Mitől őrülnek meg a 30-as nők?

2015. április 21. 07:42 - csajokespasik

Posztolónk csak sejti a választ, viszont eloszlat pár tévhitet: ne légy érdekes, mert az csak bonyolulttá tesz, a határozottság szintén, és a sármosság ugyanúgy elijeszti a 30-as nőt, mint a művészhajlam. Még mindig a pénz az igazi ász, ami nem csak mindent megold, kipótol és felépít, de egy univerzális fiatalítószer is.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Senki sem nevezi magát szívesen lúzernek, de egy idő után nehéz magára máshogy tekinteni. Mostanában nincs sikerem a nőknél, se online, se személyesen. Viszont olyan tapasztalatokat szereztem, amikhez csak így lehet hozzájutni. Mitől őrülnek meg a 30as nők? Talán mert korosztályban pont középen vannak, félidőben, se nem túl fiatalok, se nem túl öregek. A 30as nők többsége bedobozol, felcímkéz és sablonokban lát: hogy a legtöbb férfi egyszerű szerkezet, főleg a párzás és a zabálás az egyedüli életcélja, meg a tévében a labda után rohanó játékosoknak üvöltözés. És a 30 fölötti pasik?

Attól függ. 30 alatt még vicces, amikor anyádékhoz viszed a nőt, a házba, ahol születtél, a csaj is elnéző, de 30 fölött már szánalmas, mintha egy elvesztett csatában harcolnál tovább. És minden erre fog emlékeztetni. Újra és újra szembesülsz ezzel. Értéktelen vesztesnek érzed magad és nem látod, hogy változna bármi is. Mikor és mitől? Ezekről azért beszélek, mert 2 éve újra otthon élek, nagyjából mindenemet el kellett adnom, nem szép történet, hagyjuk is. Nem én választottam ezt, a sors alakította így. És azt mondanom sem kell, hogy amint megszűnt az egzisztenciám, a kishölgy is szépen kilépett a képből.

Azóta minden lehetőséget megragadok. Kérdés (nőkhöz): Mit jelent az, amikor hosszas ismeretség után, baráti körben, akár munkahelyen egy nő egy spontán alkalommal ajánlatot tesz, már-már rád mászik, lefekszik veled, de előtte - vagy utána - közli, hogy soha többet, azt mondja, csak egyszeri alkalom volt, de kedves marad a továbbiakban is. És ezt még pár kollégáddal, haveroddal is megcsinálja. Valami kötelességtudat dolgozik benne? Be akarja biztosítani magát? Magához akar kötni, hogy majd jó leszel valamire? És ezt nem csak a szupernők teszik meg, hanem a teljesen átlag is.

Megismertem egy nőt. Én már kinőttem az éjszakázásból, amúgy a hölgy is, de megerőltette magát és bár éjfélkor leragadt már a szeme, de nem mentünk, mert fiatalnak akarja érezni magát, visszaidézni a régi szép időket, amikor hajnali háromkor kóvályog haza. 30as nők... Nem tudom, mitől vannak oda, miért őrülnek meg, nőben ez a legszebb kor, (ja, a gyerek-téma, a biológiai kötelezettségek, gondolom, meg egy palota is kéne, ahova az a hölgy beköltözhet).

Mire vágyik egy 30as csaj? Csak a tévhiteket tudom: Légy érdekes! (– nem, ez bonyolulttá tesz). Légy határozott (– ez meg elijeszti). Légy sármos (– szintén elijeszti). Légy udvarias, érzékeny, figyelmes és művészi (azt hiszi, b*zi vagy).

...És a pénz, az a bűnös pénz, ami tényleg mindent megold, mindenre jó, és nem csak mondják, hanem tényleg egy univerzális fiatalítószer. Mindent visz. A másik vonzerő a termékenység.

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr487385284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsi25 2015.05.12. 18:58:39

Palota" ugyan nem....kedves posztolo!
De alapelvaras reszemrol, hogy egy pasi 30 evesen ne anyaval eljen.

Reactor 2022.05.04. 00:10:22

@Zsuzsi25: Nos, akkor igen sokáig fogsz keresgélni. Illetőleg akit találni fogsz, az vélhetően másnak is szorít helyet ám az ágyában...
süti beállítások módosítása