Mellettem stírölte a nőket az utcán

2014. július 07. 07:53 - csajokespasik

„Visszaengedtem valakit, akit nem kellett volna és még egy esélyt adtam neki. Ő meg ugyanúgy visszaélt vele” – Posztolónk nem érzi jól magát a bőrében, mert eddig főleg rossz kapcsolatokba futott bele. Miben kéne változnia, hogy a férfiak ne verjék át többé?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van egy kis múltam, illetve több rossz tapasztalat, amiket nem szeretnék megismételni, de valami mindig rákényszerít, és egyszer csak ott találom magam, hogy újra elkövettem ugyanazt, de későn vettem észre. Az előző barátommal elég sok időt töltöttem együtt, miközben én tudtam, hogy ő hónapokig csalt. Mégis ő volt a féltékeny, persze csak falból. Nem híresztelte, hogy együtt vagyunk, hogy más lányokat is fűzhessen. Onnan sejtettem, hogy világossá tette előttem, hogy ne mondjam senkinek, hogy együtt vagyunk és bizonyos társaságban kifejezetten ne mutassam ezt. Ne is legyek a közelében.

És én voltam olyan hülye, hogy belementem ebbe. Itt még mindig nem ébredtem fel. Elvakított a saját önámításom, és nem éreztem szükségét, hogy a dolgoknak változnia kéne. Mert volt valaki, akihez tartozhattam... Ma már nem tudom, hogyan mehettem bele ebbe? Visszagondolva ez szégyellnivaló. Úgy érzem, csak körbejárok. Volt olyan is a múltamban, hogy visszaengedtem valakit, akit nem kellett volna és még egy esélyt adtam neki. Ő meg ugyanúgy visszaélt vele és ugyanúgy hibázott. Egy bizonyos ügyben rossz tanácsot adott (szerintem direkt, mert szórakoztatta, ha szívathatott) és úgy nézte a lányokat az utcán, miközben velem volt, hogy majd' letekeredett a feje, nem érezte szükségét semmi diszkréciónak.

Ami az önbizalmam illeti, a kapcsolatok elején gyakran az járt a fejemben, hogy becsüljem meg, és különben is, ő túl jó lenne nekem stb. eddigi 28 évem alatt főleg rossz kapcsolataim voltak, ahol engem vertek át, néztek hülyének vagy semminek. Sejtem, hogy sokaknak sokkal rosszabb, de akkor is: van olyan, hogy valakinek ez a sorsa, hogy nem lehet boldog, mert folyton ilyenekbe ütközik? Miben változzak? Mit kéne változtatnom magammal kapcsolatban?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr866480937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása