Mit várok el egy nőtől?

2014. április 04. 07:43 - csajokespasik

„Ha hibákat keres, meg is fogja találni - és ha már keres, annak oka van, menni akar már, de magának se vallja be (tapasztalat)” – A külső kevés, a lényeg a belsőn van. Posztolónk összeállította az álomnő lelki tulajdonságait. Jelentkezzen bátran, aki ilyen paraméterekkel rendelkezik. Név és cím a szerkesztőségben.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sok mindent olvasni mindenhol, itt is, de arról keveset, hogy mit vár el egy átlag, normális beállítottságú férfi egy nőtől, úgy, hogy ne egy lehetetlen eszményképet kergessen, vagy sima fantázia legyen. Mert azt álmodozásnak hívják. Az se baj, ha nem csak a szexről szól, mert szerintem minden férfi össze tudja rakni magának az ideális nőt, külsőleg, de ők nem tartós kapcsolatban gondolkodnak, és az másról szól.

Én most csak belső tulajdonságokról írnék, hogy én hogyan látom, milyen barátnőt/csajt/társat NŐT szeretnék? Ne akarjon fölém kerekedni, és színészkedni, ha el akar érni valamit. Legyen szeretetet adó és befogadó, ne helyezze magát fölém semmiben, ellenben lelki szemetes edénynek se használjon. Ha hibákat keres, meg is fogja találni - és ha már keres, annak oka van, menni akar már, de magának se vallja be (tapasztalat). Ha valamire nemet mondok, fáradt vagyok, vagy nem érek rá és ész érvekkel meg is indoklom, azt nem a személye elleni támadásnak véli, és nem kezd el hisztizni, hogy magára terelje a figyelmet. Nem mesél az exeiről – nem vagyok rájuk kíváncsi, se hozzájuk mérni, se utolérni nem akarom őket. Ha gondja van, megmondja, ha nincs: nem csinál. Önmaga és nem játszik semmilyen szerepet, ami a személyiségével ellentétes...

Kb. ennyi.. Szerintem elfogadható és nem túlzás. Cserébe mit kínálok? Nagyjából ugyanezeket a tulajdonságokat tudom garantálni, ezek átlag paraméterek.. Ez elképzelhetetlen? Sokat várok el? Nyugodtan mondjátok, ha igen. Nem kell ahhoz szakember, hogy ezeket megállapítsa. Emberi elvárások, amit nem divat-pszichiáterek állítottak össze. Mert ha csak a szexre és külső jegyekre építesz egy kapcsolatot, nagyon rosszul jársz hosszútávon. Az is fontos, de nem minden. Ezek nem kőbe vésett szabályok, de szerintem ahhoz, hogy valaki belevágjon a társkeresésbe, hasonlót fel kell állítania, mert ha maga sem tudja, hogy mit akar, az idejét pocsékolja.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr505911210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása