Az én hibám, hogy elhagyott

2013. augusztus 15. 07:38 - csajokespasik

„Akik nem látnak maguk körül más, működőképes kapcsolatot, nem hiszik el, hogy az érzelmi zsaroláson kívül működhetne más is” – Posztolónk tudja, hogy ő volt a hibás és miatta hátrált ki a pasi ebből a kapcsolatból. Most már világosan átlát dolgokat, de azt is tudja, hogyha újra elkezdenék, újra beleesne ugyanabba a hibába.

 

24 éves nő vagyok, egy ideje egyedül. Van az a szó, hogy bizalom. Bajom van vele. Nem a jelentésével, hanem azzal, hogy nagyon tág fogalom. Mást jelent egy banknál és mást jelent egy kapcsolaton belül. Számomra a bizalommal feltételek is járnak. Miért mondanál le a párod kedvéért? Én sok mindenről lemondtam. Ezt nevezzük Függésnek. Ebből jön később a Féltékenység, ami semmi másról nem szól, mint a Birtoklásról.

Sok mindenről lemondtam érte, ám idővel néhány rossz szokásom visszatért (cigi, sok buli, bejelentés nélküli lelépések) mert nem akartam más miatt rosszul érezni magam. Akik nem látnak maguk körül más, működőképes kapcsolatot, nem hiszik el, hogy az érzelmi zsaroláson kívül működhetne más is. Amikor pedig megpróbálkoztam a bizalommal, tudtam, hogy csak rám hagyja a dolgaimat, pedig valójában zavarta őt. Féltékeny volt, de nem volt rá oka. Ha féltékenység van, az nem azt jelenti, hogy mennyire szereted a másikat, hanem azt, hogy nem vagy egész, mert a másiktól függsz, mert a másik ad valamit, ami nélkül nem érzed magad egésznek. Ha megcsaltam volna (vagy ő engem), már úgyis mindegy, akkor ott a vége. Amikor valóban bízol valakiben, nem jut eszedbe a bizalom fogalma. Mert van. Nem állítom, hogy a kapcsolatom – mely 1,5 évig ment egy 27 éves férfival – én tettem tönkre, de tény, hogy sokat hibáztam.

Aztán ő döntött helyettem is - elhagyott. Egy ideje levelezünk. Neki sincs jelenleg senkije. Engem hibáztat a történtekért és igaza van. Azt is írta, hogy nem passzolunk, mert nem egyezik a temperamentumunk. Nem tudom, találkozzunk-e? Bár most tisztán látom a hibáimat, de ha újra belekerülök ugyanabba a kapcsolatba, újra előjöhetnek a múlt dolgai és minden megismétlődhet. Úgy érzem, ha újra látom és újra elkezdjük, én újra beleesek majd ugyanazokba a hibákba. Nem tudom, mennyire leszek tudatos ezekre. Ettől kicsit félek.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr915458459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása