A szex önmagában nem érdekel

2015. május 29. 07:19 - csajokespasik

„ Nem azért, mert kényes vagyok, vagy pszichológiai eset, hanem mert így működöm, és nem érzem hibának” - Posztolónk csak mély lelki kapcsolat és közös vonzalom után, hosszas ismerkedést követően képes intim viszonyba bonyolódni. Mennyire van esélye a mai húspiacon?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Olvastam már párszor itt, amikor egy férfi arról ír, hogy a mai fiatal nők egy számottevő részének a szex felszínes dolog, és egyik értéktelen kapcsolatból mennek a másikba, és nem jelent nekik sokat, mert könnyen kaphatók. Én a másik oldalt képviselném. Nálam az a helyzet, hogy csak nagyon mély lelki kapcsolat és közös vonzalom után, hosszas ismerkedést követően vagyok képes intim viszonyba bonyolódni valakivel. Visszahallottam már magamról azt, hogy engem neveznek problémás csajnak. Akihez türelem kell. Ami a fiúknál általában nincs, mert az ritkán fordul elő, hogy csak a lány társaságáért, személyiségéért vannak vele.

Nálam a szexuális vágy nem azonnal jelentkezik, mint másnál, amikor pl. megpillant valakit valahol, egy helyesnek gondolt pasit egy szórakozóhelyen. Akármilyen helyes lehet, ha nem alakul ki a mélyebb kapcsolat. Nálam olyan sincs, hogy azonnal egy hullámhossz és dübörög a kémia és 5 perc alatt megmondom, mi lesz kettőnk közt, vagy mi nem. Önmagában nekem minden ember egyforma, nem is érzek addig vágyat, amíg el nem telik egy közösen eltöltött idő és ki nem alakul a komolyabb viszony. A szexualitás önmagában nem érdekel, csak egy nagyon mély, lelki ismeretség után vagyok képes kialakítani. Ez egy bizalmi dolog nálam. Fokozatosan és lassan jön meg a kedvem az együttléthez. Nem azért, mert kényes vagyok, vagy pszichológiai eset, hanem mert így működöm, és nem érzem hibának. Sajnos ezt egy randin nem igazán díjazzák, és nem is merek előhozakodni vele az elején.

Én nem nagyon iszom, sokat sportolok, nem vagyok feltűnő jelenség.

Volt egy eset nem rég, hogy találkoztam egy velem egy idős fiúval. Három órát beszélgettünk át, ebből levontam, hogy érdeklődik és a végén elmondtam, hogy ez van. És nem ijesztettem el, (legalábbis, nem azonnal) sokat leveleztünk, de amikor én már nyíltam volna, ő eltűnt a képből, azt mondta, őszinte lesz, talált mást. És ezek a kudarcok nem tesznek jót egy ilyen speciális lelki beállítottságú nőnek, mint amilyen én vagyok. Vagy azt hihette, amikor elmondtam, csak túlzok, vagy viccelek, vagy ő sem gondolta, hogy ennyire-ennyire kemény dió leszek.

Nem az van, hogy nem kívánom a szexet, csak nekem nem megy olyan egyszerűen és simán, mint az átlagnak, pár személyhez tudok vonzódni, kötődni, mert ismerem őket rég - de nem volt túl sok kapcsolatom. Mit tehetnék? Hazudjam valaki másnak magam, vagy várjak, míg nem futok bele egy hasonló beállítottságú férfiba? (ha létezik).

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr367500026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása