Nem tudom, miért szeretem

2014. január 24. 07:49 - csajokespasik

„Állítása szerint számítok neki. Én meg nem fogok erőszakoskodni vele, hogy legyünk egy pár” - Levélírónk legalább egyszer már lefeküdt az érintett nővel, de azóta csak hitegetés és felhőztetés van. Most megtudhatod, mire számíts annál a nőnél, aki még a saját fotójára sem hasonlít.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 26 éves férfi vagyok. Érdekes a helyzetem, de közel sem egyedi (a tegnapi írásból ítélve). Tavaly kezdődött a dolog, amikor is levelezésbe kerültem egy nővel. 32 éves. Amikor sor került az első találkozóra, nem nagyon hasonlított a képre, amit korábban küldött magáról, nem volt rosszabb, vagy jobb, egyszerűen nem ő volt. Vagy mégis, csak fiatalabb kiadásban, más hajjal, más sminkkel, más szögből. De tetszett. Csak egyszer feküdtünk le és utána többet nem. Mit gondol ilyenkor egy férfi? Hogy én nem voltam jó.

Vagy csak alkalmi voltam neki. Nem mond semmit. Még mindig keveset tudok róla és keveset is árul el. Többet szeretnék tőle. Hiába próbálkozom, a visszautasítás rosszul érint, de ő változatlanul keresi a társaságom. Mindenkinek más az ízlése és az igénye, nekem sosem voltak belőtt sémáim, ha megszerettem valakit, megszerettem, és kész. Azt mondják körülöttem, hogy fejezzem be az adakozást, mert én sem kapok semmit. Ő azzal jön, hogy a szerelmet nem sok választja el a barátságtól – ez nem olyan, mint a „maradjunk barátok” csinosított változata? Szerintem azt mondja, amit hallani akarok, anélkül, hogy elveszítsen. Így nekem életidegen dolog, vagy sok toleranciát igényel, elviselni így, hogy sokszor én vagyok, aki marad.

Amikor egyszer látványosan nem jelentkeztem, keresni kezdett. Unokatestvéremet fel is hívta egyszer, nála keresett, azt mondta, hiányzom neki. Úgy érzem, már nem annyira lelkes, mint eleinte, de állítása szerint számítok neki. Én meg nem fogok erőszakoskodni vele, hogy legyünk egy pár normálisan. De annyit kérhetek, hogy legalább mondja meg, hogy miért nem. Más ezt nem csinálná, és én sem tudom, miért szeretem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr775779184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása