Csak egy fagyi az ex-nővel...

2016. augusztus 16. 07:38 - csajokespasik

„A párom 10 évvel idősebb a csajnál. Részben emiatt is mentek szét, merthogy nem volt közös téma. Amit meg találtak, azon már túl vannak” - talán jogosan aggódik Posztolónk, merthogy az utóbbi időben párjának csökkent az igénye a szexre. Állítólag csak ártatlan találkozások zajlanak a volt barátnővel. Állítólag.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Igyekszem rövidre fogni: hogy az elejéről kezdjem, 4 év után bomlott fel az eljegyzésem, nem miattam, mert úgy érezte, mégse velem tervezi a jövőjét, ennek feltételezett oka, hogy valószínűleg kiszeretett belőlem vagy megijedt az egésztől. Nem akarta átverni magát, sem engem, így elmondta, hogy ne vágjunk bele ebbe. Magyarán, hagyjuk is az egészet. Mert ezek után már nehezen tudnánk együtt maradni.

Aztán megismertem a jelenlegi páromat. Jó választásnak tűnt, nem iszik, nem dohányzik, nem tűnik el napokra, megfelelő munkája is van.

Többféle szempontból is tökéletes lenne. Egy dolog visszatart. Ő igen közvetlen a nőkkel. Előttem több kapcsolata volt, mint nekem. Az előttem lévő barátnőjével mindössze 3 hetet járt, aztán a lány nem akarta folytatni. 3 hét nem egy akkora időtartam, hogy a dolog befejezett és kifutott legyen... és ez aggaszt, ugyanis találkozgatnak még. Elmondta. Elfogadtam. Bizalom, ugye.

De amikor először nem jött hozzám munka után rögtön, és nem is jelezte, hogy késik, egyből arra gondoltam, ami végül is megtörtént: vele volt. Nálam nem ezzel kezdte, később bökte ki, hogy találkoztak, meghívta őt egy fagyira. Nem azt várom, hogy alkalmanként vagy rendszeresen megossza velem, azt viszont nem szeretném, ha szakaszonként avatna be, hogy pl. „mostanában találkozgatok vele” - mert úgy már nem alkalmi baráti találkozó!

Eleinte még nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de nem esett jól. Nekem is volt ilyen, hogy egy futó kapcsolat alatt exszel barátilag találkoztam, de nem volt semmi, természetesen. Akkor is elfogadták, hát akkor most én is - így gondolkodtam.

Az is mellette szól, hogy nem azonos korosztály, a párom 10 évvel idősebb a csajnál. Részben emiatt is mentek szét, merthogy nem volt közös téma. Amit meg találtak, azon már túl vannak. Van okom aggodalomra, mert az utóbbi időben csökkent az igénye a szex iránt, és néha teljesen közömbös velem szemben. Ez is gyanús nekem. Azt mondja, már nem találkozik vele. Nem tudom, mennyire hihetek neki.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6210414364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása