Gyerekkel lehetetlen csajozni

2013. február 08. 07:20 - csajokespasik

Laci arról panaszkodik, hogy a válása után mintha megátkozták volna: belevág pár randiba, minden klappolni látszik, a hölgynél sikere van. De amint megtudják, hogy van egy 5 éves fia, a szemekből eltűnnek a lelkes szikrák.

 

Sziasztok! 34 éves férfi vagyok és van egy 5 éves fiam. Az anyja elhagyott minket, a gyerek velem él tulajdonképpen, az anyja nem nagyon kíváncsi rá, (ránk). Lelécelt egy nála 10 évvel idősebb faszival. Tudjátok, ez a várva várt „nagy szerelem” ami ritkán jön, de ha jön, menni kell. Amiért érdemes mindent felrúgni, amit addig építettél. Csak az ő boldogsága meglegyen. De nem is erről akarok írni, inkább arról, hogy milyen nehéz hölgytársaságra szert tenni egy magam korú gyermekes férfinak.

Amikor elváltunk és minden eldőlt, én még élvezni szerettem volna nők társaságát, tudom, tudom, luxus ez manapság, hasznosabb lett volna önsajnálatba és utálkozásba merülni… Vágytam volna még egy kis romantikára, egy kis életre. Élni szeretnék még. Szeretni és szeretve lenni. Volt pár randim, netes is, meg nem netes is, ismerősökön keresztül. Tapasztalat? Minden klappol, a hölgy imád, lelkes, én is imádom, én is lelkes vagyok, de amint megtudja, hogy van egy 5 éves fiam, a szemeiből kihunynak a szikrák. Jön a lerázás. Finoman, de rögtön (vagy előbb-utóbb) elhajtanak. Sajnos nem egy ilyen esetem volt. Miért van ez? Mit csináljak?? Ők mitől félnek? Nem érzem úgy, hogy sokat kérnék, vagy elérhetetlen álmokat hajszolnék. Volt egy hölgy, akinek szintén volt egy fia, aki az enyémével kb. egy idős volt, azt hittem, vele összejön, hisz egy cipőben járunk, ám érdekes módon vele sem lett semmi. Eltitkolni meg nem fogom, mert előbb-utóbb úgyis kiderülne, a másik meg az, hogy a legnagyobb képmutatás lenne részemről, ha úgy mennék bele egy kapcsolatba, hogy a fiam létezése szóba se kerül. Üdv: Laci

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr455068864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biczotibi 2013.02.08. 10:50:19

Nekem egy kilenc éves kislányom van,akit ráadásul nem is én,hanem a szüleim nevelnek.A helyzet ugyanez,persze hogy a hölgyemények is rendelkeznek egy vagy két gyerekkel,az teljesen normális.Sőt,az a minimum,hogy a pasi ugráljon is örömében.

gatyamadzag (törölt) 2013.02.08. 15:05:17

Sorstârs!
Nekem kettő gyermekem van,tìz évesek és nem velem élnek,bàr velem élnének mert többet érnek mindennél.Nem akarlak elkeserìteni,de ne szàmíts sok jóra pàrkapcsolati téren,mert nyílvàn vannak jobb partik egy gyermekesnél.Nem működik. Szerintem csak szimplàn vidd őket àgyba,mielőtt elmondanàd az àllapotod.Kb ennyi ami megmarad nekünk,élj a lehetőséggel mert "gyengédség" nélkül fogsz maradni.

vigyorix 2013.02.08. 18:00:18

Pontosan ez a nyavajgós hozzáállás riasztja őket! Nekem két kölökkel sem volt ezen a téren semmi rossz tapasztalatom. Ja és nem a tizen-huszon éves korosztályból kell válogatnod! Náluk még teljesen természetes, hogy olyannal kezdenének aki tiszta lappal indul. Tele van a világ kedves, normális, magányos nőkkel! Ne a társtól várd a boldogságot, hanem légy boldog, meg fog rajtad látszani és le sem lehet vakarni majd őket! Higgy nekem!
Egy boldog apuka!

rezsoatya (törölt) 2013.02.08. 21:24:56

@vigyorix: tokeletesen igaz! Amit leirtal, azt 3 gyerekkel ugyanugy eltem meg! Mert boldog voltam a 3 gyerekkel! (akik azota mar kirepultek... most pedig a parommal vagyok boldog...)
süti beállítások módosítása