Az exem szerelmet vall, majd letagad

2014. április 01. 08:18 - csajokespasik

„Egész szép alkoholmennyiséget termeltünk be, végül hosszú csókkal váltunk el. Másnap nem hív" – az ex nő újra felbukkan, behízeleg, majd majmot csinál Levélírónkból, végül le is tagadja őt. Mit keres a nő, aki nem keres semmit?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Idióta helyzet. Egy nem egyszerű nővel. Szóval: volt egy csaj, akivel 4 évvel ezelőtt jártunk, az egyik legjobb nőm volt. Akkor nagyon sajnáltam, hogy dobott, mert azt hittem, ő a főnyeremény, mindegy. Jóban voltam a szüleivel is. Pár hete felhív, vagy inkább van az már egy hónapja is. Ismeretlen szám. Nem ismertem meg a hangját először, mert nem számítottam rá, hogy ő hívhat. De ő volt. Találkozni szeretne, persze, csak ha nekem is van kedvem - teszi hozzá.

Órákig ültünk az akkori kedvenc helyünkön, aminek már más volt a tulaja, mások az árai, de az emlékek összekötötték az idősíkokat. És nem tétlenül, mert egész szép alkoholmennyiséget termeltünk be, végül hosszú csókkal váltunk el. Másnap nem hív. Utána én hívom. „Legközelebb csak április végén tudunk találkozni, mert Bp-en vagyok…” Hát, jó, hogy szólt. És ha nem érdeklődöm, vagy akkor hívom, amikor már nincs itt? Mindegy. Nem esett jól, de mindegy, ha őt sem érdekli. Ehhez képest bejelentkezik pár nap múlva és mintegy hirtelen rohamban szerelmet vall. Elmondja, hogy mennyire fontos vagyok neki. Később este felhívnám, nem veszi fel.

Egy közös ismerősünknek mesélem ezt az egészet. Azt mondja, ő is találkozott a csajjal, de rólam nem tett említést, úgyhogy ne legyek túl korán lelkes. Később rákérdezett a csajnál, hogy most hogy van velem. Erre a csaj letagadott neki, hogy nem is találkozott velem. És ez az utolsó fejezet. Nagy levegőt vettem és elmondtam neki, hogy ne játsszon, mondja el, mit akar. Erre - pedig nagyon udvarias voltam - jött a tipikus női megoldással: lecsapta és drámaian eltűnt a képből. Mi volt ez??

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr305888565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása