Pofon után nehéz barátkozni

2014. március 13. 08:00 - Panni CsP

„Én csak olyan jeleket fogtam, hogy többet is akar, mélyebbet. Erre nem lehet felkészülni, az ilyen általában gyorsan jön” - mit jelent, ha a csaj, aki kirúgott, hónapok után a kedvenc számoddal bombáz a fészen? Most megtudhatod, hogy "a könnyűvérű nőből lesz a legjobb feleség" - mondás: fikció.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,

írnék egy rövidet egy lányról. Tavaly nyáron összejöttem egy olyan lánnyal, akinek abban a körben nem volt túl jó híre, sok emberrel elmegy, ilyesmi – és mivel akkor nagyon kivoltam és egyedül sem akartam lenni, férfi is vagyok: miért ne? – gondoltam. Tudtam róla, hogy minek tartják sokan. Könnyen is jött, nem hazudtolta meg magát. Annyi még hozzá tartozik, hogy ez a lány ránézésre egyáltalán nem ribancos, nem is néz ki túl jól, nem csúnya, de nem is bombázó. Nem fordulsz meg utána, csak akkor veszed észre, amikor eléd kerül.

Novemberig együtt voltunk, együtt is mutatkoztunk, mint pár, azt hittem, sínen vagyunk, meg is szerettem őt. Úgy tűnt, felvállal, elfogad és büszke is rám, hiszen nem mentünk volna akkor ugyanoda, ugyanazok közé. Biztos voltam benne, hogy megváltozott. Aztán novemberben simán szakított velem… Simán közölte, hogy vége, kiszeretett és ne tartsam vissza őt. Úgy éreztem, mint akit pofon vágtak, megszerettette magát velem, és most megy tovább.

Azt mondják, hogy k*rvából lesz a legjobb feleség, de akkor ez mégse igaz. Azt is hittem, ő nem is olyan valójában, csak még fiatal és keresi a helyét és önmagát. Én csak olyan jeleket fogtam, hogy többet is akar, mélyebbet. Erre nem lehet felkészülni, az ilyen általában gyorsan jön. 1 hónapom ment rá arra, hogy megpróbáljam visszaszerezni. Azt hittem, ha nem hagyom, hogy fájjon, erősebbnek tűnök. Mások azt mondták, hogy ne bánjam, jól jártam így, megint mások (nők) azt mondták, hogy várjak 1 hónapot és utána keressem fel. Pihentessem a dolgot és addig ő is pihen, átgondol. Aztán annyiban maradt, nem történt semmi, nem volt rám kíváncsi. De tegnapelőtt küldött egy videoklipet a facebook-on. Azt a számot, ami mindkettőnk kedvence.

Miért küldte? Ezt meg is kérdeztem tőle, mert akkor szöveg nem jött hozzá. Azt írta, nem bánná, ha a barátság megmaradna. Két pofon ért: a szakításkor, meg akkor, amikor ezt írta nekem. És nem tudom, mi lenne a helyes, talán elfelejteni végleg. Vagy egy elkötelezettségektől mentes találkozó még belefér? Tudom, hogy én vagyok a hunyó, hiszen tudtam róla, milyen, de hiszek abban, hogy ahogy öregszik az ember, változik is közben - és én éppen a jó pillanatban vagyok ott.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr65858004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása