Szeretnék újra bízni valakiben

2013. július 10. 07:14 - csajokespasik

„Úgy vitt volna az ügyvédhez, mintha csak vásárolni mennénk, laza délutáni program” – a szakítás után felszaladt pár kiló, de a hölgy már dolgozik rajta. Nem véletlenül, hiszen egy első randi előtt áll. Próbál úgy nézni az új jelöltre, hogy a korábbi csalódások ne befolyásolják, de a múlt még erősen jelen van.

 

Kedves blog,

Egy első randira készülök, és eddig magabiztos voltam, de minél jobban közeleg a dátum, fokozatosan bizonytalanodom el. Mert mi lesz, ha nem tetszem majd neki? Mi lesz, ha én rontok el valamit? - ilyen kérdések nyomasztanak. Az utolsó kapcsolatom után kicsit felszedtem. Elkezdtem diétázni, tornázni, de csodát nem tett. Ha nő vagy és 30-35 évesen még hajadon, egyre szűkülnek a lehetőségeid. Az előző kapcsolatomnak azért lett vége – többek között – mert a párom házassági szerződést akart aláíratni velem, de én nem voltam rá hajlandó.

Persze, nem tudni, mit hoz a jövő, de az, hogy így bebiztosítja magát ellenem, nem tetszett. Nem akartam tőle semmit, az anyagi javait, semmit. Plusz, úgy vitt volna az ügyvédhez, mintha csak vásárolni mennénk, laza délutáni program. Bűnözőnek éreztem magam. Ja, és ez csak egy része volt a problémának. Neki volt egy cinikus stílusa, amivel a legtöbb problémát kezelte. De a cinikus hozzáállás különböző dolgokhoz még soha nem vezetett megoldáshoz, csak elodázáshoz és megszokáshoz. Nagyon tudott dumálni. Gyakran beszélt velem úgy, mint egy gyépéssel: egyszer leültetett magával szemben, mintha valami súlyos dolgot akarna bejelenteni, és lassan, lehalkított hangon, tagoltan a következő drámai kérdést teszi fel: miért nem szóltam, hogy három napja rossz a csengő? – és ezt bármilyen szimpla kérdéssel meg tudta csinálni. Plusz: Egyszer meg is csalt. Én pedig nem sokkal később megbocsátottam. Tehát ő sem volt szent. Csalódások.

Van mit elfelejteni. Van mit felejteni, hogy valami újba kezdjek, előítéletek nélkül… Ezeket szeretném elfelejteni, újra bízni valakiben, és máshogy nézni az új jelöltre, akivel hetek óta levelezem, és egyelőre kölcsönös a szimpátia, de ugye, minden élőben dől majd el. Azért kicsit félek.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!
Címkék: pánik randi izgalom

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr895398420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása