Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Három nőből egynek se kellettem

2016. november 11. 07:46 - csajokespasik

„Nem túl felemelő, ha az embernek csak az az egy lehetősége van, hogy nőt szerezzen magának, ha fizet érte” – Posztolónkat zsinórban három ígéretes nő is passzolta és nem érti, miért, illetve hol hibázott? Az említett nők eleinte lelkesek, de az utolsó pillanatban váratlanul meggondolják magukat: mi állhat a sűrűn tapasztalható jelenség hátterében?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

valahol korábban olvastam egy posztot, ami arra a megállapításra vetemedett, hogy már a 30-35 éves nők is erősen válogatnak. Tanúsíthatom, hogy van benne némi ráció. Megismertem egy 32 éves nőt. Diplomás, ritkán iszik, nem dohányzik, pont ideális lett volna.

Összemelegedtünk, megismertük egymást. Terveztük, hogy nálam alszik, főzök vacsorát, minden. Aztán volt olyan jófej, hogy egy nappal előtte sms-ben írja, hogy nem engem választott. Nem válaszoltam. Egy lezárult döntést feszegetni megalázó rám nézve. És a nem válasz is válasz. Könyörögni nem szoktam. Egy ilyen eset még hagyján, nem lehet belőle érvényes statisztikát állítani.

De amikor ugyanez, szinte hajszál pontosan még kétszer megismétlődik, más, hasonló korú és adottságú nőkkel, hasonlóan felépülő helyzetekben, akkor egy kicsit elkenődik az ember.

Az egyik örömmel hívott fel, hogy képzeljem, milyen jó dolog történt vele, kibékült a volt pasijával. Nagyon örültem. Ehhez értenek a nők, amikor undorítóan tudják, hogy az a jó hír nekem egyáltalán nem jó hír, de képesek úgy tálalni, mintha az lenne, de ettől csak még bűzlőbb és ostobább az egész ügy.

A legutóbbi hölggyel kétszer lefeküdtünk, majd hirtelen kitalálta, hogy fél évre kimegy Londonba. Ez nem tudom, hogy igaz volt-e, nem mentem utána. Megígérte, hogy naponta ír, és azt mondta, ha hazajön, várja a folytatást, megbeszéltük – még itthon, élőben - hogy miket fogunk csinálni együtt, amint hazajön.

Amint lelépett tőlem, külföldre, vagy akárhova, se kép, se hang. Ilyenkor az ember megáll a tükör előtt, vagy ha mást nem, magába mélyed, hogy hol hibázott. Tehát már náluk is, a 30-as nőknél, csak a testi érintkezés került a fókuszba? Nekem ez annyit jelent, hogy az én szerepem egyfajta szolgáltatásként fogható fel. Hiába költesz egy nőre egy bizonyos összeget, attól a dolog még teljesen bizonytalan. Nem túl felemelő, ha az embernek csak az az egy lehetősége van, hogy nőt szerezzen magának, ha fizet érte. Ha hivatásoshoz viszem azt a pénzt, amit eddig rájuk szórtam, jobban járok. Legalább nincs az a rossz utóérzés és nem csalódok.

 
Szólj hozzá!
Címkék: szex pénz kosár

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7411949593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása