Mindketten foglaltak vagyunk

2014. június 05. 07:45 - csajokespasik

Levélírónk abban reménykedik, hogy a kiszemelt srác kapcsolata pont olyan laza és jelentéktelen, mint az övé. Hétvégén lenne a találkozó, amire napról-napra gyűjti a bátorságot. Hogyan hódítsunk meg egy foglalt pasit?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Mindenki! Hétvégén egy fontos találkozó elé nézek, ami sok mindent el fog dönteni. A férfi nálam idősebb, 24 éves. Két éve ismerem, de nem sokat beszéltünk eddig, sokáig csak reménykedtem, hogy összefutok vele, kerestem az alkalmakat, és most végre vettem a bátorságot és én hívtam találkozóra. A bökkenő az, hogy van barátnője, ennek ellenére mégis hajlandó találkozni velem, mi több, úgy vettem észre, hogy szívesen is. Persze, lehet, hogy csak barátságban gondolkodik.

Azt nem tudja, hogy én tudom, hogy van barátnője. Ő nem említette, másokon keresztül tudom. Nekem is van egy nem komoly valakim, tavaly ismerkedtünk meg egy strandon. Az, hogy vele nem lehetett komoly, főleg miatta van, mert elég link, és sok találkozót mondott már le. Aztán letettem róla, és ott tartunk, hogy ha találkozunk, jó, jól érezzük magunkat és mindenki megy a dolgára. Én nem ilyen kapcsolatot szeretnék. És sejtem, hogy a legtöbben mire gondolnak most, hogy ne reméljek sokat egy foglalt pasitól… És tudom, hogy hülyeség, meg én se reménykedjek benne, hogy lesz valami, de nem tudom csak úgy elfelejteni őt… Nagyon rendes, sportos, jó humora van. Kíváncsi vagyok, mi lesz. Egy esélyt megér. Nekem nincs vesztenivalóm, de nem tudhatom, ő hogyan érzi, mennyire boldog a saját kapcsolatában. De ha találkozik velem, akkor az jelent valamit. Az utóbbi napokban nagyon sokszor gondoltam azt, hogy mégis le kéne mondani a hétvégét.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr166280536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blarke 2014.06.06. 08:16:10

Erre van egy orokertelmu igazsag: if he cheats with you, he will cheat on you. Bar a kontextus alapjan paraszt leszek, de ha ugy alakul, a posztiro es a srac megerdemlik egymast...
süti beállítások módosítása