Szerinte nem tudnék megállni a saját lábamon

2016. november 17. 07:47 - csajokespasik

A pasi talán jobban ismeri a barátnőt, mint a barátnő saját magát. A fiatalos negyvenes férfi lerombolja a barátnő nyaralásról szövögetett terveit és alaposan beolvas neki. A nő mindezek ellenére még mindig kitart mellette. Az évődés a Se veled, se nélküled - kapcsolatok kötőanyaga...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Küldök egy aktuális helyzetet. Lehet csámcsogni rajta, de azért legyetek kíméletesek velem, amennyire lehet. Előzetesen tudni kell, hogy a barátommal egyszer már szétmentünk, mert felhívtam a figyelmét, hogy a volt barátnője még mindig élősködik rajta és kihasználja. Megbántottam, pedig igazam volt. Akkor is, amikor szóvá tettem, hogy bevásárolt az exének, pedig neki is van lába... Mindegy. Végül belátta, hogy igazam volt, de annak a szakításnak az emléke mégis megmarad, érezteti magát, és fogja is számomra. Az idei nyaralásunk miatta ment fuccsba, mert azt mondta, minek ilyesmire költeni?

Szerencsére még akkor mondta le, amikor még csak terveztük. Teszem hozzá, azt a helyet, amiről szó volt, még ő pedzegette tavaly. Én szerettem volna, de ő már az egészet nem.

Ő 42 éves, de ma is sokan nézik 33-35 -nek. Elhiszem, hogy ő már kiutazgatta magát, de én még szeretnék egy kicsit. Én örülnék neki, ha hajlandóbb lenne. Nem volt. Letudta egy vigaszvacsorával. Mindegy, több is veszett Mohácsnál. Azt mondta, egyre inkább úgy érzi, hogy nem akar mást, csak engem, és egyre jobban szeret. Én ilyet nem éreztem, csak azt, hogy tudja, fájlalom az ugrott nyaralást és most beveti a bociszem cselt.

Aztán nem rég a következő megállapítást tette:

- jelenleg szerinte kétfelé húzok: 1. leélném vele az életem, mert nekem testileg-lelkileg csak rá van szükségem, nála jobbat nem kívánhatnék, nem is találhatnék. 2. másfelől kipróbálnám a szabad életteret is, ugyanis tudja, hogy eddig kevés olyan időszak volt az életemben, amikor nem volt mellettem valaki, TEHÁT nem állok meg a saját lábamon. Mert ilyen vagyok és a véremben van.

Ez azért súlyos elszólás. Ha így látja, az kiborító. Hazamentem. Nem jelentkeztem. Amikor hívott, nem vettem fel, majd amikor mélben elért, azt írta, hogy egy héten belül már egy másik pasim lesz – persze, hiszen a véremben van valami, nem? - és csak hogy tudjam, ha lefekszem azzal (azzal, aki nincs!) akkor megcsalom őt, merthogy hivatalosan még nem szakítottunk. Nem bocsánatkéréssel jön, hanem egy bocsánatkérésnek tűnő valamivel, amivel csak további vádak alá helyezett, amik csak az ő fejében képződtek.

És valóban nem szakítottunk, nem is akartam, csak abban bíztam, a drámai kivonulásomtól majd megjön az esze. Nem akarom elhagyni őt, szeretem, csak annyit változtasson, hogy végre komolyan vesz. Ha tud. Ha képes rá. Ha kérhetek egyáltalán ilyet. Vagy: megdolgozott azért, hogy bekövetkezzen egy valódi szakítás? (attól félek, hogy ebben az esetben a saját légből kapott elméletét fogja igazolva látni, miszerint én csak szétszórt nő vagyok, aki még kalandvágyó és nagyétkű a pasik terén...)

Köszönöm előre is (a savazást is)

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4811968241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása