Van egy családja… Meg én

2013. augusztus 08. 07:47 - csajokespasik

A pasi családos, és fura elméletei vannak a családi összetartásról. Amikor Levélírónk felébred, már nem azon témázik, hogyan bonyolódjon vele titkos kapcsolatba, hanem azon, hogyan szerelje le a férfit, áthelyeztetés nélkül.

 

Sziasztok,

26 éves nő vagyok. A munkahelyemen ismertem meg őt, és tudtam, hogy van családja. Ő 43 éves és mondjuk úgy, hogyha nem ez lenne a helyzet, ha máshogyan találkozunk, nagyon megfelelt volna az ízlésemnek. Néhány hete elhívott egy randi-félére: ez volt az első munkahelyen kívüli találkánk. Nem tudom, mit akartam tőle. De aztán mondott egy olyan dolgot, amitől teljesen kiábrándultam belőle és észhez tértem. Ugyanis van egy olyan elmélete, hogy a családja csak akkor marad egyben, és akkor működik, ha ő titokban félrejár.

És már többször megtette. És boldog a család. Ha bírja a titkolózást, és ez neki izgalmas... Én nem bírnám titkolni. Ezen a ponton tértem észhez, persze előbb kellett volna (annyi hozzá tartozik, hogy egy szakítás miatt, ami erre az időre esett, kicsit válságban éreztem magam és el voltam keseredve). Előzőleg is úgy voltam vele, hogy nem lesz ebből semmi, hiszen családos. Nem történt köztünk semmi, de ha lett volna, akkor azzal elindítottam volna valamit és biztos nem tudtam volna utána a tükörbe nézni. Hiszen ő csak használna, aztán hazamenne a családjához.

Viszont azóta nem áll le. Talán biztatásnak vette azt, hogy hajlandó voltam vele találkozni egyszer. Folyamatosan kapom a bókokat azóta, és próbál még egy találkozóra elcsábítani. Hogyan oldjam meg az áthelyeztetésem nélkül? Hogyan szereljem le? Mert, mint pasi, tetszik, de jobban úgysem mehetünk bele, meg amit mondott, azzal teljesen átértékeltem magamban mindent, kijózanított. Azóta van már más, aki eltereli a gondolataimat. Csak az ő gondolatait is el kéne terelni rólam.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr825450737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása