Kedves srác vagy, de ennyi nem elég

2015. január 22. 07:48 - csajokespasik

„Lényegre törő, mert már sokat csalódott: Találkozzunk azonnal, mert tudnom kell, mire számíthatok egzisztenciális és szexuális téren” - 9 irritáló válaszlevél csajoktól. Ma megismerjük a Mindenkit lepattintó, a Csúnya és a Szép skizó nőt, meg az exétől megszabadulni képtelen levélírót.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tulajdonképpen vitaindítónak szánom az alábbiakat, kicsi sarkítással ugyan, de szerintem az érintettek magukra ismernek, csakúgy mint a szenvedő alanyok. Íme pár elutasítólevél-sablon nőktől, amikkel már biztos találkoztál, vagy talán használtál is. Elég csak bemásolnod, ha olyan a szituáció.

1. „Barátnak még jó lesz, mert érdekesnek tűnik, de többet aligha” - sablon:

„Szia! Köszönöm leveled, de sajnos a személyes találkozó részemről tolódik, mert bokros teendők állnak előttem. Amint felszabadulok, jelzem. Köszönöm azt a pdf-et, amit átküldtél, ettől a szerzőtől nem is ismertem ezt a művet. Egyszer megnézhetnénk majd közösen azt a filmet, amit ebből csináltak. Tetszik, hogy éretten gondolkodsz, mint én. A pasim is ilyen.”

2. „Nem kell, nem akarok foglalkozni vele, de azért kritikát is kap”- sablon:

„Üdv! Nem kertelek, nem sokat indított el bennem a leveled. Látom, hogy értelmes vagy, de látom azt is, hogy sok mindenben éretlen és tapasztalatlan. Azonkívül nem tudsz hejesen írni sem, ami nálam alap, mert sok mindenre enged következtetni a küldő felől. Kis agressziót is érzek felőled, bár nem írtál semmi olyat, de érzem a hullámokat. Megértésed köszönöm és sok sikert a továbbiakban”

 

3. „Mindenkit lerázó” - sablon:

„Köszönöm, hogy írtál, de a fotód és a bemutatkozásod alapján, úgy érzem nem egymást keressük. Nem azért mondom, de én értékesebb kapcsolatra vágyom, mint amit te nyújtani tudnál. Kedves srác vagy, de ez nem elég”.

 

4. „Nem tudom, mit akarok, de azt nagyon” - sablon:

„Szia! Hamarosan bővebben is válaszolok, de most sietek. Szóval. Aranyosnak tűnsz. Szerintem egy kapcsolat egyfajta mutatvány is, mert nem csak egymásnak, de a külvilágnak is meg kell felelni. Legalábbis szerintem. Mert nekem fontos, hogy mit gondolnak rólam. Szerintem neked is. Akit keresek, az egy sportos, örökké vidám és anyagilag független valaki. De igazából mindegy, csak szeress!! Azt csinálom, amit mondasz, csak szeress!!!4444!!!”

 

5. „Lényegre törő, mert már sokat csalódott”:

„Találkozzunk azonnal, mert tudnom kell, mire számíthatok egzisztenciális és szexuális téren, de nem akarlak kisajátítani. Biztos másokkal is levelezel, de ha kizárólag a testiségre törekszel, elszalasztasz egy olyan lehetőséget, amit később bánni fogsz, és erre te is rá fogsz döbbenni, de akkor már késő lesz... (és ide egy tetszőleges, de hatásos Müller Péter idézet jön)

 

6. „Szép, de skizó lány”:

„Hello, nem érdekel, ha másokkal is levelezel, mert én is. Ha bevallod, nincs gáz, a titkokkal van a baj. Utálom a titokzatos embereket. Fontosak a vágyaim és az álmaim megvalósítása, és jaj annak, aki az utamba áll. Ami téged illet... ha küldenél még magadról 50 darab, különböző szögből készült fotót, vagy egy gif-et, vagy egy egész estés filmet, könnyebb lenne a döntés.”

 

7. „A csúnya, de skizó lány”:

„fogadjunk, hogy másokkal is levelezel, te szemét!!!! biztos maszturbálsz is a többi lány adatlapjára! minden férfi egyforma. Az előző pasim sosem figyelt rám, folyton mérges volt, még akkor is, amikor a rendőrségre kellett bejönnie értem, mert bevittek randalírozásért. Később, amikor bekerültem a zárt osztályra, meg se látogatott, és egyszer sem volt hajlandó kiváltani a gyógyszereimet!!”

 

8. „Mert megtehetem” – sablon:

„Hello, köszi, hogy bejelöltél a Face-en, bár nem sok értelme volt. Visszajelöltelek, hogy lásd, kivel van dolgod és mennyire nem hordom fenn az orrom, engem nézegethetsz. Megnéztem a haverjaid, hát kevés nem gyökér van közöttük... és tudod, madarat tolláról... Jelenleg karrierépítéssel foglalkozom, úgyhogy amúgy sem lenne időm rád.”

Megjegyzés: ez a típus onnan ismerhető fel, hogy az „Írj magadról valamit” - rovat vagy rejtélyesen üres, vagy tele van írva, főleg elvárásokkal, és az előző néhány kapcsolatának önfelmentő említésével. Utóbbi valószínűleg el van mentve valahova, mert ha már mindenki megismerte, és tovább áll a következő oldalra, ott már csak egyszerűen be kell másolnia ugyanazt.

 

9. „Nem tudok elszakadni az exemtől” - sablon:

„Bocs, hogy már megint a volt pasimról írok, de eszembe jutott, amúgy nem rágódom rajta, nem is érdekel már, túltettem magam rajta. A pasim jó fej volt, de amióta megismerte ezt a céges pszichológust, aki abból él, hogy másokat figyel, betanít és manipulál, teljesen átalakította őt. Már nem mehet sehova, az összes barát le van tiltva, nem veszi fel, nem reagál, az a nő megmágiázta, mert ha egy nap tízszer hívom az exem, őt az gyanúsan idegesíti.”

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr117096685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blaubner 2015.01.22. 23:45:40

1.) Tulajdonkeppen mi a celja/mondanivaloja ennek a posztnak?

2.) Forditott helyzetben te milyen valaszokat szoktal irni?

ö...mikó? 2015.01.23. 10:37:57

Mindenki ennyire frusztrált, aki ide ír? Rég dughattál egy jót :))

aki mást mond az hazudik (törölt) 2015.01.27. 08:48:43

A magyar nok tenykeg ilyenek tarskeresokon. Elkepesztoen pontos latlelet ez a poszt.
Az a furcsa, hogy ha kulfoldi pasit keresnek, akkor osszekapjak magukat es megprobaljak elrejteni a valodi enjuket. Gondolom angolul nem fogalnaznak olyan szabadon, inkabb sablonokat irnak, amin nem ut at a valodi szemelyiseguk.

Volt regen egy randim egy baratjarol meselo tipusu csajjal meg Magyarorszagon. O kovetelte ki a randit, ami egy foghuzas elvezeti erteket nyujtotta szamomra. Kiderult, hogy az expasija jobban keres, mint en, nem en kerdeztem, o mondta, akkor mar sejtettem, hogy kurni se fogunk :) Randi vege fele volt meg egy megrendezett telefonhivas a szuleitol, gondolom megbeszeltek, hogy felhivjak, hogyha kinos a randi, akkor legyen indok a lelepesre. Ennek ellenere o maradni akart beszelgetni, en meg mondtam neki, hogy szerintem mar ideje mennie... LOL
A magyar nok tenyleg ilyenek. Minden lany szamito, de a magyarok meg ahhoz is tuskok, hogy ezt palastoljak legalabb par perc erejeig.
süti beállítások módosítása