Nem szeretnék eltartott nő lenni

2017. január 10. 07:53 - csajokespasik

„Az előző nője nála élt, egyből beköltözött, amint lehetett, és ő nem keresett semennyit sem, ő tartotta el, teljes mértékben” – Levélírónknak felajánlotta a leendő pasija, hogy költözzön hozzá, de egyelőre vonakodik, mert nem tudna anyagilag teljesen beszállni a dologba. Arra gondol, hogy cserébe főzne-mosna rá, de szerinte ezt így előre bejelenteni gáz. A tegnapi lakástéma folytatódik...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nő vagyok, 28 éves. Jelenleg egy olyan kapcsolatban tengődöm, ami alkalminak indult, de aztán az ő részéről egy kicsit több lett belőle. Ez főleg neki lesz majd rossz később. Ő nálam fiatalabb. Én nem érzek bűntudatot emiatt, mert sosem ígértem többet, az elején megmondtam, hogy hogyan képzelem én el ezt, és neki is megfelelt akkor. Főleg ő hív mindig. Tudja, hogy lenne más is, aki felé érdeklődnék. Féltékeny rá, és tudom, hogy hiába mondogatja mindig, hogy majd elviseli valahogy, ha mással leszek, nem fogja annyiban hagyni. Pedig ez a dolog már érik, és már most látom, milyen nehezen fogja elviselni.

Férfi 2.: Velem egyidős. Jól megértjük egymást. Azt akarja, hogy költözzek hozzá. Saját lakása van. Bár még fizeti a banknak.

És itt jön a probléma 2 is: ő egyedül tartja fenn magát. Én viszont egyelőre nem keresek sokat, kb. annyit, mint egy pályakezdő, mert 2 éve munkahelyet kellett váltanom és egy teljesen új dolgot megtanulnom. Annyit keresek csak, hogy magamat eltartsam + kaja, + egy kevés szórakozásra + gyógyszer, és egyéb járulékos dolgok.

Mert én szívesen hozzáköltöznék, de nem úgy, hogy eltartottként vagyok ott. Nekem most nagyon ki van számítva a pénzem, az ő lakásába fele-fele alapon sem tudnék beszállni. Így akkor inkább ne is költözzek hozzá? Ha ő kéri, akkor sem? Az indokomat még nem tudja, és nem merem neki elárulni, mert szégyellem...

Tőle tudom: Az előző nője nála élt, egyből beköltözött, amint lehetett, és ő nem keresett semennyit sem, ő tartotta el, teljes mértékben. A nőnek mindent megvett, ahogy elmesélte, csak egy szavába került. Én viszont csak úgy tudnék beköltözni hozzá, ha cserébe elfogadja, hogy nem sokkal tudok beszállni, de főznék / mosnék rá, ilyesmivel tudnám kompenzálni. Ez így lenne korrekt. Ezt tudom felajánlani. Ezt szerintetek gáz így előre bejelenteni? Én nem tudnék olyan lenni, mint a volt nője, nem viselném el, ha ilyennek látna. De ilyennek érezném magam, ha csak úgy beköltöznék most: tehát ha ott vagyok, fogyasztok, de nem sokkal szállok be.

A másik: én nem vagyok hozzászokva, hogy egyik nap itt lakom, a másik nap meg ott, a költözködési hercehurca engem kifáraszt és megvisel minden szinten. Ha odaköltözöm, akkor hosszútávon csak. Át kell rágnom még ezt, ebben szeretnék segítséget, esetleg hasonló tapasztalatot. (?)

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2912114767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása