Titkos sms-ek a nyaralás alatt

2015. augusztus 31. 07:32 - csajokespasik

„Nem szeretném elveszteni, ha a másik fickót is ki akarja próbálni, akkor a nyitott kapcsolatra is hajlandó lennék...” - és akkor majd kiderül, melyikük mondja majd ki a nemet és kinek. Posztolónk nem tudja eldönteni, hogy a barátnője újra azzal a fickóval lóg-e, akivel egyszer májusban már volt egy kis afférja. Hogyan derítsük ki, hogy párunk valóban megcsalt, vagy csak szeretne megcsalni?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Szerintetek újabb hazugságban élek, vagy én reagálom túl? Történetem: még májusban, 4 év együttélés után kiderült (Facebook), hogy a barátnőm (29) egy nála 10-11 évvel idősebb férfival titokban találkozgat, úgy fél éve. Amikor tudomásomra jutott, azzal védekezett, hogy a pasi nyomul, üzenget neki, de azt már nem tudta kimagyarázni, hogyha zavarja, miért találkozgatott vele többször is? Aztán kulturáltan felvettem a pasival a kapcsolatot, akitől megtudtam, hogy a barátnőm szinglinek mondta magát. Sosem ragaszkodtam hozzá, hogy a közösségin állítsuk be, hogy kapcsolatban vagyunk. Ő sem.

Ő sokáig fent sem volt. Nem is használtuk sűrűn. Eddig. Augusztus elején elmentünk egy hétre nyaralni a Balatonra. A telefonja állandóan pityegett, aztán elvonult sms-ezni. Azt mondta, munkaügy. És ekkor elgondolkodtam, miféle roppant fontos munkaügyet lehet napi 5-6 sms-ben megdumálni, amikor a drága egy félreeső kis üzletben melózik, aminek igen kicsi a forgalma... Amikor kiderült májusban az egész, a másik féltől megtudtam, hogy csak beszélgettek, nem volt semmi egyéb érintkezés. Ez vagy igaz, vagy megbeszélték, hogy legalább egyet hazudjunk... A pasi találkozni akart velem, nem tudom, miért? Visszautasítottam. (Vagy kellett volna találkoznom vele?) Annyira ostoba helyzet, hogy nem tudtam volna se elmenni, se beszélni vele, úgy, mintha egy ismerőssel találkoznék. Végig feszült lennék.

Miért gondolom, hogy több is történt? 1. szinglinek mondta magát. Ez már valamit elárul. 2. a titkos sms-ek. Amikor telefonálni valami miatt nem lehet.

Mivel nem vagyok teljesen vak, se naiv: voltak délutánok, amikor új frizurával és új ruhával ment el otthonról, mondván, hogy csak a barátnőkkel találkozik. Tudom, hogy egy nőnek kell az odafigyelés, meg a napi bók, és ezt mind megkapja tőlem. Még ezek után is. Ha a nő nem kap semmilyen odafigyelést, keres mást. Vagy csak az apró kis titkok hiányoznak az életéből... Nem érzem, hogy elhidegültünk volna egymástól. Nem szeretném elveszteni, ha a másik fickót is ki akarja próbálni, akkor a nyitott kapcsolatra is hajlandó lennék... és ott kiderülne, hármunk közül melyikünk mondja majd ki a nemet és kinek. Meg lehetne beszélni, csak ne hazudna a képembe.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr497747296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása