Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A nimfomán nő csak a fiatalokat szereti

2015. január 20. 07:37 - csajokespasik

„A női méltósága miatt is aggódom, amikor arról mesél, hogy egy 19 éves gyerekkel a parton, bokrok közt közösült, szerintem ez már nem az ő műfaja”- a 40 felé tartó hölgy főleg 24 év alatt ismerkedik, mert szereti megvigasztalni a fiatal lányokban csalódott fiatal srácokat. Megállapodni nem tud, mert minden nagyŐ után talál nagyobb Őt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Részben azért ide küldöm mindezt, mert itt jó tanácsokat is kap az ember, anélkül, hogy egy szakemberhez fordulna a kérdéssel. Talán még jobban is járok, mert nem bízom olyan tanácsadóban, aki majd megmondja, hogy mit csináljak, vagy kinek mit kéne (kéne, de nem úgy van) Sok írást olvasok itt, és gondolom, azért van ennyi, mert ez egy kimeríthetetlen és örök téma. Partnerkapcsolata minden embernek van, ilyen vagy olyan, (vagy volt, lesz, vagy szeretne) hát, én is beszállok az örök témába, mert ahány ember, annyi sztori. Érezzétek magatokat megtisztelve, mert bennetek jobban bízom, mint egy szakavatott hozzáértőben.

Vannak férfiak, akik megszállottan keresnek barátnőt maguknak, vagy mert állandóan kanosak, vagy mert egyik jelölt sem felel meg bizonyos követelményeknek. Vagy vegyünk egy 18 éves fiút, akinek igényei még úgy nem igazán alakultak ki, csak próbálkozik, vagy egy idősödő versenyzőt, aki azért van jelen, mert régen volt már valakije, vagy mert rég volt benne ennyi bátorság, és rájött, hogy nem fognak ők sem fiatalodni. Én valahol középen vagyok: az átlag próbálkozó. Megismertem egy nőt, a hölgy 40 felé kanyarodik lassan és igen nagyétkű, csak tizen-huszon évesekkel ismerkedik, főleg 24 év alatt, az alsó korhatárt hagyjuk is (nőnél ez nem baj, dicsőségükre válik).

Nem tudom, mit akart tőlem közel fél évig. Utána sokáig barátok voltunk, amit ő komolyan is vett, én meg végighallgathattam a szerelmi életét, vagy annak hiányát, vagy a vágyait. Azt mondja, mindegyik fiúban más-más vonzza és ha már megismerte, többnyire meg is akarja kapni, lehetőleg minél gyorsabban. Sokat tesz azért, hogy a betevője meglegyen. Azt mondja, hogy egy fiatal srácból bizonyos helyzetekben olyan hatást lehet kiváltani, amit egy idősebből már nem – ezt lehet értelmezni, fejtegetni. Tetszik neki a tapasztalatlanságuk, de egyiket sem akarja megtartani - és innen kezdődik a probléma. Volt olyan is, hogy pár fiatal srác egy-egy szakítást követően, csalódás után, menekül az idősebb nő karjaiba, megsebezve, de anyu hamar kikúrálja. Talán azért nem akarja a tartósat, mert ha a fiú a fejére nő, az egész elveszti a varázsát. Kerüli a súrlódásokat, tán nem akarja a hagyományos „a nő fölé rendelt férfi / a férfi az irányító” - felállást. Minden hímsovinizmustól mentesen, de azért egy kicsit jogosan, azt mondom, hogy azért úgy lenne rendben, és egészségesen fenntartható egyensúlyban a kapcsolat, ha korabelit választ. Nem is arról van szó, hogy őt hagyják ott, mert általában ő dobja őket, rövid időn belül. Hogy ezt hogyan viselték a fiatalok, arról nincsenek értesüléseim, amikor csak úgy mellesleg megkérdezem, azt mondja: könnyen. Vagy csak ő érzi így, vagy szeretné így hinni.

Akkor is így élt, amikor egy nagyon rövid időre kapcsolatban volt egy vele egykorú illetővel, ügyelt rá, nehogy szerelmes legyen, mert akkor otthon aztán igazán nehéz helyzetbe kerül az ágyban - is. Mert lehet egyszerre több embert kívánni, ha csak a szexet látja benne, de a párja előtt nem sokáig. De a szerelem általában kizárólagosságra tör, és azt otthon letagadni már nagyon nehéz.

A női méltósága miatt is aggódom, amikor arról mesél, hogy egy 19 éves gyerekkel a parton, bokrok közt közösült, szerintem ez már nem az ő műfaja. Ezeket büszkén elmeséli bárkinek, még annak is, akivel éppen jár / vagy járt / vagy járni szeretne. Neki mindig van egy nagyobb Ője. Lehet hogy sokat színez, bár amiket eddig hallottam, azokon inkább homályosítani kéne

: ) Persze, meg lehet oldani az egészet azzal, hogy "mi közöm hozzá?". De ha senkinek semmi köze hozzá, egyetlen posztnak sincsen értelme...

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr577090689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huracan1 2015.01.20. 22:13:22

Nos, lassan én is 40 felé kanyarodok (vagy hogy is fogalmaztál), de hidd el nekem, hogy a parton a bokrok mögött nem az a műfaj, ami korhoz kötött. ;) Sőt, 40 felé kezd igazán értelme lenni az ilyesminek, ebben a korban már tudják is az emberek, mit jelent igazából pl. az álló autóban, egy eldugott parkolóban hatalmasat szeretkezni a pillanat hevétől felfűtve. Húsz éve ugyanez szinte csak jó buli volt, 40 körül már varázsa is van - hogy a két érzés közti kontrasztot érzékeltessem...

A poszt többi része pedig ízlés kérdése. Van, akinek a fiatalabbak jönnek be, van, akinek a futó kalandok, semmi kivetnivalót nem találok benne.
süti beállítások módosítása