Ha bunkóval jársz, ne sírjál

2012. október 05. 07:25 - csajokespasik

„Nem tudlak sajnálni: ha egy bunkóval jársz, aki úgy rángathat, mint a rongyot, ne panaszkodj” – a lány elég bevállalósnak tűnik, és azon a bulin hamar el is árasztja csókjaival Posztolónkat. Kisvártatva kiderül, hogy a csaj igazából foglalt, és bár szakítana, a golyófejű, természetellenesre kigyúrt pasija, nem biztos, hogy szó nélkül elengedné.

 

Pár hónapja részt vettem egy házibulin, amit az egyik barátom tartott. Zenét hallgattunk, rendeltünk pár pizzát, iszogattunk, beszélgettünk. A haver a nőjével volt, a másik lány, meg a nő barátnője volt, ő egyedül – így, négyen. Elég bevállalós lánynak tűnt és az is volt, mert pár óra ismeretség után már csókolóztunk. Elég szenvedélyesen. Utána, éjszaka, nem történt több, különaludtunk. Reggel, amikor elhúztunk, kérdezem, mikor látom legközelebb, erre azt mondta, majd hív. Hívott is. Három nap múlva. Elmondta, hogy bár van barátja, de idő kérdése, hogy mikor hagyja ott.

Ezek után sokat panaszkodott és a pasiról elég sok dolgot tudtam meg. Ez nekem nem volt tiszta és egyik alkalommal faggatni kezdtem, kicsit túl is lőttem a célon, mert egyik telefonbeszélgetésünkkor lecsapta. Mondjuk igaza volt akkor, mert azt mondtam neki szó szerint, hogy „Nem tudlak sajnálni: ha egy bunkóval jársz, aki úgy rángathat, mint a rongyot, ne panaszkodj”, de lassan azt hiszem, szereti még ezt a hapsit. És talán azért csapta le, mert betaláltam és tudja, hogy igazam volt. Engem fog igazolni az idő, mert én nem várok rá, ő pedig annál a srácnál marad aki a facebook adatlapján golyófejű, természetellenesre kigyúrt gorilla, és az egyetlen könyv, amit olvasott, annak a kocsinak szerviz könyve, aminek a képen nekitámaszkodik. Nem arról van szó, hogy a lánynál mikor telik be a pohár, hanem arról, mikor hajlandó (le)lépni. És a kérdés az, hogy én mit tegyek? Várjak, lapozzak, vagy maradjak meg neki támaszként? Állítólag a lányok hűségesebbek, mint a pasik, de itt már nem a hűségről van szó. Az a srác szerintem már százszor félrelépett. Én azt hiszem, ha csókolózol egy lánnyal, akkor a lány is akar valamit - vagy ma már a csók egyenlő a kézfogással, nincs súlya?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr494821047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása