Kevés pasi képes a hűségre

2016. január 22. 07:20 - csajokespasik

„Ne azért legyen hű hozzám egy ember, mert muszáj, hanem mert ő is így érzi fontosnak” - melyik éri meg jobban? Egy bombanő, aki mellett folyton azon agyalsz, mikor csapja le a kezedről egy másik versenyző, vagy a kedves, hűséges, de átlagos nő, akire mindig számíthatsz? El kell döntened, hogy mutogatni akarod, vagy élni vele, mert a kettő együtt nem mindig jön össze.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Olvastam itt régebben egy kirohanást, ami azt boncolgatta, hogy a középszerű lányok (nem tért ki rá, hogy mit tart középszerűnek) is válogatósak. Nem tudom, ezt miből vezetik le az előszeretettel általánosító férfiak, de megkérdőjelezném a józan ítélőképességüket, emberismeretüket. Nem vagyok olyan lenyűgöző szépség, mint amiket a retusált fotókon mutogatnak, de volt már néhány jó kapcsolatom és kapok néha elismerő pillantásokat az utcán is. Igaz, nem minden nap ... ebből gondolom, hogy a poszter szerint akkor én középszerű vagyok. És mint ilyen, biztosan válogatós is.

A középszerű pasikkal mi a helyzet? Volt már olyan randim, amikor egy nálam 7 évvel idősebb, alaktalan, nyegle és semmilyen stílusú pasi utasított vissza... mondván, hogy nem jövök be neki. Utólag örültem is, hogy nem nekem kell visszautasítanom. Tehát vannak esetek, amikor a középszerű férfiak „igényessége” kifejezetten jól jön.

Világos, hogy mindenki a kihívó nőket nézi meg az utcán, de ha oda is mersz menni a szexciklonhoz, mit vársz tőle? Amint visszautasít, egyből ő is középszerű lesz a szemedben, csakhogy megőrizd a büszkeséged.

Vannak nők, akik jól is néznek ki, meg okosak is, és minden joguk meg van arra, hogy válogassanak. De általánosságban hol az egyik, hol a másik tulajdonság érvényesül. Őszintén: melyik éri meg jobban? A bombanő (aki mellett folyton azon agyalsz, mikor csapja le a kezedről egy másik versenyző) vagy a kedves, hűséges, de átlagos nő (egy normális, akire mindig számíthatsz). El kell döntened: Mutogatni akarod vagy élni vele? Mert a kettő együtt nem mindig jön össze.

Számomra ez egy kicsit furcsa dolog és elgondolkodtató... A férfiak döntő többsége képtelen a hűségre - tisztelet a kivételnek - ám a nőtől maximálisan elvárja. Ha nem csal meg, csak azért nem teszi, mert egyelőre nincs rá lehetősége. De emellett biztos lehetsz benne, hogy a netes flörtöléstől nem tartóztatja magát. Ilyen a természete. Vadász.

Ne azért legyen hű hozzám egy ember, mert muszáj, hanem mert ő is így érzi fontosnak. Ha állandóan attól kell félni, mikor csal meg, akkor ott nem csak ennyi a gond. Sokan inkább olyan emberekkel jönnek össze, akik mellett nem kell aggódniuk, hogy megcsalják őket. Ez meg a megalkuvás. Egy egészséges kapcsolatnak nem aggodalomra, hanem bizalomra kéne épülnie. Válogatni könnyű, de ha még magadat sem érted, hogy érthetnéd és értékelhetnéd a másik embert?

 
Szólj hozzá!
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr288300916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása