Sokat iszik, kész idegroncs

2014. március 06. 07:44 - Panni CsP

„Pesszimista lett, hogy ő nem érdemli meg az életet, meg a (többféle jelzővel ellátott) feleségéé lett a gyerek” - a pasi annyira el van keseredve, hogy minden segítséget visszautasít, még azt a nőt is ellöki magától, aki szereti. Vagyis: szeretné.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,

Szeretném azt írni, hogy nem a szokásos csaj nyüszít pasiért-sztori, nem egy csöpögős nyafogás, hanem csak boldogság és elégedettség van, de itt is kevés beteljesülésről olvasni. Mi meg valahol a kettő között vagyunk. Nagy vonalakban: beleszerettem egy 37 éves férfiba. Én 25 éves leszek májusban. Nem tudom, mi van velem, én is csodálkoztam, mert ugye, nem vagyok már tini. De az az igazság, hogy még sose éreztem ilyet férfi iránt, igaz, nem is volt túl sok. Bár mi számít soknak, illetve kevésnek?

Ő már volt házas, 2 évig, majd elvált. Amikor megismerkedtünk, semmi nem látszott rajta, életvidám, helyes pasi. Eleinte nem voltam úgy oda érte, fokozatosan mélyült a dolog. kb 1 évig nagyon jól elvoltunk. És most úgy tűnik, hogy el akar dobni. Munka után felmentem hozzá és gyakran három napot egyhuzamban is nála töltöttem. Az utóbbi időkben önostorozó és pesszimista lett, hogy ő nem érdemli meg az életet, meg a (többféle jelzővel ellátott) feleségéé lett a gyerek, akit imádott és most egyre ritkábban láthatja. Kész idegroncs. Kicsit sokat is iszik, ezért érzem jobban magam, ha vele vagyok, mert akkor figyelhetek rá, és akkor nem is vedel annyit. Szeretnék segíteni rajta, de egyre inkább távolodik tőlem. Nem látok bele, és nem is engedi, hogy megismerjem a problémáját. Többször volt, hogy rászóltam a pia miatt, és még neki állt feljebb. Aztán bocsánatot kér utána, elmondja, hogy fontos vagyok neki stb.. De volt olyan is, hogy nem oldotta fel, és rám hagyta. Mi lehet benne, ami nem engedi a segítséget és önpusztítóvá teszi, amikor nem kéne annak lennie, mert van valakije?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr555845665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása