A hűtlenség ma már trend

2014. március 03. 07:38 - Panni CsP

"Azzal érvel, hogy most fiatal és majd ráér hű lenni x év múlva, addig ez neki jár. Meg manapság mások is így csinálják" – a pasi csúnyán csalja a nőjét, és ahelyett, hogy meghúzná magát és a bűntudat látszatát keltené, folyton piszkálja. A hazugság akkor is hazugság marad, ha megmagyarázzák.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Van egy ismerősöm, aki szerint természetes, hogy megcsalja a barátnőjét. Ő büszkén azt mondja, tartós kapcsolatban van, ami igaz is, kb. 3 éve, de mellette mindig voltak/vannak női. Így könnyű tartós kapcsolatban lenni, de szerintem nem ez a klasszikus értelmezés. Szerinte az nem gáz, ha más nőkkel is fut, csak az, ha mindez a nője tudomására jut. Én nagyon sajnálom szegény lányt, jobbat érdemelne. Mint már kiderült, a pasi nem egy értelmiségi, de megmagyarázni a dolgokat, úgy, hogy az neki kényelmes legyen, ahhoz nagyon ért. Szerintem ez undorító.

Azzal érvel, hogy most fiatal és majd ráér hű lenni x év múlva, addig ez neki jár. Meg manapság mások is így csinálják. Biztos, hogy lehet így élni, de szerintem ez nem normális. Nem szabad, hogy az legyen. Akkor valamelyest jogosnak érzem, ha a kapcsolat tarthatatlan, szétesőben van és másik jelölt után tapogatózik. Még olyanról is hallottam, hogy bosszúból csalja meg valaki a párját, mert korábban ő is megcsalta és így kíván egyenlíteni. Ha én megtudnám, hogy a párom félrelépett, azt mondanám neki, hogy hagyjuk az egészet. Ott megbocsátásnak sincs értelme. Ha egyszer megtette, még egyszer meg fogja, ha meg megbocsátod, akkor azt fogja látni, hogy ezt bármikor megteheti büntetlenül megint. Csak legközelebb már rafináltabb lesz. Az, ha ilyen közös belegyezéssel történik, az megint más. De a hazugság szerintem akkor is hazugság marad, ha megmagyarázzák. Ennek ellenére, ahelyett hogy meghúzná magát és a bűntudat látszatát keltené, folyton piszkálja a csaját, múltkor a ruháját ócsárolta a szemem előtt. Ilyesmik. Szóval, hol a macsóság határa? (már ha ez az, és nem erősebb szót kéne használnom) Szerintem akármilyen ügyesen is tudja ezt megmagyarázni magának, előbb-utóbb az élettől mindent visszakap.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr465840688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása