Csak politikai vitáink vannak

2015. február 02. 07:41 - csajokespasik

„Chat-en nagyon könnyű félreérteni egymást, volt pár apró vitánk is, nem párkapcsolatos, hanem politikai” - Posztolónk a második randit egy meglepetés vacsorának szeretné, de attól fél, hogy a jelölt esetleg felvágásnak tartja.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Férfi vagyok, 26 éves. Volt pár olyan talim, ami kávézókban történt, ilyen volt a mostani is. Megismertem egy velem egyidős lányt, nagyon kedvező jeleket érzek, szerintem bejövök neki, és arra gondoltam, mi lenne, ha Második randira elvinném vacsorázni egy jó helyre? (persze, nem a legdrágább étterembe, de azért klassz helyre) Sok nőnek ez bejöhet, de lehet, hogy azt hiszi majd, fel akarok vágni. Valódi szándékom szerint nem, csak szeretném, ha minden tökéletes lenne, és ha a legtöbbet hozhatom ki egy helyzetből, az a legjobb. Ha előre szólok neki, és nem meglepetésként történik, lehetséges, hogy meggondolja magát.

Ezért még azt is kitaláltam, hogy nem mondom el, hova megyünk. Amúgy itt a CsP-n ismertem meg ezt a lányt, alig 1 hónapja, és jó volt vele levelezni is, persze az a döntő, amit valaki élőben tesz és mond. Nem tudtam, mire számítsak, mert chat-en nagyon könnyű félreérteni egymást, volt pár apró vitánk is, nem párkapcsolatos, hanem politikai… Aztán rábíztam az első randi helyszínét, és akkor kicsit variált is, (az idővel is: nagyon sokat tanul) de az az ő választása volt, egy belvárosi kávézó. A levélváltásunk rendszeres volt, nem akadozott. Korábban cirka 3 hónapig próbálkoztam egy lánnyal, aki ennyi idő múlva közölte velem csak, hogy nem mozdítottam meg benne semmit. Nem tudom, akkor ennyi idő alatt azt várta, hogy ha elsőre nem mozdult, majd egyszer csak történik valami? És a csalódások mindig megszülik ezt a kérdést minden férfiban, hogy „pont engem választ a sok közül?” Szóval, szerintetek növekednének az esélyeim ezzel a vacsora-ötlettel? Vagy korai még? ÉS: mik a jelei egy lánynál, hogy szimpatikusak vagyunk neki?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr537132333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása