Nem mindig a nő a hibás

2013. június 04. 07:13 - csajokespasik

Van olyan nő, akit nem zavar, ha a férje csalja, egyszerűen belesimul a helyzetbe, elfogadja, és folytatja a jól megszokott életét a jól megszokott férfival. Mai Levélírónk nem ilyen, és a tegnapi posztunkra reagálna. Őt zsinórban csalta a férje, és szerinte nincs olyan, hogy egy nő ok nélkül bekattan.

 

Kedves tegnapi Posztoló!

A másik oldalt is meg kéne hallgatni, mielőtt végleteket gyártunk és leírunk helyzeteket. Miért őrülnek meg néha a nők, miért gonoszak és rohannak a bíróságra? 4 év házasság után köszöntem el a páromtól. Nem azért, mert szeszélyes vagyok, aki egyik napról a másikra indoklás nélkül kirakja a párját. MINDIG van ok! A párom szerette a gyerekeit és tényleg az összes szomszéd aranyembernek tartotta, irigyeltek is miatta, ha valakinek elromlott a bármilye, ment és megszerelte, közös képviselő is volt.

Nem ivott, nem narkózott, ellenben minden nővel lefeküdt, akivel csak tudott. És amikor szétmentünk, én is visszahallottam, hogy szegény embert az a szemét felesége csakúgy kidobta. Úgyhogy ennyit a tegnapi kifakadásról. Mindig van oka. Valamit a pasik is csinálnak, magától mindez nem történik meg. És igen, még ma is szeretnék neki keresztbe tenni, mindenhol, ahol csak tudok. Ha ezért szemét vagyok, akkor az vagyok. Lehet, hogy ismered őket, de te csak annyit látsz az egészből, amennyit az ajtó enged, látod, hogy nem szadista szemétláda, ennyit, mégse éltél vele. Úgyhogy vannak olyan férfiak, akiknek jobb lenne, ha a markuknál maradnának. Vagy legalább ne nősülnének meg. Nem csak az bosszantott, hogy fűvel-fával megcsalt, hanem az is, hogy amikor kiderült, egyáltalán nem szégyellte magát, nem volt nagy megbánás, igazából titkot sem csinált belőle - azt hitte, mentség az neki, hogy férfi és az ő korában az ilyesmi nemhogy gáz, egyenesen dicsőség.

Ha én csináltam volna ugyanezt, kaptam volna érte. A nő ilyenkor azt hiszi, benne van a hiba, már nem szép és ezért lett megcsalva. Vagy az ágyban működnek rosszul a dolgok. És én sem vagyok démon, csak kihozták belőlem, amit mindenkiből ki lehet, de biztos van olyan nő, aki egyszerűen belesimul egy ilyen helyzetbe, elfogadja, és folytatja a jól megszokott életét a jól megszokott partnerével a kényelem és kiszámíthatóság érdekében, a férfi meg tarol tovább. Sajnos én nem voltam ilyen. Vannak olyan férfiak, akik szeretnek hátat fordítani annak, ami már megvan és új területeket hódítani. Ilyen a vérük. Más magyarázatom nincs.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr495343008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása