Miért kérdeznek ilyeneket a nők...?

2016. november 03. 07:19 - csajokespasik

„Azt kérdezte egyszer, hogy van-e olyan szerintem, hogy valaki csak egy emberbe szerelmes egész életében?” - és mit felel ilyenkor egy olyan férfi, akinek fontos a barátnője, ám annak kétértelmű kérdései már nem annyira? Ahhoz még rövid ideje vannak együtt, hogy a pasi egyértelműen válaszolhasson, lehetőleg úgy, hogy ne találja magát megint egy olyan párbeszéd-spirálban, amibe csak belegabalyodni lehet.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdvözletem!

27 éves vagyok, és van egy 23 éves barátnőm. Egyelőre minden jól megy, eltekintve a puhatolózó és sokszor érthetetlen kérdéseitől. Őszintén megvallom, hogy néha elakadok olykor. Nem tudom, mit mondhatok el és mit inkább ne.

Közös baráti társaságban ismerkedtünk meg és azóta is oda járunk. Van ott egy srác, akiről egyfolytában kérdez, hogy ki ő és honnan ismerem? Ha az igazat mondom, hogy nem emlékszem már, honnan ismerem és miként került közénk, akkor nem hiszi el. De miért érdekel? - kérdezem. Azt mondja, csak úgy. De ha te kérdezhetsz, én nem kérdezhetek vissza? Akarsz tőle valamit? Megadjam a számát?

Néha egy-egy válasszal úgy érzem, csak újabb csapdába lépek. Egyszer az említett sráccal beszélgettem, és azt fejtegette, hogy egy mai okos nő (az ő szavával: nőstény) már úgy veteti el magát, hogy látszólag teljesen a mai, új generációs pasi igényeit szolgálja. Régi trükk, új eszközök magyarán. Azt mondta: nem tudja sajnálni azokat a férfiakat, mert a pénzes, de ostoba pasihoz pont ilyen nő jár. És a barátnőm nem háborodott fel ezen, nem cáfolt és kivételesen most nem is kérdezett, hanem figyelte, mintha tetszene neki, amit hall. Én a helyében felháborodnék, hogy a jelenlétében ilyen szövegelés zajlik.

És nem a kapcsolatunk elején, hanem most kérdez olyanokat, hogy hány nőm volt eddig és miért lett vége? Amikor válaszolok, az nem mindig tetszik neki, mert csak újabb kérdéseket szül. Miért kérdeznek ilyeneket a nők, ha nem akarják a választ? Mert nem biztos, hogy tetszeni fog. És erre nem tudok felkészülni. Ja, a hallgatás se jó, sőt, az a legrosszabb. Pedig bölcsen azt kéne.

Azt kérdezte egyszer, hogy van-e olyan szerintem, hogy valaki csak egy emberbe szerelmes egész életében? Máshoz képtelen vonzódni ? - Azt mondtam, hogy biztos van ilyen... És ez ellenkező tartalommal hangzott neki, magyarán: hogy nem hiszek benne. Most ha más szavakat használok ugyanarra, a lényeg nem változik. Ha máshogy fogalmazok, akkor boldogabb lesz? Ha arra célzott, hogy a miénk milyen, azt még nem tudom megmondani, ahhoz rövid ideje vagyunk együtt. De ezt így sem tudom mondani neki, mert akkor kezdődik a spirál elölről...

Én is kérdeztem őt a múltjáról, ha már ő is az enyémről, de nem faggatva és nincs állandóan műsoron.

Mi úgy jöttünk össze, hogy sokáig csak baráti szinten találkozgattunk, és most azt mondja, hogy ő korábban egyetlen barátjába se volt szerelmes. Ezt meg én nem értem, miért mondta. Aranyos lány, nem akarnám elveszíteni, de ezekkel kiborít néha : )

Szóval, több szem többet lát-alapon küldeném ezt.

Köszönettel: F.

 
Szólj hozzá!
Címkék: értetlen

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4111926623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása