Az új nőt azonnal elvette

2013. július 11. 07:55 - csajokespasik

Egy kirohanás következik, melyben Posztolónk csak azt sajnálja, hogy lelkiismerete van, amely megakadályozza abban, hogy egy olyan nő legyen, mint aki lecsapott a pasijára. Ami neki hat év alatt nem sikerült, azt az új nő pár hónap alatt véghez vitte.

 

Ha sztorit akartok…Elmesélek valamit. Egy férfi és egy nő 6 éve együtt, közös tervek, komolynak tűnik a dolog. Majd lakás eladás, hogy vegyenek egy nagyobbat. Ideiglenes különélés. A férfi egyszer csak nem jelentkezik többet. A nő nem érti a dolgot, de sejteni kezdi, hogy más valakije lehet. A férfi nem mondja, hogy vége. A nő várakozik türelmesen. A férfinek még mindig nincs bátorsága közölni a nővel, hogy mi van.

Csak hallgatás. Nagy nehezen rábírja a vallomásra. Egy másik nője van. A férfi és a nő immár végeznek egymással, hiszen most már minden napvilágra került. Később a nő megtudja, hogy új lakás van már és az Új Nő már bele is költözött. Történt még valami. Hat év nem volt elég, hogy összeházasodjanak, az Új Nőt pedig pár hónap után elveszi. Az Új Nőnek most elég jó élete van, mert dolgoznia nem kell, eltartják. Megérte a férfinak összeállni vele, és dobni érte az egész addigi életet, mindent. Az elhagyott nő arra gondol, hogy valahol ott szúrta el, amikor nem döntött úgy korábban, hogy ő is egy ilyen gátlástalan, kártékony, fondorlatos szuka lesz, mert úgy látszik, nekik áll a világ, nekik van jó életük. Semmit nem csináltak, csak odarakták a p..jukat. Még érettségi sem kell hozzá. Kikövetelte, hogy elvegyék. Azóta Új Nőnek vett autót, ellátja mindennel, az Új Nő pedig nem örül, ha a férfi a volt nővel beszél. Új Nő otthon van, nem dolgozik, nem kell, eltartják, most éppen nyaralni készülnek együtt. Na, ez egy sztori. Sajnos, nem egy ilyen van. Sajnos, ez egy átlagsztori. És ezek a nők érvényesülnek, nem veri a sors őket. Lelkiismeret nélkül szétverni egy kapcsolatot a kényelmes életért. Igazságtalan ez így, de ez van. Tudom, nem lehet mindent Új Nő nyakába varrni, hiszen a férfi is ugyanúgy hibás volt, de ezzel a volt nő még nincs kisegítve.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr435399959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hát, ez gáz 2013.07.12. 01:29:59

Aki vihető, hát vigyék!
Más szemszögből is megközelíthető a dolog, lehetett volna 16 év és 3 gyerek után is a szakítás. Mert ha valaki ilyen könnyen vihető, az csak addig marad, amíg kényelmes neki.
A csaj dúlta szét a kapcsolatot? Nem! A pasi nem akarta tovább a régi nőt... És még gerince se volt, hogy elmondja neki.
Eltartja az új nőt. És? Ő is ugyanolyan lecserélhető, mint az előző.
Néha olyan furcsák az emberek... Miért nem a pasi a szemétláda, miért az új csaj?
süti beállítások módosítása