Ha a szeretőm megtalálta az igazit, elengedtem

2015. július 27. 07:35 - csajokespasik

„A volt szeretőim később is mindig vissza-visszajönnek egy-egy kérdéssel, beszélgetéssel, éjszakával, mert a házasságban az ember nem mer olyan őszinte lenni” – a szerető-halmozás csak akkor biztonságos sport, ha odafigyelés és gondos tervezés előzi meg. Mi kell igazán a nőknek? Elfogadás és őszinte odafigyelés, támogatás, megértés. Ezekkel a szabályokkal minden nő elérhetővé válik, és a viszonyokhoz simán kapcsolódhatnak még rugalmasan alakítható pluszok is. 1 feleség, +4 párhuzamos szerető.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Előre is bocsánatot kérek mindenkitől, akit megbántanék a leírtakkal. Gyakran olvasom a cikkeket, mert mindig is érdekelt, hogy az emberek mit és hogyan éltek/élnek meg pl. párkapcsolat révén. Sajnos azt kell mondanom, hogy nagyon sok ”párkereső, de nem találó”-nak igaza van, mert a másik fél elvárásai magasabbak, mint amit ő arányokban nyújtani tud, így vagy az egyiknek, vagy a másiknak nem lesz az igazi, ha kölcsönösen nem engednek az elvárásaikból. Persze vannak kivételek, de ők ide ritkán írnak, ahogy én is.

Szerencsésnek érzem magam, a feleségemet és az egész családomat le és fel. Nem kirívó, de élhető jólét, komplett családok, egészség, semmi cigi, mértékletes alkohol, semmi drog. A feleségem tökéletes családanya, jobbat ma sem választhatnék. Nagyon fiatal volt (főiskola elején, mert a fiatal mostanában már több számot is jelenthet), amikor megismertem, én meg már kialakult élettel, és látható egzisztenciával rendelkeztem. Elfogadtuk és a mai napig is elfogadjuk egymás hülyeségeit, rigolyáit, előnyeit és hátrányait, mert ezeken túl minden gondolatunk azonos (család, munkamegosztás, pihenés, jövőépítés). Eddig idillikus a kép.

Aztán a 4. X táján a karrierem csúcsa felé közeledtem. Ahogy életem során mindig: ellentmondva a józan észnek, szembefordulva a széllel, nem remélt, és ezáltal átütő stratégiai sikereket generáltam a munkaadómnak is ismét, mely átalakította az életem, hiszen nem volt több belátható hegy, amit megmászhatnék.

Milyen lettem a 4. X felé? Szerényen magabiztos (tudok nemet mondani, véleményt formálni, irányt mutatni, és ki is mondom, meg is teszem), odafigyelően extrovertált, könnyed, anyagi gondokkal nem küszködő erőteljes férfi, néhány előnyös, és ennél több előnytelen testi adottsággal.

Csodás világ, erre vágytam! És unatkoztam… Belevágtam még más munkákba, de ami másoknak veszteséget termelt, és onnan helyrehozni évekbe került volna, nekem hónapok alatt rendeződött. Valahogy így hozta nekem a sors, már amennyire van ilyen.

Aztán hirtelen megjelent az életemben egy nő. (Nem igaz, mindig sok nővel és férfival voltam emberi barátságban, de ő már többet akart.) Jeleztem, hogy házas vagyok, és az is maradok. Ennek a megváltozhatatlanságnak az ismeretében sem adta fel, én meg mit veszíthetek, ha már megtehetem, és úgyis kimagyarázom. Neki meg lelki támasz kell, ami testiséggel is kiegészül.

Aztán hirtelen jött egy második. Ugyancsak testi-lelki támasz. A harmadiknál – párhuzamosan a feleségemmel -, megrökönyödtem, de „hadd szóljon”. De ugyanilyen hamar jött a negyedik is, majd az elsőt váltva (rendeződött a családi élete és a karrierje, amihez nagyon sok közöm volt), az ötödik.

Melyik sikeres, már bizonyított férfi ne vágyna erre? (tudom: van akinek csak egy kell… Majd évek múlva is jusson ez a mondata az eszébe. Én is ezt gondoltam. És valóban csak 1 kell, de mivel jött több is, így bevállaltam.) Jó, tudom: az 1 feleség és a +4 párhuzamos szerető több, mint átlagos vágy. De ha álmodunk, álmodjunk nagyot! (mondjuk, ilyen nagyot én se mertem álmodni, de ezt osztotta az élet). Nyilván kapacitás, idő, energia, logisztika és pénz is kell hozzá, azaz: átgondolt és kiépített stratégia, de ez az egyik legerősebb oldalam. Mindenben a kihívást szeretem, és a határok kifeszítését.

Persze felmerült bennük, a szeretőkben, hogy biztos van más szeretőm is, ha már ilyen vagyok. Mire a válaszom mindig az, hogy „ha azt akarod, akkor gondold, hogy igen! Ha el tudsz így fogadni lépjünk túl rajta, ha nem, akkor már meg is hoztad a döntésed, amit tudomásul veszek.”

Az őáltaluk elmondottakra, és az összefüggésekre alapozva, jobban ismerem őket, mint a családjuk és a barátaik együtt, mert tudták mindent, hangsúlyozom: MINDENT elmondhatnak nekem, mert a házasságomhoz ragaszkodva mindig csak egy árnyék maradok rajtuk kívül mindenki másnak. Szóval a szó – viccesen - szoros értelmében „kívül-belül” jól ismertem őket, és ők ezt tudták, lévén innen kértek tippeket normál, gázos, és egyszer-egyszer nagyon gázos ügyben. Bírtam a strapát, nem menekültem el, hanem megoldottam nekik, kinek melyiket. És ha megtalálták az igazit elengedtem őket! De mindig fájt, hiszen mindet szeretem, és valahol részei lettünk egymás életének. Viszont én nem adhatok, mert nem akarok többet adni a szeretői/baráti kapcsolatnál, mert én sose akarok elválni a számomra leginkább tökéletes feleségemtől, aki hatalmas lépéselőnyben van. Ezt tetézi azzal, hogy nem kutakodik utánam, mert egyrészt biztosan ki tudom védeni (nyilván óvintézkedések láncolatát alakítottam ki már előre is), másrészt nem alaptalanul biztos benne – ahogy én is -, hogy vele és a gyerekeimmel fogom leélni az életem.

A volt szeretőim később is mindig vissza-visszajönnek egy-egy kérdéssel, beszélgetéssel, éjszakával, mert a házasságban az ember nem mer olyan őszinte lenni, mint egy „nem létező” mindent ismerő kapcsolatban. Leginkább az itt író és  - jogosan – értetlenkedők miatt csokorba szedtem az általam talált tulajdonságaikat.

Nyilván ez egy statisztikának látszik, de két fontos kitételre hívom fel a figyelmeteket, amin minden múlhat:

1. Mind különböző sok téren, erre mutat rá a táblázat

2. mindnek két dolog a prioritás az elfogadás és az odafigyelés (őszinte támogatással, megértéssel). Ezekkel minden nő elérhető, amihez kapcsolódnak még a rugalmasabban alakítható pluszok, kinek mi. (intelligencia, pénz, bizalom, kihívás, kinézet – bár ez utóbbi nekem nem különösebben előnyöm, így ezt nem vehetem alapnak.)  

part_one.pngpart_two.png

Örömmel és boldogsággal tölt el, hogy ezt is megélhettem, de ennyi. Szeretném, hogy boldogságban kirepüljenek, időnként halljak róluk, a sikereikről, az örömeikről. De ahogy a munkánál már írtam: a szeretők terén is átléptem minden korlátot úgy, hogy semmit nem tettem tönkre közben egyik oldalon sem. Már nem vonz, mint kihívás sem. De ahogy azt is írtam, nem én vadásztam le őket, hanem a sors és a szerencse a karjaimba lökte őket.

A konklúzió, amit javaslok (bár nálam sokkal okosabb ember írta sokkal korábban, de mégis ugyanaz): „ember küzdj és bízva bízzál!”

Sajnálom, ha valakiben is rossz érzést vagy ellenszenvet vált ki a bejegyzésem!

Nem ez volt a szándékom, hanem a tapasztalataim megosztása szíves felhasználásra, annak, aki lát benne fantáziát.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr507657430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása