Arra várok, hogy elhagyja a barátját

2012. szeptember 28. 07:20 - csajokespasik

A pasi a Szigetes gruppenből kiszúr egy lányt, aki egyelőre foglalt. Most arra vár, hogy szakítsanak végre, és ő rástartolhasson a hölgyre. Igen ám, de a pasija amolyan céges kém, aki hamar lebuktatná a türelmetlen fiút, ha mégis úgy döntene, nem vár a szakításra és még közben akciózna. A szeretői státuszhoz kötélidegek kellenek.

 

Sziasztok! Van egy baráti társaságunk, évente csak egyszer jövünk össze, egy speciális alkalomból (jó, leírom: ez a Sziget fesztivál). Sokan vidékről is jönnek, meg külföldről. Szóval elég sokan vagyunk. Többnyire ebben a társaságban mindenki lefeküdt már mindenkivel. Sokáig úgy éreztem, hogy a többiekhez képest le vagyok maradva. Mert én itt még nem jártam senkivel sem. Nem vonzott a részeg nő és a könnyen kapható hús. De van ebben a társaságban egy lány, akivel idén közelebb kerültünk egymáshoz.

Nem tudom, mennyire bízzak egy ilyen lányban, aki már évek óta tag ebben a csapodár kompániában, fiúk-lányok, akik csak kieresztik a gőzt, persze így is fel lehet fogni… Akkor sem szövődnek ilyenkor túl tartalmas kapcsolatok. Nem tudom, ő is ilyen-e, de nem hiszem. Folyton csak azt hallom ebben a társaságban hogy ki, hol, mikor: „de hát azt hittem, te X-el jársz, minek feküdtél le idén Y-al? Ja, hogy idén nem csak Y-al, hanem Z-vel is, akivel korábban egyszer már lefeküdtél”. Hogy ezután ki-kivel találkozgat privát, csak találgatni lehet. Ez van. Idén ezzel a lánnyal beszélgettünk arról, hogy a barátjával szétmennek (aki nem a csoportunk tagja, nem is ismerem). Még nem volt sok köztünk, csak pár csók (persze, az sem semmi) a Sziget után 1 hónapig nem hallottam felőle, majd újra levelezni kezdtünk. Veszély 1. : Ha közben vágunk bele, míg még együtt vannak, akkor én abban a háromszögben a Szerető leszek. Nagyon szeretném őt, és tudom, hogy helytelen és meredek lenne, ha megtennénk… Veszély 2.: A barátja rendszergazda és a munkaköri kötelessége, hogy ha kell, beépüljön a kollektívába, mindenkivel beszélgessen, így lejelentheti az esetleges pletykákat és közhangulat változást a főnökségnek, feltörhet leveleket, ilyesmi. Ezt a lány mesélte. Kicsit félek. Ha belevágunk a Szerető-sztoriba: ez a fajta kapcsolat is lehet jó, de akkor nem szerethetek bele, és az sem jó, ha csak várni és várni kell. És attól félni, hogy mikor kémkedik a pasi a mailboxában és fedezi fel a leveleimet, majd töri fel a postafiókom. És akkor meg is vagyunk, le vagyunk bukva. Az sem jó, hogy én szeretem, ő meg egy másik pasival van együtt, az olyan, mintha engem használna ki. És ezt nem is vethetem a szemére, mert tudtam, mibe megyek bele, hogy én csak szerető leszek, nem árult zsákbamacskát. Szerintem ő fél vele szakítani. Nagyon sok elméletem lenne még, de nem idegesítem fel magam (és titeket sem) Üdv: KM.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr724807655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása