adataimról is számtalanszor csinált már biztonsági mentést, mégsincsenek még a neten a pucér fotóim. :D

Чапаев 2011.09.15. 22:50:28

@gernika: Mármint úgy érted, hogy csak zártkörű, exkluzív, fizetős oldalakon, akárki úgy se bukkan rájuk? :D

dr. gernika 2011.09.15. 22:53:10

@Чапаев: Hát ha azokért valaki fizet, az meg is érdemli. :D

Чапаев 2011.09.15. 22:57:55

@gernika: Ugyan már, a net csak úgy hemzseg a perverzektől,akiknek égeti a zsebét lóvé! Szóval ne ad fel! :D

JOKKA21 2011.09.15. 23:15:23

Írtam már itt, hogy minden nő ribi?Ha nem, akkor most írom, hogy minden nő ribi.

dr. gernika 2011.09.15. 23:19:06

@JOKKA21: Ebből mindenki csak azt a következtetést fogja levonni, hogy egyik sem hajlandó lefeküdni veled. :)
(a hivatásos ribiket leszámítva persze)

JOKKA21 2011.09.16. 02:13:39

@gernika: Azért nem akarnak, mert buta libák.:)

JOKKA21 2011.09.16. 02:16:28

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Az is lehet, hogy nem akarja megcsalni, ha jól cumizik a barna bula és jó bablevest csinál.

michaela77 2011.09.16. 06:42:05

@Nard: képzeld, most megint nem működött. Sütik törlése után sem. Úgyhogy a következő módon oldottam meg a problémát, az oldal alján található tanácsot követve módosítottam a hosts fájlt:
hu.zenwalk.org/hirek/reszletek/akiknek_gondot_okoz_mostansag_az_ssl.gstatic.com_domain/39

Büszke vagyok magamra:)

michaela77 2011.09.16. 06:55:34

@Nard: ééés ugyanezt el kellett játszanom a maps.gstatic.com-mal is. De úgy tűnik mosmá minden oldal műxik.

michaela77 2011.09.16. 06:56:17

@Muha: nézd meg a 06:42-es bejegyzésemet, lehet, hogy neked is ez a problémád.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.16. 09:04:46

@Csibu78: Ó én egyetlen édes Luszeszitám! Ne félj megtalállak akármerre is rejtett el apád Ernesto! Virágágyásod úgy illatozik akár egy őszirózsákkal teli csodás kertecske, én követem az illataid szerelmem és biztos vagyok benne hogy nyomra fog vezetni! Amint megtalállak meglocsolom virágágyásodat galambom, ígérem nem hagyom kiszáradni egy szempillantásra sem, teli kannával érkezek, jó kertészlegényhez hűen. Bennem is ég a vágy teirántad, ma reggel is feszes nyugalommal ébredtem, rólad álmodtam virágszálam! Le sem merem írni hogy miket, mert már így is nedves a kispárnád és az ágyásod, nem akarom kínozni kicsi lelkedet ilyen buja gondolatokkal. Testvéreid miatt ne aggódj, nem kezdhetnek velem semmit, nyomomra sem lelhetnek, túljárok én mindenki eszén! Most mennem kell mert megjött a Pizza, csak várj reám és ígérem hamarosan újra az enyém leszel! A te Szerető és rajongó Alejandro-d :*

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.16. 10:09:04

@Ape: Pizza? Nagy kezdőbetűvel? Remélem ez nem egy másik nő neve! :D
süti beállítások módosítása