Csak barátként mutat be másoknak

2014. március 18. 07:52 - csajokespasik

„Meghívott a lakására. Beraktam két kotont és mentem. Hát nem 3 órán át teázgattunk?” – mai Posztolónk arról panaszkodik, hogy képtelen a korabeli nőkkel boldogulni, mert azok még mindig azt hiszik, 20 évesek. Érdemes túlzóan válogatva társat keresni 40 év felett?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Kedves Blog! Fiatalabb koromban nem volt ennyi problémám a nőkkel, mint ma. Közhelyes leszek, máshogy nem is tudom kifejezni magam ebben a témában. Amúgy a közhelyeknek mindig igazuk van. 43 éves vagyok, ami még nem kor, jól tartom magam, sportolok, sokak szerint 5-7 évet letagadhatok. Ha arról panaszkodnék, és ráznám az öklöm az ég felé, hogy ugyan miért nem buknak rám a 18 éves csajok, igazatok lenne, hogy hülye vagyok. Csakhogy nekem a velem egyidős nőkkel - sőt, még a pár évvel nálam idősebbekkel is – van a bajom.

Nem tudom, kire várnak, szerintem ők se tudják. Kétségbe vannak esve, de annyira nem, hogy kicsit lejjebb adják azt a rettenetesen magasan lévő igényüket és elfogadjanak egy reális valakit. Ha össze is jön az álomlovaggal, maximum próbaszinten, mert a srác megy vele egy kört, utána dobja. Legutóbbi kudarcom egy velem egyidős nő, aki már régóta tetszett, és örültem, amikor teljesen magától meghívott a lakására. Beraktam két kotont és mentem. Hát nem 3 órán át teázgattunk? Köveket gyűjt, szépen megmutogatta, melyik a jáspis és mit gyógyít, de más nem történt. Engem egész más érdekelt volna. Amikor próbálkoztam kicsit, nevetve hárított, amit gyűlölök a nőknél. Olyan, mintha nem venne komolyan semennyire. Másnap írtam neki egy mail-t, hogy többre számítottam és még ott is adta a hülyét, hát, hogy ő csak a társaságomra vágyott, minden szándék nélkül…Ezt még 16 évesen el is hiszem. Volt még egy ilyen „csak egész éjszaka beszélgessünk” - típusú nőm tavaly, de vele legalább utána össze is jöttem 4 hónapra. Egyszer letagadott, máskor meg azt mondta nekem, hogy imád. Amikor bemutatott valakiknek: csak, mint barát. Legtöbbször fiatal pasik jelenlétében távolodott el tőlem jelentősen, és azt hitte, nem látom… Néhány nő annyira irritálóan buta k*rva tud lenni! Szóval ez van, és tudnám még sorolni a kudarcokat. Most ehhez hozzá kell szoknom? Mit kéne tennem? Ne is próbálkozzak?

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr65867134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TakeMeCloser 2014.07.10. 06:49:55

Rossz választások, próbák során juthatsz el oda, hogy egyszer csak mindkét fél ráérezzen az összhangra. Nagy számok törvénye, ne feledd. Az oda vezető utat meg élvezd ki, amennyire csak lehet.
süti beállítások módosítása