Egy 47 éves pacákért hagyott el

2017. március 03. 07:49 - csajokespasik

„Amikor egy nőnek problémája van veled, annak valódi okát csak vita alkalmával tudod meg, akkor vágja csak hozzád, akkor megkapod” – amint a barátnő visszanyeri régi külsejét, úgy látja, új pasi is kell hozzá. A párjára vetíti a fóbiáit, az új lovagra pedig a romantikus elképzeléseit. Annyira biztos a dolgában, hogy már a közös lakást is ki akarja húzni az ex alól.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A volt barátnőm idén tölti a harmincat, de szerintem ez még nem elég indok arra, amiket művelt. Úgy fogalmaznék, hogy őt nagyon könnyű befolyásolni. Megismert valakit, hogy mikor és hol, nem tudom, én már csak a kész tényekkel találtam szembe magamat. Sokáig úgy éltünk, mint egy házaspár. Ő az utóbbi években egy kicsit meghízott, aztán jöttek a diéták, amik valamennyire segítettek is a külalakján. A haja is ritkulni kezdett – szerinte én nem vettem észre – amire mindig kényes és büszke volt. Az én részemről mindig megvolt a figyelmesség és a kitartás, bókoltam neki, dicsértem, ha szüksége volt rá, amíg azzal nem jött, hogy „persze, hogy ezt mondod, mert mi mást is mondhatnál”?

Magától értetődőnek és természetesnek vette tőlem mindezt. Én is hibás voltam annyiban, hogy hagytam ebben a hitben. Ha nem érdekli, vagy nem hiszi el, (vagy csak tőlem nem fogadja el, mert én mondom) akkor nem tudok tovább mit tenni, lendíteni a dolgon. Megokolni egyelőre csak én okolom meg. Ő erre sem veszi már a fáradságot, a rövidebb utat választotta. Lemondott erről a kapcsolatról, minél hamarabb lezárná már.

Mentünk nyaralni, éltük az életünket. Aztán ő buli-barátnőzés címén kezdett kimaradozni, ami a részletek elhallgatásával párosulva elkezdte megmérgezni a kapcsolatot. De emiatt én mégsem nézegettem más nőket.

Azt mondják, a nő mindig jobbat akar, mert azt hiszi, jár neki, mint itt is többször írtátok... de ezúttal ez az elmélet önmagát cáfolta meg: Kiderült, hogy a kedvesem egy 47 éves pacákért hagyott el, és hazudott amíg tudott.

Rám vetítette a problémáit ( az új pasasra meg a romantikus elképzeléseit szerintem). Teljesen érthető, hogy rosszul érzi magát amikor ezt már nyíltan a szemébe mondom, de ezzel nem igazán segít a helyzetemen. Legalább bevallotta, beszámolt róla, és nem bizakodott abban, hogy nem derül ki. Nincs jó megoldás. Most esze ágában sincs folytatni, még ha meg is bocsátanék, vagy javasolnám az újrakezdést. Hozzá is költözött. Önszántából van vele, visszanyeri a régi külsejét és új pasi is kell hozzá. Mit tudok még tenni? Kiélezetté vált a helyzet, mert most felvetette, hogy adjuk el a közös lakást, én meg menjek ahova akarok, és a pénzt felezzük el. Frappáns női megoldás.

+ 1 még valami: Amikor egy nőnek problémája van veled, annak valódi okát csak vita alkalmával tudod meg, akkor vágja csak hozzád, akkor megkapod, mint egy kést a hátadba. És ehhez a vita kell, mint felszínre csalogató, kiváltó eszköz. Szánalmas, de addig kussol. A csávójára is így derült fény, fegyverként szegezte nekem a fejleményt, mint amivel a legmegsemmisítőbb módon vissza tudott vágni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7112308921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása