A csókok után eltűnés

2012. március 16. 07:37 - csajokespasik

„Ti hallottatok már olyat, hogy „csókot elkapkodni” fiú szájából? Főleg, ha ő kezdte? No, mindegy, nem volt gyanús a dolog” - egy ígéretes randisorozatot, és némi csókot a srác eltűnése követ. Ma egy igazi rejtély után eredhetünk, ahol a pasinak külföldön nyoma vész. Vagy emberrablók fogságában sínylődik, vagy csak szemétségből játssza meg az eltűntet. Ha tud valaki valamit erről az illetőről, jelezze felénk, de terroristákkal nem tárgyalunk.

 

A történet idén február elején kezdődik. Én lennék a lány (26) és van egy fiú (33). Fiúnak már régóta tetszettem és mi tagadás ő is nekem. Fiú Valentin napra meglepett egy csokor rózsával és randira hívott, amit örömmel elfogadtam. Elmentünk egy étterembe, minden nagyon jó és szép volt, bár ekkor még nem történt köztünk semmi. Már másnap hívott, hogy jól érezte magát. Sajnos nem egy városban laktunk és a munkánk miatt sem voltunk szabadok, így csak heti szinten 1x tudtunk talizni. De a közbenső időben mindennap volt sms, telefon, cset. A második randi egy moziban volt, ott már megfogtuk egymás kezét és szájra puszi is volt, amit Fiú adott. A harmadik randin történt meg a csók, amit szintén Fiú kezdeményezett, de azt mondta, hogy elkapkodtuk, mert szerinte erre még bőven lett volna időnk. (Ti hallottatok már olyat, hogy „csókot elkapkodni” fiú szájából? Főleg, ha ő kezdte?) No, mindegy, nem volt gyanús a dolog, azóta több csók is történt, de Fiú mondta, hogy ő tartós kapcsolatot szeretne, ne siessünk el semmit, hiszen van bőven mindenre időnk.

A Lány, azaz én elhittem, madarat lehetett volna fogatni velem, mert kedvesen udvarolt, igazi úriember volt, mindennap jelentkezett. A szikra is megvolt. Az utolsó randink március 1-jén volt, ahol szintén csókkal és boldogan váltunk el, Fiú jött másnap is a csetre, sms-ek, ahogy eddig is.. 8.-án Nőnapra küldött nekem egy kedves kis köszöntőt virtuális rózsákkal. Ezen a napon hívott is, de mondta, hogy március 9-11-éig nem lesz elérhető, mert külföldre megy a szüleivel és a húgával. Kárpátalján laknak ugyanis rokonaik. Ilyen már volt máskor is, tehát nem volt feltűnő. De lehet, hogy a női megérzés, vagy hogy azon a héten nem tudunk talizni, ebből valami félelem, ezért viccesen rá is kérdeztem a telóban, hogy csak nem így akarsz lerázni? Erre Ő: Dehogyis, biztos rossz tapasztalataim vannak a férfiakkal, ő nem szokott szó nélkül lelépni és nincs is oka rá, nagyon szeretne újra látni, majd 11.-e után. Megnyugodtam, hogy minden rendben. 12-én vártam a csetre, a hívását...nem jelentkezett. Először arra gondoltam történt vele valami (baleset, vagy kint maradtak tovább). 13-án dobtam neki egy sms-t azzal a szöveggel, hogy "Szia, minden rendben Veled? Hogy telnek a napjaid? Gondolok Rád" . Válasz nem érkezett. Akkor már nagyon ideges lettem, felhívtam telón (tudom, tudom, női büszkeség, meg tartás, de tényleg nem tudtam mi a fene történhetett). A telefon 3x kicsöngött, majd kinyomta. Ekkor is próbáltam magamban mentegetni, hogy biztos szétszakadt a vonal, vagy épp olyan helyen van, hogy nem alkalmas neki. Aznap este még egy sms-t írtam, hogy "Mi a baj, vége? ne talizzunk többet? Vagy haragszol rám? Írd meg lécci, csak annyit, hogy vége, nem kell az okokat sem, és akkor nem kereslek többet, de ez a némaság így nagyon fáj." Semmi felelet. OK, OK, nem keresem többé, de miért nem tudja megírni? Hisz pont ő mondta, hogy szó nélkül nem szokott lelépni. :-((( Üdv: Lili

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr474319662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása