Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A feleségem a haverommal csalt, de résen voltam

2011. november 08. 07:48 - csajokespasik

„Megalázva érzi magát? Miért, mit kellett volna csinálnom, hagyni tovább a kis játékukat? Vidéken ilyesmiért vasvilla jár mindkét félnek” – néha egy meglesett SMS csúnyán lebuktathatja életed párját. Levélírónk rajtakapta a feleségét a haverjával. Azt javasolja a barátnak, hogy ne kerüljön többet a szeme elé, ellenben a nőnek gálánsan megbocsát. De a lefülelt asszony továbbra is sértett és katatón.

 

Sziasztok! Azt vettem észre, hogy az utóbbi időben egyre többet foglalkozik a blog a házasság intézményével, illetve a körülötte forgó kisebb-nagyobb konfliktusokkal. Most én is egy ilyen sztorit küldök. Merthogy az axióma, hogy minden házasságban ott lapul a lehetőség arra, hogy egyetlen pillanat alatt megmérgeződjék egy hülyeség miatt az egész. Három éve vagyok házas. Gyerekünk nincs. Talán most már nem is lesz. Azelőtt úgy láttam a dolgot, mint sokan mások: mindig csak mások házassága mehet tönkre, az enyém biztos nem fog.

Aztán fél éve tudtam meg, hogy az asszonynak kb. 1 éve szeretője van és alkalmanként vele csal meg a pasi lakásán. És most jön az egyik lényeg: a szeretőt ismerem, ugyanis az egyik barátom. Valamelyik bulin ismerkedhettek meg egymással, nem tudom, ez a részlet homály. A feleségem a kis agyával azt hitte, sosem buknak le és ez így mehet majd a nyugdíjig, amikor ki kell majd vennie a műprotkóját, ha a vén trottyot orális örömökhöz juttassa? Szóval, fél éve kiderült. Meglehetősen hülye módon. Az asszony zuhanyzott a telefonjára pedig 3 sms érkezett egymás után. Biztos sürgős, hát megkukkantottam. A szám ismerős… és ez a szám elhívta őt másnap délben egy randira. Olyan időpont ez, ami tabu egy tisztes feleségnek, ugye, mert ebédet kell főznie : D Amikor a feleségem elkészült és a telefonjához ért, észrevette, hogy kinyitottam az egyik sms-t. Azt mondtam neki, hogy nem olvastam el, csak vakon megnyomtam egy gombot, mert éppen elmentem mellette. Hű, az a pillantás! Igazából itt már sugallhatta a női megérzése, hogy bukás van. Nem volt miért aggódnia, hiszen még ha el is olvastam, nem az volt benne, hogy dugás lesz másnap délben, csak annyi hogy találkozik egy olyan férfival, akit nekem nem jelent be. Semmi különös. Kicsit gondolkodtam. Attól a tértől nem messze van a haverom lakása. Nyilván oda mennek fel. Hát, dél után pár perccel elbújtam ott és meg is láttam, amint andalognak a lakására. Este szembesítettem az asszonyt, aki azonnal bevallotta a dolgot. Felhívtam a havert és tájékoztattam, hogy kereshet más lyukat. És többet nem akarom látni. Azóta megváltozott a hangulat. Én mondtam a feleségemnek, hogy megbocsátok neki és kezdjük újra. Abban a tudatban léptem bele ebbe a házasságba, hogy tudtam, minden nő érzékeny és ha betolakodnak a kis világába, akkor borul minden. Erre eddig nem került sor. Hát, most megtudtam. Ugyanis a feleségem, hideg, elutasító velem, az ágyban elhúzódik néha, amikor meg hagyja, akkor borzasztó. Olyan, mint egy színjáték, ha néha kedves, az álságos. Nem tudom, hogy most magától vagy tőlem kell hánynia. Mert nyilván az a probléma, hogy lebukott és ezzel megalázta magát előttem. Vagy ha nem ez, akkor sejtésem sincs. Többször mondtam neki, hogy megbocsátok és szeretem őt, magamhoz húzom, ajándékokat viszek neki. De úgy érzem, olyan dolog ez, amit már nem lehet visszacsinálni. Megalázva érzi magát? Miért, mit kellett volna csinálnom, hagyni tovább a kis játékukat? Ennél finomabban nem tudtam volna lerendezni, csak ha meghívom vacsorára a pasit és a desszert után lazán megkérdezem tőle: „és mondd csak, van valakid mostanában a feleségemen kívül is?” Vidéken egyébként az ilyesmiért vasvilla jár mindkét félnek. Mindennek megvan a határa még a megbocsátásnak is. Kíváncsi vagyok egy kívülálló, hogyan látja ezt és mit tennétek a helyemben. Üdv: K

 
539 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr93362591

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hogyan tudok túllépni azon, hogy megcsalt? 2011.11.08. 16:32:43

Egy 8 éves kapcsolat áll mögöttem a párommal. Nagyon szerettük egymást, ő volt az a férfi akivel el tudtam az életemet képzelni és most is ő az akivel le tudnám élni és el tudom képzelni, hogy együtt fogunk megöregedni. Rengeteg veszekedés van mögöttün...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muha 2011.11.08. 07:51:56

Meg mindig dobnam az ilyet

BARI 2011.11.08. 07:54:05

Szép.
Anyu kummog Apu háta mögött és még meg van sértődve Anyu, hogy a fagyija visszanyalt.

fumerin 2011.11.08. 07:55:31

Mindenképp elismerésem Posztoló!

Nem vagy buta, ha így le tudod rendezni magadban a sértettséget, konfliktust.

Véleményem? Hmmm...úgy érzem, egyedül is képes vagy megoldani, nem kell tanácsot adnom és véleményeznem :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.08. 07:57:17

Az év szarvalt marhája cím idei nyertese: A poszter! *kitörő taps*

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.08. 07:58:37

@fumerin: Ez is egy megoldás, vagy esetleg megbeszélhetné a kis ribanccal is. :P

Son of UDT 2011.11.08. 08:00:02

El kell válni, amíg nyerésben vagy.

fumerin 2011.11.08. 08:00:23

@Köldökszösz (csodalampa): Nem tudom, hogy ribanc-e a nő. A viselkedése nem volt túl "elegáns", de minden "miértnek" van "mertje" :P

mütyür 2011.11.08. 08:05:33

na de mit mondott a feleség, amikor lebukott?? ráadásul, ha a nő egyáltalán nem teper, ha már kapott egy újabb esélyt, az eléggé kukázható. sztem.

Szöszi 28 2011.11.08. 08:06:36

Szééép fiam, gratulálok a feleségedhez. Félrekúr, lebukik, és te halmozod el ajándékokkal, te tepersz, hogy a kapcsolatotok működjön. Hülye vagy?

mütyür 2011.11.08. 08:07:18

ha a poszter skorpió, akkor könnyű a megoldás: azt írja a mai napra a horoszpók, hogy egy illetővel szakíts meg minden kapcsolatot. részemről még gondolkodom, kit kukázzak ma:))

fumerin 2011.11.08. 08:08:28

@mütyür: Ezt a feladatot kaptuk? :D
Na szép :D

SciNu 2011.11.08. 08:08:34

"Felhívtam a havert és tájékoztattam, hogy kereshet más lyukat."
"Én mondtam a feleségemnek, hogy megbocsátok neki és kezdjük újra."
Hát apám, a rongy aki csal bezzeg maradhat?

"Ugyanis a feleségem, hideg, elutasító velem, az ágyban elhúzódik néha, amikor meg hagyja, akkor borzasztó."
Megérdemled, elvetted szegénykétől a drága dugópajtást és már csak a te szar szexed maradt. Arra vidámkodjon?

"Miért, mit kellett volna csinálnom, hagyni tovább a kis játékukat?"
Hát ha olyan hülye vagy, hogy ezután még meg is bocsátottál a nőnek meg még próbálod engesztelni akkor igen hagynod kellett volna. Sőt modani, hogy dugja csak a ti lakásotokban, hogy ne kelljen a nőnek annyit mászkálnia.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.08. 08:08:42

A feleséget kibaszni a picsába. Vagy szedd fel a barátnőjét és dugjad meg jól, ne is titkoljad :D

mütyür 2011.11.08. 08:09:35

@fumerin: szörnyű, mi? állítólag lebukik vmivel...:)))

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.08. 08:10:28

Elismerés a posztolónak, bár én lehet nem maradnék ebben a házasságban. Főleg nem ha ilyen marad a helyzet

fumerin 2011.11.08. 08:12:01

@mütyür: Én búvárkészletet ajánlanék neki, csini békatalpakkal! :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.08. 08:12:29

@fumerin: Természetesen a faszi miatt van minden. Ez nem is volt kérdés. Nem is értem, miért nem vesz anyunak egy rakat gumit, ha már elmegy delente "ebédre", legalább ne hozzon haza semmit.
Három év házasságból kettőt sikerült félrekúrás nélkül abszolválni. Ez derék. Igazából azt mondanám, ez fék, de mióta olyanról is hallottam, hogy az esküvő utáni hónapban már máshol picsipacsizott az asszonka, már semmin nem lepődök meg.
(Lehetne a férfi is, nem ezen múlik a megítélésem).

mütyür 2011.11.08. 08:12:44

@fumerin: ezt esetleg megengedem én is. minden más szóba sem jöhet:D

indapass90210 2011.11.08. 08:14:34

"A feleségem a haverommal csalt, de résen voltam"

Nem a haverod volt a résen?

fumerin 2011.11.08. 08:14:44

@Köldökszösz (csodalampa): Nem állítottam, hogy a férfi a hibás!
Annyit mondtam, nem ismerjük a miértet és a mertet sem, miután egyoldalú leírást kaptunk.
Ha pedig tényleg ribanc lenne a nő, értéktelen dög, akkor biztosan a férfi nem akarná megmenteni a házasságát és magát a nőt. Szerintem egy érett gondolkodásra vall!

Father Justice (törölt) 2011.11.08. 08:15:02

Vajon miből gondolta a posztíró, hogy az asszony az eset után is úgy fog viselkedni, mintha mi sem történt volna? Nyilván azért dugott egy évig a másik fickóval (is), mert vele jobb volt dugni, és nem a lakásáig vezető egészségügyi séta miatt. A lebukással nemcsak a jelenlegi szeretőjét veszítette el, de most már állandóan résen kell lennie, ha be akar újítani egy másikat helyette. Nagy fegyvertény viszont, hogy még nincs gyerek, ezért viszonylag könnyen válthat liánt, ha akar. Viszont ha folyton ezek a gondolatok kavarognak a fejében, aligha nyújthat nimfomán kéjtündérhez illő teljesítményt az ágyban, ez triviális.

A legvalószínűbb folytatás: gyerek nem lesz, a nő viszont nem másik szeretőt, hanem a következő kényelmi állandót kezdi keresni kis idő múlva. Vagy olyat, aki jobban muzsikál az ágyban, vagy pedig olyan papucsot, aki mellett bármit büntetlenül és következmények nélkül meg lehet tenni, azaz nyugodtan tarthat másik kant mellette.

És többek között ami a lényeg:

"Mindennek megvan a határa még a megbocsátásnak is."

Erről van szó. Aki ezt tudja, éljen is eszerint.
Az időközönkénti picsogást, a kedvenc söröskorsónk eltörését, a duzzogást néha megbocsátjuk. A félrekúrást soha, semmilyen körülmények között. Hozd szinkronba az elméletet a gyakorlattal, és nem történik károsodás.

Puch Cavette 2011.11.08. 08:15:22

Csak nekem tunik ugy, hogy posztiro konnyekig van hatodva magatol, milyen galans es nagyvonalu? Ha ezt naponta erezteti a felesegevel is, nem csodalom, hogy a nonek herotja van tole.

mütyür 2011.11.08. 08:16:45

@fumerin: az rendben is van, ha megpróbálja a poszter helyrehozni a dolgot, de a nőnek kellene itt nagyon tepernie. mégsem teszi, játsza a sértődött királylányt. ez nagyon csúnya.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.08. 08:18:31

@mütyür:

Azt akarja elérni, hogy a lakásban maradhasson, a pasi meg húzzon el a faszba. (Persze a rezsit továbbra is fizesse jól!)

tuli _ 2011.11.08. 08:18:45

akkor járna elismerés a posztolónak, ha anyuka térden csúszva kérne bocsánatot, és túl tudna lépni ezen a dolgon. nem 3 év után, 20 év után. azt megérteném, de ezt nem.
a nő nem szereti, áldozatként maradt benne a házasságban. éppen ideje lépni, és felbontani ezt a fantasztikus életközösség félét. mégis mire maradjanak együtt? legközelebb, ha lebukik, még meg is veri a férjét.

fumerin 2011.11.08. 08:18:46

@mütyür: Tudod, én a nő helyében nagyon szégyellném magam. És lehet, hogy most a nő is szégyenében teszi azt, amit.
Mindenképp sok értékkel rendelkezhet a hölgy, ha a posztoló ennyire meg akarja menteni.

mütyür 2011.11.08. 08:20:52

@fumerin: vagy a poszter nem helyespaseee és ezért ragaszkodik annyira:))

Caddy 2011.11.08. 08:21:54

Kedves posztíró azon kesereg, hogy mit gondol a nő, vagy benne mi játszódik le? Nem értem.
Az asszony már nem szeret, lehet sosem szeretett, ez van. Válás. Keress jobbat.

SciNu 2011.11.08. 08:23:41

@mütyür: Ne tedd ezt velem! Nem tudok így élni tovább. Megöngyilkolom magam! :D

@fumerin: Ja, minimum D-s értékekkel. Meg egy jó ropiseggel. :D

fumerin 2011.11.08. 08:23:46

@mütyür: Ebben nem hiszek, miután engem speciel egy csúnya pasi szarvazott fel :D
De ojjjan czuki vagyok az agancsaimmal :D
És valahol a poszter sem hinném, hogy a külsőségeken akad fenn, annál értelmesebbnek tűnik.

fumerin 2011.11.08. 08:24:55

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Háááát, akinek ez a legfontosabb, az csakis ezt érdemli! :D

Father Justice (törölt) 2011.11.08. 08:25:09

A nő rengeteg értékkel rendelkezhet, ha még a posztíró pincsizik neki..
..vagy szimplán három kategóriával jobban néz ki nála, ezért a fiú frankón vágja, hogy nem kap minden ujjára tíz ilyen nőt állandóra.

Három év elteltével a rózsaszín köd már ritkán zúzza meg a józan ítélőképességet, ezért a második variáció a valószínűbb.

mütyür 2011.11.08. 08:27:53

@fumerin: :))) továbbra sem tudom a nőt sajnálni. igazából még az ő verzióját sem akarom tudni.

Madpapa 2011.11.08. 08:29:52

Nyilván tőled hány. Ha lenne benne egy ici-pici bűntudat is, összetörné a kezét és lábát, hogy kiengeszteljen. De benne nincsen ilyen. Nyilván az alfahím után áhítozik és nem utánad. Ha a próbálkozásaid ellenére ennyire elutasító veled, akkor nincs más megoldás mint útjára engedni a galambot és röpüljön bele csak a másik fészekbe. Kérdés ott mily nagy szeretettel várják. De ez már legyen az ő problémája. Ha minden úgy volt ahogy, korrekt módon jártál el. Az hogy az egész miért jutott el idáig, abban viszont neked is gondolkodnod kellene, hogy legközelebb ez ne ismétlődjön meg.

SciNu 2011.11.08. 08:29:52

@mütyür: De ha csak úgy beletörődök akkor még azt hiszik csak sunázási kapcsolat volt. Előbb előadom a hat tyúk halálát. :D

cyd 2011.11.08. 08:31:42

@Köldökszösz (csodalampa): Szokásos. Poszter: én, én, én. Egy karaktert nem látok arról, hogy megkérdezte volna: Miért? Mit szeretnél? Hogyan tovább?

Muha 2011.11.08. 08:33:47

@cyd: Mas kukettot szeretne. Evidens.
Azt a posztolo nehezen tudja megadni.

cyd 2011.11.08. 08:33:54

@Dövan: Szimultán dugták.

SciNu 2011.11.08. 08:37:41

@mütyür: Csökkentenéd vele a blogos csajok sunázási esélyét ha rossz hírem kelted. :D

mütyür 2011.11.08. 08:38:41

@SciNuBob -I hear you, mon!-: naná, sőt! ki is utálnánk innen örökre!:P

dr. gernika 2011.11.08. 08:40:38

Mert olyan hülye vagy, hogy azt mondtad neki, megbocsátasz. Mé'??? Ha elkezdtek volna összedobálni a cuccát, lebüdöskurvázni, meg határidőt kitűzni, hogy mikorra húzza el a belét - ám ő nem akarna válni- most nem győzné bizonyítani, hogy mennyire kíván, mennyire veled jobb a szex. Ezzel, hogy esélyt nem adtál neki a vezeklésre, sőt, még te kajtatsz utána, mikor ő volt riherongy, csak azt bizonyítottad, hogy mennyire tudatában vagy: sokkal jobb ő nőben, mint te pasiban, és minden szart benyelsz csak azért, hogy el ne veszítsd. Jól kiherélted magad a szemében, férfiatlanul viselkedtél, nem kíván.
Nem mondom, hogy menj haza és verd el, de ültesd le, és mondd meg neki, hogy úgy látod, kihűlt már, tőled befejezhetitek. Csak ő költözzön, mert ugye te vétlen vagy. Figyeld a reakciókat.

indapass90210 2011.11.08. 08:43:49

Az volt már, hogy hüje a posztoló?

"a feleségem, hideg, elutasító velem, az ágyban elhúzódik néha, amikor meg hagyja, akkor borzasztó. Olyan, mint egy színjáték, ha néha kedves, az álságos."
+
"Nem tudom, hogy most magától vagy tőlem kell hánynia. Mert nyilván az a probléma, hogy lebukott és ezzel megalázta magát előttem. "

A két idézet egyértelműen bizonyítja, hogy a posztoló egy párhuzamos univerzumból csöppenhetett ide.

HelloDoggy 2011.11.08. 08:50:06

@Puch Cavette: bezony! Szegény nő! Hogy szenved!
Szipp... Hüpp...

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.08. 08:50:52

@gernika: Késő már ehhez. Akkor kellett volna beszélgetni, mikor még egy pálcika volt a jégkrémben.
Arról nem beszélve, hogy számomra továbbra is felfoghatatlan, hogy valaki jóízűen merít a gőzölgő húslevesből, amibe két perce, a szeme láttára nyomattak egy ordenáré turhát.

Szöszi 28 2011.11.08. 08:52:06

@Dövan: Igen, én már felvetettem a hülye e a posztoló dolgot:D
Kata1987 2011.11.08. 08:06:36

Szééép fiam, gratulálok a feleségedhez. Félrekúr, lebukik, és te halmozod el ajándékokkal, te tepersz, hogy a kapcsolatotok működjön. Hülye vagy?

2011.11.08. 08:55:20

Ő csal meg és még te veszed az ajándékokat? Gratulálok, kiérdemelted a hét lúzere díjat.
Feleslegesen húzzátok egymás idejét.

mütyür 2011.11.08. 08:58:14

@gernika: komoly dolgok ezek, kéremszépen:)

cyd 2011.11.08. 08:58:51

@Zs*******: Ne siesd el, még csak kedd van :)

2011.11.08. 09:00:18

@mütyür:
Nők lapjás horoszkóp? :)

dr. gernika 2011.11.08. 09:01:51

@Köldökszösz (csodalampa): Én olyan videót is láttam, ahol az asszonkát még menyasszonyi ruhában dugta a vőfély.
Nem pornó volt, ipari kamerás felvétel.

2011.11.08. 09:02:45

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
""Ugyanis a feleségem, hideg, elutasító velem, az ágyban elhúzódik néha, amikor meg hagyja, akkor borzasztó."
Megérdemled, elvetted szegénykétől a drága dugópajtást és már csak a te szar szexed maradt. Arra vidámkodjon?"

Fuuu, én is erre gondoltam, de gondolta nem tolom így a képébe. :)

2011.11.08. 09:09:02

@Father Justice:
"A nő rengeteg értékkel rendelkezhet, ha még a posztíró pincsizik neki..
..vagy szimplán három kategóriával jobban néz ki nála, ezért a fiú frankón vágja, hogy nem kap minden ujjára tíz ilyen nőt állandóra."

Igen, erre is gondoltam, de zt se toltam a képébe.

Azt hiszem ma túlontúl kedves vagyok. :)

dr. gernika 2011.11.08. 09:09:39

@Köldökszösz (csodalampa): SZámomra is felfoghatatlan, és késő lenne, de látod, hogy neki így is kell.

2011.11.08. 09:12:16

@cyd:
Hozzá akartam tenni ht lúzere részhez, hogy pedig még csak kedd van. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.08. 09:13:32

@gernika: Jééé, kivételesen veled értek egyet! LOL

Ha a férjem ilyen könnyedén megbocsájtana, akkor tényleg elgondolkozék azon, hogy mennyire férfi az illető! Egy hatalmas nagy papucs vagy posztoló! Minimum, hogy jól ki kellett volna osztani a csajt és akkor ő csúszott vona térden hozzád vissza. Érezte volna, hogy hibázott! Te meg utána már megbocsájthatsz neki. Így viszont nem vagy érdekes, sőt inkább nevetséges! Nem vagy férfias! Mégis ki az, aki megcsalás után így visszafogadja a nőt??? Ezért nem kíván és viselkedik hidegen. Én is így tennék az tuti, sőt még én hagynálak ott ezek után! Visszataszító ez a viselkedés!

Szerintnem is ülj le vele, legyél kicsit keményebb, lebegtesd meg a válást. Mondd el mekkorát csalódtál benne. Nálam az is beválna (de ez persze csak én vagyok), hogy ha azt mondod, igazából neked is van egy nő aki tetszik, de te még nem csaltad meg, viszont ezek után... Várj pár hetet, ne lássa rajtad, hogy mit gondolsz, legyél hideg! Ha ezekre az a reakciója, hogy terper utánad, akkor érdemes megtartani, ha nem akkor kuka!

Hurri Kán 2011.11.08. 09:13:47

Én nem biztos, h tovább erőltetném ezt a mókát. Sok mindent helyre lehet állítani, a bizalmat nem...

2011.11.08. 09:14:23

@mütyür:
Nekem mára a nők lapjás jött be, ez a life.hu-s egyenlőre még nem jellemző a napomra. :)

jadu 2011.11.08. 09:14:50

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: milyen haver az ilyen? És milyen feleség az ilyen? Ha nem is akarod dobni a riherongyot, akkor ott @A Jó Meglepően Izmos Hercege: tanácsa: csald meg a legjobb barátnőjével, vagy egyik barátnőjével...

keress vki normális csajt, aki nem 2 év után fog csalni...

de most komolyan, egy ilyenért teperni? legalább cseszted volna le, hogy miért tette! Mert ezek szerint ő nem érezte vmi jól magát a házasságotokban, ha kellett neki egy másik farok is...

pannika53 2011.11.08. 09:15:06

Valamit kihagytatok a számításból.
Mi van ha bele szeretett a haverba?
Én 10 év házasság után jártam így,és nem érzem magam szajhának.
Viszont az is igaz,hogy küzdöttünk az érzéseink ellen vagy fél évig! Amikor az első szeretkezésünk után haza mentem őszintén elmondtam a férjemnek,hogy beleszerettem egy férfibe! Ott hagytam a jólétet,és 5 évig a világ legboldogabb asszonya voltam!

indapass90210 2011.11.08. 09:15:28

@cyd: de fogadjunk, hogy a havernak többet megengedett!

Son of UDT 2011.11.08. 09:17:05

@pannika53: Mi történt az 5. év után, ha szabad tudni?

SciNu 2011.11.08. 09:17:17

@mütyür: Engem már most is mindenki útál. Az egész világ ellenem van. Ez nem paranoia! :D

@Zs*******: Én antiszoc bunkó vagyok, megtehetem. :D

jadu 2011.11.08. 09:17:45

@pannika53: de te legalább bevallottad, nem a volt férjed háta mögött csináltad évekig!

amúgy az ilyen embereknek nem való házasság, az egy lelki szerződés is, amit itt mindenki csak félvállról vesz... undorító és kiábrándító.

2011.11.08. 09:19:19

@Bundabandi: @gernika:
Az a gond csajok, hogy szerintem a csávó már réges régen elbaszta. Most üljön le még vele? Szerintem megcsalás előtt se lehetett férfias jelenség, akire felnéz a nő (papucs tipus inkább), és a megcsalás után is igy reagált. A nő szerintem ha leülne vele kb. körberöhögné és amúgy sem venné komolyan. A posztolóból kiindulva meg ha ez lenne a beszélgetés kimenetele akkor térden állva csúszna mászna, előadná a hattyú halálát, hogy a nő ne hagyja el, nem úgy gondolta.

Poszter: Ha mégis leülsz a nővel beszélni (ahogy a lányok tanácsolják) előtte menj le a boltba és vegyél magadnak 2 csomag 100-as zsepit.

el333t 2011.11.08. 09:19:31

1. Vegyél sört, hashajtót és viszketőport.
2. A sört a hűtőbe, a hashajtót a vacsorába, a viszketőport pedig a vécépapírra.
3. Ülj le a sörrel a kanapéra és röhögj.

4. Vegyél ki szabadságot. Ha iszik reggel tejet, tegyél bele fehér színű, enyhe illatú mosószert előző este. Remélhetőleg hidegen szereti vagy kakaóval/kávéval issza, ez esetben az illata még enyhébb, többet fog inni. Esetleg mandula/dió is elveszi a tejbemosószer szagát!
5. Hívd át a szüleiteket, barátaitokat, kollégáit.
6. Ismételd meg az 1.2.3. pontokat. Adj másnak is sört!

Alighanem mostanra túl vagy a válás és megcsalás okozta lelki traumán. Ideje rendbe tenni az életed.

7. Tisztázd egy ügyvéd segítségével a vagyoni viszonyokat, pl. beszélj a párod szüleivel, hogy írassák a nevére az ő házukat, hogy kikerüljék az örökösödést, valójában meg azért, hogy a válásnál nagyobb részt kapj. Stb. stb. az ügyvéd segíteni fog, ajánlj fel sikerdíjat a béren felül, a szokásos kb. 10-20%-ot.

8. Míg ezt nagyjából a feleséged háta mögött csinálod, dugd meg az anyját vagy egy barátnőjét. Készíts felvételt! Tanmese: www.youtube.com/watch?v=ApG7CYuq8Pc

9. A jogi előkészítés után - válj el.

10. Ha ezeket tényleg megteszed, bizonyára észrevetted, hogy új ember lettél. Többé nem szorulsz tanácsra.

2011.11.08. 09:20:36

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
Nekem még korán van, és amúgy se vagyok antiszoc bunkó. :) Csak néha. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.08. 09:20:51

@Dövan: Nekem is beugrott ez. Biztosan volt csokiraktár és kérés nélkül nyelte a gévitamint. :DDD

cyd 2011.11.08. 09:21:32

@Zs*******: "Azt hiszem ma túlontúl kedves vagyok. :)"
Ó velem is lécci! :)

@Dövan: Azt hiszem, hogy ezt a kérdést értlemes ember nem fogja feltenni :)

@Bundabandi: "Én is így tennék az tuti, sőt még én hagynálak ott ezek után! Visszataszító ez a viselkedés!"
Hoppá! Kemény szavak.

2011.11.08. 09:22:05

@jadu:
:) Ilyen is kell néha. :)

2011.11.08. 09:22:52

@cyd:
Már nem vagyok kedves, márha @jadu: jól látja a helyzetet. :)

Boris the Bullet dodger 2011.11.08. 09:24:22

Áruld már el te szerencsétlen, hogy minek vagy még vele?

Vagy tudod mit? Maradj vele, halmozd ajándékokkal, kedveskedj, ő meg majd keres melléd egy dugópajtit. Mosogatni, bevásárolni jó leszel te is. Pöcs.

mütyür 2011.11.08. 09:25:22

@Zs*******: jajjj, az nlc-s még rosszabb:D

Dr. Jula Watson 2011.11.08. 09:27:30

@tuli _: egyetértek. Ismertem ilyet én is, aki a labukás után még játszotta a sértett felet, hogy hát őneki most milyen nehéz és hogy szenved.
Mindenképpen kukázni való, aki ennyire önző. Szerintem.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 09:27:35

Hát kedves Posztoló, a lényeget már leírták előttem, de néhány gondolat azért még maradt talán nekem is. Szóval egy pár dolgot elfelejtettél leírni. Például azt, hogy mennyi idős vagy te, és mennyi a kis nejed, hogy a házasságkötés előtt mennyi ideig voltatok együtt, és milyen volt a kapcsolatotok. Azt sem értem, miért volt otthon és főzött, miért nem dolgozott. Hiszen gyerek nincs, így nyilván unatkozott a nap nagy részében. Nekem ugyanis úgy tűnik, hogy amennyiben tényleg "csak" egy éve tart a L'amore, akkor kb. két év kellett nejednek, míg vagy feloszlik a rózsaszínű köd, vagy kiismer annyira, hogy lássa: nem ilyen lovat akart. Tehát ha nem kapkodtatok volna, hanem ezt a három évet "adminisztratív" kötöttség nélkül kellett volna együtt eltölteni, és akkor két év után mindenki mehetett volna arra, amerre akar. A dolog "utószavát" sem igazán megfelelően írtad meg. Megértem, hogy minél hosszabb időt tölt az ember egy kapcsolatban, annál nehezebben lép ki belőle (kivéve, ha pont ő találja meg kívül amit keres), de a megfelelő megoldás az lett volna, ha megkérdezed, hogy összetud-e csomagolni magának egy bőröndbe, és elhúz a rákba, vagy te hajigáld ki az ablakon először a cuccait, aztán pedig őt. Ez alól csak abban az esetben van kivétel, ha a "közös" lakás a kis feleségedé. Ebben az esetben ugyanis neked kellett volna haladéktalanul összerámolni a saját bőröndödet, és elhúzni. Más így első látásra egyáltalán nem látszik logikusnak sem, és értelmes megoldásnak sem, amint azt az "asszonyka" viselkedése is jól mutatja. Röviden ennyi. Mégrövidebben: te egy menthetetlen papucs vagy, akit az sem igazán rendítene meg a felesége iránti rajongásban, ha a hitvesi ágyatokban dugnának, és ezalatt a hasadon tartanák a hamutartót, amibe hamuznak, ha dugás közben cigizni támad kedvük.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.08. 09:27:39

@pannika53:

Itt nyilván nem erről volt szó, az illető hölgy annyira szerelmes, mint amennyire én katolikus.

cyd 2011.11.08. 09:29:15

@Zs*******: "Már nem vagyok kedves..."
Látom :)
Erről is lecsúsztam. Akkor marad Frici kedvessége, ha megjön :(

2011.11.08. 09:30:46

@mütyür:
Nekem az mára bejött.
"Azok kérdeznek tőled valami meglepőt, akiktől egyáltalán nem számítottál keresztkérdésekre. Mielőtt előtörne belőled a vad Oroszlán, megnyugtatlak, hogy ők nem bőszíteni akarnak, véletlenül tették fel a kellemetlennek ható kérdést"

Αphelion 2011.11.08. 09:33:21

Poszter, en egy utolso eselyt latok szamodra: guglizz ra hogy "sex tips" es okosodjal, aztan randizzal nehany novel akivel tenylegesen is gyakorolhatod a tanultakat. Asszony tudjon roluk, es lassa rajtad hogy nagyon jol erezted magad veluk. Aztan utana ot is elegitsd ki jol.

Ja es tanuld meg hogy masok telefonjaban nem turkalunk engedely nelkul.

mütyür 2011.11.08. 09:33:48

@Zs*******: nekem azt írta, vegyek romantikus ajándékot a páromnak. asszem keresni fogok otthon egy árvafélzoknit és összegombolyítom egy rózsaszín szívecskéssel:)

2011.11.08. 09:37:08

@cyd:
Szerintem Frici sem lesz ma kedves. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 09:38:11

@jadu: "keress vki normális csajt, aki nem 2 év után fog csalni" Hanem egy hét után?

Egyébként erről jut eszembe, valahol olvastam egy posztot (nem ebben a blogban, egy másikban), ahol a skandináv (tényleg az, nem ám Gangesz parti székelyekre gondolni!) házaspár kisgyermekéről kiderült, hogy valamilyen veleszületett genetikai rendellenessége van, de ezt a rendellenességet genetikailag csak egy bizonyos trópusi sziget lakói hordozzák magukban, ahol nászúton volt a házaspár a házasságkötés után, és a gyerek természetesen 9 hónappal a nászút után született.
:)

Dr. Jula Watson 2011.11.08. 09:38:55

@Ibrahim a tevehajcsár: tegnap megnéztem az a hasizom izét a youtube-on. Elég ijesztően néz ki. Azt hiszem nem ez lesz az én gyakorlatom. :)

2011.11.08. 09:40:32

@mütyür:
"Ideje választanod egy új irányt az életedben. Lehet, hogy ma még nem lépsz rá erre az útra, de legalább tudod, hogy min fogsz dolgozni a következő napokban, vagy éppen hetekben. Kedvesed vagy közeli barátaid meglepve figyelnek téged, mert nem értik az egész benned zajló dolgot. Ugye milyen elképesztő hatással lehet az emberre egy jó elhatározás?"

A tied nekem ezt írta... új irány? Új út? Az eberek amúgy is meglepve figyelnek, mert sosem értik mi zajlik bennem. Jó elhatározás? Nah az ilyneket utálom. Mit határozzak el? Új út...neee, írja le mit tegyek azt jólvan. :) De nekem ne adjon kétes infokat. :)

2011.11.08. 09:42:05

@Ibrahim a tevehajcsár:
Tehát anyu összefeküdt a búvároktatóval vagy az idegenvezetővel. :) Ez cikiii! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.08. 09:42:18

@Zs*******: Szerintem meg gurítson le valami jó erős piát (nem sokat, csak szíverősítőt) és úgy álljon az asszony elé. Mert szerintem tuti nincs annyi vér a pucájában, hogy kiossza. Sőt ossza ki jól, majd kapja el és dugja meg jó alaposan, úgy az indulat hevében! Szerintem az asszony is hálás lesz érte. :D Lehet hogy évek óta erre vár! XD

cyd 2011.11.08. 09:43:10

@Ibrahim a tevehajcsár: Komment volt és ebben a blogban olvastad :)

mütyür 2011.11.08. 09:43:47

@Zs*******: sztem ne is olvasgassunk ilyeneket:))

Hurri Kán 2011.11.08. 09:44:09

@Bundabandi:
HA erre képes lenne/ lett volna, akkor asszonyka nem keres más sámfát magának, na. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 09:44:23

@Dr. Jula Watson: Sok-sok idő és türelem kell hozzá, mire megtanulja valaki. A jóga egyébként sem az "erotikus" testhelyzetek gyakorlásáról szól (kivéve egy bizonyos jóga irányzatot, amelyben ezeknek is jut némi szerep). De nem is kötelező megtanulni (tudod, kinek a pap, kinek a paplan).
:)

indapass90210 2011.11.08. 09:44:51

@Aphelion: "Ja es tanuld meg hogy masok telefonjaban nem turkalunk engedely nelkul."

Ez itt a kulcsmondat! Ha a poszter nem olvassa el az sms-t, akkor nem okoz 3 embernek is kellemetlen perceket.

És mit mondottam volt, igazából nem túl nagy baj, ha a haver is tolja a nőt. Elvégre csak meg kell mosni, és olyan, mintha új lenne.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.08. 09:45:56

@gyvy: Ezért mondom! Tuti puhapöcs az emberke (már bocsánat posztoló, de úgy tűnik). Hátha egy kis pia kihozza belőle a zállatot!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 09:46:07

@cyd: Akkor sorry, rosszul emlékeztem. Én is olyan vagyok már, mint Frigyesúr: romlik a memóriám!
:)

mütyür 2011.11.08. 09:47:06

@Bundabandi: hát mert egy részegen üvöltöző férfi nagyon kívánatos lehet:)

Hurri Kán 2011.11.08. 09:47:59

@mütyür:
Mindenki másra gerjed. :DDD

mütyür 2011.11.08. 09:48:44

@gyvy: szegény poszter alkesz lesz az asszony miatt:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.08. 09:50:03

@mütyür: írtam, hogy ne legyen részeg, csak szerintem kell neki valami kis löket, hogy bátor legyen.

@gyvy: akkor így járt! Ha jól megdugta volna az asszonyt, akkor nem járt volna más farkára. Szerintem. Az hogy még ezért majdhogynem dícséretet is kap, meg ajándékokat. SZÁNALMAS és FÉRFIATLAN!

Hurri Kán 2011.11.08. 09:50:14

@mütyür:
Legalább cserélné le egy normálisra, és amellett lenne alkesz. Úgy sokkal kiegyensúlyozottabb lenne :DDD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 09:50:21

Ja, még egy észrevétel a poszthoz: nem jó a cím. Nem te voltál résen, hanem a haverod, te csak elzavartad a résről, ami miatt most érthetően nyűgös a rés tulajdonosa.
:)

2011.11.08. 09:50:49

@Bundabandi:
A piától szerintem csak ellágyulna. :) Egyesekre úgy hat a pia, hogy túl kedvesek lesznek, és mindenkit szeretnek. :)

Hurri Kán 2011.11.08. 09:51:00

@Bundabandi:
Jóreggelt. Pontosan ERRŐL beszélek...;-)

2011.11.08. 09:51:22

@mütyür:
Tényleg lehet nem kellene. :)

mütyür 2011.11.08. 09:52:45

@Bundabandi: mihez? hogy asszony szemébe mondja, hogy "tebüdösribanc"? sztem még fiatalok, pasi léceljen, amíg lehet.

indapass90210 2011.11.08. 09:53:07

Van itt olyan, aki egy ilyen, esetleg hasonlóan megindító ügyből kifolyólag kibaszkodta az addigi párja cuccait az ablakon?

Milyen hatást vált ki?

Én úgy kipróbálnám, de csak ezért nem akarok senkit sem beköltöztetni a lakásomba.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 09:55:04

"Ugyanis a feleségem, hideg, elutasító velem, az ágyban elhúzódik néha, amikor meg hagyja, akkor borzasztó. Olyan, mint egy színjáték, ha néha kedves, az álságos. Nem tudom, hogy most magától vagy tőlem kell hánynia."

Tőled. Fogalmam sincs miért van veled. De ha egy éve más dugja, elég nagy az esély, h a másikat szereti. Vagy lehet csak az a gondja veled, h nem vagy neki jó az ágyban.

"Többször mondtam neki, hogy megbocsátok és szeretem őt, magamhoz húzom, ajándékokat viszek neki"

És az elég? Ugyan az a válasz. A másikat szereti. 
Gazdag vagy? Az sok mindent megmagyarázna!

"Megalázva érzi magát?"

Nem hiszem. Nem igen lehet bűntudata se, mert akkor nagyon teperne.
Inkább téged néz le, amiért így nyalsz neki. Elég biztos lehet a dolgában.

"Miért, mit kellett volna csinálnom, hagyni tovább a kis játékukat?"

És újra. Nem biztos, h játék volt. Lehet szerelem. Ami nem múlik el egyik napról a másikra.
De fura nő lehet, h veled van.

Kérdeztem már? Gazdag vagy?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.08. 09:55:13

@gyvy: De ha még van benne egy kis spiritusz, talán megmutathatá asszonynak, hogy férfi is tud lenni! :D

@Zs*******: Szerlleetlek titeket! Mindenkit! Hukkk! XD XD XD
Szereti a tik a meeeeegyet... ketten szeretünk mi egggyet! :D

indapass90210 2011.11.08. 09:55:34

@Bundabandi: "Ha jól megdugta volna az asszonyt, akkor nem járt volna más farkára. Szerintem. Az hogy még ezért majdhogynem dícséretet is kap, meg ajándékokat. SZÁNALMAS és FÉRFIATLAN"

Lehet, hogy ronda zsírbálna az asszony, és nem tudta jól megdugni. Viszont a csajé a lakás, ezért bocsátott meg a poszter olyan nagylelkűen.

Hurri Kán 2011.11.08. 09:55:46

@Dövan:
Én nem baszkodtam ki cuccokat, mivel nem voltunk összebatyuzva. Mindössze annyit mondtam szépen, halkan, nyugodtan, h nyugodtan ballagjon oda vissza, ahol az éjszakát töltötte, nem baj, ha többet nem hív, sőt, erre kifejezetten megkérem.
Volt olyan hatásos, mint ha dobáltam volna.

Hurri Kán 2011.11.08. 09:56:28

@Bundabandi:
Most álljon neki karnist felfúrni? :DDD

mütyür 2011.11.08. 09:58:21

@gyvy: meg a hónapok óta kiégett villanykörtét is kicserélhetné, hányszor szólt már az asszony:)

indapass90210 2011.11.08. 09:59:16

@Picicsibe: Ha gazdag lenne a poszter, akkor nem kapaszkodna ennyire a picsába. Itt inkább az lehet, hogy a csaj tényleg kategóriákkal jobb (a posztból ítélve egyébként nincs reális énképe a zembernek), másrészt simán lehet, hogy egzisztenciálisan függ a csajtól.

Csak azt nem gondolom, hogy nagyon szerelmes lenne mai posztolónk, mert akkor szétbaszná az ideg és nem így írna.

Tehát mindenképpen valamilyen függést vélek felfedezni.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.08. 10:00:26

@Dövan: Én kidobtam! Nem a cuccait, őt magát! A cuccait ő szedte össze 2 perc alatt! Csak hebegni tudott, hogy megmagyarázza... én meg mondtam, hogy nem érdekel. Másnap ott térdelt előttem. Hehe! :D Pedig megcsalás nem is volt tudtommal, csak ismerkedés.

mütyür 2011.11.08. 10:01:20

@Dövan: de ha a poszter ronda és pénztelen, miért marad mellette az asszonyállat, ha már úgyis ezerrel csalja?

Αphelion 2011.11.08. 10:01:35

@Dövan: "igazából nem túl nagy baj, ha a haver is tolja a nőt"

Bajnak baj, csak nem SMS-olvasgatassal kellett volna felfedezni, hanem eleve guglizassal megelozni. Meg asszony is szolhatott volna hogy nincsenek kielegitve az igenyei. Nem kommunikalunk, titkolozunk, privatszferat sertunk ... nem eppen egy jol mukodo hazassag jelei!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 10:01:45

Nem értem, h tudsz így gondolkozni? 1 éve átbasz. 1 éve más gecijét nyeli. 1 éve más dugja bele a lukaiba a faszát.
Ráadásul a "haverod" a másik. Vajon hányszor beszéltek ki téged dugás után?
És folytatták volna, amíg csak akarják...
Megjegyzem, valószínűleg folytatják is!

Húzd ki a homokból a fejed, és vedd észre mi van körülötted!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.08. 10:02:27

Szerintetek jelzésértékű, ha a tegnap kapott padawanom ma már beteget jelentett az első napján? Esetleg gyanakodjak, hogy nincs jó hírem ? :D

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 10:04:15

"Kíváncsi vagyok egy kívülálló, hogyan látja ezt és mit tennétek a helyemben."
Most mar? Tokmindegy. Amint megtudtam volna, kidobtam volna. A barat broaf, az asszony broaf. Lehet, hogy te szereted, o nem. Ebben az esetben a fejed tetejre is allhatsz, akkor sem fog.

Smst meg nem olvasunk el, amig a masik zuhanyzik. Szolunk neki, amikor kijott. Surgos dolgokat meg nem smsben inteznek. Nem mintha jelen esetben elmarasztalnalak erte, de a jovore nezve.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.08. 10:05:21

@gyvy: tegnap mondtam, hogy nem hiszek a hagyományos női-férfi munkákban. :D DE! csinálhatna mondjuk új ágylábat, miután összedöntötték az asszonnyal! XD Ehehehe

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 10:05:40

@cyd: Höhöhöhö. :)))

@Zs*******: Micsoda rosszindulatu feltelezes ez, kedves Zsu! :))

Hurri Kán 2011.11.08. 10:05:43

@mütyür:
Szerintem nem a villanykörtén fog múlni a kapcsolat sikere a jövőben, már ha érted, mire gondolok. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 10:07:02

@Dövan: Tudod ez meg azért sántít, mert akkor a csaj már rég lekoccant volna. Nem szereti, nem tartja el... Minek lenne egy (szerinte) balfékkel?

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 10:09:09

@pannika53: Ha beleszeret, szakit. Ennyi. Aki feldug az nem szerelmes, hanem tisztessegtelen.
Nezd, ha valaki felremegy, tokmindegy minek erzi magat, a tenyeken nem valtoztat. Ugy velem, akinek a szex jo volt, annak legyen jo az is, ahogy velekednek rola utana.

@gernika: Hehe ;)

indapass90210 2011.11.08. 10:09:16

@mütyür: szerintem lehet konzervatív neveltetés, aminek hatása a nagyobb városba költözéssel, esetleg munkahellyel együtt kezdett a csajnál halványulni.

Hurri Kán 2011.11.08. 10:09:45

@Bundabandi:
Poszter vérmérsékletéből kiindulva, sok asztalos nem fog belőlük meggazdagodni. :D

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 10:09:58

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :DDD Mit szeretnel: erre oszinten valaszoljunk vagy mondjuk, amit hallani akarsz? :)))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 10:12:31

@Kata1987: Tudod ezzel nem is lenne gond. Mert lehet tudja a posztoló, h totál elhanyagolta a nőt, és esetleg ezért fordult máshoz. (bár a nő jelezhette volna másképp is)
Ahhoz h rendbe jöjjön a dolog a faszinak is tennie kell!

Itt inkább az a gáz, h a nő nem tesz semmit. Így elég egyértelmű, h leszarja a férjét! Csak tudnám akkor miért marad vele? Ez érdekelne!

indapass90210 2011.11.08. 10:12:47

Amilyen abszurd ez az egész poszt, még az is lehet, hogy ez a két szerencsétlen hüje mondjuk hittanon ismerkedett meg.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 10:14:59

@fumerin: Ennyiből nem lehet tudni szerintem, h érett e, vagy csak egy balek.

Sokat mond viszont az, h a nő jelenleg nem tesz semmit, h megmentse a házasságukat.

michaela77 2011.11.08. 10:15:20

Biztosan elmondták már előttem, de annak amit csinálsz semmi értelme.
Meg lehet bocsátani, persze. De nem azonnal, és mindenféle retorzió nélkül, sőt úgy, hogy még te akarsz a kedvében járni.
Így hogy tekintene férfinak?
Lehet, hogy van lelkiismeret furdalása is, meg vezekelne is szívesen, dehát nem kell neki, mert te úgy csinálsz mintha csak megette volna a túró rudidat a hűtőből éjszaka.
Igenis tudatnod kellene vele, hogy haragszol. Mondjuk el kellett volna zavarni rögtön pár hétre, hogy legyen ideje gondolkodni, de erről már lecsúsztál.
Mindenesetre legalább most állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy rohadtul eleged van a viselkedéséből, meg hogy nem értékeli, hogy megbocsátottál neki, és húzzon el a francba. Hidd el, a kívánt hatás nem marad majd el.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 10:16:15

@mütyür: Igen, egyetértek veled. A nő nagyon nem stimmel a leírtak alapján.

Szöszi 28 2011.11.08. 10:16:23

@Dövan: Na jó, ma rendes kedvemben vagyok. Felviszem hozzád pár cuccomat, meg is csallak és utána kidobálhatod mindenemet a lakásból:)

mütyür 2011.11.08. 10:16:49

mondjuk a folytatást remélem megírja új posztban:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.08. 10:16:57

@Picicsibe: gondolom szereti... de ehhez meg kellene adnia neki azt, ami miatt a másikhoz ment! És lassan úgy látom, hogy a poszteren kívül itt mindenkinek egyértelmű, hogy a nő nem volt/van kielégítve rendesen.

Dr. Jula Watson 2011.11.08. 10:17:13

@Ibrahim a tevehajcsár: Bár csak műkedvelő módjára, de azért van némi fogalmam a jógáról. :)

michaela77 2011.11.08. 10:19:33

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: ha mondasz róla pár szót megmondom, hogy elkaphatta-e tőlem a megfázást:DD

dr. gernika 2011.11.08. 10:19:41

@Zs*******: Jajj, ma visszamegyek valamiért az előző melóhelyemre, és az exfőnökömnek amúgy is rohadt indiszkrét kérdései voltak. Szóval ne harapjam le a fejét? :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 10:20:04

@Kata1987: Mindig mondtam, hogy Te egy szőkenő vagy! Minek fáradnál feleslegesen. Felmegyek én hozzád és kidobálom a cuccaidat a saját lakásodból! Sokkal eccerűbb. Aztán csak kimégy a ház elé és visszapakolsz! Hát nem?
:)

Szöszi 28 2011.11.08. 10:20:36

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem csodálom, hogy szegény már most kóros tüneteket mutat, csupán a neved említésére is:D Pedig te oooolyan cuki vagy, nem is tudom mitől fél:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 10:23:02

@Bundabandi: Szereti? Már a nő a pasit?
Fú, ebből nekem ez nem jött le. Mert ha szereti, de rossz a szex, akkor megbeszélem, segítek, mi a jó nekem. Nem pedig egy éven át átverem, és mással kufircolok.

De ha esetleg mégis, és lebukok, akkor úgy, de úgy teperek, h visszaszerezzem a bizalmát...
Meg elmegyek vele párterápiára, h megmentsük a szerelmünket...

Vagy úgy gondolod, h a nő szereti a férjét, mint ember, de a FÉRFIT, aki megdöngeti máshol, másban szándékszik meglelni?
Marad mert sanálja? Nem akarja megbántani?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.08. 10:24:02

@gernika:

Csak azután, hogy odaadta amiért mentél. Addig ne. :)

@michaela77:

Nem tudom mi baja, írtam mailt a főnöknek, hogy wtf hol a padawanom? Aszongya beteg. Fasza :)

@Kata1987:

Igen, tök cuki vagyok. Nem értem, miért fél tőlem, tök kedvesen készültünk rá, Slayer cd-vel, és mókás szövegekkel :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 10:24:41

@Dövan: Nane! Én ismerek olyanokat, és semmi baj a házasságukkal. Már legalább két gyreknél tartanak.
:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.08. 10:25:53

@Picicsibe: a pasi a nőt! Azt hittem arra írtad, hogy csak tudnám miért marad vele, de már látom, hogy nem.

mütyür 2011.11.08. 10:29:08

azért vicces lehet már féléve úgy élni egy házasságban, hogy az asszony csal/t és magasról le se szarja a férjet:)

tőzegmalac 2011.11.08. 10:29:19

résen voltál?:DD

a haverod is:P

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 10:31:29

@Bundabandi: Basszameg! Pötyögök itt hiába... :)))

Nem, én azon gondolkozom, a nő miért marad a pasival? Se gyerek, se egy közösen leélt fél élet. Úgy tűnik a szex se jó? Akkor minek?
Pénz? Jobb ötletem most nincs.

Szöszi 28 2011.11.08. 10:32:04

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Na attól kapnék csak igazán frászt, ha megpróbálnál kedves lenni:D Itt rontottátok el:) Híre ment, hogy már várjátok és kedveskedtek neki majd, tudta, hogy ez az amit nem tapasztalhat meg, mert egy életre lelki nyomorék lenne tőle:)

Hurri Kán 2011.11.08. 10:33:10

@mütyür:
Nem mellesleg a poszter is rendkívüli tálentum lehet, ha nem tűnik fel neki, hogy fél éve asszonykát más is szerkeszti. :D

mütyür 2011.11.08. 10:34:40

@gyvy: viccelsz? keményen mmegmondta asszonynak, nem csalhatja meg többet.:D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 10:35:58

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Szerintem kiverte a víz, és belebetegedett a gondolatba, mikor elképzelt téged, amint kedveskedni próbálaz neki! :)

indapass90210 2011.11.08. 10:36:24

@Kata1987: de kidobálás előtt BÚCSÚSZEX!

Hurri Kán 2011.11.08. 10:37:18

@mütyür:
Az más. Irigylem azokat, akik így a sarkukra tudnak állni, én nem vagyok ilyen határozott sajnos. :DDD

cyd 2011.11.08. 10:37:31

@mütyür: Ezzel a haverral. Kérdés: mekkora a poszter kapcsolati hálója.

cyd 2011.11.08. 10:39:23

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Filmet láttad. Na ki mészárolta le a padawanokat? Érdeklődj az illetékesnél.

Szöszi 28 2011.11.08. 10:39:40

@Dövan: Jaaa:) És akkor nekünk a welcome szex egyben búcsúszex is lesz:D Érdekes:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 10:42:21

@Kata1987: Vizuális alkat vok. Magam elé képzeltem Nardot, amint dühtől torzult arccal azt üvölti a "padawan" képébe, hogy "most pedig mókásak leszünk a f..sz verje ki a szemed!" És a nyomaték kedvéért egy nagyot az asztalra csap ököllel!
:)

Kytia 2011.11.08. 10:44:33

Egyetértek mindenkivel, szerintem sem szereti a posztolót a felsége. Duzzogva ki lehetett bírni az együttélést, amíg Haverjózsinál megélhette az élet napos oldalát is, de így, Józsi nélkül maradt a sivár valóság az unalmas férje oldalán.
Szerintem, posztoló, keress másik nőt. Mindenki talál olyat, aki értékelni tudja, de csak miután megszabadult azoktól, akik nem tudták.
Ez van, hiába a virág, meg a seggnyalás, ha nem kíván, hát nem kíván, fogd a kémiára, nem tehetsz semmit.

dr. gernika 2011.11.08. 10:46:10

@Zs*******: ÖSszekeverted a szavak sorrendjét. Helyesen: szerintem Frici ma sem lesz kedves. :)

cyd 2011.11.08. 10:46:13

@Kata1987: Nem úszod meg ennyivel. Rendes kapcsolathoz kell a szex is.
Szóval a sorrend: Dövan-szerető-Dövan-cucckibaszkodás, a szerető szerepére tudom ajánlani Jokkát úgy is szeretné, ha megdamuznád.
Ha a végén mégis kibékültök és együtt korbácsoljátok Jokkát, az meg már simán elmegy egy bonyolultabb pornó forgatókönyvének.

Kytia 2011.11.08. 10:48:24

@Bundabandi: Én ezekben annyira nem tudok hinni. Ha a feleség a haver szájízét szereti, mert a férjé lábszagú, akkor hogyan adja meg neki a férj, amit a másik tud csak?
Vagy én vagyok nagyon másmiloyen, vagy nem tudom, de az életben nem volt olyan élményem, hogy valaki nem adott meg valamit, amit egyébként megadhatott volna. Ugyanakkor meg ott a másik ember, aki minden erőfeszítés nélkül megadja, mert egyszerűen olyan, amilyen.

Fviktor76 2011.11.08. 10:48:53

"-Most mehet, Safranek. És üdvözlöm a kedves feleségét!
-Köszönöm Uram, de már egy éve Önnel él." :-)

Szerintem, ha valaki egyszer, max. párszor félrekúr, talán még megbocsájtható. Ha szeretőt tart, khm..., talán még rendbe lehet hozni, de ahhoz is nagy elszántság kell... De hogy a haveroddal, és már egy éve folyamatosan...!!! Szerintem ez a legsúlyosabb kategória.
És az okai megvannak? Mert TE biztosan mindent megtettél a házasságban, nem???

És tévedsz. Nem ő alázta meg magát, hanem te őt, ezért lett hideg, és most magadat, hogy tekersz, amikor a feleséged számára is egyértelmű helyzet lett volna akkor, hogy beadod a válást, helyette most birtokolni akarod őt...

És fel kéne fogni végre, hogy a ugyan megcsalás bűn, de a megcsaló fél nem gondolkodna ilyenben, ha a párkapcsolatában (házasságában) minden rendben! És a párkapcsolathoz, bármennyire is közhely, mindkét fél kell...
Úgyhogy kedves Poszter! Jó ha elgondolkodsz mi az az "apróság", amit nem adtál meg a párodnak, pedig az neki nem apróság lett volna. És nem tárgyi dolgokra gondolok...

Büszke_troll 2011.11.08. 10:49:01

Egyértelműen a posztoló hibája az egész.
Fenének vett feleségül egy ribancot.

Kytia 2011.11.08. 10:53:04

@pannika53: Mi történt 5 év után. Amúgy szerintem igazad van. Sőt, az is lehet, hogy a botrány után szeretett volna inkább a haverral egybekelni, aki viszont elhajtotta, ezért van maga alatt és gyűlöl mindenkit maga körül.

indapass90210 2011.11.08. 10:54:50

@Ibrahim a tevehajcsár: ez biztosan csak annyit jelent, hogy a feleség veled nem csalja a férjét!

dr. gernika 2011.11.08. 10:55:32

@Dövan: Szerencsére még nem jártam így.
Mit is mondtál BMI-re, max 22,5?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.08. 10:56:26

@Kytia: Szerintem meg lehet változtatni, ha tudod, hogy a másiknak hiányzik valami és amúgy meg jól kijöttök. Nyilván jól kijönnek ha összeházasodtak... gondolom én. Én sepciel nem mennék hozzá valakihez akivel rossz a szex, de lehet, hogy a poszter már túlságosan elkényelmesedett és nem veszi észre, hogy az asszonynak mi hiányzik. Pedig eléggé egyértelmű. Tenni is lehetne az ügy érdekében!

Αphelion 2011.11.08. 10:56:50

@Picicsibe: "én azon gondolkozom, a nő miért marad a pasival?"

Lehet azert mert a pasi mindig szepen elmosogat, kivasalja neki a ruhait, stb. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.08. 10:58:15

@Aphelion: Jahh hát végül a jó szexen kívül mindent megkap! Van akinek ez elég ok. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 11:00:19

@gernika: Jaj de elszontyolodtam! Most számoltam ki: 22,8 a BMI-m. Akkor most a Dunának menjek?
:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 11:01:03

@gernika: Cöcöcö. Mondja ezt a blog agresszor.

@cyd: Jezusatyauristen, ha ez neked porno, bele nem merek gondolni miket szoktal nezni. :x

Kytia 2011.11.08. 11:01:52

@Bundabandi: És ha a másiknak egyszerűen Józsi hiányzik, mert Józsinak olyan a hangja, a nézése, az illata, a mittóménmije, amilyen a férjé sosem lesz? Valamennyire lehet erőlködni, de a bőréből senki sem tud kibújni. És nem is kell. Miért erőltetnék én bárkire olyan változást, amitől egy másik nő esetleg hülyét kap, mert ő meg ilyennek szeretné a pasit, amilyen most? A másiknak is csak egy élete van, joga van olyannak lenni, amilyen, főleg, hogy köztudott, hogy mindenkinek más tetszik, tehát jó eséllyel ő is tetszik valakinek.

Szöszi 28 2011.11.08. 11:04:55

@cyd: Figyu! Azt vállaltam, hogy felviszem a cuccaimat, ordibálhat velem egy sort, mindent kidobálhat az ablakon én összeszedem magam és hazamegyek:) Szó sem volt rendes kapcsolatról, szexről:)

jadu 2011.11.08. 11:06:00

@Bundabandi: pontosan, basszus, ha már vkik összeházasodtak, tegyenek is meg mindent a házasságukért. És ha már mindent megpróbáltak, de úgy igazán, akkor meg menjenek szét, amennyiben a körülményeik megengedik, ha már nehézkes lenne a válás, el kell gondolkodni, hogy hogyan tovább és megéri-e csak az anyagiak vagy a gyerek miatt maradni...
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy a házasságot már ennyire semmibe veszik, akkor ne házasodjon senki, csak éljenek együtt azt csá... könnyen ki lehet lépni stb... abból.
Tegyenek az ügyért...

jadu 2011.11.08. 11:07:16

@Kytia: de akkor minek ment férjhez ahhoz, akinél csak jobbat talált, és nem is keresett sokat :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.08. 11:08:47

@cyd:

Ez csak beteg, vagy lógni próbál! :) Szimuláns! :)

@Frigyesur:

Tegnap rájöttem, hogy egy helyen szereztetek diplomát gernikával. a Mindentjobbantudás Egyetemén. :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.11.08. 11:09:37

K, te egy Lúzer vagy!!!
Rossz kombinációt választottál:
a nőt kellett volna kirúgnod a fenébe, és a haverral leülni megbeszélni, már, ha van mit.

A nőt szerintem rúgd ki extra gyorsan és keress mást.

jadu 2011.11.08. 11:10:24

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: ez mekkora... mindentjobbantudás egyetem XD "azért én gernika helyében adnék egy tockost ezért..jk*

Kytia 2011.11.08. 11:12:09

@jadu: Na, ezt nem tudom, ehhez kevés az információ. Lehet, hogy sokat csalódott és végre talált egy megbízhatót és ennyire tudja értékelni.:)) Vagy a pénz. Vagy szerelem volt, de nagyon gyorsan elmúlt. Vagy akkor még nem ismerte Józsit és nem tudta, hogy belé fog szeretni. Vagy a posztoló az egyetlen, aki megkérte a kezét.
Posztoló, ha itt vagy, mesélj a házasságkötésről!!!:))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 11:12:54

@Kytia: De ha így van, miért nem megy/marad Józsival? Lehet Józsi csak kefélni akarja?

Szöszi 28 2011.11.08. 11:13:09

@Ibrahim a tevehajcsár: Szegény gyerek...Nem tudom ki súgott neki, de megmentette az életét:D

Phátyol Ferenc 2011.11.08. 11:13:30

megbocsátani ilyet jázusom, mekkora madár vagy te öcsém:D

tuli _ 2011.11.08. 11:13:59

@Dr. Jula Watson: őt sem kukázták? amúgy is utálom a nagy szenvedőket. ők azok, akik kiszívják azok vérét, akik hagyják nekik.

@Bundabandi: senkit nem lehet megváltoztatni, csak időlegesen. arra a rövid időre meg minek? úgyis előjön az eredeti én, sőt, idővel sokkal erőteljesebben. vagy elfogadható a hülyeségeivel együtt, vagy idegbajos lesz mellette a másik. nem vezet sehova. illetve csak a gyűlölet felé.

cyd 2011.11.08. 11:16:27

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Csak simány nyamvadt. Betegnek lenni? Mitől?

leonito77 2011.11.08. 11:21:27

Az nem jutott eszébe a "posztolónak", hogy ő tulajdonképpen egy fék?

A megbocsátás az így megy? Kábé ennyi, hogy oké, ennek annyi, mi folytassuk ott, ahol abbahagytuk.

Gondolom nem is érdekli, hogy 2 év házasság után miért csalta az asszony. Ezt jó lenne megtudni, asszonyt kirúgni és a legközelebbi asszonynál meg úgy csinálni, hogy ne kelljen más micsodája után néznie.

michaela77 2011.11.08. 11:21:39

@cyd: én pl. most a gyógyszeráraktól vagyok egyre betegebb:)
Bementem reggel a gyógyszertárba egy septofortért meg egy cink-cvitamin pezsgőtablettáért, erre rámsóztak valami olyan cvitaminos-cinkes tablettát, hogy 3600 ft-ot fizettem összesen.
Mondjuk meg is érdemlem, ha nem kérdezem meg mennyi, csak ránézek és az jó lesz nekem.

indapass90210 2011.11.08. 11:21:43

@gernika: ja. De inkább 21.5 + a cickók!

Kytia 2011.11.08. 11:23:22

@Picicsibe: Szerintem igen. Vagy szereti valamennyire, de ő is nős és nem akar válni.
Van egy masszőrcsaj, néha járok hozzá, kb. 40 körüli, a hasonló korú barátnői mind házasságban élnek. Neki vannak olyan sztorijai a barinőkről, hogy beszarás. Keresztbe csal mindenki mindenkit, a nők sokszor már válnának, de a szintén családos szeretőik a gyerek miatt nem, vagy egyszerűen nem akarják felrúgni az életüket, meg hasonlók.
Szerintem ha valaki odáig merészkedik, hogy egy haver feleségével összejár, akkor azért az a sunázásnál komolyabb érzelem lehet (merthát sunázásra bárki mást is találna), de nem biztos, hogy elég ahhoz, hogy felbomoljanak a házasságok.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.08. 11:24:47

@michaela77: Vitamint gyógyszertárban venni meglehetősen botor dolog. Bármelyik tápkieg gyártó olcsóbb és nagyobb dózisú vitaminkészítményt árul. Remélem csak 30 darabos, ha már drága! :D

michaela77 2011.11.08. 11:26:59

@Köldökszösz (csodalampa): hálistennek 60 darabos, és napi egyet kell belőle bevenni.
De én azér is kettőt fogok, ha már megvettem:)) Meg olyan egy hétig terveztem szedni, úgyhogy a következő 5 évi megfázásomra is elég lesz:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 11:26:59

@michaela77: Ők meg rád néztek, és úgy gondolták: á biztos van ennek 3600 rugója!
:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.08. 11:27:33

@Kytia: Akkor meg minek házasodtak össze????

@jadu: na ja! Ezt én sem értem. Minek erőltetik? Ha meg már összeházasodtak, akkor tegyenek is érte.

@tuli _: Szerintem meg lehet változni. Mindenki változik, állandóan változunk az életünk során. A nagy dolgokban valóban nem. De most könyörgöm az, hogy jól megdöngesse az asszonyt, az nagy dolog? Meg eddig ugye jól kijöttek... Én nem hiszem, hogy a nő azért ment volna Józsihoz, mert a férjét utálja, csak nem adta meg neki ami kell, ennyi.

sexmachine 2011.11.08. 11:27:48

Szerintem ha valaki egy év után véletlenül megtudja, hogy megcsalták, az nem résen van, hanem balek.

dr. gernika 2011.11.08. 11:28:20

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Azt nem ő fogja odaadni, hanem az utódom. :)

michaela77 2011.11.08. 11:28:27

@Ibrahim a tevehajcsár: :D
De basszus, egy 4-500 forintos pezsgőtablettáért mentem be. Bárcsak útbaesett volna inkább valami ósön. Már nagyon bánom. Eladom a vaterán:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 11:31:12

@Kytia: A posztból én arra következtetek, h a haver egyedülálló...
Na mindegy. De ettől kb behányok!

Mert fel nem foghatom, minek elbaszni a saját és a másik életét!

michaela77 2011.11.08. 11:34:41

@férfi escort: a papucsférjség felé?
Ha tiéd az az oldal, neked bizonyára kevés nőnek kellett még megbocsánatod:D

zomg · http://lixnix.tumblr.com 2011.11.08. 11:34:49

helobelo. asszem nekem is megvolt a feleseged, de sztem nem akkora szam az agyban, inkabb dobd ki. :)

tuli _ 2011.11.08. 11:35:01

@Bundabandi: együtt változunk. csak úgy, hogy az egyik fél változzon meg, az nem fog menni. te is tudod, szerintem. simán hozzá mehetett azért, mert jól megvoltak. de hogy nem volt teljes az a kapcsolat, arra rozsdás bökő.

jadu 2011.11.08. 11:35:35

@Kytia: ez undorító s nem követendő... el is megy a kedvem a házasságtól és mindentől az ilyen hallatán... mnk és a pasik se jobbak :(

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 11:35:43

@Alfonzina: Ott a pont! Szerintem is inkább a haverral kellett volna beszélni, a nőt meg kukázni minél előbb. Elvégre ahol lószar van, ott veréb is akad aki csipegesse!

jadu 2011.11.08. 11:36:39

@jadu: nem mintha házasodni szeretnék most azonnal :D

SzJ1982 2011.11.08. 11:39:09

Még bedurcázik a ribanc, mert letiltják a vendégfaszról? Két hatalmas szájassal a tarsolyában kiadnám az útját, az biztos.
A viccet félretéve, ezzel az ócska lotyóval felesleges tovább szenvedni. Pattintsd le.

Kytia 2011.11.08. 11:40:02

@Bundabandi: Sok oka lehet, fentebb írtam Jadunak. A házasságok nem olyan szentek, mint lenniük kéne, sajnos.:(

@férfi escort: Mi az, te szolgáltattad a pasit az asszonynak? Vagy egészet te írtad és reklám?:DDD

@Picicsibe: Lehet, hogy egyedülálló, de elvenni még így sem akarná az asszonyt, az meg csak akkor válna, ha biztosra venné, hogy elveszik. Pont ilyet mesélt a masszőr nemrég. Hogy a pasi akarja, hogy a nő váljon, de a nő nem hajlandó addig, amíg a pasi valahogy be nem biztosítja, hogy ő is. De a pasi nem akar biztosítékot adni, mert valójában nem akar válni, csak azt akarja, hogy a nő ne legyen másé, csak az övé. De azért ő nem akar csak a nőé lenni. Nem semmi sztori, kb leesett az állam.
Viszont jó tudni, hogy van ilyen. Szerintem is undorító és gyakorlatilag ezek a történetek szerintem az önzésen kívül másról nem nagyon szólnak. Az emberek azt akarják, hogy kizárólag körülöttük forogjon minden, viszont mindezt lehetőleg ingyen.

blah 2011.11.08. 11:40:19

nekem úgy tűnik csak idő kérdése és új szarv nő a kedves posztoló fejére

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 11:40:53

@jadu: A házassággal önmagában semmi baj, tíz perc alatt és kb. ugyanennyi dollárból lazán megoldható (Las Vegasban), csak a válás macerás egy kicsit. Azt még tovább kell fejleszteni.
:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.11.08. 11:43:29

Mondjuk így visszaolvasva, és a kommenteken átfutva, az jutott eszembe,hogy, ha a nő van nyerő pozícióban (valamiért),ráadásul undorodik a pasitól, ami ugye az írásból is felsejlik, akkor miért nem adja be ő a válókeresetet?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.11.08. 11:44:58

@Ibrahim a tevehajcsár: mondjuk a feleséget húzó barát esete is necces, de ha választani kellene, én inkább a havert választanám..párja lehet még ezer másik.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 11:45:36

@Kytia: Nekem ez a képlet max akkor lenne elfogadható, ha lennének gyerekek is a sztoriban. Mert ennek a nőnek pl, jobb most huzakodva kefélni a férjével, mint (ha a másikkal mégse jönne össze) egyedül?
Miért?

Mert ha van gyerek, nyilván azonnal nem borítok mindent...
De egy bizonyos pont után már akkor sincs értelme erőltetni azt, ami nem megy.

pannika53 2011.11.08. 11:47:04

Kérdésetekre a válasz!
5 év után az emberi hülyeség győzött. Egy véletlenül meghallott beszélgetést félre értelmeztem,aminek ez elejét nem is hallottam,pedig a lényeg abban rejlett.Sokára tudtam csak meg.
Ahelyett,hogy tisztáztam volna amit hallottam,dühös,ingerlékeny,és csalódott lettem.Hiába kérdezte százszor is el István,hogy mi a baj,mondjam el,csak hallgattam sértődötten!Addig lovaltam magam,míg kiléptem a munkahelyemről,és Ulm -Budapest-Bécs között ingáztam a rokonokhoz a kislányommal,vagy nélküle a fájdalmamban.
Drága tanuló pénz volt,hogy nem beszéltem meg vele amit hallottam!Elvesztettem azt akit mindennél jobban szerettem a hallgatásom miatt.

2011.11.08. 11:47:10

@gernika:
Légy nyugodt ori, senkine se harapd le a fejét. :)

Kytia 2011.11.08. 11:47:29

@jadu: Jó, azért vannak jó példák is. Én azt vettem észre, hogy különböző kis embercsoportosulások vannak, amikben hasonló emberek vannak.
A masszőr pl egy rakás nős pasival kavart, akik szarházik voltak vele is, meg nyilván az asszonyukkal is. Plusz a barátnői is olyanok és ő sem éppen egy vasat szeret egyszerre a tűzben tartani.
Közben meg ott van mondjuk a tesómék baráti társasága, ahol minden srác csak azt várja, mikor megy már hozzá az asszony, aztán gyerek körül ugrál, segít, bulikon nem csajozik, sőt, még szóban sem és így tovább. Ha mégis akad egy nagyszájú pinabubus közöttük, akkor az a társaság udvari bolondja, kedvelik, röhögnek rajta, de nem azonosulnak vele. Pedig helyes pasik, nem geekek, vagy ilyesmi, csak mondjuk a sport jobban izgatja őket a folyamatos nőzésnél. És ők így klikkesedtek, szóval én azt mondom, nem lehetetlen kifogni a normálisakat, de jól meg kell nézni a barátaikat.:)

SciNu 2011.11.08. 11:48:00

@Alfonzina: Valaki már párszor rákérdezett hogy gazdag-e a palimadár.
d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/524511_700b.jpg

jadu 2011.11.08. 11:48:45

@Kytia: et jól látod, csak az önzésről szólnak az ilyen történetek... és mások tönkretételéről... ilyenkor olyan naivnak érzem magam, h hiszek még bizonyos értékekben...

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 11:51:31

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :DDD Kar, hogy nem tudnad atvenni torott kezzel.

jadu 2011.11.08. 11:51:49

@Kytia: na ja... ebben lehet vmi, a hasonszőrűek mindig megtalálják egymást... :)

cyd 2011.11.08. 11:52:03

@michaela77: Rossz helyen voltál:
- Jónapot kívánok. C- vitamint szeretnék.
- Jónapot. 500 vagy 1000 mg-osat?
- 500 elég.
- Hosszantartó hatásút vagy simát?
- Simát - mondom kicsit "francnak a sok keresztkérdés" fejjel.
A patikus csaj már vigyorog:
- 30 vagy 90 darabosat?
- 30 - sóhajtok beletörődően
A lány nem bírja tovább kirobban belőle a nevetés:
- Akkor már csak egyutolsó: szopogatóst vagy lenyelőset?
Az automatikus választ illendőségből elhallgattam.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 11:52:54

@Alfonzina: Necces, necces, ha a szemét szurkálta volna az asszonyka a jóbarátnak, biztos nem állta volna (by apám).

@Kytia: Az előző munkahelyemen is összejött a nagyfőnök egy "kolleginával", mindketten családosak voltak, mindkettőnek két gyereke volt, leléptek, összebútoroztak, de a csaj el is vált, a fickó viszont nem, és egy idő után visszament a családjához. Ilyen ez a szelaví!
:)

Kytia 2011.11.08. 11:53:27

@Picicsibe: Azt én sem tudom, miért nem válik a nő. Simán megtehetné. Lehet, hogy szimplán csak hülye. Mondjuk a pasi viselkedéséből az jön le, hogy eléggé próbálja fogni a feleségét. Talán a nő már válna is, de a pasi erőlteti, hogy még próbálkozzanak. Amaz meg belemegy, de nem élvezi. Hja, válnia kéne.

@pannika53: Ez kicsit olyan, mint a mexikói szappanoperák szoktak lenni, ahol mindenki mindent félreért, de a másiknak nem mondja el, mi a baj, aztán hol az egyik nem áll szóba a másikkal, hol a másik az egyikkel, de összhang sosincs.:)
Utólag tisztázódott a dolog, vagy csak számodra lett világos a félreértés?

SciNu 2011.11.08. 11:54:58

@Kytia: És akinek nincsenek barátai? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 11:58:59

@Kytia: "Lehet, hogy szimplán csak hülye."

Igen. Csak ez az opció marad! :)

jadu 2011.11.08. 11:59:39

@Picicsibe: @Kytia: azért a píz az nagyúr... lehet a csaj még életében nem dolgozott...a férje tartja el... ha ez oda lenne, mehetne vissza anyucihoz... áá ez mekkora ribis gondolokodás már? :D

indapass90210 2011.11.08. 12:00:26

@Kytia: "Pedig helyes pasik, nem geekek, vagy ilyesmi, csak mondjuk a sport jobban izgatja őket a folyamatos nőzésnél."

Pedig a csajozás is egyfajta sport.

Kytia 2011.11.08. 12:01:13

@jadu: Nem baj, maradj csak naiv, addig jó. A férfiak között is vannak naivak és ha két naiv találkozik, akkor ketten együtt tényleg élhetnek olyan életet, amilyet szeretnének, legfeljebb a sok kiégett majd kiröhögi őket, de azt meg ki nem szarja le.:)) Én is ilyesmiben reménykedem.:)))

@Ibrahim a tevehajcsár: Majdnem azt írtam, ugyanott dolgoztunk, de az én sztorimban a csaj nem volt családos.:))) De ugyanez, összebútorozás, egyebek, aztán vissza a családhoz. Mondjuk erről az az elméletem, hogy ha valaki jópár évet le tudott élni harmóniában valakivel, az nyilván nem véletletlenül történt és ebből általában csak egy nagyon felkavaró valami tudja kiszakítani az illetőt. A nagyon felkavaró dolgok viszont nem éppen a tartósságukról híresek.:) Persze ez is csak néhány esetre igaz. Olyat is láttam, amikor a válások után az új párral minden hepi.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 12:03:05

@SzJ1982: Azért az érdekes, h a pasik többsége (nem mondom, h te), de úgy gondolja: Ha otthon nem kapja meg ami jár neki (szex), akkor joga van megkapni máshol. És persze azért még szereti az asszonyt. Csak vannak igényei...
Ha a feleség gondolkodik így, akkor rögtön: ribanc, kurva, lotyó, felpofozandó szemét.
Hmm? :)

Dr. Jula Watson 2011.11.08. 12:04:27

@Alfonzina: havernak való is akad bőven a világon. Tulajdonképpen egyikért sem lenne nagy kár.

Kytia 2011.11.08. 12:04:33

@SciNuBob -I hear you, mon!-: annak általában csaja sincs.:DDD

@Picicsibe: :)))

@jadu: Jaja, a pénz is lehet. Bár a pénzes pasik nem szoktak elkeseredetten kajtatni a hűtlen feleségük kegye után. Könnyedén találnak mást, ha kell. Ezért gyanús, hogy itt talán nem a pénz van.

@Dövan: Pontosan. Mindenkinek van hobbija, valakinek a csajozás, valakinek a sziklamászás. Olyan partner kell, akinek el tudod fogadni a hobbiját, különben gáz van.:))

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2011.11.08. 12:06:00

Én ezen szénné röhögtem magam:)))))))))))))))))))
hány éves vagy kisfiam? kettő?
és az ara? három?

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hurri Kán 2011.11.08. 12:06:06

@Picicsibe:
Erre azt mondom, van szánk, ki lehet nyitni, ha valami nem jó, meg lehet beszélni. Ne a másik háta mögött csináljuk már. Ha meg kiderül, egyik félnek sem jó ami van, akkor lehet egymástól elköszönni. Ja, hogy ahhoz fel kell adni az eddigi "biztos", meglévő akármit, és esetleg kényelmetlenséggel, bizonytalansággal, költséggel jár? Sajnos, igen. Ha viszont ezt egyiknek sincs bátorsága meg gerince meglépni, akkor meg is érdemlik egymást. Mindkettő.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 12:06:20

@Kytia: "Én is ilyesmiben reménykedem.:)))" Hát csak rajta! Elvégre a lepényhal meg utoljára!
:)

Kizárt dolog! Nem dolgozhattunk egy helyen, mert én nem ismerlek téged!
:)

SciNu 2011.11.08. 12:07:02

@Picicsibe: Fura, hogy az ilyesmit nőkön kívül mástól még nem hallottam. :D

@Kytia: veszem észre :(

Kytia 2011.11.08. 12:07:23

@Picicsibe: Azért mert elválasztják az agyukban a nemlotyó nőket a lotyóktól. Nem magukban keresik a hibát szemben velünk, hanem a másik jellemében. szerintem ebben nekik van igazuk. Nekik sem szabad megbocsátani, nekünk sem.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.08. 12:07:41

@Kytia: "Pedig helyes pasik, nem geekek, vagy ilyesmi, ..."

Ezt a finom nardyngolást tanítani kellene. *elismerően bólogat*
:DDD

michaela77 2011.11.08. 12:08:04

@cyd: :DD Jó, te nyertél:)))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 12:08:51

@jadu: A pénzt már én is felvetettem. De volt aki itten azt mondta nem...
De ha a pénz is az oka, akkor is hülye. Még ha azt is hiszi magáról, h okosan csinálja. Bár, ha nem tud róla, még leélheti ilyen "boldogan" az életét! :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 12:09:08

@Kytia: Ha kát naív találkozik, akkor az összes létező csapdába belesétálnak, amire nem voltak felkészülve! De szerencsére mindenütt akad egy "jó haver"! Vagy barátnő.
:)

cyd 2011.11.08. 12:10:01

@Kytia: Az érzelmek és a pénz ezek szerint fordítottan arányos?

Father Justice (törölt) 2011.11.08. 12:10:45

Felesleges azon agyalni, miért nem hagyta ott már jó régen a posztírót a nő. A legvalószínűbb magyarázat a rendelkezésre álló információk alapján: a faszi nem kőgazdag ugyan, de a nőnek anyagi problémái sincsenek mellette ÉS csak minimálisan, vagy semennyire nem szól bele a mindennapjaiba. Így aztán ha az ember nem egy csúcskan, ráadásul a nő sosem volt belé szerelmes, borítékolható az előbb-utóbb bekövetkező félrekúrogatás az unatkozó háziasszony szindróma keretében.

Könnyű azt mondani, cuccoljon át a másik faszihoz, de:

1) Az őt minden tekintetben díjmentesen kúrogató férfi minimum az ő Szintjén (de inkább fölötte) van, azaz őt már nem tudná a legkisebb erőlködés nélkül irányítani, csicskáztatni és pincsiztetni.

2) Annak a férfinak valószínűleg esze ágában sem lenne befogadni, hiszen neki csak a suna kell a nőből, sallang nélkül. Másrészt ki venne komolyan egy olyan nőt, aki úgy pottyant ki az előző kapcsolatából, hogy közben folyamatosan félrekúrt vele? Az ilyen meg fogja csalni őt is. Ha legalább három számjegyű az IQ-ja, ezt frankón vágja.

3) "A pasi lakásán". Ha a koma egyedülálló, lenne rá egy ötösöm, hogy ez a nő csak az egyik a néhány f@5ztarisznyája közül, különösen, ha fölötte áll legalább egy Szinttel. Ezért nem hinném, hogy különösebben szíven ütötte volna a tény, hogy az Ebédidős Csaj kiesett a csapatból. Majd jön helyette másik.

zuulululu 2011.11.08. 12:13:52

"Én mondtam a feleségemnek, hogy megbocsátok neki és kezdjük újra....Ugyanis a feleségem, hideg, elutasító velem, az ágyban elhúzódik néha, amikor meg hagyja, akkor borzasztó. Olyan, mint egy színjáték, ha néha kedves, az álságos. Nem tudom, hogy most magától vagy tőlem kell hánynia."

?????/
Tok evidens hogy TOLED B+!
Megcsalt, hulyenek es baleknak nezett, majd rajottel. Adtal neki eselyt, es meg te kaparsz utana?!???
JOHOGY undorodik toled, egy kis puhapocs vagy, semmi tartassal, semmi ferfiasat nem lat mar benned, szanalmas vagy.
Ez a kapcsolat mar buko.
De tanulj belole, legy ferfi, baszd ki ezt a kurvat, es kezdj uj kapcsolatot!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 12:16:53

@gyvy: Figyi má'! Én csak feltettem egy kérdést. Nem volt benbe szó arról, h mi és hogyan helyes...
Most ebből arra következtettél, h szerintem akit nem dugnak meg jól, vagy nincs kit megdugnia, lépjen félre? :D
Valószínű, ez lehetett az első komment, amit valaha olvastál tőlem. :))

cyd 2011.11.08. 12:18:20

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ebben a témakörben mozgott, mert heleyes kiscsaj volt.

_tx_ 2011.11.08. 12:20:52

Ha egy nő megcsal egy férfit, az általában nem oka, hanem következménye a kapcsolatuk tönkremenetelének. Ééééérted?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 12:21:22

@Kytia: Honnan tudod, hogy nem ő a Vadangyal (bocsi, de most más szappanopera nem jut eszembe. Talán már említettem, hogy "tévéműveletlen" vagyok).
:)
@cyd: Nem. Semmiféle matematikai összefüggés nincsen. Sem egyenes, sem fordított arányosság.

_tx_ 2011.11.08. 12:22:30

@zuulululu:
egyszer próbáld ki, milyen, ha van párod, nem egyedül recskázol otthon és lehet, a megbocsátás és egy házasság (nem egy egyéjszakás kaland!) rendbetételének szándáka is felértékelődik majd benned

dr. gernika 2011.11.08. 12:22:32

@Ibrahim a tevehajcsár: NEm olyan régen még nekem is annyi volt. :) Kell az elfogulatlan szakvélemény is, Nard erre nem alkalmas.
@Dövan: Azt hogy? Csatoljam le a cickókat és anélkül számoljak BMI-t?

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 12:22:34

@cyd: Ezt csak most lattam. Mekkora egy genya vagy! :D Hogy lehet ilyen gyonyoru Nard cikizesbol engem kihozni bunosnek. Ugyes, ugyanakkor szegyelljedmagad :P

Hurri Kán 2011.11.08. 12:23:01

@Picicsibe:
Nemnem. De azéé kicsit veszekeggyünk máá :)))
Arról van szó, Te feltettél egy kérdést, én meg elmondtam erre, mi a véleményem. Nem azt mondtam, h az én véleményem lenne a helyes, legalábbis szerintem nem. De ha félreérthető lettem volna, akkor elnézést. :)

michaela77 2011.11.08. 12:24:17

Elolvastam mégegyszer a posztot, és most tűnt fel, hogy délben találkozott a nő a haverjával, ő meg este szembesítette a csajt a történtekkel.
Tehát látta, ahogy a felesége andalog a haverjával, eltűnnek a srác lakásán, ő meg hazasétált mint aki jól végezte dolgát?
Egy igazi férfi ilyenkor legalább jól elveri a srácot is meg a nőt is, nem hazamegy és várja, hogy jól érezzék egymást.
Ehhmá...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 12:24:51

@Kytia: Jaj má' te is itt a megbocsátással jössz. Itt nem az volt a kérdés kinek van igaza. Csak az, h miért gondolják azok a faszik, akik ezt gondolják, h nekik lehet félre, amikor pedig úgy gondolják, h a nőnek nem lehet. Ez nem jelenti azt h én mit gondolok, csak felvetettem eme gondolatot. Na erről te mit gondolsz? :DDD
És gondolod, h mások másképp gondolják?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 12:27:53

@gyvy: Nincs miről vitatkozni, mert teljesen egyetértek veled. Korábban le is írtam ezt, nem pont ezekkel a szavakkal... :)

Cupp! ;)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 12:29:58

@gernika: Miért? Le tudnád csatolni? Arra mondjuk (a jólneveltség határain belül természetesen) én is kíváncsi lennék!

:)

magyar ember teli szájjal 2011.11.08. 12:31:50

Kívülállóként azt gondolom hogy egy barom vagy, elő a kisvödröt, a te érettségi szintedhez az való.

Megbocsátás? Játék? Te hülye vagy? És mi van az évekkel, amik idáig vezettek?

Szánalmas. Bökdösd a pöcsöd vasvillával.

"Can't Stop The Signal..." 2011.11.08. 12:32:05

:D én tuti becsöngettem volna a sráchoz és mikor ajtótnyit csak ennyit mondtam volna:
-Szia, csak a feleségemet keresem, mert elhagytam a bevásárlócetlit.

Moan 2011.11.08. 12:33:25

Üdv K!

Az asszonnyal meg kell beszélni. Mindent.
Nem akarja? Akkor azt kell megbeszélni mikor és hogyan legyen a válás és a szétköltözés. Szépen, normálisan.
A lehetőség adott volt, ne Te pitizz. Pitizzen ő érted. Így dukál.
Aztán csak várni kell...és várni...és várni. Ha szereted az nem gond. Szeretetben kommunikálsz vele és vársz. A többit az idő fogja megoldani. Az ugyanis mindenképp kell hozzá...no és a posztból az jön át, hogy ezt az időt egymás nélkül kell eltölteni.
Szépen szétköltöztök és éli mindenki az életét. Akkor fog kiderülni igazán ki mit akar. Az otthoni nyűglődésben max. csak még jobban meggyűlölitek egymást.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 12:35:12

@michaela77: Hát de legalább bemegy, és közli az asszonnyal, hogy "na most jól kib...tam a szódással: kieresztettem egy üveg szódát és seggbe rúgtam a lovát!" Vagy valami.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 12:37:14

@magyar ember teli szájjal: "Bökdösd a pöcsöd vasvillával."

Fú, ezen szétröhögöm magam!

Ginlia 2011.11.08. 12:38:08

@Ibrahim a tevehajcsár: nem kell tovább fejleszteni. Reno-ban elválasztanak 24 órán belül. Nincs egy napi járásra Vegastól.

Hurri Kán 2011.11.08. 12:38:19

@Picicsibe:
Ez esetben én kérek elnézést, lehet, ezt még 3. KV-m előtt olvastam, és a lényeg elveszett a szemem és a szürkeállományom között. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 12:40:39

@Ginlia: Wow! Ezt nem tudtam. Nadonjó! Akkor lehet házasodni!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 12:44:28

@gyvy: Jaj, ne izélj már! ;) Semmi gond!
Sőt, mindig jó, amikor az ember véleményét megtámogatják! ;))

zuulululu 2011.11.08. 12:44:58

@_tx_: Arrol van szo, hogy a faszikam megbocsajt, kezdene ujra, vagyis folytatna az egeszet.
DE az asszony nem vevo ra, ez tok evidens. Mi a megoldas szerinted? Puncsolni az asszonynak, ajandekokat venni? Esetleg minden 2. heten ujra elengedni ujra kefelni, ha mar otthon nem csinalja?
Nem. Ez ketton all. Az asszony pedig nem akarja ezt.
Latja hogy barmit megtehet, hat meg is teszi.
Ebbol mar sosem lesz normalis kapcsolat.
Lapat azonnal

TBal 2011.11.08. 12:45:53

poszt és @michaela77: én is elolvastam még egyszer - és azt látom, hogy a pasiban nincs szeretet a felesége iránt - nem tudom, számomra derogált mindig is, ha a férfi a párjáról úgy beszél, hogy "az asszony". A másik, amin meg akadt a szemem, az meg "a feleségem a kis agyával..."

Vajon mi volt előbb, a félremenés vagy a tiszteletlenség?

alig se 2011.11.08. 12:48:31

de csak mert kérte a véleményt:
1. odamenni a lakásra amikor ott vannak mindketten, valamilyen módon bejutni és megkérdezni a "barátot", hogy ez itten ki ez, meg hogy mit is csinálnak itten. egy emberesebb saller, hogy elessen, de meg ne haljon, aztán nőci hazavisz.
/gondolatban 2. pipától nem látva a hazaútból máshovaút lesz ahol az exet elássuk szépen.../
2. otthon megpróbálni megbeszélni miért is volt ez, meg hogyan is gondolja
3. kulturált gyors válás

jog-ász 2011.11.08. 12:50:17

igy van, ne erőlködj nincs értelme még ha szereted is, ő biztos nem szeret, valoszinüleg nem elég neki az amit adsz vagy ami vagy, más kell neki és más neked..csak magad alázod meg hogy visszaédesgeted ő meg huzza a száját. tapasztalat hidd el, huzhatod még egy két évig és utána te fogsz üvölteni hogy menjen ahova akar.

cyd 2011.11.08. 12:50:48

@Frigyesur: Szeretem az elegáns megoldásokat :) Meg hát igyekszik az ember, ha már a sötét nagyúr szárnyai... izé köpenye alatt irogat :)

kerikak 2011.11.08. 12:55:34

én már a tisztességes asszony délben ebédet főz mondaton elakadtam, a posztíró csak azt kapta amit megérdemel:p

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.08. 12:55:40

@TBal: Hmmm volt egy főnök az előző melóhelyemen, aki úgy hívta a felségét, hogy asszonypajtás. Na én attól mentem a falnak!

Vad.Korte (törölt) 2011.11.08. 12:55:55

Kedves posztoló!

Ne héz ez. Mert te valami olyasmit akarsz, amit ő nem: azt hogy ti ketten igazán együtt legyetek. Az, hogy lefeküdt mással, nem volt ok nélkül, és az ok valószínűleg nem szűnt meg, csak a következménye. Látszik, hogy te meg szeretnéd javítani, és látszik, hogy ő nem vevő erre. Vagy rád nem. Erre nincs magyarázat -- tapasztalatból tudom. Viszont az, hogy úgy visszük tovább az eéletünket, mintha mi sem történt volna, nem megy. Azt javaslom így ismeretlenül, üljetek le és beszéljétek meg! Jó lenne tudni, mi van a dolgok mögött. Van, amikor a diagnózi egy kis C vitamin, van, amikor műtét kell. Te ott akarod folytatni, ahol abbamaradt, neki viszont ez nem felel meg, hoszen már akkor se felelt meg. Nem egy hirtelen megbillenés volt, hanem tartós viszony, vagyis több kellett hozzá, mint egy kis bor meg egy jó pasi.

Az is segtíhet, ha mindezt nem a megszokott nappaliban a megszokott vacsora után teszitek, hanem elutaztok valahová egy hétvégére, és ott hozod hangulatba. Ha megtartani, visszaszerezni akarod, légy figyelmes, hallgasd meg, konstruktv légy, ne pedig támadó, felhánytorgató, sértődött. (Tudom, kurva könnyű mondani és kurva nehéz megtartani. Próbáltam már a cipődet. Nem mondom, hogy végül teljes a siker, de hagy legyek most én, aki kívülről könnyen okos.)

Jó szerencsét!

Father Justice (törölt) 2011.11.08. 12:56:21

@kerikak: Így van! A tisztességes asszony délben kávészünetet tart a munkahelyén.

Kytia 2011.11.08. 12:59:20

@Ibrahim a tevehajcsár: Na, pont az ilyen cinikus alakoktól kell jól megkímélnem magam.:)))

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Akkor először szerezz barátokat, aztán meg nőt.:)

@Köldökszösz (csodalampa): MÉ?:))

@cyd: Nagyjából igen.:) De inkább az ego és a pénz arányosak egyenes arányban.:))

Gyugyuba 2011.11.08. 13:01:49

megbocsatani?ilyen nonek oregem?Elment az eszed?Bazd ki ugy,h a laba se erje a foldet.
es ha mar elbujtal es meglested amikor felment a lakasaba miert nem alltal ele?He baby, tan csak nem dugni indultal?en bizony elealltam volna, a pofajat bevertem volna,h mar tenyleg fogak nelkul ment volna oralis szexre a szeretojehez.
Nemis akarom elkepzelni,h mit erezhettel, amikor a csajodat rakta valaki, amig te lent alltal az utcan mint egy rakas szerencsetlen.Es meg megbocsatani neki?szepen csak bazd ki es elotte semmizd ki,hogy egy szal gatyaja se maradjon a hazassagbol.En az enyemmel tuti ezt csinalnam.

Father Justice (törölt) 2011.11.08. 13:02:20

@Bundabandi: Az is belefér, de csak kolbász nélkül tisztességes!

TBal 2011.11.08. 13:02:49

@Bundabandi: Pasitársaságban "illik" lenézően beszélni a feleségről, szóval ilyen esetben azért a "zasszony" megbocsátható valamilyen szinten. De az ott csak mellékes doma, hogy hogy van az asszony, mit csinálnak épp, nem pedig párkapcsolati tanácsadás szint.

De itt az van, hogy ilyeneket ír le a posztoló, amik egyértelműen degradálóak, úgy, hogy közben folytatni akarja vele. Ezért gyanús nekem, hogy sohase szerette/tisztelte. Érdekes, én az exeimről sose beszéltem így.

Szóval ezért gyanús nekem, hogy a sorrend:

1. a tisztelet/szeretet hiánya
2. ennek egyenes következményeként a félremenés

Szerinted?

Tarkin kormányzó 2011.11.08. 13:04:25

Két történet jutott eszembe erről:

1. Haver hazaért váratlanul, rajtakapta a feleségét az ágyban egy idegen pasassal. Ezt mondta az ipsének: "felteszek egy teát, 5 perc múlva találkozzunk a konyhában". Elteázgattak, elmeséltette az ürgével, hogyan is jött össze ez a dolog, mivel foglalkozik, melyik a kedvenc autómárkája stb. Utána pacsi, ürge elment. Ő meg elkezdett összepakolni. Legközelebb a válás miatt beszélt a nővel. Szerintem ez elég elegáns story :)

2. A nő félrekúrt a postással. Én is meglepődtem, ennél már csak egy városőr lett volna lealacsonyítóbb. Amikor kiderült, a párja jól elkalapálta. Erre a nő bömbölve felhívta a saját anyját és elmesélte az egészet neki zokogva, hogy milyen szemét a párja, hogy megverte. A kedves mama odahívatta az ipsét a telefonhoz és közölte vele: "Zolikám, jól csináltad"

Nem értem a posztot írót. Mit keres a nő mellett és miért teper még mindig, amikor felszarvazták? Büszkeség és önértékelés nincs? Ennél nincs megalázóbb és szerintem a nő is ezért undorodik tőle. Sőt lehet, hogy ezért is kúrt félre. Amelyik férfinek nincs tartása, azt a nők semmibe veszik. Ha lekevert volna két kurvanagy pofont, a nő könyörögne neki.

Kytia 2011.11.08. 13:06:19

@Ibrahim a tevehajcsár: Nekem is pont a Vadanygal jutott eszembe.:DD

@Picicsibe: Azért, amiért az emberek azt is gondolják, hogy ha a bank nem ad pénzt, mert nem bízik bennem, akkor ő a szemét, ha viszont ad, de nem tudom visszafizetni, akkor is.:DD
Meg amiért gyalogosként rohadjon meg az összes autós, autósként rohadjon meg az összes gyalogos. Demagógia, vagy hogy is hívják.
Persze van egy réteg a legalja alatt eggyel, akik valódi ideológiát tudnak gyártani rá, hogy a férfinak miért igen, nekünk miért nem, de azért ezt egyre kevesebben merik felvállalni. A többség inkább csak mindent a saját szemszögéből tud csak nézni, akkor is, ha tegnap még a másik oldalon állt és ezért más okosság mellett érvelt.:))

indapass90210 2011.11.08. 13:06:26

@gernika: nem, Nard majd kézben tartja a cickókat, amíg megméred magad :D

Roy 2011.11.08. 13:07:09

Akkor mind a ketten résen voltatok, a barátod, és te is.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.11.08. 13:08:33

Felét elolvastam. Az is sok volt.

Két megoldás van: hármas vagy válás.

Amúgy, állítólag, minden nő qva.

Father Justice (törölt) 2011.11.08. 13:08:43

@TBal: A tisztelet hiányából levezetni a félrekefélést kb. olyan, mintha a csúnya nézésből automatikusan következhetne az emberölés. Úgy érzi, nem kap tiszteletet, szeretetet otthon? Beszélje meg a férjével, hagyja ott, keressen mást. Ja, hogy neki azért alapvetően megfelel az X eltartja, Y keféli konstrukció, tisztelet ide vagy oda? Akkor ne sajnáljuk már a rüffencset, mert komolytalan az egész.

Vad.Korte (törölt) 2011.11.08. 13:09:24

@Alfonzina: Még előfordulhat, hogy a férj végül megválik az asszonytól, és keét sör mellett helyreteszik a dolgokat a haverral. Hmm?

SciNu 2011.11.08. 13:09:28

@michaela77: Miután rájött, hogy az asszony délben tököt főz haza kellett mennie, hogy csináljon vacsorát. :D

Kytia 2011.11.08. 13:10:26

@TBal: "Pasitársaságban "illik" lenézően beszélni a feleségről..."

He? Eltévedtem volna? Ez melyik bolygó?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 13:12:15

@Kytia: Te tényleg azt hiszed, hogy IRL az arcukra van írva a pasiknak, hogy cinikusak - e? Ne csináld már, ennyire még te sem lehetsz naív, mert az már nem naivitás! Találkozol egy pasival: kedves, jó humorú, hejjespasee, figyelmes, miért kellene azt gondolnod, hogy cinikus?
De egyébként miattam valóban nem kell aggódnod, mert én Katával vagyok egy véleményen (dacára, hogy ő "csak" egy szőkenő): neten nem csajozunk. Szóval az én cinizmusom nem fenyeget. IRL meg éppúgy nem fogsz velem találkozni, mint ahogyan ez eddig sem történt meg.
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 13:15:49

@Kytia: Egyébként azt sem láttam (a Vadangyalt), csak egyszer ment előttünk az autópályán egy Audi A8 (még akkoriban), aminek az volt a rendszáma, hogy VADANGYAL-01.
:)

TBal 2011.11.08. 13:17:11

@Father Justice: Egy szóval se mondtam, hogy a feleség nem hibás, valóban, ezt is lehetett volna tenni, már ha igazam van abban, hogy fennállt a tiszteletlenség. Így szokott lenni, egyik fél trosszul csinál valamit, a másik fél erre rossz reakcióval válaszol, az egyik fél erre megint rossz irányba lép... és így egyre távolodnak egymástól.

Csak megpróbáltam rávilágítani a hapsi esetleges hibájára, indítóokára. Itt mindenki a csaj felelősségét firtatja csak, - persze, hogy van az is, csak azt elmondták elegen előttem. Az feltűnő, mint egy világítótorony, a másik viszont alig látszik, pedig fontos tényező lehet.

Vad.Korte (törölt) 2011.11.08. 13:17:38

@Tarkin kormányzó: Én értem a posztírót. Szereti a nőt. Megbocsájt, pedig a nő nem is kéri, nem is bánja, nem is akarja újrakezdeni, vagy megjavítani.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 13:18:38

@Kytia: Ez jó volt. A bankoson nagyon röhögtem.

De am teljesen egyet kell hogy értsek veled! :))

TBal 2011.11.08. 13:20:16

@Kytia: Azt akartam mondani ezzel, hogy más férfiak előtt késztetést érez az ember, hogy "családfőnek", dominánsnak mutassa magát. Ott "az én párom..." kezdetű mondat inkább nyálasnak, csajosnak hat. Ott olyan a légkör, hogy ott arra érez ingert az ember, hogy azt mondja, hogy "Az asszony".

Vandorsolyom 2011.11.08. 13:20:23

Kedves posztoló!

"Többször mondtam neki, hogy megbocsátok és szeretem őt, magamhoz húzom, ajándékokat viszek neki. De úgy érzem, olyan dolog ez, amit már nem lehet visszacsinálni."

Szerintem sem lehet, mégpedig épp a viselkedésed miatt nem. Az kommunikálod felé, hogy veled bármit meg lehet csinálni, nem fogsz kiállni magadért. Nem ismerlek, de a leírtak alapján nem az a problémája az asszonnynak, hogy lebuktott. A feleséged azért csalt meg - és fog újra megcsalni, nyugodt lehetsz - mert hiányzik neki A FÉRFI.

Vad.Korte (törölt) 2011.11.08. 13:21:12

@TBal: Így vban, mindig kettőn múlik az ilyesmi. De mivel csak az egyik sztorit ismerjük, egyoldalúan tudunk csak ítélni.

Kytia 2011.11.08. 13:22:18

@Ibrahim a tevehajcsár: Kata sem csajozik a neten? Ez megnyugtat.:)) Azért a félreértés elkerülése végett mondom, itt én most nem téged kritizáltalak, vagy legalábbis nem az volt a célom.

Viszont ha valaki naivitásnak gondolja, hogy szerintem létezhet olyan, hogy találkozom valakivel, akivel hasonló az értékrendünk és tisztességesek vagyunk egymással, az elég gyanúsan cinikus. Első randin is kiderülhet ilyen, de kit érdekel, ha nem derül ki? Akkor a huszadik után kell kukázni, nekem az a pár hét nem drága.:)))
Mondanám, hogy a mostani barátommal teljesen elégedett vagyok ezen a téren, de nyilván hatvanhárom lesben álló, vérestollú kommentelő ugrana rám abban a pillanatban, hogy "azt te csak hiszed, azt te csak hiszed". Hát, ha ez így jobban tetszik: azt én csak hiszem.:)))

@Father Justice: Ó, akkor mégis jó helyen járok.:)))

TBal 2011.11.08. 13:24:09

@Vad.Korte: ezért próbáltam a sorok közül szemezgetni, sokszor ott van a másik oldal is a stílusban, hozzáállásban.

Vad.Korte (törölt) 2011.11.08. 13:25:27

@Vandorsolyom: Szerintem téves az az elképzelés, hogy a férfi az, aki odabasz, aki meg megbocsájt, kedves, figyelmes, az puhapöcs. Én másképp fogom fel. A férj igyekszik. Talán ügyetlen, talán kevés, de igyekszik. Könnyű a jót megszokni...

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 13:25:38

@Kytia: Ezt nem is olvastam (mármint a végét, pedig nagyon jó). Szóval volt egy okos, tudósképű nagy szakállú, vastag szemüveges, matematikus kollégám, aki, ha gyalog mentünk valahová, mindig azt mondta: "az anyátok úristenit hülye autósok, jól fel kéne már emelni a benzin árát!" Ha pedig kocsival mentünk (mert természetesen volt kocsija is), akkor: "az anyátok úristenit hülye gyalogosok, agyon kéne taposni mindegyikőtöket!"
:)
Szóval Einstein óta minden relatív!

cyd 2011.11.08. 13:26:58

@Kytia: "...a mostani barátommal teljesen elégedett vagyok ezen a téren..."
Nem hiszed, tudod és jól. És minden hepi, meg virágoskert, meg dizni.
(csak, hogy ne legyen igazad :P)

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 13:29:14

@Kytia: Persze, a kepzeletbeli baratok mindig tokeletesek :)))

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 13:29:55

@Kytia:
1. Nem, Kata nem nem csajozik, hanem nem pasizik. Én nem csajozom.

2. Ok, forget it!
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 13:30:25

@Ibrahim a tevehajcsár: Minden csak nézőpont kérdése! :))
Más szemével meg minek nézni... :D

dr. gernika 2011.11.08. 13:32:56

@Kytia: Ezt kétszer kellett elolvasnom, hogy felfogjam, de asszem itt a nő a hülye, ha dugáson kívül többre is tartja azt a pasit.

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2011.11.08. 13:33:33

Ne légy puhapöcs. Dobd ki a picsát a faszba.

Tarkin kormányzó 2011.11.08. 13:33:48

@Vad.Korte: Elfogadom, hogy szereti. Én is szerelmes típus vagyok, de azért mindennek van határa. Tényleg marad a hármas ;)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 13:35:09

@Frigyesur:
ÖÖÖÖööö...te még nálam is cinikusabb vagy úgy látom!
:)

Tarkin kormányzó 2011.11.08. 13:36:23

@Gyugyuba: kissé finomabban megfogalmazva, de én is ezt tenném. egyszer kicseszett velem egy nő. még az állásából is repült. lehet, hogy a bosszú kicsinyes dolog, de én sokkal jobban aludtam utána

Joe69 2011.11.08. 13:36:33

Nos igen, nekem is hiányérzetem van a felek közti körkülönbség, stb. körülmények szempontjából. Szerintem a házasság értelme a gyerek, azért házasodunk, egyébként minek, és egyébként annak is oka volt, hogy 3 év alatt sem lett, igaz, abból már 1 év a félrekúrással ment el.

No, ezért nem szabad udvariasságból eltűrt bétahímként, jófiuként nő után koslatni. Elég kitartással meg lehet szerezni, feleségül lehet venni akármelyik csajt. Aztán ez lesz belőle.

Kytia 2011.11.08. 13:37:24

@Ibrahim a tevehajcsár: Ó, én azt még néztem.:))

@TBal: Mondjuk ez is attól függ. Viszont el tudom képzelni, hogy némi indulat mondatja most ezeket a kifejezéseket a posztolóval. Ha én tudnám meg a barátomról, hogy egy éve hazudozik és ezt követően még bunkózna is, én még szarházinak is nevezném. Mondjuk akkor már nem is szeretném, ebben igazad lehet.

dr. gernika 2011.11.08. 13:39:20

@pannika53: Tényleg hülye vagy.
Én meg nem egy pasit veszítettem már el amiatt, mert semmit nem tudok magamban tartani, ami ba**a a csőröm, de így visszagondolva egyikért sem kár.

Niobe 2011.11.08. 13:39:45

Posztoló: tuti volt egy vagy több kiváltó ok, ami miatt a nőstényördög félremászott. Talán azokat kellene őszintén tisztázni, nem ajándékocskákra pazarolni az energiát. Szerintem...
És abszolút nem baj, ha vissza szeretnéd hódítani az asszonyt, csak ne mindenáron. Aki menni akar, azt bizony el kell engedni, még ha fáj is... :( Mert ha nem engeded, akkor aztán piszok sokáig fog fájni, így azért hamarabb megbékélhetsz és tovább léphetsz.

Kytia 2011.11.08. 13:42:17

@Ibrahim a tevehajcsár: Naezaz.:))))

@cyd: :DDDDDD akkor már rájöttem, ezentúl hogy kell kommunikálnom, hogy mindig azt mondd, amit szeretnék.:DDD

@Frigyesur: Ha a CsP-ből indulunk ki, azt kell mondjam, minden barát képzeletbeli.:)) Csak némelyiknek teste is van, de attól még az egy másik ember, csak a képzeletemben az, akinek hiszem.:DDD

KenSentMe 2011.11.08. 13:42:18

Én azért megismerkednék ezzel a K úrral.. ilyen férfinak szeretném a nőit kurogatni, ez garantáltan nem ver agyon a szívlapáttal. Esetleg nézhetné a szomszéd szobából, ha erre gerjed.

Niobe 2011.11.08. 13:43:00

@gernika: ne is tartsd magadban. Ha a másikkal ezeket nem tudod megbeszélni, akkor ott eleve gáz van. Szemet lehet hunyni egy darabig, csak nem érdemes. Egyetértek, mert én is nagyon szókimondó vagyok, főleg, ha valami piszkál...

indapass90210 2011.11.08. 13:43:47

@Tarkin kormányzó: hogyan tudott kicseszni veled? Az a kicseszés, ha elveszed feleségül, utána elválik, aztán a volt haveroddal laknak a te lakásodban, amit kizárólagosan neki ítélt a bíróság. Na az kicseszés.

De az, ha lefeküdt mással is, az mindössze annyit jelent, hogy élt azzal a természetes jogával, hogy azt engedjen a sunájába, akit ő akar.

TBal 2011.11.08. 13:45:02

@Vad.Korte: Szerintem nem szereti, lásd előző kommentjeimet. Akkor nem így beszélne róla.

@Kytia: Persze, lehet, hogy most csak indulatos a csajjal kapcsolatban, de közben meg vissza szeretné őt kapni. Nekem nem stimmel a kettő együtt, ezért tippelek inkább arra, hogy a muki alapból is így beszél a csajról, és ez szerinte így van jól.
Más az, hogy ha van egy alap szeretet, és azon belül épp utálja az ember a másikat, és más az, hogy ha ez nincs meg - szerintem ezt lehet érezni.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 13:46:07

@VRbagoly: Á nagy téttel erre sem érdemes fogadni! Épp most homályosítottuk fel kellőképpen, hogy mi a normális és elvárható reakció egy férfitől ilyen esetekben! Legközelebb már lehet, hogy szamurájkardja is lesz!
:)

Borzaska 2011.11.08. 13:47:39

Csak nekem tűnik úgy, hogy a postoló egy egoista lúzer? Megkérdezte egyáltalán a nőt, hogy miért tette? Mindennek oka van, a félrelépésnek is, és ha már valaki viszonyt kezd, akkor kizárt, hogy ott ne lennének mélyebb problémák a házasságban. Dehogy kérdezte, csak nagylelkűen megbocsájtott, ezzel is polírozva magát. Már bocs, de itt senki nem kért bocsánatot, és ennek is nyilván oka van.
Ha a házasságban is ilyen remekül működött a kommunikáció, és ilyen arányban állt az öntetszelgés a másikra figyeléssel, akkor az a 2 év sz@rt sem ért. Nyilván a nő már eleve ott elrontotta, hogy hozzáment valaki olyanhoz, akinek az egója mellé kicsit nehéz lehet beférni nemhogy a hálószobába, de egy nagyelőadóba is, amikor meg erre rájött, akkor nem mással kellett volna ápoltatni a lelkecskéjét, hanem szépen gyorsan lelépni.
Konklúzió: pont egymást érdemlik.

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 13:47:51

@michaela77: @Ibrahim a tevehajcsár: Koszi :)

@Kytia: Nem teljesen ertelek: ugy erted azt kepzeled o a baratod, csak o nem tudja? Hm, bizarr, de lattam mar rosszabbat is, ne aggodj *biztato vallveregetes*

Kytia 2011.11.08. 13:47:52

@Ibrahim a tevehajcsár: A nem pasizás nem ugyanaz, mint a nem csajozás? Mindkettő = semmi. Viszont ha ezek ugyanazok, az azt jelenti, hogy a pasizás ugyanaz, mint a csajozás. hmmm, most összezavarodtam.:))

@gernika: Persze, az is hülye. Csakhát biztos reménykedik, meg ilyenek. A remény baszik oda mindig az embernek. Mert kancsalúl festett egekbe néz, biztos azért.:)

@Joe69: "Szerintem a házasság értelme a gyerek." Kivételesen egyetértünk.
Viszont: "No, ezért nem szabad udvariasságból eltűrt bétahímként, jófiuként nő után koslatni."
Akkor bétahímként mit kell csinálni? Belelőni magad a Dunába?:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.08. 13:55:45

@Frigyesur: Nem csak te nem érted, ő sem érti magát! Látod, már teljesen összezavarodott szegény! Legközelebb álmában két kismacska lesz, akik egymással játszanak.
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.08. 13:57:11

@Frigyesur:

Lehet hamarosan Kytia is beszerez egy zöld kis noteszt? :)

Kytia 2011.11.08. 13:57:43

@TBal: Igen, ez lehet. Lehet, hogy eleve úgy áll a feleségéhez, hogy a butus kis háziállat úgysem tudja, mit csinál, nem lehet rá haragudni. Ez mondjuk tényleg gáz. Az az exem, aki nagyon szemét volt, utána meg összejött egy csajjal, akibe viszont belezúgott, pont így kommunikált róla. A csaj hülyére csalta, végül asszem, a haverjával is megdugatta magát, ő meg aszongya, hogy a csaj "ilyen művészlélek, nem gondolkozik". Így aztán magában felmentette, miközben azért kicsit le is nézte.

@Frigyesur: Nem. Úgy értem, itt minden poszt olyan, hogy "azt hittem, a párom ilyen, meg olyan, közben kiderült, hogy ez, meg az". Szóval van egy párod, de akit annak hiszel, az egy másik ember valójában, így a párod csak a fejedben létezik.:))

Kytia 2011.11.08. 13:58:23

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Milyen notesz? Nem hamarosan, kérem azonnal.:))

Buci-Bigyo (törölt) 2011.11.08. 13:58:44

@Borzaska: Azért ne keressünk már mentségeket a nőnek!Esze ágában sem volt válni,de a férjével sem igen ágyba bújni,csa egy éve masszívan félredugott!Itt még az sincsen pl. hogy ezer éve házasok vagyunk, van négy gyerekünk, 3 macskánk és két kutyánk és a férjem cukorbeteg lett,baleset érte stb., elhagyni nem akarom,de a szexről lemondani sem.
Posztoló,jó nagy barom vagy!A feleséged pedig egy ótvar nagy K.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 14:01:37

@Joe69: "Szerintem a házasság értelme a gyerek, azért házasodunk, egyébként minek..."

Mert az lehetetlen, h két ember szereti egymást és azé'? Lehetetlen, h csak egymást akarják?
Vagy egy idő után ez mindenképp kevés lenne?

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 14:02:03

@Ibrahim a tevehajcsár: Mar most is ambivalens a macska-kacsa valtassal. Keresi allati identitasat.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az nem fekete? Vagy muhakék?

@Kytia: Tudom hogy ertetted, de igy viccesebb volt. Na mindegy, most mar elrontottad, lapozzunk. ;(

dr. Tonyk 2011.11.08. 14:02:21

Hűbamm+, mennyi OKJ-s lélekbúvár és (para)pszichológus végzettségű van itt!

"Posztoló,jó nagy barom vagy!A feleséged pedig egy ótvar nagy K."

Ez biztosan jót tett a posztoló lelkivilágának :))))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.08. 14:03:21

@TBal: Én nem látom itt a tisztelet hiányát. Nem tudom miért ment félre a nő, mert nem sok infót kaptunk a házasságról, de nekem nem úgy tűnik, hogy ez volt a baj. Én nőként úgy látom, nem elég FÉRFI neki a posztoló... csak nem értem ez miért nem a házasság előtt derült ki számára. Lehet hogy ellensúlyozta valami, ami már nincs meg, vagy a nő számára már nem olyan fontos.

Borzaska 2011.11.08. 14:03:29

@Buci-Bigyo, távol álljon tőlem, hogy mentséget keressek a nőnek, csak a posztoló sem vétlen a helyzet kialakulásában és nem azért, mert papucs, hanem mert egocentrikus. Ettől még a nőnek egyáltalán nem kellett volna félredugnia, nyilván hasonszőrű a hasonszőrűvel, fel sem merült benne, hogy a nagy öntetszelgésben apuci egyszercsak észrevesz valamit.

Kytia 2011.11.08. 14:08:09

@Picicsibe: De gyerek nélkül minek? Semmit nem ad a kapcsolatukhoz.

@Frigyesur: ehh, a mimika nélküli humorod, azzal vaqn mindig a baj.:DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.08. 14:12:39

@Frigyesur:

NEM fekete, hanem sötétződ! :D Abba irogat majd gyanús dolgokat. Luit is felírta, hogy biztos drogot árul a sloziátjáróban. (Mondjuk azt szokott). A kolumbiai transzvesztita drogbárók már csak ilyenek. Már ha nem üldözi a spanyol titkosszolgálat! Vagy nem lesi meg Muhát ahogy eszi a lángost. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.08. 14:16:27

@Kytia: És a gyerekhez miért kell a házasság? Attól nem lesz könnyebb sem a szülés, sem a gyermeknevelés.
Nem egy mondvacsinált szertartáson és egy darab sajtpapíron múlik, milyen az ember.

indapass90210 2011.11.08. 14:16:55

@Kytia: "De gyerek nélkül minek? Semmit nem ad a kapcsolatukhoz."

Dehogynem ad. Kielégíti a nők birtoklási vágyát.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 14:17:36

@Kytia: És feltétlen kell az a plusz?
Én nem tudom, és már nem is fogom megtudni...
Csak érdekelne, h vajon tényleg lehetetlen e, kettesben leélni egy életet, szerelemben/szeretetben, úgy, h csak egymásra figyelünk?

Kytia 2011.11.08. 14:19:06

@Köldökszösz (csodalampa): Igen, de sok állami kedvezmény jár úgy.:) Meg jogilag valamennyire szerintem biztosíték a gyereknek. De annyira nem értek hozzá, csak ez rémlik.

penelope garcia 2011.11.08. 14:19:42

"feleségem a kis agyával azt hitte"
"ha betolakodnak a kis világába"
Te már régóta alázod a feleséged, de még csak észre sem vetted. A másik pasiban neki nem a dugás volt a fontos, hanem a megbecsülés.
(Hint: A megbecsülés nem egyenlő az ajándékokkal.)

indapass90210 2011.11.08. 14:20:18

@Picicsibe: ez az örökkön örökké a nagy számok törvénye alapján lehetséges, de amikor örökkön örökkét kitalálták, akkor egy harmincegypár éves ember már matuzsálemnek számított (30 felett minden nap ajándék).

indapass90210 2011.11.08. 14:21:34

@penelope garcia: mintha a múltkor már azt olvastam volna tőled valahol a velveten, hogy a dugás nem is fontos :D

indapass90210 2011.11.08. 14:22:06

Az kiderült már, hogy ki vette a gumit?

Kytia 2011.11.08. 14:22:30

@Dövan: Lófaszt elégíti ki, összepapírozva ugyanúgy elmegy a zember, ha akar.

@Picicsibe: Dehogynem lehet (szerintem). Csak ahhoz viszont tényleg felesleges papírokat írkálni, nem? Vagy csak maga a gesztus? hogy megígérem, hogy veled akarom leélni az életem és ezt alá is írom? Ezt megígérhetem házasság nélkül is, és ugyanúgy megszeghetem az ígéretet, mint házasság után.:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.08. 14:24:36

@Picicsibe: Ehhez a házasság intézménye sem kell.

@Kytia: No igen, ebben igazad van, a kedvezmények és juttatások jogosultsági feltétele sok esetben a házasság. A magyar jogrendszer egy kicsit elvaultnak számít ezen a téren. (is.)

Kytia 2011.11.08. 14:25:40

@Dövan: Életkortól függetlenül amikor az örökkön örökkét kitalálták, akkor ez az örökkön örökké családok közötti gazdasági szerződést jelentett, nem pedig érzelmi alapú holtomiglant a nagyővel. Ez csak újabban van, hogy érzelmi alapokra helyezték, nem is nagyon akar működni.:)

Hurri Kán 2011.11.08. 14:26:01

Legegyszerűbb nem ígérni semmit, ezt nem nehéz betartani. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 14:27:58

@Dövan: Hmm. Gondolom még nem közelítesz a 30-hoz. :D

Közbiztonság Szilárd 2011.11.08. 14:28:09

Hát cimbora, meg kellett volna tanulni baszni idejében, akkor az asszony még most is hagyná.
Meg nem ment volna kúrni a haverral.

Az, hogy bedugod, per definitionem baszás ugyan, ám de facto nem az, mint a tények is mutatják.

indapass90210 2011.11.08. 14:28:36

@Kytia: most én konkrétan az eccerűbb csajokra gondoltam. Nyilván egy hozzád hasonló értelmes nő felfogja, hogy aki akar, az megy.

Viszont az értelmes (rafkós) nő + bizonyos erkölcsi problémák nagyon veszélyes kombináció. Ilyenkor szokott az lenni, hogy a jómunkásember a híd alatt végzi váláskor.

Alikam 2011.11.08. 14:29:14

Hülye vagy te baszd meg? Félrekefélt és még te viszel neki ajándékokat!

Kibasztam volna mint macskát szarni.

Három év házzaság után félrekúrás az nem jó jel. Válj el, ha anyagilag nem megterhelő, nincs gyerek, nincs kötöttség.

Az asszonyod le se szarja a fejedet.

indapass90210 2011.11.08. 14:31:32

@Picicsibe: ez egy jó kérdés. Már annyifélét hazudtam a korommal kapcsolatban, hogy magam sem tudom.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 14:31:37

@Köldökszösz (csodalampa): Nem kelleni nem. De igen, egy gesztus, felvállalni barátok és egy család előtt, h komolyan gondolom, és veled (már nem én veled!:)), amíg élek (már ha megy).

Ez a "csak egy papír"... Amíg így érzed persze felesleges. Volt, h én is ezt mondtam. De aztán lehet jön valaki neked is, aki miatt már nem így gondolsz rá. :)

Kytia 2011.11.08. 14:32:40

@Köldökszösz (csodalampa): Azt mondjuk én nem bánom, hogy ilyen a jogrendszer, mert tényleg be kell biztosítani valahogy a születendő gyereknek az ellátást, hogy ne a híd alatt fagyjon halálra a végén. vagyis lehet, hogy ehhez sem kéne házasság, de mindenképp kötelezni kéne mindkét szülőt valahogy, hogy gondoskodjon a gyerekről.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 14:33:38

@Kytia: Papírokat írkálni... Nem ez az esküvő lényege. A papír.

Igen egy gesztus. Ha már papír... Szó elszáll, írás megmarad.
(plusz amit Köldökszösznek írtam)

TBal 2011.11.08. 14:35:16

@Kytia: "Lehet, hogy eleve úgy áll a feleségéhez, hogy a butus kis háziállat úgysem tudja, mit csinál" - hát, ha butus kis háziállatot választott feleségnek, az az ő baja...

@Bundabandi: "Én nem látom itt a tisztelet hiányát. Nem tudom miért ment félre a nő, mert nem sok infót kaptunk a házasságról, de nekem nem úgy tűnik, hogy ez volt a baj. Én nőként úgy látom, nem elég FÉRFI neki a posztoló..."
Én mind a kettőt látom, szerintem a pasi nem is tisztelte őt, és nem is volt férfi, nem volt tekintélye. Azzal egyetértek, amit sokan előttem írtak, hogy a csajszi vezekelni akart, és ő ezt egy megbosátással ellehetetlenítette, ezért is olyan a csaj viselkedése, amilyen.

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.11.08. 14:40:24

Ezt a levelet viccből írta valaki, ugye?
Ekkora barom nem létezhet, asszem' az ilyenre mondják, hogy pasi.

TBal 2011.11.08. 14:40:31

@penelope garcia: nocsak, nem vagyok egyedül a meglátásommal... :)

Kytia 2011.11.08. 14:41:51

@Dövan: Na ja, kinek mire jó a házasság, ugye.:)) De ha nincs gyerek, akkor is felezni kell a vagyont?

@Picicsibe: Igen, de gesztusnak szerintem túl erős. Hatalmas, életre szóló kötöttséget veszel a nyakadba egy gesztusért? De igazad van, lehet, hogy csak még nem éreztem ilyet, azért nem tartom fontosnak. Vagy nem vagyunk egyformák.
Egyik volt osztálytársam nagyon hamar férjhez ment, majd pár év múlva elvált. Volt egy kollégája, akivel jóban voltak, majd a válása után két héttel a kolléga hipp-hopp eléállt, hogy menjen hozzá feleségül. Még nem is jártak.:)) Viszont mostanra meg már van egy gyerekük. Irigylem a csajt, hogy így hisz a csodákban, én szerintem első reflexből az ápolókat hívtam volna, ha egy kolléga ezzel áll elém. Viszont a sztorit hallva ismét bebizonyosodott előttem, hogy az ilyen csodák azokkal történnek, akik hisznek bennük.:)

férfi escort · http://www.ferfiescortvippartner.hu/ 2011.11.08. 14:45:02

@michaela77: Szerintem a megcsalás pont ugyanannyira hibája mindkét félnek. Így csak tanulságai vannak. Tovább együtt, vagy vége. De a megbocsájtás mindkét esetben szükséges az életben való továbblépéshez.

@Kytia: :)

Pitie 2011.11.08. 14:46:03

Kedves Posztoló!

Sajnálattal olvastam ami veled történt de azt még nagyobb sajnálattal hogy mi reagáltál rá:( Ebben a helyzetben eszedbe ne jusson hogy mit kellett volna másképp vagy hogy miben hibáztál...semmiben vagy ha igen akkor is az lett volna a megoldás hogy eléd áll és elmondja hogy változást szeretne ebben és ebben...ha ennyi idő után már itt tartotok akkor ennek lőttek:(

Legyen tartásod és lépj tovább...ha sokáig húzod akkor még jobban szenvedni fogsz miután újra megtörténik(a nő ilyenkor már nem tisztel, megszűntél férfi lenni a szemében)...vedd a kezedbe a sorsod!!!

Sok sikert!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 14:48:52

@Kytia: Nem gondolnám, h túl erős, ha komokyan hiszed, h végig vele maradsz.
Én nem hiszek a csodákban... Sőt! Hiszem, h simán jöhet új szerelem is az életedbe.
De ha esetleg így alakul, kulturált módon megbeszélhető az is.

No mindegy. Csak felvetettem. Én ezen a kérdésen mártúlvagyokrég... :D

dr. gernika 2011.11.08. 14:52:09

@Dövan: :D Jó, majd az lesz. :DDD

cyd 2011.11.08. 14:54:25

@Dövan: Szerintem ma legyél 22,5-mellek.

dr. gernika 2011.11.08. 14:56:58

@Frigyesur: Mi feketének láttuk, de mikor a blogon szóvá tettük, ő kikérte magának, hogy az sötétzöld!

Kytia 2011.11.08. 14:58:57

@gernika: Kinek van olyan notesze, Luinak?

dr. gernika 2011.11.08. 15:00:37

@Kytia: Nem, a szakítósblog házi pszichopatájának, szerencsére te nem ismerted.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.08. 15:00:53

@Kytia:

Pszichoboynak. Muhát nézte lárvaarccal Zuglóban.

Kytia 2011.11.08. 15:05:17

Na, ez a mai tanácsom a posztolónak: toplike.eu/post/101637

:DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.08. 15:08:34

@Kytia:

Szerintem Dövan nem panaszkodna a BMI-re! :D

Szöszi 28 2011.11.08. 15:12:15

@Kytia: Na jó...Ettől az élő csontváztól elment az étvágyam, köszi:) Előre figyelmeztethetnél ilyenkor, hogy ne nézzem meg:D
Reméljük Dövannak legalább tetszik:)

michaela77 2011.11.08. 15:12:53

@férfi escort: hát persze, igazad van.
De megbocsátani akkor lehet, ha valaki megbocsátást kér, vagy ha legalább látszik rajta, hogy megbánta a dolgot.
Jelen esetben erről szó sincs, így a megbocsátás inkább térdencsúszást és pitizést jelent. Az meg nem vezet sehová.
Kettőn múlik, de a nő hibázott nagyobbat. Ha megbánja, megdolgozik a megbocsátásért, akkor látom értelmét tovább, talán. Így nem.

cyd 2011.11.08. 15:14:27

cheezdailysquee.files.wordpress.com/2010/04/129159489840129104.jpg
"Kérlek adj erőt a hülyékhez. Ha erőt adsz, megölöm őket"

Most kaptam és aktuális mert hívtak az apehtól és megint nekem kellett kioktatni őket a jogszabályokról *facepalm*

alien47 2011.11.08. 15:15:46

Lapát és keress mást. Tudod te ezt magadtól is itt csak biztatásra vársz. Ennél találsz sokkal jobbat és főleg hűségesebbet is!

Sok sikert.

cyd 2011.11.08. 15:19:08

@cyd: Hehe elbasztam. Az első erőt helyett türelmet.
Nem az én napom a mai.

penelope garcia 2011.11.08. 15:19:08

@Dövan:

És továbbra is pont így gondolom. :)

Vandorsolyom 2011.11.08. 15:22:21

@Vad.Korte: Nem attól férfi valaki, hogy "odabasz". De aki kedves, figyelmes az őt megcsaló nővel, mielőtt az valamiféle megbánást tanusítana, és tenne valamit a kapcsolatért, az - remek szót használtál - puhapöcs.

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 15:23:15

@cyd: Én kaptam egy levelet, mely szerint felszólítottak, hogy tartozom 956 Ft-al, plusz 518 Ft késedelmi díj, ugyanakkor 1474 Ft adótöbbletem van. Ha jól értelmezem, kaptam arról egy 3 oldalas papírt, hogy minden rendben van, kedves Frigyes :D

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 15:24:46

@cyd: Hát nem. De még mindig jobb, mint ha jogász lennél vagy informatikus.

cyd 2011.11.08. 15:27:37

@Frigyesur: Szerintem félreérted. Vagy mindkettőn túlfizetésed van vagy mindkettő tartozás, esetleges harmadik megodlásként egy harmadik adónemen van pont ennyi túlfizetésed.
Így látatlanba csak ennyire tudom megszakérteni :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 15:27:54

@Kytia: Mimika nélkül sokkal viccesebb, sejtelmes.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Jahogyő. Lui drogbáró? Viccölsz, bolondozol: még a mopedjával is felborul, ez a ötétződ noteszses se gondolhatta komolyan.

@gernika: Ez valóban fontos információ.

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 15:29:51

@cyd: A zadótöbbletet hogy lehet félreérteni? Az nem többlet?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.08. 15:30:00

@Frigyesur:

Szerinte az átoperáló műtéten is átesett Lui :)

michaela77 2011.11.08. 15:31:11

@Frigyesur: rosszul értelmezed sajnos:) Cégeknél ez úgy van ám, hogy akkor is leinkasszóznak a bankszámládról 1000 Ft tartozást, ha közben 500ezer túlfizetésed van egy másik adónemen.
Mert kérlek szépen azt át kell vezettetni:)
Gondolom magánszemélyeknél sem más a helyzet, úgyhogy ne légy nyugodtan, tölts ki szépen egy 1117-es átvezetési kérelmet:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 15:33:33

@michaela77: Ez most komoly? Ecsém, ezt az idiótaságot. Ezek télleg ennyire hülyék?! ;( És még én szórakozzak a faszságaikkal, hiszen annyira ráérek értelmes meló mellett.

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 15:34:55

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Már csak az a kérdés: miből mivé operálták? ;))

michaela77 2011.11.08. 15:36:10

@Frigyesur: sajnos komoly. És ha tényleg az a helyzet, addig ketyeg a késedelmi pótlék, amíg nem vezetteted át.
Ha gondolod és be tudod scannelni vagy el tudod faxolni, szívesen megnézem meg megcsinálom neked.

cyd 2011.11.08. 15:37:03

@Frigyesur: A leírtak alapján rosszul értelmezed az adófolyószámlát. Ha a vége többlet, akkor a sorok nem mutathatnak csak tartozást. Ha vannak + és - tételek is, akkor meg vezettesd össze. Alkalomadtán csattogj be egy okmányirodába, csináltass ügyfélkaput és azon keresztül díjmentesen leadhatod, egyébként nyomtatás + posta v. személyes séta.
Keress egy hozzáértőt vagy egy michaelat vagy engem :)

indapass90210 2011.11.08. 15:37:32

@penelope garcia: egy öröm lesz veled valakinek az élet! Amíg meg akarod fogni, addig csak-csak csinálod, de utána...

Bár, szerintem, ha valaki egyszer rendesen megsunázna téged, akkor biztos változna a véleményed.

Etniez 2011.11.08. 15:39:54

Válni kell, döglött lovat felesleges megülni.

indapass90210 2011.11.08. 15:39:58

@Kytia: @A Jó Meglepően Izmos Hercege: @Kata1987: Úgy csináltok, mintha perverz lennék! Pedig ennyire frissen nem szoktam egy csontvázat sem kihantolni!

cyd 2011.11.08. 15:40:42

@michaela77: Késpótléka nem lesz, ha az összegyenlege 0 vagy túlfizetés.

michaela77 2011.11.08. 15:41:52

@cyd: ez mióta van? Idén még nem néztem, de tavaly tutira rányomták a késpótlékot a tartozásra, akkor is, ha egyébként túlfizetés volt összességében.

bikicsunájt 2011.11.08. 15:41:56

Hát erre mit, mondjak... A kedves posztíró hosszú, kitartó munkával valószínűleg elérte azt, hogy a felesége átlépje azt a határt amit normális körülmények között az emberek nem lépnek át. Ez alatt azt értem, hogy kb. annyira ismeri a felesége lelki világát mint a szomszéd kutyáját. Ez nyilvánvalóan lejön abból, hogy szerinte a megbocsájtok , kezdjük újra, szeretlek frázisokkal el lehet intézni ezt a dolgot. Kedves férfitársaim, mikor tanuljátok meg végre, hogy a feleség, partner társ stb lelkével is törődni kell, figyelmesnek kell lenni, olyan társnak bizonyulni, aki mellett boldognak érzi magárt a nő. És akkor nem kezd el ismerkedni. Mert azt azért a félrelépés az nem az ágyjelenetnél kezdődik.
Úgy gondolom hogy a kedves posztolónak sürgősen magába kéne néznie mert, ha azt gondolja, hogy a bukás után azért visszautasító a felesége, mert megalázottnak érzi magát őelőtte, akkor a következő kapcsolata is így fog végződni.... A posztoló azon a ponton szűnt meg férfi lenni amikor a felesége elindult a félrelépéshez vezető úton. Ilyenkor egyet tehet még az illető, úriember módjára kilépni az életéből, nem pedig akarattal, pénzel, egzisztenciával odaláncolni a nőt.

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 15:42:13

@michaela77: Hát akkor én vagyok a hülye, hogy adózom. Ha nem tenném, nem baszogatnának :S Asse tudtam, hogy tartozom. Mondjuk nem tudom, ha ennyire félkegyelműként végezném a munkám, vajon meglenne még. Költői. *sóhaj*
Ááá, hagyd, ne fáradj vele. Amúgy se hagynám ki a lehetőséget, hogy anyázzak telefonon velük :)

michaela77 2011.11.08. 15:43:43

@Frigyesur: ok. De telefonon is ugyanezt fogják elmondani, mer cyd nagyon okos ám:)

potyus 2011.11.08. 15:46:37

Új lakásba költözik az etnikum.
Barátja felkeresi ebből az alkalomból
A tulaj végig vezeti a lakáson az ismerőst:
Ez itt a konyha, ez meg fürdőszoba, ez a gyerekek szobája, benyitnak a következő nagy szobába, ahol a szomszéd őrült erővel keféli a feleségét, de ő nem jön zavarba: ez itt nagyszoba az meg ott az ágyon én vagyok.....

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 15:47:56

@cyd: Eccer majd becsattogok a Fogyasztóvédelmis mosógép cucc miatt :D Csak nem érek rá ilyen hülyeségekre.
Na mindegy, köszi nektek, majd telefonon előveszem legbájosabb modorom. ;)

cyd 2011.11.08. 15:48:13

@michaela77: Qrv@ rég óta, talán mindig is így volt. Összegyenleget pótlékolhatnak csak. Ha nem így van, akkor lehet szépen levelet írni és töröltetni. A jogszabályi helynek majd napokon belül utánanézek, mert gondolom érdekel :)

@Frigyesur: Telefonon elhajtanak és ahelyett, hogy levezetnéd a feszültséget csak még jobban fel fognak baszni. Szerintem inkább töltsd ki a mérged a buckalakókon :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 15:49:53

@michaela77: Höhöhö. Nem is az igazságtartalmában kételkedem, csak még nem volt előttem a papír és ki kell adni a frusztrációt. :D

michaela77 2011.11.08. 15:54:23

@cyd: érdekel és utánanéztem. Természetesen csak részben volt igazad, részben meg nekem volt:)
Mert egyrészről tényleg az egész adófolyószámla egyenlegét nézik, másrészt viszont ha magánnyugdíjpénztári tagdíjjal kapcsolatban van tartozás, azt pótlékolják túlfizetéstől függetlenül is:P
Legyen döntetlen:)

Sierrababa 2011.11.08. 15:58:22

Kívülállóként, a többi kommentet nem olvasva csak annyit, kedves posztoló...naná, hogy elhúzódik, mert már NEM kíván. Tehát hiába "bocsátottál" meg neki, ettől még a varázs kettőtök között nem tér vissza. Hogy miért nem válik el tőled? No erre nyilván te jobban tudod a választ. Gondolom nem tudná egyedül eltartani magát.
Szar lehet ezt így kívülállótól olvasni, de szerintem az igazság kb. itt van. Tessék-lássék igyekszik elvégezni a kötelességét, de ennél többre nem futja. Szerintem mindkettőtöknek jobb lenne egy csendes szétválás.
Ami meg az elolvasott sms-t illeti...na ez az, amit én SOHA nem tennék, legfeljebb külön kérésére a férjemnek. Lehet hogy élhetnétek boldogan, ha nem borogatod ki a bilit.

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 15:58:33

@cyd: Már most ideges lettem :D Legyenek már ők is azok picit :)
Ááá, levezetésnek ott a Whirpool is. *legyintés*

Szóval ha nagyon ráérek, akkor az öccáz kőkemény magyar forintért is reklamálhatok. Zseniális :D

cyd 2011.11.08. 16:00:03

@michaela77: A mnypt számomra nem adó még mindig, ezért az kívül esik az általános tudásomon, meg öregszem is meg ilyenek. Legyen Tied a döntetlen.

michaela77 2011.11.08. 16:00:40

@Magdi0106: sőt, igazából a férj a hibás és az ő kurva anyját, nem? Miért kellett megnézni az smst, hiszen ha nem tudunk a problémáról, akkor az igazából nem is létezik.
Magyarország, én így szeretlek.

cyd 2011.11.08. 16:03:57

@Frigyesur: Nem lesznek. Majd forgatják a szemüket a többieknek, hogy megint egy hülye, önérzetes adózó és kapsz az arcodba a sértett pedagógus hangból bőven :)

neoteny · http://word.blog.hu 2011.11.08. 16:07:25

"Gyerekünk nincs."

Válj el mielőtt összejön egy a feleségednek.

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 16:09:42

@cyd: :D Mar banom, hogy megemlitettem amugy. Tok jol elvoltam az igazsag nelkul.
Nem baj, legalabb anyaztam egyet, es nem leszek egy olyan barmikor robbano bomba, mint Kytia. ;)

michaela77 2011.11.08. 16:12:27

@Kytia: elnézést, személyes érintettség okán kicsit elragad a téma:)

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2011.11.08. 16:20:06

A férj hazamegy a munkából, lelkesen meséli feleségének:
- Te Lujza! Ma belépet az új kolléganőnk, nagyon helyes kis fiatal csajszi és biztos tudja, hogy fradidrukker vagyok mert zöld kosztümöt és fehér blúzt viselt. Persze ez kis dolog de nekem annyira jól esett.

Másnap megint:
- Képzeld Lujza az új kolléganőnk ma egy zöld miniszoknyába jött be a céghez amihez fehér blúzt vette fel ésmááá biztosan tudja, hogy fradidrukker vagyok és ez olyan kis deolog de nekem olyan jól esett.

Harmadnap:
Na figyelj Lujza! Ez az új kolléganő egészen biztos, hogy tugggya, hogy fradidrukker vagyok, mert ma megint a zöld miniszoknyájába jött be a céghez csak ma fehér harisnyát vett fel hozzá és ez olyan kis dolog de nekem annyira jól esett.

Negyedik nap:
- Te Lujza....
- Dezső most te figyelj! Képzeld ma reggel miután te elmentél dolgozni, megjött a hűtőgép szerelő. Megszerelte a gépet, aztán feltett a konyhaasztalra és istenes megrakott...és képzeld a farka csak 5 cm-el volt hosszabb a tiédnél.
Ez olyan kis dolog denekem ANNNYIRA JÓLESETT!!!!!!!!!!!!!!

Kytia 2011.11.08. 16:20:50

@michaela77: Ó, én egyetértettem mindennel. Magdi biztos halottnak tudja tettetni magát, amikor észre kéne venni valami neki nem tetszőt, de ez nem mindenkinek megy.:)

cyd 2011.11.08. 16:20:50

@michaela77: Te vagy a feleség? És legalább eltörted K. kis kezét, hogy a telefonodhoz nyúlkál? :)

Jut eszembe. Akik itt bőszen belelátják már azt is a posztba, hogy a mandró lenézi/sajnálja a nejét, azok belegondoltak, hogy talán jogos?
Ha anyu konstatálta, hogy bukott a randis sms-sel, akkor minek ment el és nem tette át máskorra, máshova? Szóval anyu is csak egy moszat.

@Frigyesur: "Tok jol elvoltam az igazsag nelkul."
Jó is az a langyos vízben ücsörgés :P

m.gray 2011.11.08. 16:22:19

@Dövan: en nem kibaszkodtam (a fszt.-en lakom) hanem osszeszedtem, bedobtam a kocsiba (zuhogott az eso, ami feltorolte az utcat az feltorolte), mindent bedobaltam az eloszobajaba, majd bedobtam a kulcsat a kukucskalonyilason. utana vezettem 150 km-t csogazzal az M3ason viharban, uvolto zene mellett -> amikor kiszalltam a kocsibol jobban voltam :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 16:23:08

@cyd: Hogy ha a langyosnál rosszabb a helyzet, akkor mit mondunk: hideg vagy meleg? :P

Sierrababa 2011.11.08. 16:25:33

@michaela77: Michaela, nem mondtam, hogy CSAK a férj a hibás, de a férj IS hibás. Ahogy azt már többen leírták, a megcsalás nem az ágyban kezdődik, hanem valahol ott, hogy a feleség ráébred, hogy a férje, nem a társa, csupán egy mellette élő másnemű. Ellenállhatatlan vágyat érez arra, amire minden nő, vagyis hogy szeressék, odafigyeljenek rá, valódi figyelmet kapjon. Ezt valahol, valakitől megkapja. No innen már csupán két lépés az ágy, de az előjátéka a családi fészekben kezdődik. MINDIG. Nem csak Magyarországon, hanem a világ bármely részén. Tehát nem azon van a hangsúly, hogy férjecske tudomást szerzett a problémáról, hanem azon, hogy nem akkor tette, amikor asszonyka először elhanyagoltnak érezte magát.

SciNu 2011.11.08. 16:27:39

@Magdi0106: LOL! Elhetne boldogan közben asszonkát dugja a haver csak ő ne tudjon róla. Ez ám a boldogság.

Kyria 2011.11.08. 16:28:56

Az első gondolat ami eszembe jutott - a döbbeneten túl -, hogy milyen szerencséje van a Te feleségednek, hogy Neki nem ugyanazt mondtad, mint a "barátodnak" (mármint, hogy nem akarod többet látni).
Női szemmel nézve a történetet, egyrészt szerintem is az a baj, amit feltételezel: megalázó részére, hogy kiderült. A másik - és ez szerintem a legfontosabb része az egésznek: vajon Ő szeret még Téged? Mert ha ilyen hosszú ideje csal, erős kétségeim vannak (bár lehet, hogy én vagyok naív).
Én azt javasolnám, üljetek le megbeszélni: nyíltan és őszintén tedd fel a kérdéseket, mi vezetett idáig, mi az ami hiányzott/hiányzik a házasságotokból, illetve, hogy akarja-e folytatni, vagy mindkettőtöknek jobb lesz a továbbiakban külön utakon? Lehet, hogy fájdalmas lesz ennek a beszélgetésnek a vége, de szerintem nem érdemes halogatni.

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 16:29:01

@Magdi0106: A zasszonykanak van szaja, ha nem jelezte, hogy gaz van, akkor az kinek a hibaja. Szimplan gerinctelen a csalo, nem kell ezt tulbonyolitani. Akkora hulyeseg a megcsalt felre kenni. A megcsalashoz lehet, hogy 2 ember kapcsolata vezetett, de a megcsalasert csakis egy ember felelos. Ez ilyen ecceru.

michaela77 2011.11.08. 16:30:13

@cyd: én. Mondtam is K.-nak, hogy rohaggyon meg, mer ha nem nézi meg az smst, most nincs ez az egész helyzet. És ezért nekem nincs lelkiismeret furdalásom, mert ő a hibás.

@Magdi0106: és ha teszem azt a férjnek az a bűne, hogy nem vette észre, amikor az asszonyka elhanyagoltnak érezte magát, vagy ő úgy érezte mindent megtesz és mégsem, akkor megérdemli, hogy megcsalják? Akkor nem nézheti meg azt a rohadt telefont, hogy ne vágják át tovább az agyát? Értem.
Úgy látom te az egyik oldalon voltál már, én meg a másikon.

michaela77 2011.11.08. 16:30:47

@Frigyesur: köszönöm, én nem tudtam ezt illlyyy szépen megfogalmazni:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 16:34:30

@michaela77: Aaa, igazan nincs mit :D Vesszoparipam. Az egyik. :)

m.gray 2011.11.08. 16:34:49

@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe: valami valogatas, Kosheen, Guano Apes, Placebo... nem is ez a lenyeg, hanem az, hogy ugy hallgattam, hogy semmi nem hallatszott a kulvilagbol, a kocsi hangja sem :). tudom, hogy szuicid elmebeteg dolog, de tenyleg sokkal jobban lettem utana (hat meg az ezt koveto 3 napos jeger-partitol)

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.11.08. 16:39:01

Annó az én csalfa nejem is egy SMS-en bukott meg. Mekkora gáz ez már. :-D Onnantól kell nagyon észnél lenni.

Haloperidol 2011.11.08. 16:40:27

nabazmeg, megmondom, miert huzodik el toled a feleseged. Mert toketlen vagy, nem tud mar becsulni, felnezni rad, konnyen lehet h ezert is csalt meg.
Ez a szituacio neked, a megcsalt ferjnek kurvara megalazo es nem az assonynak. Ha egyszer lebuktatod akkor megmondod neki, h leisutfelisut, takarodjon a lakasodbol (vagy te takarodsz az ovebol) es beadod a valopert. Ha utana O AKAR BEKULNI, es konyorog a bocsanatodert, az mas, akkor megfontolando a szitu.
Ajandekokat viszel neki, bameg, ez SZANALMAS.
Egyebkent van gusztusod meg ezekutan lefekudni a hulye kurvaval, hogy megcsalt? Jezus, te tenyleg nem vagy ferfi. En azt mondom, allj a sarkedra, es rugd ki a not, surgossen keress magadnak masikat, mert ez igy nagyon nem OK.

Buci-Bigyo (törölt) 2011.11.08. 16:48:56

@SciNuBob -I hear you, mon!-: van ennél még nagyobb boldogság:ha megszületik a gyerek.:D Legfeljebb soha ki sem derül, hogy nem aputól van, vagy csak akkor,ha anyu le akar tiplizni (lásd pl Tasnádi Judit), netán kórházba kerül a gyerkő és kiderül,nem lehet apuci az apa.A gyerekek 20-25%-a nem a férjtől,állandó partnertől van.

SciNu 2011.11.08. 16:55:14

@Buci-Bigyo:
Kedves Péter!
Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett. Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom. Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett. Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek...
A te szerető Anitád

Drága édesanyám!
Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk született. Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színes bőrű, és a tejétől kis unokád bőre is csaknem fekete lett, amiről persze az én drágám egyáltalán nem tehet. Remélem te is együtt örülsz velünk.
Ölel fiad, Péter

Édes fiam!
A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád. Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak. Valószínűleg ettől lettél te ekkora marha... Amiről persze én egyáltalán nem tehetek.
Csókol Anyád

Sierrababa 2011.11.08. 17:03:11

@Frigyesur: A megcsaláshoz 2 ember kapcsolata vezetett, de csak az egyik tette meg. Igaz. De ettől még a férjnek legalább akkora felelőssége van benne. Szerintem.
@michaela77: Szerintem legalább akkora bűn elhanyagolni egy nőt, mint megcsalni egy másik embert. De ez csak az én véleményem, azután, hogy végigasszisztáltam a legjobb barátnőm boldog egy évét, majd a 3 éves szenvedését az üzleti utaktól, végig nem hallgatástól, stb-től, egészen addig, amíg a sokszoros "majd holnap beszélgetés"-ből az lett, hogy a leány felállt, fogta a két gyerekét, és búcsúlevelet hagyva lelépett. Ja, a férjének KÉT HÉTTEL később jutott eszébe keresni a családját!!!
Tudtommal nem jártam egyik oldalon sem 15 év házasság után, de ha huzamosan elhanyagolnám a férjemet, nem lepődnék meg komolyabban, ha megcsalna. Értem ezalatt a lelki, vagy fizikai elhanyagolást egyaránt. És nem azt mondanám neki utána, hogy megbocsátok drágám, hanem:
1. Mi az, amit ő megad, és én nem?
2. Eldönteném, hogy meg akarom-e neki adni azt, amit hiányol, ha nem, akkor meg elválnék tőle.
De emellett...NEM, nincs joga belenéznie a telefonomba, sem az e-mailembe, mert az az én magánszférám, amihez SENKINEK, még neki sincs köze. Ha megkérné, nyugodt szívvel mutatnám, de ez egy másik dolog.

Αphelion 2011.11.08. 17:06:31

@michaela77: Maganszemelynek tudja az apeh hogy hol van bankszamlaja? Mert ugye csak arrol inkasszozhat amirol tud. :)

SciNu 2011.11.08. 17:16:46

@Magdi0106: Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. SZÓLNI kell, ha nem akar érteni vagy meg sem hallgat akkor lelépni mert ha szar akkor minek marad benne? Nem pedig csak úgy megcsalni.

Sierrababa 2011.11.08. 17:19:03

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Naná, hogy szólni kell...a szólást meg meghallani, felfogni, megérteni. Ez néha sokkal bonyolultabb, mint szólni.
Egyébként meg...ha a posztoló megnézte az sms-t, valahogy sejthette, hogy nem stimmelnek a dolgok...

Richard Brinsley 2011.11.08. 17:42:50

He-he.. :)
Nem olvastam el az egészet, de a férfi túl gyenge és naiv. A nő újra megcsalja majd, hazudik..stb.
Ha ez velem történik az asszony kapna karácsonyra tőlem egy pápa körtéjét :D Tekergetném benne kicsit..:))
Aki nem tudná..
extremcafe.hu/a-fajdalom-gyumolcse/

(O_O) (törölt) 2011.11.08. 17:43:29

Na WOW!!!! Nekem ilyen ferfi kell!!!! Honnan vagy? mi a neved? :-D
Hihetetlen hogy leteznek meg ilyen pasik. Tuti mindenki porig alazott,hogy mekkora Luzer vagy,de szerintem nem vagy az :-).Hihetetlen ahogy lekezelted a dolgot,keves ember hajlando a hazassagaert kuzdeni es ennel kevesebb ok miatt is hajlandoak valni.Pl ha szerencsetlen ferj nem viszi ki a szemetet... Le a kalappal elotted. A feleseged meg hulye! Bocsi,de ez az igazsag.Amugy nem sertve erzi magat,hanem gyava,hogy kimondja o igenis a masikat jobban szerette es el akar teged hagyni. Amugy miert is gyava? Tied a lakas? Te penzeled? Vagy mi az ami miatt nem mer elhagyni? Sajnalom,hogy ilyen not sikerult elvenned...

(O_O) (törölt) 2011.11.08. 17:46:19

Ja meg meg annyit,hogy nem a ferj volt resen,hanem a haver. :-D.

BKV reszelő 2011.11.08. 18:50:30

Ez veszett fejsze nyele. A bizalom olyan dolog, hogy ha elveszted, soha nem nyered vissza...ha akarod, akkor sem. Mamár hajigáld ki a tangájával egy cora-s szatyorban és keress egy rendes nőt!

JOKKA21 2011.11.08. 19:22:52

Mocskok a nők, hogy haverral csalnak meg.Postás már nem jó nekik..Aljas az összes nőnemű lény.

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 20:00:52

@Magdi0106: Szerinted ugy megis mit jelent a felelosseg szo? Mert aszem egesz mast ertunk alatta. En az aldozatokat nem tartom felelosnek, mert mereszeltek aldozatok lenni. A genyak.

Kisruszki 2011.11.08. 20:04:08

Ki kell rakni a szűrét, ez egyértelmű. Keresni egy másikat. Ez a bizalomvonat már elment, nem igazán van mire építeni a továbbiakban. Az más, hogy mindennek vannak előjelei. Javaslom Ruth Minshull Érzelmek c. könyvét, ha az ott leírtakat el kezded használni nem lesz többet nő aki bepalizna.

#szájbergyerek# 2011.11.08. 20:07:01

Kedves K!

Ha vasvilla nem is jár de legalább az asszony megbocsátás helyett ugyan azt kapta volna mint a haver...

Előbb vagy utóbb oda fogtok jutni...

Ha van egy csepp eszed, akkor nem várod meg, amíg terhes lesz és te sem csinálsz neki gyereket!

Dr. Jula Watson 2011.11.08. 20:29:03

Nem, a megcsalásért a megcsalt fél nem felelős. Az csakis és kizárólag az elkövető döntése. A megcsalt lehet felelős a megromlott viszonyért, az elhidegülésért, a nem működő kapcsolatért, de a másik sunyiságáért, hazugságáért nem. Az már csakis azon az egy emberen múlik.

Ha valami nem jó, akkor ki kell nyitni a pici szánk, és kommunikálni, vagy ha ehhez nincs kedvünk, hát cselekedni, és lelépni.

Father Justice (törölt) 2011.11.08. 20:31:54

"Szerintem legalább akkora bűn elhanyagolni egy nőt, mint megcsalni egy másik embert."

Ezt már szeretem! Szarkenegetés a legfölsőbb szinteken! :)

Az már csak hab a tortán, hogy az "elhanyagolás" enyhénszólva kibaszottul szubjektív ügy (bármelyik nő érezheti és nevezheti magát annak, akkor is, ha gyakorlatilag a seggét is kinyalják), míg a félrekúrás igencsak konkrét történés: időközönként külsősök is inzertálgatják a falloszukat a hölgy vaginájába.

Teccikérteni?

Dr. Jula Watson 2011.11.08. 20:36:59

@Father Justice: én is úgy érzem, mindez csak a felelősség áthárítása a másikra.

Sierrababa 2011.11.08. 20:42:17

@Frigyesur: A felelősség szó számomra azt jelenti Frigyesúr, hogy bevállalom amit csinálok, akkor is, ha annak következménye van. Ám a leírt eset valahogy...szóval olyan fura nekem. A posztoló hímnemű ennél bénábban nem kezelhette volna a dolgot. Áldozat? Igen. (bizonyos szempontból). Felelős? Az ágybabújásért nyilván nem (legalábbis közvetve), a szar kapcsolatért viszont igen. Ahogy meg kezelte a helyzetet, az egyszerűen röhejes! Vajh megkérdezte a nőt, hogy MIÉRT csinálta? Megkérdezte, hogy milyen folytatást akar??? Menne, vagy maradna? Megkérdezte?
Értsétek már meg, NEM azt mondom, hogy rendjén van az, ha az ember megcsalja a párját! Nincs rendjén. Amit megkérdőjelezek, hogy a posztoló helyesen kezelte-e az egész ügyletet, megfelelően definiálta-e a házasság fogalmát! Tehát ugyebár a házasságnak NEM az az egyetlen "aranyszabálya", hogy nem csaljuk meg a másikat, hanem ezen kívül egy sor másik. Ezekről NEM szólt a fáma. Hallottuk az egyik oldalt, ahol a megcsalt fél siránkozik és töketlenkedik. Halljuk a feleséget is!

cyd 2011.11.08. 20:49:42

@Father Justice: Höhö! Ezt fel kell írni! Egyetértek veled.

Frigyesur (törölt) 2011.11.08. 21:00:29

@Magdi0106: Nem szamit, hogy a feleseg mit sirankozna. Ha elegedetlen vagyok egy szolgaltatas minosegevel, akkor reklamalok, nem szetverem a berendezest.
Innentol kezdve pont nem a felelosseg vallalase, hogy masra mutogatok, hogy 'de hat o meg ezt csinalta'.
Ha a feleseg elhagyta volna, meg talan meg is ertenem, de igy csak egy ocska kis lotyonak tartom. Hm, varjunk, ezt ki szoktam csillagozni ***** *** *****-nak tartom :)))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 21:01:28

@Magdi0106: "Vajh megkérdezte a nőt, hogy MIÉRT csinálta? Megkérdezte, hogy milyen folytatást akar??? Menne, vagy maradna? Megkérdezte?"

Tudod, lehet faszság amit írok, de bármi lehet...
Lehet, h a faszi jól elverte az asszonyt (amit itt sokan hiányoltak). Lehet azért nem megy el a nő, mert meg lett fenyegetve...

Az agresszív pasikra néha rájön a roham, üt-vág... A nyugis időben jöhet a kedveskedés, nyali-fali, ajándékok...

Kurvára nem tudjuk mi van. Annyit tudunk, amennyit a faszi el akart nekünk mondani.

De legyen h nem ez van...
Akkor meg a nőnek nincs szája? Ha nem kérdezik, nem tudja megmondani, h mi, miért, hogyan?

Nem tudunk semmit. Felesleges védeni itt bárkit is.

Father Justice (törölt) 2011.11.08. 21:05:27

@Magdi0106: A szar kapcsolatért mindkét fél felelős, így a nő csak az alábbi két korrekt megoldásból válaszhatott volna, ha úgy érezte, valami nem kerek odahaza:

1) Ha úgy érezte, végérvényesen elromlott valami, válás, aztán új párkapcsolat valaki mással.
2) Leülni beszélgetni a posztíróval, hogy mit hiányol a házasságukból és erre miért csak ennyi idő után jött rá.

Nem nehéz kitalálni, hogy miért nem ezek valamelyikére került sor: tökéletesen megfelelt neki a "Béta Béla eltart, Alfa Alfonz sunáz" konstrukció. Innentől kezdve kit érdekel, menne vagy maradna? Ha károsodás nélkül mehetne, már rég elment volna, maradni viszont akkor lenne igazán tuti, ha büntetlenül kúrogathatna másokkal is. A jelek szerint erre már nincs sok esély, ezért viselkedik már úgy, ahogy.

Kifordítom, befordítom: bunda marad a bunda.

Kisruszki 2011.11.08. 21:21:39

1. A levél stílusa sok mindent elárul, nem úgy tűnik, hogy egy agresszív, idegbeteg ember az írója.
2. Itt a miértek már nem számítanak. Utólag már kurva könnyű okosnak lenni.
3. Inkább azt kéne megkérdezni, hogy mi okozta a kommunikáció teljes hiányát mindkét fél részéről. Ez itt a legnagyobb probléma és minden emberi kapcsolatban, nem kérdezünk, nem merünk kérdezni, nem akarunk beszélni, egy idő után azt hisszük minden úgy jó, ahogy.
4. Egy ilyen szituációban miért nem tűnt fel ez az egész az emberünknek, mert vannak árulkodó jelek és úgynevezett szivárgások.
5. Miért nem volt annyi gerinc a hölgyeményben, hogy odaálljon a férje elé és azt mondja mától más kúrogat (elég nagy valószínűséggel az anyagi háttér)
6. Hogy a retekbe tud bebújni úgy mellé az ágyba, hogy egy évig más kúrta a csajt? Gyengeségre vall.
7. Mindenki osztja itt az észt, de ha Te lennél adott szituban, benned lenne annyi gerinc, hogy odaállsz a párod elé és közlöd a tényeket. Nagy valószínűséggel nem. Ezért van az, hogy csak hosszú idő után derülnek ezek ki, amikor már nem bírja magában tartani vagy lebukott.

Kytia 2011.11.08. 21:46:27

Na mi van, most már ott tartunk, hogy a szemét, aljas férj lökte a szerető karjaiba az asszonyt? Mi jön még, neki kell majd bocsánatot kérnie? Szerintem kérjen mindjárt a havertól is bocsánatot, szegény, egy elhanyagolt, kiéheztetett nőt kellett, hogy szórakoztasson majd' egy évig. Helyében pénzt is kérnék.:)

Hurri Kán 2011.11.08. 21:48:15

@Kytia:
Ehhez elébb látni kéne azt az asszonyt.

Sierrababa 2011.11.08. 22:12:06

@Picicsibe: Persze, felesleges. Csak attól nyílt ki a bicska a zsebemben, hogy itt oly sokan sajnálgatják szegény felszarvazott férjet, holott, korántsem biztos, hogy ő nem dugogatja már a szomszédasszonyt, csak még nem bukott le.
Meg ugye...ennél bénábbat én még sose hallottam, hogy "megbocsátok", azt meglepődök, ha az asszony mégse akarja...JAJJ.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 22:12:46

@Kisruszki: Ha szeretem/szerettem és tisztelem, van bennem annyi gerinc, h megmondom... Még az előtt, h megcsalom. (és ezt most nem megtippeltem)

Szóval, embere válogatja...

Kisruszki 2011.11.08. 22:25:28

Picicsibe

Ebbe már nem akartam belemenni. Jó h. te így állsz a dolgokhoz. Ellenben én tartom magam ahhoz, h. kevesen állnának oda a másik elé bármennyire is szeretik, és ez sem tippelés. Bármekkora szerelem lehet, hogy ha az a két ember nincs egy hullámhosszon, nincs meg a kellő kommunikáció, és egyáltalán ténylegesen tisztában vannak az érzelmeikkel, amit át is tudnak adni vagy adott esetben el tudnak mondani a másik félnek. Egy kapcsolatban mindkét félnek kb. ugyanannyit kell beletennie, persze az egyik mindig többet fog, de ha ezek az arányok felborulnak akkor cseszhetik.

(O_O) (törölt) 2011.11.08. 22:53:53

@Father Justice: @Dr. Jula Watson: father be kell ismernem most egyetertek veled :-), egyetertek a kommentetekkel. Nem mintha ez titeket annyira erdekelne :-DD.
@Picicsibe: olyan jo beledkotni :-)
"Ha szeretem/szerettem és tisztelem, van bennem annyi gerinc, h megmondom... Még az előtt, h megcsalom"
Tehat a kovetkezo jelenetet kepzeljuk el:
Te Joska en szeretlek/szerettelek es meg mindig tisztellek ezert en most megyek es jol megcsallak a legjobb haveroddal Pistivel.
Igy kellett volna tortennie igaz?
:-DD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 22:58:48

@( o_o ): Nem pont...
Így:
"Józska, szeretlek, de már nem vagyok szerelmes beléd. Jobban tisztellek annál, h megcsaljalak, de őszinte leszek, valaki mást szeretek..."

Hatásos, ha sír a nő... ;))

Kisruszki 2011.11.08. 23:05:49

@Picicsibe: látom valaki bilibe lógatja a kezét :-P, szerintem nyugodtan rendezhetünk egy közvélemény kutatást hányan jártak el eszerint :-) meglepődnék ha 100 emberből max. 5 beismerné

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.08. 23:08:29

@Kisruszki: Akkor én benne vagyok a max. 5-ben. Nekem ez a természetes. Nehéz megértenem, ha valaki inkább átbasz, hazudik, stb. :)

Kisruszki 2011.11.08. 23:14:24

@Picicsibe: a max 5-ben én is, mert nekem meg sokkal könnyebb azt mondani, hogy nem megy, mint hónapokig hazudozni, de igen a nagy többségnek meg sokkal könnyebb hazudni, nem vagyunk egyformák

mütyür 2011.11.08. 23:27:49

na lemaradtam pár munkaóráról, foglaljátok össze, kérlek:)

Col77 2011.11.09. 03:05:37

Hát ehhez hozzá kell szóljak, hogy egy teljesen más szemszögből is láttassam a dolgokat :))

Itt annyian írják hogy micsoda lúzer a posztoló amiért nem csapott szét a felesége és a szerető között, mert ugye ez lenne az elvárható megoldás. Mi, férfiak így szocializálódtunk, ilyenkor kötelező kiborulni és heves módon kifejezni nemtetszésünket.

Én azon a véleményen vagyok hogy amennyiben a nőnek szüksége van külső szexuális ingerekre, alkalmanként kielégítenie a kiváncsiságát, lefeküdni egy helyes fiúval, csak pusztán az élvezet kedvéért, akkor tehesse meg. Tudom, ez most nagyon meglepőnek tűnhet sokak számára, de nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel, sőt, csodálkozom hogy az eddigi több mint 500 hozzászólásban senki nem vállalta fel, hogy akár izgatja is a gondolat hogy ilyen mértékű szexuális szabadságot biztosítson a párjának.

Én mindezt ráadásul úgy is el tudom képzelni, hogy én közben teljesen hűséges vagyok az illető nőhöz, bár gondolom a legtöbben ilyenkor a teljesen nyitott házasságra gondolnak. Férfiként is furcsa nekem az, hogyan alakult úgy a világ, hogy ha egy férfi rendszeresen csalja a feleségét, az nem hogy bocsánatos bűn a társadalmunkban, hanem ezzel barátai irigylésére is számot tarthat a tilosban járó férfi, miközben ha egy nő csalja meg férjét, azt teljesen elítéli a többség, k----nak titulálva az illetőt.

Engem vonzana az ha egy szenvedélyes, csinos feleségem lenne, aki olyannyira nem bírna magával, hogy alkalmanként mással is lefeküdne, akár a tudtommal és jóváhagyásommal is. Felemelő lehet egy nőnek az, hogy nem kell hazudoznia, sztorikat kitalálnia, hanem végre felnőtt módon nevén nevezhetnénk a dolgot és tudná hogy ezzel nem veszélyezteti a házasságát, csak szexuális kiváncsiságát elégíti ki, miközben a férje hátországként a meleg otthonban várja őt haza.

mit fogok én ezért most kapni itt..... :) de azért gondolkodjatok el ezen

Col77 2011.11.09. 03:10:34

@( o_o ): Igen, ez pont jó is lenne, valszeg a Hölgy lepődne meg legjobban ha a férje ilyenkor azt válaszolná neki: Megértem, Drágám, hogy alkalmanként változatosságra vágysz, hiszen évek óta csak velem voltál. Emberi dolog, ne stresszeld magad ezen. Érezd jól magad! :)))

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.09. 05:35:20

A poszt írója szerelmes még a hölgybe. Leírásában néhol gyűlöletet látok. Ez is egy nagyfokú érzelem.
Az másik dolog, hogy el lett hanyagolva a nő, és azért lépett félre. Engedni kell, hagy menjen. Semmi keresni valója nem lenne már a posztíró mellett.
Soha nem lesz már egészséges az a kapcsolat, mindig fel lesz emlegetve ez a bukás, amíg élnek. Jobb előbb szakítani, mint később, sok időt elpocsékolni a rövid életből.

meszi 2011.11.09. 07:27:15

csak idióták meg a randák házasodnak

Vad.Korte (törölt) 2011.11.09. 07:39:30

@Col77: Ez is egy felfogás. Szabadságot adni a másiknak, ezáltal én is szabad leszek. Csakhogy a mi társadalmunk nem ilyen. Nem. Mindenki elsp, legjobb, igazi és egyetlen akar lenni. Akár erőszak árán is. Tülekedünka a piros lámpánál, az ingyen csipsznél, és a punciknál, farkaknál is -- már elnézést a párhuzamért.

Sokminden kell meglegyen egy férfiban, nőben ahhoz, hogy ilyen szabadságot engedhessen meg magának. Pl. önbizalom, hogy igen, vagyok olyan jó, hogy velem akarjon élni, akkor is, ha ez nem erőszakra történik, hanem az ő saját választásából. Kell hozzá annak belátása és beismerése, hogy nem lehet meg egy emberben minden, és hogy egy ember harmonikus működéséhez olyasmi is kellhet, ami bennem nincs meg. Azt is tudni kell, hogy mindenkinek kell hogy megyen magánélete, ami egyszemélyes, nem kétszemélyes. Satöbbi.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.09. 08:13:09

@Col77: Nekem furcsa ez a felfogás... De tudom, h létezik nyitott kapcsolat. Én nem lennék képes se megtenni, se elfogadni, h a férjem mással is van.
Lehet, h vannak párok, akiknél ez tényleg jól működik, és senki részéről nincs egy csöppnyi féltékenység sem. De szerintem ez baromi ritka lehet.
Nem is működünk egyformán. Látok egy jó pasit az utcán, azt gondolom:"hmm". És ennyi. Baromira nem érzem azt, h szeretném, h megdugjon, mivel azt se tudom ki ő, mi ő.
A pasiknak elég csupán a külső, és nyilván vannak nők, akiknek szintén (azt hiszem rájuk mondják a pasik, h ribanc). De vannak, akiknek érzelem nélkül nem megy. Asszem én ilyen vagyok. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.09. 08:18:18

@Col77: Szerelmes voltál e már? :)
Mert amíg csak dugod a nőket, lehet így gondolod. De ha szerelmes leszel, úgy igazán... Akkor is bárkinek kölcsönadod a nőt, h telepumpálja gecivel?

Inkább, törekednél arra, h olyan kibaszottjó legyél, h soha ne akarjon más! Persze, úgy lehet elvárja, h te is csak őt...

Hajj, furcsa ez a világ! :)

Kytia 2011.11.09. 10:10:48

@Col77: Nem tervezel mostanában nősülést?:)))

Az az igazság, hogy nemcsak szexuálisan tud hűtlen lenni az ember, hanem érzelmileg is és persze, könnyű azt mondani, hogy csak megyek és kielégítem a szexuális kíváncsiságomat, miközben már rég beleszerettem a másikba.
A posztoló felesége is jobban szerette szerintem a szeretőt, mint a posztolót, ez látszik a mostani viselkedéséből. És ezzel mit kezdenél?

Col77 2011.11.09. 10:26:03

@Picicsibe: Igen, voltam már szerelmes, természetesen.

Elmondom hogy él ez az én fejemben: Adott egy nő, akit imádok, szerelmes vagyok belé, aki mondjuk feltűnően csinos, szenvedélyes, sugárzóan szexi teremtés. Folyton érzem, hogy más férfiak is kívánják. Ez persze jól esik hogy nem csak nekem tetszik. Ha viszont azt érzem, hogy mondjuk van egy munkatársa vagy végülis bármilyen férfi, akire nagyon vágyna szexuálisan, akkor valahogy nem szeretném azt érezni, hogy csak ilyen társadalmi elvárások, kulturális beidegződések miatt marad ki egy esetlegesen fergeteges szexuális élményből. Legközelebbi párkapcsolatomban ezt egy idő után el is fogom mondani a páromnak, hogy lásson tisztán: Ha alkalmanként van valaki akiről álmodozik, akkor nyugodtan megteheti, flörtölhet, lefeküdhet vele. Nem kell lelkiismeret furdalással küzdenie, hazudoznia, vergődnie az érzései közt, hogy közben engem szeret, nem akar elhagyni, de kipróbálná időnként a másikat.

Mivel tudom hogy az emberek többsége, így a nők többsége sem tudja elfogadni hogy a párja nem hűséges, ezért azt is vállalnám, hogy én teljesen hűséges vagyok hozzá eközben. Amikor viszont valóban megtörténne a dolog, mondjuk tudnám hogy péntek este azért csinosítja ki magát mert egy másik férfihez készül felmenni, az biztosan igen kemény lenne lelkileg. Mégis úgy érzem, talán még jobban szeretne amiatt hogy ilyen szintű szabadságot élhet meg kapcsolaton belül is velem, amit természetesen a férfiak 90%-ával nem tehetne meg.

Most lehet azt mondani hogy akkor én egy papucs vagyok, nevezhetjük akárhogy, de nekem tetszik ez a gondolat, hogy egy gyönyörű, szenvedélyes nőt nem korlátozok be, nem fosztom meg olyan élményektől amikre vágyik, csak azért mert az nálunk nem elfogadott...

Tehát igen, ha szerelmes vagyok, akkor is "kölcsönadom", de nem a másik férfi vágyai miatt, hanem a párom vágyai miatt. Az magában nem hat meg, hogy mennyien vágynak rá. Csak akkor teszi meg, ha olyan az illető, akire ő is nagyon vágyik.

Kytia 2011.11.09. 10:41:04

@Col77: De honnan tudod, hogy nem hagy el a másikért, akiről álmodozik? A hűség olyan, hogy az ember bevállalja egy olyanért, akibe őrülten szerelmes. Azt gondolod, óriási előny a többi férfival szemben, hogy te ezt engednéd, ők meg nem, de nem az. Nem emiatt fog téged választani egy sokaknak nagyon tetsző, gyönyörű nő.

Col77 2011.11.09. 10:59:33

@Kytia: Hmmmmm. Igen, az hogy esetleg elhagy, benne van a pakliban. Viszont ez akkor is benne van ha nem engedem meg, és titokban teszi meg ezt valakivel, ahogy a nők többsége megteszi. Persze biztosan nehezebben veszi rá magát, ha tudja hogy ettől borulhat otthon minden, tehát igazad van abban, hogy így sokkal nagyobb a veszélye annak hogy beleszeret valakibe a végén és a nagy szabadságot biztosító férfi helyett az újdonságot választja állandóra.

Mégis úgy érzem, ha egyébként nagyon jó a kapcsolata velem, akkor nem hagyna el. Pláne így hogy szexuális értelemben szabadon kalandozhat, így sosem érezné unalmasnak az életét, sőt az is lehet hogy neki is bizsergetően jó érzés lenne ez, hogy megteheti.

Kytia 2011.11.09. 11:08:06

@Col77: "így sosem érezné unalmasnak az életét"

Ez sem biztos. Nem minden a szexuális szabadság. Pl ha nem vagytok annyira egy hullámhosszon, a másikkal jobbakat dumál, akkor inkább őhozzá menne, mert ott jobban érzi magát. Én a legnagyobbakat szingliként szoktam unatkozni, pedig akkor elvileg azzal szexelek, akivel akarok. És ha kapcsolatban élek, akkor nem akarom, hogy olyan legyen, mintha szingli lennék. Azt akarom, hogy olyan legyen, mintha kapcsolatban élnék. A kötöttség is kell, nemcsak a szabadság. De nem mondom, hogy nem működhet az általad kitalált rendszer, csak azt mondom, ugyanúgy nem biztosíték semmire, mint bármelyik másik rendszer. Nem nagyobb a valószínűsége, hogy tartósabb ez egy normál kapcsolatnál, csak pont ugyanakkora. Egyféle problémát talán kiküszöbölsz vele és néhány másikat generálsz. Eredmény: ugyanúgy semmi garancia.

Vad.Korte (törölt) 2011.11.09. 11:12:12

@Picicsibe: Furcsa világ, igen. A szerelem összemosódik a birtoklással, önzéssel, elvárásokkal. Ezektől kéne megszabadulni.

Az arab világban, a durvább helyeken csak lefátyolozva mehet ki a nő az utcára, nem szólhat férfihoz, nem érhet hozzá. Ott ez az "igazán szerelem".

Vad.Korte (törölt) 2011.11.09. 11:13:41

@Kytia: Honnan tudom, hogy nem hagy el? És aki az itteni normák szerint félti a nőjét, az honnan tudja? Sehonnan. Nem amiatt hagy el, mert elengedem, hanem mert menni akar. Nem amiatt marad velem, mert bezárom, hanem mert velem jó. Hmm?

Kytia 2011.11.09. 11:31:45

@Vad.Korte: Ugyanerről beszélek, drága. De Col77 kommentjéből nekem az jött le, hogy azt gondolja, ez a jó fegyver a nőkért folytatott harcban más férfiakkal szemben.

"Mégis úgy érzem, talán még jobban szeretne amiatt hogy ilyen szintű szabadságot élhet meg kapcsolaton belül is velem, amit természetesen a férfiak 90%-ával nem tehetne meg."

Hmm?

Col77 2011.11.09. 11:39:51

@Vad.Korte: @Kytia:

Nem az az elsődlegesen fontos hogy jó fegyver-e vagy sem, nem háborúként élem meg a kapcsolataimat :)))

Egyszerűen rájöttem pár éve, hogy én kimondottan szeretem ha egy szenvedélyes, csini nő nagyon sok mindent megenged magának velem szemben. Nem tudom pontosan mitől alakult ez így, bár van egy sejtésem, de a lényeg az, hogy kedvelem azt ha az a nő aki egyébként szeret, érzem hogy imád velem lenni, megtehet velem ilyesmit is. Valahogy tetszik az ha látom ahogy csillog a szeme a határtalan lehetőségek gondolatától is. Nem szeretem kalitkába zárni, birtokolni a nőket.

Valahogy úgy él ez bennem, hogy ha beleszerettem egy szenvedélyes, kissé talán vad, fantáziadús nőbe, akkor pont ezen tulajdonságait, lényének ezt a számomra vonzó részét korlátoznám be azzal hogy feltétlen hűséget várok el tőle. Ráadásul az pláne vonz, ha pimasz módon eközben ő feltétlen hűséget vár el tőlem. Tudom, nem szokványos a gondolkodásmódom, de én tényleg így működöm.

Viszont mindezt szeretném ha diszkréten tenné, valszeg rajtam röhögne a baráti kör ha látnák hogy az imádott barátnőm fűvel-fával megcsal:) Ezt nem tudnák megemészteni...

Kytia 2011.11.09. 11:54:16

@Col77: Ja, így már értem. Azt hittem, csak kompromisszum, hogy így tartsd meg. Hűségessel szóba sem állnál, mi?:))

Col77 2011.11.09. 12:02:54

@Kytia: Dehogynem:) Sőt, valahol talán azt szeretném hogy általában legyen hűséges, és csak akkor használja ki ezt a kivételes lehetőséget, ha tényleg nagyon megdobogtatja a kis szívét valaki:) Akkor viszont tudja, megteheti, nem kell dugdosnia a telefonját, kitalálnia valamit hogy barátnőkkel tölti az estét, stresszelni, hazudozni. Hanem csak tisztán elém áll: Drágám, ma este ha lehet menj át vmelyik barátodhoz, vagy menjetek el sörözni, bulizni egyet, majd küldök egy sms-t ha hazajöhetsz:)

SzJ1982 2011.11.09. 12:11:37

@Picicsibe: Ebből a szempontból tökéletesen indifferens, hogy mit gondolok a fordítottjáról, mert itt egy konkrét esetről volt szó, amihez hozzászóltam. Leszarom a fordítottját, mert nem arról van szó. Úgyhogy ezzel a kötözködéssel nemigen tudok mit kezdeni. Tekintve, hogy én mindent megkapok, sőt, még többet is, mint érdemelnék, a magasságosnak hála, eszembe sem jut máson gondolkodni. Ha egy férfi úgy gondolkodik, ahogy te írtad, azt döntsd el te, minek nevezed. Ha egy nő így gondolkodik, akkor igen, az "ribanc, kurva, lotyó, felpofozandó szemét".

Kytia 2011.11.09. 13:13:02

@Col77: Akkor igazából arról szól a dolog, hogy jobb tudni, mint nem tudni, ha már? Ezzel egyetértek. De azért azt megkérdezném, hogy ezt a dolgot kipróbáltad már, vagy még csak elmélet? Mert lehet, hogy az a pár óra, amíg életed párja mással hentereg, a leghosszabb pár óra lesz a világon.:)

Col77 2011.11.09. 13:39:14

@Kytia: Nem próbáltam még ki élőben, de annyiszor elképzeltem, hogy eldöntöttem magamban: ha ezt az ajtót kinyitom egy nő előtt, és úgy dönt hogy belép rajta, akkor nem tehetem meg azt hogy utólag visszakozok, csak mert jobban fáj mint gondoltam:)

Pandora szelencéje:) Ha elkezdtük, akkor így fognak menni a dolgok. Ha lesz ilyen, arról lehet beszámolok majd egy külön blogbejegyzésben:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.09. 14:15:10

@Col77: Nekem ez elég elképzelhetetlen a saját életemben. 
Az írásodból nekem úgy tűnik, h te is még csak elméletben "élted ezt át". Ettől függetlenül nem tartom elképzelhetetlennek, h tudnál így élni, de a hideg kiráz ettől. :)
Nem tartom magam prűdnek, úgy gondolom a szexbe nagyon sok minden belefér, a lényeg, h mindkét félnek maradéktalanul jó legyen. Olvastam erről több helyen már, a felmérések szerint az egyik fél szinte mindig szenved a szituációban, csak bevállaja a párja miatt. Nem tudom ez igaz e.

Én (azért írom ennyit, mert abszolút csak a magam, és nem az összes nő nevében írok) nem vágyom más faszra csak egy alkalom miatt. Lehet a társadalmi elvárások következménye, mert olyan mélyen belém van magyarázva a monogámia, de nem biztos. Az állatok között is vannak fajok, akik monogámok, és vannak, akik nem. Ezt a természet alkotta így. Véleményem szerint a férfi alapból nem monogám. Úgy lett megteremtve, h szétszórja a magvait, benépesítse a földet. De erre ugye már nincs szükség, ahogy mammutra se kell már vadászni, azért h legyen vacsora. Jött a civilizáció, az egyház kitalálta a monogámát. A nő ősi ösztöneinek ez igen kedvező, mert neki a gyerek kihordása és felnevelése a dolga, aminek kell egy biztos háttér, amit egy hűséges ffi teremt meg. 
Közben egyre intelligensebbek is lettünk (már aki). Nyilván az is befolyásol egy embert, kiben milyen erősek az ösztönök.
Bennem erős lehet, mert csak egy ffi kell nekem a szexben is. Van bennem annyi nem is tudom: önzés, vagy ragaszkodás, h a szexben csak magamnak akarom őt.

Azt írod, lelkileg neked nagyon kemény lenne... Erre azt írom, ha van nő, aki erre nem gondol, vagy ha gondol, de mégis kicsinosítgatja magát egy másik ffi kemény fasza miatt... hát nem sok empátia szorult belé. Nekem olyan társ nem kéne...

Ne haragudj a feltételezésért, de annak ellenére, h azt írod, te csak a nőnek engednéd, te nem csinálnád... Úgy érzem az egész mögött csak az áll, h azt reméled, így neked is legális lesz a sok punci.

Nem mondom, h minden ember le tud élni egy életet ugyanazzal a társsal. De inkább azt gondolnám, h elmúlik a szerelem, a szenvedély, és esetleg jön más, akivel ez újra megvan. Olyankor ki kell szállni a régiből és továbblépni.

De mint mondtam, elhiszem, h neked ez lenne a jó, és talán meg is találod azt a nőt, aki pont így gondolja.
És akkor élhettek szerelemben sok pinával és fasszal együtt... Amihez lehet szép lassan a féltékenység is társul...

Még egy kérdés. A nagylelkűséged meddig terjed? Minden faszt csak 1x szophat le, vagy amelyik nagyon ízlik neki, azt rendszeresen is? Csak nehogy finomabb legyen mint a  tiéd! :P

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.09. 14:17:08

@Vad.Korte: Csak ugyanazt tudom erre írni, amit Coll77-nek. Ha érdekel a véleményen, olvasd el azt lsz. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.09. 14:27:37

@Col77: Ha valaki kalitkának érez egy kapcsolatot, ott nem működik jól valami. Ha te jó vagy az ágyban, és mindent meg tudsz adni neki, akkor nem fog másra vágyni szerintem. Mivel a nő nem úgy működik, mint a férfi. Te ránézel a nagy csöcsre és áll a farkad. A nőnek általában több kell, mint csupán a külsőség.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.09. 14:31:06

@SzJ1982: Mire fel ez a stílus ember? Nem kötekedésnek szántam, csak egy kérdésnek. Én nem vagyok az a nő, aki ezt tenné, nem magamat akartam védeni. Érdekelt mit gondolsz erről.

Col77 2011.11.09. 15:51:13

@Picicsibe: Hogy meddig terjed a nagylelkűségem? :) Tulajdonképpen ezt a párom fogja eldönteni. Extrém esetben az is megtörténhet hogy fix szeretőt tart mellettem. Azt is el fogom fogadni, ha egyébként jól érzem magam vele és ő is velem. A kapcsolaton belüli harmónia számomra nagyon fontos. Ha azért kell neki szerető mert velem egyáltalán nem élvezi az életet, nem szereti velem tölteni az idejét, nem kiváncsi rám, csak kényelemből van velem, akkor én fogok kilépni a kapcsolatból. Nem a hűtlenkedése miatt, hanem azért mert akkor már a kettőnk kapcsolatának nincs értelme.

Az az igazság, hogy kedvelem a szenvedélyes, határozott nőket. Lehet kissé szubmisszív vagyok szexuális téren és egy ilyen ösztönei által vezérelt nő mellett. Nem mondom hogy örökké tarthat egy ilyen kapcsolat, hiszen nem tudom pl 10 év után hogyan fogok ezekről a kérdésekről gondolkodni, mennyire fogok vágyni a páromra. De amíg nagyon vágyom rá, addig simán bevállalom a teljes hűséget felé akkor is ha ő fix szeretőt is tart mellettem. Ha már nem látom vonzónak, vagy pl sokat veszekszünk, nincs harmónia, szeretet köztünk, akkor meg így is - úgy is kilépnék bármilyen kapcsolatból, nem csak egy ilyen speciálisból.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.09. 17:01:08

@Col77: "Az az igazság, hogy kedvelem a szenvedélyes, határozott nőket."

És szerinted csak akkor az egy nő, ha nem elégszik meg egy fasszal?

Érdekelne mi miatt jutottál erre a véleményre. Természetesen mert nő vagyok, már kialakult bennem egy sztori erre. Ha megengeded:

Szerintem volt egy nő az életedben, akiért nagyon oda voltál. Szenvedélyes, belevaló csaj volt, akivel nagyon jó volt a szex. Csak a nőnek nem voltál elég. Nem volt neki elég egyetlen fasz, szerette mással is. Te ezt nem fogadtad jól, ezért elveszítetted.
Azóta tudod, ilyesmiért több szuper nőt nem fogsz elveszíteni.

De tudod, egy nő szerintem nem attól szenvedélyes (érdekes, vad, bevállalós), hazározott, h kapcsolat ide vagy oda, ő több pasival kefél.

De mindegy. Te így gondolod... Nekem meg az a véleményem, mindenki csinálja azt és úgy, ami, és ahogy  neki jó.

Egészségedre! :))

Col77 2011.11.09. 17:11:17

@Picicsibe: Nem csak akkor határozott és szenvedélyes ha nem elégszik meg egy fasszal:)) És természetesen nem fogom neki azt mondani hogy: Na jól van cicám, ha neked más fasz nem kell mellettem, akkor hagyjuk, nem vagy nekem elég vad és szenvedélyes:) Ez csak egy lehetőség amit ha akar kihasznál, ha nem akar, nem használ ki.

Részben igaz a feltételezésed, volt már ilyen nő az életemben, oda voltam érte nagyon, az lett a vége hogy nem voltam elég neki -én ezt elfogadtam- és most kb. barátok vagyunk akik nagyon ritkán találkoznak, beszélnek egymással telefonon. Tehát nem az történt hogy én lázadoztam volna hogy már hogy-hogy nem vagyok neki elég:)

Egyszerűen még azzal is kevés voltam neki, hogy érezte, megteheti ezt is:) Nem fejlődött igazi kapcsolattá, de szenvedélyes és belevaló nőről van szó, ebben rátapintottál a lényegre:) Van ilyen, elfogadtam és örültem hogy része volt az életemnek egy darabig.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.09. 18:27:27

@Col77: Kívánom neked, h véletlenül pont egy olyan lányt szeress, akinek csak te vagy a világ. Akkor majd rájössz, az milyen csodálatos és szenvedélyes dolog... Tudni, h csak veled lehet boldog. Mert ilyen is létezik. :))

SzJ1982 2011.11.09. 19:15:32

@Picicsibe: Én meg nem feltétlen akartam bántó lenni. Csak általában mindig a "bezzeg ha a pasi csinálja"-dologgal jönnek a nők. Erről ugyan az a véleményem, mint neked, ellenben a poszt nem erről szólt, azért nem értettem...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.09. 20:56:05

@SzJ1982: Ja, hát izé... Vagyunk itt egy páran, akik mindenféléről kommunikálnak, a poszttól függetlenül. Pont olvastam a kommentedet, ez jutott eszembe róla. Csak ezé'!

De am világbéke! ;)

nemvagyokhelyespasee 2011.11.16. 20:39:38

Jól tette a posztoló, hogy szembesítette az asszonyt.
Az persze elhibázott lépés volt, hogy nem b@szta ki az utcára azonnal azt a lotyót!!!

Ne félj térden állva könyörögte volna magát vissza :)
(A posztból kiderült, délben találkoztak és nincs gyerek, tehát te fasz még el is tartod ezután, melózni meg baszi elmenni...
PAPUCS, ISTEN BARMA MEGÉRDEMLED!!!)

Minden nő qrva, de ha jól odavágsz nekik miután félreqrnak, NA AKKOR VAGY IGAZÁN FÉRFI

Anori 2012.02.10. 23:17:34

Kedves K,
Tulajdonképpen emiatt a történet miatt regisztráltam erre az oldalra :) Én ilyet még nem pipáltam, de komolyan.. Megcsal rendszeresen egy barátoddal és Te megértő vagy meg ajándékozol? Nem hinném, hogy bármilyen megértést érdemel az, aki a másikat becsapja a háta mögött.. De hangsúlyoznám, a kivétel erősíti a szabályt.
A

Anori 2012.02.10. 23:18:54

@nemvagyokhelyespasee: Ha a nevedből és a kis megjegyzésedből indulunk ki, okos se.. :)

Vilmos Kardos 2014.11.04. 21:24:37

Nalunk is csak bulinak indult.de mar 2eve egy kollegam dugja a nejemet.gyerek is lett
süti beállítások módosítása