Ez a nő egy kérdőjel

2014. október 07. 07:17 - csajokespasik

„Tettem a szépet, próbáltuk felvenni a fonalat, majd 2 sör után megkérdeztem, miért nem hívott tavaly óta?” – a kapcsolat el sem indult igazán és még az a hosszú szünet sem tett jót neki, ami bekövetkezett. Az újbóli találkozó se hoz sokat, a semmi pont ott folytatódik, ahol abbamaradt. Hogyan hódítsunk meg egy meghódíthatatlan nőt?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy elég kényelmetlen helyzetben vagyok, egy ugyanakkor nekem fontos valakivel. Megismertem tavaly egy lányt, nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában, de nem történt semmi. Utána sokáig nem írt, nekem meg folyton az járt a fejemben, hogy biztos talált jobbat. Később kiderült, hogy nem teljesen így volt. Olyan volt vele, hogy nem kellett teljesítenem, megfelelnem, szerepet játszanom semmiért, oldott és önmagam lehettem. Még nem találkoztam ilyen nővel. Sokáig magamat hibáztattam, hogy nem vagyok elég érdekes, vagy helyes, vagy nem engem keres.

Május végén írtam neki, kérdeztem, hogy van, és találkoztunk. Egy ideig elbeszéltünk egymás mellett, tettem a szépet, próbáltuk felvenni a fonalat, majd 2 sör után megkérdeztem, miért nem hívott tavaly óta? Ekkor ő elmondta, hogy ő várta, hogy én hívjam őt…. Most ez mi? Közben volt egy kapcsolatféle nála, ami már nem áll fenn - mesélte. Egy új érzés jelent meg vele kapcsolatban: neki bizonyos szint alatt nem kell a társ, valami új igény lehet ez nála: akarna is velem, meg nem is. Nem vagyok az ő szintje. Haver vagyok. Ez nem került kimondásra, így éreztem valamiért. Ha valaki tetszik, ha valakit kedvelek, azzal tartom a kapcsolatot és annyiszor írok rá, amennyiszer nem szégyellem.

Számomra egy nőnél a külső csak másodlagos, hogyha el tudok vele beszélgetni, hajlandó vagyok elnézni dolgokat. Ő viszont a szememben tökéletes, bár ő magát nem tartja annak. Szeretnék mellette lenni, támogatni, szeretni. Azóta nem sok változott: havonta 1 alkalommal találkozunk legalább, melyek során én tele vagyok várakozással és egyben görccsel. Tudja, mit érzek iránta, miért nem tesz semmit, vagy nekem mit kéne még? vagy el vagyok hajtva, csak nem esik le számomra? Szeretném őt, de se nemet, se igent nem kapok, csak állunk középen. Bekerültem a friend zone-ba és onnan nincs már kifelé? Szerintem azért nem meri megmondani, hogy nem akar semmit tőlem, mert akkor esetleg mint barátot is elveszít. Itt a kérdőjel. És valóban, ezek után nem tudnék csak a barátja lenni. Nem tudom a kialakult érzelmeimet visszaredukálni.

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr556766081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huracan1 2014.10.07. 19:53:46

Leírtad a kulcsmondatot: "Ha valaki tetszik, ha valakit kedvelek, azzal tartom a kapcsolatot és annyiszor írok rá, amennyiszer nem szégyellem.". Ezzel nem csak te vagy így, hanem mindenki más is. A szóban forgó lány is. Nincs ezen mit tovább ragozni.

esprit 2014.10.08. 08:00:44

Van valami mondás, amiben szerepel szekér meg testmozgás. Ne legyél már macskajancsi!

Croma Soma 2014.10.08. 09:09:34

Egy férfinek aktívnak kell lenni, kezdeményezni kell, nyomulni kell, és a helyzetet félre érthetetlenné kell tenni. Ha ezzel elvarázsoljuk a lányt akkor begyűjtjük a babérokat és a továbbiakban a belátásunk szerint teszünk, ha visszautasításban részesülünk, akkor ezt emelt fővel büszkén tudomásul vesszük, nem rajtunk múlt.
Viszont úgy, ahogy Te, egy férfi nem viselkedik, így ne is csodálkozz, ha nem tudod elvarázsolni benne a nőt! :)
süti beállítások módosítása