A térfigyelő kamerák és az orális szex

2014. október 10. 07:19 - csajokespasik

„Eddigi életében volt kettő egyéjszakás kalandja és az egyik srácot az utcán elégítette ki” – a mai nőnek már nem egy normális pasi kell, hanem egy mindenben tökéletes valaki, még ha ők közel sem tökéletesek. Az ideális kapcsolat titkát egyre nehezebb megfejteni. Ha az eszeddel akarsz csajozni, eleinte működhet, de ha később se kapsz semmit, legalább már tudod, hova soroltak. Panaszposzt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hello! Végső kétségbeesésemben írok… 32 éves vagyok, elég sok tapasztalatom volt, és így a harmadik x után eltöpreng az ember, összegez és visszatekint. Mit várnak a nők egy kapcsolattól? Azt, hogy párja örökké szórakoztató legyen, kiszolgálja és imádja, de fordítva valahogy nem működik, nincs kölcsönösség, viszonozni azt nem, az nem fekszik neki. Nekem nem lehet rossz kedvem soha, és végig kell hallgatnom minden hülyeségét mindenkor, ha nem teszem, akkor szemét vagyok és hálátlan. Minden kapcsolatban a nő a főszereplő természetesen! Aztán megkaptam, hogy unalmas, komolytalan vagyok, és „nincs bennem elég merészség” (ez mi??) csak ürügy volt.

Egy érzelmileg kihegyezett helyzetben sok mindent vágunk egymás fejéhez. Mégis újabb és újabb esélyeket adunk magunknak és másnak. Szerintem az elején romlott el valami, van a mai nőkben egy hasadás. Egy gyerek is azért játszik a békával, mert még nem alakult ki benne a szép és a csúf közti, tanulható minta – aztán meglátja a rossz példákat és később azt a kifordult stílust hozza, mint a hétfői nőci.

Volt egy nagyon aranyos barátnőm. Egyszer aztán – 2 hónap után - olyat mesélt, amit inkább ne tett volna: hogy eddigi életében volt kettő egyéjszakás kalandja és az egyik srácot az utcán elégítette ki orálisan. És azt találta viccesnek, hogy közben a pasi a térfigyelő kamerákat kereste. Na, én ezt ki nem néztem volna belőle, bár lehet, hogy viccesnek gondolta ezt elmesélni nekem.

Kezdetben nálam is magasan volt a mérce, minden téren, fokozatosan adtam alább. Azt hittem korábban, hogy ennyi idősen már családom lesz, vagy valami. De nem lett. Nem vagyok álompasi, átlagos vagyok, átlagos nőt is keresek… azt gondolnánk ésszerűnek egy kapcsolatban, hogy persze, kompromisszumokat kell kötni, de azok valahogy mindig felbillennek útközben, és nem a te javadra. Ekkor próbálsz megfelelni neki, feljavítani magad, sok mindenre hajlandó leszel. Amire még senkinek nem sikerült rávennie, hogy elmenjek gyúrni … hiúságnak tartom, nevetségesnek, meg fárasztónak is, én nem igazán érezném magam tőle férfinak. Amúgy az alkatommal nincs baj. Ha az eszeddel akarsz csajozni, eleinte működhet, de annak az a hátránya, hogy akkor később dönt a nő, hova sorol. Te meg azon töprengsz közben, melyik felállított kis kritériumán csúszol majd el. Van az ösztönös vonzerő, hogy ez a nő kell, de nem hagyhatod szabadon működni, mert ritkán találsz viszonzást. A mai nőnek már nem egy normál pasi kell, hanem egy mindenben tökéletes szupervalaki, még ha ők közel sem tökéletesek, de szeretik magukról nagyon azt elhitetni és hinni. Ez felbőszít, szerintem minden normális férfit, kivéve a Dezsőkéket, azoknak ez ideális, mert áldozati szerepet játszhat. A nő bármikor kioktathat téged, de te őt soha.

Aztán a széles tartományt tudatosan szűkítettem. Megszűnt bennem a női ideál, elkezdtem őket összevetni magamban, a belsőre figyelni, mennyire hazudnak önmagukhoz képest. Azt, hogy mennyire értékeljük egymást, mindig menet közben derül ki. Nincs forgatókönyv, se sikerrecept, se semmilyen leírás. Hogy mi van helyette? Fogalmam nincs. A nők is, férfiak is annyira különböznek egymástól, hogy mindenkihez máshogy kell hozzáállni, mindenki külön könyv, semmire nem mész a korábbi tapasztalatokkal, ha azokat akarod használni, hogy eligazodj valakin. Más élmények, más körülmények, más nevelés, más hatások érték. Az összehasonlításnak nincs értelme. Volt olyan barátnőm, akivel minden együtt töltött percet élveztem, de simán dobott fél év után, könnyedén, minden dráma nélkül, mintha egy ruhadarab lennék, mert talált egy divatosabbat. Valakinek ennyi pont belefér, max. keresel mást, amit meg együtt elkezdtetek építeni, hát le van húzva a klotyón. Ha valaki úgy érzi, jó játékos, nem veszi komolyan, megéri neki a ráfordított idő és pénz stb. oké. Aztán ezek után nyílj meg egy másik nőnek, bízz meg benne, nem félve attól, hogy újra megsebeznek. Szólni kéne a lányoknak, hogy kevesebb hülye amerikai filmet, sorozatot nézzenek, vagy ha már nézik, tudják, hogy az NEM A VALÓSÁG. Az egy erősen ferdített és nem mindig életszerű valami. Hibás a példa. És erre épül egy egész ipar, és mi vakon követjük és bevesszük. Látom, merre tart a világ, de én már nem tudok vele tartani. Akármerre is tart, ne húzzuk már le a józanságot a vécén. Nem szeretném azt hinni, hogy ez a tendencia akár évtizedekig is így maradhat, de távlatot nem látok, se reményt. Akárhogy is legyen, pincsi nem leszek. Ha egy kapcsolat csak a rivalizálásról, dominancia harcról szól, ott nincs harmónia. Én nem ravasz és szemfüles akarok lenni a kapcsolatban, nyugalom helyett ugrásra készen, hanem odaadó és őszinte. Ez mind csak feszültséget hoz. Kinek kell így?

Ám hogy meglegyen az egyensúly és ne egyoldalú legyen ez az egész: vannak barát-barátnőim, akikkel beszélgettem ugyanerről, és ők hasonlókról számoltak be a másik oldal, vagyis a férfiak kapcsán – tehát akkor hol a megoldás, ha elbeszélünk egymás mellett? Létezik egyáltalán harmonikus kapcsolat ? ha igen, miért, hogyan, és ha nem, miért nem? Mindezt már mások is megírták, újat nem tudok, de engem erősít, ha mások is hasonló cipőben járnak.

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr276776697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D1255 2014.10.11. 04:59:06

Egzisztencia, karrier szempontjabol amugy hol tart a poszt szerzoje?...

Croma Soma 2014.10.14. 15:26:10

Miért lényeges az, amit egy egyébként helyes aranyos lány csinált valamikor egyszer rég?

Reactor 2022.05.04. 05:19:43

Ha a nők az idióta amerikai idillt akarják követni, hagyd őket, neked tesznek szívességet, ha békénhagynak. Majd hetvenévesen egy rakat macskával gondolkozhatnak azon, hol baszták el a dolgot.
süti beállítások módosítása