Ilyen sem volt még: zaklat egy nő

2013. január 08. 07:24 - csajokespasik

Ha egy nagyszájú nő nem veszi észre, hogy átlépett egy határt, hiába könyörög a pasinak, mert belőle már minden kedv elpárolgott. Ezek után még a nő van megsértve, és számon kéri a pasit, hogy miért játszadozik az érzelmeivel. Ma bemutatkozik egy olyan nő, aki teljesen meddő stratégiát választott egy pasi befogásához.

 

Sziasztok! Nemrég egy érdekes kalandom volt. Illetve valamilyen szinten még most is zajlik, de ez már a leszálló ág (remélem). Egy baráti találkozón megismertem egy kissé testes, nem az esetem, de amúgy vonzó leányzót. 26 éves. Én 25 vagyok. Akkor még egy jó dumájú, szórakoztató nőnek találtam, jó szövege volt, így beszélgettem vele. Nem akartam semmit, de nem lett volna ellenemre, ha történik valami. Beszélgettünk. Msn-cím csere. Akkor még nem tudtam, mibe mászok bele. Hamar kiderült, hogy kiállhatatlan a csaj. Az a kis vágy, ami lobbant bennem iránta, azt is lerombolta pár perc alatt.

Eddig még nem annyira érdekes az egész, de nekem sokkoló volt. Illetve még most is az. Nem érti, miért nem akarok tőle semmit. Ő az első, véletlenszerű találkozásunkat első randiként fogta fel. Azt hitte, már lazán beszólogathat és az a pár óra, amit akkor együtt töltöttünk feljogosítja arra, hogy bármit megengedjen magának. Az első megállapításom: ő férfigyűlölő. Meggyőződése szerint a férfival bármit meg lehet tenni, mert bírja, ezért férfi végül is, hogy bírja a gyűrődést meg a nők csesztetését. A női játszadozásokat. Nem tudom, ezt a marhaságot melyik sorozatból szopta… Már ennyi is elég volt nekem, de nem állt le. Persze, hogy nem esett túl jól, fel is idegesített ezzel, de ő úgy látszik, élvezte. Ilyen se volt még nálam, hogy zaklasson egy nőnek mondott dolog. Kb. ilyen beszólásai voltak online:

„És nem érzed hülyének magad ilyenkor?”

„Csoda hogy eddig volt csajod”

„Látszik, hogy nem voltál katona és az aktív sportokat sem zaklattad.

„Nincs sok eszed, de a mai világban ez előny”

stb. Legutolsó beszélgetésünkkor megmondtam neki, hogy nem lesz ebből semmi, hagyjuk. Ne pazarolja rám az idejét, egy betűt sem a továbbiakban. Most meg a szegény csaj ki van borulva, hogy nem lesz semmi. Nem érti, nem fogadja el… De megmondtam, miért, hogy kiállhatatlan és így nem passzolunk. És nem veszi észre, ha sérteget. Erre ő: „Csak játszottál velem és elfogadtad az érzelmeimet, kihasználtál!!” – miről beszélsz?? Amit nem értek: Miért tette magát unszimpatikussá direkt? Lehet, hogy valójában nem is akar pasit magának, csak azt hiszi. Most ott tartunk, hogy naponta ír, de én nem válaszolok már neki.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr715004688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása