Nyomozd ki, kiért foglak elhagyni!

2015. október 20. 07:37 - csajokespasik

„Hogy ki lehet az a társaságból, akiért el fog hagyni, van egy tippem. Volt egy srác, akit akkor poénból kisminkelt” - Posztolónk szeretné megérteni, miért hagyja el a barátnője, amikor ő mindent megadott neki. Sokáig nem hitt abban a klisében, hogy csak addig kell egy nőnek egy pasi, amíg nincs jobb a láthatáron, de ezek után kezdi átértékelni az elveit.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 27 éves férfi vagyok, a barátnőm 24. Két hete együtt ünnepeltük egy közös ismerős szülinapját egy helyen. Ő szépen körbefényképezte a társaságot, csinált egy galeszt és megosztotta mindenkivel a facebook-on. Kivéve velem. Aztán megtudtam az okát. Amikor kérdőn ráírtam, elmondta, hogy valószínű, hogy szakítunk. És azért nem küldte át a képeket, mert akit kinézett magának, az is rajta van … és most ő kell neki, mert szabad, mert már rég vágyott rá, még előttem, amikor velem nem is volt együtt. Elkezdtem nem érteni. Miért kellett így közölni velem? És ha rajta van a másik, akkor találgassam, ki lehet az?

Minek mondta el? 12 emberből nyomozzam ki? Az nem zavarja, hogy ezek után miként megyek majd ebbe a társaságba? Vagy ő tűnik el belőle a kiválasztott pasijával. Alapvetően nem jellemző rám, hogy befektetésként tekintek a barátnőkre, de ebben az esetben meg kell jegyeznem, hogy ha valamit megkívánt, képes voltam úgy a zsebembe nyúlni, hogy nem néztem az árat. Nem tiltakozott ellene. Azért voltam gáláns, mert elégedettséggel tölt el, ha a visszajelzések pozitívak – melyik férfit nem? Ez még nem pincsiség.

Ő nyitott, szenvedélyes típus, egészséges értelemben vett őrültségekben is partner. Kedveltem benne, de úgy látszik, ezzel jár együtt. Megbíztam benne. Mindent megadtam neki, most el akar hagyni. Jelenleg annyi a helyzet, hogy nem keressük egymást. Ebben az esetben, ha arra játszik, hogy közös megegyezéssel megyünk majd szét, az erős túlzás lesz. Azt nem hiszem, hogy a végleges szakítást majd szemtől szembe közli, valószínűleg sms vagy mél jön, a lehető legrövidebb és leg érzelem mentesebb.

Hogy ki lehet az a társaságból, akiért el fog hagyni, van egy tippem. Volt egy srác, akit akkor poénból kisminkelt, és sokat dumált vele.

Amikor megírta és kilátásba helyezett egy 80%-os valószínűségű szakítást, nem tudtam megállni, hogy ne írjak neki egy választ, nem enyhe szarkazmussal. És besértődött talán. De ilyen semmibevételt nem tudtam szó nélkül hagyni, vagy belenyugodni. Már többször írták hozzászólók a hasonló panaszokra, hogy csak addig kell egy fiatal nőnek (aki még válogathat) egy pasi, amíg nincs jobb a láthatáron, amint jön jobb lehetőség, lelépnek. Én ezt sokáig tagadtam, de kezdem megérteni azon sértett férfiakat, akik már túl vannak ezen. Lehet, hogy bele kellett volna mennem abba, hogy én sem zárkózom el a nyílt színen való flörtöléstől más lányokkal és akkor jobban megbecsült volna. De ha a féltékenység tart össze minket, meg a hülye játszmázások, az megint gáz valahol. És az a megdöbbentő, hogy néha nem is az anyagiak alapján döntenek a lelépés mellett, elég ha egy srác szórakoztatóbb, bevállalósabb, vagy több lapos bókot dob rá a neten. És már le is csapták a kezedről. De akit ilyen könnyen el lehet hódítani, az annyit is ért - üzenem a nyertesnek.

Balázs

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr857992023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása