Ha túl öreg, az a baj, ha túl fiatal, az a baj

2014. augusztus 12. 07:29 - csajokespasik

Levélírónk úgy látja, hogy a mai fiatal lányok előszeretettel járnak náluk jóval idősebb pasikkal. Szerinte az egész a megtévesztésről szól: a pasi elhiszi, hogy mekkora bika, pedig a fiatal csaj, ha elég önigazolást szedett össze, lelécel mellőle.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Észrevettem valamit. 20 év körüli lányok 35-38 éves, egyedülálló férfiakkal vannak együtt. Talán azért, hogy érettebbnek érezzék magukat. Fordítva ezt ritkán látni. És ez azért nem jó, mert a korosztályukba tartozó nőknek ezáltal romlanak az esélyei. Egy férfi meg ritkán áll ellen egy jóval fiatalabb nőnek. Nem zárom ki, hogy szerencsés esetben még hosszú kapcsolat is lehet ebből. De én egyszer kockáztattam, 22 évesen egy negyvenes pasival, de nem jól jöttem ki belőle.

A nem csekély korkülönbség miatt összeférhetetlenek voltunk és mindig én voltam az éretlen csitri, sokszor meg se hallgatott, és ha más miatt nem, ennyi is elég volt a véghez. Én most 28 éves vagyok, egyedülálló. Az idő előre haladtával sokat töprengek. A férfiak máshogy öregednek, valahogy elfelejtik, hogy mindenki lesz egyszer 30, meg 40, meg 50, de ők általában elhiszik, hogy örökké fiatalok maradnak és kritizálják a nők külalakját, meg személyiségét, meg „Azzal a csajjal, fúj, nem járnék, mert mindjárt 30, már biztos nem olyan üde és ruganyos”. És ezek a fiatal lányok adják alájuk a lovat, ők bedőlnek nekik és elhiszik, hogy milyen jó pasik. Később lesznek csak problémák, amikor hasonlót keresnek utána, mert - ahogy mondani szokták - ha egyszer vezettél már Ferrarit, nem ülsz vissza a Ladába. De ezzel a saját esélyeiket is rontják, mert nagy általánosságban az ilyen kiscsajok hamar lelécelnek. A többi a férfin múlik. És lesz egy idő, amikor már a férfiak sem válogathatnak a fiatalabb lányok között, és akkor a valóság pofon vágja őket. Aztán már tepernének azokért a nőkért, akiket korábban elutasítottak. Mert rájönnek, hogy abból lehetett volna egy normális kapcsolat, ami nem csak testiségen meg önbecsapáson alapul, de akkor kizárták. Ha túl öreg, az a baj, ha túl fiatal, az a baj.

 
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr656596837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DemoJoe 2014.08.12. 14:57:10

Ez egy öregedö kefegép esete az ifj. Naivával. Nem mondanám standardnak. Dehát az élettapasztalat meg a skalp csak így gyüjthető...

Zalan Maurer 2014.08.13. 01:34:54

Ez a cikk csak egy üres elégedetlenkedés. Egy hülye haverom pedig ezt mondta miután megmutattam neki az irományt. (Megjegyzem utána rögvest ki is álltam a hölgyek becsületéért és összeverekedtem az illetővel, ahogy azt ilyenkor illik. Azota már nem is a haverom) Haver- "...20-as 30-as éveidben tuti hogy te is tojtál a palik fejére, és csak élvezted az életet, és a szépséggel járó ki nem érdemelt jutalmakat habzsoltad, mindezt a 30-as 40-es palik oldalán. Miért nem a korodbeliekkel randevúztál? Azok a 20-as srácok simán meg tudnak hivni egy moziba es örömmel kisérnek haza gyalog, vagy kisérnek el a éjszakai buszmegállóba..."

A 20-as csajok a pénzért, egzisztenciális biztonságért, autoert nyaralasert, lakhatásért, ruhakert ajándekokert, tamogatasert, szorakozasaik finanszirozasaert valasztjak a 35-40-es korosztalyt..." bocsi csak idéztem egy sracot akinek mwgmutattam a cikket.

GizGazGéza 2014.08.13. 07:12:42

@Zalan Maurer: szerintem békülj ki a haveroddal :-)))) nem egy hülye gyerek!!
süti beállítások módosítása