Két hónapja nincs szex

2013. szeptember 09. 07:40 - csajokespasik

A női megérzés gyakran megsúgja azt, amit a férfi leplezni próbál. A hölgy annak az okát keresi, miért marad el a szex már két hónapja? A párja elég nagy kujon és sejteni lehet, hogyha otthon nem kell a szex, akkor máshova jár érte.

 

Kedves blog! Én már egy kicsit idősebb vagyok, mint itt az átlag, de remélem, kapok némi jó tanácsot. Az első férjemtől 7 év után váltam el, és 4 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal, mint élettársak. Az utóbbi 1 évben sokat veszekszünk és az a baj, hogy semmiségeken. Mivel én ismerem őt még a normálisabb korszakából (a férjem előtt is ismertem, de akkor még semmi nem volt) tudom, hogy ő csak akkor ingerült, ha valamit leplezni akar, ha van valami lelkifurdalása.

És azért nyúz folyton, hogy „na, még ezt sem tudod megcsinálni”, meg „már megint ez van…” hogy igazolja magának, hogy jogosan lép félre (ha félre lép) és bennem van a hiba, és miattam van minden. És így bebizonyítja magának, hogy na, ezért és ezért léptem félre. Miattam. Így tolja át rám az ő bűnét az én vállamra ezzel feloldva magát. Erre gondolok. Állítólag nincs senkije, nyoma sincs, az idejével is el tud számolni, tudom, merre jár, viszont két hónapja nincs szex. És érzem, hogy megváltozott, nem törődik már velem úgy, mint az elején. Sajnos a megérzéseim rendszerint be szoktak igazolódni. Egy kisebb veszekedés után nagyképűen megkérdezte, hogy „mit fogsz csinálni, ha elhagylak?” ebben elég lekezelő volt, én meg elmondtam, hogy a saját lábamon is meg tudnék állni, mint már életem során oly sokszor megtettem. Most leginkább az fáj, hogy hülyének néz. Tudom, hogy kell neki a szex, mert elég nagy az igénye rá, de az a gyanúm, máshol kapja meg. Beszélni vele nincs értelme, próbáltam, mert nem az a beszélgetős fajta, ha valamit a fejébe vesz, azt végig viszi.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr125501460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása