Megbíztam benne, mégis elárult

2013. szeptember 19. 08:00 - csajokespasik

„Ami a legrosszabb, nem volt féltékenység meg semmi dráma: hanem egyszerűen kinevettek. Megalázva éreztem magam – a barátnő visszaél a bizalommal, és olyat árul el Posztolónk egy korábbi plátói szerelmének, amit nem kéne. Erről be is számol neki, mert azt hiszi, jó móka. Dráma az nem volt, csak telefonszám törlés.

 

Lány vagyok, 22 éves. Az én történetem kicsit eltér, mert kapcsolat nem alakult ki azzal a férfival, akiről szó lesz. Leginkább egy csalódásomat szeretném leírni azzal a barátnőmmel kapcsolatban, akit sokáig a bizalmamba fogadtam és a legjobb barátnak tartottam. Minden titkom, gondom megosztottam vele és csak egyszer élt vissza bár, de akkor nagyon és annyi épp elég volt, hogy felejtős legyen, mint ember és mint barátnő.

Van egy közös ismerősünk, egy férfi, aki tavaly megnősült. A barátnőm tudta, hogy már akkor is tetszett, de se ő, se én nem tettem lépéseket, hogy össze is jöjjünk. Bátortalan voltam, plátói szerelemnek gondoltam, esélyt sem láttam, de az a férfi tudta, hogy bejön nekem. Mégse lépett semmit. Ennyiben is maradt a dolog.

Mióta megnősült, világos, hogy nem lehet semmi, tudomásul vettem. Maradtunk barátok és továbbra is összejártunk a párral és jól éreztük magunkat. A barátnőmről tudni kell, hogy ha iszik, nagyon hülye tud lenni. Szereplési igénye van és szereti, ha ő a társaság középpontja és mindenki rá figyel. Aztán úgy alakult, hogy ő mélyebb kapcsolatba került azzal a párral, mint én. És volt, hogy már egyikük se hívott engem, vagy ha elvétve mégis, én mondtam le. Mert nem esett jól látni, hogy másé lett, és csak magamat kínzom, ha ezt végignézem, minden alkalommal másra se tudok gondolni. Ennek nincs túl sok értelme, önkínzás. Így próbáltam leépíteni magamban a dolgot. Amikor hármasban voltak a barátnőmmel a pár lakásán és ittak, legutóbb szépen beszámolt nekik az én korábbi érzelmeimről és arról, hogy miért mondom le folyton ezeket a találkozókat. Jelen volt a felesége is. És ami a legrosszabb, nem volt féltékenység meg semmi dráma: hanem egyszerűen kinevettek. Megalázva éreztem magam. Onnan tudom, mert a barátnőm ezt részletesen visszamondta nekem, azt hitte, majd én is nevetek rajta.

De nem tudtam. Semmi vicces nincs abban, ha a hátad mögött rajtad nevetnek. Akkor megmondtam neki, hogy ne keressen többé és a számom is törölje. Erre ő nem értette, mi a bajom és tök ártatlan képet vágott… Azt mondta, ez az egész már a múlt és nyugodtan lehet nevetni rajta, de én nem így érzem, mert akár múlt, akár nem, a szenvedő alanya még mindig én vagyok. Az nem változott. Egyébként nem tudom, mit várt… hogy együtt nevetek vele? az is csalódás volt, hogy nem tudtam róla, hogy ennyire érzéketlen és hülye.

Tanulság, senkinek semmit ne mondj el, ami bensőséges, nem bízni senkiben, az a jó. Ekkorát még soha nem csalódtam egyetlen barátnőmben sem.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr965523162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása