Mitől állhat be a fél hat?

2016. szeptember 21. 14:00 - csajokespasik

Kockázatos szenvedélyek, rossz ruhaválasztás és a helytelen táplálkozás is csökkentheti a férfilibidót. Számos olyan tényező hat a férfi potenciára, amire nem is gondolnánk. Néhány tipp, hogy az éjjel édes legyen, és ne álljon be a fél hat!

 

1. Dohányzás, kábítószer és az alkohol

A nikotin szűkíti a vérereket, gyengíti a vérkeringést. Noha az alkohol ajzószerként segít ellazulni, serkenti a nemi vágyat is, de igazából rontja a teljesítményt. A kábítószerrel együtt mindhárom fogyasztása károsítja az ereket, így a nemi szervek ereit is.

Tipp: Számos olyan tapasz és rágótabletta kapható, ami segít a leszokásban, vagy csökkenti a cigaretta utáni vágyat. Kerüljük a túlzott alkoholfogyasztást, valamint a gyógyszerek és bódítószerek használatát.

2. Kerékpározás

Csökkenti a péniszhez áramló vér mennyiségét.

Tipp: Fontos a megfelelő ülés, ajánlott tízpercenként, s bukkanókon való áthajtáskor állva pedálozni. Kerüljük a mindennapos kerékpározást, váltósportnak a futás javasolt.

3.Teljesítményfokozók

A testépítőipar számos olyan terméket vonultat fel, amely gyors izmokat, de lekonyuló férfiasságot eredményez. Mit ér a szépen kidolgozott test, ha a nők csak nézhetik? Emellett egyes szerek ingerlékenységet és agresszivitást is kiváltanak.

Tipp: Válasszuk a természetes anyagokból előállított étrend kiegészítőket, gyógynövényeket. A borbálafű egy olyan nyomnövény, amelynek rendszeres fogyasztása serkenti a szexuális aktivitást, jó hatással van a hímivarsejtek termelődésére. A legkülönbözőbb betegségek és tünetek kezelésére alkalmas, ajánlják vitaminhiány ellen, szív-és érrendszeri betegségek, a stroke utókezelésére, vízhajtásra, prosztataproblémák kezelésére.

4. Öltözködés

A szűk alsónadrág, vagy éppen a szűk farmer elszorítja az ereket, csökkenti a péniszhez áramló vér mennyiségét.

Tipp: Szeretkezés előtt laza öltözéket válasszunk.

A bejegyzést az Édes Éjjel étrend-kiegészítő támogatta.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9111732557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása