Ő két gyereket is szeretne. Én egyet sem

2011. december 21. 07:28 - csajokespasik

„Nem akarom húzni a barátnőm idejét. Túlságosan szeretem ahhoz, hogy olcsó hazugságokkal szédítsem” – 9 év után a pasi hajlandó lenne elhagyni a barátnőjét, mivel ő képtelen teljesíteni a nő gyerektervezéssel kapcsolatos vágyait. Döntését még egy dühös após-jelölt is támogatná…

Más: Mostantól mi már erősen a Karácsonyra készülünk: hogy ne legyetek magányosak az ünnepek alatt, december 31-ig féláron vehettek 1 hónapos Prémium tagságot bankkártyával és utalással a Csajok és Pasikon. Már elérhetők a spéci karácsonyi ajándékok is a szolgáltatásban, szemezgessetek bátran!

 

Kedves Blog! 9 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Visszatekintve, egyikünk sem gondolta volna az elején, hogy ilyen sokáig együtt leszünk, de így alakult. Ennyi idő elég ahhoz, hogy egy nőből előcsalogassa a gyerek témát, ami a legtöbb esetben olyan párkapcsolati gumicsont, amin elég sokáig el lehet rágódni. Mindketten 32 évesek vagyunk. Vele semmi gond. Az apjával annál inkább, ugyanis még mindig utáljuk egymást: a kapcsolatunk elején nem egyszer zavart el, volt üvöltözés, minden: zengett a ház. Azt hitte, csak egy, a lánya körül sündörgő kis suhanc vagyok, akivel így el lehet bánni.

Amikor sikerült lakást szereznünk, a lánya eljött tőle. Együtt élünk. Aztán volt olyan, hogy meghívott a papa, mert békülni akart: kinyitottunk egy üveg bort de negyedóra múlva üvöltésig fokozódott a békülő beszélgetés. Amikor egyszer a papa egy kicsit megtörte a kocsiját egy másik parkoló autón, azt mondta, miattam volt, mert tele volt ideggel a feje. A kedves lányával jól megvagyunk... de egy ideje már állandóan visszatérő téma köztünk a gyerek. Hogy ő nagyon szeretne már. Lehetőleg egy fiút meg egy lányt. Én viszont eltérő állásponton vagyok. Mert: elsősorban nem vagyok az a típus, nem tudom elképzelni magam apaszerepben. 2. a csaj apja a falra mászna a hírtől. Ezt meg is mondtam a kedvesemnek, hogy tiszta játék legyen, ne hülyítsem fölöslegesen, de azt felelte, hogy majd biztos meggondolom magam. Ő adna időt nekem. Hát, jó. Aztán ott az esküvő… Nem tudom, az apja mivel kergetne, amikor készhez kapja az esküvői meghívót : DD De a lényeg: Nem akarom húzni a barátnőm idejét. Túlságosan szeretem ahhoz, hogy olcsó hazugságokkal szédítsem. Én elengedném, de szeretjük egymást. Lebeszélni a gyerek-témáról pedig nincs jogom. Nem vagyok olyan sem, hogy „vágjunk bele és majd lesz valami”, mert egy, vagy több gyerek életével nem lehet játszani.

 
484 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr743480036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fumerin 2011.12.21. 07:41:49

Após nélkül is unalmas a kapcsolat 9 év után...

Muha 2011.12.21. 07:46:40

Okostoni nem latja mar a fatol az erdot.

dr. gernika 2011.12.21. 07:47:13

DÖVAN!!! "december 31-ig féláron vehettek 1 hónapos Prémium tagságot bankkártyával és utalással"
Vegyünk neked egyet karira? :))))

Muha 2011.12.21. 07:47:49

Szerintem a srac buzi es az aposba szerelmes titkon.

fumerin 2011.12.21. 07:50:32

"Nem akarom húzni a barátnőm idejét. Túlságosan szeretem ahhoz, hogy olcsó hazugságokkal szédítsem"
Tessssék, egy ócsó hazugság, és teljesen ingyé :D

Muha 2011.12.21. 07:53:39

@fumerin: Ezt a kocsogot en is utnem mint a repat apospajti helyeben.

Lehet tud valamit az oreg?

dr. gernika 2011.12.21. 07:57:04

Lazán kifelejtetted a történetből, hogy mi kifogása van ellened a papának. Mert ok, vannak nehéz emberek, meg van, hogy az elején féltik a kicsikéjüket az új kantól, de ha minden fain lenne, 9 év alatt már illett volna megbékülnie. Valami komoly gáz lehet veled, amin mindig így felhúzza magát. Szomorú, hogy most jutott eszedbe hogy elengedd a lányt, mikor már ketyeg az órája, de még mindig jobb most, mint soha.

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 07:57:36

Cseréld be az amúgy is biztosan öregszagú harminckettest két tizenhatosra, azok tuti nem akarnak gyereket. Igaz, a kettöhöz két após jár... ;)

fumerin 2011.12.21. 07:57:44

@Muha: Nőt egyszerűbb megvezetni farokkal, mint egy férfit :D

Füstleee 2011.12.21. 08:02:44

Hehe!
Ha nem akarsz gyereket akkor ne a faterra kend, hanem mond meg a csajnak.
Amúgy meg ha esküvő van, akkor talán összekapja magát és belátja h ezt a csatát elvesztette. Ha viszont a nagy napon jelenetet rendez, akkor magát minősiti és onnantól neked áll minden ráadásul megszabadulsz tőle örökre mert a lánya is megutálja, mivel kellemetlen helyzetbe hozta az ő napján.
Én végig játszanám ezt a menetet.
Az én exem családjával az volt a gond, h a családja idióta volt és nem lehetett velük megjelenni sehol sem. Utálat nem volt.

JOKKA21 2011.12.21. 08:04:19

Ne csinálj neki gyereket.:D Akkor zsarolható leszel..Szerintem kapával vagy kaszával kergetne az öreg.Öregtől kérdezd meg, hogy Papa mi a gondja velem?Aztán csak megmondja, hogy ecsém ez meg az.Vigyél bort a formának és nézzetek meg egy meccset aztán megbeszélitek, hogy a lányát szereted és lehozod a csajnak a csillagokat is az égből, ezért ne gecizzen veled, amíg nem adsz rá okot, ha félre kefélsz majd kergethet sarlóval.
Vagy keress másik csajt, akinek lájkol a faterja.

pretty kitty 2011.12.21. 08:04:24

Nem locc dolog ed delek, en isz naon szok boldoxagot okosztam a culejimnek! :)))))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.12.21. 08:16:56

Végülis 9 évet már elbaszott a nője életéből, apunak igaza volt :) Szerintem ne nagyon menjen a környékre se, ahol apuka lakik :)

Boris the Bullet dodger 2011.12.21. 08:17:40

"Nem akarom húzni a barátnőm idejét." vs. "9 éve vagyok együtt a barátnőmmel."
Na ezt most nem értem. Pszichoapu már az elején rádszállt, kilenc éve vársz hogy elpatkoljon? És miért őt hozod fel folyton indoknak, ha te magad sem akarsz gyereket?

Egyetértek @gernika:-val, ha kilenc éve non-stop basztat, akkor annak oka kell legyen. Persze lehet, hogy szimplán elmebeteg, de akkor ezt a barátnőd is pontosan tudja.

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 08:19:35

"De a lényeg: Nem akarom húzni a barátnőm idejét. Túlságosan szeretem ahhoz, hogy olcsó hazugságokkal szédítsem."
Akkor minket meg miért szédítesz ilyen hazugságokkal??:
" Én elengedném, de szeretjük egymást."
"2. a csaj apja a falra mászna a hírtől."
"Aztán ott az esküvő… Nem tudom, az apja mivel kergetne, amikor készhez kapja az esküvői meghívót"

Nem hiszem hogy ez tart tőle távol. Te még nem akarsz esküvőt se gyereket. Lehet a lányt se szereted annyira csak a kényelmi állandót a bizonytalanért feladni nehéz?

"Visszatekintve, egyikünk sem gondolta volna az elején, hogy ilyen sokáig együtt leszünk, de így alakult."
Most vagy egy 1 éjszakás kapcsolatból lett 9 év vagy hülyeségeket beszélsz! Mi az, hogy nem terveztük,hogy ilyen sokáig együtt leszünk? Most már az a divat, hogy "há te járjunk már úgy kb 3 hónapot aztán majd ki-ki megy amerre lát"?

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 08:22:09

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Azért én nem tudom nagyon sajnálni azt a nőt, akinek majd 9 év után, 30 felett jut eszébe először megkérdeznie a barátját gyerektémában. Nem viselkedtek felnőttként, ez a jutalma.

cyd 2011.12.21. 08:23:39

@Boris the Bullet dodger: "Persze lehet, hogy szimplán elmebeteg..."
Még egy ok a dobbantásra. Mi van ha örökletes, csak még lappang?

Szöszi 28 2011.12.21. 08:24:50

Nem akarja húzni a csaja idejét? De cuki! A 9 év az mondjuk végül is igazán nem időhúzás.

Ha tippelnem kéne, szerintem önző fasz leszel, és hitegeted tovább, mert neked az a kényelmes.

eMJe 2011.12.21. 08:25:48

Ne az apósjelöltre fogd a gyerektémát. Ha nem szeretnél gyereket, konkrétan mond meg neki, aztán eldönti, így is vár-e, elfogad így is vagy lelép. Ne te lépj el, bízd rá a döntést, felnőtt már, de ez a túlságosan szeretem duma, ezért lelépnék...

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 08:27:07

@gernika: na igen, a lány 20-as éveit kivégezte rendesen.
Apa lehet tényleg látta a srác jellemét... Azért sajnálom a lányt, elvesztegette a 20-as éveit és most 9 év után akkorát fog koppani, hogy kell majd pár év míg újra közel enged valakit. Magyarul 40-hez közel találjon valakit akitől még pikk pakk gyereke is lehet....

Puch Cavette 2011.12.21. 08:28:06

Ha te nem akarsz gyereket, hogy jon ide, hogy kedves papa osszetori a verdat? Gyanusan sokat foglalkozol az oreggel. Vagy komolyan fosol tole, es olaj lenne a tuzre egy gyerek (ebben az esetben en a baratnoddel is beszelgetnek, mert az az o feladata is, hogy elfogadtassonn teged, kialljon melletted). Vagy epp forditva: azert emlegeted ennyit papa ellenszenvet, hogy tereld a szot arrol, mi a bajod a baratnoddel, hogy nem akarod boldogga tenni.

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 08:29:12

@( o_o ): "Most már az a divat, hogy "há te járjunk már úgy kb 3 hónapot aztán majd ki-ki megy amerre lát"?"
Szerintem 23 évesen a fickónál gondolom az volt a cél, hogy minél több nöt ismerjen meg bibliai értelemben, és ennek tett keresztbe a 9 éves kényelmi állandó. Szívesen folytatná ott, ahol félbemaradt, ezért nem is akar itt elkötelezödni.

Boris the Bullet dodger 2011.12.21. 08:30:08

@Zsebtelep:
Nem tudjuk mikor merült fel először, "egy ideje már állandóan visszatérő téma köztünk a gyerek".
Lehet, már régebben is felmerült, csak poszter simán terelt, vagy nem vette komolyan.
A csajt pedig nem tudom hibáztatni amiatt, hogy kilenc év együttlét után úgy érezte, hogy együtt marad ezzel a balfasszal.

@cyd:
Ennyi idő alatt már csak feltűnt volna.

Frigyesur (törölt) 2011.12.21. 08:30:19

"Én elengedném, de szeretjük egymást."
Nem. Az hogy szeretsz valakit máshogy néz ki. Törődsz vele mit szeretne, és addig nem nyugodnál, amíg mindkettőtök számára kielégítő megoldást nem találnál.

Azt még mindig nem értem miért rettegnek így a pasik a gyerekektől. Na mindegy, inkább szaporodjanak a tökösek. :x

Frigyesur (törölt) 2011.12.21. 08:32:45

@Szöszi1987: Höhö, Szöszi :)))

Lennének még ötleteim ki milyen árulkodó névvel nyomuljon ;)

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 08:32:56

@Boris the Bullet dodger: Nem tudjuk pontosan, de azért érezhetö, hogy az "egy ideje" azért nem 4-5 évet jelent.

indapass90210 2011.12.21. 08:33:15

@gernika: kösz, de már vettem! Hozzan csak csokit a jézuska!! :D

leonito77 2011.12.21. 08:34:51

Micsoda gyáva egy posztoló!

Minden kifogás, hogy miért nem kell a gyerek. Azért, mert jó langyos pisi, jó a felelősség nélküli élet. Apósával meg üvöltözik. Nem tud viselkedni? Milyen vita oldódott meg üvöltözéssel? Szerintem az apósa is azért utálja, mert olyan, mint ő.

Jut eszembe, még fél is az apósától. Biztosan szereti a párját? Talán inkább csak magát. Micsoda dilemma, hogy 9 év után jó lenne gyerek, de nem akarok...

De: A csaj ad időt, majd aztán elkezdi mondani, hogy inkább mégse, majd te akarsz nagyon gyereket, de a csaj nem és még jó pár év szenvedés után a nő lelép és egy év múlva szül valaki másnak, te meg a fejed vered a falba....

Boris the Bullet dodger 2011.12.21. 08:37:13

@Zsebtelep:
Én mondjuk nem érzek ilyet, de oké, legyen.
Millió oka lehet hogy nem akart 30 előtt gyereket. Miután 23 éves koruk óta együtt vannak, gondolom érthető, hogy fel sem merült benne, 32 évesen kereshet mást.

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 08:39:00

@Szöszi1987: megváltoztattad a neved :-), ez jobban áll :D

Szöszi 28 2011.12.21. 08:39:01

@Frigyesur: Mesélj!:D Had röhögjek egy jót az utolsó munkanapomon az évben:D

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 08:40:29

@Boris the Bullet dodger: uh, akkor innentől kezdve,ha nem jön be egy srác akkor majd azt mondom, bocs de nem bír az apádat nem járhatunk, mert még a végén összetöri a kocsit. :D

HankyMoody 2011.12.21. 08:40:57

@Kiszlanyocka: Akkor biztos nem az általad okozott felhőtlen boldogságra gondolnak, amikor már sok-sok éve havonta átutalnak egy vagyont a logopédusodnak... :)

Boris the Bullet dodger 2011.12.21. 08:41:28

@( o_o ):
Konkrétan posztapósra gondoltam, de egye fene, próbáld ki :D

Frigyesur (törölt) 2011.12.21. 08:41:50

@Szöszi1987: Kirúgtak? :D Első körben cyd lehetne a piperekirály. gernika+Nard páros esetén nehéz választani a sok opcióból. Muhaszítát nem is írom, nyilvánvaló.

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 08:42:55

@Zsebtelep: a lényeg: a srác mindig is egy idióta volt :-). Mondjuk koraérett is, mert általában ez a "nem éltem még ki magam, de majd most megteszem" szöveg 40 felett szokott jönni :-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.12.21. 08:43:21

@Zsebtelep:

"de egy ideje már állandóan visszatérő téma köztünk a gyerek."

Egy ideje, lehet már 7 éve. Szövegértelmezés anyone? :D

@Frigyesur:

Az enyém pont elég árulkodó! :D

@Szöszi1987:

Remek név, csak lemaradt a lapos és nagyseggű :D

Szöszi 28 2011.12.21. 08:43:25

@Frigyesur: Bárcsak, de nem:D Viszont rengeteg a szabadságom és úgy döntöttem kiveszem:D

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 08:44:52

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ha hét éve a kilencböl, akkor a megfogalmazás nem "egy ideje", hanem "szinte a kezdetektöl" lenne.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.12.21. 08:47:27

@Zsebtelep:

Mivel az apóssal való konfliktust sem írta le a töketlen postíró, ezért valszeg nem az utóbbi fél évben került napvilágra a gyerek-téma!

Frigyesur (törölt) 2011.12.21. 08:48:15

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az önkritika hiányáról? :))
Belázasodtál már a nagy karácsonyi izgalmaktól, vagy Szentestére tartogatod? ;)

@Szöszi1987: Adjak ötleteket hogy rúgasd ki magad a mai napon? :))) Óóó, volt olyan opció, hogy nem veszed ki, hanem pro gratis dolgozol? :D

Szöszi 28 2011.12.21. 08:49:17

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az nem lenne igaz:D Hazugságot meg nem írok ki:D

@( o_o ): Szerintem is:D Úgyse kommentel szinte senki a saját neve alatt, én se teszem:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.12.21. 08:52:07

@Frigyesur:

Ez az igazság! :) Amúgy nem pro gratis, hanem pro bono :D Csak, hogy mérgeljelek! Tök jó karácsonyi ajándékom lesz, illetve nem nekem, csak én kértem, én kapom de majd a kis névrokonod fogja használni!

@Szöszi1987:

Nem lenne az hazugság. :)

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 08:52:16

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az biztos, hogy az apósról tudtuk meg a legtöbbet a postból, a többi részletet meg mindenki maga értelmezi/képzeli bele :)

Szöszi 28 2011.12.21. 08:52:42

@Frigyesur: Hmm, valami nagyon durvát kell kitalálni! A főnökeim töketlen, cselekvésképtelenek és ragaszkodnak a munkámhoz...:D

cyd 2011.12.21. 08:53:10

@Frigyesur: Csak a gyengék, határozatlanok és konzumidióták változtatják a nevüket. Van aki viszont 15 éve ugyanazon nicket használja, ami már elsőre is találó volt és azóta is.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 08:53:37

A lényeg ez, mert apukát csak el kell küldeni a faszba, ki nem szarja le... Tehát:
"Túlságosan szeretem ahhoz, hogy olcsó hazugságokkal szédítsem. Én elengedném, de szeretjük egymást. Lebeszélni a gyerek-témáról pedig nincs jogom. Nem vagyok olyan sem, hogy „vágjunk bele és majd lesz valami”, mert egy, vagy több gyerek életével nem lehet játszani"

Aham. És akkor most mi van?

Szereted, ezé' nem tudod elengedni. De tudod, h elkéne, mert nem akarsz kölköket... Blablabla...

Engedd el! Mást nem tehetsz.

indapass90210 2011.12.21. 08:55:14

@( o_o ): 40 felett azért már nehéz lehet kiélni. Legalábbis akiket én ismerek és sikerült nekik még ebben a korban is, azoknak kurvasok dellája van.

HankyMoody 2011.12.21. 08:56:50

Az ilyen "utálom a párom családját" (vagy ők engem) sztoriknál mindig elgondolkodom, hogy vajon kivel lehet a legnagyobb baj?

Én valahogy nem tudom elképzelni az ilyet (eddig nem is volt rá példa a saját eseteimben), mert ha az ember normális és értelmes lányt választ, akkor nagyon valószínű, hogy az "alma nem esett messze a fájától" elvet követve a szülők is normálisak lesznek.

Sokszor azért a tapasztaltabb szülőknek van igazuk, rögtön kiszűrik a semmirekellő balfaszokat, és joggal utálják őket, ellenzve az egész kapcsolatot.

Mellesleg úgy vélem, a fiatalokon múlik legjobban, hogy milyen viszonyban vannak az após/anyós pajtással. Mi még univerzálisak vagyunk, de sokszor a szülők már csak egy beszűkült témáról tudnak beszélni. Én speciel bármiről tudok beszélgetni bárkivel, így mindig hozzátudtam szólni a témákhoz.

Viszont, a katonaságról regélő nagypapákat utálom, főleg, amikor tizedjére kezdik el ugyanazt a sztorit. Meg persze elmondják 100x, hogy a mai fiatal nem is férfi, hisz nem volt katona.

Aha.

Beszélgessünk csak a hüvelygombáról! :)

fumerin 2011.12.21. 08:56:53

@Picicsibe a szexistennő: Nem szereti a nőt.
Nekem átjött.

Frigyesur (törölt) 2011.12.21. 08:58:32

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem tudsz mérgelni, gratis. Ki mondta, hogy Kata munkája bonus? :)))
Na mi az? :))

@Szöszi1987: Simán menne :D

@cyd: Vannak. Csak te nem tartozol közéjük.
:)))

Frigyesur (törölt) 2011.12.21. 09:02:06

@Szöszi1987: Ugyan, ne figyelj oda rá. Mikor tudta ő, hogy mit beszél. *legyintés*

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 09:03:08

@Szöszi1987: Nyilvános felhívás keringöre? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 09:03:12

@fumerin: Jajmár! Mit véditek az apóst?

Azt se tudjátok kicsoda! Lehet megrontotta a lányát rendszeresen, és féltékeny a poszterre.
Bármi lehet... Mé' pont a poszter a fasz?

Tudom, tudom negatív vagyok! És? :)

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 09:03:58

@Dövan: nem azt mondtam,hogy könnyű. De akkor kattan be az átlag férfi. Úgy hívják kapuzárási pánik. először azt hittem ez csak valami amerikai hülyeség de egyre több 45-47 éves férfi ismerőseimen látom a jelét. Valahogy akkor érzik úgy, hogy már öregszenek és gyors bele kell adni apait anyait az életbe? Sokan a nőzésben (inkább tini lánykákban) élik ki magukat sokan meg sport kocsi meg ilyen olyan kocsi vásárlásban...

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 09:05:51

@Picicsibe a szexistennő: ez nem negatívitás, te mindenkiben csak a jót látod :D

fumerin 2011.12.21. 09:05:55

@Picicsibe a szexistennő: Én nem is vettem bele az apóst.

A férfi nem szereti a nőt, mert szar kifogásokat gyárt arra, hogy hogyan és miért nem megy.
Arra egy leütést sem pazarolt, hogyan lehetne tovább.

Nem kell belekeverni senkit értelmetlenül, 2 emberen múlik egy kapcsolat, szerintem.

Szöszi 28 2011.12.21. 09:06:48

@Zsebtelep: A legkevésbé sem:D Utálok keringőzni, én a latin amerikai táncokat szeretem:)

farappa 2011.12.21. 09:09:38

9 év... hát, ha döntöttél, akkor most kéne lépni, mert változni semmi sem fog. ha tényleg szereted...

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 09:10:28

@cyd: wow!!!!! te 15 éve itt nyomod?????

el333t 2011.12.21. 09:11:44

@gernika: @HankyMoody: Azért könnyen előfordulhat az is, hogy a kedves papa hülye, a pároddal meg jól megvagytok. Pl. én sem beszélek apámmal, mert egy idióta fasz. Ma reggel, hogy 8 hónapja egy hangot nem társalogtunk egymással, képes egy olyan levelet küldeni, aminek a harmadik sorában emlékeztet a legutóbbi veszekedésünkre. Pedig pont gondolkodtam rajta, hogy írok neki karácsonykor, de így nem.

Ideális esetben ezektől a hülyéktől az ember eltávolodik, és ha a posztoló lánya ezt nem tette még meg...

@JOKKA21: Ezt nagyon jól látod. Vagy le kell ülni piálni a papával, vagy kapja be.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.12.21. 09:13:02

@cyd:

Én azért változtatom, mert túl ismert volt már az a nevem amin régen toltam :)

@Frigyesur:

Én egy hamster ball-t kértem, amiben a kis hörcsög nyomulhat a lakásban anélkül, hogy bárhova is tudna szökni. :)

_Ω_ 2011.12.21. 09:13:30

Kedves Posztoló!

"Nem vagyok olyan sem, hogy „vágjunk bele és majd lesz valami”, mert egy, vagy több gyerek életével nem lehet játszani."
Most akkor mégis elgondolkodtál azon, hogy kellene gyerek? Ezen csak akkor gondolkodik el az ember, ha legalább egyszer felmerült benne, hogy talán mégis jöhetne, csak kevés a pénz, vagy épp nem elég nagy a kétüléses sportkocsi csomagtartója, stb.

Ha kell, akkor lássatok neki, ne húzd a barátnőd idejét.
Ha nem kell és biztos vagy benne, hogy 1 év múlva sem fog kelleni, akkor pedig gyorsan hagyd ott, különben csak tönkretennéd az életét.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 09:13:53

@fumerin: Én sem vettem bele az apóst, szerintem is a 2 ember a lényeg...
Persze azt nem tudhatjuk, h a kedves papa kedvessége és elfogadás mennyi feszültséget okoz a fiú meg a lány között... De am jelen esetben mindegy is. Mert itt a párnak nincs közös jövője!

De ettől még szeretheti a lányt... Csak másképp képzeli el. Meg önző! De a szerelem elég önző bizonyos pontokon(ban).

cyd 2011.12.21. 09:14:23

@Frigyesur: Semmi gond, nem ez volt az első tévedésed.

@Szöszi1987: Szeretnéd.

@Zsebtelep: Ki a franc akar szex közben pörögni többtíz négyzetméteren?!
Időnként elámulok egyesek perverzitásán.

Frigyesur (törölt) 2011.12.21. 09:19:16

@( o_o ): Valóban hihetetlen, hogy 15 év alatt már nem moderálták ki mindenhonnan a világhálón!
:))

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Hm, télleg gyanús, hogy nem magadnak kérted. :x
:D

@cyd: "I'm not always right, but I'm never wrong."

HankyMoody 2011.12.21. 09:20:45

@el333t: Persze, nem is általánosítottam, ezért fogalmaztam bele a mondandómba mindkét eshetőséget.

Eddig nekem úgy tűnik szerencsém volt az anyós/após jelöltekkel... :)

JOKKA21: Egy ilyen hozzászólás tőled már rögtön szimpatikusabb.

indapass90210 2011.12.21. 09:26:19

@( o_o ): "de egyre több 45-47 éves férfi ismerőseimen látom a jelét."

Téged is meg akarnak dugni? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 09:26:42

@HankyMoody:
"mert ha az ember normális és értelmes lányt választ, akkor nagyon valószínű, hogy az "alma nem esett messze a fájától" elvet követve a szülők is normálisak lesznek."

Ez sajnos nem így van. Tapasztalat. Én tünemény vagyok, de a családom... Volt itt is minden a 9 év alatt. Csak én a férjem mellé álltam, és konkrétam elküldtem apámat a picsába. De mivel szeret, és nem akar elveszíteni, most már "kedveli" a férjemet.
Természetesen nekem is "fantasztikusan jó" a kapcsolatom anyóssal és apóssal. Pl még sosenem köptük le egymást! :D

Viccet félre... (bár amit írtam nem is vicc) Nem mindig érvényesül, ha normális a szerelmed, a családja is az, és elfogad téged!

"Mellesleg úgy vélem, a fiatalokon múlik legjobban, hogy milyen viszonyban vannak az após/anyós pajtással. Mi még univerzálisak vagyunk, de sokszor a szülők már csak egy beszűkült témáról tudnak beszélni."

Nem hiszem, h a beszédtémák okozzák a problémákat!

"Beszélgessünk csak a hüvelygombáról! "

Pár poszttal arrébb mindent megtalálsz róla! :D

cyd 2011.12.21. 09:28:42

@Picicsibe a szexistennő: "Mé' pont a poszter a fasz?"
Pontosítsunk: Mé' pont csak a poszter a fasz?

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ja igen. A gyávákat kihagytam :P Aki trollkodik viselje a hírnevet :D

2011.12.21. 09:31:22

Miért foglalkozol azzal, hogy apuka mit akar és mit nem?
A csajjal tényleg közöld, hogy nálad nem pálya a gyerek téma, és hogy ez úgy érzed nem fog változni (bár ki tudja amúgy lehet fog, de jó tiszta lappal játszani). Ha ezekután veled marad az az ő dolga, az ő döntése. Aludjon rá 1-2-t és ennyi. Az apaja témát meg... anyám, biztos 32 vagy? Ki a szart érdekel az öreg, főleg hogy együtt se éltek vele.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 09:33:33

@cyd: Nem tudom. Szerintem nem feltétlen fasz. Ill. nem jobban mint más. Egy ffi, aki szereti a nőt (ha...), de nem akar gyereket.

Mást nem tudunk róla. Lehet bunkó, lehet nem.
Lehet eddig a nő se akart gyereket, jól megvoltak így... Van nő akinél hirtelen jön ez. Ott a faszi csak pislog, h mi van. Nem mintha nem gondolhatta volna h ez lehet... De nem gondolta. E' van.

Cinkes 2011.12.21. 09:35:19

remélem a poszter visszaolvassa mit írt és rájön mekkora barom

Kytia 2011.12.21. 09:35:27

"Visszatekintve, egyikünk sem gondolta volna az elején, hogy ilyen sokáig együtt leszünk, de így alakult."

Ajjaj, rosszul kezdődik. Na, olvasok tovább.

cyd 2011.12.21. 09:35:46

@( o_o ): Itt? Főleg, hogy blog.hu csak pár éve van? :) Egyébként igen.

@Muha: Szerintem hó. De ja.

@Frigyesur: "Hm, télleg gyanús, hogy nem magadnak kérted."
Csak elővigyázatos. Tudja, hogy ha olyat kapna, aminek igazán örül akkor a végén még örömében nardingol, karácsonkor az meg mégis ciki. Na meg Nard-méretű hamster ball nem fér a lakásba.

@Szöszi1987: Perszepersze.

el333t 2011.12.21. 09:38:48

@Picicsibe a szexistennő: Ugyehogy ugye! Nekem mondjuk a kedvesem családja normális. Igazából jobb, mint a saját. A papával mindig szórjuk a szexista poénokat, a mamát főzni tanítom, közben a sógorral meg iszunk. Ehhez képest nálunk apám baszogatja a családot, tesóm anyámat, anyám sír és mi meg elmegyünk a szobámba néha még kajálni is, mert 2 éve sikerült utoljára végigülni egy családi ebédet balhé nélkül :D

És nem értik mi a baj. Nálunk hiába jobb a kaja, ha nem lehet békében elfogyasztani; hiába innánk jobb piákat, ha szükségszerűségből kell benyomni, hogy ne tosszon szét az ideg ebédig; hiába okosabbak az emberek egyesével, ha már nem tudnak tíz percet sem beszélgetni...

Чапаев 2011.12.21. 09:39:21

Poszter egy szánalom. Vagy ásókapa, és csináljanak gyerekeket, vagy tegye lapátra a nőt, és ne rabolja tovább idejét, ha ő még nem tartja érettnek saját magát az apaszerepre.

Ez az "após", kifogásnak, de szar... :/

cyd 2011.12.21. 09:39:22

@Picicsibe a szexistennő: "...de egy ideje már állandóan visszatérő téma..."
Ezt nem a tegnap reggeli jóreggeltszopás után közölte a csaj.

Hurri Kán 2011.12.21. 09:39:32

Remek. Majdnem leendő após pont kapóra jön a poszternek, miért is nem mer belevágni a gyerek-témába. Ürügynek tökéletes...

Kytia 2011.12.21. 09:40:43

Én eztet nem érteni. A végén összehozta, hogy sem szakítani, sem házasodni, sem gyerekezni nem akar, ugyanakkor időt húzni sem. Akkor mit akarsz, posztoló? Felszívódni az univerzumban? Vagy átcsúszni egy párhuzamos univerzumba?
Szerintem rúgd ki a nőt, így legalább egy embert boldoggá tudsz tenni: az apát. Végre beigazolódik, hogy igaza volt és tényleg csak egy kis élősködő suhanc voltál, akire 9 évet pazarolt a lánya. Örülni fog, hidde el.

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 09:41:21

@el333t: nálunk apám baszogatja a családot, tesóm anyámat, anyám sír

- te meg hagyod hogy anyádat megbasszák előtted? jegeled közben az apáddal borított segged?

Tibike81 · http://www.facebook.com/Appramagyar 2011.12.21. 09:41:32

Meglepnéd barátaidat valamivel Karácsonyra?
Küldj egy fingot, mert a sajátkészítésű ajándékok a legszebbek!

www.facebook.com/Appramagyar

Чапаев 2011.12.21. 09:41:54

@Kytia: Ne tedd, csak felbaszod az agyad! :D

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 09:42:50

Jaj de szép ez a Maroon 5-os pasi és jaj de szép az ágynemű!!!
(a lány is szép de az engem hidegen hagy :D)

www.youtube.com/watch?v=uNSBq6hvU1s&ob=av2e

Kytia 2011.12.21. 09:43:01

Ha én 32 lennék és 23 éves korom óta együtt élnék egy pasival, aki most közölné, hogy szép és jó minden, de gyereket nem akar, beledőlnék a késbe izibe. Még szerencse, hogy én okos voltam és beosztottam a pasikat, hogy minden évre jusson új.:)

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 09:45:39

@cyd: jóreggeltszopatás. ezzel de régen találkoztam :(

Чапаев 2011.12.21. 09:47:17

@"Zsu": Még azt esetleg el tudom képzelni, hogy az öreg a helyi keresztapa, és a poszter félti az életét. De akkor meg nem az lenne az életbiztosítás, ha gyorsan elvenné a csajt, és csinálnának egy gyereket? :D

A csaj babázhatna, az apuka lehiggadna az unokától, a srácnak megmaradna a tyúkszaros kis élete, és keblére ölelné a maffia! :D

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 09:47:22

@Kytia: "Akkor mit akarsz, posztoló?"
Azért írt, mert nem tudja, mit csináljon. Döntésképtelen, ezért nem is igazi férfi. Elüldögélne tovább a langyos vízben, persze érzi hogy már túl hideg, de azért még kényelmes lenne maradni.
Nem csoda, hogy a kedves papa se csipázza.

cyd 2011.12.21. 09:48:44

@Kytia: Mit nem értesz ezen? Igazából a legkényelmesebb lenne, ha Ms.Poszter felismerné a helyzet feloldhatatlanságát és kidobná a posztert. Aztán majd mehet csajozni remegő szájszéllel, távolba révedő, könnypárás szemmel hogy "9 boldog év után dobott az imádott nő és még az apja is utált" simán leesik egy halom vigaszszex.

Чапаев 2011.12.21. 09:48:46

@Kytia: Mondjuk azért pár év alatt le lehetett volna szűrnie a csajnak is, hogy mit lehet kihozni a pasiból, elvégre volt rá ideje, nem? :D

hegyilany 2011.12.21. 09:49:22

Egy barátnőmnek 12 év kapcsolat után bökte ki a férje, hogy mégsem akar gyereket (addig elmismásolta a választ). Csaj dobbantott, mondván 34 éves, nem ugrálhat sokáig. Másfél év után összejött egy nála fiatalabb sráccal, nagy boldogság, már várják a közös gyermeket. A volt férj hamar rájött, hogy barom volt, sírt-rítt, nyígott, könyörgött, most meg veri a fejét a falba.
Úgy kell neki!

Poszter is így járhat, nem fogom sajnálni.

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 09:49:55

@Dövan: Én mióta vagyok tini? :D

@Picicsibe a szexistennő: nem feltétlen azzal van a baj,hogy nem akar gyereket. Inkább azzal,hogy milyen kifogásokat használ arra, hogy miért ne legyen házasság meg gyerek.

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 09:51:56

@Kytia: Tehát a posztoló barátnöjének csak egy férfitól van nulla gyereke, neked meg kilenctöl is? Ne kövezz meg, de nem látom a pluszt a szitudban :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 09:52:13

@el333t: Ugye!
Látom, neked is jó kis család jutott! Olvastad a Mérgező szülők c. könyvet? Ha nem, javaslom tedd meg.

m.gray 2011.12.21. 09:52:51

Nane! 32 évesek vagytok, 9 éve együtt, úgy, hogy "nem így terveztük" és te a szádra veszed, hogy "nem akarom húzni az idejét"? Posztoló, Te gondolkoztál ma már, vagy még alszol, és nincs agyműködésed??? 23 éves kora óta baszod a lány idejét. Te nem szereted őt, hanem egy önző faszkalap vagy, aki még arra is lusta bazdmeg, hogy legalább gondolkozzon egy kicsit! Kajapia, tisztaruha, ingyenlyuk rendben meg kurvakényelmes, igaz?!
Az meg hogy ő mit szeretne, kit érdekel.
Gratulálok. Sztem miután otthagytad a csajt, nyugodtan ugorj le a Taigetoszról, mert oda való vagy....
Fuh. Ma nem kellett volna reggel kv-t innom.

Чапаев 2011.12.21. 09:53:03

@Zsebtelep: Na de kérlek, egy Zsebtelep mindig, minden szituban lássa a "+"-t, ez alap! :D

cyd 2011.12.21. 09:54:55

@( o_o ): "Én mióta vagyok tini?"
Frusztrál, hogy a 45-47-eseknek sem kellesz már? Ne bánkódj, biztos van egy-két Perverz Tata akinek rád fáj a protkója :P

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 09:55:40

@hegyilany: most kicsit kötekednék: miért van az,hogy a gyerek léte vagy nem léte váló ok? Gyerek nélkül nem élet az élet? Persze férfiak is hülyék hiszen ha kedvesük vágya egy gyerek akkor a szeretet miatt nem meg kéne adniuk neki? Ez vica versa is, ha a férj akkor boldog ha nincs otthon üvöltő gyerek akkor nem kellene tiszteletben tartani? De az meg megint hülyeség, hogy asszony azt mondja imádja a férjét de a gyerekvállalás miatt inkább lép...Szerintem barátnőd nem csak a gyerek miatt lépett, hanem már unta a férjecskéjét is.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 09:55:41

@cyd: Egy ideje...
Nekem ez 2-3 hónap. És a csaj se túl okos. Megvárja, amíg a faszi akar.
Hajj, bolond a szerelem...

Viszont lehet köztünk működne a barátság, me' semmibe nem értünk egyet! Ja, nem. A barátaimmal azé' vannak közös pontok! :D

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 09:56:29

@gyvy: ott a hiba hogy nem tartok otthon nőt :D
ha egyedül ébredek csak magamat szophatnám le. a kor miatt már nem elég rugalmas a gerincem. régen meg az igény hiányzott :(

g-dúrban zúgó kabóca 2011.12.21. 09:56:44

Tele van a padlás ilyen sztorikkal, hogy így szeretem, úgy szeretem, de. Nincs de, ember, kényelemből meg megszokásból vagy ebben a kapcsolatban. Ilyeneket írsz, hogy "így alakult", "jól megvagyunk", a fele poszt meg az apjáról szól, hóttök éretlen vagy te az apaszerepre és szerencsére annyira fosol is tőle, hogy ez legalább majd megadja a lökést, hogy kilépj egy ellaposodott kapcsolatból. Nincs ezzel semmi baj, nekem mondjuk nem túl szimpatikus, hogy még magadat fényezed (nem akarom húzni a barátnőm idejét), de hát ez már csak stílus kérdése. Persze a barátnőd is észrevehetné, hogy lépni kéne, de hát a nők is bitang hülyék tudnak lenni. Komolyan, miért gondolják az emberek, hogy az időmúlás, a kapcsolat hossza az bizonyíték is annak jó minőségére? Fel nem foghatom.

Hurri Kán 2011.12.21. 09:58:07

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h:
Figyelj. Taxit pl. lehet előrendelni. A többit szerintem kitalálod. :D

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 09:58:08

@( o_o ): a gyerek az élet célja. csak a fogyasztói társadalom beszéli be az ellenkezőjét

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 09:59:48

@gyvy: csengetésre ébredni nagyobb stressz mint az ébresztőszopi hiánya :/

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 10:01:00

@cyd: nem frusztrál, nem vagyok perverz nem vagyok oda ha fogatlan tatáknak rám "fáj a viagrája". Nem mondtam, hogy nem kellekek negyven éveseknek. :P Csak a beteg 40eseket kerülöm, veled se nagyon állok szóba, csak ha muszáj :PPP

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 10:01:10

Férfiakat és nőket kérdeztünk meg az anális szexről és az análnyalásról, kiderült, a megkérdezettek mindegyikének volt már része ezekben.

velvet.hu/szex/2011/12/20/anal_szex_es_annilingus/

Na bazmeg ebben is le vagyok maradva :(

jadu 2011.12.21. 10:01:14

vááá ez nem semmi...

még a végén kiderül, ha a csaj a hibás :D mekkora egy szemét már, hogy 9 év együttlét után gyereket szeretne?

amúgy megsúgom, csomó pasas ilyen, mint az író, nem akar gyereket, nem tudja magát elképzelni (mert lőttek a felelőtlen életnek) apaként, de amint ott a baba, már rögtön átváltanak és élnek-halnak a gyerekért...

kedves posztoló! te egy töketlen marha vagy, aki olcsó hazugságokba bújtatja azt az egyszerű szándékot, hogy dobni akarod már a csajt.

*facepalm*

2011.12.21. 10:01:57

@Kytia:
"A végén összehozta, hogy sem szakítani, sem házasodni, sem gyerekezni nem akar, ugyanakkor időt húzni sem. Akkor mit akarsz, posztoló? Felszívódni az univerzumban? Vagy átcsúszni egy párhuzamos univerzumba?"

Én az időmegállításra szavaznék. :) Beszélnie kellene a villámheges sráccal, hátha a kopasz fószer kinyírása után van ideje ezen kísérletezni. :)

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 10:02:08

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: Nem a gerinced merev, hanem az egyszemü rövid ;)
Erröl jut eszembe: ha mindenkinek akkora lenne, mint amit bevall, akkor inkább nyújtózkodni kéne a leírt müvelethez.

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 10:02:14

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h:
baromság! A gyerek nem az élet célja, a fajfenntartás célja de nem az életé. Ha valaki meddő, akkor az ne is éljen?!

m.gray 2011.12.21. 10:03:31

@( o_o ): azt írja, hogy mégsem akar gyereket a férj -> sztem ebből az következik, hogy az eredeti felállás szerint először akart, aztán mégsem
semmi gond nincsen azzal, hogyha egy pár nem akar gyereket, és ez az ő közös döntésük. viszont ha a csaj akar, a pasi meg hintáztatja, majd tizenévek után kiböki, hogy ja mégse, az nettó geciség, tekintve, hogy egy nő nem okvetlenül tud 50 évesen szülni, míg egy pasi 70 évesen is felcsinálhat valami kispicsát, főleg, hogyha van elég pénze viagrára...

2011.12.21. 10:03:59

@Чапаев:
Áááá, nemhiszem, apuka tuti valami elcseszett barom. Jah és anyóspajtásról egy szó sem esik. Lehet nincs is a képbe és apuka ezért ennyire befásult. Én inkább arra szavaznék, hogy a poszter regisztrálja valami netes társkeresőre és intézzen neki anyust, hátha a dugástól kicsit oldódik az öreg.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 10:05:06

@( o_o ): Jaaa! Most fontos a házasság? Mert más posztnál meg a többség azzal jön, h az csak egy papír... :)
Szerintem kettőn áll a vásár. A csaj se kapart eddig semmiért, legalábbis a poszt szerint. Mindketten jól elvoltak így... Csak most a csaj rájött, ha akar kölköt szülni kéne már... Vagy akár még várhat is picit, míg a faszi is akar...
Ugyan már. Egyiksemnemjobb a másiknál! :D

hegyilany 2011.12.21. 10:05:55

@( o_o ): Nem éppen erről van szó. A srác zenész és hitegette a csajt, hogy most még kicsit turnézik, klubozik, de pár év és jöhet a gyrek. Ez így ment sokáig, a lány meg várt. Tehát végig abban a hitben élt vele együtt, hogy majd lesznek közös gyerekek (azért ez szerintem elég természetes és méltányolható vágy). Aztán a srác kitalálta ezt a mégsekellgyerek-témát (utóbb kiderült, abban az időben szédülgetett egy másik nő felé, amiből nem lett semmi). Erre a lány joggal rágott be, mert évekig hülyítette a srác.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 10:06:29

@( o_o ): "Fogadj örökbe. Most és mindörökre..."
:DDD

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 10:07:08

@Zsebtelep: "Döntésképtelen, ezért nem is igazi férfi. "
akkor igazi férfi nem létezik :D. Általában férfi szokás az egyhelyben topogás...

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 10:07:08

@Zsebtelep: amire te gondolsz az egy lóé :)
ha csak 20 centi kellene nem lenne gond, de az én hajlékonyságommal úgy 40 hiányzik :(

@( o_o ): éljen csak, a nyomorékokat sem öljük meg. éljen szánalomban, értelem nélkül:)

Hurri Kán 2011.12.21. 10:07:19

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h:
Nem akarásnak beszarás, tudod. :DDD

@( o_o ):
Ennek szerintem fuss neki mégeccer. ;-)

Lotyóbridzsida 2011.12.21. 10:08:11

Jó. Akkor találd ki, hogy mit akarsz.
Mert hogy mit nem akarsz, azt már tudod.

De ebben szituban valaki sérülni fog, ez elkerülhetetlen.

A papáról kicsit túl sok a szó. Ő csak egy após, ami biológiai tény, semmi több. Nem KELL vele semmilyen kapcsolatban lenned, csak, mert ez a szokás.

Viszont, ha tényleg nem akarsz gyereket, akkor el kell engedni az asszonyt (már így is túl sokáig raboltad az idejét), mert hiába szeretitek egymást, ha nincsenek közös célok.

Az nem igaz, hogy a gyerek az élet célja, ne hallgass ilyen hülyeségekre. Azoknak a gyerek az életük célja, akiknek önmaguktól üres az életük, vagyis (most bocsánat most sokan meg fognak sértődni, de nem érdekel): üresek önmagukban.
Ez persze nem igaz mindenkire, de nagy általánosságban sajnos nem a kapcsolatunk megkoronázására szülünk, hanem az életkorunknak (ok 1: már 32 vagyok...blabla...), meg az elvárásoknak (ok 2: legyen aki rámnyitja az ajtót 60 évesen).

Szóval döntened kellene, hogy mit akarsz. Mert prostituáltnak állni meg szűznek is maradni nem fog menni. Fájni fog, de az igaz út felé kellene igyekezni.

cyd 2011.12.21. 10:10:04

@( o_o ): Magácskának rohamosan fejlődik a humorérzéke.

@Zsebtelep: "...ha mindenkinek akkora lenne, mint amit bevall..." akkor nagyon sok merevedés ájulással végződne :)

KaPé 2011.12.21. 10:11:30

Ilyen béna szerencsétlen pasija lenne a lányomnak, én is kergetném sarlóval.

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 10:11:51

@Lotyóbridzsida: Azoknak a gyerek az életük célja, akiknek önmaguktól üres az életük, vagyis (most bocsánat most sokan meg fognak sértődni, de nem érdekel): üresek önmagukban.

- nem lehet mindenki importgecivel teletöltve mint te :)

helio 2011.12.21. 10:13:12

poszter vegyél gerincet.
ha nem tetszik a papa, akkor nem kell hozzá járni.
nem a papával bújsz ágyba. ha az a baj a papával h a párod nem áll ki melletted, akkor meg nem a papával, hanem a pároddal van a baj.
amúgy meg lehet h az a baj h 9 év alatt nem voltál elég tökös h elvedd a csajt és unokát csinálj neki.
kifogásaid elég gyengék, h miért nem vágsz bele, ha nem kell a csaj akkor hagyjad nélküled is menni fog tovább az élete.
én a páromat szeretem és nem az anyját, szóval ha bármit mond az anyuka, cska akkor van bennem indulat, harag, ha a párom nem veszi észre és nem reagálja le. mit haragudjak olyanra aki 1-2 havonta egyszer látok és nem áll közel hozzám?!

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 10:15:45

@m.gray: a mégsemet nem láttam, de így jogos :-)

@Picicsibe a szexistennő: "Ő adna időt nekem. Hát, jó. Aztán ott az esküvő… " A srác hozta fel az esküvő témát a posztban, lehet már ez is felmerült kettőjük közt mint téma. Lány szerintem nagyon szereti és nem érdekli az apja hülyesége, viszont a srácot igen? ez nekem fura :-)

@hegyilany: @Picicsibe a szexistennő: A házasság/gyerek nem kötelező, de meg lehet beszélni a kapcsolat elején, hogy ki mit akar hosszútávon és akkor nincs meglepetés.(Persze még így is változhat valamelyik fél álláspontja az idővel de nem mondhatja azt,hogy "de megígérted") A zenész meg igazi gerinctelen mandró. Így jogos a lány reakciója.

@gyvy: miért is?

Hurri Kán 2011.12.21. 10:17:48

@( o_o ):
Mert hülyeséget mondtál, azért.

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 10:18:09

@gyvy: picsába? kórosan berögzült nálad az anális fixáció :D

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 10:18:21

@cyd: tudom, hogy csak a karácsony miatt vagy velem ilyen kedves, de köszönöm :-)

Hurri Kán 2011.12.21. 10:19:40

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h:
Azért, mert valami jó, nem ok arra, hogy ne csináljam. :D

cyd 2011.12.21. 10:22:55

@gyvy: Még mindig örülhetsz, hogy át- és nem meg-
Csak pozitívan!

m.gray 2011.12.21. 10:22:59

@helio: +1 oda

Amúgy én azt nem értem, hogy a posztban szereplő pár nem beszélget semmiről?
Azért talán 9 év elég lett volna arra, hogy megbeszélje a poszter a csajával, hogy "kicsiszívem ugyan mondd már mér utál valójában az apád?" -> esetleg tehetett is volna valamit, hogy megbeszéljék (sztem aki 10 perc után ordibál az egy türhő paraszt).
A másik meg az, hogy magukról sem beszélgetnek? Azért amikor eltelt 1-2-5-7-9 év, akkor úgy fel szokott merülni, hogy mivan. Vannak közös tervek? Ha igen, mik azok. Közös lakás csak azért, hogy apu messze legyen? Felerezsi? Vagy esetleg van egy közös élet is tervbe véve? Igen? Akkor esküvő? Együttélés, gyerekek? Nem értem. 23tól 32ig eléldegéltetek egymás mellett és kurva jó volt kiposztolni fészre, hogy kapcsolatban? Vagy mi?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 10:24:26

@( o_o ): Hát én csak azt tudom, ha az após folyton basztatna, a párom nem állna ki mellettem, az baszottul zavarna!

Jaj, egy kedves sztori!
Anyóstól tavaly karira kaptam egy kék-fehér post-itet. Kicsit meglepődtem, de mivel a kék a kedvenc színem, gondoltam meglátta az irodában, ahol dolgozik, és eszébe jutottam... ;)
De bazdmeg idén is küldött a karácsonyi csomagban! :D
Biztos mindig ilyet használnak az irodában...

Hajj, nagy becsben tartanak a férjem családjában! :P

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 10:28:13

@Picicsibe a szexistennő: örülj hogy használt zsepit nem adnak reciklálára. a keurópai bevándorlópicsájábólélő az a szint nekik mint egy rendelhető ázsiai nej. gondolták ilyet otthon nem kaptál a száraz kenyér mellé :).

helio 2011.12.21. 10:28:50

@m.gray: :)
még egy kapcsolat ahol nem szoktak beszélgetni :S mármint lehet h szoktak, csak max az időjárásról :D
nem tudom h az ilyen embereknek mért van szájuk...
10 perc alatt is lehet veszekedést generálni és még parasztnak sem kell lenni... de minek mennék bele egy ilyenbe, ha el is mehetek onnan :D

cyd 2011.12.21. 10:30:23

@( o_o ): Rühellem a karácsonyt és én mindig kedves vagyok. A magam módján.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 10:30:24

@( o_o ): "de meg lehet beszélni a kapcsolat elején, hogy ki mit akar hosszútávon és akkor nincs meglepetés"

Ezzel egyetértek. De nincs előre megírt forgatókönyv!

Mi is megakartuk beszélni az elején. De nem ment! Én se férjhez menni nem akartam, se kölköket. Az akkor még csak pasim azt mondta vár... Mondtam, te bajod! (kedves jány voltam 9 éve :D).
Mázlija volt. 5 év múlva már én is akartam. De lehetett volna úgy is, h nem...

helio 2011.12.21. 10:31:43

@Picicsibe a szexistennő: nem mindenki kap postitot karácsonyra :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 10:32:55

@m.gray: "Amúgy én azt nem értem, hogy a posztban szereplő pár nem beszélget semmiről?"

Hát ez az! Csak basznak ezek is! :))

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 10:33:33

@gyvy: szóval te is azok táborába tartozol,akik azt mondják, hogy gyerek nélkül nem élet az élet?
Én akarok gyereket, de ha valami miatt nem jön össze, nem dőlök a kardomba. Imádom amikor szép nők mindenféle hormonokat szednek amitől a fejük 3xosára megnő a testük elkorcsosul csak hogy gyerekük szülessen aztán meg síránkoznak, hogy 5 percet nem tudnak pihenni a gyerek miatt. Mindeközben a férj aki gyerek nélkül is boldog volt egy szót se szóljon csak mindig mosolyogjon és szeresse az új ronda feleségét mintha semmi se változott volna. Ja meg a gyerekekkel is játszon mert asszonynak ehhez nincs idegzete :-)

pretty kitty 2011.12.21. 10:33:45

@( o_o ): "Mi az, hogy nem terveztük,hogy ilyen sokáig együtt leszünk? Most már az a divat, hogy "há te járjunk már úgy kb 3 hónapot aztán majd ki-ki megy amerre lát"?"

Ez nem divat keldesze, mindig a palockan mulik h mennyile telveznek hoccu tavla. Van pl. edd iszmeloszom aki jalig iszmelkedett meg ed paszival mal hazaszodtak isz occe, nemszokala babajiszjooooooon!! :))) En vicont nem ien tipusz vadok, monduk nekem meg szosze volt kapcim, de ha lecc akkol isz cak ovatoszan indulok neki, nem edbol holtodiglan holtomiglan.

m.gray 2011.12.21. 10:35:16

@Picicsibe a szexistennő: LOL!
De természetesen csakis gumiban, amit szigorúan fifty-fifty-ben vettek meg :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 10:37:10

Mennem kell, de egy fontos infót megosztanék veletek!

"Körülbelül 150 kJ van egy ejakulátumban, és egy órányi szeretkezéssel úgy 630 kJ-t égetünk el."

(Másolt szöveg, azé' vannak benne szép szavak. Én gecit és baszást írtam volna...)

Hurri Kán 2011.12.21. 10:38:32

@( o_o ):
Mondtam én ilyet? Megint kitalálsz nem létező dolgokat. Amiket sosem mondtam. Mondjuk nem te vagy itt az első ilyen. :)

HankyMoody 2011.12.21. 10:38:32

@Kiszlanyocka: Nem lehet, hogy előbb volt a baba, mint a házasság? Manapság ez "divat".

Isteni lehet a besikerült gyerek miatt összeházasodni! :)

Forrest Gump is megmondta már a tutit: "Shit happens!"

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 10:39:01

@Picicsibe a szexistennő: ezért mondom, hogy változhat valakinek a véleménye idővel, de arra alapozni, hogy á majd úgy is meggondolja magát, kicsit bátor dolog :).
Anyósodnak meg nincs pénze, de van humorérzéke :D
még mindig jobb mintha vibrátort küldött volna vagy válóperes ügyvédhez ajándékutalványt :-D

Kytia 2011.12.21. 10:40:05

@Zsebtelep: @cyd: Na ja, veletek egyetértek.

@Чапаев: Háááát, gondolom, 26 évesen még azt gondolta ő is, hogy korai, de azt hitte, 32 évesen meg már majd mindketten akarni fogják. Vagy nemtóm. Igaz egyébként, lehettek árulkodó jelek.

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 10:40:34

@gyvy: akkor még is mi volt a hülyeség abban amit mondtam?

Kytia 2011.12.21. 10:41:20

@Zsebtelep:

1 pasi - 0 gyerek
9 pasi - 0 gyerek

Tényleg nem látod a pluszt?:D Segítek, nem a gyerek oldalon kell keresni.:))

Kytia 2011.12.21. 10:41:53

@"Zsu": Nem rossz ötlet.:))

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 10:42:48

@Kytia: A kilenc mennyiségileg valóban több mint az egy, de minöségileg nem feltétlen ;)

el333t 2011.12.21. 10:43:20

@( o_o ): Hogyan lehet megkérdezni azt, hogy mi lesz 5 vagy 10 év múlva a másik véleménye? Vagy akár 2-3? Akinek 1 évnél hosszabb távú tervei vannak Magyarországon, az naiv. 1 évnél hosszabb távon csak álmok lehetnek...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 10:43:38

@( o_o ): Tévedés! Pénzük van, humoruk nincs.
Valószínű bele is halna, ha tudná, h 3 vibrátorom is van, és használom is! :D

Mindenki csudiklassz ajándékot kap, csak én nem. Azt hiszi fáj. De napok óta ezen röhögünk a férjemmel. :)

Kytia 2011.12.21. 10:43:59

@Zsebtelep: Az attól függ, milyen az egy és milyenek a kilencek. Amíg az egy nem üti meg minőségileg azt a szintet, hogy pótoljon nyolc másikat, addig nincs miről beszélni.:)

helio 2011.12.21. 10:46:44

@el333t: hát ja, elég szomorú, de igaz . :)
@Picicsibe a szexistennő: küldj neki egy vibrátort :D

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 10:47:07

@Picicsibe a szexistennő: Azért van három, mert közben lemerülnek? Zsebtelepet kellene rákötni :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 10:47:23

Na még egy utolsó:

Assztat írja a könyv, amit olvasok, h a geci akkor a legrosszabb ízű és szagú, ha erősen fűszerezett ételt eszik a ffi, amit sörrel, kávéval öblit le.

Én nagyon el vagyok kényeztetve. A férjecském egyiketsenem. Lehet azé' szeretem annyira (őt is, persze...) :D

pretty kitty 2011.12.21. 10:47:37

@HankyMoody: Alla valo az aboltuc. Vad ha ja deleket akalod de ja paszit nem akkol nem hazaszodtok occe hanem neveled ededul. Ahhoz eleg huenek kell lenni h ed nem cimpatikusz paszihoz hozzamenj cak a delek mijatt. Ez az iszmeloszom akilol beceltem ez eddaltalan nem hueeeee, cak o ien hazaszodosz-babazosz tipusz. Esz mal majnem edd eve hazaszok a baba meg cak mosz jon, coval eleg ed luszta delek lehet ha mal az eszkuvo elott megfogant ;))))

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 10:48:22

@Picicsibe a szexistennő: :D. Én továbbra is azt mondom jófej az anyósod, hiába ma midnenben a jót látom :D. Legalább nem cipősdoboz. a post it*-re meg írjál fel mindenféle csúnya anyós vicceket és ragaszd ki a lakásban mindenhova,hogy amikor megy látogatni, legyen mit olvasnia :-)

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 10:49:03

@Picicsibe a szexistennő: ha jól szopnál nem is éreznéd az ízét. kivéve ha mikropöcse van apudnak :D

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 10:49:22

@Picicsibe a szexistennő: nem kell hozzá fűszeres kaja, a sör is megteszi hatását...

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 10:49:36

@Kytia: Az egy gyürü is jobb volt a kilencnél :)
Elsöre is bele lehet nyúlni a tutiba - csak ritkábban fordul elö.

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 10:50:34

@Zsebtelep: azért van három hogy egy hosszú hétvégét is eltölthessen velük :D

Feles Elek 2011.12.21. 10:51:27

Ahányszor erre a blogra tévedek (annyira azért nem sűrűn), mindig 3X éves pasik (nem férfiak) picsognak, hogy "nem vagyok érett a gyerekre", meg "nem tudom magam elképzelni apa szerepben", meg "nem vagyok apa típus" és egyéb változatos kifogás hegyek...

B+, nőjetek már fel! Ti vagytok a tökös legények? Ti osztjátok az észt, hogy hisztisek a nők? Szánalmas!

Egy 29 éves boldog családapa.

el333t 2011.12.21. 10:52:36

@m.gray: Ez attól függ, hogy egészségileg hol "áll". Magyarországon az öregség = betegség, de ez nem szükségszerűen van így. Nemrég volt itt egy kérdőívezés, 55 fölötti férfiak kétharmada él minimum havi rendszerességgel szexuális életet. Még a nem házasok is :)

Rendkívül jó karban lévő nagyszüleim még akkor is tolták, amikor a papa 75 volt, a mama meg 72 :) Aztán nagyfaternak infarktusa lett, a nagymuter meg keringésbeteg, azóta rosszkedvű öregemberek mindketten.

Mikor 50 lesz az ember, még nagyon sok van hátra a halálig, én tuti nem azért küzdöttem... 1.) 20+ évet, hogy találjak egy ideális nőt, 2.) 20 évig hallgathatom a hülyeségeit, de legalább jó a szex (amiben lesz több év babázás is), 3.) hogy végül éljek még 20-30 évet szintén szex nélkül.

Most megyek és letisztázom a csajommal, hogy kőkeményen dugni akarom 65 évesen is, és ha ebben nem biztos, hogy partner, akkor pakolhat!

ST83 2011.12.21. 10:52:57

A gyerek nem egyetlen es kizarolagos celja egy parkapcsolatnak vagy az eletnek. Nem azert voltak egyutt 9 evig, mert rabolni akartak egymas idejet. Jol meg voltak, meg vannak most is.

Faszi gondolkodjon el, hogy miert is nem akar gyereket? Csak fel tole, vagy tenyleg nem akar (van ilyen).
No gondolkodjon el, hogy miert akar? Azert mert tenyleg anya akar lenni, vagy csak az elvarasoknak akar megfelelni, mert mar a baratnoknek mind van + mar a szomszed neni is ezt kerdezi.

Nem erdemes itelkezni. Faszinak jo igy,nem akar masik part, a nonek viszont nem jo. Ha tenyleg nem tud gyerek nelkul elni, akkor hagyja el o a faszit!

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 10:53:34

@( o_o ): Szerencsére a szemetet még nem viszik le, különben nehéz idök járnának a férfiakra :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 10:54:58

@Zsebtelep: Erre még...
Azé', mert az egyiket az elsőt nem szeressem, ezé' kaptam egy újat. Az jó, csak rövid... Kaptam egy hosszabbat. Az utcsó kettő használatban...

Szemcsi, a harmadikat lehet elküldöm anyósnak! :))

Na dolgom van! Pá!

HMF 2011.12.21. 10:55:07

Hát kedves posztoló,itt az ideje egy komoly beszélgetésnek.

Bár feláll a szőr a hátamon amikor egy nő azt hiszi,hogy megváltoztathat egy pasit.Hát nem, max egy ideig, aztán otthagyják egyedül gyerekkel, és csodálkoznak...

Hát ha te mondtad neki nem sok választás maradt,kompromisszum az ő részéről, hogy nem lesz, vagy szétmentek...

A szülőkkel meg nem kell foglalkozni,nem velük élsz együtt, és éled az életed.Én lassan 9 éve állom a sarat,mert szeretem a párom, és ez a legfontosabb.

tőzegmalac 2011.12.21. 10:55:54

Te csak magadat szereted, neked annyi pont elég is.

cyd 2011.12.21. 10:56:11

@Zsebtelep: Akkor nem csak nekem tűnt fel a tolkieni párhuzam :)

Kytia 2011.12.21. 10:56:38

@Zsebtelep: Ha elsőre belenyúltam volna, arról tudnék.:)
Én csak azt akartam ezzel kifejezni, hogy van ugye a változatosság, amiről le kell mondania az embernek, ha 9 évet egyvalakivel akar eltölteni. Ugyanakkor ez elég nagy ár, tehát érdemes csak valóban értékes portékáért kifizetni, nem úgy, mint ahogy a posztban szereplő nő. Én is egy csomó kedves, szerethető fickóval kerültem össze, nem lehet panaszom, de nem adtam volna oda nekik bohó, ifjú éveimből egynél többet.:)

el333t 2011.12.21. 10:57:11

@Picicsibe a szexistennő: Peter North szerint meg azért van annyi gecije, mert cinkdús étrendet tol. Nem hiszem... :)

Én fűszeresen étkezem borral/sörrel, és hétköznaponta 5 kávét iszom legalább, mégsem volt panasz. Szerintem ami nagyon érződik - a puncin is - az a hagyma. Amit szerencsére szeretek, de 2-3 nappal a hagymás kaja után mennyei illatok vannak a combok közén...

m.gray 2011.12.21. 10:58:10

@el333t: ez tök jó amit mondasz, de én nem erre gondoltam! szexelni persze lehet, de ha gyereket vagy gyerekeket szeretnél, azt nem árt 30 körül megtenni. egyrészt egy nő minél később szül, annál jobban nő az ilyen-olyan betegségek esélye a gyereknél, másrészt sztem az is szempont, hogy esetleg szívesen látnám a gyerekem szalagavatóját, diplomaosztóját, ne adj isten esküvőjét...

Hurri Kán 2011.12.21. 10:59:16

@el333t:
Ha ráteszed, mindenképpen. :D

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 10:59:39

@el333t: nem azt kell megkérdezni, hogy később mi lesz a véleménye, hanem mi a véleménye most: akar majd egyszer gyereket, vagy ki nem állhatja őket és neki soha nem kell egy se. akar majd házasodni vagy szerinte ez csak egy papír ami nem szükséges a boldog együttéléshez. Ezekről biztos van véleménye és akkor lehet tudni, hogy ez az általános nézete ami talán az idő múlásával változhat pozitív irányba. Így meg akkor nem kell találgatnia a vaksötétben. ("soha nem láttam gyerekkel játszani, de azt se láttam, hogy légpuskával lőné őket, tehát biztos akar gyereket és várok..."
Szerintem fontos egy kapcsolatban néha leülni és megbeszélni ki hogyan látja a dolgokat, ahelyett,hogy találgatnánk vajon mi jár a másik fejecskéjében és amikor kiderűl mégsem az amire mi gondoltunk akkor elhordani mindennek...

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 11:02:49

@Feles Elek: majd ha kiderül hányan másztak az asszonyodra ameddig húztad az igát és a végén így is a te fizetésed tiltják le meg mész az albiba akkor írjál ide. köszi :)

@Picicsibe a szexistennő: nálad már olcsóbb lett volna egy szűkítő műtét mint mindig cserélni a vibridet :D

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 11:03:28

@Picicsibe a szexistennő: jó ötlet, üzenetbe meg írhatnád mellé: nekem nem vált be,de gondoltam neked pókhálótalanítani jó lesz :D

el333t 2011.12.21. 11:05:29

@m.gray: Igen, én a szexről beszéltem, nem a gyerekekről. Abban inkább @Feles Elek: véleményét osztom, de talán csak azért, mert sikerült hozzá partnert találnom. A legtöbb mai ember 25 évesen még sehol sem tart, nincs sem felelősségtudata sem minimális komolysága. Amikor 35 éves emberek azt írják, hogy "én fiú, ő lány", akkor kiráz a hideg és hálás vagyok, hogy nekem ebben a játékban nem kell részt vennem.

Father Justice (törölt) 2011.12.21. 11:09:21

Nem a 9 együtt töltött év csalogatta elő a nőből a gyerektémát, hanem az a tény, hogy hamarosan már csak veszélyeztetett terhesként szülhet. Ha az elmúlt 9 évben sunázza a fél város, de azért akar gyereket is, ugyanígy elkezd agyalni a témán a harmincas évei elején, amikor már hangosan ketyeg az órája.

Az öregnek biztosan van rá oka, hogy utálja a posztírót, de ha ő hívta békülni a fickót és nem fordítva, neki is lehet sara rendesen. De mert a békülő beszélgetés 15 perc után üvöltözésbe torkollott, szerintem itt már csak ketrecharccal lehet pontot tenni az ügy végére.

Ha eddig megfelelt mindkét félnek a DINK konstrukció, és a gyerekkérdés csak nemrég merült fel, nagyon egyszerű a helyzet. A posztíró még egyszer nyomatékosítsa a nőben, hogy az álláspontja 99%-os valószínűséggel nem fog megváltozni, ezért ha vele marad, nincs későbbi rinya sem. Kilenc év alatt mindenféle lilaköd garantáltan eloszlik, így reálisan fel kellene mérniük, kinek mi az igazán fontos. Az egyik oldalon láthatóan a nettó kényelmi tuti, a másik oldalon a kényelmi tuti és / vagy a gyerek. Vegyük észre, hogy itt nem a férfi toporog egy helyben - ő egyértelműen ismertette az álláspontját -, hanem a nő nem tud még dönteni.

A legoptimálisabb megoldás a mielőbbi szakítás lenne. A posztíró összejönne egy olyan nővel, aki nem akar gyereket és épelméjű az apja, a nő pedig egy olyan férfival, aki családot akar alapítani és jóban van a debil apjával. Ööm-bódottá.

Hurri Kán 2011.12.21. 11:10:46

@Father Justice:
Megint sokat ittál kora délelőtt?

el333t 2011.12.21. 11:17:18

@( o_o ): Hát nem tudom, szerintem a gyerekvállalásról a szar dolgok - amik természetes velejárói a gyereknek -, nemigen jutnak eszünkbe, amikor álmodunk. Mondjuk megkérdezzem, hogy felnevelnél-e velem egy fogyatékost, beteget vagy nyomorékot? Mert az még rendben van, ha kicsit furán viselkedik, de ha mondjuk autista? Ezekre a kérdésekre az ember a választ ott kapja meg, ahol az élet nekiszegezi a kérdést. Igen, nagy vonalakban le lehet tisztázni a kérdést, hogy tetszik-e neki a gondolat, de a valós kockázatokról persze fogalmunk sincs.

Nagyjából 20 gyerek jár hozzám rendszeresen, némelyiknek az anyja olyan, mint egy igazi anyatigris, akkora szeretettel, olyan odaadással vannak a lurkók iránt, hogy még engem is megindít, másokon meg leginkább azt látom, hogy legszívesebben kibasznák a kukába a gyereket a leukémiával együtt, de volt aki megkönnyebbülten felsóhajtott, mikor közölték vele a gyereke halálhírét (?!). Ki tudja, melyik nőből melyik anya lesz?

isssti 2011.12.21. 11:25:35

A posztíró a személyiségfejlődés-felnőtté válás útjának korai szakaszában rekedt meg.
Talán ha ezt felismerné és nem mindenféle maszlagokkal hitegetné magát és környezetét, az mindenkinek jobb lenne.
E rögös úthoz kívánunk neki erőt, egészséget - bortbúzátbékességet!

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 11:28:58

@el333t: egyszer voltam egy jótékonysági koncerten és ott az énekes mesélte, hogy van x gyereke és az utolsó fogyatékos. Amikor asszony teherbe esett a gyerekkel ő már nem akarta,de a nő meg akarta tartani. Pluszba jött még a gyerek fogyatékosságanegatívumként. Úgy gondolta ezt a gyereket nem fogja tudni szeretni. Aztán azt mondta, hogy a gyerektől nagyon sokat tanult, stb. és jobban szereti mint bármelyik másik kölkét.

Mr. Rustical 2011.12.21. 11:33:03

Egy gyrekkel a legrosszabb, ami történhet, az az, hogy nem születik meg, úgyhogy őt nem kell félteni.
Ha szereted, vedd el, és csináljatok gyerekeket, majd após is megnyugszik.
Ha nem, akkor költözz el és kapcsold ki a telefont. (Viszont akkor mégiscsak apósnak lett igaza, mert tényleg nem gondoltad komolyan a dolgot...)

Egyébként abból, amit írsz, nekem úgy tűnik, hogy ez utóbbi eset az esélyesebb... Az ember nagyon trükkösen be tudja csapni magát mindenféle magyarázatokkal (nem vagyok olyan, nincs pénz, após, stb.), de igazából ha tényleg szeretsz valakit (nem mert jó vele, vagy megszoktad, vagy félsz az egyedülléttől, hanem csak úgy) akkor ezek annyira nem számítanak.

Persze minden eset egyedi, és mindenki maga tudja, mit érez a legmélyén, úgyhogy az ilyen netes tanácsokra, okoskodásra ne adj sokat. Majd a szíved megsúgja, mit kell tenni, csak merni kell megtenni, akár ezt, akár azt.

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 11:38:47

@( o_o ): mindenkinek kell valami önigazolás :)

@Mr. Rustical: Egy gyrekkel a legrosszabb, ami történhet, az az, hogy nem születik meg, úgyhogy őt nem kell félteni.

- szerintem rosszabb ha megmikrózza anyu vagy megbassza apu mint kikapartatni, de az olyan bölcs emberek mint te meg müllerpéter nem így látják.

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 11:54:04

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: azért kár hogy olvasod a kommentjeimet. Nem baj, majd törekszem minél hosszabban írni, hátha belefáradsz egy idő után :-)

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 11:55:26

@( o_o ): a bibliát is elolvastam pedig az hosszabb. ne reménykedj :)

chipshop (törölt) 2011.12.21. 11:59:14

Posztiro,alapvetoen ertekelendo a hozzaallasod,masok toketlensegnek hivjak talan,en felelos gondolkodasnak.A papat ignoralni kell,ne probalkozz ha eddig nem ment,ezutan sem fog.Megertem,h nem akarsz gyereket,a gyerek nem lehet eletcel illetve ha megis az,akkor ott valami gond van mert akkor az nem mas mint egy ures elet kitoltoje.Ebben a helyzetben nem lehet okosnak lenni,minden dontes fajni fog,es mindenki serul majd.Viszont.Ez a TE eleted,amibol egyetlenegy egy van es ha ugy erzed h nem akarsz gyereket,akkor el kell menni.Egyreszt nem etikus a lannyal szemben,32 eves not nem szabad varatni,de lefokepp nem etikus onmagaddal szemben.Biztos nehez lesz hatrahagyni 9 evet,de meg mindig inkabb ez,mint bevallalni 2 egyereket ugy,h egyiket sem akartad:-)En sem vagyok egy anya tipus,ezert nem is szeretnek gyereket:-)Illetve neha szeretnek,altalaban menstruacio elott ramtor h gyereket akarok most azonnal,de ez kb.5 nap utan elmulik:-)Az elet azert van h eljuk,es nem azert h masok vagyaiert felaldozzuk.Teljesen rendben van,h o szeretne mar feszket rakni,igy hat hagyni kell hadd menjen.Meg az is lehet,h a vegen visszamesz mert rajossz h nem tudsz nelkule elni,es akkor hajra pelenkazas:-)Ha nem mesz el,sosem tudod meg.En is utalom a nagy donteseket,de relative konnyen hozom meg oket,azt szemeleott tartva h nekem mi a jo.Maradhattam volna kenyelembol egy rossz hazassagban,de inkabb a fura ismeretlent valasztottam 6 ev utan,es yihaaaaaa eletem legjobb dontese volt:-))

ST83 2011.12.21. 12:02:43

@Father Justice: Egyetertek. En is azt gondolom, hogy konnyebb a ferfit donteskenyszerbe hozni, mint a parjanak eldonteni, hogy azon az aron is kell e gyerek, ha bukja a faszit?

Amugy meg nincsn garancia arra, hogy talal utana egyaltalan olyat, akivel egyutt tud elni, nemhogy gyereket akarjon tole.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.21. 12:03:13

ó, csudis kis poszt!

NE szaporodj, te semmiképpen.
Legalábbis most nem vagy alkalmas rá.

@el333t:
jjjáááá, egy csomó helyzet olyan (nem feltétlenül a gyerek kapcsán), amiről vannak lózsaszín teóriák, hogy majd így-úgy-amúgy csinálom, aztán jön a döbbenet, amikor bent ülök a helyzet közepén, hogy há'baszki, ez mégse olyan, mint amit a fejemben rajzoltam

kispirics 2011.12.21. 12:05:18

Sziasztok!

Nem értem, mi a probléma a posztolóval. Beszélt a csajjal a gyerekről, mondta is hogy nem akar, mert nem tudja magát elképzelni apa szerepben, szerintem korrektül járt el. Innentől a csaj hülyesége az, hogy belemagyarázza a dologba, hogy "biztos fogsz majd akarni".

kiraaaaa 2011.12.21. 12:08:05

www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0&feature=g-vrec&context=G2422221RVAAAAAAAAAQ

Disturbed - Stricken

@Zsit (nyau és rémizé): jah, az mebernek vannak elvei,tervei, aztán szül egy gyereket:) és borul minden

kiraaaaa 2011.12.21. 12:10:14

@Father Justice: nincs semmi baj a veszélyeztett terhes kategóriával, jobban figyelnek a dokik az emberre, mint egy 20-as éveiben járó nőre.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.21. 12:10:18

@kiraaaaa:
vagy férjhez megy (a hülyéje :D), vagy jön egy laza fülkeforradalom :)

ST83 2011.12.21. 12:10:56

@chipshop: "32 eves not nem szabad varatni"

Az ilyen dumakkal egyszer meg fog valaki olni! Ti mind tudjatok a jovot?!

Kytia 2011.12.21. 12:19:35

@kispirics: "azt felelte, hogy majd biztos meggondolom magam. Ő adna időt nekem. Hát, jó."

Ezen a ponton azért mondhatta volna, hogy "de nem fogom". De inkább örült, hogy asszonyt lehet még hitegetni egy ideig.

kiraaaaa 2011.12.21. 12:22:42

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: oké, adjunk neki szert, hogy jobban szóljon!:)

@Kytia: ez a "majd meggondolod magad" álláspont nagyon elhibázott!Nem?
Én utálom, ha valakinek ez a stratégiája.

ST83 2011.12.21. 12:22:43

@Kytia: Lehet azt csavarni, de ha a nonek igy nem jo, akkor lephet.

Sillyrabbit 2011.12.21. 12:25:10

Szerintem te egy elég gázos alak vagy. 9 év alatt nem szeretted annyira, hogy ne vedd el a legjobb éveit, nyilváén arra jó volt, hogy bulizgass vele, aztán amikor már igazából el kellene kötelezned magad akkor lelépsz. Ez nem szerelem és soha nem is volt az, ez önzés. Az ilyennek jobb is, ha nincs gyereke. Ne fogd az apósra; mindig kettőn áll a vásár. Egyébként az én szüleim se nagyon bírták a férjemet. Amióta megvan az unoka, szeretik az unokájuk apját. Apósod valószínűleg joggal utál Téged, hiszen azt látja, hogy 9 évig hülyítetted a lányát és most majd lelépsz. Vagyis valahol végig igaza volt...

dr. gernika 2011.12.21. 12:25:36

@Szöszi1987: Oh, az önkritika. :) Megható. Hogy állsz, Szöszi? :)

kispirics 2011.12.21. 12:26:17

@Kytia: Magát hitegeti a csaj, nehogy már ezért a faszi legyen a hibás. Vagy bassza ki, mert jobban tudja hogy mi a jó a nőnek?

dr. gernika 2011.12.21. 12:26:47

@Dövan: Ha gondolod, majd ha találkozunk, viszünk. Kaptunk csomó cukros csokit mostanában, nem győzöm félretenni.

Kytia 2011.12.21. 12:28:02

@kiraaaaa: Szerintem is. Nem mondom, hogy a nő helyesen teszi, hogy homokba dugja a fejét. De a srác is felelős. Nyitva hagyja a lehetőséget, lehet, hogy pont azért, mert ő sem akar végletekbe menni, azt akarja, hogy meggondolhassa magát, ha meg akarja. Lásd: korábbi posztok, ahol végül megfordult a helyzet, nő tiltakozott, pasi meg már szeretett volna gyereket, és majd' megőrült, hogy apa lehessen, persze mindezt már későn.

@ST83: Léphet, persze, az ő felelőssége is.

kiraaaaa 2011.12.21. 12:30:55

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: ne légy önző, legyen nekünk jó, ha ettől jobban zenél:)

Kytia 2011.12.21. 12:33:04

@kispirics: Számtalanszor előfordult velem (ahogy minden nővel), hogy miután bedobtam a "maradjunk barátok" dumát, a srác közölte, hogy oké, az jó, hátha közben meggondolom magam. Ilyenkor úgy éreztem, korrekt dolog, ha közlöm, hogy ilyesmivel ne áltassa magát, nem fogom. Ez rosszul esett, de legalább tudomásul vette és talált másik lányt, vagy jobb lett volna, ha meghagyom a bizonytalanságban és pumpolom, ahol tudom? Ugyanez a helyzet. Egy kapcsolatban ugyanúgy munka van, mint az udvarlásban, sőt, több munka! Tisztességes lenne határozottan kinyilvánítani, mire számítson a másik, persze férfiak vagytok, az ilyesmit csak akkor tekintitek alapelvárásnak, ha ti álltok a másik oldalon.:S

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 12:33:31

persze ez nem lehet igaz minden férfi esetére, de pl a sztárvilágban Brad Pitt és Aniston nem vállaltak gyereket, mondván Pitt nem akar. De láss csodát Angie nem elég hogy ráerőltette a sok örökbefogadott kölkét még szülni is szült neki, aki meg Angie oldalán imád apuka lenni (Jennién nem nagyon akart azzá válni.)
Másik eset, Tom Cruise és Nicole, bár örökbe fogadtak gyereket saját közös gyerek soha nem volt, amikor meg lett volna, Tom lelépett. Bezzeg Katievel már saját gyereket akart...
Nem lehet, hogy azért a férfi egy olyan nő oldalán akit imád, jobban el tudja magát képzelni apukának?

Father Justice (törölt) 2011.12.21. 12:33:50

@ST83: Egy okos nő mindig felkészül arra a forgatókönyvre is, hogy a gyerek apja dobbant mellőle ÉS nem talál normális pótapukát záros határidőn belül. Vagy egyáltalán nem. Ha a nő pontosan tudja, hogy ezt az élethelyzetet nem tudná könnyen kezelni, viszont mindenképpen gyereket akar, akkor már most el kell kezdenie keresni az optimális apajelöltet a posztíró helyett.

@kiraaaaa: Erre nem vennék mérget. Meg egyáltalán, arra sem, hogy a dokik többsége érdemben odafigyel a betegekre egyáltalán. Az odanemfigyelés közötti fokozatokat meg felesleges is lenne dekázgatni.

@Kytia: Én is így látom. Indokolt lenne még egy utolsó, erős, félreérthetetlen nyomatékosítás a fickó részéről, hogy később ne lehessen semmiféle picsogás a témában. A nő kezében van a döntés, hogy marad a DINK-ben, vagy apának való anyagot keres, akár a jelenlegi kontrukció bizonyos előnyeinek és pozitívumainak elvesztése árán is.

Kierkegaard Akciócsoport 2011.12.21. 12:34:21

@ST83: "Ti mind tudjatok a jovot?! "

Nem, csak felhasználjuk saját és mások múltbéli tapasztalatait, megfigyeléseit :) Párkapcsolatban lévő emberek viselkedése közép-hosszú távokon nagy pontossággal megbecsülhető :)

Father Justice (törölt) 2011.12.21. 12:35:02

@Sillyrabbit: Ennyi erővel a nő is elvette a posztíró legjobb éveit, ugye?

kiraaaaa 2011.12.21. 12:35:23

@( o_o ): nem lehet, hogy az általad elsőkörös feleségként felsoroltaknak nem lehet ripsz-ropsz gyerekük?esetleg meddők?

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 12:36:08

@Kytia: erre ékes példa ez a mondata:
"Ennyi idő elég ahhoz, hogy egy nőből előcsalogassa a gyerek témát, ami a legtöbb esetben olyan párkapcsolati gumicsont, amin elég sokáig el lehet rágódni"

Caddy 2011.12.21. 12:37:57

Aha annyira szereti posztíró a csajt, hogy CSAK családot nem akar vele. Mindent értek. :D:D:D:D
A szerecsen mosdatása nagyon szép dolog, csak senki nem hiszi el. Idióta férfiak, majd ha kimagyarázzuk, akkor elhiszik a nők.Na ja, persze bocika, áltasd csak magad.

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 12:38:07

@kiraaaaa: nem meddők, Aniston sokszor nyilatkozta, hogy ő igen is akart gyereket Pittől, de ő nem akarta. Nicole meg terhes volt amikor Cruise úgy döntött elhagyja. Aztán hoppácska véletlenül Nicole elvetélt...

Sillyrabbit 2011.12.21. 12:39:27

@Father Justice: szerintem nem. Ugyanis egy 32 éves pasi az egy fiatal srác, egy 32 éves nő pedig egy középkor fele ballagó nő. A nőnek van még 3 jó éve, a pasinak 10. A pasi simán újrakezdheti (mondjuk egy most 23 évessel), a nő már nehezebben, főleg ha két gyereket akar.

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 12:40:10

@Caddy: a szeretet és ellés összefügg? klimax után garantáltan nem leszel szerelmes?

Kytia 2011.12.21. 12:40:35

@Father Justice: Az a baj, hogy szerintem ezt a fickó sem döntötte még el 100%-ban. Ráadásul emlékszünk azokra a posztokra, ahol eldöntötték, aztán kurvára megbánták. A nő döntése, de a srác is az időhúzás felé tereli a dolgokat.

@( o_o ): Na ja. Ha ügyesen csinálja, elrágódnak a témán addig, amíg talál egy 15 évvel fiatalabb macát, akinek fél éven belül gyereket csinál, "maga sem érti, milyen hirtelen változás" után.:)
Én azt nem értem, ha játszadozni akarunk, arra annyi megfelelő jelölt rohangál az utcán. Miért pont azzal akar, aki kinőtt már belőle?

kiraaaaa 2011.12.21. 12:40:41

@Father Justice: nekem bejött:) nem volt problémám:)

@( o_o ): jah, ha te mondod, meggyőző az érvelésed.

ST83 2011.12.21. 12:41:03

@Kytia: Csavo megmondta nem akar gyereket. Kerdes?

Kytia 2011.12.21. 12:41:53

@Sillyrabbit: Így van. Posztíró legjobb évei csak most jönnek, nem csoda, ha nem adja könnyen. Asszony meg már rég maga mögött hagyta őket.

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 12:47:25

@Kytia: Kíváncsi vagyok, hogy mit értesz a sablonos "maradjunk barátok" alatt. Közös nyaralásokat, hétvégi kerti partikat, felkéred a gyerek keresztszülöjének, vagy egyszerüen csak nem törlöd ki a facebookon az ismerösök közül? :D

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 12:48:12

@ST83: van.Miért nem? csak tőle nem akar, vagy úgy általánosságban? Fog ez változni?
Bár nem Kytia vagyok :-)

Kytia 2011.12.21. 12:48:31

@ST83: Én is megmondtam, hogy nem akarok vele járni, mégis kellett némi megerősítés.:)

Attól is függ, hogy mondta el:

1.) "Hátizé, nem is tudom, drágám. Igazából nem tudom elképzelni magam apaként... Meg hát az apád... nem gondolod, hogy keresztülkergetne a városon, ha kiderülne? Nemtóm."

2.) "Na, cica, ezt most verd ki a fejedből, én nem leszek apja a gyermekeidnek, ha ezt komolyan gondolod, akkor gondolkozz el rajta, hogy a) hajlandó vagy erről lemondani, b) másvalakit keresel, aki vágyik családra, mert hangsúlyozom, én NEM!"

Nyilván nem az utóbbi, mert akkor 1) elveszti a csajt, 2) talán túl komolyan lesz véve és végül akkor sem lehet gyerek, ha meggondolja magát.

Vigyázni kell, mit kívánsz, mert egyszer teljesülni fog.:) Szerintem ezt ő pontosan tudja.

ST83 2011.12.21. 12:49:20

@Kytia: "Legjobb evei." Amit elmondasa szerint eppen az asszonnyal kepzel el, csak gyerek nelkul.

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 12:49:49

@Father Justice: te ez ugye tudod,hogy hüleség? Csak trollkodsz igaz?

céerem 2011.12.21. 12:49:53

@Sillyrabbit: 2011.12.21. 12:25:10 teljesen igazad van!

kiraaaaa 2011.12.21. 12:50:36

@Father Justice: így van:)
a pasi sem lesz fiatalabb:)

Kytia 2011.12.21. 12:51:29

@Zsebtelep: Együtt lógás, dumálgatások, együtt filmnézések, stb. Nem bántam volna, ha marad a helyzet és elhiheted, tudtam volna még húzni egy ideig.:)

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 12:51:48

@kiraaaaa: de ha akarnál még két gyereket az nem volna problémamentes.

ST83 2011.12.21. 12:51:51

@( o_o ): Mindegy miert nem. Kerdezd a posztolot.Azt senki sem tudja.

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 12:53:13

@Kytia: számtalanszor eljátszottad ezt? csodálom hogy még nem vertek agyon :)

Caddy 2011.12.21. 12:58:44

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: már kezdtél hiányozni. :D Hogyne! Klimax után már világvége,de tulajdonképpen már most karácsonyra sírhelyet kértem. :)

Kytia 2011.12.21. 12:59:07

@ST83: Most komolyan, te egy értelmes ember vagy, miért csinálsz úgy, mintha nem értenéd? Nem bántásból mondom. Az asszonnyal képzeli, de gyerek nélkül. Az asszony is vele, de gyerekkel. Kettejük közül mondjuk azt, hogy fele-fel arányban van lehetőségük módosítani az első feltételen, a másodikon viszont nem. Érthetőbben: az asszony pár év múlva már nem, vagy csak veszélyeztetve juthat gyerekhez. Most jöhet itt a millió ellnpélda, de azért a legtöbb nő nem 40 évesen akarja szülni az első gyerekét. Mellesleg ismerősi körben pont most volt egy ilyen tragédia: asszony 37, szülés közben hellp-szindróma, agyvérzés, halál. Fiatalon kisebb lett volna a kockázat, persze tudom, ez csak statisztika, nem mindenki jár így, stb, de akkor sem szép hitegetni valakit.
Az általam korábban említett fordított példában egy pasi két hét, vagy pár hónap hitegetést is számon kér a felhőző nőkön, ehhez képest 30 fölött nők éveivel elég nagyvonalúan bántok.

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 12:59:57

@ST83: na ez az, még a saját bnője se tudja és ezért él önámításban. Talán arra gondol, hogy Gyökér úr MÉG nem akar vagy csak azért nem akar mert fél az após reakciójától...

Kytia 2011.12.21. 13:00:05

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: Na, tessék. Azt ne mondd, hogy a másikat hitegetni, idejét rabolni nem szép dolog, mert mentem meglepődöm, hogy némelyiktek így gondolja.:DDD

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 13:03:23

@Kytia: Értem én, átrendezted a pasifelhöt, és a srác visszament volna moziba elkísérös státuszba :D

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 13:03:50

@Kytia: én egyenes vagyok a nőkkel. ha nem látszik a nadrágon a sátor akkor kár több találkozást erőltetni :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.12.21. 13:03:53

alapvető fogalmi zavarokat érzek itt.

1. ha a nőt szereted, akkor ki nem tojja le, az apja milyen, és hogy ugrál?
2. szerintem Te az apósra akarod tolni a felelősséget azért, hogy te konkrétan nem akarsz családot alapítani és nősülni. 32 évesen illene felvállalni a véleményedet.
3. mi az,hogy nincs jogod a gyerektémáról lebeszélni a csajt? ez a te életed is. az ő boldogsága árán, te lennél inkább boldogtalan? mindenesetre valóban ne vállaljatok így gyereket. ő szívná meg az egészet.
4. apám, ha 9 év után sem akarsz családot alapítani, akkor mégis mikor? nem vagy már tini, ő sem. 9 év sok esetben már a váláshoz is elég, nemhogy el tudd dönteni,hogy akarsz-e gyereket...

5. az van,hogy jól elbasztál 9 évet az életedből, és jelenleg 9 év csajozási, tapasztalási deficited van, ezért nem állsz készen az elköteleződésre. sőt, legyél őszinte magadhoz: a csajt sem igazán szereted már, csak megszoktad, mint a régi bútorokat szokás.
szerinted legyél jó magatokhoz, és mondd ki te a végét. lépjetek tovább. nem vagytok még annyira idősek,hogy beleragadjatok valamibe, ami rég kihűlt.

vagy vedd el, legyen meg a kötelező kifelé élünk marketing, csinálj neki x gyereket, aztán éljetek társas magányban, egymást csalva.

a döntés a tiéd.

2011.12.21. 13:04:21

Hát nehéz téma ez, én sem tudom elképzelni magam apaként, 34 évesen, de azért nem is tiltakozom ellene vérmesen. Szerintem hagyni kell spontán megtörténni, férfiak kb 90% ából így lesz apa.

kispirics 2011.12.21. 13:04:29

@Kytia: A poszt alapján elég határozottan ki volt nyilvánítva a szitu. És mi van, ha a nőnek jobb a poszterrel gyerek nélkül, mint egy vadidegennel gyerekkel?

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 13:04:59

@Caddy: ha gondolod így a karácsonyi szeretettel telve felajánlhatok egy golyót, ezzel segítve a sírhelyed mielőbbi elfoglalását :D

kispirics 2011.12.21. 13:06:33

@( o_o ): Ez valószínűleg emberfüggő. Én még senki mellett nem tudtam elképzelni az apaszerepet, pedig pár nőt imádtam már.

Father Justice (törölt) 2011.12.21. 13:06:46

@Sillyrabbit: És ezért sajnálni kellene a nőket? A modern átlagnő 20-tól 30 éves koráig elég nagy lángon loboghat: sunáztathatja magát hejjespaseeval, pénzespaseeval egyaránt, élhet, sőt, kiélheti magát, ha akarja. Persze ehhez legalább egy átlagos szintet meg kell ütnie, különben nem megy gördülékenyen a dolog. A posztban szereplő nő nem ezt az utat választotta, hanem majd egy évtizedes kényelmi tutit. Ám hogy ez tudatos döntés volt-e, vagy kényszer, csak a kvalitásai alapján tudnánk eldönteni. Mindenesetre ha a gyerekkérdésről csak most, 9 év elteltével beszélnek először, és mindezideig tökéletesen megfelelt neki a konstrukció, kicsit necces lenne itt bármiféle időrablást emlegetni.

A férfiak legjobb évei valóban 30 körül kezdődnek. Ha nem hejjesek és nem is pénzesek, az átlagnőtől addig leginkább csak varánuszarcokat kaphattak, míg azok "éltek" és masszívan szintezgettek. Persze amikor már nem tudnak annyira "élni", lejjebb adják az igényeiket, és megállapodnának az addigra valamilyen egzisztenciát teremtő nemhejjes, nemgazdag, de legalább normális férfi mellett maradékelven - pláne, ha gyereket is akarnak immáron. Csak ez sajnos nem jelenti azt, hogy meg is tudnak, mert az addigra megedződött 30-as átlagférfi nem feltétlenül veszi be a csalit. Sokan csak hülyítgetik ezeket a nőket a családalapítással, aztán pár sunázás után kukázás és Next gomb van. Ez a válaszuk az addig elszenvedett visszautasításokért, a varánuszarcokért, az "aranyos vagy, meg minden"-ért. Ez az úgynevezett timeshift-szindróma lényege (időbeli eltolódás a nő és a férfi legjobb évei között).

Kytia 2011.12.21. 13:06:58

@( o_o ): Mellesleg Bundabandinak is 10 év után nyögték be, hogy gyerek nem, utána meg hogy kirúgta a pasit a picsába, jött, a "jaaaaa, de én úgy értettem csak, hogy MÉG nem akarok". Nincs mit szépíteni, némelyik díszpéldány a csillagokat is lehazudja az égről csak, hogy pinához jusson, aztán persze megy a magyarázkodás, hogy "dehát én elmotyogtam az orrom alatt, hogy nem, az ő felelőssége, hogy nem vette elég komolyan".
Tiszta röhej.

ST83 2011.12.21. 13:07:26

@Kytia: En ertem amit mondasz, csak nem ertek egyet. Ahhoz, hogy mi lesz x ev mulva mi koze a tortenetnek? Lehet csavo keson gondolja meg magat, lehet, hogy sosem. Asszony most akar gyereket, o meg nemet mondott. Asszony remenykedhet, hogy meggondolja magat, csak ha megse ne vagja a fejehez. Ha a no komolyan gondolja a gyereket es eppen most, akkor meg hagyja el a ferfit. Ennyi.

fumerin 2011.12.21. 13:08:35

@Caddy: "karácsonyra sírhelyet kértem. "
Én inkább sört kértem, attól is lehetek szellemes :D

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 13:10:30

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: én még belőled is kinézném csak még hozzácsapnál egy bejglit is :-)

@kispirics: meg kor függő is :-)
@Kytia: egyetértek, bár a Bundabandinál szerintem nem csak a gyerek téma miatt lett vége :-)...

Father Justice (törölt) 2011.12.21. 13:10:49

@Kytia: Inkább az a röhej, hogy a nők 95%-ának az ilyen díszpéldányok kellenek.

Father Justice (törölt) 2011.12.21. 13:11:57

Az előbb lemaradt a legjobb vonatkozó videó a témában:
www.youtube.com/watch?v=gSjsuw4Taig

A posztíró sokat tanulhatna ezektől a bátor emberektől!

Kytia 2011.12.21. 13:16:14

@Zsebtelep: Ezt nem értem.

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: Dícséretes.

@kispirics: Akkor azt mondta volna: "oké, ne legyen gyerekünk ,így is jó nekem". Ezt mondta?
Félreértés ne essék, én nem azt mondom, hogy ő nem hibás.
Ha valamiben pozitívnak érzem azt, hogy nem pazaroltam 9 évemet egyetlen pasira, hanem helyette 1-1 évet 9-re, akkor az az, hogy ilyen jellegű tapasztalatra bőven tudtam szert tenni, a nő meg nem. Ő nem találkozott a nős pasival, aki minden dugás előtt azt hazudja, hogy hamarosan elválik, majd utána már a gyerekre hivatkozva megértést kér, sem az "eddig még sosem voltam szerelmes, ezért olyan rossz a hírem, de most, hogy megismertelek..." mondattal nyitó pinabubussal, meg még a megvezetés számtalan módjaival, ezért nem elég éber, hogy észrevegye az árulkodó jeleket, ami szomorú, és nagyon hátrányos helyzetbe hozza őt. Ha máshogy csinálja, 32 áves korára a "majd talán meggondolja magát" jellegű pasikat közvetlenül a "Jézuska hozza az ajándékot és a gólya a babát" mítoszok mellé helyezi a kispolcra, de tapasztalat hiányában sajnos nem teszi. Legalább apura hallgathatna, ha másra nem, talán ebben is hbás.
De mi most a posztolóval "beszélgetünk", őt még talán meggyőzhetjük, asszonnyal nincs módunk leülni egy fejmosásra.

(O_O) (törölt) 2011.12.21. 13:18:39

@fumerin: sőt még ijesztő is egy sötét éjszakán :-P

Caddy 2011.12.21. 13:18:46

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: mindenképpen te leszel az utolsó gondolatom. :D

@( o_o ): milyen segítőkész ismerősökre lel itt az ember lánya. :D

@fumerin: ez nem is volt kérdés. :)

@Alfonzina: na ugyanezt írtam, csak nemfejtettem ki ilyen hosszan. Magyarázkodni, meg kifogást keresni,na az megy. :D:D:D

kispirics 2011.12.21. 13:20:27

Nem értem továbbá hogy miért gerinctelen a faszi? Mert azt mondta, hogy nem akar gyereket, és közben tényleg nem akar gyereket?
Miért önző a faszi? Azért, mert ahelyett hogy miután közölte a csajjal a családalapításra vonatkozó elképzeléseit nem dőlt hátra, hogy megtett mindent, hanem pl.: itt kér tanácsot, hogyan lehetne legjobban kijönni a dologból? Szerintem rendkívül korrekten jár el.

Kytia 2011.12.21. 13:20:51

@ST83: "Ahhoz, hogy mi lesz x ev mulva mi koze a tortenetnek?"

Pont annyi, amennyiben befolyásolja az asszony mostani döntéseit. Talán azért pont most akar, mert tudja, hogy később már nehezebb lesz, vagy nem lehet. Különben neki is mindegy lenne.
És jó, ha posztoló tisztában van vele, hogy a mostani döntése nemcsak a mostról szól, hanem meghatározza a jövőt. Akár igent mons, akár nemet. Posztoló is könnyen belemenne, ha a gyerek nem határozná meg az innentől következő minimum 20 évét.

@( o_o ): Igaz, de azért feltette a pontot...:)

@Father Justice: Honnan tudod, hogy díszpéldány volt? Lehetett akármilyen. Bár vagány volt, ez nekem is átjött, de azért az ilyen hitegető pasik között jópár béta is akad, elhiheted.

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 13:21:00

@( o_o ): most nem aktuális :)

@Caddy: csak azért kértem hogy még időben meg tudjalak látogatni. nem szeretném ha megelőznének a kis kukacok :)

fumerin 2011.12.21. 13:21:40

@Kytia: Én pazaroltam több évet is férfire, de attól még nem maradtam vakon és felismerem a hinta összes jelét.
Ez teljesen emberfüggő.
Ez a fasz, aki leírta ezt a pár leütést elénk, teljesen átlátszó pl.
Engem nem tud már most sem megvezetni ezekkel a szar kifogásokkal, pedig nem is tudom kiféle, miféle, stb...

Sillyrabbit 2011.12.21. 13:22:40

@Father Justice: nem kell sajnálni a nőket. De túlságosan általánosítasz, vannak még "rendes lányok" is. Azt, hogy a posztoló csaja miért maradt vele ennyi ideig nem tudjuk. lehet, hogy nem volt jobb. de az is lehet, hogy szerette és vele képzelte el a rossz éveket is. Azt totál gáznak tartom, hogy 9 évig nem került szóba a gyerek. de nekem ne mondja egy hapsi se, hogy 9 év után, 30 év felett erre nem lehet számítani. Minden nő gyereket akar előbb utóbb, aki azt monja nem az vagy hazudik vagy még 30 alatt van. Ha pedig 9 év után ez a lapát oka, az gáz. Ez az "annyira szeretem, hogy nem akarok neki hazudni" duma pedig egy olcsó szar. Ha valakit annyira szeretek, akkor 9 év után ez nem lehet kérdés. Csak visszacsatolok a korábbi kommentemre; 32 évesen a srác még egy fiatal srác. Persze, hogy nem akar gyereket és ezt a csajnak kellett volona időben látni. Csak aztán tisztelt férfiak ne tessék csodálkozni, ha a barátnő lelép és egy kopaszodó, kövér idősebb hapsinak szül két gyereket.

fumerin 2011.12.21. 13:23:08

@( o_o ): Ha meglátnak nem félnek tőlem, csak amikor megnyilvánulok :P
Tuod, kicsi a bors, de erős :P

kispirics 2011.12.21. 13:25:08

@Kytia: Benne lehet az is, hogy a lehető legtöbbet akarja kihozni (poszter+gyerek).
Szerencsétlen posztoló meg nincs kisegítve az önző, gerinctelen, stb. jelzők ismételgetésével.

Kytia 2011.12.21. 13:26:19

@kispirics: "Én elengedném, de szeretjük egymást."

Kurvára nem akarja egyik végletet sem, azt akarja, hogy minden így maradjon, mint most és ennek megfelelően kommunikál.
Nem feltétlenül gerinctelen, bár ismét hozzáteszem, férfiak olyan nőkről, akik bizonytalanságot mutatva egy köztes állapotban lebegtetik őket, elég határozottan szoktak nyilatkozni (kurvára hiába írtam fentebb egy ide passzoló példát? legalább lehetne rá reagálni, kíváncsi lennék, ellentmondásba kerültök-e önmagatokkal), ami egyébként nem meglepő, mert általában is elegendő egy nőnek tizedakkora bűnt elkövetni, hogy rongynak, lotyónak, vagy ostoba libának legyen kikiáltva, szóval alapvetően meg nem lepődöm, de egyetérteni azért nem fogok ezzel a jelenséggel, ha nem baj.

Kytia 2011.12.21. 13:30:09

@Sillyrabbit: "Csak aztán tisztelt férfiak ne tessék csodálkozni, ha a barátnő lelép és egy kopaszodó, kövér idősebb hapsinak szül két gyereket."

5*

Ez esetben persze egy pénzsóvár kurva, mi sem nyilvánvalóbb ennél.:)

@kispirics: Posztoló sokféle visszajelzést kap itt, majd eldönti, kivel azonosul (gondolom, azzal fog, akivel a legkényelmesebb neki).
Egyébiránt nem tudom, hogy lehetne neki segíteni, tekintve, hogy fogalma sincs, mit akar és mit nem.

dez01 2011.12.21. 13:31:11

Hidd el, hogy senki sem apa típus, amig nincs gyereke.....

Viszonylag hiteles forrás vagyok, 4 gyerek apjaként:)

Vágjatok csak bele nyugodtan.

Mellesleg manapság már azon sem árt gondolkodni, hogy mivel nyugdíjrendszer 3x év múlva már nem lesz, ki fog rólad gondoskodni, ha nem a gyerekeid.....

kispirics 2011.12.21. 13:33:55

@Kytia: Ebből nem derül ki, hogy a csaj akar dobbantani, csak a posztoló lelki terrort alkalmazva magához láncolja. Ebből nekem az jön le, hogy a posztíró azon morfondírozik, hogy kibassza-e a csajt, hogy találhasson magának apának valót, vagy maradjon minden a régiben.

Ha a 9év-9 pasis példára gondolsz, akkor az abban szereplő faszik tényleg gerinctelenek, mert hitegettek mindenfélével, aztán mégse lett a dologból semmi. De a poszter megmondta a nőjének, hogy nem akar gyereket, és később se tudja elképzelni.

kispirics 2011.12.21. 13:36:26

@Kytia: Mit akar: a kapcsolatában élni a jelenlegi szinten, mert az neki jó.

Mit nem akar: gyereket, elveszteni és/vagy megbántani az asszonyt, mert az neki nem jó.

Szerintem.

Igaz ami igaz, van némi ellentmondás.

Hurri Kán 2011.12.21. 13:37:11

@Kytia:
Néha egészen jól látsz bizonyos dolgokat. :DDD

kispirics 2011.12.21. 13:37:41

@dez01: Ezt az önző hozzáállást :)

Father Justice (törölt) 2011.12.21. 13:39:53

@Kytia: Aki a bétának is benyeli a hitegetést, azt pláne nem tudom sajnálni. Biztosan kiváló humorral és rámenősséggel kompenzálnak, amelyek mellett a negyedévente benyögött "most már tényleg elköltözöm az asszonytól" és a "majd beszélünk a gyerekről, de ennek még nincs itt az ideje" átlátszósága is jelentéktelennek tűnik.

@Sillyrabbit: Mivel egyik szereplőnek sem tartottak fegyvert a fejéhez, hogy lehúzzon 9 évet a másikkal, senki nem "rabolta" a másik idejét egy percig sem. Persze lehet sejteni, hogy egy nő előbb-utóbb gyereket is akarHAT majd, de közös terveket nem lehet a másikkal kapcsolatos sejtésekre alapozni. Ha soha, semmilyen formában nem merült fel huszonéves korukban, hogy hány gyereket szeretnének és mikor (továbbá hogyan tudják ennek az anyagi és egyéb feltételeit megteremteni), ez most már eső után köpönyeg.

26 évesen már 3 éve voltak együtt, legkésőbb akkor legalább érintőlegesen szóba kellett volna kerülnie ezeknek a kérdéseknek is. Ha a nő 32 évesen kezdi megpendíteni ezeket a húrokat egyáltalán, elég nehéz lesz ezt már szépítgetni.

Ha viszont a kései coming out igazi oka az, hogy a nő sosem ettől a faszitól akart gyereket, és folyamatosan jobbat keresett - csak belátta, hogy valószínűleg nem talál már -, megintcsak nincs miről beszélgetni. Az is a saját stratégiájának a kudarca.

kispirics 2011.12.21. 13:41:40

@fumerin: Én nem pazaroltam időt senkire, mert nem valami távoli homályos célt kergettem, hanem jól érreztem magam a kapcsolataimban. Amikor meg már nem, akkor léptem (olyan is volt hogy dobtak).

Father Justice (törölt) 2011.12.21. 13:42:27

@Sillyrabbit: "Csak aztán tisztelt férfiak ne tessék csodálkozni, ha a barátnő lelép és egy kopaszodó, kövér idősebb hapsinak szül két gyereket."

És ez szerinted hol érdekli azokat az életerős, önálló férfiakat, aki a legjobb éveiben vannak, azaz minden ujjukra kapnak 5 másikat? (Tehát nem az olyan egyszeralfa-egyszerpincsi egyedeket, mint Bundabandi barátja, aki a szőnyeg alatt kúszott volna vissza a szakítás után mindenféle kamuval, mert annyira hiányzott a megszokott kényelmi tuti.)

Szöszi 28 2011.12.21. 13:45:05

Már csak 1 óra és vééége!

Zsebtelep (törölt) 2011.12.21. 13:51:20

@Szöszi1987: Ezt mondd meg az én fönökömnek is, Szöszi. Kösz ;)

Szöszi 28 2011.12.21. 13:53:21

@gernika: :D Pontosan mire gondolsz?:D A szakdogával sehogy, most fogom elkezdeni. A vizsgáimmal jól állok, 1 van még hátra januárban és kész. A karácsonyi ajcsi vásizással még sehogy, ma tudom le. A fogyizással meg lassan, de biztosan haladok önhibámon kívül:D

Szöszi 28 2011.12.21. 13:54:16

@Zsebtelep: Megmondom. De nem lesz jó vége:) A főnökök most kicsit a bögyömben vannak. Jobb, ha elkerülnek:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.21. 13:55:33

@Father Justice:
akkor tett volna így, ha megterhesül mégis, pedig a faszi nem akarta
Így meg tartott neki meleg picsát :)

Károsodni itt csak a nő károsodott. Csak ne lenne ilyen "határozott" némber, még sajnálnám is.

Kytia 2011.12.21. 14:02:43

@kispirics: Azt mikor mondta, hogy később sem tudja elképzelni? Nekem úgy tűnt, ráhagyta a csajra, hogy később még lehet.
Szerintem is ki kéne rúgnia.

@Father Justice: Ezek szerint egy alfának többet be lehet nyelni, mint egy bétának?:)
Amúgy a jó humor például elég jó ütőkártya, nem tudom, miért kell úgy tenni, mintha valami semmilyen tulajdonság lenne. Simán csatát lehet nyerni vele.:)

Kytia 2011.12.21. 14:04:32

@Father Justice: Itt a blogon ilyen pasivól kevés van akkor, mert elég sokan szoktak hőzöngeni a "szemét nők" szemét húzásain".:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.21. 14:04:43

@Kytia:
te figyi, bizti pénzes de ronda a csaj és nem akar lemondani a biztonsági faszról, ezért eltűri mosolyogva a lebegtetést.
Tisztára természetes, nem?

:)

Caddy 2011.12.21. 14:05:54

@Zsit (nyau és rémizé): olyan romantikus vagy ma bébi. :D

cyd 2011.12.21. 14:08:34

@Father Justice: "Ez a válaszuk az addig elszenvedett visszautasításokért, a varánuszarcokért..."
Így kezdődik az erőszakolók, nőket sorozatgyilkolók diagnózisa.
Szegény, szegééény férfitársaim. Nem tudom, én általában nem azért akarok megdugni egy nőt, hogy az előző x-en aki visszautasított bosszút álljak.

Father Justice (törölt) 2011.12.21. 14:09:25

@Zsit (nyau és rémizé): Ha károsodott is, abban ő a legfőbb hunyó szerintem.

@Kytia: Nem "be lehet", hanem többet be is nyelnek nekik a nők. Ez tény, nem lehetőség vagy kényszer. Dehát mint tudjuk, a jó nők is többet megengedhetnek maguknak a férfiakkal szemben, úgyhogy ez nem nagy újdonság.

Nem arról van szó, hogy semmilyen tulajdonság a humor, hiszen nekem is bejönnek a jó humorú nők. Arról beszéltél, hogy a béták között is sok átlátszóan kamuzó sumák van. Márpedig ha béták, és nem is pénzesek, valamilyen ütőkártyájuk csak van, ami huzamosabb ideig is feledteti a megvezethető libuskákkal, hogy csak hitegetik őket. Így kerültek képbe az ilyen csatanyerő tényezők, mint pl. a humor. Viszont az a nő, aki ellen ilyesmivel nemcsak csatát, de háborút is lehet nyerni, inkább ne picsogjon. Vae victis!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.21. 14:10:18

@Caddy:
ez júzsual :)

mindig meghatódom az egy szál vörös rózsától meg a tábla csokitól (najó, az utóbbitól tényleg ha nagy és minőségi) :D

Hurri Kán 2011.12.21. 14:11:35

@cyd:
Én sem. De hát mint annyi mindenben, ebben sem vagyunk egyformák.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.21. 14:12:03

@Father Justice:
mint írtam volt feljebb, immmádom az ennyire "határozott" humanoidokat.
Másrészt ehhez kettő kellett, és ez most aljasság, hogy a nőre kened.

egyhazafi 2011.12.21. 14:13:58

Volt már egy ehhez nagyon hasonlító történet. Nem lehet, hogy ugyanazt adtátok le kétszer?

AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h 2011.12.21. 14:14:25

@cyd: dugni ők sem bosszúból akarnak. csak nem kötik le magukat. bonyolult volt ez a pár sor neked :)

egyhazafi 2011.12.21. 14:15:39

Poszter. Nézd meg a Született Gyilkosok című film idevágó jeleneteit. Pontosan megadják, hogy hogyan kell az ilyen apóssal bánni!

A kedves papa is ellenőrizte a lányát fürdés után? Megmosott-e mindent rendesen? :))))

Father Justice (törölt) 2011.12.21. 14:18:52

@Kytia: Ezt én sem értem. Eleve kicsinyes dolog pusztán azért szemétnek nevezni a másikat, mert szakít. Ha pedig azért szakít, mert feloldhatatlan érdekellentét jelentkezett kettejük között, és egy, a hosszabb távú terveihez jobban passzoló partnert akar keresni, pláne.

@cyd: Azért elég kevés ilyenből lesz erőszakoló meg sorozatgyilkos, annál jóval több férfi ismerkedik meg a felvázolt jelenséggel huszonévesen..

Egyébként a módszerrel én sem értek egyet, mert így sosem azon csattan az ostor, akitől a sérelmeiket anno elszenvedték. Még az is lehet, hogy akit ilymódon megszívatnak, az sosem nyomatta a varánuszarcot, nem hintáztatott senkit, és nem is szintezett soha. De ők úgy vannak vele, a nő sunája nem kopik el néhány dugástól, így nem történik károsodás. Viszont a bosszú nem maga a dugás, hanem a másik megszívatása azzal, hogy ebből klasszik párkapcsolat lesz.

ST83 2011.12.21. 14:19:37

@Kytia: Minden dontesedert Te vagy a felelos. Sok minden befolyasolhta, de a felelosseg a Tied. Ha a poszter parja a csodara var, varjon, de ne hozzatuok le a faszit, hogy mert miert rakja ki a not. Miert tenne? Neki jo igy, ha a nonek nem, lepjen le. reszemrol ezzel befejeztem, mert mar csak a 157re tudok gondolni.
:)

Father Justice (törölt) 2011.12.21. 14:20:49

@Zsit (nyau és rémizé): Nem kenem rá az egészet, de ő a nagyobb hunyó. Miért 32 évesen hozakodik elő a gyerektémával először, és miért várja el a férfitől, hogy legyen gondolatolvasó?

ST83 2011.12.21. 14:22:35

@ST83: Na megegyszer:)
Minden dontesedert Te vagy a felelos. Sok minden befolyasolhat, de a felelosseg a Tied. Ha a poszter parja a csodara var, varjon, de ne huzzatok le a faszit, hogy miert rakja ki a not. Miert tenne? Neki jo igy. Ha a nonek nem, lepjen le. Reszemrol ezzel befejeztem, mert mar csak a 157re tudok gondolni.
:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.12.21. 14:24:26

Végigfutva a kommenteket, megint azt látom,hogy mint valami domoklész kardja lebeg a nők felett az anyaság... Kapkodunk, nyihogunk, gyerek után sírunk bármi áron.
Oké,hogy ez javarészt ösztönös, de akkor is: van agyunk, és nem csak dísznek(ideális esetben). lehetne használni is olykor. Én nem akarnék olyannak szülni, aki nincs ebben mellettem egyértelműen. Ez pedig pár beszélgetésből leszűrhető. Onnantól pedig a döntés a miénk.

Egy fiú ismerősöm mondta,hogy a férfiak max. egy év alatt el tudják dönteni,hogy az adott nővel mit tudnak elképzelni. Akár feleségül is tudják venni, gyereket csinálni neki, vagy csak úgy ellenni.
Ha valaki felnőtt férfiként nem tudja 9 év alatt sem eldönteni,hogy mit akar, ott sem döntésképtelenség van, hanem nagyon is tudja mit akar, (illetve,hogy mit nem) csak retteg kimondani.

Túl fiatalon jöttek össze, amikor még az ember kurvára nem családban agyal, csak elvan. Tanul, karriert épít, lakást vesz, barátkozik, bulizik...stb.
Mire pedig eljutna effektíve oda,hogy jó, akkor lassan családalapítás, rájön,hogy akivel együtt van, már unalmas, nem érez iránta úgy, nem akar ráépíteni egy életet. Viszont ahhoz meg már túl sokat volt vele,hogy ezt csak úgy ukkmukkfukk felrúgja, hátrahagyja.
Ebből születnek a poszthoz hasonló jellegű írások, gondolatok.

Lépni rizikós, mert ki tudja talál-e mást, jót akivel ugyanúgy el lesz, ezért inkább marad és ül a híg kakiban, mert az büdös, de legalább meleg.
Aztán időről időre balhézik egy jót a másikkal, esetleg félrelép, de megnyugtatja magát,hogy szereti a másikat (és még véletlenül sem gyáva), ezért marad.

cyd 2011.12.21. 14:28:07

@Father Justice: "annál jóval több férfi ismerkedik meg a felvázolt jelenséggel huszonévesen.."
Egen. Egyre inkább úgy vélem, hogy mi két, párhuzamos univerzumban éltük le a huszas éveinket.

cyd 2011.12.21. 14:30:47

@Father Justice: "...de egy ideje már állandóan visszatérő téma..."
Ne csináld már! Honnan veszed ezt a most hozakodott elő vele? A fenti szerinted erre utal?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.21. 14:31:23

@Father Justice:
figyi, majd mindig a nőt hozod ki nagyobb hunyónak, amivel alapvetően nincs baj, csak ne akarnál független ítésznek látszani
Visszakérdezek: a faszi mégis mit gondolt magában? A nagy számok törvénye alapján igenis gondolnia kellett volna rá, hogy a nőnél előbb-utóbb belobban a nitró és rápörög a gyerek-dologra.
Tehát ő is kinyithatja azt a kicsi szájacskáját, mert nem csak evésre és bimbó-szopogatásra van kitalálva.

Egy dolog még hozzá: ha nincs egyértelműen tisztázva a legelején, hogy no házasság, no gyerek, akkor azért a nők többsége (biztos én is ám) szereti, ha "fejlődik" a kapcsolat. Tudod, jót tesz a biztonságérzetnek :), tehát X év után elkezdi várni, hogy hátha házasság. Ha nem történik meg, akkor agyrágóbogárrá válik és nyilván megutáltatja magát a faszival, aki ezért kibassza, vagy ha kevésbé domináns a hím, akkor addig nyíg, míg elveteti magát vele.
És ez nem sci-fi, hanem a valóság. Úgyhogy egy pasi se jöjjön azzal a dumával, hogy nem gondolta, mert nem mondták!
Ez egyszerűen vetítés és a másik lebegtetése, és az ölég undormányos dolog.

pretty kitty 2011.12.21. 14:32:19

Elkezdodott a telicuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!!!!!!!!!!!!!!! ^_^

Imadom a telicunetet! :DDDDD

Kytia 2011.12.21. 14:32:47

@Zsit (nyau és rémizé): Háppersze.:DDD

@egyhazafi: Nem. Véletlenül ennek a második részét adták le a múltkor, "Elkeseredetten küzdök azért, hogy végre apa lehessek, de a párom nem akar gyereket, mert már korábban lebeszéltem róla" címmel.:)

@Father Justice: Na jó, de magad is azt mondod, hogy ha egy bétának tűr el sok mindent, akkor VÉGKÉPP nem tudod sajnálni. Tehát jobban megérted azt, aki egy alfának tűr. Ami számomra mondjuk érthető, csak nem mindig így nyilatkozol.:)

@ST83: Amennyiben hamis információk, vagy félrevezető reklám miatt vetted meg az árut, feljelentheted a céget a fogyasztóvédelemnél. Ilyen esetben ugyan nem teheted meg, de azért azt se mondjuk már, hogy teljesen korrekt dolog hazugsággal érni el, amit akarsz. Hozzáteszem: posztoló nem hazudott, végül is megmondta, hogy nem akar gyereket, tahát csak a lájtos félrevezetés róható fel neki, amennyiben látja, hogy a nő félrevezetődik, de hagyja neki.

Kytia 2011.12.21. 14:39:38

@Zsit (nyau és rémizé): Nem tudtad, hogy a férfiak egészen addig azt hiszik, a gólya hozza a gyereket és a házasság csak a Dallasban létezik, amíg a nőjük fel nem világosítja őket, hogy mi a valóság? Ennek a szegény srácnak is 9 év után mondták meg, hogy az ő nőjének is méhe van és előbb-utóbb gyereket akar, nem csoda, ha így el van keseredve, szörnyen átverték.:D

Ez meg: "figyi, majd mindig a nőt hozod ki nagyobb hunyónak, amivel alapvetően nincs baj, csak ne akarnál független ítésznek látszani"

LÁJK!:)

ekat 2011.12.21. 14:39:57

@Caddy: Abban valószínűleg igazad van, hogy nem szereti igazán a hölgyeményt, csak úgy együttmaradtak, mit írta is, de ettől függetlenül a szerelemhez köze nincsen annak, hogy akar-e valaki gyereket vagy nem.

ST83 2011.12.21. 14:40:57

@Kytia: Bocs, de hol itt a felrevezetes? Az, hogy jart vele 9 evig?

Kytia 2011.12.21. 14:43:03

@ST83: Ismét leírom: az, hogy ráhagyta a nőre: "majd meggondolod magad". Itt kellett volna szólni, hogy "nem". Vagy mégis de?

aaaarrrrggh 2011.12.21. 14:47:49

lol 9 év alatt nem bírtál neki gyereket csinálni. neked tényleg nem érdemes szaporodni, jó döntést hoztál.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.21. 14:48:37

@Kytia:
biztos ezért van olyan sok, aki azt _hiszi_ hogy jól dug, pedig ...
:))))

Kytia 2011.12.21. 14:50:49

@Zsit (nyau és rémizé): Na ja, de hát nem kell MINDEN tévedésükről felvilágosítani őket.:))))

kispirics 2011.12.21. 14:55:10

@Kytia: Honnan tudná, hogy 10 év múlva meggondolja-e magát vagy sem? Ilyenre tényleg nem lehet határozott választ adni akár gyerekről, akár teljesen másról van szó. A "majd meggondolom magam" nincs idézőjelben, ebből én azt szűrtem le, hogy a csaj arra vár, hogy a faszija meggondolja magát, de most így visszaolvasva kicsit kétértelmű.

ST83 2011.12.21. 14:57:16

@Kytia: MI VAAAAN???? Remelem ezt nem gondolod komolyan:) Szoval ha nemet mondok vmire a bnomnek, hogy tuti legyen, mondjam el otszor?! Es hanyszor mondjam el neki, hogy ne is gondoljon arra, hogy meggondolom magam??
Szent szar.

cyd 2011.12.21. 15:01:27

@Kytia: Akkor nyünyörögni se tessék az ilyenek miatt :P

Kytia 2011.12.21. 15:02:28

@kispirics: És 10 év múlva vajon egy 42 éves nőtől akar gyereket?

@ST83: Nem, de ha látod, hogy tévedésben van, ne hagyd rá. Ha valaki félreérti, amit mondok, vagy saját magából kiindulva téves következtetést von le, felvilágosítom a tévedéséről. Nem olyan nagy ügy, hágy kJ energiát vehet vajon igénybe? Egy tic-tac-kal pótolod.

pretty kitty 2011.12.21. 15:03:53

@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h: "a gyerek az élet célja. csak a fogyasztói társadalom beszéli be az ellenkezőjét"

Bazmeg ez mekkola hueszeg!

Kytia 2011.12.21. 15:04:21

@cyd: Ki nyünyörög? Ha rosszul dugsz, a legrosszabb, ami történhet, hogy a barátnőd arca mindig sugárzik az elégedettségtől. Az nem jelent sok jót.:DDD

kispirics 2011.12.21. 15:06:31

@Kytia: Ha azt se tudja, hogy akar-e majd gyereket (most biztos hogy nem), akkor honnan tudná, hogy 10 év múlva kitől akarná?

Honnan látnám, hogy a másik tévedésben van? Én pl. nem tartom magam akkora mindenhatónak, hogy tudjam mi a jó a másiknak.

ST83 2011.12.21. 15:07:30

@Kytia: Bocs, de az en parom felfogja amit mondok neki. Azt nyilvan nem tudom es nem is akarom mindiog tudni mit gondol, de gondolat olvasassal, tenyer joslassal nem foglalkozom. Ha o azt gondolja a nemrol, hogy talan vagy azt, hogy talan igen, az az o baja. Altalanos noi problema.

skip22 2011.12.21. 15:14:05

Pedig milyen szép lenne,.. születne még egy tök fölösleges gyerek, aki még a tulajdon apjának se hiányzik!

Mindjárt sírok...

cyd 2011.12.21. 15:20:23

@Kytia: Szóval, ha szar a szex, akkor zöld a lámpa a megcsaláshoz. Értem. Fejedre olvashatom majd párszor? :P

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.21. 15:20:48

@ST83:
nem
ez általános _emberi_ probléma
Számos hím sem fogja fel/hallja meg a nő mondókáját.

A problémák nem attól oldódnak meg, ha vállrándítással (az ő baja) hátat fordítunk nekik.

Tarkin kormányzó 2011.12.21. 15:25:02

Kedves Posztíró

A magam példáját állítom eléd: A kedvesem nem jön ki szüleimmel. 5 éve vagyunk együtt, kb azóta nem beszélnek. Én pedig rosszban vagyok a drága mamával. Egyszerűen nem számít, hogy ki, mit gondol rólad, rólatok. A te/ti életedben/életetekben csak önmagatok számít, SENKI más. A gyerek kérdés: 32 évesen eltökélt szándékom volt, hogy nem akarok gyereket. Most 33 éves vagyok és semmit nem szeretnék jobban egy kislánynál. Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy bizony a férfiakban is kőkeményen ketyeg a biológiai óra és hogy az alapvetően arrogáns és határozott, akarnok és problémamegoldó személyiségem semmit nem fog tudni tenni az ösztönök ellen. Kb 1 év alatt a merev elzárózástól eljutottam a másik végletig. Otthagyhatod a barátnődet, persze. A te életed a fontos, mint már írtam is. Azzal, hogy ő mennyit tett ebbe a kapcsolatba, hogy felvállalta az apjával a nyilvánvaló konfliktust miattad, hogy türelmesen vár házasságra, babára, nem számít és ezt most halál komolyan mondom. Az ember legyen önző és csinálja azt, amit akar mert egyszer él. DE amikor majd üt a biológiai órád (mert ütni fog, ezt garantálom), lehet, hogy már nem fogsz tudni visszamenni hozzá. Ilyen szituációkban a 30-as nők egy általad felvázolt indokkal megtámogatott szakítás után azonnal új pasi után néznek és azonnal teherbe is esnek. Nincs visszaút barátom.

Ha pedig ezt a posztot egy bújtatott megerősítésnek szántad, mert egyébként is le akarsz lépni, akkor íme tessék: bármikor leléphetsz ha unalmas a kapcsolat. Senki nem fog érte börtönbe csukni

mekeke 2011.12.21. 15:35:07

"Azt hitte, csak egy, a lánya körül sündörgő kis suhanc vagyok"

Az vagy, hiszen dugdosni-járogatni kellett, nem családalapításra. Igazi srác lehetsz, de nem férfi.

hoesett 2011.12.21. 15:51:21

"32 évesen a srác még egy fiatal srác"

Ha aszongyuk, hogy teszemazt 35 évesen már nem fiatal, és akkor jöhet a gyerek és ez a normális, akkor... 70 éves lesz, mire megszületik az unokája, magyarra fordítva már nem fogja látni, mert 67 évesen meghal.

cyd 2011.12.21. 15:55:34

@Tarkin kormányzó: "Most 33 éves vagyok és semmit nem szeretnék jobban egy kislánynál."
Igaz, hogy még őszintén sikít, de ezt a hatályos jogi és erkölcsi szabályok súlyosan elítélik. Csak hogy tudd.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 16:08:30

@el333t: "mégsem volt panasz"

Még jó! Aki panaszkodni merne, baszd fejbe egy csákánnyal! :D

De am szerintem tuti igaz, h rosszabb ízű egyes dolgoktól a geci. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 16:13:24

Csak nálam szar ez a szar, vagy mindenkinél szar?

Kicsit nem vagyok, és tönkrevágjátok a jáccóteremet! Ehh... :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 16:16:30

@dez01: "Mellesleg manapság már azon sem árt gondolkodni, hogy mivel nyugdíjrendszer 3x év múlva már nem lesz, ki fog rólad gondoskodni, ha nem a gyerekeid"

Most komolyan? Ezért akarjon gyereket?
Nanemár!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 16:20:50

@Tarkin kormányzó: "semmit nem szeretnék jobban egy kislánynál"

És ha fiad lesz? :)

dez01 2011.12.21. 16:27:29

@Picicsibe a szexistennő:

Persze nem ezért.

De ez olyan "előnye" a gyerekválallásnak, aminek az elmúlt néhány évtizedben nem volt akkora jelentősége talán, de 2 évtized múlva már lesz.

Anno én sem éreztem 28 évesen semmiféle "apai" késztetést. De azért belevágtam - különösebb mérlegelés és idegeskedés nélkül kvázi az első "hívó" szóra, és nem bántam meg - még most sem, amikor óriási káoszban élek én is, a fleségem meg még inkább...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 16:36:22

@tőzegmalac: Összevesztek? Vagy miért? Nem vagyok képes elolvasni ennyi kommentet. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 16:40:20

@dez01: Nekem ez eszembe se jutott. És nem fogom elvárni a gyerekemtől h eltartson engem. Valahogy megoldom. Ő élje a saját életét!

laci_52 2011.12.21. 16:43:10

Minden fiatal felnőtt nőnek természetes óhaja, hogy anya legyen. Ha nem egyezel bele a gyerekvállalásba, nem jósolok nagy jövőt a kapcsolatotoknak...

Hurri Kán 2011.12.21. 16:45:10

@Picicsibe a szexistennő:
Jó reggelt. :DDD

@tőzegmalac:
Mindenki mindenkivel? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 16:51:15

@gyvy: Tiszta X-akta van itt. A mailboxban láttam, h írtál, de itt meg nem!

Am szép délutánt/estét! ;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 16:52:32

@gyvy: Fú most látom! Mi a csöcs van már itt? :D

Hurri Kán 2011.12.21. 16:53:41

@Picicsibe a szexistennő:
:D
Szaraxik a blogponthu, ő is szellemi szabin van. :D

Joe69 2011.12.21. 16:56:33

Igen, a pasit valószinűleg nem ok nélkül nem vette komolyan az apósjelölt, valszeg egy infantilis csávó, a csaj meg úgyszintén az apja miatt. Inkább egyfajta lázadásból voltak-vannak együtt, a csávónak gyakorlatilag nincs normális egzisztenciája szerintem. Ha pedig van, akkor valami merev nyomi számgépes geek vagy hasonló autista beütésű lehet, ismerek ilyen figurákat, és érdekes, hogy mindig van valami penészvirág mazochista nőjük, akinek a dugás maximum a gyerektéma kapcsán lenne fontos, egyébként meg nem zavarja a hiánya, mert túl sok része benne nemigen van.

Az ugyanis infantilizmus teteje, ha egy 32 éves pasi borozgatás után x év ismeretség után nem tud balhézás nélkül elkommunikálni az apósjelölttel, mégha az amúgy síkhülye is. Valószinűleg a csajjal is hasonlóan bánik, az meg egy eleve neveltetéséből fakadóan egy megfélemlített kis passzív liba, akinek a gyerektéma az egyetlen aktív lépése, mert látja, hogy a barinők is nyomják a témát. Mindketten jobban járnának, ha szétmennének.

tőzegmalac 2011.12.21. 17:00:14

@Picicsibe a szexistennő: most én se, de hiszti az mindig van:D
@gyvy: összeveszek veled?:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 17:00:42

@gyvy: Lehet eltűnt egy kommentem is. Borzalom!
Még szerencse, h semmi lényeges nem volt benne. Kb olyan volt, mint ez. :D

Hurri Kán 2011.12.21. 17:05:06

@tőzegmalac:
Megtennéd? Tök jó lenne :D

@Picicsibe a szexistennő:
Ez mindennek a netovábbja. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 17:08:23

@gyvy: Háborog a lelkem! Ilyet...
Tudod micsoda meló telefonról írni? Azt csak úgy eltűnik!

dr. gernika 2011.12.21. 17:15:07

@Szöszi1987: A fogyira gondolok, hogy hány kiló. :)

Чапаев 2011.12.21. 17:16:54

Bort meg pálinkát sosenem együtt, instant fejfájás!

Na, csinált azóta valaki gyereket a posztoló nőjének? ;)

Hurri Kán 2011.12.21. 17:18:31

@Picicsibe a szexistennő:
Rettenetes. :D

@Чапаев:
Csak ha rosszat iszol, akkor. ;-)

fumerin 2011.12.21. 17:21:25

@Чапаев: Megtenném, de nincs mivel :D

tőzegmalac 2011.12.21. 17:25:58

@gyvy: mire lenne jó?:)
@Picicsibe a szexistennő: jaah... már látom :(

Hurri Kán 2011.12.21. 17:28:08

@tőzegmalac:
Már régen vesztem össze valakivel :D :D :D

fumerin 2011.12.21. 17:30:10

@gyvy: Hisztizhetek én is!
Megpróbálom, biztos menne, nőbű vagyok :D

Hurri Kán 2011.12.21. 17:31:26

@fumerin:
Hajrá. Máááá alig várom. :D

fumerin 2011.12.21. 17:33:33

@gyvy: *szempillarebegés*
Meghagyom másnak :D

mekeke 2011.12.21. 17:46:38

GYEREKEK, tájékoztatok mindenkit, hogy élő társadalmakban a fiatal felnőtteknek nem teher a gyermeknemzés és az idősek eltartása. Ezt szokták meg. Lehetséges másképp gondolkodni, de a bankszámlakivonatod és a portfóliód nem fogja rádnyitni az ajtót totyakos 70+ korodban. Egyébiránt meg a gyerekeknek mindent megadni, miközben önmagunknak takarékoskodunk, ezen a földgolyón gazdaságilag hány %-nak adatik meg??? A reális út egészséges, szociális, életképes, szeretetteli gyereksereget előállítani, akik hamar prezentálnak unokát. Így végül mindenki betöltheti a szerepét. Ez a valódi öngondoskodás, nem a kapitalizmus vezérelte szingliség.

pretty kitty 2011.12.21. 17:50:11

@mekeke: Attol h vkinenk ninc deleke meg eddaltalan nem bisztosz h cingliii!!

Чапаев 2011.12.21. 17:50:41

@fumerin: Egy cimborám mesélt nekem egy anekdotát a soproni erdészeti egyetemről, ahol a prof felvetette a hallgatóságnak, hogy mi kell, mi a legfontosabb a faúsztatáshoz?
Mondtak mindenfélét, a csúszdától kezdve a megfelelő vízállásig, pedig a legfontosabb, ami nélkül nem lehet fát úsztatni (sem), az a SZÁNDÉK! :D
Szóval ha nagyon akarod, össze fog jönni, legfeljebb leszbikus párként spermabanki hitelből finanszírozzátok! xD

pretty kitty 2011.12.21. 17:58:13

youtu.be/Ar2vuh-JtJg

Centa ken ju hil mi
Aj hev bin co gud dic jil
End al aj vant iz van cing
Tel mi maj trlu lav iz hil
Hiz al aj vant
Dzasz fol mi
Andolnic maj Klicmoc tli
Ajl bi vejdin hil
Centa decc maj onli visz dic jil!!!!

:)))))

tőzegmalac 2011.12.21. 18:04:51

@Picicsibe a szexistennő: munkaterápia ;)
@gyvy: ááá nem fog menni... az nem veszekedés lesz:D diktátor vagyok;)

savanyúUbulka 2011.12.21. 18:23:21

szerintem faszikám akaszd fel magad, vagy még jobb, állíts be a papához a házassági ajánlattal, aztán várd meg míg megöl. Így jár legjobban mindenki, megszabadul a világ egy hülyétől, a fater meg oda kerül ahova már rég kellett volna: a szigorítottba egy rakat buzi cigó közé.
Hogy a pokol tüze gyújtaná fel azokat a kurva nyomortelepeket is az össze sittesel meg smasszerral benne.

savanyúUbulka 2011.12.21. 18:31:50

@Joe69:
jaja 9 év alatt nyilván megfélemlítésből van a faszikámmal, te öreg ugye valami gyógyegér tanszékről kibukott önjelölt terapeuta vagy? Elmehetnél a buzi czeizel táskáját cipelni ilyen tehetséggel.

Muha 2011.12.21. 19:45:42

Henry Mancini - Love Theme from Romeo and Juliet
www.youtube.com/watch?v=UaA2WiyqO1E

Muha 2011.12.21. 19:51:27

Yahel-Voyage (Original) HD
www.youtube.com/watch?v=QsgJif2ya7I

*aki ezt letijesztózza azt megütöm*

Hurri Kán 2011.12.21. 20:09:08

@tőzegmalac:
Én is. Most mi lesz így? :D

_Ω_ 2011.12.21. 20:12:46

@"Zsu": Köszi köszi köszi köszi köszi! Ez megadta a napom végének a hangulatát! :)

Mondjuk megkérdezném tőled, tudod-e mi az a Mortal Kombat, vagy csak bedobtál egy linket? De ha tudod, akkor van egy tanácsom: tedd fel a társkeresős profilodra, ez a tudás +2 pont az összesítésnél! Arra azért vigyázz, ha eddig 9 pontos bombázó voltál, akkor az már 11 lenne, de a skála csak 10-ig terjed; ez túlcsordulást okoz, így minden férfi 1 pontosnak fog gondolni... :P

_Ω_ 2011.12.21. 20:17:58

@Muha: Csak tudnám hol van ilyenkor Dj. Offtopic... Jó kis szám...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 20:40:48

@_Ω_: "Mortal Kombat,"

Ez olyan nagy dolog? Erről még én is hallottam. Az nagy szó pedig! :)
De nem teccik.

Én két dologgal játszom csak: Civ és Rise of Nations.
De a háborút utálom, me' félek! :D

_Ω_ 2011.12.21. 20:49:38

@Picicsibe a szexistennő: Az lehet, hogy hallottál róla, de Zsu érdemesnek találta belinkelni azt a pár poénos animációt, emiatt feltételezem neki tetszett is, különben ezeken sem tudott volna nevetni.

Azért a Civ miatt te is kapsz 1 pontot :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 20:56:00

@_Ω_: Jajte! Há' tudhatnád már, h sosenem tudom miről van szó! Csak néha beleszólok! Milyen vicces izé? Mindegy! (legyint) :D

Kedves az 1 pont, de én nem gyűjtök pontokat, nem azé' írtam... :))

Muha 2011.12.21. 21:05:33

@Picicsibe a szexistennő: muha a háborúról, a háborús érzésekről és a háborús ellenérzésekről épp ma beszélgetett egy nagyon szeretett kollégájával.
el se mondom inkább.

_Ω_ 2011.12.21. 21:06:18

@Picicsibe a szexistennő: Kénytelen leszek spamelni a blogot, erről a linkről van szó:
acidcow.com/pics/21114-what-mortal-kombat-characters-do-in-their-fee.html

Az 1 pontot pedig ha gyűjtöd, ha nem, felírtam :P

Hurri Kán 2011.12.21. 21:07:50

Közben rájöttem a tutiságra. Majd a múlt heti, tévébemondónőbe szerelmes fijatalember -mivel a tévésunciról lepattanik- csinál majd bánatában gyereket a mai poszter csajának. :D

Muha 2011.12.21. 21:12:48

Nem feltétlenül szép a kép, de kék.
Nem feltétlenül szép a szám, de nekem sokat jelent.
Ezt osztom meg veletek.

Boldog ünnepet mindenkinek.

Csondor Kata - Add tovább HD
www.youtube.com/watch?v=3gIa9Y6EX-I

Indul a gépem hamarosan, mennem kell.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom.

Csöviiiiiiiiiiii

Pusziiiiiiiiiiii

_Ω_ 2011.12.21. 21:17:00

@gyvy: Ez nagyon édes! :) Egy gond van, a mai poszter csaja per pillanat még foglalt.

Egyébként logikus döntés lenne, jól láthatóan olyan csaj, akivel gond nélkül le lehet élni 9 évet és még arra is marad a férfiembernek energiája, hogy elgondolkozzon a lepattintásán... Én 9 év után mondjuk bármilyen nő mellett függővé váltam volna, tehát ezen az egészen el sem tudtam volna gondolkodni, de gyerek is lett volna már a 3. év körül, szóval nem is lett volna erre szükség. Még szerencse, hogy nem belőlem rohangál 5 millió az országban, roppant kellemetlen lenne, nem lenne szabad nő, és a túlnépesedés fenyegetné a Kárpát-medencét. Így max. Kárpáthyék medencéje van veszélyben. :P

Hurri Kán 2011.12.21. 21:18:09

@_Ω_:
Foglalt??? A nap 24 órájában fekszenek rajta, vagy mi? :D

_Ω_ 2011.12.21. 21:31:30

@gyvy: Jaaa, ha arra gondolsz, hogy amíg a posztoló ezt a posztot szenvedte össze ill. a válaszokat olvasgatja, addig a háta mögött akár meg is lehetne dönteni az asszonyt, akkor mondasz valamit :P
Bár nálam a foglalt az foglalt, egy jegygyűrű is leszerel; csak tiszta célpontra repülök rá.

...

Ácsi-ácsi! Itt még esküvő sem volt! :P

Hurri Kán 2011.12.21. 21:34:53

@_Ω_:
Az csak egy formaság. Igazából semminek nem feltétele.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 21:46:35

@_Ω_: Köszi. :)

Akkor ha jól számolom, ööö...van kemény 1 pontom. Mennyit kell gyűjteni, és mire?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 21:48:27

@Muha: Én ma egy barátnőmmel a leszbiszexről "beszélgettünk".

El se mondom inkább... :D

_Ω_ 2011.12.21. 21:50:17

@Picicsibe a szexistennő: 5-öt kell gyűjteni, és ez beváltható egy elemes NDK turmixgépre.

Hurri Kán 2011.12.21. 22:08:28

@tőzegmalac:
Ezt már régen nem értem, lehet valakit lecsigázni is? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 22:15:10

@gyvy: Na, kezdem elveszíteni a fonalat... :))

DJ Offtopic · http://djofftopic.blog.hu 2011.12.21. 22:18:24

@_Ω_: rendesen jegyzetel, de mostanában csak igen ritkán jut kommenteléshez

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 22:24:31

@gyvy: Vesémbe lácc vazze! Nem, sosenemvoltmeg! :)))

Hurri Kán 2011.12.21. 22:27:35

@Picicsibe a szexistennő:
Á, én már nem is keresem. Erre a hátralévő kis időre minek? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 22:29:22

@Muha: Jó utat bárhova is! :)

Jaj tiszta ünnepi hangulatom lett ettől a szösszenettől!
Neked is boldogat, szépet...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 22:31:51

@gyvy: Olyan nagyon öreg vagy? Ne már! Há' mi lesz itt velem nélküled? :)

Hurri Kán 2011.12.21. 22:36:46

@Picicsibe a szexistennő:
Valami majd csak. Olyan még nem volt, hogy semmi ne legyen. :D
(Közhelygenerátor OFF :D)

pretty kitty 2011.12.21. 23:03:27

@Muha: Cija Muhackaaa, joutazaaaaaszt!! :))

pretty kitty 2011.12.21. 23:06:12

@Picicsibe a szexistennő: "Én ma egy barátnőmmel a leszbiszexről "beszélgettünk"."

Huhaaaaa ;))) Mijelt tetted idezojelbe h becelgetteteeeeeeeek? ;)))))

pretty kitty 2011.12.21. 23:07:09

@Picicsibe a szexistennő: "Én ma egy barátnőmmel a leszbiszexről "beszélgettünk"."

Huhaaaaa ;))) Mijelt tetted idezojelbe h becelgetteteeeeeeeek? ;)))))

pretty kitty 2011.12.21. 23:08:05

@Kiszlanyocka: Mindentkeccelmondok mindentkeccelmondoooook!!!

_Ω_ 2011.12.21. 23:25:57

Kiszlanyocka! Mintha eltűnt volna pár kommented innen... Vagy csak visszament a blog az időben?
De sebaj, nézd meg ezt, How to Teach Yourself Programming címmel:
abstrusegoose.com/strips/ars_longa_vita_brevis.PNG

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.21. 23:59:09

@_Ω_: Ja, megint nem szóltam. Válaszoltam. :)

De am, ez az értesítő is odamegy, nem? Vagy visszajössz ide?

Hajj, mézszőke hajam lengedez a szélben... :D

_Ω_ 2011.12.22. 00:09:09

@Picicsibe a szexistennő: Én mindenhol ott vagyok, és közben sehol sem... Ment válasz. :)

_Ω_ 2011.12.22. 01:01:22

@Picicsibe a szexistennő: Átment az este utolsó levele; mentem aludni. Jó éjt, szép álmokat!

Tarkin kormányzó 2011.12.22. 11:42:00

@Picicsibe a szexistennő: Természetesen örülni fogok. De elsősorban lányt szeretnék. Öcsém van. Az összes unokatesóm fiú. Két nevelt fiam van. Így szerintem már érthető. További adalék, hogy a fiúk általában anyásak és nem szeretnék még egy szerelmes tapadványt a feleségemre mert háttérbe szorítana (igen, önző vagyok de legalább vállalom).

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.22. 19:31:43

@Tarkin kormányzó: :))
Amikor jön a második, az első szülött fiad úgy tapad majd rád... Te leszel a szövetségese.

Én már tudom. Mindegy mit szeretnél (fiú-lány), amikor ott van a kezedbe, eszedbe se jut, miért nem lett pl lány, pedig azt akartál. :)

Ja, am mindenki önző.
süti beállítások módosítása