A nők könnyebben kiheverik a szakítást

2014. február 11. 07:45 - csajokespasik

Mai Posztolónk barátnője szerint a férfiak évekig képesek gyötrődni egy nő miatt, míg ők könnyedén átlépnek a múlton. Ez a felszínes megközelítés egyáltalán nem tetszik a pasinak, és felteszi magának a kérdést: érdemes a szünet után visszatérni?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A tegnapi sztorival kapcsolatban szeretnék megjegyezni valamit, illetve aktuális kérdésem is ehhez kapcsolódik. Több férfi ismerősömmel is előfordult már az, hogy léptette a nője. És észrevettem egy közös vonást. Ahelyett, hogy elfelednék, és mit tudom én, szórakoznának és eljárnának valahova, lekötnék magukat, vagy teljesen mással törődnének, azzal foglalkoznak, mit csinál a volt nő, merre járt, hol járt, kivel, mikor és hogyan?

Gyakran a közösségi oldalakkal is visszaélnek, rögeszméjük eszközeként használják, ahonnan a szakítás után a csajok le is tiltják őket, ők meg nem átallnak álnéven visszakapaszkodni, meg egyebekkel trükközni. MIÉRT? Hogy nézegessék, ami már nem az övék? Keseregni? Sajnálom őket valahogy. Én most jelenleg kibékültem a barátnőmmel, szakítani nem akartunk ugyan, csak, úgymond, szünetet tartottunk, de egyikünk sem tudja, még most sem, mit is akar a másiktól. Én úgy voltam vele, hogy ha szakítunk majd, (fel voltam rá készülve) a szünet után, akkor tudni sem akarok róla inkább, el akarom felejteni. Azt mondja, hülyeség volt ez a szünet, mert semmit nem oldott meg. Azt mondja, „amúgy a nők sokkal könnyebben kiheverik a szakítást, mint a férfiak”, amivel nem feltétlenül értettem egyet, van kivétel. Szerinte a férfiak évekig képesek szenvedni. Ez egy kijelentés, de ezzel egyet értek. Ő most úgy próbál békülni, ahogy más harcol. Azt folytatja, ami miatt a szünetet tartottuk, ez a folytonos, lekezelő arrogancia maradt. Amibe nem lehet belekötni sem, mert lepattan róla, akármit mondok. Ezt meg én nem értem. Mi a célja? Ez a mentalitása egyáltalán nem tetszik és feltettem a kérdést, hogy mielőtt újra összemelegszünk, nem kéne-e inkább hagyni a hölgyet?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr815808694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása